Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Zabrodzie 28, 52-351 Zabrodzie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Zakres obowiązków: Przygotowanie urządzeń linii produkcyjnej, naważanie, dozowanie surowców, kontrola procesów technologicznych, przyzbrojenia maszyn, ustawianie parametrów maszyny, kontrola wilgotności i temperatury produktów, raportowanie. Praca na trzy zmiany 6-14-22-6 Umowa o pracę na czas określony Kontakt z pracodawcą: tel. 501039282
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: trzy zmiany
Liczba godzin w tygodniu: 40
Wynagrodzenie brutto: od 4 600 do 5 400 PLN
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 16.04.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: podstawowe
Uprawnienia: podstawowa obsługa komputera, umiejętność zastosowania zasad HACCP, Praca w zespole
Pozostałe wymagania
Staż pracy ogółem: lata: 0, miesiące: 6
Inne wymagania: wykształcenie podstawowe, doświadczenie pracy na produkcji w branży spożywczej min. 6 miesięcy doświadczenie przy maszynach przemysłu spożywczego, umiejętność zastosowania zasad HACCP, podstawowa obsługa komputera, praca w zespole Rozpoczęcie pracy od zaraz, aktualna książeczka sanepidowska, dyspozycyjność, znajomość branży spożywczej.
Pracodawca
Nazwa: DIJO BAKING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Adres: Zabrodzie 28, 52-351 Zabrodzie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.