Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Gewerbestr. 10, 03172 Guben, Niemcy
Zakres obowiązków: Rozwój, optymalizacja i śledzenie konserwacji autonomicznej (wraz z członkami zespołu). Wspieranie zespołów w opracowywaniu planu pracy w zakresie utrzymania poziomu oraz w przygotowaniu audytu Utrzymanie jakości Odświeżanie i utrwalanie wiedzy teoretycznej i praktycznej Wspieranie w odnotowywaniu strat Przygotowanie spotkań prelegentów zespołu Znajomość procesu produkcyjnego i produktów Zrozumienie i zarządzanie metrykami Prowadzenie szkoleń BHP i utrzymanie systemu szkoleń Przewarzanie i przygotowanie danych z funkcjami planowania, zarządzania, CI, jakości i technologii
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin w tygodniu: 40
Wynagrodzenie brutto: od 36 000 EUR
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką roczną
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Data rozpoczęcia: 29.01.2024
Data zakończenia: 30.06.2024
Wymagania konieczne
Języki: niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie zawdodowe nie jest wymagane Komunikatywna znajomość języka niemieckiego (B1) Ukończone szkolenie zawodowe w zakresie technologii żywności/produkcji żywności Rzetelność, odporność, elastyczność, bardzo dobre umiejętności komunikacyjne Samodzielność i odpowiedzialność Umiejętność pracy w zespole Gotowość do pracy zmianowej
Pracodawca
Nazwa: JACK LINK'S - LSI - Germany GmbH
Adres: e-mailem: Aplikuj pocztą: Jack Link's, LSI – Germany GmbH, Eyber Straße 81, 91522 Ansbach strona: https://www.arbeitsagentur.de/jobsuche/suche?angebotsart=1&was=10000-1195988522-S&id=10000-1195988522-S
Nazwa Urzędu Pracy: Wojewódzki Urząd Pracy w Zielonej Górze
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: niemiecki
Wymagane dokumenty: CV, certyfikaty