MCKEEN-BEEF

Lisków

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 104 ocen.

MCKEEN-BEEF
5 104 6 1

Opinie o MCKEEN-BEEF

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MCKEEN-BEEF

Irena

@odpowiedz dla administratora, rozumiem poczucie zrezygnowania ale myślę, że jednak warto wyrazić swoją opinię. Użytkownicy szukający opinii o pracy w tej firmie będą wdzięczni za odpowiedź. Być może przyczyni się ona do ich decyzji dotyczącej podjęcia bądź nie podjęcia współpracy z MCKEEN-BEEF. Czy podzielisz się z nami informacjami na temat warunków pracy w tym miejscu?

Administrator

Od ostatniej opinii związanej z MCKEEN-BEEF minęło już nieco czasu. Jak dziś wygląda praca w tej firmie?

odpowiedz dla administratora
@Administrator 17.06.2018 09:42

szkoda gadać.

Adolf

Zajefajna praca wyczerpal juz zasoby Polaków zasoby Ukraińców i Moldawiancow od teraz jedzie na Gruzinach haha to co ten niby pracodawca odwala to nawet nie śmieszne to smutne ze pomimo przebitki w euro wciąż jedzie okradajac własnych pracowników a zeby uzyskac uznanie wielmoznego Helmuta trzeba odnosić ... biedny on majac tak.nie ciekawie życie

Ko
@Adolf 10.07.2018 20:04

No to czekamy teraz na Bangladesz to jest dopiero siła robocza

Pracownica

Pracuje już dłuższy czas i jestem zadowolona z zarobków, atmosfery w pracy oraz wykonywanych obowiązków.

Mariolka
@Jj 07.05.2018 16:45

Nie wiem czemu złe opinie przeważnie piszą osoby o niskim IQ. Może poziom satysfakcji z pracy jest zależny od działu w którym się pracuje? Bardzo dużo złych opinii wypływa z produkcji. W biurze jakoś nikt nie narzeka.

Jo

Zmieniło się teraz nawet idąc do toalety odbijasz się kartą ???? hahaha

Kkkkk
@Jo 03.05.2018 09:44

Tak Cie to bulwersuje a czy zastanowiles sie ze takie rozwiazania wprowadzane sa z mysla o bezpieczenstwie pracownikow, np w razie pozaru ??? Tak zeby latwo mozna bylo ustalic w ktorym miejscu przebywaja dane osoby i sprawnie je ewakuowac... Jakos nie widze w tym niczego strasznego...

Administrator

Jak od czasu dodania ostatniej opinii zmieniły się warunki zatrudnienia w MCKEEN-BEEF? Podzielcie się swoim zdaniem!

xxx

Straszna firma ( mam na myśli Ubojnie- Lisków) zatrudniaja, a potem zwalniają bez powodu, dziewczyny w biurze w Linne nie są chętne do pomocy, niby muszą cie przeszkolić, ale robią to z wielkim fochem, az strach je się o coś spytać, szczeglonie jedna pani, ktora chodzi do szefowej, przesiaduje pól dnia i kabluje na wszystkich...

Zeus
@Penelopa 17.08.2017 07:38

Sama nie wierzysz w to co piszesz tyle powiem kobieto nie jestes na hali tam gdzie traktują ludzi jak (usunięte przez administratora) !!!

Administrator

Dysponujecie jakimiś informacjami z życia firmy? Podzielcie się swoją opinią związaną z wynagrodzeniem w MCKEEN-BEEF. To coś, co może okazać się bardzo ważne dla innych użytkowników.

Zeus
@Administrator 22.03.2018 08:23

Zarobki???? Hahahaha to jakiś żart !!!!! Jedna wielka kpina... z tego co wiem od osób które tam pracują to maja 2 umowy umowa o prace z najniższa krajowa i umowa zlecenie czyli umowa akordowa która wyglada tak ze nikt nie wiem ile ma płacone od tony!!!!!!!! ponoc jest jakaś tablica do której są dopisani ludzie stojący przy taśmie, a nawet ludzie którzy nie stoją przy tasmie i Ci z taśmy musza robic na nich przez co maja mniejsze zarobki.. Ludzie zastanówcie się zanim tam pójdziecie pracować bo wyzysk jest z kosmosu wręcz!!!! Wiem to od osób które tam nadal pracują, a pracuja dlatego ze nie maja innego wyjścia a właściciel doi ich z kasy i czuje się bezkarny, a na koniec powiem wam ,,wypier...aj”

BYŁY PRACOWNIK

UBOJNIA bo o niej będę się teraz wypowiadał. Współczuję każdej jednej osobie, która musi znosić humoru szefowej. Generalnie jak jesteś na piedestale i z jakiegoś powodu spodobales się pracodawcy to masz super, gdy chcą Cie zwolnić najpierw prowadzą gierkę pod tytułem: Patrzymy Ci na ręce i na czymś w końcu złapiemy a jak nie złapiemy to i tak wlepimy WYPOWIEDZENIE. Rotacja w biurze z jaką jeszcze nigdy się nie spotkałem w innej firmie, średnio w ciągu miesiąca jedna osoba albo jest zwalniania albo sama idzie gdzieś gdzie są godne warunki. GDZIEŚ GDZIE PRACOWNIK STANOWI JAKĄŚ WARTOŚĆ. Wynagrodzenie mizerne...

Bogna

MCKEEN-BEEF ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Jestem zaskoczona niektórymi wpisami.

Borg
@Bogna 07.02.2018 11:35

No bo wiesz, póki pracujesz to jest fajnie i jakoś jedziesz dalej, ale jak cię zwalniają to w wyniku stresu pourazowego ludzie piszą nieprzyjemne rzeczy o pracodawcy. Pewnie zadowolenie z pracy zależy też od działu w którym się pracuje bo każdy dział ma inne obowiązki i problemy.

kobieta-pracująca

Dziwią mnie powyższe opinie, uważam ze są trochę krzywdzące i nie zawierają całej prawdy na temat pracy w McKeen-Beef . Ja pracuje tam już kilka lat i nie narzekam. Nikt nigdy nie miał do mnie pretensji ani o L4 ani o prośbę o urlop. Prawdą jest ze trzeba się cały czas starać i wypełniać swoje obowiązki jak najlepiej ale czy jest w tym coś dziwnego ??? Wydaje mi się ze właśnie na tym polega praca zawodowa i ze dorośli ludzie powinni się z tym liczyć...

Były pracownik
@kobieta-pracująca 13.03.2017 19:07

Kobieto- pracująca co ty bredzisz? L4 tam dostarczyć to od razu wylatujesz.Tam ludzi mają za idiotów przy podpisaniu listy płac podkładają do podpisu druk ,,wypowiedzenia umowy" na prośbę pracownika bez daty.Pracowałem tam ponad 3 lata -mobbing,okradanie z tonażu i z godzin to u nich standard.Tam pracownik ma tylko prawo pracować a najlepiej za dwóch.

niedoszły niewolnik

Starałem się o pracę w tym zakładzie ,podczas rozmowy z kenem w mojej obecności wyrzucił na zbity pysk dwie osoby uzasadniając "bo oni mi nie podobają " .Jakieś grosze mi zaproponował i dzięki bogu tam nie pracuję

Niedoszły GORDON
@3 forma prawdy 18.01.2018 22:54

Pomimo że bronisz tego zakładu , dam se looz z dalszą dyskusja może rzeczywiście mało wiem o samej instytucji ale znam parę osób tam pracujących i nie są one tą pracą zachwycone.

Aligator12345

Witam pracowałem w tej firmie jak i w kilku innych w swojej karierze wiec nie patrzę z jakimś uprzedzeniem. Uważam że przy bardziej ludzkim traktowaniu ludzi przez zarząd byłoby całkiem fajnie gdyby nie uklady podlizywanie się i kablowanie.moim zdaniem niektóre osoby nie powinny zajmować swoich stanowisk a tym bardziej zarządzać ludźmi bo po prostu się do tego nie nadają. Zawsze wychodzę z założenia że do pracy chodzi się z przyjemnością a jeżeli ktoś boi się ze jutro albo jeszcze dziś zostanie zwolniony to coś nie tak. Nie będę używał ostrych słów bo moja kultura na to nie pozwala. Tej kultury na pewno brakuje całemu zarządowi. Ale to ich firma i ich sprawa nic mi do tego. Wiem tylko ze doputy dopuki będą pracować lizusy i donosi ciele to atmosfera się nigdy nie poprawi. Nie polecam pracy w tej firmie dla tylko trochę inteligentnych ludzi. Strata czaś i nerwów. Proszę tylko tych lizusów o nie odnoszenia się do tego wpisu bo mają mało doświadczenia żeby się wypowiadać. Nikogo nie próbuję obrażać. Wszystkie pozytywne opinie to opinie lizusów. Tak naprawdę to zawiodła mnie firma swoim postępowaniem z człowiekiem. Pozdrawiam wszystkich. Ciesze się że już tam nie musze robić. Prywatnie uważam ze bardziej szanują w biedronki czy tesco niż tam.

Borg
@Aligator12345 19.01.2018 08:11

"Nie polecam pracy w tej firmie dla tylko trochę inteligentnych ludzi." Czyli wg twojej teorii na produkcji pracują niezbyt inteligentne osoby? Na twoim miejscu nie publikował bym swoich danych osobowych bo to mogło by się źle skończyć. (dla ciebie). "We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile."

Piana

A wiesz co ci połowie przełożony tam; jak ci nie pasuje to się zwolni i taka tan jest gadka

Fortepian Calisia M-165
@Prawdziwy Piana 22.12.2017 04:24

Ken piszemy przez jedno n szanowny kolego i nie denerwuj się tak bardzo. W internecie każdy może sobie wymyślić nick jaki chce. Takimi wypowiedziami zaniżasz poziom dyskusji (nie to by był jakiś wysoki, jak to na goworku), ale to źle świadczy o inteligencji pracowników firmy.

z

Beznadziejna firma, osoby w biurze są takie sami, kablują jeden na drugiego..

W
@z 04.07.2017 10:06

Chyba kolega pomylił zakłady... No ale skoro na goworku istnieje McKeen-Beef z siedzibą w Kaliszu i nikomu to nie przeszkadza to pomylenie zakładu z Liskowa z Ubojnią można uznać za drobne niedopatrzenie. Swoją drogą tam też się powoli sytuacja poprawia.

A

Tutaj pracują tylko desperaci

B
@A 05.10.2017 06:57

Ja się za desperata nie uważam. Pracowałem w wielu firmach w Kaliszu i naprawdę w McKeen-Beef tragedii nie ma. No chyba, że ktoś nie szanuje sprzętu i swojej pracy to wtedy pewnie ma powody do narzekania. Trzeba sumiennie realizować zadania to się nie umrze z głodu.

Jo

Sory rzeczywiście to było głupie tak się podpisując ale rzeczywiście to nie prawdziwy piany. Jesteś w porządku akurat w tej firmie sory

Piana

O tej firmie nikt dobrego słowa nie powie, jeśli przepracuję tam chociaż z miesiąc bo ken was zawsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wypłacie, i jebać trzeba jak murzyn ale kto głupi niech robi????

Prawdziwy Piana
@Piana 14.07.2017 07:02

Ciebie wywalili chyba po miesiącu skoro to piszesz szacun dla osob które tam pracują każdego dnia ciezko pracują na swoje pieniadze a ty (usunięte przez administratora) widocznie WIESZ o tej pracy ...Dawaj swoje prawdziwe dane a nie za Mnie się podpisujesz (usunięte przez administratora)

Piana

Tylko w com zarabia się 2500 na 8 godzin a nie na 10 jak w mckenie gdzie żadnej setki nikt ci nie zapłaci a i przy 50 cię oszukają

Prawdziwy Piana
@Piana 19.08.2017 19:51

Hej dupku ! Mam nadzieje ze masz jaja a nie kinder niespodziankę moge przeczytać wkrótce kim jesteś !!!!!!

ZEUS

Kobieta-pracujaca widzę że kiepsko u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem.. nikt nie krytykuje zakladu samego w sobie ani ludzi tam pracujacych w sensie wspolpracownikow (kolegi stojacego obok przy tasmie) wszyscy wyrażają swoją opinię na temat ludzi którzy zarządzają tym zakladem takich jak ten Keen czy ktoś tam jeszcze... chodzi o to że zwracanie komuś uwagi na temat źle wykonywanej pracy nie wiąże się z gnojeniem człowieka i darciem się na niego bo to jest wywieranie presji psychicznej co jest już początkiem mobbingu... A swoją drogą podejrzanie bardzo bronisz szefostwo... czyżby łączyły Cię jakieś bliższe,,relacje" z którymś z nich, a może po prostu chcesz się komuś przypodobać dążąc do celu po trupach.. zastanawiające.. ..

Kobiea pracujaca
@ZEUS 19.11.2017 00:06

ZEUS masz racje, z kazdym z nich...hahah zenujacy jest poziom tych niektorych wypowiedzi... Prawda jest taka ze nie musze nikogo bronic na sile, po prostu napisalam jak to jest w moim przypadku, nigdy nie mialam zadnych problemow z nikim, wyplata tez jest ok wiec nie narzekam...i nie narzucaj mi prosze swojej negatywnej opinii. Skoro ty masz zle doswiadczenia to ok ale inni chyba maja prawo miec odmienne zdanie...

Jo

Oczywiście po 300zl dniówki a jeszcze parę lat i każdy z was będzie miał jaja do kolan i Ken o was wtedy zapomni a składek za dużo za was też nie odprowadza więc na emeryturę bym nie liczył. Tak dalej panowie po 200 ton dla Kena.

Robol

Stary ciągnie za wszystkie sznurki, to cham i świnia, okrada pracowników z tonażu, a jak chcecie to przyjdźcie do pracy, ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł, ale nie wiadomo ile jeszcze ludzi dopisze do tonażu, a miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora), dziwię się, że jeszcze tego nie zrobił. A Stary Ken i Sebastiana ma za idiotów, Sebastian przyjechał w laczkach, a jak podskoczy to i w laczkach pojedzie do Niemiec. A Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencję czyli (usunięte przez administratora).

robol

Stary ciągnie za wszystkie sznurki to cham i świnia okrada pracowników z tonażu a jak chcecie to przyjdżcię do pracy ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł nie wiadomo jeszcze ile ludzi dopisze do tonażu. A miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora) dziwie się że jeszcze tego nie zrobił. A stary Kena i Sebastiana ma za idiotów Sebastian przyjechał w laczkach i jak podskoczy to i w laczkach pojedzie a Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencje czyli (usunięte przez administratora)

robol

Stary ciągnie za wszystkie sznurki to cham i świnia okrada pracowników z tonażu a jak chcecie to przyjdżcię do pracy ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł nie wiadomo jeszcze ile ludzi dopisze do tonażu. A miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora) dziwie się że jeszcze tego nie zrobił. A stary Kena i Sebastiana ma za idiotów Sebastian przyjechał w laczkach i jak podskoczy to i w laczkach pojedzie a Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencje czyli (usunięte przez administratora)

robol

Stary ciągnie za wszystkie sznurki to cham i świnia okrada pracowników z tonażu a jak chcecie to przyjdżcię do pracy ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł nie wiadomo jeszcze ile ludzi dopisze do tonażu. A miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora) dziwie się że jeszcze tego nie zrobił. A stary Kena i Sebastiana ma za idiotów Sebastian przyjechał w laczkach i jak podskoczy to i w laczkach pojedzie a Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencje czyli (usunięte przez administratora)

anonymous

Stary ciągnie za wszystkie sznurki to cham i świnia okrada pracowników z tonażu a jak chcecie to przyjdżcię do pracy ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł nie wiadomo jeszcze ile ludzi dopisze do tonażu. A miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora) dziwie się że jeszcze tego nie zrobił. A stary Kena i Sebastiana ma za idiotów Sebastian przyjechał w laczkach i jak podskoczy to i w laczkach pojedzie a Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencje czyli (usunięte przez administratora)

Cyc

Kenowi się należy taka kara za mobbing w tej firmie, żeby się posrał

Ktoś

Proszę...ludzie , jezeli szanujecie samego siebie i swoje zdrowie nie idźcie tam do pracy!! Uwiezcie w siebie i w to, że zasługujecie na lepszą prace. Omijajcie tą firmę z daleka. Z całego serca Wam radzę.... Ps. Od nowego roku zmieniają się przepisy w prawie, mobbing ma być zakwalifikowany do prawa karnego...czyli prokurator. Może to coś zmieni u nas w kraju.

Sofokles

Jeśli ktoś podchodzi do tematu po staremu: "Czy się stoi czy się leży 1000zł się należy" to raczej nie ma czego szukać w McKeen-Beef. Specyficzny humor szefostwa nie każdemu odpowiada, ale na pocieszenie można powiedzieć, "Każda cywilizacja ma swój koniec, ale smsy w... nie kończą się" jak to było w starej reklamie z Super S. Jak ktoś nigdy nie pracował w zakładach produkcyjnych to może mu być ciężko dopasować się do rytmu pracy. Jak pójdziecie do pracy w Com40 to też nie będziecie mieć lekko i też będziecie narzekać na szefostwo. Naszą narodową tradycją jest narzekanie. Moim zdaniem każde doświadczenie życiowe może przynieść korzyści w przyszłości byle tylko wyciągnąć odpowiednie wnioski. Praca w Liskowie nie jest zła, a atmosfera jest w 90% przypadków bardzo dobra. W 10% przypadków występują spięcia związane ze stresem. W innych firmach te proporcje bywają znacznie gorsze więc nie ma co narzekać.

Nowy

A którą zaszczepił?

Zostaw opinię o MCKEEN-BEEF - Lisków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MCKEEN-BEEF