Hg Solutions Sp. z o.o.

Adres: Czechosłowacka 3, 81-336 Gdynia

NIP: 9581660428 KRS: 0000416755

Hg Solutions Sp. z o.o.
3 21 6 1

Opinie o Hg Solutions Sp. z o.o.

Sławek. B

Prowadzący z HG odnoszą się do pracowników wulgaryzmami na P, H, K. Brak słów co to za (usunięte przez administratora) a na wypłatę po tym wszystkim czekałem do 17. Dziadostwo. Pozdrawiam przeszłych desperatów

XXX

Potwierdzam to co napisał Pemko praca bez umowy to tu chleb powszedni zapewnienia na gębę tak aby później się wyłgać Wszędzie przebija info że HGS to część Hareid Group czyli dużego bogatego norweskiego przedsiębiorstwa gdzie zasady i etyka pracy jest iście z Norwegii. Prawda jest okrutna pracując dla HGS masz odczucie że pracujesz dla hochsztaplerów Polaczków Szczerze odradzam

Sławek. B

Brzydki Rychu czekam!!!!! Zwykły z Ciebie leszcz z Anelca

Halina

@anonymous, skąd posiadasz informacje o rzekomym zatrudnieniu firmy Hg Solutions? Uzasadnij swoją wypowiedź, ponieważ nie poparłeś jej żadnymi konkretnymi dowodami. @Cienizna, proszę o bardziej spokojny ton Twoich wypowiedzi, co możesz napisać więcej o pracy w firmie Hg Solutions poza wspomnianą przez Ciebie atmosferą? Wypowiedz się o innych aspektach pracy, które można spotkać w tej firmie. @Flensburg, dlaczego tak uważasz? @S.B.,@Sławek, przywołuje Was do porządku. Wasze wypowiedzi są pełne obraźliwych treści, które są zabronione według regulaminu, który obowiązuje na forum gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Również tyczy się to innych użytkowników, którzy używają obraźliwych słów w stosunku do osób zatrudnionych w tej firmie, dlatego od teraz, proszę, aby w wątku pojawiały się tylko i wyłącznie komentarze na temat.

anonymous
@Halina 30.08.2018 12:11

Halina uspokój się przywołuję Cię do porządku . Z ł o d z i e j będzie zawsze (usunięte przez administratora) a o s z u s t oszustem jeżeli w końcu zarząd HGS trafi do więzienia ludzie którzy ich otaczają nie będą się dziwić co się stało i dla czego. Nie dbam o samopoczucie pinokia udającego kogoś kim nie jest. Długi należy oddawać a jak się kogoś okradnie to w zębach oddać to co się ukradło

Remi

Witam serdecznie. Ktoś coś wie o owej firmie. Jaka płaca, atmosfera, warunki pracy, umowy oraz stabilność pracy w tej firmie. Bardzo ciężko znaleźć opinie o tej firmie. pozdrawiam

anonymous
@Remi 26.03.2016 22:31

Remi zarząd HGS to twórcy słynnego PRJ Automatyka z Gdańska z ul. Reja 3 które narobiło miliony długów oszukali wiele osób i firm Firma o ile wiem jeszcze istnieje gdyż była tak biedna że nie miała za co upaść. Ale zarząd już miał za co stworzyć takie spółeczki jak 4Invest , scandinawian elektik , hg technologia które teraz nazywa się hg solutions ale to ci sami o s z u ś c i i z ł o d z i e j e Nie dziwi mnie że wynagradzają donosicieli gdyż oszust zawsze się najbardziej boi że go ktoś oszuka.

Sławek

"nierób"? hmm, zapoznałem się z zadaną lekturą i powiem o waszym ISO, i kulturze pracy pracowałem kilkanaście godzin i wystarczy. Zanim rozpocząłem pracę "brzydki Rysiek", Prowadzący HG, zwyzywał mnie od cytuję "Poj...ów, zje....ów, poje.....ców, sugerował że jestem po narkotykach", zacisnąłem żeby i nic nie po wiedziałem, po wszystkim zebrał świtę zintegrowanych i głupio się naśmiewał, a młodzi przydup....asy na stołówce zrobili ze mnie osła, tak wygląda praca w HG. Kilka godzin a pamiątka na całe życie, dla wiarygnosci zostawię numer tel. Opowiem szczerze jakie to (usunięte przez administratora) (+48) 726-427-726, odradzam bagna. A warunki mieszkalne na dokładkę:(

Sławek
@Sławek 25.07.2018 22:28

BRZYDAL JAREK !!!!!!!!!!!!!!!

S.B.

(usunięte przez administratora) Brzydkiemu Rychowi ucho odpada od pod pier........a. Czekam w Wrzeszczu na brzydala. ChwdHG

Wojtas
@S.B. 26.08.2018 09:47

To nie brzydki Rysiek tylko BRZYDAL JAREK sorki popaprało Ci się :)

Armin

Jarosław Ł i Sebastian B. To (usunięte przez administratora) i powinni siedzieć w więzieniu od dawna tam gdzie ich miejsce

Pamela

Jacek HGS można olać a pieprzyć tylko mnie

Judebezokaijenzyka

Od kiedy siwa konfitura ma ksywę schizofreniczny Pinokio ?????????????????????????

Jacek

Dzisiaj wracam (usunięte przez administratora)

Pemko

Jak Ci dadzą umowe o prace to jest sukces. Ogólnie firma działa na zasadzie spółek dziwnych gdzie włascicielami są bracia, szwagierki itp prezesów. Niby pracujesz dla HGS, ale nie do końca. Płaca na czas, ale czy stawka 20h/brutto jest to dużo to sam oceń, kwestia zwględna. Co do samej pracy zależy pod jakiego prowadzącego trafisz. Jak np pod Jacka S. to proponuje zaopatrzyć się coś na uspokojenie. Koleś lekko po***. Ich złe decyzje mogą sprawić że to ty stracisz prace bo zrobią z ciebie jelenia :) Jako przeczekanie na szukanie nowej pracy to jak najbardziej. Ale nie na dłuzej bo szkoda zdrowia za te pięniądze

anonymous
@Pemko 27.06.2016 22:11

Pempko jak Ci nie odpowiada praca bez umowy to idź do pracy w Biedronce tam masz umowę o pracę . Dzisiaj rządzi pracodawca jak jesteś taki super to prędzej czy później dostaniesz umowę a motłoch musi pracować na czarno

Armin

Zarząd do kłamc y i oszuśc i , starzy pracownicy wiedzą jak skończył PRJ Automatyka a potem HG Technology bankructwo i prokurator

X
@Armin 29.06.2018 14:42

hg technology nie zbankrutowalo tylko się właściciel zmienił zapewne ze względu na podatki ;) A czy byś mógł podać więcej jakiś szczegółów jak cie oszukali?

Baranek
@X 02.07.2018 16:56

HG Technology ZBANKRUTOWAŁO ale tu masz racje ze względu na podatki ;)

anonymous
@X 02.07.2018 16:56

https://www.youtube.com/watch?v=cQIv5GBKD8

Świętokrzyskie
@X 02.07.2018 16:56

A gdzie Ci się zmienili właściciele? HG Technology do piachu ,tak jak PRJ i otwarcie nowej spółeczki HG Solutions , przeca główny macher już bardziej nie osiwieje. Kiedyś się im nazbiera i sądy się za nich wezmą Pozdrawiam wyzyskiwanych w obozach pracy HG Solutions

anonymous
@X 02.07.2018 16:56

Właściciel się zmienił czyli kto na kogo ?

Baranek
@X 02.07.2018 16:56

Siwy Pinokio i tancerz Sebuś ( w sumie szacun czwarte miejsce na konkursie w Dupowłazach za taniec do mydełka Fa) zapytali się czy to czasem nie twoje mydło wypadło ci tam w rogu ? A potem to już sami wiecie....

Cienizna

Atmosfera nie do opisania dno, kibello, A co do niektórych to w ryja się na zbierało, np. magazynierowi i brzydkiemu Rychowi. Ludzie nie wybierajcie się tam. Jedno wielkie (usunięte przez administratora)

Damianao

Obecnie jestem na kontrakcie z tej firmy na stoczni FSG Flensburg Niemcy Atmosfera w firmie jest strasznia pracownicy tylko chodzą i donoszą jeden na drugiego tyra po 11,30 h . Kierownictwo ma wszystko w (usunięte przez administratora) ludzie zmieniają się jak rękawiczki co 3 dni nowi warunki socjalne tragiczne mieszkanie zrobione z warsztatu samochodowego smród brod i ubustwo nie polecam się tam wybierać .

Sławek
@Damianao 12.07.2018 00:47

Potwierdzam żyje w tym warsztacie. Z przyjemnością opiszę klimat, podejście do pracowników prze prowadzących, teraz czekam na BlaBlaCara, boję się że od zagrzybionych ścian można jakiegoś chorobska się na bawić,

Baranek
@Sławek 12.07.2018 16:44

Olej grzyby na suficie i zasuwaj do roboty n i e r o b i e przecież jest ISO i inne takie tam przeczytaj poniższy tekst ze zrozumieniem i nie wypisuj g ł u p o t HG SOLUTIONS SP Z O. O.·PIĄTEK, 13 LIPCA 2018 Działając m.in. w przemyśle stoczniowym i okrętowym mamy świadomość wagi, jaką nasi Klienci przykładają do jakości naszej pracy, a także do bezpieczeństwa ludzi i środowiska naturalnego. Dlatego opieramy naszą działalność na wymaganiach norm ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 oraz OHSAS 18001:2007, co zapewnia naszej organizacji zarówno spełnienie oczekiwań naszych Klientów jak i sukces biznesowy dzięki: ciągłej dbałości o zadowolenie Klientów poprzez realizację ich potrzeb i stałą poprawę jakości oferowanych wyrobów i usług, zapobieganiu zanieczyszczeniom środowiska naturalnego, poprzez identyfikację aspektów środowiskowych oraz analizę ryzyk i szans, jak również planowanie i podejmowanie stosownych działań, zapobieganiu wypadkom i chorobom zawodowym oraz ograniczaniu ryzyka zawodowego – w szczególności podczas realizacji prac instalacyjnych, zapewnieniu zgodności działań firmy z wymaganiami prawnymi i innymi wymaganiami odnoszącymi się do jakości naszych wyrobów i usług, bezpieczeństwa życia i zdrowia ludzkiego i ochrony środowiska, ciągłemu doskonaleniu zintegrowanego systemu zarządzania i jego procesów, aby móc sprostać rosnącym oczekiwaniom rynku, zaangażowaniu wszystkich pracowników w tworzenie i rozwijanie zintegrowanego systemu zarządzania. Poprzez realizację powyższych zobowiązań chcemy stać się liderem naszej branży, aby Klienci kojarzyli nas zawsze z profesjonalizmem, wysoką jakością wyrobów i usług oraz dbałością o bezpieczeństwo ludzi i środowiska naturalnego. Zarząd: Jarosław Łapkowski Sebastian Banaszek

Szef
@Baranek 22.07.2018 14:32

Baranek czy Baran, tak czy siak zasłużyłaś na premię!!!!!! Brawo

anonymous
@Szef 27.07.2018 21:58

HG Solutions ma długi i nie zamierza ich na pewno spłacić. Ta firma to zwykli wiejscy o s z u ś c i Czytając to zastanów się czy i Ciebie kiedyś nie O K R A D N-Ą

"Szef"
@anonymous 03.08.2018 15:20

czekam na parę groszy z nie cierpliwością, Wiem jedno reklama bałagan.....u zrobi robotę

inż12345

Jakie są orientacyjne zarobki młodego projektanta?

Mar
@inż12345 30.01.2017 11:57

2700-3000 na rękę. Przynajmniej ma tak większość na dzień dobry

anonymous
@Mar 31.01.2017 18:39

O to dobra kaska 2700 zł na rączkę. Muszę powiedzieć kilku kolegom to z chęcią podejmą pracę. Konkurencja płaci max 2000 zł i są opóźnienia w płatnościach a w HG Solutions jak słyszałem regularnie

Mar
@anonymous 15.07.2018 14:20

No jeden z nielicznych plusów pracy w HGS to terminowość w płatnościach. Gdzie niestety zdarza się co raz rzadziej w tej branży.

anonymous

(...) i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony a potem zapytawszy o zarobki nasze usiadł i zapłakał (...) z listu św.Pawła Apostoła do Polonian

Baranek

Prawda w oczy kole , ale niedługo .........

Administrator

Co jeszcze możesz powiedzieć o pozostałych warunkach zatrudnienia w Hg Solutions Sp. z o.o.. Twoja wypowiedź będzie przydatna dla wszystkich tych, którzy rozważają aplikację do tej firmy.

Baranek

(usunięte przez administratora) nie firma.

anonymous
@Baranek 13.02.2018 15:09

Powiedzieli Ci, że A klasa to nie mercedes?

Zbig

firma do du................ lepiej szukać czegoś normalnego

monter
@Zbig 22.12.2017 18:12

a więcej konkretów?

Monter rozdzielnic

Praca montera na hali produkcyjnej mnie interesuje. Czy znajdzie się ktoś co mógł by powiedzieć jak w HG wygląda atmosfera i jakie zarobki. Pracowałem i pracuje w innej firmie co się tym zajmuje ale nie wiem czy zmieniać cyrk czy zostać w tym już mi znanym.

inz12345

a na innych stanowiskach: np. programista PLC, uruchomieniowiec?

Tomcio Paluszek

Pracuję w tej firmie od kilku lat i jako stary pracownik za bardzo narzekać nie mogę. Mam stabilną pracę ale pracuję w Norwegii. W Polsce na pewno nie pracował bym dla tej firmy. Ogólnie atmosfera dobra wśród stałych pracowników w Norwegi. Nowi jak to nowi zwykle chcą zabłysnąć lub po pierwszym wyjeździe myślą że złapali boga za nogi. Prawda jest taka że w Norwegi praca stała jest tylko dla starych pracowników. Nie ma aż tyle pracy by cały czas była praca dla wszystkich wiec są okresy dobre i złe. W te złe dużo osób nie ma pracy i czeka na wyjazd.

Zostaw opinię o Hg Solutions Sp. z o.o. - Gdynia

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hg Solutions Sp. z o.o.