Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Zakres obowiązków: mycie, obieranie i rozdrabnianie artykułów spożywczych; wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców; stosowanie receptur gastronomicznych; dobieranie surowców do sporządzania posiłków; przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw; panierowanie, obsmażanie i gotowanie; przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowych; porcjowanie i estetyczne układanie oraz dekorowanie potraw; używanie sprzętu naczyń i narzędzi gastronomicznych; przygotowywanie gotowych dań kuchni polskiej.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 20.05.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: gimnazjalne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie min. gimnazjalne, zasadnicze zawodowe/ średnie zawodowe preferowane gastronomiczne; staż pracy - 6 m-cy; komunikatywność, wysoka kultura osobista, chęć do pracy, dokładność w pracy, sumienność, uczciwość
Pracodawca
Nazwa: kontakt przez PUP
Adres: Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie