logo KORONET

KORONET

Siedlce

Opinie o KORONET

che che 2017-09-08 12:06
damianku, dają , a tobie to nawet 20 pewnie by dali obyś tylko raczył zaszczycić ich progi swoja obecnością
xy 2017-09-08 12:08
pracowałam w różnych firmach i mniejszych i większych i wyladowałam tu w Koronecie, miałam różnych kierowników i lepszych i gorszych. praca jak każda, raz jest miło a raz nie, problemy są takie same jak wszędzie typu ; ktoś opieprzy, towaru zabraknie, z kolegami się potnę, ale płacę mam dobrą, bez opóźnień. ogólnie to polecam, nie szukam innej pracy
1
ali 2017-09-08 12:11
Strasznie koronet tu obsmarowują ale jakby było tak źle to by ludzie uciekali a są przyjęcia. mnie przyjęli ale tego nie czułem więc mam teraz inną pracę. ale było ok bo i szkolenia były i praktyki trochę, nawet zacząłem dzwonić, wypłata też dobra jak na początek i bez obsuwu w czasie. nie wydaje mi się żeby te wszystkie złe opinie to była prawda, ja przynajmniej tego nie odczułem
1
KONIK 2017-09-08 12:14
Jak na warunki siedleckie dobrze płacą. Oczywiscie zawsze znajedzie się jakiś frustrat który narzeka. Dałbym dobry z plusem.
1
KaczoreK 2017-09-08 13:15
jak ktoś chce pracować to wszędzie będzie pracował z tym że tu chociaż dobre są wypłaty i dodatki w stylu ubezpieczeń grupowych i pakietów medycznych, dobra sprawa, ja już skorzystałem. Firma ok
1
marian paździoch 2017-09-08 14:28
Wszystko ok, zarobki jak na realia Siedleckie bardzo dobre, mają ubezpieczenie grupowe oraz darmową opiekę lekarską, umowa o pracę po przepracowaniu ok pół roku, atmosfera bardzo dobra, pracuje się w zespole młodych ludzi, generalnie polecam.
1
THOMAS 2017-09-08 14:31
Jeżeli chodzi o firmę miałem możliwość być na rozmowie rekrutacyjnej , niestety nie dostałem się na drugi etap. Kierownictwo wymagające jak na początek, lecz z obserwacji mnóstwo pracy muszą włożyć w przeszkolenie takiego pracownika, miałem również okazję być wsród innych handlowców , atmosferę maja super , współpracują ze sobą, widać jasną i bez konfliktową komunikację. Jeżeli chodzi o zarobki na warunki siedleckie jest super.. jak na początek. Oczywiście pod warunkiem takim jeżeli komuś chce się pracować .. niektórym chyba się wydaje że powinni dostawać pieniądze za darmo. Jeszcze takiej firmy chyba nie wynalezli . Jak najbardziej opinia o firmie na plus. Z wielkim żalem w sercu że się tam nie dostałem.
1
pracownik 2017-09-08 14:36
Kto chce pracować to tutaj zarobi. Nie rozumiem negatywnych komentarzy, praca dobra jak na siedleckie warunki. Ostatnio pracownikom przyznano pakiet ubezpieczeń. Firma rozwija się i pewnie będą regularnie nowe przyjęcia do pracy.
1
OSCAR 2017-09-08 14:44
Współpraca z Tą firmą jak najbardziej na wielki plus. Wszystko sprawnie, jeśli zamawiam towar mam go na drugi dzień . Wysoki poziom kultury jeśli chodzi o pracowników. Polecam!
1
TVP info 2017-09-08 15:12
Jak widzę obecni pracownicy mają sporo wolnego czasu. Dzisiaj od godziny 12.02 pojawiają się kolejne wpisy o tym wspaniałym pracodawcy. Może w tej firmie jest jakiś dział, którego zadaniem jest "rzetelne" informowanie o warunkach pracy, ubezpieczeniach, atmosferze, poziomie kultury i takich tam. Kto kupuje takie info?!
5
XXXXXX 2017-09-08 15:19
PRACUJE JUŻ DŁUŻSZY CZAS. NIE MYŚLĘ O ZMIANIE PRACY. W PORÓWNANIU Z POPRZEDNIMI FIRMAMI TUTAJ JEST JAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNIE . WYPŁATY NA CZAS , ATMOSFERA OK , WYPŁATY JAK NA WARUNKI SIEDLECKIE WYSOKIE .
1
XXXXXX 2017-09-08 15:21
a szanowna konkurencja ma czas na pilnowanie wpisów ?
1
STRACHU 2017-09-08 15:23
Wszystko ładnie pięknie współpraca na 6 z plusem. Pozdrawiam.
2
Żyć nie umierać 2017-09-09 14:03
No i o to chodzi! Mamy czas i na wpisy i na papierosa a niezłą kasę trzepiemy, możecie pozazdrościć! Zapraszamy TVP info a raczej TVP 1 bo to tuba propagandowa
1
belattor 2017-09-11 11:30
Gula skacze u zakompleksionej konkurencji ? :D :D
1
stary 2017-09-13 12:26
Najlepiej to przyjść do pracy i nic nie robić, być głaskanym po główce i drapanym po pleckach no i może wtedy się praca spodoba ale to być może. Ja pracuje tu już tyle lat że nawet już ich nie liczę, robię co trzeba, zdobywam klientów i mam z tego kasę. Zauważyłem na tym forum, że strasznie wyżalają się byli pracownicy którzy zapewne siedzieli obok mnie niedawno. A ja widziałem jak pracowali a raczej " pracowali". Prawda jest taka że żaden leniwiec nie zagrzeje tu miejsca ale pracowity bez problemu sobie poradzi a nikt z młodzieży która już nie pracuje tutaj bo ja już nie jestem młodzież nie szanował tej pracy więc im podziękowano. Taki jest świat i trzeba sobie w brodę pluć a nie na kogoś
2
WIEKOWY 2017-09-13 12:33
JA TEZ PRACUJĘ DŁUGO W TEJ FIRMIE I POSTANOWIŁEM NAPISAĆ TYLKO JEDNO: DLACZEGO FIRMA AŻ TAK SIĘ ROZROSŁA, PRZYBYŁO PRACOWNIKÓW W KAŻDYM DZIALE, ROZSZERZYŁ SIĘ ASORTYMENT ? BO LUDZIE TU PRACUJĄ A NIE BIMBAJĄ A PRACUJĄ BO CHCĄ ZAROBIĆ I ZARABIAJĄ !POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM
2
buziak 2017-09-13 12:39
Do psychiatry to Ty powinieneś pójść rzeczywiście ale jeszcze przed podjęciem pracy w koronecie bo chyba nie masz po kolei w główce
2
LUsia 2017-09-13 12:49
Wychodząc po studiach nie umiesz kompletnie nic ale poczucie własnej godności i ego masz wybujałe. Człowieku zejdź na ziemie i może ty zacznij szanować pracę a nie tylko wymagasz od innych nie dając w zamian nic od siebie. Domniemam, że w następnej pracy też długo miejsca nie zagrzejesz
2
Oko Sokoła 2017-09-13 13:29
Wszyscy mówią o szanowaniu pracowników a czy nie szanując pracy pracodawca jest szanowany? Przecież pracodawca też człowiek a ta zasada powinna działać w dwie strony...
2
Johnson 2017-09-13 17:39
Widzę właśnie ze byliście w ferworze pracy od 12... ;)
2
NiezależnośćSobieCenie 2017-09-13 18:34
Jak masz takie zdanie o wiedzy po studiach to najwyraźniej jestes po UPH, max Collegium????
2
Kucyk 2017-09-13 22:46
To tak jak ty nieprawdaż? Oj... przepraszam ty przecież nie brudzisz rączek pracą i pewnie stoisz w kolejce w pośredniaku a może i nawet tam nie chce ci się iść. Może napisz opinię na portalu na którym musisz ujawnić swoje dane bo tutaj każdy może NAKŁAMAĆ jak ty bohaterze. Przykre tak nisko upaść
1
Kucyk 2017-09-13 22:47
To tak jak ty nieprawdaż? Oj... przepraszam ty przecież nie brudzisz rączek pracą i pewnie stoisz w kolejce w pośredniaku a może i nawet tam nie chce ci się iść. Może napisz opinię na portalu na którym musisz ujawnić swoje dane bo tutaj każdy może NAKŁAMAĆ jak ty bohaterze. Przykre tak nisko upaść
2
ja 2017-09-14 10:20
Nic dziwnego że jesteś były a jeszcze kłamiesz. Nikt nie jest w stanie dzwonić 8 godzin dziennie, ale już trzymać przy uchu słuchawkę i udawać że się dzwoni owszem bo czemu nie. Nawet naukowa literatura mówi że maksymalny czas dzwonienia dziennie to 3,5-4 godziny. Bilingi firmowe to potwierdzają. To pierwsze twoje kłamstwo. Gdybyś był na tyle obyty zbudowałbyś swoją bazę klientów i nie musiałbyś dzwonić wciąż do tego samego klienta ale jak ktoś udaje że dzwoni to niestety ale to się mści i nie mając do kogo dzwonić nie masz wyjścia- dzwonisz wciąż do tej samej osoby. Zarzut nakłaniania przez kierownictwo do stalkowania klientów to jest poważna sprawa i nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale właśnie oskarżyłeś pracownika tej firmy o to publicznie. Po trzecie rekrutacja przebiegła pomyślnie i została zakończona. jeszcze jedno: w jaki sposób oni cię nie szanowali: kazali pracować? Udaj się teraz do psychiatry bo naprawdę potrzebujesz pomocy. NOTORYCZNIE KŁAMIESZ a to już wymaga leczenia
2
p 2017-09-14 10:27
To prawda wpisy oczerniające pojawiły się kiedy ruszyliśmy z rekrutacją, komuś bardzo zależy żeby zniszczyć firmie reputację. Ale nie udało się, przyszło duuużo nowych osób, nie każdy jest głupi jak Ci to tu piszą te wszystkie bzdury
2
kasia 2017-09-14 11:03
nie ma to jak zakłamany wpis na Koronet do kolacji, współczuję rodzinie tego psychpoaty
1
KTOSIK 2017-09-14 11:54
Nie wiem co się dzieje tutaj , ale przykro czytać na prawdę.. Jestem obecnym pracownikiem w tej firmie,
To nie jest tak że nie mamy czasu zjeść bo trzeba dzwonić, bo oprócz tego mamy inne obowiązki. Gdyby mnie ktoś tutaj nie szanował , poszukałbym innej pracy, gdzie wszystko będzie płynąć mlekiem i miodem. Nie rozumiem wypowiedzi byłego pracownika, nie wiem jaki sens jest, mówić takie rzeczy o słuchawkach ? każda osoba zaczynająca prace , dostaje potrzebne mu do tego materiały. Nie widziałem żeby była inna sytuacja, może osoba była na tylu rozmowach o prace ? że już ze swojego zaangażowania i chęci do pracy ? pomyliła firmy. Następna sprawa odnośnie szanowania pracowników ... i podejście kierownika do pracowników. Takie oskrażenie jest poważne , i wydawane na forum publicznym bardzo ryzykowne.. ale nigdy nie było sytuacji żeby kierownik stał nad nami i wykrzykiwał że mamy dzwonić , mamy spotkania co jakiś czas, gdzie omawiamy co mamy poprawić , gdzie jest dobrze, co by się przydało zmienić ... nie czuje się w tym wszystkim pokrzywdzony. Wręcz przeciwnie zmotywowany , mam świadomość swoich braków, i jestem nagradzany w przypadku swoich postępów. Jeżeli chodzi o nakaz pisania przez pracowników komentarzy jest totalną bzdurą , jestem tutaj pierwszy raz, i oczu nie potrafie zamknąć ze zdziwienia jakie rzeczy ludzie którzy zwyczajnie się tutaj nie nadawali potrafią wypisywać. OGŁASZAM że jako pracownik nie miałem zlecenia żeby tutaj komuś słodzić. Cóż mogę powiedzieć . Gdyby mnie tutaj ktoś męczył , i bym nie miał na opłatę rachunków plus do tego żeby sobie zaoszczedzić na przyszłosc + biezące wydatki Na pewno bym tutaj nie siedział. Ja pracuje 3 lata dopiero.. chciałbym usłyszeć opinie od pracownika który jest na takim samym etapie , a nie od bolków którzy chcą na wstępie kariery być już kierownikami i pracować za niewiadomo jakie pieniądze. Życze im powodzenia , ale ambicję niektórych ludzi przeważają ich możliwości personalne . Pozdrawiam.
3
dorotis 2017-09-14 13:30
A czy w ogole jak nie mam doświadczenia ? i jestem kobietą mam szanse się tam utrzymać , i po szkoleniu dać sobie rade?
kobieta koronetu 2017-09-14 13:47
na głowe upadłaś kobieto, tu pracuje tyle dziewczyn kobiet i nawet starszych pań na różnych działach że na dzień kobiet szef nie daje rady na dwie ręce bombonierek unieść na raz z samochodu. tyle lat już tu pracują o jakich dziwnych zasadach ty mówisz/? skąd ty takie informacje masz, nie pomyliłaś firm?
2
miss 2017-09-14 13:49
jak najbardziej tak, na każdym dziale jeśli tylko masz ochotę pracować a nie robić za księżniczkę bo takich tu nie potrzebują
1
Koleżanka 2017-09-15 08:25
jak się przyszło do pracy droga koleżanko to nie trzeba było ledwo poznanych kolegów nagabywać i się przed nimi mizdrzyć. Niestety żaden się nie skusił bo każdy w domu swoją d..ę ma i na twoje wdzięki się nie nabrał. A tak straciłaś i pracę i opinię więc się teraz nie żal, byłas ostrzegana przez nas wszystkie w biurze no ale na głupotę nie ma leku
2
Były Pracownik 2017-09-15 08:57
Żal czytać te wypociny,pracowałam w Koronecie jakieś 4 lata i jakoś nie musiałam do psychiatry chodzić,ludzie czy to tak trudno odejść z twarzą a nie tracić czasu na te durne wpisy.Wszystkim polecam pracę u Państwa Zalewskich,wymagają ale i płacą uczciwie.
1
yeter 2017-09-15 09:17
Firma jak kazda inna, chcesz zarobić- pracuj i tyle. Pozdrawiam!
3
Mariusz1301 2017-09-15 17:14
Razem z żoną złożyłem CV, jeżeli uda nam się dostać tu pracę lub któremuś z nas to napiszę po jakimś czasie rzetelną opinię. Chociaż domyślam się że nie ważne jaką opinię napiszę czy pozytywną o firmie czy negatywną to i tak znajdzie się ktoś kto powie że albo lizodup albo nierób(my ludzie już tacy jesteśmy). Jedno jest pewne albo idziesz do pracy i potrafisz uszanować to co masz, oraz ludzi którzy z tobą współpracują, albo załóż sobie firmę i bądź sam sobie panem. Każdy jest kowalem swego losu.
Mój wpis nie miał na celu nikogo obrazić tak na marginesie.
Pozdrawiam i życzę powodzenia osobom które szukają pracy:)
1
Pozdro 2017-09-15 22:42
Jak się przychodzi do pracy na oparach i za rogiem się jara na pewno nie papierosa to wybacz ale Zalewscy siedząc nawet w drugim budynku wyniuchali zioła więc czego się spodziewałeś? Podwyżki? Dostałeś kopa, a teraz bezczelnie siedzisz codziennie i na haju biadolisz jak ci tu było źle. Ja się cieszę że cię już nie ma w Koronecie bo miałem wątpliwą przyjemność siedzenia prawie obok ciebie. Zbierz się chłopie do kupy
2
Bravo 2017-09-15 22:53

Brawo w końcu ktoś prawdę powiedział o tym degeneracie! Idź ma odwyk człowieku a nie po innych jedziesz
2
Waldemar 2017-09-17 17:29
Ludzie jak czytam te narzekania to widzę że nikt nie pojmuje sedna tego wszystkiego.może problemem niezadowolonych jest po prostu to że aplikują nie ta stanowiska na które powinni. Jak będąc handlowcem którego zadaniem jest zdobywanie klientów telefonicznie może narzekać że kierownik karze mu dzwonić. Przecież właśnie za to bierze pensję. To jest bardzo nielogiczne. To nie z firmą tą czy inną jest coś nie tak po prostu chcecie pracować na stanowisku które najprawdopodobniej nie przyniesie wam satysfakcji. Dopóki taki delikwent nie zrozumie swojego błędnego wyboru zawsze będzie narzekał czy to w Koronecie czy gdziekolwiek by nie pracował. A obecnie to pracownik może wybierać w ofertach a nie pracodawca w aplikantach więc radzę dobrze wykorzystać ten moment. Koronet znam od jego maleńkości choć nie jestem ani nie byłem pracownikiem, robimy interesy, znam też osobiście kilku starych pracowników. Właściciele owszem trochę nerwowi ale któż nie jest w tych czasach na takim stanowisku. Dużo wysiłku ich to kosztowało żeby zbudować to wszystko co mają więc jeśli ktoś chce opisać ich firmę negatywnie radzę się zastanowić co zrobilibyście widząc np. Handlowca który nie prowadzi rozmów handlowych. Życzę powodzenia całej ekipie Koronetu i pozdrawiam
3
koroneciarz 2017-09-18 09:07
" Ale nie udało się, przyszło duuużo nowych osób, nie każdy jest głupi jak Ci to tu piszą te wszystkie bzdury "

Haha do tej małej firemki przyszło duuuuużo osób?? To jaką wy tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] macie rotacje?? Chyba rotacja to 50 % załogi haha. A czemu ciągle szukacie operatora na maszynę i nie możecie znaleść mimo że ostatnio już kwopta 5.500 była podawala w ogłoszeniach ????
prawda 2017-09-18 11:44
to są przyjęcia na NOWE stanowiska a nie rotacja!
dla informacji firma jest jedną z największych w tym regionie i nic dziwnego że ludzi chcą w niej pracować
1
Byłem Widziałem 2017-09-18 11:59
ja wiem czy mała firma? jak okiem nie sięgnąć na Budowlanej i Brzeskiej i z której strony by autem nie nadjeżdżał wszędzie widać koronet. Chyba nie jesteś na bieżąco. Kiedy cię wywalili? To ty za rogiem w robocie ziółka jarałeś jak ktoś wcześniej pisał?
2
p 2017-09-18 12:41
To prawda wpisy oczerniające pojawiły się kiedy ruszyliśmy z rekrutacją, komuś bardzo zależy żeby zniszczyć firmie reputację. Ale nie udało się, przyszło duuużo nowych osób, nie każdy jest głupi jak Ci to tu piszą te wszystkie bzdury
2
oNa 2017-09-18 12:45
Firma jest w porządku, polecam. Jak na lokalny rynek pracy więcej plusów niż minusów.
3
Marta właściciel 2017-09-18 13:03
Witam, bardzo chętnie odpowiem na wszystkie Twoje pytania. Kontakt do mnie: 25/6310027 lub zapraszam osobiście na ul. Brzeską do pokoju nr 14.
3
wyluzujciepory 2017-09-19 00:20
"...na ul. Brzeska do pokoju nr 14." ktoś wcześniej prawdę napisał, cała Brzeska zalefskich. Nawet numeru nie ma tylko pokój :D
P.S. przyglupy z zapominają jak wystawiają te czerstwe komentarze kliknąć gwiazdki na 5 bo tyle pozytywów i nadal ocena ogólna 2/6. Tylko idiota się nie domyśli że to propaganda z wewnątrz obozu.
2
Koronet 2017-09-19 11:10
wpisy oczerniające pojawiły się kiedy ruszyliśmy z rekrutacją, komuś bardzo zależy żeby zniszczyć firmie reputację. Ale nie udało się, przyszło duuużo nowych osób, nie każdy jest głupi jak Ci to tu piszą te wszystkie bzdury
1
Marta właściciel 2017-09-19 13:04
Witam, bardzo chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Kontakt do mnie: 25/6310027 lub zapraszam osobiście na ul. Brzeską do pokoju nr 14.
1
dość dziadostwa 2017-09-20 09:07
To może pani właścicielka powie po co u was kastingi że bierzecie osoby na jeden dzien pracy a kolejnego dnia już następna osoba i to bez umowy żadnej o pracę i bez wynagrodzenia. Nie wiem czy nadal tak robicie ale naleko tak nie zajedziecie.
1
Koronet 2017-09-20 12:20
wpisy oczerniające pojawiły się kiedy ruszyliśmy z rekrutacją, komuś bardzo zależy żeby zniszczyć firmie reputację. Ale nie udało się, przyszło duuużo nowych osób, nie każdy jest głupi jak Ci to tu piszą te wszystkie bzdury
1
Marta właściciel 2017-09-20 12:21
Witam, bardzo chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Kontakt do mnie: 25/6310027 lub zapraszam osobiście na ul. Brzeską do pokoju nr 14.
Zostaw swoją opinię o KORONET - Siedlce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KORONET