logo KORONET

KORONET

Siedlce

Opinie o KORONET

wasik 2015-04-22 12:48
byłem na rozmowie, konkretnie rzeczowo sprawę postawili jasno(właściciel i włascicielka)fajny kontakt nie obiecywali za dużo, czekam na info co z pracą, pierwsze wrażenia jak najbardziej na plus
:-) 2015-04-23 12:02
Brawo dla GOWORK!!! Błyskawicznie usuwają NIEWYGODNE DLA SIEBIE wpisy! Przecież jest wolność słowa !!! nie podoba się, że ktoś prawdę mówi??? ŻENADA!!! Do ad z gowork: proszę nie usuwać tego wpisu, " żenada " to nie jest obraźliwe słowo!
d. 2015-04-23 13:20
pracowałem tu wcześniej na linii, potem zrezygnowałem i pojechałem zagranicę, ale wróciłem i znów będę tu pracował. Normalna firma cieszę się ze mnie przyjęli znowu i to na umowę o pracę
... 2015-04-24 09:42
dlaczego gowork usuwa niewygodne dla siebie opinie mimo ,że są PRAWDZIWE??? i poprawne merytorycznie!!!! Dlaczego AD29 nie przywróci wpisu? przecież nie było tam obraźliwych słów tylko sama PRAWDA? ZABOLAŁO ?zapraszam do poczytania prawdy o gowork, inni też niestety się przejechali na tym portalu. Przykładowy cytat:
http://www.goldenline.pl/grupy/Przedsiebiorcy_biznesmeni/nie-polecam/przestrzegam-przed-gowork,846412/
Pracownik 2015-04-30 13:36
Procuje w tej firmie kilka lat. Atmosfera pracy jest bardzo dobra, chyba że podchodzisz do pracy olewczo i myślisz jak tu się tylko nachapać. Jedyna praca do której chce mi się rano wstawać. Ludzi pracujący w tej firmie są w porządku, chyba że sam nie potrafisz współpracować w grupie. Szefostwo wyrozumiałe i nie stwarzające problemów. Potrzeba Ci wolne? nie ma żadnego problemu. Bardzo w porządku ludzie. Sprawa zarobków, na ile się starasz tyle zarobisz, spraw indywidualna, Podsumowując kultura pracy na wysokim poziomie, bardzo dobra praca nie chciałbym jej zmieniać.
1
Tytan 2015-05-03 13:35
Nie meczcie się chłopaki bo i tak usuną wasze wpisy. Ci co tam zostali niech się podzielą prywatnym zdaniem....ale jak się żyje w strachu to się pisze bzdury. Pieniądze to nie wszystko a karma i tak się odwdzięczy więc cierpliwości
12
Łukasz Gorzała 2015-05-04 09:16
Witam Ponownie .Szkoda ze dalej zachowujecie się jak dzieciaki z piaskownicy... Chłopy po trzydziestce a żalą się i przechwalają jak moja 5-letnia córka.Pozdrawiam sfrustrowanego Roberta B. :)
1
mr big 2015-05-04 13:12
o człowieku decyduje nie wystawne życie na pokaz a to jak postępuje no a jak ktoś przywłaszcza cudze...to i na dom i halę ma...
1
byla 2015-05-05 10:37
Zenujace dlaczego ludzie nie potrafia odejsc z twarza.Jak dlugo jeszcze bedziecie obrzucac sie blotem.Pracowalam kilka lat bylo roznie raz lepij raz gorzej ale to nie znaczy ze odchodzac mam wypisywac negatywne opinie.Pozdrawiam obecnych i bylych kolegow KoronetAu.
roman 2015-10-16 11:32
BRAWO !!! Mocno nieudolna autoreklama idzie pełną parę. Chyba tylko autorzy powyższych wypowiedzi wiedzą co mają na myśli, bo nie da się tego zrozumieć i ułożyć w sensowną całość - krowy paść a nie komputer do ręki brać :)
To że się trzyma na rynku nie oznacza że jest w niej dobrze, tym bardzie że co chwilę w TS są ogłoszenia o pracę z tej firmy, co oznacza dużą rotację a to nigdy o firmie dobrze nie świadczy.
P.S. do mowa piszesz "jedyny autoryzowany dystrybutor pił taśmowych do cięcia metalu", a co ze swordem, aweximem, macro i resztą? zbankrutowały, że sami zostaliście :D
5
romanowa 2015-10-26 14:08
oj roman krów paść nawet nie mozesz nie bo czytac nie umiesz;)wyrwałeś zdanie z kontekstu i się podjarłeś"jedyny autoryzowany dystrybutor pił tśmowych do ciecia metalu RENOMOWANEJ NIEMIECKIEJ FIRMY ROENTGEN" tego zapomniałeś dodać!a może nie umiałeś przeczytać Roentgen; ;)A czy w tym malusieńkim zalążku móżdżku nie pojawiła się myśl, że się owa firma rozwija i ciągle potrzebuje nowych pracowników tylko od razu roracja! No jeśli w konkurencji siedzą tacy mózgowcy jak roman to rzeczywiście koronet zostanie sam tak jak wróż roman przpowiedział! roman skończ wreszcie podstawówkę!!!
1
Były 2015-11-18 21:55
Ja wiem tylko, że kasa jest na czas i całkiem dobra. Oczywiście można przyczepić się do paru rzeczy. Zmieniłem pracę, bo mam inne zainteresowania.
iwa 2015-11-23 12:54
jakos nikt nie umarł przez pracę w Koroncie, ani w psychiatryku nikt nie wylądował, nikt tez nawet do lekarza rodzinnego za bardzo nie chodził z tego co pamiętam wiec niech ci wyrzuceni z koronetu zachowają chociaż trochę honoru i zajmaą się zwoimi sprawami. Dziwne jest to, ze prawie wszystkie odrzuty pozostały w branży i cos tam działają więc niech się cieszą że zdobyli tu info co zapewnia im start u konkurencji bo bez tego na pewno nikt by ich nie zatrudnił. sama miałam telefon z propozycja przehandlowania informacji co się w firmie dzieje ale niech każdy sam do dwojego portfela nazbiera kasy a nie na łatwiznę idzie wiec nie skorzystałam. bądź co bądź parę lat tam się pracowało a nie jestem swinia
niko 2015-11-27 12:41
Strasznie koronet tu obsmarowują ale jakby było tak źle to by ludzie uciekali a są przyjęcia. mnie przyjęli ale tego nie czułem więc mam teraz inną pracę. ale było ok bo i szkolenia były i praktyki trochę, nawet zacząłem dzwonić, wypłata też dobra jak na początek i bez obsuwu w czasie. nie wydaje mi się żeby te wszystkie złe opinie to była prawda, ja przynajmniej tego nie odczułem
ela 2015-12-07 13:47
ja byłam na rozmowie, trochę stresu było tym bardziej że się oczytałam tych wszystkich opinii. Najbardziej zastanawia mnie to w tym wszystkim, że czekałam ok 20 minut ale nie dało się wyczuć jakiejś napiętej atmosfery, ludzie mili i usmiechnięcie, kilka osób zaproponowało pomoc bo wzięli mnie za klinta, żadnych krzyków też nie było słychać. Na rozmowie nikt nie obiecywał cudów tylko powiedzieli że trzeba mocno się przykładać to będą efekty. Normalna firma, normalni ludzie ale przeraziłam się jednak branżą i zrezygnowałam
krzychu 2015-12-28 12:24
Haha a skąd ty tak dobrze znasz ich nazwisko?czyżby były pracownik, któremu nowy pracodawca płaci za obrażanie poprzedniego?
student 2015-12-30 21:36
komentarze możecie usuwać ale matematyki nie oszukacie, 483 głosy i ocena 2 na 6 możliwych gwiazdek więc to jasno pokazuje jaka ta firma jest.
1
aśka 2016-01-25 13:22
wszyscy którzy mają choć trochę obycia na takich portalach wiedzą doskonale, że każdy bez podawania jakichkolwiek swoich danych może TU wpisać co mu się podoba i że jest to czołowy portal gdzie można każdego obrazić bez jakichkolwiek konsekwencji! Tu pierze się brudy, fantazjuje, mści się a administrator chyba lubi takie klimaty bo nie reaguje! Ja chodzę po różnych portalach w poszukiwaniu pracy i nigdzie nie widziałam takiego bagna więc zamierzam złożyć papiery do tej firmy bo widziałam gdzieś indziej ich propozycje pracy. rada dla wszystkich poszukujących: SZUKAJCIE PRACY ALE NIE SUGERUJCIE SIĘ OPINIAMI Z GOWORK!!! Powodzenia
1
pozytywny uśmiechnięty 2016-06-10 14:51
popieram ten wpis. Ja ze swojego doświadczenia z ludźmi z gowork mogę powiedzieć tylko tyle że nawet najgorszy prostak może tu się wypowiedzieć i obrażać do woli (sam tego doświadczyłem). Niestety przy tzw wolności słowa inteligentne osoby powinny brać pod uwagę jeszcze kulturę osobistą i z tym aspektem podczas wpisów na tym forum jest już całkiem słabo. Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych w obowiązki i pozytywnych ludzi z rynku Siedleckiego:)
1
pracownik niedoszły 2016-08-01 14:58
Przestrzegam przed tą firma. Biora na dzien testów za darmo a później okazuje się że nie jesteteś przyjęty. Plus żadnej informacji zwrotnej, mieli niby z biura dzwonić nikt nie zadzwonił musiałem sam dzwonić.
1
pracownik niedoszły 2016-08-02 14:55
Jeszcze co ciekawe przy szlifowaniu 4 sztuki miałem mierzony czas stoperem. Czy po 4 sztukach to jest wprawiony pracownik???
pracownik 2016-09-01 20:59
A wiesz że praca bez umowy i wynagrodzenia jest niezgodna z prawem.
plon 2016-09-23 13:34
a na jakie stanowisko się ubiegałeś ?
Bo mnie też zaprosili na dzień próbny i się zastanawiam.
Mówili, że 1 miesiąc umowa zlecenie, później o pracę.
pracownik niedoszły 2016-09-26 12:26
Miałem szlifować piły. Podejrzewam że porobisz ten jeden dzień i do widzenia. Bez umowy oczywiście.
Niedoszly 2016-10-23 20:35
Jak wygląda praca w dziale call center?
Niedoszly 2016-10-23 20:36
Jak wygląda praca w dziale call center?
Obiektywny 2016-11-07 10:16
Co macie na myśli "praca bez umowy" na "jeden dzień". Chyba ktoś pisze bzdury bo same formalności przed rozpoczęciem pracy tj. badania w przychodni , zaświadczenia itp. trwają prawie cały dzień. Więc pytam się obiektywnie co za bzdury piszą niektórzy.
2
konsultant 2016-11-07 14:35
Od kilku miesięcy pracuje na CC Koronetu, jak na siedleckie warunki podstawa bardzo wysoka(+prowizja), nie ma kombinacji ze składkami, atmosfera w pracy ok. Pomimo ze branży nie znałam jak ktoś chce to się nauczy wszystkiego. W porównaniu do siedleckiego tele pele oraz home brokera to niebo a ziemia zarówno w wynagrodzeniu jak i warunków pracy. Odpowiadając na pytanie jak wygląda moja praca: " telefon, monitor oraz inetrnet- szukam nowego klienta lub obsługuje obecnego. Krótko pisząc- do ogarnięcia ;)
2
pracownik jedno dniowy(przodownik pracy) 2016-11-13 03:08
Te "obiektywny". Nie żadne bzdury tylko suche fakty. Pracowałem jeden dzień bez żadnej umowy i wynagrodzenia. I nie mów mi o formalnościach przed rozpoczęciem pracy bo pęknę ze śmiechu.
2
Były Pracownik 2016-11-28 20:26
No jak się nie sprawdziłeś to tylko dzień pracowałeś i nie wierzę że bez wynagrodzenia,ja pracowałam w tej firmie prawie cztery lata, zaczynałam jako szlifierz i jedno co mogę powiedzieć pensja zawsze na czas i jak na siedleckie warunki bardzo przyzwoita.
2
pracownik jedno dniowy 2016-12-01 22:01
Bez wynagrodzenia, a sprawdziłem się dobrze tylko następnego dnia miała przyjść kolejna osoba na "test" a dzień przede mną była jeszcze inna osoba.Tak wyglądają testy. Oczywiście bez umowy wynagrodzenia itp.
3
niedoszła 2016-12-06 11:56
a co to za argument że pensja na czas? to jest obowiązek pracodawcy a nie żaden przywilej. Właścicielom tej firmy bliżej do besti, która patrzy na pracownika jak na maszynkę do zarabiania pieniędzy niż do człowieka.
2
przodownik pracy 2016-12-09 22:59
Niedoszła czy też byłaś na testach?
pracownik 2017-01-11 12:39
A taki to argument że nie wszędzie płacą !!!. Skąd ty się urwałaś? Ja w innym zakładzie nawet 3 m-ce opóźnienia miałem w wypłatach! teraz pracuje tu już kilka m-cy i jeszcze mnie te bestie ani razu nie pogryzły ha,ha! A po co ty do pracy poszłaś? żeby się pobyczyć? bo ja pracuje i nikt mnie za to nie prześladuje i nie czepia się!trzeba było studia skończyć to może byś na ich miejscu siedziała ale jak się człowiek za młodu opieoprzał to teraz musi zapieprzezać! ja tak robie i mam z czego życ nawet całkiem nieźle. Ja polecam, trzeba się narobić ale pieniądze są dobre
1
anonim 2017-01-11 12:46
Niedoszła pewnie nie doszła na testy ale już ma pretensje ;))) no cóż... taki typ, nie trzeba się przejmować
1
Brrr 2017-02-22 17:21
Witam. Co powiecie o pracy w tej firmie w charakterze przedstawiciela handlowego?
Zz 2017-03-15 21:41
Najgorsza jest wiecznie chora atmosfera, czasami to się nawet nie można było sie uśmiechnąć, nie od 8 do 16 tylko od 7.30 do 16. Co gorsza jak nie przyjdziesz na 7.30 to masz spóźnienie!!!! Chore!!! Soboty pracujące ale bezpłatnie!!! Ale wiadomo jak nie pasuje to won!!!
8
Zzz 2017-03-23 12:41
Kto w obecnych czasach pracuje równe 8 godzin? Spadłaś /eś na głowę? W każdej normalnej firmie spóźnianie jest niemile widziane i odhaczane, po to są między innymi karty, którymi się pracownik odbija przy wejściu... Obudź się człowieku, takie są realia, a jak nie pasuje to nic dziwnego że ci powiedzieli won...w żadnej robocie nie zagrzejesz miejsca z takim podejściem ale mimo wszystko powodzenia :)))
1
Shepard 2017-03-23 13:05
Zz jak to mawia pewne przysłowie : "złej baletnicy przeszkadza nawet rąbek u spódnicy" jak ktoś chce pracować to i godziny pracy mu nie przeszkadzają ale co ty o tym możesz wiedzieć- pewnie siedzisz na bezrobociu ?
1
kaz 2017-03-24 12:23
Jezu gdzie się pracuje TYLKO 8,5 h? tu w tym koronecie? u mnie w pracy to normalka siedzieć nawet 10 w biurze bo wielkim nietaktem byłoby wyjść przed szefem i pewnie taki ktoś od razu by wyleciał, zarabiam marne 2 tysie a ty narzekasz na 8,5 h? zamienię się chętnie nawet na nizsze pobory bo już mam dość czatowania kiedy wyjdzie szef i kolejki do wyjścia po 10 h!! Ja bym się nie zwalniał z koronetu
1
robot 2017-03-29 06:47
O widzę ostatnie wpisy jakieś lizidupki z koronetu zapewne. W każdej normalnej pracy pracuje się 8 godzin przygłupy...
12
Brrr 2017-03-29 21:54
Czyli jednak 8.5h + darmowe soboty. Dziękuję za info. Nie wiem czy spadłem na głowę ale takie warunki to można proponować Ukraińcom.
3
robol darmowy 2017-04-02 15:06
Ale jaja z tymi darmowymi sobotami. W normalnej firmie to płacą dwa razy tyle za sobotę. Haha ale jaja :-)
3
pracownik 2017-04-21 22:33
Gdyby nie europejskie prawa człowieka to w tej firmie jesteście tylko niewolnikami, jeśli nie będziesz w stanie pracowac na właścicieli i całą administrację to podziękują(żeby nie powiedzieć won). Zapomnijcie o świadczeniach, szkoda że UP nie wezmie się porzadnie za nich.
2
taboret 2017-05-11 12:01
dla szefa wszystko
1
Qwe 2017-05-15 22:35
Na darmowe soboty i 8.5 h pracy jest rozwiazanue- Państwowa Inspekcja pracy. Wystarczy donos...
2
Lolek 2017-05-19 13:18
Zatrudnię kierowców na wywrotki. Praca codzienna w Siedlcach. Umowa o pracę. 25 633 02 72
Pani... 2017-05-30 11:38
Witam. Czy moze mi ktos powiedziec jak wyglada praca operatorki maszyn w koronecie? Jakie sa godziny pracy, czy jest to praca 3-zmianowa? I jakie wynagrodzenie? Z gory dziekuje za info. Pozdrawiam.
przodownik pracy 2017-06-06 18:47
Praca wygląda tak że biorą cię na test za darmo...
3
zaqwer 2017-07-24 20:23
atmosfera jak wszedzie o wykrzyknikach w majlach nie wpominam ale ogolnie jest ok z reszta ostatnio sie poprawilo
Zostaw swoją opinię o KORONET - Siedlce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KORONET