Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywających na pobycie, w sporządzaniu różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętności układaniu jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP. I zmiana 7-15 II zmiana 11-19
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: dwie zmiany
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 do 7 000 PLN
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 01.03.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, średnie zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie co najmniej średnie lub zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie, umiejętność układania jadłospisu zgodnie z zasadami żywienia, umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, dyspozycyjność, miła aparycja, prawo jazdy kat. B.
Pracodawca
Nazwa: STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW PUSTELNI ZŁOTEGO LASU W RYTWIANACH
Adres: Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Osoby zainteresowane ofertą proszone są o kontakt telefoniczny 158647795 od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-17:00