Kurs cukierniczy I i II stopnia 90h


Zapraszamy do skorzystania z promocji studenckiej. Dokonaj rejestracji na kurs i uzyskaj 5% zniżki po okazaniu legitymacji studenckiej lub uczniowskiej. Zapytaj koordynatora o szczegóły promocji. Zapraszamy do rejestracji! Informacje pod nr tel 534-735-567 lub (22) 622-13-09 wew.809. 


Zgłoś się już dziś, rozpocznij swoją przygodę z wypiekami!


Ho!Ho! Ho! Idą święta!
Niech rodzina twe pyszności zapamięta -
barszcz, uszka i pierniki,
z piekarnika jeleń dziki.
W akademii cuda twórz -
kup nasz voucher - już już już!



Cukiernik 

Do czego przygotuje mnie ten kurs?
Kurs cukierniczy pozwoli zdobyć podstawy do rozwoju, uzupełnienia wiedzy i doskonalenia już posiadanych umiejętności w zakresie przygotowania deserów, wyrobów cukierniczych i wszelkiego typu wypieków.
cukiernik, kurs cukierniczy, szkoły cukiernicze, warsztaty cukiernicze,
Do kogo adresowany jest ten kurs?
Program warsztatów cukierniczych dedykowany jest dla wszystkich fanów czekolady, babeczek, ciast i wszelakich słodkości. Kurs skierowany jest dla osób zainteresowanych rozwojem umiejętności oraz dla osób chcących od podstaw zagłębić sztukę cukiernictwa. Nie musisz być profesjonalistą, ale powinieneś być fanem łakoci. :)


Jakie umiejętności nabędę po odbyciu tego kursu?

Po ukończeniu kursu cukierniczego uczestnik będzie m.in.:
kurs kucharski
  • znał przyrządy potrzebne do przygotowywania i dekorowania wyrobów cukierniczych;
  • potrafił sporządzać różnego rodzaju ciasta i wyroby cukiernicze;
  • potrafił sporządzać masy, kremy i inne półprodukty cukiernicze,
  • znał podstawy dekorowania gotowych produktów cukierniczych.

W jakim charakterze mogę pracować po ukończeniu kursu?
Po ukończeniu kursu cukierniczego możesz pracować jako cukiernik lub asystent cukiernika. Kurs daje podstawy do dalszego rozwoju jak również może pomóc w określeniu drogi życiowej (np. przez założenie własnej działalności). Sprawdź oferty pracy dla cukiernika w wyszukiwarce GoWork.pl -> oferty pracy.

Dlaczego warto wziąć udział w szkoleniu?
Szkolenie cukiernicze daje możliwość praktycznego poznania tematu w zakresie wiedzy cukierniczej. Zajęcia praktyczne realizowane są w cukierniach, szkołach gastronomicznych oraz w restauracjach. Wykładowcy podczas trwania kursu chętnie dzielą się swoim bogatym doświadczeniem i udzielają praktycznych porad.






























Każdy uczestnik kursu cukierniczego przystępuje do egzaminów wewnętrznych (po części teoretycznej oraz praktycznej)
Cukiernik, kurs na cukiernika, zapisy na kurs cukierniczy
-Po pozytywnie zdanym egzaminie wewnętrznym uczestnik otrzymuje zaświadczenie wydane na podstawie  Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 stycznia 2012 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. z 2014 r. poz. 622), dzięki czemu może starać się o pracę w charakterze cukiernika.

Wymagania wstępne: zaświadczenie o stanie zdrowia od lekarza medycyny pracy, bądź aktualna książeczka SANEPID

Gdzie można wziąć udział w kursie? 
Kurs cukierniczy organizowany jest w największych miastach w Polsce: w Bydgoszczy, w Gdańsku,w Katowicach, w Krakowie, w Lublinie, w Olsztynie, w Opolu,  w Poznaniu,w Siedlcach, w Szczecinie, w Warszawie, we Wrocławiu, w Łodzi, w Zielonej Górze, w Rzeszowie. Liczy się kolejność zgłoszeń - ilość miejsc ograniczona. 

Certyfikaty

Program kursu

KURS CUKIERNICZY I  STOPNIA

I Niezbędnik cukiernika - to co powinieneś wiedzieć o pracy cukiernika 

1. Wyposażenie stanowiska pracy, organizacja stanowiska pracy; terminologia stosowana w cukiernictwie 
  • narzędzia, maszyny i urządzenia wykorzystywane w pracy
2. Podstawowe zagadnienia z zakresu bhp, ppoż. oraz pierwszej pomocy
3. Wymogi systemu HACCP w gastronomii,
4.Procesy technologiczne stosowane w produkcji żywności,
  • prawidłowa obróbka wstępna i termiczna produktów spożywczych dla zachowania ich walorów smakowych i bezpiecznego przechowywania,
  • zasady racjonalnego doboru surowców i ich maksymalnego wykorzystania w kuchni,
  • techniki rozpoznawania przydatności surowców do produkcji
5. Surowce i materiały pomocnicze stosowane w cukiernictwie - sposoby doboru surowców do poszczególnych wyrobów

II. Część praktyczna- warsztaty cukiernicze, sporządzanie różnych rodzajów ciast i wyrobów cukierniczych czyli: praktyczne zastosowanie procesów technologicznych w cukiernictwie

6. Kruche ciasta
  • podstawowe i słone,
  • ciasto półkruche,
  • kruche ciasteczka,
  • do spodów, serników lub szarlotek lub babeczek lub lekkich tart
7. Ciasta ucierane
8. Ciasta biszkoptowe
  • biszkopty jako podstawy do innych ciast, ciastka korpusowe;
  • wykorzystanie ciasta biszkoptowego do produkcji różnych wyrobów: m.in. rolady, krajanki tortowe
9. Kremy lub pianki, musy, mleczka oraz panna cotta
  • sekrety udanych kremów

KURS CUKIERNICZY II STOPNIA

10. Serniki
  • sernik tradycyjny
  • sernik na zimno
11. Przygotowanie i podstawy pracy z karmelem
12. Flan lub crème brûlée
13. Podstawy pracy z czekoladą
  • tajniki i techniki pracy z czekoladą,
  • polewy i ozdoby czekoladowe
14. Torty na bazie ciast biszkoptowych + dekoracja
15. Cupcake lub muffiny + dekoracja
16. Pierniki lub pierniczki i keksy
17. Cake popsy lub bajaderki, nugaty
18. Podstawy Dekorowania
  • wykorzystanie barwników, masy marcepanowej, lukrów plastycznych i innych
  • dekorowanie, m.in. kremami, czekoladą, lukrem plastycznym,
  • informacje o różnych rodzajach mas plastycznych,
  • użycie barwników spożywczych z lukrem i masą cukrową,
  • użycie dekoracji i tworzenie tortów piętrowych
19. Beza i makaroniki + dodatki
20. Co w oleju pływa : faworki i pączki
21. Ciasta drożdżowe, makowce, strudle
22. Najnowsze trendy w wyrobach cukierniczych
  • ekspozycja i aranżacja
23. Zarządzanie lokalem gastronomicznym

Proszę pamiętać, że program kursu jest dostosowywany przez trenera do poziomu umiejętności cukierniczych danej grupy, która się zgłosi na dany termin.

Poziom kursu- podstawowy, średni.

Kurs nie jest organizowany w formie stanowiskowej.

Kursanci pracują w różnej formie w zależności od modelu pracy danego lektora: zarówno w grupach, dwójkach, samodzielnie ale i trener prowadzi często pokaz.

Referencje

quote
Kurs Cukierniczy dał mi szansę poznania od podstaw jak i co trzeba robić. Nauczyłam się od podstaw pieczenia. Nareszcie udało mi się upiec pyszne ciasto a na dodatek pięknie je ozdobić. Już wiem, że dam sobie radę w cukiernictwie. Polecam osobom takim jak ja czyli początkującym.
quote
Ilona Modraś
uczestnik kursu cukierniczego
quote
Kurs cukierniczy prowadzony był na najwyższym poziomie. Przyjemna atmosfera sprzyja nauce a ciekawe i mądre wskazówki na pewno zapamiętam na długo. Polecam gorąco wszystkim fanom wypieków!
quote
Katarzyna Kosera
uczestnik kursu cukierniczego
quote
Mam bardzo dobre wrażenie po odbyciu kursu. Szczególnie podobało mi się praktyczne podejście do uczestników. Trener pokazał nam jak wszystko przygotować, co po kolei zrobić. Bardzo polecam tym, którzu chcą naprawdę nauczyć się piec i ozdabiać słodkości.
quote
Ireneusz Marcinkowski
uczestnik kursu cukierniczego
quote
Dużo praktyki, prowadzący dobrze przygotowany, program ciekawy. Dużo pożytecznych wskazówek. Polecam
quote
Artur Praski
uczestnik kursu cukierniczego
Sprawdź opinie wystawione przez naszych kurstantow

Organizacja zajęć

Kurs cukierniczy I i II stopnia trwa 90h dydaktycznych (45 min.) i proponowany jest w 3 trybach:
  • weekendowym (zaocznym) - 6 zjazdów (11 dni), gdzie zajęcia odbywają się co tydzień w soboty i w niedziele. Godziny zajęć części teoretycznej i praktycznej organizowane w cukierniach, restauracjach czy hotelach uzależnione są od zasad funkcjonowania lokalu.
  • dziennym - 11 dni roboczych, gdzie zajęcia odbywają się codziennie. Godziny zajęć części teoretycznej i praktycznej organizowane w cukierniach, restauracjach czy hotelach uzależnione są od zasad funkcjonowania lokalu.
  • wieczorowym- 11 dni roboczych, gdzie zajęcia odbywają się codziennie. Godziny zajęć części teoretycznej i praktycznej organizowane w cukierniach, restauracjach czy hotelach uzależnione są od zasad funkcjonowania lokalu.

Jedna z książek w cenie kursu:

cukiernik, kurs cukiernika, szkolenie cukiernicze

  

Po zdanym egzaminie uczestnik otrzymuje:

  • zaświadczenie wydane na podstawie  Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 stycznia 2012 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. z 2014 r. poz. 622).


Oferujemy Państwu możliwość wyboru wersji standard lub wersji rozszerzonej-z tabletem.

Tablet- opcja płatna dodatkowo 250 zł. Cena zawiera 7- calowy tablet  FreeMe x4 7. Urządzenie pracuje na systemie operacyjnym lepszym od poprzedniego modelu Android 4.4 KitKat. Posiada między innymi: wydajny procesor Quad-core 1.0GHz, wbudowaną kamerę 0,3 Mpix, wbudowana pamięć flash 8 GB, pamięć RAM 512 MB, układ grafiki 3D, możliwość podłączenia Internetu WIFI, multimedia: AUDIO/WIDEO/FOTO. Gadżet po zakończeniu szkolenia przechodzi na własność kursantów.


Materiały tradycyjne - cena zawiera standardowe materiały wydawane w postaci książek papierowych czy drukowanych skryptów lub innej, w zależności od ustaleń.

Wykładowcy

Witold MierzejewskiWitold Mierzejewski - dyplomowany Cukiernik. Ukończył Technikum Cukiernicze. Uzyskał Dyplom Mistrzowski. Posiada 40 lat doświadczenia w cukiernictwie oraz ukończył kursy pedagogiczne. Prowadził własne zakłady cukiernicze oraz pracował w renomowanych i znanych z wysokiej jakości usług cukierniach m.in. w Kanadzie w zawodzie ...

Dowiedz się więcej

Mirosława WacławinekMirosława Wacławinek - posiada Dyplom Mistrzowski w zawodzie kucharz ( aby uzyskać ten dyplom zdawała też egzamin z cukiernictwa). Od 2009 do 2013 Instruktor Nauki Zawodu: Kucharz, Cukiernik, Barman, Kelner- „Pracownia Rozwoju Osobistego”. Brała udział w 2 letnim projekcie w Ośrodku Szkolenia Kursowego Kraków. Przez rok czasu ...

Dowiedz się więcej

Andrzej JaszczykAndrzej Jaszczyk - od 30 lat w zawodzie piekarz-cukiernik. Przez wiele lat pracował jako technolog gdzie odpowiedzialny był za jakość produktu jak i opracowanie i wdrażanie nowych receptur do produkcji. Praca w zawodzie jest jego pasją którą wykonuje z zaangażowaniem. Przez cały ten okres podnosi wiedzę poprzez szkolenia u ...

Dowiedz się więcej

Krzysztof Gabelski-cukiernikKrzysztof Gabelski - cukiernik z wykształcenia i zamiłowania. Doświadczenie zdobywał zarówno w Polsce jak i za granicą, gdzie uczył się od najlepszych specjalistów z zakresu ciastkarstwa-cukiernictwa . Pracował w renomowanych i znanych z wysokiej jakości usług restauracjach, między innymi w „Cafe Nowy Świat”, czy Hotelu ...

Dowiedz się więcej

Zobacz całą kadrę

Szkolenia uzupełniające


Koordynator

 
Zdjęcie Zapytaj koordynatora

Sylwia Dobrowolska

Tel.: 22 6221309 wew. 809

Kom.: 534 735 567

sylwia.dobrowolska@gowork.pl

 

Galeria

Siedziby szkoleniowe

Oddział Główny:

ul. Żurawia 47, piętro III, 00-680 Warszawa ścisłe centrum

Biuro czynne: od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 18:00 oraz w soboty od 8.00 do 15.00

Tel. 22 622 13 09

  • Warszawa:

    ul. Żurawia 47 piętro III

    00-680 Warszawa

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 22 622 13 09

  • Katowice:

    Ul. 3 Maja 13 (wejście od ul. Stawowej 10)

    40-096 Katowice

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 32 701 25 50

  • Kraków:

    Wielopole 18b, II piętro

    31-072 Kraków

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 12 359 99 00

  • Lublin:

    ul. Przechodnia 4, p. 2 (biuro), 20-002 Lublin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 81 477 90 00

  • Łódź:

    ul. Gdańska 90, piętro I

    lokal nr 1-4, klatka A

    90-508 Łódź,

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 42 292 81 00

  • Olsztyn:

    ul. Seweryna Pieniężnego 18B, lok. 201

    10-006 Olsztyn

    ścisłe centrum - zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Białystok:

    ul. Lipowa 32, pok. 210 - sekretariat

    15-428 Białystok

    zobacz na mapie 

    Tel. 22 622 13 09

  • Poznań:

    Św. Marcin 66/72, piętro 11

    61-807 Poznań

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 61 818 28 14

  • Szczecin:

    ul. Kaszubska 52, lokal 210

    70-226 Szczecin

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 91 820 70 00

  • Bydgoszcz:

    ul. Jagiellońska 12, I piętro

    85-067 Bydgoszcz

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 525208000

  • Siedlce:

    ul. Kochanowskiego 18

    08-110 Siedlce

    zobacz na mapie

    Tel. 25 749 39 00

  • Wrocław:

    ul. Ruska 51B

    50-079 Wrocław

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 71 729 39 00

  • Gdańsk:

    ul. Wały Piastowskie 1, piętro 5, pokój 510 C

    80-749 Gdańsk

    ścisłe centrum - zobacz na mapie

    Tel. 58 717 89 00

Zapisy

  1. Aby dokonać rejestracji należy odszukać interesujący termin i miasto. Zapisu dokonujemy poprzez kliknięcie opcji "Zapisz się"
  2. Otworzy się Państwu formularz zgłoszeniowy. Po dokładnym wypełnieniu formularza klikamy na ikonkę "zapisz" na dole tekstu. Ważne, aby podane dane były zgodne z rzeczywistością, ponieważ część z nich potrzebna jest do przygotowania dyplomu i zaświadczenia dla uczestników.
  3. Pamiętamy, aby przeczytać i zaakceptować regulamin. Bez tego nie będzie możliwa dalsza rejestracja (z regulaminem można zapoznać się w tym momencie, można, też później, ponieważ załączany jest do umowy- zgłoszenie).
  4. Po poprawnym procesie rejestracji, wygeneruje się Państwu umowa, którą należy pobrać, wydrukować, podpisać i odesłać do nas faxem, mailem lub pocztą.
  5. Na podany przez Panią/Pana adres e-mailowy zostanie przesłane potwierdzenie rejestracji.
  6. Wpłata zaliczki(lub całości kwoty) na podany w umowie- zgłoszenie numer rachunku bankowego gwarantuje pewne miejsce na liście uczestników szkolenia.
  7. Wpłata pozostałej kwoty za kurs najpóźniej 4 dni przed rozpoczęciem kursu.
  8. Oficjalnym zaproszeniem na kurs jest harmonogram szkolenia wysyłany mailem najpóźniej 1 dzień przed przystąpieniem do szkolenia.
  9. Stawiamy na małe grupy - liczba miejsc ograniczona! Decyduje kolejność zgłoszeń.
Zobacz terminy

Kurs cukierniczy I i II stopnia 90h - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2016-12-19 do 2017-01-06
Cena: 1899
Cena: 2149
Bydgoszcz
od 2016-12-19 do 2017-01-06
Cena: 1899
Cena: 2149
Gdańsk
od 2016-12-19 do 2017-01-06
Cena: 1899
Cena: 2149
Katowice
od 2016-12-19 do 2017-01-06
Cena: 1899
Cena: 2149
Kraków
od 2016-12-12 do 2016-12-23
Cena: 1899
Cena: 2149
Kraków
od 2016-12-12 do 2016-12-23
Cena: 1899
Cena: 2149
Lublin
od 2016-12-19 do 2017-01-06
Cena: 1899
Cena: 2149
Olsztyn
od 2016-12-19 do 2017-01-06
Cena: 1899
Cena: 2149
Opole
od 2016-12-19 do 2017-01-06
Cena: 1899
Cena: 2149
Poznań
od 2016-12-12 do 2016-12-23
Cena: 1899
Cena: 2149
Rzeszów
od 2016-12-19 do 2017-01-06
Cena: 1899
Cena: 2149
Siedlce
od 2016-12-19 do 2017-01-06
Cena: 1899
Cena: 2149
Szczecin
od 2016-12-19 do 2017-01-06
Cena: 1899
Cena: 2149
Warszawa
od 2016-12-19 do 2017-01-06
Cena: 1899
Cena: 2149
Wrocław
od 2016-12-12 do 2016-12-23
Cena: 1899
Cena: 2149
Zielona Góra
od 2016-12-19 do 2017-01-06
Cena: 1899
Cena: 2149
Łódź
od 2016-12-19 do 2017-01-06
Cena: 1899
Cena: 2149

Kurs cukierniczy I i II stopnia 90h - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149
Bydgoszcz
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149
Gdańsk
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149
Katowice
od 2016-12-10 do 2017-01-22
Cena: 1899
Cena: 2149
Kraków
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149
Lublin
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149
Olsztyn
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149
Opole
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149
Poznań
od 2016-12-10 do 2017-01-22
Cena: 1899
Cena: 2149
Rzeszów
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149
Siedlce
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149
Szczecin
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149
Warszawa
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149
Wrocław
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149
Wrocław
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449
Zielona Góra
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149
Łódź
od 2016-12-17 do 2017-01-29
Cena: 1899
Cena: 2149

Kurs cukierniczy I i II stopnia 90h - tryb wieczorowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Bydgoszcz
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Gdańsk
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Katowice
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Kraków
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Lublin
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Olsztyn
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Opole
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Poznań
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Rzeszów
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Siedlce
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Szczecin
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Warszawa
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Wrocław
od 2016-12-12 do 2016-12-23
Cena: 1899
Cena: 2149
Zielona Góra
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149
Łódź
od 2016-12-19 do 2016-01-12
Cena: 1899
Cena: 2149

Kurs Cukierniczy I stopnia 42h - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2016-12-19 do 2016-12-23
Cena: 1199
Cena: 1449
Bydgoszcz
od 2016-12-19 do 2016-12-23
Cena: 1199
Cena: 1449
Gdańsk
od 2016-12-19 do 2016-12-23
Cena: 1199
Cena: 1449
Katowice
od 2016-12-19 do 2016-12-23
Cena: 1199
Cena: 1449
Kraków
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Lublin
od 2016-12-19 do 2016-12-23
Cena: 1199
Cena: 1449
Olsztyn
od 2016-12-19 do 2016-12-23
Cena: 1199
Cena: 1449
Opole
od 2016-12-19 do 2016-12-23
Cena: 1199
Cena: 1449
Poznań
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Rzeszów
od 2016-12-19 do 2016-12-23
Cena: 1199
Cena: 1449
Siedlce
od 2016-12-19 do 2016-12-23
Cena: 1199
Cena: 1449
Szczecin
od 2016-12-19 do 2016-12-23
Cena: 1199
Cena: 1449
Warszawa
od 2016-12-19 do 2016-12-23
Cena: 1199
Cena: 1449
Wrocław
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Zielona Góra
od 2016-12-19 do 2016-12-23
Cena: 1199
Cena: 1449
Łódź
od 2016-12-19 do 2016-12-23
Cena: 1199
Cena: 1449

Kurs Cukierniczy I stopnia 42h - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449
Bydgoszcz
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449
Gdańsk
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449
Katowice
od 2016-12-10 do 2017-01-07
Cena: 1199
Cena: 1449
Kraków
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449
Lublin
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449
Olsztyn
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449
Opole
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449
Poznań
od 2016-12-10 do 2017-01-07
Cena: 1199
Cena: 1449
Siedlce
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449
Szczecin
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449
Warszawa
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449
Wrocław
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449
Zielona Góra
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449
Łódź
od 2016-12-17 do 2017-01-14
Cena: 1199
Cena: 1449

Kurs Cukierniczy II stopnia 48h - tryb dzienny

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Bydgoszcz
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Gdańsk
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Katowice
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Kraków
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Lublin
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Olsztyn
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Opole
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Poznań
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Rzeszów
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Siedlce
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Szczecin
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Warszawa
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Wrocław
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Zielona Góra
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449
Łódź
od 2016-12-12 do 2016-12-16
Cena: 1199
Cena: 1449

Kurs Cukierniczy II stopnia 48h - tryb weekendowy

Miejsce
Termin
Wersja standardowa
Wersja z tabletem
Białystok
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Bydgoszcz
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Gdańsk
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Katowice
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Kraków
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Lublin
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Olsztyn
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Opole
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Poznań
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Rzeszów
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Siedlce
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Szczecin
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Warszawa
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Wrocław
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Zielona Góra
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Łódź
od 2016-12-18 do 2017-01-15
Cena: 1199
Cena: 1449
Zapisz się