Kontakt - Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grot Sp. z o.o. Starowa Góra - telefon, adres, NIP, informacje

Poniżej znajdziesz dane kontaktowe dla firmy Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grot Sp. z o.o. w Starowa Góra, adresy, NIP, numery telefonów, infolinia i e-maile, oraz informacje: dane finansowe i władze firmy. Jeżeli widzisz nieaktualne dane, prosimy o informację.


Branże: Masarnie - pozostała działalność

Dane kontaktowe

Adres
ikona kontakt
UL. ZAKŁADOWA 3/7
95-030 STAROWA GÓRA
NIP: 7290108866
KRS: 0000010548
REGON: 472882508

Dodatkowe informacje kontaktowe


Dane firmowe

Nazwa pełna:

ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO "GROT" J. GROT SPÓŁKA JAWNA

Adres rejestrowy:

UL. ZAKŁADOWA 3/7 95-030 STAROWA GÓRA

NIP:

7290108866

KRS:

0000010548

REGON:

472882508

Forma prawna:

spółka jawna

Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej:

2001-05-08

Data rejestracji:

2001-05-08

Sygnatura akt:

RDF/242287/20/96


Profil działalności

Kod PKD:
  • 10.13.ZProdukcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
  • 10.11.ZPrzetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
  • 10.12.ZPrzetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu
  • 10.31.ZPrzetwarzanie i konserwowanie ziemniaków
  • 10.73.ZProdukcja makaronów, klusek, kuskusu i podobnych wyrobów mącznych
  • 10.89.ZProdukcja pozostałych artykułów spożywczych, gdzie indziej niesklasyfikowana
  • 46.32.ZSprzedaż hurtowa mięsa i wyrobów z mięsa
  • 68.20.ZWynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierżawionymi
  • 47.22.ZSprzedaż detaliczna mięsa i wyrobów z mięsa prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
  • 77.39.ZWynajem i dzierżawa pozostałych maszyn, urządzeń oraz dóbr materialnych, gdzie indziej niesklasyfikowane

Mapa

gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grot Sp. z o.o.