Oferta opublikowana19.03.2024
Rodzaj umowyumowa o pracę
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat
Branżakontrola jakości

Informacje podstawowe

Miejsce pracy: 37-430 Jeżowe 560E, powiat: niżański, woj: podkarpackie

Zakres obowiązków: Rozwój i utrzymanie systemów zarządzania jakością i żywności BRC i IFS oraz standardów i norm Klientów. Udział w audytach certyfikujących i audytach Partnerów biznesowych. Opracowywanie i nadzorowanie dokumentacji systemowej. Opracowywanie i nadzór nad dokumentacja produktową i technologiczną. Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i analizowanie przyczyn źródłowych niezgodności. Nadzór nad realizacją działań korygujących i naprawczych. Rozpatrywanie reklamacji , ustalanie ich przyczyn, raportowanie wyników działań reklamacyjnych. Przeprowadzanie szkoleń pracowników w zakresie obowiązujących systemów jakościowych. Opracowywanie raportów wskaźników jakościowych. Nadzór nad sprzętem kontrolo pomiarowym. Bieżące kontrolowanie procesów technologicznych i raportowanie stwierdzonych odchyleń jakościowych. Kontrolowanie higieny stanowisk i dopuszczanie linii produkcyjnych do produkcji. Zwalnianie opakowań do produkcji i wyrobów gotowych do dystrybucji. Zlecanie badań środowiska pracy, produktu, analizowanie wyników badań. Współpraca z innymi działami w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywności. Firma zapewnia: Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę. Atrakcyjne wynagrodzenie 6 000 8 000 zł brutto. Możliwość rozwoju zawodowego. Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie.

Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość: jedna zmiana

Liczba godzin w tygodniu: 40

Liczba godzin w miesiącu: 160

Wynagrodzenie brutto: od 6 000 do 8 000 PLN

System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną

Typ propozycji: praca stała

Zapewnienie wyżywienia: NIE

Zapewnienie zakwaterowania:: NIE

Zatrudnienie od zaraz: NIE

Data rozpoczęcia: 01.04.2024

Wymagania konieczne

Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)

Pozostałe wymagania

Staż pracy ogółem: lata: 2

Inne wymagania: Wymagania pracodawcy: Wykształcenie wyższe kierunkowe- Technologia żywności, biotechnologia żywności lub pokrewne Doświadczenie na analogicznym stanowisku w branży FMCG (preferowane doświadczenie w branży spożywczej/ farmaceutycznej/ kosmetycznej) Praktyczna wiedza dotycząca wymagań systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności/, BRC, IFS, oraz znajomość wymagań systemu HACCP Samodzielność w wykonywanych zadaniach Zdolność organizowania czasu pracy i ustalania priorytetów zadań Znajomość przepisów polskiego i unijnego prawa żywnościowego Dobra znajomość j. angielskiego Mile widziane uprawnienia audytora wewnętrznego

Pracodawca

Nazwa: PIEKARNIA GALICYJSKA SP. Z O.O.

Adres: Masarska 10a, 39-100 Ropczyce, powiat: ropczycko-sędziszowski, woj: podkarpackie

Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Nisku

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty: Kontakt na adres e-mail: Aplikuj

Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie