logo KORONET

KORONET

Siedlce

Opinie o KORONET

obserwator 2 2015-02-09 17:35:38
ty z branży? bo chyba nie : Sword, Eurometal, Janus, Ekomet . Zorientuj się w sytuacji a dopiero potem się wypowiadaj!!!
1
ja 2015-02-09 17:39:18
BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAROLINKA 2015-02-10 10:21:24
ten wpis już był;)dajcie sobie spokój z pisaniem tych bzdur
KAROLINKA 2015-02-11 08:33:22
taki jesteś mocny to podaj swoje dane, założę się, ze nie masz u nas ŻADNEJ historii klienta!!! pozdro dla zawistnej konkurencji!!!
1
pracownik 2015-02-11 17:15:35
Pan cały czas myli firmy, firma Koronet nie zajmuję się maszynami tylko produkcją i sprzedażą pił taśmowych które nigdy nie miały nic wspólnego z Chinami. Pan też tam nie kupił żadnej maszyny tylko w innej firmie która nazywa się Ma...., więc niech Pan skończy oczerniać Koronet.
2
AZOG 2015-02-13 10:50:47
Sory za poprzedni wpis! Nerwy mnie noszą bo w sumie fajnie mi się tam pracowało, ale przez moja głupotę się skończyło!!!PRZEPRASZAM wszystkich pracowników i właścicieli KORONETU !!!Naprawde mnie poniosło, głupi jestem, dlatego tam już nie pracuję... i teraz piję...
obserwator 3 2015-02-13 12:30:13
nie ZALESCY a ZAlEWSCY!!!Zbyt rozgarnięty to ty nie jesteś...
he he he 2015-04-20 08:43:49
jak czytam powyższą opinię to mniemam , że osobie która to pisała daleko do IQ 80 nawet baaaardzo, żyje też chyba w świecie fikcji zresztą sam nick Bond 007 świadczy o poziomie rozwoju czy też niedorozwoju intelektualnego - stawiam na to drugie. czyżby konkurencji Koronet na odcisk nacisnął? teraz w końcu pracują tu nie darmozjady z wybujałym ego jak kiedyś a porządni handlowcy a handel idzie pełną gębą!!!
1
pracownik 2015-04-20 16:10:11
Jak na warunki siedleckie dobrze płacą. Oczywiscie zawsze znajedzie się jakiś frustrat który narzeka. Dałbym dobry z plusem.
to ja jarząbek 2015-04-21 06:56:38
łubu dubu łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu, niech żyje nam
cetus 2015-04-21 09:20:04
Teraz pracuję w drugiej firmie i w innej branży, ale pracę wspominam bardzo miło. Widzę, że anonimowi konkurenci próbują swoich sztuczek, ale ja wróciłbym do tej firmy gdybym nadal mieszkał w Siedlach. Pozdrowienia dla kolegów z KORONET
alibabka 2015-04-21 09:44:27
pracowałam w różnych firmach i mniejszych i większych i wyladowałam tu w Koronecie, miałam różnych kierowników i lepszych i gorszych. praca jak każda, raz jest miło a raz nie, problemy są takie same jak wszędzie typu ; szefowa opieprzy, towaru zabraknie, z kolegami się potnę, ale płacę mam dobrą, bez opóźnień. ogólnie to polecam, nie szukam innej pracy
1
pracuś 2015-04-21 11:52:02
napracować się trzeba żeby zarobić ale wypłaty są nawet ok, co do atmosfery to tak jak poprzedniczka, ale jak się robi co trzeba to nikt nikogo tu nie gnębi. czyli ze jest czasami ciężko ale się opłaca, przynajmniej fizycznie się nie utyram
stary pracownik 2015-04-21 11:59:14
ja tam nie narzekam, siedze na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dzwonie i tak cały dzień ale taka jest moja robota a po miesiącu kasa płynie... takie życie:)czasami kolega łysy z sąsiedniego pokoju przyjdzie i podk...ale da się przetrwać i tak już kilka dobrych lat i niech tak zostanie:)))
piotrek 2015-04-21 15:53:26
szukałem z kolegą pracy i trafiliśmy do koronetu. jego przyjeli, mnie nie.rozmowa kwalifikacyjna trochę Stresująca bo własciciel się pytał o różne dziwne rzeczy np. co to jest stal, kolega akurat wiedział. wcześniej trochę poczytaliśmy opinii o tym zakładzie i się kolega zastanawiał no ale że nie miał roboty to zaryzykował. Pracuje tam już kilka miesiecy na linii przy produkowaniu pił, zdziwiony był bo poszedł pogadać i się szefowa bo ten co nas pytał na rozmowie to chyba jej mąż był, ona się zgodziła i z zlecenia na umowę o pracę go zatrudnili. Mówi ze jest ok, pilnują bardzo żeby się na hali nic nikomu nie stało, jakieś cuda wymyślają że na widłach na wózku nie można jeździć, ubrania roboczego pilnują żeby każdy nosił, okulary bo opiłki latają. Taka pani blondynka chodzi i się o to wszystko czepia.No i dobrze zrobił że tam poszedł mimo że robota na zmiany ale robotę pewną ma bo on dokładny jest
wasik 2015-04-22 12:48:43
byłem na rozmowie, konkretnie rzeczowo sprawę postawili jasno(właściciel i włascicielka)fajny kontakt nie obiecywali za dużo, czekam na info co z pracą, pierwsze wrażenia jak najbardziej na plus
:-) 2015-04-23 12:02:34
Brawo dla GOWORK!!! Błyskawicznie usuwają NIEWYGODNE DLA SIEBIE wpisy! Przecież jest wolność słowa !!! nie podoba się, że ktoś prawdę mówi??? ŻENADA!!! Do ad z gowork: proszę nie usuwać tego wpisu, " żenada " to nie jest obraźliwe słowo!
d. 2015-04-23 13:20:17
pracowałem tu wcześniej na linii, potem zrezygnowałem i pojechałem zagranicę, ale wróciłem i znów będę tu pracował. Normalna firma cieszę się ze mnie przyjęli znowu i to na umowę o pracę
... 2015-04-24 09:42:58
dlaczego gowork usuwa niewygodne dla siebie opinie mimo ,że są PRAWDZIWE??? i poprawne merytorycznie!!!! Dlaczego AD29 nie przywróci wpisu? przecież nie było tam obraźliwych słów tylko sama PRAWDA? ZABOLAŁO ?zapraszam do poczytania prawdy o gowork, inni też niestety się przejechali na tym portalu. Przykładowy cytat:
http://www.goldenline.pl/grupy/Przedsiebiorcy_biznesmeni/nie-polecam/przestrzegam-przed-gowork,846412/
Pracownik 2015-04-30 13:36:13
Procuje w tej firmie kilka lat. Atmosfera pracy jest bardzo dobra, chyba że podchodzisz do pracy olewczo i myślisz jak tu się tylko nachapać. Jedyna praca do której chce mi się rano wstawać. Ludzi pracujący w tej firmie są w porządku, chyba że sam nie potrafisz współpracować w grupie. Szefostwo wyrozumiałe i nie stwarzające problemów. Potrzeba Ci wolne? nie ma żadnego problemu. Bardzo w porządku ludzie. Sprawa zarobków, na ile się starasz tyle zarobisz, spraw indywidualna, Podsumowując kultura pracy na wysokim poziomie, bardzo dobra praca nie chciałbym jej zmieniać.
1
Tytan 2015-05-03 13:35:38
Nie meczcie się chłopaki bo i tak usuną wasze wpisy. Ci co tam zostali niech się podzielą prywatnym zdaniem....ale jak się żyje w strachu to się pisze bzdury. Pieniądze to nie wszystko a karma i tak się odwdzięczy więc cierpliwości
8
Łukasz Gorzała 2015-05-04 09:16:30
Witam Ponownie .Szkoda ze dalej zachowujecie się jak dzieciaki z piaskownicy... Chłopy po trzydziestce a żalą się i przechwalają jak moja 5-letnia córka.Pozdrawiam sfrustrowanego Roberta B. :)
1
mr big 2015-05-04 13:12:41
o człowieku decyduje nie wystawne życie na pokaz a to jak postępuje no a jak ktoś przywłaszcza cudze...to i na dom i halę ma...
1
byla 2015-05-05 10:37:30
Zenujace dlaczego ludzie nie potrafia odejsc z twarza.Jak dlugo jeszcze bedziecie obrzucac sie blotem.Pracowalam kilka lat bylo roznie raz lepij raz gorzej ale to nie znaczy ze odchodzac mam wypisywac negatywne opinie.Pozdrawiam obecnych i bylych kolegow KoronetAu.
roman 2015-10-16 11:32:46
BRAWO !!! Mocno nieudolna autoreklama idzie pełną parę. Chyba tylko autorzy powyższych wypowiedzi wiedzą co mają na myśli, bo nie da się tego zrozumieć i ułożyć w sensowną całość - krowy paść a nie komputer do ręki brać :)
To że się trzyma na rynku nie oznacza że jest w niej dobrze, tym bardzie że co chwilę w TS są ogłoszenia o pracę z tej firmy, co oznacza dużą rotację a to nigdy o firmie dobrze nie świadczy.
P.S. do mowa piszesz "jedyny autoryzowany dystrybutor pił taśmowych do cięcia metalu", a co ze swordem, aweximem, macro i resztą? zbankrutowały, że sami zostaliście :D
4
romanowa 2015-10-26 14:08:20
oj roman krów paść nawet nie mozesz nie bo czytac nie umiesz;)wyrwałeś zdanie z kontekstu i się podjarłeś"jedyny autoryzowany dystrybutor pił tśmowych do ciecia metalu RENOMOWANEJ NIEMIECKIEJ FIRMY ROENTGEN" tego zapomniałeś dodać!a może nie umiałeś przeczytać Roentgen; ;)A czy w tym malusieńkim zalążku móżdżku nie pojawiła się myśl, że się owa firma rozwija i ciągle potrzebuje nowych pracowników tylko od razu roracja! No jeśli w konkurencji siedzą tacy mózgowcy jak roman to rzeczywiście koronet zostanie sam tak jak wróż roman przpowiedział! roman skończ wreszcie podstawówkę!!!
1
Były 2015-11-18 21:55:04
Ja wiem tylko, że kasa jest na czas i całkiem dobra. Oczywiście można przyczepić się do paru rzeczy. Zmieniłem pracę, bo mam inne zainteresowania.
iwa 2015-11-23 12:54:50
jakos nikt nie umarł przez pracę w Koroncie, ani w psychiatryku nikt nie wylądował, nikt tez nawet do lekarza rodzinnego za bardzo nie chodził z tego co pamiętam wiec niech ci wyrzuceni z koronetu zachowają chociaż trochę honoru i zajmaą się zwoimi sprawami. Dziwne jest to, ze prawie wszystkie odrzuty pozostały w branży i cos tam działają więc niech się cieszą że zdobyli tu info co zapewnia im start u konkurencji bo bez tego na pewno nikt by ich nie zatrudnił. sama miałam telefon z propozycja przehandlowania informacji co się w firmie dzieje ale niech każdy sam do dwojego portfela nazbiera kasy a nie na łatwiznę idzie wiec nie skorzystałam. bądź co bądź parę lat tam się pracowało a nie jestem swinia
niko 2015-11-27 12:41:13
Strasznie koronet tu obsmarowują ale jakby było tak źle to by ludzie uciekali a są przyjęcia. mnie przyjęli ale tego nie czułem więc mam teraz inną pracę. ale było ok bo i szkolenia były i praktyki trochę, nawet zacząłem dzwonić, wypłata też dobra jak na początek i bez obsuwu w czasie. nie wydaje mi się żeby te wszystkie złe opinie to była prawda, ja przynajmniej tego nie odczułem
ela 2015-12-07 13:47:29
ja byłam na rozmowie, trochę stresu było tym bardziej że się oczytałam tych wszystkich opinii. Najbardziej zastanawia mnie to w tym wszystkim, że czekałam ok 20 minut ale nie dało się wyczuć jakiejś napiętej atmosfery, ludzie mili i usmiechnięcie, kilka osób zaproponowało pomoc bo wzięli mnie za klinta, żadnych krzyków też nie było słychać. Na rozmowie nikt nie obiecywał cudów tylko powiedzieli że trzeba mocno się przykładać to będą efekty. Normalna firma, normalni ludzie ale przeraziłam się jednak branżą i zrezygnowałam
krzychu 2015-12-28 12:24:28
Haha a skąd ty tak dobrze znasz ich nazwisko?czyżby były pracownik, któremu nowy pracodawca płaci za obrażanie poprzedniego?
student 2015-12-30 21:36:56
komentarze możecie usuwać ale matematyki nie oszukacie, 483 głosy i ocena 2 na 6 możliwych gwiazdek więc to jasno pokazuje jaka ta firma jest.
1
aśka 2016-01-25 13:22:29
wszyscy którzy mają choć trochę obycia na takich portalach wiedzą doskonale, że każdy bez podawania jakichkolwiek swoich danych może TU wpisać co mu się podoba i że jest to czołowy portal gdzie można każdego obrazić bez jakichkolwiek konsekwencji! Tu pierze się brudy, fantazjuje, mści się a administrator chyba lubi takie klimaty bo nie reaguje! Ja chodzę po różnych portalach w poszukiwaniu pracy i nigdzie nie widziałam takiego bagna więc zamierzam złożyć papiery do tej firmy bo widziałam gdzieś indziej ich propozycje pracy. rada dla wszystkich poszukujących: SZUKAJCIE PRACY ALE NIE SUGERUJCIE SIĘ OPINIAMI Z GOWORK!!! Powodzenia
1
pozytywny uśmiechnięty 2016-06-10 14:51:55
popieram ten wpis. Ja ze swojego doświadczenia z ludźmi z gowork mogę powiedzieć tylko tyle że nawet najgorszy prostak może tu się wypowiedzieć i obrażać do woli (sam tego doświadczyłem). Niestety przy tzw wolności słowa inteligentne osoby powinny brać pod uwagę jeszcze kulturę osobistą i z tym aspektem podczas wpisów na tym forum jest już całkiem słabo. Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych w obowiązki i pozytywnych ludzi z rynku Siedleckiego:)
pracownik niedoszły 2016-08-01 14:58:21
Przestrzegam przed tą firma. Biora na dzien testów za darmo a później okazuje się że nie jesteteś przyjęty. Plus żadnej informacji zwrotnej, mieli niby z biura dzwonić nikt nie zadzwonił musiałem sam dzwonić.
pracownik niedoszły 2016-08-02 14:55:36
Jeszcze co ciekawe przy szlifowaniu 4 sztuki miałem mierzony czas stoperem. Czy po 4 sztukach to jest wprawiony pracownik???
pracownik 2016-09-01 20:59:14
A wiesz że praca bez umowy i wynagrodzenia jest niezgodna z prawem.
plon 2016-09-23 13:34:25
a na jakie stanowisko się ubiegałeś ?
Bo mnie też zaprosili na dzień próbny i się zastanawiam.
Mówili, że 1 miesiąc umowa zlecenie, później o pracę.
pracownik niedoszły 2016-09-26 12:26:39
Miałem szlifować piły. Podejrzewam że porobisz ten jeden dzień i do widzenia. Bez umowy oczywiście.
Niedoszly 2016-10-23 20:35:36
Jak wygląda praca w dziale call center?
Niedoszly 2016-10-23 20:36:17
Jak wygląda praca w dziale call center?
Obiektywny 2016-11-07 10:16:04
Co macie na myśli "praca bez umowy" na "jeden dzień". Chyba ktoś pisze bzdury bo same formalności przed rozpoczęciem pracy tj. badania w przychodni , zaświadczenia itp. trwają prawie cały dzień. Więc pytam się obiektywnie co za bzdury piszą niektórzy.
1
konsultant 2016-11-07 14:35:26
Od kilku miesięcy pracuje na CC Koronetu, jak na siedleckie warunki podstawa bardzo wysoka(+prowizja), nie ma kombinacji ze składkami, atmosfera w pracy ok. Pomimo ze branży nie znałam jak ktoś chce to się nauczy wszystkiego. W porównaniu do siedleckiego tele pele oraz home brokera to niebo a ziemia zarówno w wynagrodzeniu jak i warunków pracy. Odpowiadając na pytanie jak wygląda moja praca: " telefon, monitor oraz inetrnet- szukam nowego klienta lub obsługuje obecnego. Krótko pisząc- do ogarnięcia ;)
1
pracownik jedno dniowy(przodownik pracy) 2016-11-13 03:08:11
Te "obiektywny". Nie żadne bzdury tylko suche fakty. Pracowałem jeden dzień bez żadnej umowy i wynagrodzenia. I nie mów mi o formalnościach przed rozpoczęciem pracy bo pęknę ze śmiechu.
1
Były Pracownik 2016-11-28 20:26:40
No jak się nie sprawdziłeś to tylko dzień pracowałeś i nie wierzę że bez wynagrodzenia,ja pracowałam w tej firmie prawie cztery lata, zaczynałam jako szlifierz i jedno co mogę powiedzieć pensja zawsze na czas i jak na siedleckie warunki bardzo przyzwoita.
pracownik jedno dniowy 2016-12-01 22:01:04
Bez wynagrodzenia, a sprawdziłem się dobrze tylko następnego dnia miała przyjść kolejna osoba na "test" a dzień przede mną była jeszcze inna osoba.Tak wyglądają testy. Oczywiście bez umowy wynagrodzenia itp.
1
niedoszła 2016-12-06 11:56:58
a co to za argument że pensja na czas? to jest obowiązek pracodawcy a nie żaden przywilej. Właścicielom tej firmy bliżej do besti, która patrzy na pracownika jak na maszynkę do zarabiania pieniędzy niż do człowieka.
przodownik pracy 2016-12-09 22:59:12
Niedoszła czy też byłaś na testach?
pracownik 2017-01-11 12:39:55
A taki to argument że nie wszędzie płacą !!!. Skąd ty się urwałaś? Ja w innym zakładzie nawet 3 m-ce opóźnienia miałem w wypłatach! teraz pracuje tu już kilka m-cy i jeszcze mnie te bestie ani razu nie pogryzły ha,ha! A po co ty do pracy poszłaś? żeby się pobyczyć? bo ja pracuje i nikt mnie za to nie prześladuje i nie czepia się!trzeba było studia skończyć to może byś na ich miejscu siedziała ale jak się człowiek za młodu opieoprzał to teraz musi zapieprzezać! ja tak robie i mam z czego życ nawet całkiem nieźle. Ja polecam, trzeba się narobić ale pieniądze są dobre
anonim 2017-01-11 12:46:13
Niedoszła pewnie nie doszła na testy ale już ma pretensje ;))) no cóż... taki typ, nie trzeba się przejmować
Zostaw swoją opinię o KORONET - Siedlce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KORONET