Informacje podstawowe
Miejsce pracy: FRYDERYKA CHOPINA 9, 62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
Zakres obowiązków: Prace związane z produkcją chleba, oraz pieczywa drobnego, obsługa pieca, werkowanie i obrabianie chleba i bułek.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: dwie zmiany
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: Godziny pracy: 21.00 - 05.00 14.00 - 22.00
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 01.04.2024
Data zakończenia: 01.07.2024
Wymagania konieczne
Zawody: Piekarz* (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania pożądne
Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Praca na podobnym stanowisku
Pracodawca
Nazwa: "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W KONINIE
Adres: FRYDERYKA CHOPINA 9, 62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv