Jak duże doświadczenie trzeba mieć, żeby pracować na Pakowacz w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?
Najważniejsze są chęci do pracy, doświadczenie jest mile widziane natomiast jest szkolenie, które przeprowadzi Cię przez cały proces.
A ta praca jaka jest? czy można ją uznać za monotonną czy raczej coś na zakładzie się dzieje? Co z jakąś swobodą w trakcie pracy? czy można z kimś rozmawiać w trakcie? Są jeszcze jakieś inne obowiązki do wykonania?
Praca jest ok, czy jest monotonna to zależy czego dokładnie szukać i oczekujesz od pracy. Jest trochę szumu więc przy stanowisku, może być ciężko. Są przerwy więc wtedy na spokojnie, towarzysko można pogadać.
zastanawiam się w jaki sposób można sobie tu przerwę jakoś ułożyć, bo chyba wszyscy jednocześnie za bardzo nie mogą sobie jej zrobić. Dodatkowo względem czego może być ciężko, to nie praca dla każdego jednak?
To czekajcie, ile a cala przerwa obiadowa będzie trwać? 15 minut max…? nie wiem kiedy do łazienki wtedy pójść normalnie a godziny pracy w ofercie mi pokazuje od 6:00 do 14:00. Chyba ze jakoś krócej się pracuje mimo wszystko?
Czy nikt nie sprawdza jak mocno napychaja kieszenie ludzie od zmowien? Mało tego wręcz wymuszają. Chcesz dostarczać to płac kasę. Powodzenia!
Jeszcze u was nie pracowałem, wiec chyba nie do końca łapię, o jakie napychanie kieszeni chodzi? jakie macie teraz maszyny? jedna pani kiedyś pytała o prace przy pakującej, przy jakich innych znalazłaby się jeszcze robota w zakładzie? Nie mam doświadczenia i ciekaw jestem czy bym podołał. Są szkolenia dla fizycznych?
Ja też nie mam pojęcia o jakie napychanie kieszeni chodzi. Generalnie jeśli chodzi o stanowiska to jest pakowanie/etykietowanie produktów, magazynier/wagowy, pracownik produkcji, rozbioru, peklowni. Nie trzeba mieć doświadczenia, abyś miał chęci do roboty. Jak nie spodoba Ci się na jakimś dziale, to Cię przeniosą gdzie indziej
Jakie wartości są cenione w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?
Jaka jest atmosfera na dziale produkcji? Jak kierownik?
Jak często w Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. odbywają się szkolenia pracownicze? W ogłoszeniu, które umieścili 20 grudnia na Lento.pl, obiecują bogaty rozwój.
Na Moim przykładzie,: przychodzi Pani na stołuwkę podczas posiłku pracowników, stara się przekazać złote myśli ludziom w trakcie jedzenia, którzy myślą już tylko o skończeniu ambitnych myśli żeby móc w spokoju zażyć odrobinkę przerwy. Jeszcze jest pan Tomcio ,człowiek z kompleksami,wstyd że taki człowiek reprezentuje właściciela ,chyba że dopuszcza się stosowanie gróźb na porządku dziennym.
Super by było, Tylko jak się stoi kilka godzin przy taśmie w minusowej temperaturze i w spokoju chcesz wykorzystać przerwę na posiłek , to proszę, te uwagi i koncepcje i sposób bycia niech przekaże koledze piętro niżej siedzącemu ,jak należy zwracać się z szacunkiem do osób starszych, Ja osobiście mam nadzieję że nigdy z tego typu 'jak to coś zakwalifikować ' nie będę miał do czynienia prywatnie, Szanować,owszem nogę ludzi z którymi pracuje,nie p....a grożącego innym , Lecz widocznie Właściciel lubi otaczać się takimi ludźmi . Pozdrawiam.
Jakiś gróźb o co chodzi? Odnoszę wrażenie, że nie zrozumiałam sytuacji albo nie napisałeś do końca wszystkiego. O co chodziło z tym szacunkiem do osób starszych, bo po prostu porozmawiać chciał?
Jeśli jesteś związana z zakładem, znajdź proszę tylko jedną osobę pracującą fizycznie,która pozytywnie wypowie się o tym ''człowieku'' , Co do szacunku zapytaj się go osobiście, Masz rację trudno odróżnić 'cześć od ' chcesz być zdegradowany niżej, dla jasności nie dotyczyło to Mnie też byłem uczestnikiem nazwijmy to dyskusji, Osobiście dziwię się że w dzisiejszych czasach kiedy nie stanowi zarejestrowanie tego typu zachowania nie wpadło mu do głowy że ktoś to może zrobić.
w sumie to wy tak wszyscy się do siebie w ten sposób tu odzywacie? Pytam, bo raczej dobrej atmosfery to nie buduje... czyli większość tu za sobą nie przepada?
Kupiłem w POLO ,, kaszankę gryczaną'' - z czego oni to robią ? gdzie jest kasza i wątroba ? (w składzie napisali że jest) .Zapewne zatrudniają wybitnych MISZCZÓW masarstwa. Jest tam jakaś kontrola jakości ? niech się przestawią na produkcję karmy dla zwierząt nie polecam tej firmy ,
Na pewno mają kontrole jakości. Bez tego nie mogliby produkować. Jak masz obiekcje napisz do producenta. Myślałeś żeby tam zgłosić skargę?
Czy pracownicy przyjmowani za Wschodniej granicy są kontrolowani ze względu na szczepienia przeciw covid!?. Dlaczego w zakładzie nie preferuje się szczepień ochronnych?.
Firma pierwsza z wielu w Polsce oferowała szczepienie i wszyscy chętni pracownicy są zaszczepieni.
Dziękuje za odpowiedź, nie do końca chodziło Mi akurat o tą myśl, Interesują mnie szczepienia ochronne pracowników odpowiednie dla pracujących w przetwórstwie spożywczym .
Witam,sfrustrowanego Pana/ią skoro poświęcasz czas na pisanie może warto wysilić komórki na jakąś merytoryczną odpowiedz.
Witam cieszę się na odpowiedź,idealnie pokazuje o mentalności jaka panuje ZM ,. Występujesz tu pod Nickem 'Luzak' powyżej używasz innych może problem od.....ści na to raczej udzieli odpowiedzi Psychiatra. Żywię nadzieję że nie masz nic wspólnego z zarządzeniem. Powodzenia życzę.
Czy w firmie Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?
Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Zakłady Mięsne Stanisławów Sp. z o.o.?