Informacje podstawowe
Miejsce pracy: KONARSKIEGO 13, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z menu i specyfikacjami receptur, koordynacja pracy zespołu kuchennego, opracowywanie nowych dań i kreowanie menu, monitorowanie stanu zapasów i zamawianie niezbędnych produktów, nadzór i zarządzanie procesem terminowego przygotowania posiłków.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: inna
Liczba godzin w tygodniu: 40
Wynagrodzenie brutto: od 5 300 PLN
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 01.06.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole, G/H) umiejętności samodzielnego kucharza
Pracodawca
Nazwa: Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny im. prof. A. Grucy CMKP
Adres: KONARSKIEGO 13, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Otwocku
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV