brak logo

Hotel Villa Eva

Gdańsk

Opinie o Hotel Villa Eva

nn 2010-10-10 14:15:21
Odradzam zatrudniania się tam - atmosfera pracy jest chora! a najgorsza jest [usunięte przez moderatora], która zniszczy każdego kto jej sie nie spodoba
6
były pracownik 2011-01-04 13:32:11
Uważajcie na nich! najpierw mówią "jesteśmy jak jedna wielka rodzina" a potem wyrzucają na bruk jak psa!
2
.. 2011-02-25 13:10:45
Złożył porsche na ołtarzu, a ludzi traktuje jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ! Ludzie ! Uważajcie ! Chora atmosfera! Wykorzystuja ludzi - jedno gnoi i szykanuje psychicznie, a drugie naucza zycia w imie wlasnych idei moralizujac i pouczajac na kazdym kroku!!!!!! Porabanstwo i [usunięte przez moderatora] finansowy. Tragiczne warunki pracy!!!!!!! [usunięte przez moderatora] i dołują ludzi !!!! Niby jedno stanowisko pracy, a 100 dodatkowych obowiązków plus non stop załatwianie spraw prywatnych pracodawcy !!!!!!! Po kilku dniach pracy czujesz się jak totalne zero bez własnej wartości i boisz się na moment wyjść do toalety !!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy pracują na pół etatu,a tyrają jak woły nawet po 24 h i więcej !!
2
Mała 2011-12-12 23:49:04
Straszni ludzie ! Straszny Hotel ! Szkoda ze to ostrzezenie nie jest tak widoczne.. wszyscy pracują na poł etatu na umowach - a w rzeczywistosci... totalna sciema ! Psychicznie wykanczaja czlowieka !
Pan i władnca i ksiezniczka ...
2
zerg 2014-05-13 11:04:11
haha jerzy żal.pl umiejąc czytać mogłbyś sobie wywnioskować :D a pytasz o awanse hahah. Mialem tam isc ale jednak juz nie pojde. Dzieki za opinie
kiki 2014-12-06 09:34:11
jeden z nielicznych pracodawców jakich widziałam z tak złymi opiniami, ale co gorsza wszystkie są prawdziwe. pracowałam tam, potwierdzam, trauma do końca życia, tak beznadziejnego miejsca ze świecą szukać. psychicznie wykańczają człowieka; za tak słabą kasę ogarniasz kilka stanowisk naraz plus prywatne rzeczy właścicieli. nie warto, szkoda nerwów. a do tego totalna dulszczyzna.
2
ktos 2015-04-18 12:22:13
Juz po samych DARMOWYCH dniach probnych zrezygnowalam. Kazali mi przychodzic kilka dni pod rzad na szkolenie a pozniej jeszcze przez TYDZIEN na nocki i dopiero po tym mieli zdecydowac czy mnie wezma do pracy. Wystarczly mi dwa dni tam i szczerze ZYCZE WSZYSTKIM POWODZENIA w tej "firmie". A szkoda, ze tak zle traktuja ludzi, bo potencjal tego hotelu jest duzy!
1
wielki przeciwnik tego burdlu :))) 2016-07-17 18:24:20
Masakra !
Stanowczo odradzam podjecie pracy w tym "hotelu" , wlasciciele to krol i krolowa ( Paniska jakich mało) wymagaja cudów po czym jak im sie cos nie spodoba i chodzi tu o naprawde detale!!! to wleza ci na glowe tlumaczac i TU doslownie , ze w ich PAŁACU - bo tak o nim mowia miedzy soba, nie moze byc absolutnie zadnych niedociagniec! , nawet malych detali :D , tak wiec jesli idzisz tam na rozmowe, to puknij sie w glowe jesli po przeczytaniu tego chcesz nadal tam wejsc!!!!!
4
kieł 2016-08-11 18:06:51
Hotel Horror jak w Transylwanii!!!
Książę Dracula wyssie z Ciebie wszystko i już nic nie będzie sprawiało Tobie radości!!!!
2
Ynwa 2016-11-13 16:41:29
Właśnie pracowałem około 6 miesięcy w Ville i mogę powiedzieć, że to co piszą ludzi powyżej jest totalna bzdura! Tak dobrego miejsca pracy w gastronomii nie znajdziesz w dzisiejszych czasach. Jedynie, faktycznie było kilka osób strasznie niekompetentnych i na nich nie raz podwyższali głos, ale za sprawę, bo oni szkodzili poważnie i ich błędy nieśli masakryczne straty. Ale jeżeli jesteś osobą kompetentną, pracowitą i inteligentną to będziesz zadowolony z tej pracy na 100%! Pamiętajcie ze głupie ludzi są mściwe i chyba dla tego tyle złych opinij. A ja żegnam się z praca i zamieść pracodawcę na dobrego kumpla z którym jeszcze nie raz napije się dobrego winka w tej cudownej restauracji!!!
1
Prawdziwa 2016-12-02 22:50:32
Żenada!
Opinia powyżej sa najpewniej napisana przez własciciela tego "przybytku"
Nie znam ani jednej osoby która miałaby dobre zdanie o Tym pseudo hotelu a własciwie villi.
Tadzio karma Cię dosięgnie Kołuj następne porshe żeby się wykupić.
Zostaw swoją opinię o Hotel Villa Eva - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Villa Eva