MCKEEN-BEEF

Lisków

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 113 ocen.

MCKEEN-BEEF
5 113 6 1

Opinie o MCKEEN-BEEF

Irena

@Ji, abstrahując od oceniania osób trzecich, istotnym jest by przestrzegać zasad kultury wypowiedzi. Czy jesteś pracownikiem firmy? Może mógłbyś powiedzieć nam coś na temat warunków pracy w MCKEEN-BEEF? @Jig, czy pracujesz obecnie w firmie? Czy według Ciebie, ilość obowiązków jest proporcjonalna do otrzymywanego wynagrodzenia?

Enlil
@Irena 15.10.2018 10:11

Istotną rzeczą jest mówić w sposób kulturalny lub używać języka popularnie przyjętego np. pod sklepem monopolowym. Każdy narzeka i każdemu jest źle (w końcu Polska). Ciekawe jest to, że spora ilość bardzo narzekających osób z produkcji jakoś nadal uparcie pozostaje w pracy nie szukając szczęścia gdzieś indziej. Ja tam nie płaczę choć co jakiś czas powraca pokusa sprawdzenia co by było gdyby.... Pytanie o warunki pracy jest mało precyzyjne. Trzeba by doprecyzować czy chodzi o biuro czy produkcję oraz jakie stanowisko bo wszędzie są inne obowiązki i każdy może sobie ponarzekać na co innego. Warto jest nauczyć się emisji dźwięków przy użyciu narządu mowy i to najlepiej takich zrozumiałych dla otoczenia. Bo tak się składa, że ludzie mają uszy i czasem potrafią też coś konstruktywnego doradzić by zmniejszyć stres lub poprawić samopoczucie. Osoby nie utrzymujące kontaktu z otoczeniem odchodzą pierwsze.

Pracownica

Pracuje już dłuższy czas i jestem zadowolona z zarobków, atmosfery w pracy oraz wykonywanych obowiązków.

Jj
@Pracownica 05.05.2018 18:30

To chyba zbyt krótko tam pracujesz, lub jesteś jedną z przydupasow Kena. Bo nikt mądry tak do pracy nie idzie

Eli
@Jj 07.05.2018 16:45

Dlaczego narzucasz innym swoja opinie ??? to ze komus podoba sie ta praca to wg Ciebie musi znaczyc ze jest jak to okresliles 'przydupasem' ????? Chyba kazdy ma prawo napisac co mysli, tak samo negatywnie jak i pozytywnie...

Mariolka
@Jj 07.05.2018 16:45

Nie wiem czemu złe opinie przeważnie piszą osoby o niskim IQ. Może poziom satysfakcji z pracy jest zależny od działu w którym się pracuje? Bardzo dużo złych opinii wypływa z produkcji. W biurze jakoś nikt nie narzeka.

Zeus
@Mariolka 17.05.2018 06:51

Proszę nie obrażać pracowników produkcji że niby mają niskie IQ i proszę trochę szacunku i również proszę zwrócić uwagę na to że gdyby nie pracownicy produkcji to Pani też nie miałaby pracy bo tak na prawdę to pracownicy produkcji napędzaja cały mechanizm firmy...... Bo przecież jak nie ma zrobionego towaru to nie ma wykonanych zamówień, a co za tym idzie Pani i Pani ,,wyższe " wykształcenia nie zdadzą się na nic nikomu, a swoja droga wyrażając się w sposób obraźliwy i spoglądanie na ludzi którzy ciężko fizycznie pracują w ten sposob co pani mówiąc o nich że mają niskie IQ pokazuje Pani bardzo mała tolerancję i tak na prawdę bardzo niska kulturę osobistą ... To ze ktoś pracuje fizycznie nie oznacza że jest jakims przyglupem bo są to inteligentni ludzie nie zawsze po zawodowce tylko ludzie którzy zyskali umiejętność opracowania przy mięsie w innych zakładach pracy...swoja ciężko praca często poświęcając swoje zdrowie oraz kosztem własnej rodziny której nie widywali tygodniami lub miesiącami... więc proszę o szacunek dla takich ludzi...

Laila
@Mariolka 17.05.2018 06:51

Widocznie jesteś na złym miejscu skoro z taką łatwością przychodzi Ci ocena ludzi których tak naprawdę nie znasz. Jestem ciekawa co o twoich kompetencjach powiedzieliby pracownicy? Mam nadzieję że w życiu spotkasz się z podobną oceną ,,Pani inteligentna''

Ji
@Jj 07.05.2018 16:45

Mądry takich komentarzy nie pisze.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownicy

Tak, jest prowadzona rekrutacja na produkcje.

Jig

200 godzin miesięcznie i 2500 tys jak ci pasuje taka robota to spoko ????

Irena

Czy ktoś ostatnio aplikował do firmy? Możecie podzielić się z nami informacjami na temat przebiegu procesu rekrutacji w tym miejscu? @Jo, czy możesz doprecyzować swoją wypowiedź? Co dokładnie chciałeś nam przekazać za jej pośrednictwem? Czy jesteś obecnie pracownikiem firmy?

Jo

Jak żyje uszaty? Ilona tej firmy ????

Irena

@odpowiedz dla administratora, rozumiem poczucie zrezygnowania ale myślę, że jednak warto wyrazić swoją opinię. Użytkownicy szukający opinii o pracy w tej firmie będą wdzięczni za odpowiedź. Być może przyczyni się ona do ich decyzji dotyczącej podjęcia bądź nie podjęcia współpracy z MCKEEN-BEEF. Czy podzielisz się z nami informacjami na temat warunków pracy w tym miejscu?

Administrator

Od ostatniej opinii związanej z MCKEEN-BEEF minęło już nieco czasu. Jak dziś wygląda praca w tej firmie?

odpowiedz dla administratora
@Administrator 17.06.2018 09:42

szkoda gadać.

Adolf

Zajefajna praca wyczerpal juz zasoby Polaków zasoby Ukraińców i Moldawiancow od teraz jedzie na Gruzinach haha to co ten niby pracodawca odwala to nawet nie śmieszne to smutne ze pomimo przebitki w euro wciąż jedzie okradajac własnych pracowników a zeby uzyskac uznanie wielmoznego Helmuta trzeba odnosić ... biedny on majac tak.nie ciekawie życie

Ko
@Adolf 10.07.2018 20:04

No to czekamy teraz na Bangladesz to jest dopiero siła robocza

Jo

Zmieniło się teraz nawet idąc do toalety odbijasz się kartą ???? hahaha

Kkkkk
@Jo 03.05.2018 09:44

Tak Cie to bulwersuje a czy zastanowiles sie ze takie rozwiazania wprowadzane sa z mysla o bezpieczenstwie pracownikow, np w razie pozaru ??? Tak zeby latwo mozna bylo ustalic w ktorym miejscu przebywaja dane osoby i sprawnie je ewakuowac... Jakos nie widze w tym niczego strasznego...

Administrator

Jak od czasu dodania ostatniej opinii zmieniły się warunki zatrudnienia w MCKEEN-BEEF? Podzielcie się swoim zdaniem!

xxx

Straszna firma ( mam na myśli Ubojnie- Lisków) zatrudniaja, a potem zwalniają bez powodu, dziewczyny w biurze w Linne nie są chętne do pomocy, niby muszą cie przeszkolić, ale robią to z wielkim fochem, az strach je się o coś spytać, szczeglonie jedna pani, ktora chodzi do szefowej, przesiaduje pól dnia i kabluje na wszystkich...

Penelopa
@xxx 06.03.2017 13:22

Ubojnia jest na Linne a nie w Liskowie... Tam jest trochę inny świat. W Liskowie atmosfera w biurze jest dobra chociaż pracy jest sporo i wymaga ona odporności na stres oraz sumienności w wykonywaniu zadań. Jeśli pracujesz dobrze to nie musisz się bać.

Były pracownik
@Penelopa 17.08.2017 07:38

Pracowałam bardzo dobrze i mnie zwolnili.

Zeus
@Penelopa 17.08.2017 07:38

Sama nie wierzysz w to co piszesz tyle powiem kobieto nie jestes na hali tam gdzie traktują ludzi jak (usunięte przez administratora) !!!

Administrator

Dysponujecie jakimiś informacjami z życia firmy? Podzielcie się swoją opinią związaną z wynagrodzeniem w MCKEEN-BEEF. To coś, co może okazać się bardzo ważne dla innych użytkowników.

Zeus
@Administrator 22.03.2018 08:23

Zarobki???? Hahahaha to jakiś żart !!!!! Jedna wielka kpina... z tego co wiem od osób które tam pracują to maja 2 umowy umowa o prace z najniższa krajowa i umowa zlecenie czyli umowa akordowa która wyglada tak ze nikt nie wiem ile ma płacone od tony!!!!!!!! ponoc jest jakaś tablica do której są dopisani ludzie stojący przy taśmie, a nawet ludzie którzy nie stoją przy tasmie i Ci z taśmy musza robic na nich przez co maja mniejsze zarobki.. Ludzie zastanówcie się zanim tam pójdziecie pracować bo wyzysk jest z kosmosu wręcz!!!! Wiem to od osób które tam nadal pracują, a pracuja dlatego ze nie maja innego wyjścia a właściciel doi ich z kasy i czuje się bezkarny, a na koniec powiem wam ,,wypier...aj”

BYŁY PRACOWNIK

UBOJNIA bo o niej będę się teraz wypowiadał. Współczuję każdej jednej osobie, która musi znosić humoru szefowej. Generalnie jak jesteś na piedestale i z jakiegoś powodu spodobales się pracodawcy to masz super, gdy chcą Cie zwolnić najpierw prowadzą gierkę pod tytułem: Patrzymy Ci na ręce i na czymś w końcu złapiemy a jak nie złapiemy to i tak wlepimy WYPOWIEDZENIE. Rotacja w biurze z jaką jeszcze nigdy się nie spotkałem w innej firmie, średnio w ciągu miesiąca jedna osoba albo jest zwalniania albo sama idzie gdzieś gdzie są godne warunki. GDZIEŚ GDZIE PRACOWNIK STANOWI JAKĄŚ WARTOŚĆ. Wynagrodzenie mizerne...

Bogna

MCKEEN-BEEF ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Jestem zaskoczona niektórymi wpisami.

Borg
@Bogna 07.02.2018 11:35

No bo wiesz, póki pracujesz to jest fajnie i jakoś jedziesz dalej, ale jak cię zwalniają to w wyniku stresu pourazowego ludzie piszą nieprzyjemne rzeczy o pracodawcy. Pewnie zadowolenie z pracy zależy też od działu w którym się pracuje bo każdy dział ma inne obowiązki i problemy.

kobieta-pracująca

Dziwią mnie powyższe opinie, uważam ze są trochę krzywdzące i nie zawierają całej prawdy na temat pracy w McKeen-Beef . Ja pracuje tam już kilka lat i nie narzekam. Nikt nigdy nie miał do mnie pretensji ani o L4 ani o prośbę o urlop. Prawdą jest ze trzeba się cały czas starać i wypełniać swoje obowiązki jak najlepiej ale czy jest w tym coś dziwnego ??? Wydaje mi się ze właśnie na tym polega praca zawodowa i ze dorośli ludzie powinni się z tym liczyć...

zawiedzina
@kobieta-pracująca 13.03.2017 19:07

Każdy sie stara w pracy, to co piszesz to nic nadzwyczajnego...Ale skoro jest tylko złych opini o mckeen to coś w tym musi być, nie piszą to ludzie przypadkowi tylko tam pracujący. Będąc u lekarza po badania do pracy, sam powiedział, że nie za bardzo jest w tej firmie, więć skąds sie to bierze. Ja tam pracowałam i wypowiadam sie sczerze , że atmosfera w tej firmie jest tragiczna, nie wiem czy pracujsz w Liskowie czy w Linne, ja mogę się tylko wypowiedzieć o Linne, poza tym pracuje tam jedna Pani, która chodzi ciągle do szefowej wiadomo w jakim celu....wszyscy się jej podlizxują jakby była tam Bogiem..

Były pracownik
@kobieta-pracująca 13.03.2017 19:07

Kobieto- pracująca co ty bredzisz? L4 tam dostarczyć to od razu wylatujesz.Tam ludzi mają za idiotów przy podpisaniu listy płac podkładają do podpisu druk ,,wypowiedzenia umowy" na prośbę pracownika bez daty.Pracowałem tam ponad 3 lata -mobbing,okradanie z tonażu i z godzin to u nich standard.Tam pracownik ma tylko prawo pracować a najlepiej za dwóch.

niedoszły niewolnik

Starałem się o pracę w tym zakładzie ,podczas rozmowy z kenem w mojej obecności wyrzucił na zbity pysk dwie osoby uzasadniając "bo oni mi nie podobają " .Jakieś grosze mi zaproponował i dzięki bogu tam nie pracuję

Whipped Peter
@niedoszły niewolnik 08.12.2017 22:09

Typowy brak zrozumienia dla humoru obcokrajowców. Szef nigdy nie musi tłumaczyć osobom postronnym jakie były powody zwolnienia pracowników. Postaw sobie pytanie: Czy gdyby pierwszy cesarz Chin Qin Shi Huang był pobłażliwy to czy zdołał by zakończyć okres walczących królestw i zjednoczyć Chiny?

niedoszły pracownik
@niedoszły niewolnik 08.12.2017 22:09

Gdzie widzisz w tym humor ? Zwolnił kolesi bo mu się nie podobali , rzeczywiście w (usunięte przez administratora) smieszne . I skąd porównanie do niemieckiego cwaniaka di cesarza?

3 forma prawdy
@niedoszły pracownik 27.12.2017 21:46

Nie znasz Kena ani firmy i opowiadasz glupoty. Nie zwalnia sie dobrych pracownikow bo sie nie podobaja. Jak bys popracowal u nas to bys zrozumial. To ze tak powiedzial nie oznacza ze to bylo powodem. Jak dluzszy czas nie spelniali zasad i sie obijali to ich zwolnil. No ale niedoszlemu Whipped Peterowi sie tego nie wyjasni.

Niedoszły GORDON
@3 forma prawdy 18.01.2018 22:54

Pomimo że bronisz tego zakładu , dam se looz z dalszą dyskusja może rzeczywiście mało wiem o samej instytucji ale znam parę osób tam pracujących i nie są one tą pracą zachwycone.

Aligator12345

Witam pracowałem w tej firmie jak i w kilku innych w swojej karierze wiec nie patrzę z jakimś uprzedzeniem. Uważam że przy bardziej ludzkim traktowaniu ludzi przez zarząd byłoby całkiem fajnie gdyby nie uklady podlizywanie się i kablowanie.moim zdaniem niektóre osoby nie powinny zajmować swoich stanowisk a tym bardziej zarządzać ludźmi bo po prostu się do tego nie nadają. Zawsze wychodzę z założenia że do pracy chodzi się z przyjemnością a jeżeli ktoś boi się ze jutro albo jeszcze dziś zostanie zwolniony to coś nie tak. Nie będę używał ostrych słów bo moja kultura na to nie pozwala. Tej kultury na pewno brakuje całemu zarządowi. Ale to ich firma i ich sprawa nic mi do tego. Wiem tylko ze doputy dopuki będą pracować lizusy i donosi ciele to atmosfera się nigdy nie poprawi. Nie polecam pracy w tej firmie dla tylko trochę inteligentnych ludzi. Strata czaś i nerwów. Proszę tylko tych lizusów o nie odnoszenia się do tego wpisu bo mają mało doświadczenia żeby się wypowiadać. Nikogo nie próbuję obrażać. Wszystkie pozytywne opinie to opinie lizusów. Tak naprawdę to zawiodła mnie firma swoim postępowaniem z człowiekiem. Pozdrawiam wszystkich. Ciesze się że już tam nie musze robić. Prywatnie uważam ze bardziej szanują w biedronki czy tesco niż tam.

Borg
@Aligator12345 19.01.2018 08:11

"Nie polecam pracy w tej firmie dla tylko trochę inteligentnych ludzi." Czyli wg twojej teorii na produkcji pracują niezbyt inteligentne osoby? Na twoim miejscu nie publikował bym swoich danych osobowych bo to mogło by się źle skończyć. (dla ciebie). "We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile."

Piana

A wiesz co ci połowie przełożony tam; jak ci nie pasuje to się zwolni i taka tan jest gadka

Prawdziwy Piana
@Piana 23.08.2017 20:40

Hej (usunięte przez administratora) WIESZ że szczytem chamstwa jest podszywac sie pod kogoś pracuje w tej firmie a Kenn dobrze wie ze mam ksywe piana wiec napisz mi z łaski swojej jak sie nazywasz tak zebym wiedzial komu podziękować za ewentualne wypowiedzenie!!!! Masz (usunięte przez administratora) prawo do swoich opini ale podpisuj sie pod nimi swoją osobą a nie kimś inny (usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!

Fortepian Calisia M-165
@Prawdziwy Piana 22.12.2017 04:24

Ken piszemy przez jedno n szanowny kolego i nie denerwuj się tak bardzo. W internecie każdy może sobie wymyślić nick jaki chce. Takimi wypowiedziami zaniżasz poziom dyskusji (nie to by był jakiś wysoki, jak to na goworku), ale to źle świadczy o inteligencji pracowników firmy.

z

Beznadziejna firma, osoby w biurze są takie sami, kablują jeden na drugiego..

W
@z 04.07.2017 10:06

Chyba kolega pomylił zakłady... No ale skoro na goworku istnieje McKeen-Beef z siedzibą w Kaliszu i nikomu to nie przeszkadza to pomylenie zakładu z Liskowa z Ubojnią można uznać za drobne niedopatrzenie. Swoją drogą tam też się powoli sytuacja poprawia.

A

Tutaj pracują tylko desperaci

B
@A 05.10.2017 06:57

Ja się za desperata nie uważam. Pracowałem w wielu firmach w Kaliszu i naprawdę w McKeen-Beef tragedii nie ma. No chyba, że ktoś nie szanuje sprzętu i swojej pracy to wtedy pewnie ma powody do narzekania. Trzeba sumiennie realizować zadania to się nie umrze z głodu.

Jo

Sory rzeczywiście to było głupie tak się podpisując ale rzeczywiście to nie prawdziwy piany. Jesteś w porządku akurat w tej firmie sory

Piana

O tej firmie nikt dobrego słowa nie powie, jeśli przepracuję tam chociaż z miesiąc bo ken was zawsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wypłacie, i jebać trzeba jak murzyn ale kto głupi niech robi????

Prawdziwy Piana
@Piana 14.07.2017 07:02

Ciebie wywalili chyba po miesiącu skoro to piszesz szacun dla osob które tam pracują każdego dnia ciezko pracują na swoje pieniadze a ty (usunięte przez administratora) widocznie WIESZ o tej pracy ...Dawaj swoje prawdziwe dane a nie za Mnie się podpisujesz (usunięte przez administratora)

Piana

Tylko w com zarabia się 2500 na 8 godzin a nie na 10 jak w mckenie gdzie żadnej setki nikt ci nie zapłaci a i przy 50 cię oszukają

kobieta pracujaca
@Piana 19.08.2017 19:51

Hmmm ciekawe jest to co piszesz "PIANA".. Nie pomyslales zeby po prostu podejsc do przelozonego i wyjasnic niezgodnosci w wyplacie ??Jesli chodzi o prace we wspomnianym przez ciebie com40....hmmm....czuje ze dziala tu zasada 'wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma'...

anonymous
@Piana 19.08.2017 19:51

Szczyt poprostu jak bardzo chorą na umyśle osobą trzeba być... pracuj sobie w tej firmie (usunięte przez administratora) bo jak sie dowiem kim jesteś weźmiesz L4!!!!!

Prawdziwy Piana
@Piana 19.08.2017 19:51

Hej dupku ! Mam nadzieje ze masz jaja a nie kinder niespodziankę moge przeczytać wkrótce kim jesteś !!!!!!

ZEUS

Kobieta-pracujaca widzę że kiepsko u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem.. nikt nie krytykuje zakladu samego w sobie ani ludzi tam pracujacych w sensie wspolpracownikow (kolegi stojacego obok przy tasmie) wszyscy wyrażają swoją opinię na temat ludzi którzy zarządzają tym zakladem takich jak ten Keen czy ktoś tam jeszcze... chodzi o to że zwracanie komuś uwagi na temat źle wykonywanej pracy nie wiąże się z gnojeniem człowieka i darciem się na niego bo to jest wywieranie presji psychicznej co jest już początkiem mobbingu... A swoją drogą podejrzanie bardzo bronisz szefostwo... czyżby łączyły Cię jakieś bliższe,,relacje" z którymś z nich, a może po prostu chcesz się komuś przypodobać dążąc do celu po trupach.. zastanawiające.. ..

Kobiea pracujaca
@ZEUS 19.11.2017 00:06

ZEUS masz racje, z kazdym z nich...hahah zenujacy jest poziom tych niektorych wypowiedzi... Prawda jest taka ze nie musze nikogo bronic na sile, po prostu napisalam jak to jest w moim przypadku, nigdy nie mialam zadnych problemow z nikim, wyplata tez jest ok wiec nie narzekam...i nie narzucaj mi prosze swojej negatywnej opinii. Skoro ty masz zle doswiadczenia to ok ale inni chyba maja prawo miec odmienne zdanie...

Jo

Oczywiście po 300zl dniówki a jeszcze parę lat i każdy z was będzie miał jaja do kolan i Ken o was wtedy zapomni a składek za dużo za was też nie odprowadza więc na emeryturę bym nie liczył. Tak dalej panowie po 200 ton dla Kena.

Robol

Stary ciągnie za wszystkie sznurki, to cham i świnia, okrada pracowników z tonażu, a jak chcecie to przyjdźcie do pracy, ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł, ale nie wiadomo ile jeszcze ludzi dopisze do tonażu, a miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora), dziwię się, że jeszcze tego nie zrobił. A Stary Ken i Sebastiana ma za idiotów, Sebastian przyjechał w laczkach, a jak podskoczy to i w laczkach pojedzie do Niemiec. A Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencję czyli (usunięte przez administratora).

robol

Stary ciągnie za wszystkie sznurki to cham i świnia okrada pracowników z tonażu a jak chcecie to przyjdżcię do pracy ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł nie wiadomo jeszcze ile ludzi dopisze do tonażu. A miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora) dziwie się że jeszcze tego nie zrobił. A stary Kena i Sebastiana ma za idiotów Sebastian przyjechał w laczkach i jak podskoczy to i w laczkach pojedzie a Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencje czyli (usunięte przez administratora)

robol

Stary ciągnie za wszystkie sznurki to cham i świnia okrada pracowników z tonażu a jak chcecie to przyjdżcię do pracy ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł nie wiadomo jeszcze ile ludzi dopisze do tonażu. A miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora) dziwie się że jeszcze tego nie zrobił. A stary Kena i Sebastiana ma za idiotów Sebastian przyjechał w laczkach i jak podskoczy to i w laczkach pojedzie a Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencje czyli (usunięte przez administratora)

robol

Stary ciągnie za wszystkie sznurki to cham i świnia okrada pracowników z tonażu a jak chcecie to przyjdżcię do pracy ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł nie wiadomo jeszcze ile ludzi dopisze do tonażu. A miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora) dziwie się że jeszcze tego nie zrobił. A stary Kena i Sebastiana ma za idiotów Sebastian przyjechał w laczkach i jak podskoczy to i w laczkach pojedzie a Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencje czyli (usunięte przez administratora)

anonymous

Stary ciągnie za wszystkie sznurki to cham i świnia okrada pracowników z tonażu a jak chcecie to przyjdżcię do pracy ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł nie wiadomo jeszcze ile ludzi dopisze do tonażu. A miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora) dziwie się że jeszcze tego nie zrobił. A stary Kena i Sebastiana ma za idiotów Sebastian przyjechał w laczkach i jak podskoczy to i w laczkach pojedzie a Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencje czyli (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o MCKEEN-BEEF - Lisków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MCKEEN-BEEF