Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Krępsko, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Zakres obowiązków: obróbka wstępna warzyw i owoców, obróbka mięsa, pomoc głównemu kucharzowi (panierowanie, krojenie), dbałość o porządek na stanowisku pracy, ocena surowców, półproduktów, wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi (zabezpieczanie przed zepsuciem), dekorowanie potraw, przestrzeganie przepisów BHP,
Rodzaj zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Stypendium brutto: 1 790,3 PLN
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 06.05.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Pracodawca
Nazwa: kontakt przez PUP
Adres: al. Niepodległości 24, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie do odbycia stażu