Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Nedre Fretheim 9, 5743 Flåm, Norwegia
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, praca zespołowa, przestrzeganie zasad systemu zapewniania bezpieczeństwa żywności.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Liczba godzin w tygodniu: 37.5
Wynagrodzenie brutto: od 206 NOK
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką godzinową
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: TAK
Data rozpoczęcia: 02.04.2024
Data zakończenia: 31.10.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz, specjalizacja: kucharz lub wieloletnie udokumentowane doświadczenie
Języki: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: bez nałogów
Wymagania pożądne
Języki: norweski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Punktualność, zorganizowanie, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Odporność na stres. Angielski w stopniu komunikatywnym przynajmniej w zakresie słownictwa związanego z branżą gastronomiczną
Pracodawca
Nazwa: Norway's best AS
Adres: Tel. 85 74 97 235 WUP w Białymstoku ul. Pogodna 22 15-354 Białystok
Nazwa Urzędu Pracy: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV