Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 349 ocen.

Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski
3 349 6 1

Opinie o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Zuza

Idealnych firm nie ma tylko ludzie wybierają sobie niewłaściwą pracę i pewnie stąd to niezadowolenie!!

Kochający życie

Ostatnio w firmie kilka dziwnych zmian ,rabaty na ciasto dla pracowników stały się fikcją ,brak śniadania dla drugiej i trzeciej zmiany to już żenada ,jedyny atut firmy to pensja na czas tylko rynek pracy dawno to wymusił w większości firmach ,najśmiesznieszy jest podpis pod wszystkimi ogłoszeniami dla pracowników tj. Zarząd . A wiadomo ze firma to Wojciech Kozłowski i Żona.

Administrator
@Kochający życie 07.09.2018 23:15

Pisałeś tu wcześniej pod ksywą Szymon i niby u Sowy pracowałeś. Później pod pseudonimem „pewien”. Musisz określić swoją tożsamość.

JohnyQ
@Kochający życie 07.09.2018 23:15

Zapytaj sowjego kolegi Waldowskiego jak mu tam się życie układa. Czy w jego firmie są śmieszne śniadanka, czy szef daje rabaty. Pozdrawiam gorąco

Mira

Cukiernia ma dobrą opinię jako pracodawca. Może nie każdy jest zadowolony ale pewnie to nie jest miejsce dla wszystkich.

Bydgoszcz

Pracowałam jako ekspedientka w cukierni Staropolskiej. Umowa o pracę, fajna kierowniczka, w miarę dobre grafiki, w sezonie mega dużo pracy. Byłam zadowolona chociaż pieniążki powinny być wyższe. Zachęcam

Joanna

@Julita tak, Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski aktualnie potrzebuje w Bydgoszczy osób na stanowisko sprzedawcy. Proponują zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę. Mile widziane jest doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej. Należy posiadać aktualną książeczkę sanepidowską. Wszelkie szczegóły znajdziesz tu: http://www.cukierniastaropolska.pl/kariera Czy zamierzasz wziąć udział w rekrutacji? Jeśli tak to napisz nam na forum jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna i jakie odniosłaś wrażenia w kontakcie z tą firmą.

Julita

Podpowiedzcie czy cukiernia potrzebuje pracowników?

Duck
@Julita 19.06.2018 09:38

Roboli nie pracowników

Dawid

Dlaczego nie dbacie o swoich pracowników? Odchodzą co rusz starzy pracownicy którzy już nie dają rady fizycznie,bo ile można jak biały murzyn?! Nowy przyjdzie przeoracuje dzień,dwa,tydzień i rezygnuje bo nie daje rady.Obowiązków jak na jedna osobę zdecydowanie za dużo w okresie letnim tym bardziej.Co się z Wami dzieje czy tylko kasa się liczy? Urlopy się zaczęły brak zastępstw kto tyle wytrzyma,może ktoś z góry zamieni się na dzień czy dwa wtedy porozmawiamy jak równy z równym.Pełen szacunek dla kierowców i ekspedientek nikt Was nie docenia żal pl.

Jf

Menadżer cukierni przy Grunwaldzkiej nie raczy odbierać telefonu po mimo interwencji innych pracowników z biura obsługi i zamówień. Prędzej się dodzwonić można do premiera.

Joanna

Proszę Was o to, żebyście powrócili do prowadzenie dyskusji dotyczącej tylko Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski jako pracodawcy. Opinie pochodzące od klientów tej cukierni są oczywiście ważne, jednak warto je przekazywać tej firmie bezpośrednio lub zamieszczać je na innym forum.

Ino

Witam ostatnio wpadłem do CS w Żninie byłem przejazdem ogólnie wszystko mi się podobało obsługa ok ale kolejka mega jedna pani obsługuje i patrzę co się dzieje ... jedna biedna kobietka robi 5 kaw potem nakłada lody pakuje ciasto i tak dalej ... gdy nadeszła moja kolej minęło 30 minut że sam już nie wiedziałem co chcę ... było widać przemęczenie ... nie rozumiem jak na takim dużym obiekcie może pracować tylko jedna pani!!!

lolek

Widziałem dziś ogłoszenie, że staropolska poszukuje pracowników na magazyn. Może ktoś napisać coś więcej? Jakie są zarobki, atmosfera i na czym polega praca. Z góry dzięki.

Klient
@lolek 28.01.2018 21:15

Dnia 12.04.2018 dokonywałem zakupów w cukiernii Staropolskiej w fordonie w Bydgoszczy. Obsługiwała mnie ekspedientka w okularach. Niestety stwierdzam fakt, iż jest to pani mało sympatyczna i komunikatywna. Bardzo proszę o rozmowę dysyplinującą z tym pracownikiem gdyż nie potrzebne są wywody tej pani jak ona długo i ciężko pracuje. Mimo iż jestem mężczyzną czułem się urażony jej zachowaniem

Bryg
@Klient 13.04.2018 13:22

Nie masz lepszych problemów? Poczułeś ulgę wyzalając się tu. Patrząc na Ciebie odechciewa się być miłym.

Barbie

Piotrek, po co tu wypisujesz takie idiotyzmy? Chcesz wkurzyć współpracowników? A może samego szefa? Rozumiemy, że masz problemy ze sobą ale oszczędź sobie oczernianie firmy i współpracowników.

UFO
@Barbie 13.01.2018 15:47

Czego to ludzie nie wymyślą. Sensacje, pomówienia, chyba naprawdę za mało pracy albo główka szwankuje niektórym jedna z kilku najbardziej w porządku ludzi żal mi WAS. A do szefa też biega i donosi/? Lecz się człowieku i daj żyć innym. Spokojnych i radosnych Świąt zresetujcie się @Barbie, @Ricky. A może to jedna i ta sama osoba?

Murzyn
@UFO 31.03.2018 09:14

Piotruś, wyluzuj. Wszyscy już wiemy, że to Ty.

Joanna

@lolek, jeżeli zdecydujesz się na aplikowanie na stanowisko, o którym napisałeś w swoim poście i zostaniesz zaproszony do wzięcia udziału w rekrutacji na nie, to proszę Cię o zrelacjonowanie jej przebiegu. Osoby, które podobnie jak Ty rozważają zatrudnienie w Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski chętnie zapoznają się Twoimi wrażeniami z odbytego procesu rekrutacyjnego.

anonim

Szef daje koperty dla cukierników za wprowadzanie nowego produktu ostatnio były babki świąteczne, kapuśniaczki także docenia starania cukierników bez wyjątku. Jak coś idzie, jest dobre I jest przyjęte pozytywnie to premia gwarantowana. Także jest motywacja. A że inni pracownicy to komentują to ich problem każdy ma szansę dzisiaj jest ukłon w stronę tych co byli na uboczu!!! jednak Szef zauważa, wynagradza i widzi zaangażowanie, pracowitość i staranie ale mowa tu o rączkach a nie o buzi jak niektórzy. Szczęśliwego Nowego 2018.

Paweł
@anonim 30.12.2017 07:19

a skąd Pan ma takie informacje-rewelacje? gratuluję źródła informacji Piotrek zapytany o pieniążki za babki piernikowe-nie skomentował tylko roześmiał się w głos i nic nie odpowiedział-pytanie wrażenia na NIM nie zrobiło szacunek ten uśmiech zdradza wszystko nie strzępił języka także wpis kłamliwy a godność pierwsza klasa jak to Piotr

prawda na faktach
@anonim 30.12.2017 07:19

A ciekawe czy ŁUKASZ CZYŻ też nie dostał za swoje kapuśniaczki? Ale znając życie to on dostał. Dziwne bo SZEFUNCIO niby nie segreguje ludzi. A może niektórzy to instytucja charytatywna firmy? A może to w ramach podwyżki za fri po 6, 7 latach dał bo ludzie odchodzili masowo i kolejni byli w planach. Taka jest prawda.

Ricky
@prawda na faktach 13.01.2018 11:11

Piotrek, czy ty już do końca zwariowałeś? Każdy już wie, że to Ty tu piszesz pod wieloma pseudonimami. Weź się ogarnij bo żal to czytać...

faktyczna prawda
@prawda na faktach 13.01.2018 11:11

A kolejna rekrutacja rozpoczęta.....

Ktoś

Wydaje mi się że usilnie to tu chce ktoś oczernić kolegę albo mu zaszkodzić, tylko po co? I kto? Chyba ktoś kto bardzo chce i bardzo go nie lubi, tylko niestety nie wie do końca jak to zrobić. A za co miałby oczerniać firmę i innych skoro podwyżkę dostał i sam potwierdził że tak. Dostał czy nie dostał za babki to jego sprawa. Zazdrość jest złym doradcą @BARBIE. Uważajcie abyście sami nie oczerniali innych i firmy a przed szefem to takie świętoszki ale igłę wsadzą. Ja tu nie doszukałem się aby ktoś tu obelgami rzucał. Prowokacja? Problemy to wy macie ale z główką albo usilnie chcecie mieć problemy. Szef jest dobrym człowiekiem, tylko dzięki takim jak wy traci w oczach innych co to czytają @Barbie. A może tak trochę odwagi jak to on to porozmawiajcie skoro taki żal i dajcie dowody jak kolega P. wam coś zrobił? Aby mieć własne zdanie trzeba kierować się sobą a nie opiniami innych bo robicie błąd i krzywdzicie ale jak tak lubicie!!! Proponuję wybrać się jutro na MSZĘ ŚWIĘTĄ i pomodlić się za siebie. Jak to on to ostatnio pisze pozytywnie śmiać się chce.

Barbie
@Ktoś 13.01.2018 22:35

Piotruś, daj już spokój.

Joanna

@Ktoś, napisałeś, że kondycja Cukierni Staropolskiej Wojciech Kozłowski uległa poprawie i pracodawca rozpoczął jakieś działania w kierunku pracowników. Możesz opisać je konkretnie? Twoja wypowiedź na pewno zainteresuje osoby, które zastanawiają się nad rozpoczęciem współpracy z tą firmą.

Ktoś

Witam. W Staropolskiej się poprawiło. Zdecydowanie widać że po kiepskim okresie Szef robi dobry krok w stronę pracowników, stara się aby było jak najlepiej. Powoli ale z dobrym skutkiem. I nam też jest przyjemniej. Nikt idealny nie jest. Nie jestem z rodziny ale warto napisać coś co z marzeń przeinacza się w rzeczywistość. Myślę że zaczyna być pozytywnie Spokojnych Świąt !

Rozczarowana

Jeszcze pracuję w tej cukierni jako sprzedawca( obowiązków jest naprawdę bardzo dużo). Jest coraz gorzej zero organizacji grafiki na ostatnią chwile są dawane i zmieniane , brak możliwośći zamiany. Przerzuty na inne sklepy. Coraz większe wymagania i wieczne fochy kierowniczek. Na święta w zeszłym roku nawet nie usłyszałyśmy nawet Wesołych Świąt w prezencie z wielką łachą mogłyśmy podzielić się resztkami ciasta podkreślam RESZTKAMI bo całych blach nie było można rozkroić, makowiec też się nie wliczał, a dowiedziałyśmy się o tym chwile przed zamknięciem sklepu. Kodeks pracy też ich nie dotyczy. Kiedy w szczególnej sytuacji dzwoniłam z prośbą o urlop na żądanie usłyszałam od kierowniczki, że nie ma takiej możliwości i muszę przyjść do pracy. PANI kierownik powiedziała że u nas nie ma czegoś takiego jak urlop na żądanie. Obiecywany jakiś urojony system premiowy to też ściema bo w konsekwencji wypłata niższa niż w poprzednim miesiącu. Nie wiem co się dzieje w tej firmie ciekawe czy Szef ma wogóle pojęcie. Szefie może rozważy Pan jakieś spotkanie z pracownikami bez kierowniczek?.

Xzc
@Rozczarowana 24.11.2017 08:28

Szef wie ale udaje że nic się nie dzieje. Może jak mu znowu ucieknie trochę ludzi to przejrzy na oczy.

Zwalniająca się
@Xzc 24.11.2017 09:27

Do tych co chcą się zwolnić, proponuję dwa dni przed świętami.

Aaa
@Zwalniająca się 24.11.2017 10:33

Jestem za :)

Nie pracuję w staropolskiej :)
@Rozczarowana 24.11.2017 08:28

Zawsze tak było. Premia świąteczna była jak yeti, każdy słyszał, nikt nie widział. Opuściłem już dawno tę firmę i był to bardzo dobry krok.

,,,
@Rozczarowana 24.11.2017 08:28

Nic się nie zmieniło Tak jak przed laty

Joanna

Większość Waszych wpisów negatywnie opisuje Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski. Czytając je nie zauważyłam informacji o warunkach zatrudnienia. Może znajdzie się osoba, która pracuje w tej firmie i mogłaby napisać, co pracodawca zaoferował jej na rozmowie kwalifikacyjnej? Jaki rodzaj umowy podpisuje się przed rozpoczęciem pracy? Zlecenie czy umowę o pracę.

Męczę się......
@Joanna 30.11.2017 13:57

Bo to już nie jest ta firma co przed laty. I nie chodzi mi tu o ilość zatrudnionych osób.

Misha
@Joanna 30.11.2017 13:57

Rodzaj umowy zależy od tego, czy zatrudnia się pracownik produkcyjny/cukiernik czy sprzedawca. Nowi pracownicy produkcyjni to w 99% uczniowie, którzy zostają po zdanym egzaminie zawodowym. Dostają od razu umowę o pracę na czas określony. Jeśli chodzi o ekspedientki, to jeszcze rok temu pierwszą umową była umowa zlecenie na 3 miesiące, a po tym umowa o pracę na czas określony. Nie wiem, jak jest teraz...

On
@Misha 01.12.2017 19:03

Chyba ktoś tu nie ma wiedzy a się wypowiada ....

Prawda
@Joanna 30.11.2017 13:57

Forma zatrudnienia to umowa o pracę, najniższa plus premia uznanionwa. Jeżeli chodzi o warunki ok, jeżeli chodzi o samą pracę i atmosferę dramat. Psedokierowniczki i ich (usunięte przez administratora) to na porządku dziennym. Sprzedadzą Cię żeby zapuntkować... I tak w całej firmie. Wielki Nowy budynek a w środku cisza firma zamiast się rozwijać to robi chyba krok w tył tracąc przy bardzo dobrych pracowników. Ale "przyjdą młodzi " życzę powodzenia i nie polecam.

Misha
@On 02.12.2017 02:55

Olśnij mnie i wyjaśnij skoro Ty masz tą cenną wiedzę

Śmiech na sali

Po co się męczyć ,użalać i anonimowo wypisywać swoje żale.Jest rynek pracownika więc nie trać czasu !!Jesli wciąż Ci za mało : -umowa o pracę -niezłe wynagrodzenie -śniadania -praca na porządnym sprzęcie To nie zwlekaj przejdź do innej firmy .Zapewne sobie polepszysz -tak jak inni którzy w innych cukierniach maja -najniższa na papierze (reszte jak szef ma humor to w kopercie) -odpowiedzialność materialna za wszystko co zniszczą i spierniczą -nienormowany czas pracy pozdrawiam

MG
@Śmiech na sali 30.11.2017 19:58

To wszystko się niedługo zmieni. Pan Wojtek rozważa sprzedaż firmy. Jak kupią ją niemcy (ostatnio byli na rozmowach) to dopiero będzie. Normy, słupki, wykresy. Jestem przekonana, że napewno nastąpi optymalizacja. Więc lepiej szanujmy to, co narazie mamy.

Lilly
@MG 30.11.2017 21:43

Olaboga, a skąd Pani ma takie informacje-rewelacje ???

pierwsza linia
@MG 30.11.2017 21:43

Gratuluję źródła informacji.

anonymous

Wszystko na dużym poziomie.Ale kosztem pracowników. Dlaczego po. Właścicielu. Bez pracowników nic się nie osiągnie. A panie koordynatorów niech same staną za lada ciekawe czy będę takie mądre

Była Kasjerka

Mówicie o produkcji. Ktoś wspomniał o kasjerkach? Które czasem pracują po 15 dni pod rząd po czym słyszą "dostaniesz za to dni wolne" - których nawet nie masz czasu wykorzystać! Dziewczyny którym mydli się oczy o dodatkowych pieniądzach, które kiedyś faktycznie były. Absolutnie żadnego szacunku ze strony (większości) kierowniczek i samego Szefa - który jak Ci odpowie na Twoje "dzień dobry" to jest święto, zwykle patrzy na Ciebie z góry jak na (usunięte przez administratora) - bo tak się czujesz. Nie ma już, na szczęście, kierowniczki która dziewczyny dosłownie tyranizowała, a Szef brał jej stronę z każdą skargą kasjerki która psychicznie już nie dawała rady. Na samą myśl o tej kobiecie, serce staje mi ze strachu. Dobrze mają te kasjerki które wchodzą tak w (usunięte przez administratora) "górze", że "góra" pluje ich ustami. Dziewczyny którym leci pot z czoła, biegają, starają się, robią wszystko najlepiej jak mogą - są niezauważane lub zauważane by robiły jeszcze więcej. Karze im się wyglądać schludnie i porządnie - to zacznijcie od swoich kierowniczek, niektórym boki wylewają się zza krótkich koszul. Przez tyle lat pracy nie usłyszałam dobrego słowa, chociaż pracowałam jak wół i nie mam sobie nic do zarzucenia, ale dziewczynki które po prostu nadskakują Szefowi mają przyszłość w tej upadającej firmie :) w świecie kasjerek nie istnieje również przerwa na posiłek, jemy na kuckach przy śmietniku wypatrując czy przypadkiem koleżanki nie potrzebują pomocy przy obsłudze. Dobre słowo powie tu ten kto był blisko koryta Szefa i jego plecki drapał (Pozdrawiam Panie Smoczyński). Niech Pan, Panie Wojciechu się czasem znowu nie przejedzie - jak na szanownym kierowniku produkcji Krzysztofiku. Staropolska straciła bardzo dużo, bardzo dobrych ludzi - przez traktowanie jak powietrze, przez nie szanowanie ich ciężkiej pracy. Pieniądze też nie wynagrodzą złej atmosfery i traktowania. Dziewczyny nadskakujące kierowniczkom mogą podpierać blaty, a reszta (usunięte przez administratora) jak może. Mówicie zmienić pracę? Pf, ja ją zmieniłam, bo to chora instytucja ludzi pragnących władzy nad kimś. Współczuję jednak moim koleżankom - które mają rodziny na utrzymaniu, nie są też najmłodsze i nie mogą sobie pozwolić na zostawienie tego z dnia na dzień. Ja też byłam przywiązana do tego miejsca i ciężko było zostawiać to w czym czułam się dobrze - ale kiedyś każdy pęka. Zweryfikujcie ile ludzi od Was odeszło, DOBRYCH LUDZI. Firma traci - przez Was.

Xxx
@Była Kasjerka 14.11.2017 13:41

Brawo!

Aga
@Była Kasjerka 14.11.2017 13:41

Potwierdzam co wpisałaś Nie mamy przerw które mam się należą!!!! Szacunku brak a kierowniczki damusie nic nie robią prócz wiecznego paplania przez telefon (rozmowy prywatne nie służbowe!)

Śmiechy ze Staropolskiej

Dobrze to tu mają tylko wyjątki. Ludzie co udają dobrych, pracowitych itp...itd...same superlatywy gwiazdy na pokaz przed szefem. Tacy już byli..... A Ci co są naprawdę w porządku to zap.... za dwóch czy to panie w sklepie czy ludzie na produkcji masz rację .Układy .Szef powiedział idą ŚWIĘTA i tak co roku. Psychologiczne podejście a po Świętach głowa w drugą stronę .Dobry jak coś chce bo Kasiora. Nawet tych co nie trawi potrafi podejść . A jak ma coś dodać to 100 wymówek. Gdyby nie połączenie zmian na 2 to na 3 niemiałby kto pracować. I tak nie ma. Tu chyba nic sią nie zmieni nigdy. Takie łudzenie od lat .I takie branie na przetrzymanie. Albo branie pod włos to oni umieją . Ale do czasu. Życzę powodzenia tym co powiedzieli dość i opuścili szeregi tej firmy .Pewien gość napisał u Sowy to piszą a co jest tu.... Tu nie trzeba pisać . A najlepsze zdanie szefa staram się . Jakoś nie widać. No chyba że dla wyjątków. Zawsze tak było. A dla pracowitych jakoś mu nie wychodzi nawet konkurencja się z nas i z nich śmieje.

BB
@Śmiechy ze Staropolskiej 15.11.2017 07:03

Radzę udać się do lekarza, najlepiej psychiatry.

Szymon

U Nas czyli w cukierni Sowa jest sporo więcej Cukierników od Was .I to są fajni i pracowici ludzie.Jaki z tego wniosek ? A to już musisz sam pomyśleć .Zapytaj się swojego Szefa jak tam Pan Adam ludzi szanował dobrze znał Pana Adama (Właściciela Cukierni Sowa)

Wiocha
@Szymon 10.11.2017 15:59

A na tym waszym forum „(usunięte przez administratora) adama sowy” to co za głupoty wypisują?

pewien

Cukiernik po 10 latach w górę ma 3000 na rękę pracując tutaj nieprzerwanie cały czas po podwyżce była 3 miesiące temu tak było 2800 .Byli brygadziści 3200 też pracując 13 -15 lat .Technolodzy jest ich mało pracują przy stole 3500 do 3600.Jeden niedawno odszedł podziękował mu.Mowa o cukiernikach.Młodzi nie mają dużo mniej 2400-2600.Różnicy nie ma.Socjalne ... o ile to tylko śniadanka po najmniejszych kosztach.,zupka na drugiej zmianie i jak zostanie to na nocce .Pranie odzieży .Czy to jest socjal? nie wiem.Nie ma czego ukrywać tak jest w Cukierni Staropolskiej.CO jeszcze?Ciasto na ŚWIĘTA nie ma dla nikogo.No i co to wszystko.Tyle .Nadgodziny w tygodniu nie ma.Sobota ,niedziela ewentualnie dla wybrańców.Wszystko.Jest czym się chwalić ?Oceń.Nie ma żadnej tajemnicy.

zxc

skoro wam tak bardzo źle... taki mobbing, złe warunki i małe pieniądze to się zwolnijcie....żaden problem...nikt nikogo siłą nie trzyma...a pisać anonimowo to wszystko można!!!a tak to nikt słowa nie powie....Niby wszędzie jest lepiej to nie marnujcie czasu !!!

Jabłuszko pełne snu
@zxc 27.07.2017 20:03

O chyba ktoś tu nerwowo nie wytrzymał ?Pewnie że żaden problem .

Czytelnik
@zxc 27.07.2017 20:03

Kim Ty jesteś w tej firmie, że tak sobie pozwalasz na takie komentarze. Może najpierw się ujawnij!!!

Zxc
@Czytelnik 28.07.2017 23:44

Ja się raczej ujawniać nie muszę bo to nie ja narzekam ....gdybym miał tak długo narzekać to znalazłbym sobie coś innego(bo mam odpowiednie kompetencje) w przeciwieństwie do was (narzekających i nic nie robiących )

K. Kozłowski
@Zxc 29.07.2017 15:55

Daj luzu. W internecie każdy może napisać wszystko. Większość tutaj piszących to byli pracownicy. Więc po co się spinać xD Ale nie powiem, lektura fajna. Tylko niektórzy robią tyle błędów, że ciężko zrozumieć o co chodzi...

Vidi vici
@K. Kozłowski 29.07.2017 16:07

Tak z ciekawości. Torty komunijne to jeszcze z maja sprzedajecie? Strona aktualna jak nigdy! Ha! Ha! Marketing umarł i nie żyje.

taki los
@Zxc 29.07.2017 15:55

kompetencje? kolejny gość co to nie ja?tacy już byli ,w 2013 w sierpniu to się skończyło dostał wypowiedzenie a latał,gadał,pisał biegał jak szef przyszedł niestety tylko wtedy, jak on się nazywał ?,,daj luzu'' tak jak jeden z szefów ci napisał i pracuj ,a firma dała podwyżki i to spore chyba wszystkim

Bunia
@taki los 01.08.2017 18:08

zmartwię Cię (albo i nie): nie wszystkim.

Gość
@K. Kozłowski 29.07.2017 16:07

Przepraszam, błąd : ,,Nie mogąc ... (reszta ok .)

Xxx
@zxc 27.07.2017 20:03

Już się zwolniliśmy :D

I
@zxc 27.07.2017 20:03

Poważnie?

Haha
@Xxx 31.10.2017 07:08

Ale za to kierowniczka kanapek wróciła hah

Brawo
@Haha 04.11.2017 19:11

Haha...

????
@Haha 04.11.2017 19:11

no i????????

Haha
@???? 10.11.2017 15:30

To że już wyzdrowiała ????

Szymon

Ilu macie cukierników od nas 1 do 2 góra.Sam się ośmieszasz.Pytanie padło o zarobkach u Was.U Nas są to zarobki na czysto .Rekrutacja?Reklama? Kolego może lepiej nic nie pisz .My od Was mamy sporo więcej.Tak więc nie było tematu.Chyba trochę Wam brakuje skoro jest atak .O Was jest dość głośno .

XXX

jesli chodzi o pracę jako sprzedawca to polecam się zgłosic do agencji FlexHR... pani jest bardzo mila, zadnej prowizji nie pobieraja, wszystko szybko i sprawnie.

nowa
@XXX 07.11.2017 13:43

Można też złożyć papiery bezpośrednio tak jak ja to zrobiłam...jestem zadowolona

Joanna

@XXX rozumiem, że proces rekrutacyjny wspominasz pozytywnie. A co jesteś w stanie powiedzieć o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski jako pracodawcy? Satysfakcjonują Cię warunki zatrudnienia?

XXX
@Joanna 07.11.2017 20:49

mysle ze jak na poczatek warunki sa odpowiednie. umowa o prace to duzy plus jak dla mnie

Szymon

Pracuję w Cukierni Sowa na produkcji.Cukiernik z doświadczeniem który pracuje od 10 lat w górę ma 4000 zł lub lekko ponad 4200 wiadomo wszystko wykazywane + nadgodziny zawsze są.Praca na 3 zmiany 5/30,13/30,21/30,do tego socjal,+ciasto w formie bonów na Święta do wykorzystania w sklepie firmowym.Cukirnik nowy dostaje ok. 3000 na start .Wiadomo wymagania są dyscyplina,pracy sporo bo ciągle się rozwijamy ogólny porządek,czystość ludzie są wszędzie każdy inny ale jak jesteś ok dla innych to masz dobrze. Pracodawca daje szansę na ciągłe podnoszenie kwalifikacji jak chcesz i lubisz swój zawód masz szansę.Jak jest u Was?Napiszcie dla porównania . Pozdrawiam serdecznie.

Śmiechy z Sowy
@Szymon 04.11.2017 07:40

Czy u Sowy już taka desperacja, że na forum Staropolskiej prowadzi rekrutację? Są u nas pracownicy od Sowy i Jakoś ich słowa się z Twoimi nie pokrywają, chyba, że piszemy o zarobkach brutto. Jeśli tak, to u nas lepsze zarobki.

Zostaw opinię o Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Staropolska Wojciech Kozłowski