Oferta opublikowana27.03.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżahotelarstwo / gastronomia / turystyka

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: FRYDERYKA CHOPINA 9, 62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie

Zakres obowiązków: Prace związane z produkcją chleba, oraz pieczywa drobnego, obsługa pieca, werkowanie i obrabianie chleba i bułek.

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: dwie zmiany

Liczba godzin w tygodniu: 40

Liczba godzin w miesiącu: 160

Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN

Opis wynagrodzenia: Godziny pracy: 21.00 - 05.00 14.00 - 22.00

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: NIE

Data rozpoczęcia: 01.04.2024

Data zakończenia: 01.07.2024

Wymagania konieczne

Zawody: Piekarz* (wymagany staż - lata: 1)

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Wymagania pożądne

Wykształcenie: średnie ogólnokształcące

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Praca na podobnym stanowisku

Pracodawca

Nazwa: "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W KONINIE

Adres: FRYDERYKA CHOPINA 9, 62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie

Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: cv

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie