brak logo

F J GOLDRUN S.C

Bytom

Opinie o F J GOLDRUN S.C

Bodzio 2016-09-26 11:10
Ja już jestem przyjęty
1
Jagoda 2016-09-28 10:34
Przyuczenie do zawodu Jubiler trwa , byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i sprawa wygląda tak ze to jest nauka zawodu od podstaw .Dają umowę na 5lat fajne warunki finansowe praca 5dni w tygodniu żadnych nadgodzin .Świetna atmosfera .Wcześniej pracowałam w marketach i na stacji paliw to się wrzodów nabawiam i co 3 miesiące zwalniali .Super stabilizacja ,a też świadczy dobrze o pracodawcy że na tak długi okres daje umowę . Fajnie było by żeby mnie wybrali bo tez zatrudnić chcą 8 osób .
night 2016-10-13 22:45
No to dobrze, że umowa jest zawierana na 5 lat @Jagoda, w końcu to dobry znak, na to, że zależy im na zadowoleniu pracowników jak również na tym, żeby wypłata była adekwatna do powierzanych obowiązków. A jakie są socjale dla początkujących pracowników, wiesz?
Alicja 2016-12-05 21:07
Warunki Pracy super ! Ciepło miło i pachnąco ! Biżuteria wkoło raj dla kobiety ! Naprawdę super !
Godziny pracy ok , wynagrodzenie ok + premia = super . Szkolenie bez problemowe w super atmosferze .
To jest to !!!!
1
Lucyna 2017-01-18 14:12
Miła atmosfera :) Super sprzedawcy :) Jestem pozytywnie zaskoczona :)
2
Lucyna 2017-01-25 22:41
Cena 1g gotowego nowego wyrobu w obraczkach 185 zl świetna cena . Miło zaskoczeni byliśmy ze w salonach mają wzorniki obrączek i to w takiej dużej ilości wszystkie ich modele z strony .
Zamówiliśmy warto !!
1
Marek 2017-02-23 09:34
To jest to co powinno być wszędzie. Miła atmosfera w pracy. A na dodatek przyzwoite zarobki
Ja 2017-03-20 18:27
Najlepszy Jubiler w mieście i oferuje najwyźsza jakość!!!
Ala 2017-03-20 18:35
Bardzo miła atmosfera i obsługa
Rafał 2017-03-20 18:38
Czy ktoś tak na serio pisze na tym forum bo to jakiś syf jest ten GOWORK
Milena 2017-03-20 18:47
Wszystko w najlepszym porządku w pracy i po pracy a wszystkim co się nie chce pracować to niech nie wysyłają cv bo nikt nie będzie tracił czasu na debili.
Kasia 2017-03-20 18:53
Co racja to racja ale połowa wpisów to od osób które nigdy nie pracowały w goldrunie tylko konkurencja
GOWORK 2017-03-20 18:59
Równie dobrze można pisać o pogodzie na ty forum bo to chłam
Gowork 2017-03-20 19:01
Czy ktoś mi powie co fajnego w kinie leci dzisiaj
Goldwork 2017-03-20 19:02
Nic ciekawego nie leci i w telewizji tez
Goldwork 2017-03-20 19:04
Dobrze ze jest już wiosna bo barany wyjdą z domów na słonce
Goldwork 2017-03-20 19:06
Może w końcu a tym kraju zajmie się takimi forami bo one są tak samo dobre jak te gry co do nas z Rosji przyszły
Alegro 2017-03-20 19:10
Obrączki mają najładniejsze w Polsce
Kokos 2017-03-20 19:21
No i zawsze rabaty i ceny dobre
Pepe 2017-03-20 19:28
No o połowe mniejsze niż w konkurencji to później najlepiej oczernić kogoś
Sonia 2017-03-20 21:40
Praca super super i w miarę płacą! Spokój cisza
Alan 2017-03-20 21:46
Oni mają największy wybór obrączek i wzorników do obejrzenia rewelacja
Dolores 2017-03-20 21:51
W Bytomiu mają chyba z milion obrączek do obejrzenia
Anita 2017-03-20 21:57
W Zabrzu też jest dużo! I miła obsługa
2
Młoda 2017-03-20 22:00
Szukam Pracy czy są jakieś przyjęcia
Shrek 2017-03-20 22:02
Nie wiem ale możesz zawsze e-m napisać
Marcel 2017-03-20 22:09
Na pracownie na pewno nikogo nie przyjmują bo już są wszystkie stanowiska przyjęte
Mirek 2017-03-20 22:22
Kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada. A grube świnie będą tylko świniami, głupimi i brzydkimi
Ola 2017-03-20 22:35
Super ludzie! super atmosfera! Szefostwo już mniej mili ale to normalka.
Hania 2017-03-20 22:41
Obrączek mają masa a jakie ceny
Olaf 2017-03-20 22:46
Najlepszy wybór na Śląsku. U nikogo nie widziałem takiej ilości wzorników ale i tak wybrałem klasyczne a kosztowały mnie mniej niż 170zł za gram!!! Rewelka nikt nie miał takich cen nawet małe pracownie.
Radek 2017-03-20 22:50
Ja też kupiłem i cena wyszła super a obrączki jeszcze lepiej mega maga szacun
Olaf 2017-03-20 22:53
A obsługa mega! teraz tylko tam będę zakupy robił. Albo najlepiej się zatrudnię
Radek 2017-03-20 22:56
Ja będę tylko na zakupy chodził bo pierścionek też kupowałem i super
Sandra 2017-03-22 10:23
Odradzam pracy. Praca na 1/4 etatu w umowie, w rzeczywistości pracujesz cały etat. W soboty również trzeba przyjść do pracy ale za to już nie płacą. Stawka godzinowa poniżej ustawowych 9zł netto !!!
Admin 2017-03-22 16:46
Art. 190a. Uporczywe nękanie
§ 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność,
podlega karze pozba­wienia wolności do lat 3.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto, podszywając się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej.
§ 3. Jeżeli następstwem czynu określonego w § 1 lub 2 jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w §1
OOOOO 2017-03-22 16:52
Prokuratura już została zawiadomiona bo nikt na internecie nie jest bezkarny . Administrator udostępnia ip
Natalia 2017-03-22 16:59
Ja jestem zadowolona z wypłaty a jak ktoś przychidzi postać albo si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to dziękujemy
Bzyku 2017-03-22 18:18
Jest to strona gdzie daje się opinie o pracodawcy, między innymi po to aby potencjalni pracownicy wiedzieli z czym się mogą spotkać a jeśli pisanie prawdy w tym momencie kogoś boli to trudno...swoją drogą ciekawe co na to powiedziałby PIP, zarobki godzinowe poniżej ustawowych 9 netto, praca na 1/4 etatu a reszta 3/4 na tzw. 'czarno'.
Kasia 2017-03-22 20:27
Pracuję już ponad 8 lat i jestem zadowolona z wypłat, umowy a wszyscy teraz chcą być od razu kierownika i nic nie robić bo ma dwie lewe ręce. Najlepiej oczerniać wszystkich.
hm.. 2017-03-27 00:21
Ciężko jest mi wydać opinie jednoznacznie pozytywną lub negatywną. Plusy to na pewno dni i godziny pracy pon pt 8-16, praca biurowa nie wymagająca większego wysiłku fizycznego.

Jednak minusy to ciągle uczucie bycia obserwowanym (wszędzie kamery a szefowie dają odczuć, że wszystko widzą i mówią lub piszą o tym w trakcie pracy). Obowiązkowe soboty w salonie - nieplatne (w ciągu dwóch miesięcy zrobiłam 3 takie soboty).

Szefowie nie traktują pracowników źle, ale gdybym wiedziała, ze podziękują mi w trakcie okresu próbnego bez wypowiedzenia a na moje miejsce od razu byla nowa osoba która wedlug moich informacji na 99% ma orzeczenie o niepelnosprawnosci, to nie zostawilabym poprzedniej pracy.

Liczylam na stabilizacje i teraz zaluje ze nie trafilam na tą strone wcześniej, przynajmniej teraz widzę, ze niepotrzebnie siebie obwinialam i po prostu w tej firmie jest duza rotacja pracowników.

Ale mimo wszystko powodzenia, zawsze warto spróbować swoich sil w kazdej firmie i samemu sie przekonac czy sie do niej pasuje.
Liza 2017-03-28 13:17
Zapomniałaś dodać Sandra ze wypłata na czas ! A co masz do osób niepełnosprawnych ?
Zawsze szukasz winnych ! w pracy tez tak było !!
. 2017-03-29 01:05
Nic nie mam do osób niepelnosprawnych.
Po prostu są zatrudniane często chetniej niz osoby zdrowe - ale to akurat do wladz mozna miec zal tylko i wylacznie.

Winnych nie szukam, a moze przedstawi sie osoba ktora to pisze i wie tyle o mnie i mojej pracy, bo liza mi nic nie mowi!!

A co w pracy mojej bylo nie tak to ja do dzis nie wiem. Choc moze to i lepiej.

No tak wyplata na czas , szefowie mili to na pewno plusy.

opinia o odradzaniu pracy jako Sandra nie jest moja - ktos sie podszywa

1
PIPI 2017-04-01 00:19
Dalej bierzsz psychotropy - antydepresanty
Sandra !
No zabardzo poważnie to cie nie można brać .
Stan się pogorszył idź do lekarza .A nie tu pier doły wypisujesz ty tylko do sprzatania !! ale stajni się nadajesz !!! Psychopaci tak mają !!!
ailataN 2017-04-02 14:57
Właśnie z taką kulturą jak tak wyżej można spotkać się w goldrunie. Omijać z daleka.
Słonko 2017-04-02 22:26
Raczej trzeba z daleka takie fora omijać bo to same bzdety pisane przez ludzi którzy mają problemy ale chyba z sobą i przystosowaniem do społeczeństwa.
LOLO 2017-04-02 22:32
Ja tam pracuję bardzo długo i 95% załogi jest od wielu lat i tak jest prawda.
Kora 2017-04-08 23:32
Ja już pracowałam w różnych firma, tu jest miła atmosfera ale jak w pracy trzeba robić bo osoby które się opierdalają są zwalniane.
Macio 2017-04-08 23:39
Nie wiem co to za forum ale obrączki mają świetne a jeszcze dostałem dodatkowy rabat bo pierścionek kupowałem! Rewelka! OBSŁUGA MIŁA I PROFESIONALNA ;-)
M 2017-05-19 22:58
pracuje tutaj juz od jakiegos czasu i jestem naprawde zadowolona. Szefowie przemili i przede wszystkim uczciwi. Wyplata na czas. Nie kombinuja na boku jak to wiekszosc pracodawcow. Jesli rzetelnie wykonujesz swoja prace i widza ze zalezy Ci na dobru firmy to doceniaja to. Wymagania maja jak w kazdej firmie, ale nie wymagaja pracy ponad Twoje mozliwosci. Swietna atmosfera. Staraja sie nie krzyczec tylko wszystko na spokojnie wytlumaczyc. Praca w godzinach 8-16. Zadnych nadgodzin. Lepiej nie moglam trafic! Polecam!
Zostaw swoją opinię o F J GOLDRUN S.C - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F J GOLDRUN S.C