Opinie o Aldora

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora

Emil.

Biuro jest niekompetentne. Organizacja to śmiech na sali. Od soboty jesteśm z drugą połową na domku na którym jest mega burdel. Lokatorzy którzy tam mieszkają sprzątają tak jakby im się nie chciało. W łazienkach oraz pod prysznicami było tak ohydnie, że odrazu z partnerką poszliśmy zakupić środki chemiczne w celu odkażenia tych pomieszczeń. Druga sprawa to taka, że lokatorzy jarają trawę i fajki w salonie, a jeden z nich tam śpi od dłuższego czasu. Trzecia sprawa jest taka, że w naszym pokoju "dla pary" są 3 łóżka jednoosobowe i żadne z nich do siebie nie pasuje żeby je nawet złączyć, a do tego materace są stare i brudne. Szafa która jest w pokoju jest w takim stanie, że jak ktoś coś tam wsadzi to cała się rozsypuje. Jak powiedziałem koordynatorowi o tym, że materace są stare i śmierdzące to powiedział żebyśmy sobie kupili nowe. Ogólnie jak przyjechaliśmy to w pokoju jak i całym domu zastaliśmy syf i smród. Co do pracy się nie wypowiadamy, bo zaczynamy od poniedziałku. Nie polecam biurowego zakwaterowania. Lepiej odrazu iść na prywatne. Nasza lokalizacja to Schiedam. Nie polecam tego miejsca. Na ulicach tak samo syf i wszędzie pełno turasów oraz Polskiej patologii. Wieczorami lepiej nie wychodzić. Jeszcze raz nie polecam tej lokalizacji. Pozdrawiam.

MarcinoLegato

Dobrze się pracuje, Wystarczy że pracujesz a nie migasz się od pracy. A mieszkania na Schiedamie są fajne bo to są mieszkania firmowe a nie sezonowo wynajmowanie, ale weź ze sobą i tak podstawowe rzeczy bo ludzie mogą syf zostawić.

Emil

Witajcie :) W ten piątek wyjeżdżam z kobietą na szklarnie z pomidorami. Region Rotterdam a mieszkanie w Shiedam. Jak się tam pracuje i jak z mieszkaniami?

Magik

Ogólnie to chyba wiadomo, że nie ma co robić jakichś dziwnych jazd, bo wypłaty są zawsze na czas i w jednej racie

xyz
@Magik 16.09.2016 23:12
Ogólnie to chyba wiadomo, że nie ma co robić jakichś dziwnych jazd, bo wypłaty są zawsze na czas i w jednej racie...

nie zawsze. widocznie za krótko pracujesz/ pracowałes/as

Justa
@Magik 16.09.2016 23:12
Ogólnie to chyba wiadomo, że nie ma co robić jakichś dziwnych jazd, bo wypłaty są zawsze na czas i w jednej racie...

Chyba tylko u Ciebie. Albo piszesz jako pracownik tego syfu. Pracowałam tam troche to wiem co tam sie dzieje.

Dominika

@barabarabarbara32 rozumiem, że jesteś zadowolona z pracy. Czy powiesz jak długo pracowałaś w Aldora? Może ktoś jeszcze pozostawi swoją opinię na temat pracy w Aldora? Każda pozostawiona informacja na tym forum jest ważna dla osób, które zastanawiają się nad przyjęciem do pracy.

Hania
@Dominika 03.10.2017 13:11
@barabarabarbara32 rozumiem, że jesteś zadowolona z pracy. Czy powiesz jak długo pracowałaś w Aldora? Może ktoś jeszcze pozosta...

Tutaj usuwają zle opinie widziałem kilka takich w których nie bylo nawet kawałka przekleństwa a opinie zostają usuwane. Nie Polecam absolutnie. Z reszta Pojedziesz to zobaczysz

Dominika

Czy ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w firmie Aldora? Co powiecie o panującej atmosferze w firmie? Czy można liczyć na jakieś wyjazdy integracyjne? Dla niektórych aplikujących takie informacje są ważne.

byla pracownica
@Dominika 27.09.2017 08:32
Czy ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w firmie Aldora? Co powiecie o panującej atmosferze w firmie? C...

Ja chętnie sie podzielę. Nie polecam absolutnie polak polska goni Polscy brygadzisci którzy gnoja pracowników oraz słynny koordynator Andrzej kombinujacy na boku jakby tu oszukac pracowników

śmiechu warte

Komentarze są usuwane ale i tak bede komentować do skutku! Absolutnie nie polecam tej agencji. Ktoś chce sie dowiedzieć dlaczego prosze odpowiedzieć na tą opinie i podać swój email. Pozdrawiam wszystkich

simon

Pracowal ktos jako pracownik budowlany w Zwolle ? Sa godziny? Na czym polega praca i czy jest wiekowka?

barabarabarbara32

Pracowałam, było ok w sumie. Atmosfera jak każda inna, zależy od ludzi z którymi mieszkami ale myślę że jeśli chodzi o atmosferę na szklarni nie ma wielkiej spiny, po prostu trzeba pracować dobrze i nie będzie problemu. Wyjazdy integracyjne?! Na szklarni w Holandii?! Śmieszne że w ogóle ktoś o tym pomyślał. Wyjazdy integracyjne to mają w wielkich korporacjach w biurach a nie na szklarni....

Niki

Więcej opinii na temat agencji Aldora znajdziesz na stronie https://bpwh.pl Bezpieczna praca w Holandii Ranking Agencji Pracy w Holandii

Sylwia

Hej wybieram sie do Holandii na pomidory i mam pracowac w szklarni Zirkzee ? Pracowal ktoś w tej szklarni ? I duzo tam pracuje kobiet ? Pozdrawiam

Nie daj sie
@Sylwia 12.05.2017 13:08
Hej wybieram sie do Holandii na pomidory i mam pracowac w szklarni Zirkzee ? Pracowal ktoś w tej szklarni ? I duzo tam pracuje...

Nie polecam tej szklarni!! Jest tam brygadzista Polak nazywa sie Artur on traktuje nas jak robili liczy mu sie tylko tempo i dokładność nawet po pierwszym dniu pracy. Jak ktoś mu nie pasuje do harakteru to wyrzuca z pracy z dnia na dzien. Wystarczy jak zobaczy ze ktoś rozmawia z szefem...

prawda

Witam wszystkich. Byliśmy z bratem na pomidorach. Musieliśmy zjechać do Polski po 2 niecalych tygodniach ponieważ wystapila bardzo dziwna sytuacja. Czekamy juz 3 tydzień na pierwsza wypłatę... Jeżeli nie dostaniemy w piątek pieniędzy na które zapracowalismy opisze dokładnie ta agencje i zgłoszę ja do kontroli agencji pośrednictwa pracy. Pozdrawiam wszystkich porządnych Polakow na wilków pluje.

Dominika

@wojtek jeśli chcesz skontaktować się z pracodawcą Aldora wejdź na stronę internetową firmy https://www.aldora.com.pl/kontakt.html tam znajdziesz wszelkie informacje o pracy, a także oferty pracy. @greg7777 czy masz jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie?

greg7777

Napisz maila do nich a jak nie to zadzwoń do biura to ci powiedzą

wojtek

Chciałbym wyjechać na zbiory. Pomoże ktoś?

Dominika

Jeśli ktoś chce to szukają pracowników : Holandia - Pracownik fizyczny do pracy w ogrodnictwie z prawem jazdy kat. C, Holandia - Pracownik fizyczny do pracy w ogrodnictwie z prawem jazdy kat. B, Holandia - Snoeje, Holandia - ZAAKER. Jak ktoś był i pracował niech się wypowie, forum działa po to, aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie, i odpowiedzieć na pytania przyszłych pracowników szukających odpowiedzi.

Piotrek

Jedzie ktoś 01.07 na pomidory (rejon Zwolle)?

Www

Na Zwolle wiocha Ijselmuiden tam jest tragedia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefowie Jakob to Hitler ma ludzi za nic zwalnia nowych po kilku godzinach pracy.albo sami ludzie się zwalniają. Tempo pracy jest kosmiczne.Problemy są za wszystkim niektórzy nie dostają kasy po nawet po 2 miesiącach. Z każdej wypłaty cos brakuje.Kordynator Waldek to istny Pajac i Igiota ma ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu nic nie załatwi .nawet ubezpieczenia .wszystko trzeba samemu .składek biuro nie opłaca więc pracuje się tak jak by na czarno.na mieszkaniach syf i patologia nich tam niechcesz pracować więc koordynator sprowadza najgorszych wyrzutów narkomanów i recydywistów.jak na domku jest jakaś bijatyka to koordynator nawet nie odbiera telefonu .mogą się nawet po zabijać jego to nie obchodzi.To biuro to tragedia i patologia

Ona

Hej jedzie ktos jutro na pomidory?

Pati

Hej, wybiera się ktoś 3.06 na pomidory? Rejon Zwolle?

...
@Pati 27.05.2017 10:45
Hej, wybiera się ktoś 3.06 na pomidory? Rejon Zwolle?

Hej,ja prawdopodobnie pojade a ty z kad bedziesz wyjezdzac?

Bill

Neo z jakiego woj. sie wybierasz? sam jedziesz czy z partnerka?

Bill

Neo z jakiego woj. sie wybierasz? sam jedziesz czy z partnerka?

Bill

Neo sam wyjezdzasz czy z kims? Z jakiego woj. jestes?

boby

Sa godziny, nawet nadgodziny sa do wyrobienia. A zamieszkanie jest ok jak ludzie z ktorymi bedziesz mieszkac potrafią dbać o porzadek to bedzie super. Firma jak firma. Płaci w czasie, tylko ubezpieczenie musisz se sam płacic jak nie masz holanderskiego konta i tyle. Pracuj a nie udawaj to bedzie ok

Byly pracownik
@boby 28.03.2017 16:33
Sa godziny, nawet nadgodziny sa do wyrobienia. A zamieszkanie jest ok jak ludzie z ktorymi bedziesz mieszkac potrafią dbać o po...

Gdzie pracowales w jakiej szklarnii?

Neo7788

Ja mam opcje jechac 1.04.2017 na pomidory Rotterdam/Zwolle. Czy wie ktos moze jak tam jest z godzinami, zakwaterowaniem? I ogolnie cxy firma uczciwa?

Kristi86

Ja pracowalam na Made i miałam praktycznie pare metrów do szklarni bo byla naprzeciwko domku.

ellie

Jedzie ktoś w tą sobotę na pomidory ? Rotterdam/Zwolle

rom

Ja przyjechałem miesiąc temu DO Zwole wioska Ijselmuiden ,jednym słowem Patologia ,ubezpieczenia nie płacą ,skladek nie opłacaja więc sie prfzacuje tak jak by na czarno,z wypłatami sa problemy zawsze conajmniej 50 e brakuje,na domkach syf i brud coągle pija i cpaja,kradzieże i bujki,Na szczęsie maj inną prace w lepszy Biurze

Mike

Fatalna forma uważajcie

Mike

Fatalna firma

Adi

Jeszcze mam pytanie ile godzin pracuje się dziennie? wiem że to zależy, ale tak przeciętnie to ile i niedziele wolne tak? Proszę o informację. Druga sprawa to te normy trochę przerażają, ale może uda się po jakimś czasi je wyrobić oby jeszcze ludzie byli w miarę spoko a nie świry

Adi

Bardzo dziękuję chciałbym dać radę by oni byli zadowoleni i bym ja też zarobił więc cieszę się że blisko i że dowożą że jest net, tylko pracować dzięki, jakby ktoś jechał 18.03 to proszę o info na maila (usunięte przez administratora) pozdrawiam serdecznie

Zigi84

Czesc Adi. Zależy gdzie bedziesz, czasem masz naprzeciw domku szklarnie a czasem jest kilka kilometrów ale oni zawożą i odwożą. Jest internet.

Kam
@Zigi84 14.03.2017 09:07
Czesc Adi. Zależy gdzie bedziesz, czasem masz naprzeciw domku szklarnie a czasem jest kilka kilometrów ale oni zawożą i odwożą....

Ja mieszkam w Schiedam, pracuję w Zierikzze, więc mam aż około 70 km do pracy.

Adi

Dzień dobry jadę w sobotę 18.03 tak na trzy miesiące. Mam pytanie mam mieć zagwarantowane 38 godzin i się cieszę, jak jest z mieszkaniami ile jest km do pracy i czy jest internet w domkach? Proszę o informację

Roberrrrtus29

robota jak robota fizyczna, ciężka, póki co płacą mi wszystko na czas. Zależy po co jedzie się do pracy, albo zarabiać albo imprezować i ćpać. Wystarczy pracować a nie udawać że się pracuje i liczyć na to ze nikt sie nie zorientuje. Jedyne co jest dziwne to to że jak ma się polskie konto walutowe to trzeba samemu raz w miesiącu zapłacić ubezpieczenie ale poza tym jest znośnie.

Arek

Ona i jak praca na pomidorach . sa godziny ?.

Jjj

Jedzie ktoś W okolice Zwole na pomidory w najbliższym czasie

Onaa32

Pracuje tu praktycznie stała grupa osób, ktora jest w miare zgrana. Ogolnie nie jest zle.

koraj

Hej, na Brielle pracuje dużo kobiet ale są godziny, praca nie jest bardzo ciężka fizycznie. A w Schiedam jak na domku to spoko nawet, teraz odmalowali wszystko w parę tygodni więc nie ma syfu, póki co tłumów też nie ma bo początek sezonu, także póki co przyzwoicie. Pracuję już dwa tygodnie więc spoko, zobaczymy co będzie później.

Ona
@koraj 17.02.2017 13:18
Hej, na Brielle pracuje dużo kobiet ale są godziny, praca nie jest bardzo ciężka fizycznie. A w Schiedam jak na domku to spoko...

Super, w takim razie strasznie się cieszę. Ja jadę w niedzielę od poniedziałku już zaczynam pracę. Dzięki wielkie za odpowiedz ;)

Ona

Witam, może ktoś mi powiedzieć coś na temat pracy w szklarni w Bielle? Oraz o warunkach mieszkalnych w Schiedam? z góry dzięki

pola

Wybiera się ktoś w następny weekend na pomidory? Warto tam jechać? jak godziny pracy?

Hg
@pola 03.02.2017 17:51
Wybiera się ktoś w następny weekend na pomidory? Warto tam jechać? jak godziny pracy?

Lepiej daj sobie spokój z aldora (usunięte przez administratora)

Ola
@pola 03.02.2017 17:51
Wybiera się ktoś w następny weekend na pomidory? Warto tam jechać? jak godziny pracy?

Odezwij się jak jedziesz 11 883684566 może akurat razem :)

Korni

Pracowałem przez cały zeszły rok na Made i Solyco. Było w sumie ok, były godziny, szło się jakoś dogadac z koordynatorem. Wyplaty byly, tylko dużo pracy, ale tak jest jak się jedzie do pracy fizycznej.

AnioLL

Odezwijcie sie co i jak na tych pomidorach w Zwolle. Ja plaanuje jechac tam po swietach wielkanocnych na dłużej. Chciałbym miecwgląd sytuacje tam na miejscu. Z ogłoszenia wynika że rekrutacja ma trwac 3 miesiace. Spoko

Lkj
@AnioLL 04.02.2017 19:10
Odezwijcie sie co i jak na tych pomidorach w Zwolle. Ja plaanuje jechac tam po swietach wielkanocnych na dłużej. Chciałbym miec...

Nie jedz tam bo będziesz tego żałował. (usunięte przez administratora) Lepiej znajdź inne biuro a lepiej na tym wyjdziesz.a biur jest bardzo dużo. (usunięte przez administratora)

adam

Jak warunki i jak z godzinami na pomidorach w Zwolle?

ziomal

Wyjeżdżając należy również pamiętać, aby zabrać ze sobą śpiwór, poduszkę i prześcieradło, sztućce, talerz, kubek, garnek i patelnia (narzędzia do gotowania), ręcznik i przybory toaletowe (usunięte przez administratora)

Kaka

Ja byłem w ijselmuiden Rejon Zwole .nie polecam tam nikomu pracować istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefowie szklarni wymagają kosmicznych norm .przychodzą nowi i po 2 godzinach ich zwalnia i wracają do Polski mało kto tam wytrzymuje w takim tempie ja się zwolniłem po 3 tygodniach i znalazłem sobie w innym normalnym biurze pracę.A koordynator Waldemar to ma wszystkich ludzi gdzieś i niczym się nie interesuje i nic ludziom nie załatwi. Ubezpieczenie musicie sami na własną rękę sobie opłacać bo biuro tego nie robi inne biura sami wam opłacają i niczym nie trzeba się martwić. I ALDORA wogule nie opłaca ludziom składek więc miesiące lub lata które się tam pracuje wogule się nie liczą do startu pracy .to tak jak by się pracowało na czarno.Ogulnie porażka na domkach brud i syf .I patologia co pije i ćpa codziennie .A domki co są 8 osobowe mieszka w nich po 15 osób.

Łukasz 24

Jedzie ktoś końcem stycznia na pomidory jak tak to proszę pisać w komentarzach a ci co teraz są w Holandii to jestem ciekawy jaj z ogrzewaniem jest na mieszkaniach i druga sprawa czy to są pokoje w domach czy domki typu bungalow

anonim

(usunięte przez administratora)

Byłam to wiem.

Znam to "starsze małżeństwo" dla Mnie bardzo mili ludzie, jak sam napisałeś są tam długo i najdłużej dlatego trochę już przeżyli i tez chcą mieć czysto i spokój, jak kto dba tak ma. Hmm a panoszących i cwanych się ludzi nigdzie nie brakuje, niech każdy patrzy na siebie. Wszystko w kwestii dogadania, każdy by chciał mieć tak jak się jemu podoba ale tak się niestety nie da.

bylam i wiem
@Byłam to wiem. 25.10.2016 15:24
Znam to "starsze małżeństwo" dla Mnie bardzo mili ludzie, jak sam napisałeś są tam długo i najdłużej dlatego trochę j...

Smiechu warte.Mili ludzie?!Albo mieszkalas zbyt krotko albo wogule z nimi nie mieszkalas.Ja troche pomieszkalam i wiem.Panosza sie staruchy i wyznaczaja kazdemu gdzie kto ma nawet za przeproszeniem siku robic.Mieszkaja dlugo i co z tego?Kazdy placi takie same pieniadze za domek i dlaczego ktos ma miec lepiej a ktos gorzej .A ze sa starsi i troche przezyli to tez slaba wymowka.

roman

Nadal nie ma u nich ofert pracy, nie tak dawno była jako sprzedawca, ale dosłownie tylko przez chwilę, nie wiem czy ktoś z Was teraz zdążył się do nich załapać czy nie za bardzo?

anonim

(usunięte przez administratora)

Beta

Wypłaty jak w moim przypadku są terminowe ale niektórzy też na to narzekają

Beta

Wypłaty jak w moim przypadku są terminowe ale niektórzy też na to narzekają

Zostaw opinię o Aldora - Kędzierzyn-Koźle

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora