Oferta opublikowana23.04.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: Główna 201, 43-430 Skoczów, powiat: cieszyński, woj: śląskie

Zakres obowiązków: Zarządzanie kuchnią w restauracji, organizowanie karty menu, tworzenie potraw, ogólne zainteresowanie gotowaniem

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: dwie zmiany

Liczba godzin w tygodniu: 40

Wynagrodzenie brutto: od 33 PLN

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką godzinową

Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: NIE

Data rozpoczęcia: 01.05.2024

Wymagania konieczne

Wykształcenie: zasadnicze branżowe

Uprawnienia: przygotowywanie posiłków, kucharz, umiejętność przygotowywania posiłków (gotowanie)

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: C1 - zaawansowany, w piśmie: B1 - średnio zaawansowany

Pracodawca

Nazwa: Restauracja Kasztanka Dariusz Nowok

Adres: Główna 201, 43-430 Skoczów, powiat: cieszyński, woj: śląskie

Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie