MCKEEN-BEEF

Lisków

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 59 ocen.

Opinie o MCKEEN-BEEF

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MCKEEN-BEEF

Aligator12345

Witam pracowałem w tej firmie jak i w kilku innych w swojej karierze wiec nie patrzę z jakimś uprzedzeniem. Uważam że przy bardziej ludzkim traktowaniu ludzi przez zarząd byłoby całkiem fajnie gdyby nie uklady podlizywanie się i kablowanie.moim zdaniem niektóre osoby nie powinny zajmować swoich stanowisk a tym bardziej zarządzać ludźmi bo po prostu się do tego nie nadają. Zawsze wychodzę z założenia że do pracy chodzi się z przyjemnością a jeżeli ktoś boi się ze jutro albo jeszcze dziś zostanie zwolniony to coś nie tak. Nie będę używał ostrych słów bo moja kultura na to nie pozwala. Tej kultury na pewno brakuje całemu zarządowi. Ale to ich firma i ich sprawa nic mi do tego. Wiem tylko ze doputy dopuki będą pracować lizusy i donosi ciele to atmosfera się nigdy nie poprawi. Nie polecam pracy w tej firmie dla tylko trochę inteligentnych ludzi. Strata czaś i nerwów. Proszę tylko tych lizusów o nie odnoszenia się do tego wpisu bo mają mało doświadczenia żeby się wypowiadać. Nikogo nie próbuję obrażać. Wszystkie pozytywne opinie to opinie lizusów. Tak naprawdę to zawiodła mnie firma swoim postępowaniem z człowiekiem. Pozdrawiam wszystkich. Ciesze się że już tam nie musze robić. Prywatnie uważam ze bardziej szanują w biedronki czy tesco niż tam.

Borg
@Aligator12345 19.01.2018 08:11

"Nie polecam pracy w tej firmie dla tylko trochę inteligentnych ludzi." Czyli wg twojej teorii na produkcji pracują niezbyt inteligentne osoby? Na twoim miejscu nie publikował bym swoich danych osobowych bo to mogło by się źle skończyć. (dla ciebie). "We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile."

niedoszły niewolnik

Starałem się o pracę w tym zakładzie ,podczas rozmowy z kenem w mojej obecności wyrzucił na zbity pysk dwie osoby uzasadniając "bo oni mi nie podobają " .Jakieś grosze mi zaproponował i dzięki bogu tam nie pracuję

niedoszły pracownik
@niedoszły niewolnik 08.12.2017 22:09

Gdzie widzisz w tym humor ? Zwolnił kolesi bo mu się nie podobali , rzeczywiście w (usunięte przez administratora) smieszne . I skąd porównanie do niemieckiego cwaniaka di cesarza?

3 forma prawdy
@niedoszły pracownik 27.12.2017 21:46

Nie znasz Kena ani firmy i opowiadasz glupoty. Nie zwalnia sie dobrych pracownikow bo sie nie podobaja. Jak bys popracowal u nas to bys zrozumial. To ze tak powiedzial nie oznacza ze to bylo powodem. Jak dluzszy czas nie spelniali zasad i sie obijali to ich zwolnil. No ale niedoszlemu Whipped Peterowi sie tego nie wyjasni.

Piana

A wiesz co ci połowie przełożony tam; jak ci nie pasuje to się zwolni i taka tan jest gadka

Prawdziwy Piana
@Piana 23.08.2017 20:40

Hej (usunięte przez administratora) WIESZ że szczytem chamstwa jest podszywac sie pod kogoś pracuje w tej firmie a Kenn dobrze wie ze mam ksywe piana wiec napisz mi z łaski swojej jak sie nazywasz tak zebym wiedzial komu podziękować za ewentualne wypowiedzenie!!!! Masz (usunięte przez administratora) prawo do swoich opini ale podpisuj sie pod nimi swoją osobą a nie kimś inny (usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!

Fortepian Calisia M-165
@Prawdziwy Piana 22.12.2017 04:24

Ken piszemy przez jedno n szanowny kolego i nie denerwuj się tak bardzo. W internecie każdy może sobie wymyślić nick jaki chce. Takimi wypowiedziami zaniżasz poziom dyskusji (nie to by był jakiś wysoki, jak to na goworku), ale to źle świadczy o inteligencji pracowników firmy.

z

Beznadziejna firma, osoby w biurze są takie sami, kablują jeden na drugiego..

W
@z 04.07.2017 10:06

Chyba kolega pomylił zakłady... No ale skoro na goworku istnieje McKeen-Beef z siedzibą w Kaliszu i nikomu to nie przeszkadza to pomylenie zakładu z Liskowa z Ubojnią można uznać za drobne niedopatrzenie. Swoją drogą tam też się powoli sytuacja poprawia.

A

Tutaj pracują tylko desperaci

B
@A 05.10.2017 06:57

Ja się za desperata nie uważam. Pracowałem w wielu firmach w Kaliszu i naprawdę w McKeen-Beef tragedii nie ma. No chyba, że ktoś nie szanuje sprzętu i swojej pracy to wtedy pewnie ma powody do narzekania. Trzeba sumiennie realizować zadania to się nie umrze z głodu.

Jo

Sory rzeczywiście to było głupie tak się podpisując ale rzeczywiście to nie prawdziwy piany. Jesteś w porządku akurat w tej firmie sory

Piana

O tej firmie nikt dobrego słowa nie powie, jeśli przepracuję tam chociaż z miesiąc bo ken was zawsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wypłacie, i jebać trzeba jak murzyn ale kto głupi niech robi????

Prawdziwy Piana
@Piana 14.07.2017 07:02

Ciebie wywalili chyba po miesiącu skoro to piszesz szacun dla osob które tam pracują każdego dnia ciezko pracują na swoje pieniadze a ty (usunięte przez administratora) widocznie WIESZ o tej pracy ...Dawaj swoje prawdziwe dane a nie za Mnie się podpisujesz (usunięte przez administratora)

Piana

Tylko w com zarabia się 2500 na 8 godzin a nie na 10 jak w mckenie gdzie żadnej setki nikt ci nie zapłaci a i przy 50 cię oszukają

anonymous
@Piana 19.08.2017 19:51

Szczyt poprostu jak bardzo chorą na umyśle osobą trzeba być... pracuj sobie w tej firmie (usunięte przez administratora) bo jak sie dowiem kim jesteś weźmiesz L4!!!!!

Prawdziwy Piana
@Piana 19.08.2017 19:51

Hej dupku ! Mam nadzieje ze masz jaja a nie kinder niespodziankę moge przeczytać wkrótce kim jesteś !!!!!!

ZEUS

Kobieta-pracujaca widzę że kiepsko u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem.. nikt nie krytykuje zakladu samego w sobie ani ludzi tam pracujacych w sensie wspolpracownikow (kolegi stojacego obok przy tasmie) wszyscy wyrażają swoją opinię na temat ludzi którzy zarządzają tym zakladem takich jak ten Keen czy ktoś tam jeszcze... chodzi o to że zwracanie komuś uwagi na temat źle wykonywanej pracy nie wiąże się z gnojeniem człowieka i darciem się na niego bo to jest wywieranie presji psychicznej co jest już początkiem mobbingu... A swoją drogą podejrzanie bardzo bronisz szefostwo... czyżby łączyły Cię jakieś bliższe,,relacje" z którymś z nich, a może po prostu chcesz się komuś przypodobać dążąc do celu po trupach.. zastanawiające.. ..

Kobiea pracujaca
@ZEUS 19.11.2017 00:06

ZEUS masz racje, z kazdym z nich...hahah zenujacy jest poziom tych niektorych wypowiedzi... Prawda jest taka ze nie musze nikogo bronic na sile, po prostu napisalam jak to jest w moim przypadku, nigdy nie mialam zadnych problemow z nikim, wyplata tez jest ok wiec nie narzekam...i nie narzucaj mi prosze swojej negatywnej opinii. Skoro ty masz zle doswiadczenia to ok ale inni chyba maja prawo miec odmienne zdanie...

Jo

Oczywiście po 300zl dniówki a jeszcze parę lat i każdy z was będzie miał jaja do kolan i Ken o was wtedy zapomni a składek za dużo za was też nie odprowadza więc na emeryturę bym nie liczył. Tak dalej panowie po 200 ton dla Kena.

Robol

Stary ciągnie za wszystkie sznurki, to cham i świnia, okrada pracowników z tonażu, a jak chcecie to przyjdźcie do pracy, ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł, ale nie wiadomo ile jeszcze ludzi dopisze do tonażu, a miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora), dziwię się, że jeszcze tego nie zrobił. A Stary Ken i Sebastiana ma za idiotów, Sebastian przyjechał w laczkach, a jak podskoczy to i w laczkach pojedzie do Niemiec. A Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencję czyli (usunięte przez administratora).

robol

Stary ciągnie za wszystkie sznurki to cham i świnia okrada pracowników z tonażu a jak chcecie to przyjdżcię do pracy ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł nie wiadomo jeszcze ile ludzi dopisze do tonażu. A miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora) dziwie się że jeszcze tego nie zrobił. A stary Kena i Sebastiana ma za idiotów Sebastian przyjechał w laczkach i jak podskoczy to i w laczkach pojedzie a Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencje czyli (usunięte przez administratora)

robol

Stary ciągnie za wszystkie sznurki to cham i świnia okrada pracowników z tonażu a jak chcecie to przyjdżcię do pracy ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł nie wiadomo jeszcze ile ludzi dopisze do tonażu. A miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora) dziwie się że jeszcze tego nie zrobił. A stary Kena i Sebastiana ma za idiotów Sebastian przyjechał w laczkach i jak podskoczy to i w laczkach pojedzie a Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencje czyli (usunięte przez administratora)

robol

Stary ciągnie za wszystkie sznurki to cham i świnia okrada pracowników z tonażu a jak chcecie to przyjdżcię do pracy ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł nie wiadomo jeszcze ile ludzi dopisze do tonażu. A miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora) dziwie się że jeszcze tego nie zrobił. A stary Kena i Sebastiana ma za idiotów Sebastian przyjechał w laczkach i jak podskoczy to i w laczkach pojedzie a Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencje czyli (usunięte przez administratora)

anonymous

Stary ciągnie za wszystkie sznurki to cham i świnia okrada pracowników z tonażu a jak chcecie to przyjdżcię do pracy ale musicie wytrybować 5 ton na głowę żeby zarobić 300 zł nie wiadomo jeszcze ile ludzi dopisze do tonażu. A miejscowi pracowaliby za 15 zł na godzinę bo i tak Niemcom wchodzą w (usunięte przez administratora) dziwie się że jeszcze tego nie zrobił. A stary Kena i Sebastiana ma za idiotów Sebastian przyjechał w laczkach i jak podskoczy to i w laczkach pojedzie a Ken dobiera majstrów pod swoją inteligencje czyli (usunięte przez administratora)

Cyc

Kenowi się należy taka kara za mobbing w tej firmie, żeby się posrał

Ktoś

Proszę...ludzie , jezeli szanujecie samego siebie i swoje zdrowie nie idźcie tam do pracy!! Uwiezcie w siebie i w to, że zasługujecie na lepszą prace. Omijajcie tą firmę z daleka. Z całego serca Wam radzę.... Ps. Od nowego roku zmieniają się przepisy w prawie, mobbing ma być zakwalifikowany do prawa karnego...czyli prokurator. Może to coś zmieni u nas w kraju.

Sofokles

Jeśli ktoś podchodzi do tematu po staremu: "Czy się stoi czy się leży 1000zł się należy" to raczej nie ma czego szukać w McKeen-Beef. Specyficzny humor szefostwa nie każdemu odpowiada, ale na pocieszenie można powiedzieć, "Każda cywilizacja ma swój koniec, ale smsy w... nie kończą się" jak to było w starej reklamie z Super S. Jak ktoś nigdy nie pracował w zakładach produkcyjnych to może mu być ciężko dopasować się do rytmu pracy. Jak pójdziecie do pracy w Com40 to też nie będziecie mieć lekko i też będziecie narzekać na szefostwo. Naszą narodową tradycją jest narzekanie. Moim zdaniem każde doświadczenie życiowe może przynieść korzyści w przyszłości byle tylko wyciągnąć odpowiednie wnioski. Praca w Liskowie nie jest zła, a atmosfera jest w 90% przypadków bardzo dobra. W 10% przypadków występują spięcia związane ze stresem. W innych firmach te proporcje bywają znacznie gorsze więc nie ma co narzekać.

Nowy

A którą zaszczepił?

Gh

Że tam jeszcze Polacy chcą pracować to naprawde podziwiam

Hf

Haha bo ludzie nie wiedzą że w tych czasach mobbing jest karany i oni nie mają prawa tak traktować ludzi no ale racja ludzie wszyscy sobie na to pozwalają bo s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] no i ken i Sebastian to niemieckie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e jeszcze im nikt łomotu nie spuścił to mnie dziwi

MC

Witam. Taka jest prawda że w zakładzie pełna para mobbing, kenn lata jak posrany wyzywa ludzi a w ich stronę rzuca kości ,Sebastian nic lepszy chodzi ładnie z toba gada a za chwilę poerdolic za plecami na ciebie jaki ty jebniety jesteś. Ale ludzie sobie na to pozwalaja zwieszaja głowy a rączki chodzą jak w maszynie boją się bo chyba w głowach mają ten jeden zakład.Ale tak to jest jak się umie robić jeden element.Z pozdrowieniami dla pana Kenna i Sebastiana, stworzyło sobie drugi Auschwitz

A
@MC 01.07.2017 11:00

Zühlke niech lepiej alimenty zacznie placic

Pracownik

Uwaga Ukraina zalewa zakład

Nowy

Ludzie 5 razy się zastanówcie zanim pójdziecie do tego syfu

kobieta-pracująca

Dziwią mnie powyższe opinie, uważam ze są trochę krzywdzące i nie zawierają całej prawdy na temat pracy w McKeen-Beef . Ja pracuje tam już kilka lat i nie narzekam. Nikt nigdy nie miał do mnie pretensji ani o L4 ani o prośbę o urlop. Prawdą jest ze trzeba się cały czas starać i wypełniać swoje obowiązki jak najlepiej ale czy jest w tym coś dziwnego ??? Wydaje mi się ze właśnie na tym polega praca zawodowa i ze dorośli ludzie powinni się z tym liczyć...

zawiedzina
@kobieta-pracująca 13.03.2017 19:07

Każdy sie stara w pracy, to co piszesz to nic nadzwyczajnego...Ale skoro jest tylko złych opini o mckeen to coś w tym musi być, nie piszą to ludzie przypadkowi tylko tam pracujący. Będąc u lekarza po badania do pracy, sam powiedział, że nie za bardzo jest w tej firmie, więć skąds sie to bierze. Ja tam pracowałam i wypowiadam sie sczerze , że atmosfera w tej firmie jest tragiczna, nie wiem czy pracujsz w Liskowie czy w Linne, ja mogę się tylko wypowiedzieć o Linne, poza tym pracuje tam jedna Pani, która chodzi ciągle do szefowej wiadomo w jakim celu....wszyscy się jej podlizxują jakby była tam Bogiem..

xxx

Straszna firma ( mam na myśli Ubojnie- Lisków) zatrudniaja, a potem zwalniają bez powodu, dziewczyny w biurze w Linne nie są chętne do pomocy, niby muszą cie przeszkolić, ale robią to z wielkim fochem, az strach je się o coś spytać, szczeglonie jedna pani, ktora chodzi do szefowej, przesiaduje pól dnia i kabluje na wszystkich...

Penelopa
@xxx 06.03.2017 13:22

Ubojnia jest na Linne a nie w Liskowie... Tam jest trochę inny świat. W Liskowie atmosfera w biurze jest dobra chociaż pracy jest sporo i wymaga ona odporności na stres oraz sumienności w wykonywaniu zadań. Jeśli pracujesz dobrze to nie musisz się bać.

Były pracownik.

Przestrzegam wszystkich przed pracą w tej firmie. Niesamowity stres, ciągłe"humory"pracodawców stwarzają napięta atmosferę,nigdy nie wiesz czy to nie jest twój ostatni dzień w pracy...możesz wylecieć za przysłowiową "pierdołe". Bałagan niesamowity,brak decyzyjnosci,problem z urlopem,o chorobie nie ma mowy! Natłok pracy,której nie idzie przerobić a i tak zwalniani są ludzie. Pozory mylą,od wewnątrz wygląda to całkiem inaczej...mobbing i rasizm,,,pozew zbiorowy do sądu pracy i wygrana w kieszeni. Nie liczą się tam z ludźmi i to jest na prawdę bardzo smutne,bo właśnie Ci ludzie tworzą tą firmę. Dziwię się , że na tak dużą rotację wśród pracowników których traktuje się jak pionki do gry,wyzywa i upokarza jest tylko jedna opinia o tej firmie...ludzie zacznijcie ostrzegac innych, Wasze opinie są potrzebne!!!

emc3
@Były pracownik. 28.02.2017 18:15

Rasizm? Wypadało by kolega doczytał co oznacza to określenie. Problemy z urlopem mogą być jeśli nie planuje się go z odpowiednim wyprzedzeniem, ale tak jest wszędzie. Nie rozumiem na czym mają polegać problemy z L4? Wiele osób nie idzie na L4 bo obawiają się mitów... tymczasem to prowadzi do przenoszenia się choroby na następne osoby i wtedy nagle bardzo dużo ludzi jest chorych. Nie ma się co bać i wierzyć w mity, tylko jak się rozchorujesz na tyle, że nie możesz pracować to idziesz na L4, do lekarza, dostajesz antybiotyk i jak tylko możesz to wracasz. Mi nikt problemów nie robił jak chodziłem na zwolnienie lekarskie. Nie rozumiem na czym polega "brak decyzyjności". Wszelkie decyzje konsultujemy z przełożonym lub bezpośrednio z zarządem i nie ma najmniejszego problemu.

rozczarowana

Pracodawca nie wie sam czego chce od pracownika, daje umowę o prace na okres próbny na 1 msc max 3 ale i tak szuka na Twoje miejsce cały czas kogoś innego. Zwalniają ludzi średnio 1-2 os. na miesiąc więc ciagła rotacja. kamery nad glowami kontrolujące cię ciągle. Przy ewentualnej grypie nie ma szans że pójdziesz na L-4 bo po powrocie czekac na cienie będzie wypowiedzenie. Ogólnie nie polecam bo zarząd stwarza atmosferę strachu o miejsce pracy.

Zostaw opinię o MCKEEN-BEEF - Lisków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MCKEEN-BEEF