Oferta opublikowana05.04.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: Szkolna 3, 63-900 Rawicz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie

Zakres obowiązków: obróbka wstępna warzyw, obróbka wstępna mięs, obsługa płukaczko-obieraczki, obsługa szatkownicy do warzyw, przygotowywanie produktów nabiałowych do produkcji dań śniadaniowych oraz kolacji, dystrybucja dań, mycie i dezynfekcja NACZYŃ ORAZ DROBNEGO SPRZĘTU, OBSŁUGA MASZYNY MYJĄCO-WYPARZAJĄCEJ, SORTOWANIE I PAKOWANIE PIECZYWA, ZNAKOWANIE I PAKOWANIE POJMNIKÓW GN do określonych diet, znakowanie pojemników transportowych

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: jedna zmiana

Liczba godzin w tygodniu: 40

Liczba godzin w miesiącu: 160

Wynagrodzenie brutto: od 6 100 do 7 100 PLN

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: TAK

Data rozpoczęcia: 05.04.2024

Wymagania konieczne

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Uprawnienia: DOŚWIADCZENIE

Pracodawca

Nazwa: MACIEJ WRÓBLEWSKI RESTAURACJA "EXTRA - BLAT"

Adres: Szkolna 3, 63-900 Rawicz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie

Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: dokumenty aplikacyjne

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie