Opinie o Jobxion Poland Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobxion Poland Sp. z o.o.

Alicja

@kermit cieszę się, że udało Ci się wyjaśnić Twoją sprawę z agencją Jobxion Poland. Rozumiem, że teraz możesz już polecić współpracę z tą firmą? Jak to serwis był niedostępny? Z tego co mi się wydaje jeden dzień trwała przerwa techniczna i była to sobota, a w pozostałe dni cały czas działał. Pojawiają się różne opinie, dlatego chciałabym się upewnić, że jest tak jak pisze @Jan Henryk. Do tego polecam zajrzeć na zakładkę Twój pobyt w Holandii. Macie tam opisane, co agencja Wam gwarantuje podczas waszego wyjazdu. Czemu jak nie ma pracy dla elektryków są oni rekrutowani @smutny i zawiedziony?

kermit

Nie chciałem tego pisac ale Wesley przegiął. Nie dość że kłamie że cokolwiek uzgadnia z nami, to jeszcze traktuje nas jak byśmy mieli firmę, bo pracodawca wymagał SPECYFICZNYCH SWOICH narzędzi, takich, jak używają jego pracownicy, a JOBION obciąża nas za te narzędzia. Żeby było jasne, nie za elektronarzędzia ale za podręczne. Nie wiem czy to jest ok, dla mnie nie jest, Jak bym rozliczał się mając własną działalnosć gospodarczą, to mogę sobie kupować wszystko na własny koszt. Jeśli jestem pracownikiem, to nie widzę opcji żebym płacił za jakiekolwiek narzędzia. Tak że uwazajcie na potrącenia, bo nie wiadomo za co Was obciążą. Po prawie roku pracy u nich traktują człowieka jak śmiecia, wszelkie uzgodnienia są nic nie warte. Tak więc zanim się zatrudnicie tutaj dobrze to przemyślcie. Mi osobiście jest bardzo przykro.

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@kermit 07.08.2017 15:53
Aha, tym bardziej ze im te narzędzia zostawiłem, nie widzę powodu aby mnie obciążali. Szkoda mi pracodawcy Holenderskiego u któ...

Bardzo prosimy o natychmiastowy (i jawny, z podaniem Pana personaliów) kontakt , abyśmy mogli jak najszybciej rozwiązać Pana problem. Z góry przepraszamy za trudności. Prośba o kontakt na adres: sylwiaz@jobxion.pl.

kermit
@Jobxion Poland Sp. z o.o. 07.08.2017 16:47
Bardzo prosimy o natychmiastowy (i jawny, z podaniem Pana personaliów) kontakt , abyśmy mogli jak najszybciej rozwiązać Pana pr...

Więc chcąc być uczciwym muszę powiedzieć, że w końcu sprawę rozwiązali pozytywnie. Trochę to trwało ale jednak się udało. Niestety wiele prostych rzeczy czasem urasta tu do problemu nie wiadomo dlaczego. Tak więc podsumowując, TA sporawa się zamknęła pozytywnie. Dopiero teraz to wpisuję, ale serwis był niedostępny.

Olek

Może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla elektryka w Amsterdamie? czy warto wyjechać? Czy tam jest robota czy może w inne miejsce próbować?

Hydraulik

Obiecanki cacanki, na miejscu inaczej to wygląda. Nie polecam!

Olga

Chciałam powiedzieć, że zgadzam się w zupełności z opinią @Jan Henryk. Zawsze może zdarzyć się coś nieprzewidywalnego ale z Jobxion nic takiego nie było. Dobra i profesjonalna obsługa w kraju a później opieka poza granicami. Trzymajcie taki poziom dalej.

Stefan

Tydzień bezrobocia , spanie w samochodzie...żenada!

Alicja

@Jan Henryk rozumiem, że to rady dla Jobxion Poland Sp. z o.o. z perspektywy Twoich doświadczeń w innej agencji? Bo z Twojej wcześniejszej wypowiedzi wynik, ze firma nie stosuje takich zasad i jesteś z niej zadowolony, prawda?

Jan Henryk

Miałem przyjemność pracować dla Jobxion w Holandii. Pierwszą moją agencją była firma Haldu Groep.-Odradzam każdemu .Miłe panie w biurze ale tak naprawdę Arbeids macht frei,.Drugą agencją była właśnie Jobxion.Dużo lepsze waruni.Nie wyrzucili nas z mieszkania .Jestem zadowolony ze współpracy. Dla firmy Jobxion. Jesteście dobrą agencją .Musicie trzymać fason .Czego wam szczerze życzę .Musicie uwzględniać to że każdy z nas ma do przejechania 1500 km.Nie może być tak jak w Haldu że przepracujesz tydzień i won .Ani na podróż nie wystarczy ani na przeżycie nie mówiąc o powrocie. Proponuję rozwiązanie zwrot kosztów dojazdu jeżeli piszesz w cv i jest to prawda.A klient musi powiedzieć co poszło nie tak .Muszę wiedzieć co zrobiłem żle .A nie tak hop siup i won z budowy. Pozdrawiam i życzę sukcesów

Alicja

Dobrze również świadczy o firmie Jobxion Poland to, że na swoim profilu dają rady pracownikom jak zachować się w Holandii http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,964815,0,0,twoj_pobyt_w_holandii)oraz wywiadzie dla serwisu gowork.pl piszą o procesie rekrutacyjnym (http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,964815,wywiad-sandra-ras). Czy komuś te rady pomogły?

IIgor

Ponieważ szukam pracy robiłem poszukiwania dobrych firm i okazało się , że Jobxion Poland jest bardzo dobrym pracodawcą. Mają sporo aktualnych ofert pracy! Poczytałem wpisy na forum i widzę, że również mają sporo pozytywnych opinii. mam nadzieję, że dobrze robię.

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca

Witaj, będziemy na opolskim Przystanku Kariera, zapraszamy 6 października: http://www.przystanekkariera.com.pl/. Bardzo prosimy o przesłanie Pana CV na adres: rekrutacja@jobxion.p i już będziemy coś dla Pana szukać jeśli spełnia Pan kryteria. Pozdrawiamy serdecznie!

chris

Witam. Czy planujecie jakieś spotkania na Śląsku? ( np Katowicach). Jestem elektrykiem z 3 letnim doświadczeniem. Rozważam wyjazd za granicę ponieważ zarobki pozwalają co najwyżej przeżyć od 10 do 10 każdego miesiąca.

Poldek

Jak ktoś potrafi pracować i umie współpracować wszędzie będzie dobrze.

Olgierd

Taka agencja jak Jobxion Poland to jest świetna firma. Wiem to z własnego doświadczenia, ponieważ wielu nieudaczników i leni oczerniają agencję dlatego piszę na forum.

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca

Szanowni kandydaci i pracownicy! Dopełniamy wszelkich starań, aby Państwa pobyt w Holandii i warunki świadczenia pracy były jak najlepsze. Koordynatorzy są do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku od godziny 8.30 do godziny 17.00 a w weekend i w godzinach wieczornych w sytuacjach pilnych. Zawsze i niezmiennie liczymy na dobrą współpracę i płynną komunikację – jeśli pojawi się jakiś problem, należy go niezwłocznie do nas zgłaszać. Jednocześnie prosimy o wyrozumiałość, jeśli pewnych spraw nie jesteśmy w stanie załatwić „od ręki”. W razie wątpliwości bądź jakichkolwiek sugestii, zostawiam Państwu kontakt telefoniczny oraz adres e-mail do siebie: Celina Van Andel, tel: +31 655 489 883; e-mail: celina@jobxion.nl Z powazaniem Celina van Andel Manager Recruiting Polen Jobxion B.V.

Maniek

Dla mnie Jobxion to bardzo fajna agencja, i mają dobre roboty.

BrainPl

|Witam Co do mieszkań od kiedy zajmuje się tym jeden człowiek jest ok . Co do ludzi są różni . Ale co jest najgorsze w tym wszystkim że koordynatorzy olewają ludzi i to jest wiadome . Oczywiście są wyjątki . Nie będę sie rozpisywał wymieniał imion i nazwisk .. Bo niby po co ??? Kto pracuje ten wie . A troszku nas tam jest .. Pracuje w Jobxion już 1,5 roku i powiem wam że nie jest najgorzej ,ale ludzie którzy niby mają nam pomagać zajmują się sobą .. Tzn zamówienia na ubrania ... u pani Emili może po 1,5 miesiąca, a u pani Olgi max 2 tyg . Co do np dzwonienia w ważnych oczywiście sprawach Pani Olga odbiera odrazu bądź po 5 min sama dzwoni . A na przykład Do pani Emili dzwonie ludzie ile możecie a ona potrafi odzwonić po 1 tyg i żeby nie było nie ma urlopu w tym czasie :) . Warto być hydraulikiem i elektrykiem bo ma się fajną i miłą pomoc . No niestety cieśle tu jest, gorzej firma wysyła na prace i sama nie wie co macie robić :) .. Żeby nie było jestem pracownikiem i pracuje jako cieśla i wiem co mówię . Pozdrawiam PS: usunięcie oraz zmienianie treści mojego wpisu podlega pod : Kodeksu karnego (art. 212) oraz Dz.U. 2001 Nr 112 poz. 1198

Ktoś

Tylko ten się nie myli kto nic nie robi. Wiele spraw można poprawić!

Maniek

Ludzie nigdzie nie jest idealnie. Wszędzie coś szwankuje ale trzeba patrzeć żeby było w miarę dobrze .

Krzysiek

Miko zgadzam sie z tobą w a100% a ciebie L.J chyba wyajeli do napisania opinii.Własnie przestalem pracowac dla tej pseudofirmy po tym jak nie wyplacili mi pieniedzy za piec dni pracy i 19 godzin urlopu nikt z koordynatorow nie odbiera telefonow widzac moj numer.Dzisiaj jest 13lipiec 2017 prace skonczylem 7 lipca ale nadal jestem w Holandii cztery dni siedzialem bezczynnie w obskurnym domku campingowym po czym powiedziano mi ze mam jechac do polski i tam czekac na telefon zostalem i jutro ide na policje do konsulatu i gdzie sie jeszcze da opowiedziec o tej pseudo agencjiPrzestrzegam wszystkich nie zatrudniajcie sie w tej zaklamanej do szpiku kosci firmie.Pozdrawiam niepomocne i nierzetelne panie koordynatorki p.Olgę Ś. oraz p.Monikę.Andrzejewski Krzysztof.Do usłyszenia.

Celina van Andel - Jobxion
@kermit 10.08.2017 10:30
No właśnie, momentalne wyrejstrowywanie z ubezpieczenia w momencie wyjazdu na urlop, pomimo że mamy wracać. Jestem świadomy że...

Witam Panie Marcinie, Probowalam sie do Pana dodzwonic celem wyjasnienia zaistnialej sytuacji, ale niestety mi sie nie udalo. Prosze o informacje, czy zmienial Pan numer telefonu i jesli tak o przeslanie nowego numeru. Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam Celina van Andel Manager Recruiting Polen Jobxion

kermit
@Celina van Andel - Jobxion 10.08.2017 12:01
Witam Panie Marcinie, Probowalam sie do Pana dodzwonic celem wyjasnienia zaistnialej sytuacji, ale niestety mi sie nie udalo....

Przepraszam, są wakacje i zostawiłem telefon, każdy co podałem jest aktualny ale nie miałem ich przy sobie. Tym razem musze uczciwie pochwalić firmę JOBXION, co prawda z małą czkawką ale ubezpieczenie zrowotne jednak odprowadzają na wakacjach tak jak się umawialiśmy. To znaczy, że można przy odrobinie dobrej woli bezproblemowo coś przeprowadzić, a że nie zawsze to wychodzi, to jak w każdej firmie. Szkoda tylko że w niektórych sprawach tak mało zależy od polskich koordynatorek, one są pomiędzy młotem pracowników a kowadłem Holendrów, bo to właściwie oni o wszystkim decydują. Pisząc tu o problemie nie mam absolutnie pretensji do naszych Pań opiekunek. Zwracam więc honor i czekam na ewentualny telefon lub maila, lub jutro oddzwonię.

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca

Poniżej materialny dowód na to, że naprawdę staramy się, aby wciąż polepszać warunki mieszkaniowe w Holandii - zależy nam na Panów komforcie. W końcu zgodnie z zasadą, dobry jakościowo wypoczynek = lepsza praca. A lepsza praca to kolejne projekty. Niebawem zostanie oddany do użytku kompleks mieszkalny z 10 pokojami, węzłem sanitarnym, kominkiem (idealny na jesienne wieczory), kuchnią , usytuowany w Tiel skąd mają Panowie  blisko do naszego biura w razie jakichkolwiek problemów (których, mamy nadzieję, będzie coraz mniej). 

Pozdrawiamy!

 


 

Oluś

Myślę, że tylko ten kto nie pracuje nie popełnia błędów. Agencja ma jak widać problem z mieszkaniami ale jest nadzieja, że poprawią warunki mieszkaniowe. Z drugiej strony pewnie gdyby były lepsze to trzeba więcej płacić, nie wiadomo co lepsze. Ale pilnować umowy trzeba

L.J

Witam nigdy sie nie wypowiadalem na forach ale tym razem to uczynie. Jesli ktos jedzie pracowac to nie bedzie mial problemu z praca i godzinami nie oszukujmy sie duzo osob jedzie balowac i wtedy rodza sie problemy ze nie ma godzin i nie ma pracodawcow dla takich osob. Firma ogolnie spoko nie mam problemu z godzinami i kilometrami , aczkolwiek ja nie mam szczescia do kwater:-) palacow nie oczekuje ale tego co obiecane tego bym chcial uswiadczyc pozdrawiam

Oluś

Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie bardziej opłaci się jechać elektrykowi? To byłby mój pierwszy wyjazd i jestem jeszcze w tym temacie zielony. Czy agencja robi kurs językowy czy już trzeba umieć? Jakie mieszkania dają do dyspozycji? Proszę o pomoc i informacje.

Oluś

Widziałem, że Jobxion ma robotę dla dekarza w Oss. Może ktoś był i mógłby powiedzieć czy warto jechać?

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@miko 22.06.2017 07:59
Głupie pytanie, jako pracownik agencyjny to możesz walić jak w dym jak jesteś emerytowanym policjantem, strażakiem , górnikiem...

Miko, staramy się jednak, aby zachować ciągłość między projektami. Taka jest niestety (albo stety - zależy jak na to spojrzymy) specyfika branży budowlanej, że pracuje się projektowo. Jeden projekt się kończy, zaczynają się kolejne :) Na pewno gwarantuje to różnorodność doświadczeń.

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@Oluś 20.06.2017 18:51
Widziałem, że Jobxion ma robotę dla dekarza w Oss. Może ktoś był i mógłby powiedzieć czy warto jechać?...

Zapraszamy! :)

Mariusz

Nie wypłacają za kilometry!

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca

Za nami intensywne dni. Najpierw Opolszczyzna czyli Nysa, gdzie reprezentowała nas Angelika, a w ostatnią sobotę - XIV Siedleckie Targi Pracy, gdzie powitały Was Angelika i Sylwia! Bardzo miło było się z Wami spotkać! I - do następnego razu! :) SEZON W PEŁNI, REKRUTACJE TRWAJĄ!

 

 

 

 

Oluś

Czy może mi ktoś powiedzieć jakie pieniądze można zarobić jako cieśla? Jeszcze jedno pytanie co z językiem, znam trochę słabo angielski. Czy to nie będzie przeszkodą w pracy? Słyszałem sporo dobrego o Jobxion .

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca

Przedwakacyjnie - 10 czerwca - zapraszamy do Siedlec! 

 

10 czerwca br. Jobxion bierze udział w XIV Siedleckich Targach Pracy, na które zapraszamy kandydatów zainteresowanych pracą w Holandii w branży budowlanej i osobistym kontaktem z naszym rekruterem. Serdecznie powitamy hydraulików, cieśli szalunkowych, zbrojarzy, stolarzy i elektryków i wyczerpująco odpowiemy na wszelkie pytania odnośnie warunków zatrudnienia i zakwaterowania. 
 

Targi Pracy organizowane są przez Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach. W programie m.in. warsztaty tworzenia CV oraz możliwość zrobienia profesjonalnego zdjęcia. Poświęćcie sobotnie przedpołudnie na swoją karierę!

SIEDLECKIE TARGI PRACY:
ul. Pułaskiego 19/21, Siedlce (siedziba urzędów pracy)
10 czerwca (sobota), godz. 10.00-13.00 

Wypełnij krótki formularz i daj nam znać, że jesteś zainteresowany spotkaniem, przejdź na stronę:

 

 

 

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca

Po Małopolsce przyszedł czas na północ kraju! Wczoraj mieliśmy przyjemność zawitać na Pomorzu, gdzie uczestniczyliśmy w Targach Pracy, Edukacji i Przedsiębiorczości w Gdyni. Po południu z kolei spotkaliśmy się z Wami w formule speed date, gdzie odpowiadaliśmy wyczerpująco na Wasze pytania odnośnie pracy w sektorze budownictwa w Królestwie Niderlandów. Oprócz naszych rekruterów - Patryka i Agnieszki, mieliście okazję poznać właściciela naszej firmy oraz pracowników biura w Tiel. Świetna organizacja Targów  i jak zwykle cenna możliwość nawiązania bezpośrednich relacji z kandydatami chętnymi do wyjazdu do Holandii! Praca czeka, sezon w pełni, zapraszamy - cieśli szalunkowych, hydraulików, stolarzy, elektryków, dekarzy, zbrojarzy -  do aplikowania!

 

 

 

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca

23 maja nasi rekruterzy z Polski i Account Managerzy z Holandii byli obecni na Targach Pracy w Krakowie organizowanych przez Urząd Miasta w Tauron Arena Kraków. Dobrym pomysłem okazała się też organizacja dodatkowego spotkania rekrutacyjnego w terminie popłudniowym, na które mogli dotrzeć kandydaci, którzy nie mogli spotkać się z nami rano.  Zobaczcie zdjecia! 

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca

Zapraszamy na spotkanie z Jobxion na Opolszczyźnie

  • Targi Pracy odbędą się  2 czerwca 2017 r. w godzinach 10.00-13.00 w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Nysie, ul. Obrońców Tobruku 5 a (obok wieży ciśnień). Zadzwoń i umów się na konkretną godzinę z naszą rekruterką, Angeliką: 505 378 901

DO ZOBACZENIA!

Oluś

Bardzo się cieszę, że agencja organizuje naukę angielskiego bezpłatnie. To super wiadomość, to mnie trzymało przed wyjazdem za praca a teraz to już jadę z nimi do roboty.

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca

Zainteresowanych kandydatów zapraszamy na najbliższe spotkanie z rekruterami Jobxion - Patrykiem i Agnieszką:

30 maja 2017/ dwa spotkania 

  • Targi Pracy w Gdyni, godz. 10.00-14.00 Hala Widowiskowo-Sportowa Gdynia Arena, ul. Kazimierza Górskiego 8;          
  • Spotkanie rekrutacyjne Jobxion godz. 15:00- 18.30 Szkoła policealna TEB Gdynia, ul. Armii Krajowej 30.

Umów się z nami na spotkanie!

Agnieszka: 798 834 026

Patryk: 507 745 663

Olek

Fajna firma, widzę że są też aktywni na forum, to i dobrze bo przynajmniej udzielają informacji na bieżąco. Mam pytanie odnośnie języka, ponieważ nie znam angielskiego to czy mam szansę na pracę w Holandii?

Kielnia

Tydzień tu tydzień tam kilka dni na domku. A bywało tak że przyjechałem i cały dzień szalunki czyściłem bo koniec projektu. Dojazdy od 10 do 100 kilometrów. Jak zadzwonisz z preensajmi to usłyszysz magiczna bajeczke o 2 wielkich projektach w Amsterdamie. Które juz własnie mają się zacząć lada dzień i tak od grudnia :D. Miejsca ciagle sa bo mało komu pasuje zmieniac firmę co tydzień albo jeździć po 100 km za 10 centów za kilometr płatne oczywiście w jedną stronę.

Oluś

Czy może ktoś napisać jak wychodzi im organizowanie wyjazdów do pracy? Jakie mają mieszkania i ogólnie jak jest?

andrzej44

pracowal/pracuje ktos jako cieśla szalunkowy?

Olek

Agencja Jobxion Poland działa już od 11 lat , ma doświadczenie w tym co robi. Fajnie, że są aktywni na forum ponieważ dowiedziałem się o certyfikacie bezpieczeństwa.

Olek

Fajna firma, podoba mi się ich aktywność na forum i informowanie o nowych ustaleniach. Słyszałem wprawdzie od znajomych dobre opinie o firmie ale to się potwierdza. Mam pytanie na jaki okres są podpisywane umowy.

Jobxion

Dzień Dobry, Wszystkim osobom zainteresowanym podjęciem z nami współpracy chcielibyśmy przekazać wiadomość, która na pewno ucieszy tych, którzy nie posiadają jeszcze obowiązkowego certyfikatu bezpieczeństwa VCA, pozwalającego podjąć pracę na budowie Po przyjeździe nowych pracowników do Holandii Jobxion organizuje dla nich kurs i egzamin VCA a także w całości go opłaca. Jest to koszt 140 EURO.

JobXion Poland
@Piotr S 09.06.2017 17:55
Nie ma obowiązku ustawowego posiadania VCA w Holandii,to widzimisię pracodawców I agencji

Certyfikat bezpieczeństwa VCA jest dokumentem imiennym, ważnym 10 lat i wymaganym przez pracodawców branży budownictwa zarówno w Holandii, jak i w takich krajach jak Belgia, Niemcy, Austria czy Luksemburg. Posiadanie przez pracownika dyplomu VCA stanowi dowód poznania i zachowywania przez pracownika zasad bezpiecznej pracy i oficjalnie uprawnia do jej podjęcia. •W certyfikowanym VCA przedsiębiorstwie, pracownicy mogą oczekiwać bezpiecznego miejsca pracy z troską o dobrą higienę. Korzyści z posiadania certyfikatu: •VCA jest wartościowym dokumentem dla posiadacza: jest to oficjalnie uznane świadectwo, dające zaufanie, że jego posiadacz jest profesjonalnym, bezpiecznie pracującym fachowcem. •Wykwalifikowany pracownik posiadający certyfikat VCA ma większą wartość na rynku pracy. •Szansa na zdarzenie się nieszczęśliwego wypadku przy pracy lub doznanie obrażenia ciała jest zminimalizowana.

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@Piotr S 09.06.2017 17:55
Nie ma obowiązku ustawowego posiadania VCA w Holandii,to widzimisię pracodawców I agencji

Certyfikat bezpieczeństwa VCA jest dokumentem imiennym, ważnym 10 lat i wymaganym przez pracodawców branży budownictwa zarówno w Holandii, jak i w takich krajach jak Belgia, Niemcy, Austria czy Luksemburg. Posiadanie przez pracownika dyplomu VCA stanowi dowód poznania i zachowywania przez pracownika zasad bezpiecznej pracy i oficjalnie uprawnia do jej podjęcia. •W certyfikowanym VCA przedsiębiorstwie, pracownicy mogą oczekiwać bezpiecznego miejsca pracy z troską o dobrą higienę. Korzyści z posiadania certyfikatu: •VCA jest wartościowym dokumentem dla posiadacza: jest to oficjalnie uznane świadectwo, dające zaufanie, że jego posiadacz jest profesjonalnym, bezpiecznie pracującym fachowcem. •Wykwalifikowany pracownik posiadający certyfikat VCA ma większą wartość na rynku pracy. •Szansa na zdarzenie się nieszczęśliwego wypadku przy pracy lub doznanie obrażenia ciała jest zminimalizowana.

Neron

Korzystałem z ich pośrednictwa i byłem zadowolony. Jobxion potrafią organizować wyjazdy do pracy za granicą. Osoby niezadowolone niech przemyślą czy taka praca jest dla nich?

Olek

Czytając opinie odnoszę wrażenie , że ludzie jadący do pracy za granicę chcieliby czuć się jak na urlopie!. Najłatwiej jest obwiniać firmę a samemunie robić nic aby uniknąć problemu. Praca to nie przedszkole .

marcinek

witam mam pytanko jaki przedział zarobków jako hydraulik pozdrawjam

wyd

Droga administracjo jak to jest że kasowne są negatywne opinie w tym moja. Była ona merytoryczna i ostrzegłaem w niej przed podpisywaniem zgody na ulgę podatkową która znajuje się a jednej kartce ze zgoda na dofinansowanie mieszkania. Czyli jednego bez drugiego nie da się podpisać. To "gangsterski" chwyt ze stony agencji. chciałem ostrzec innych poniewarz rówżnice w podatku trzebabędzie dopłacić. I jest to duży problem. tymczasem mój jak najbardziej merytoryczny post został wykasowany. Czego nie usówacie tak ochoczo pozytywnych komętarzy pisanych przez koordynatorki. przecierz widzicie że z tego samego ip większosc.

robol
@Jobxion 20.04.2017 15:24
Witam Ulgi podatkowe są normalnym zabiegiem optymalizującym kwestie podatkowe. Większość agencji zatrudnienia tak postępuje i...

Koordynator jest przydatny tylko na początku,potem albo nie odbierają tel albo nic nie wiedzą.(usunięte przez administratora)

Jobxion Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@robol 04.08.2017 00:12
Koordynator jest przydatny tylko na początku,potem albo nie odbierają tel albo nic nie wiedzą.(usunięte przez administratora)...

Dziękujemy za Pana opinię - została ona przekazana do zarządu firmy.

Lola

Czy Jobxion ma również prace dla kobiet? Najbardziej by mi odpowiadała praca przy kwiatach. Czy znajomość języka jest obowiązkowa?

Gzik

Jak tam jobxionki? Słyszałem że brakuje wam pracowników? Nauczcie się traktować fachowców jak trzeba to nie będą od was uciekać do prawdziwych agencji pracy(usunięte przez administratora) Nie pozdrawiam! Bueeeeee

Try try

Witam wszystkich ,jak wyglada sytuacja z mieszkaniami ? Ile osób w jednym mieszkaniu ,każdy ma swoj pokój ? Jest czysto ? Itp

Alicja

@stary polonez, niestety nie mam informacji na ten temat.

Alicja

Jeżeli chcecie być na bieżącą z aktualnościami Jobxion Poland Sp. z o.o. - zapraszam na stronę internetową Agencji http://jobxion.pl/aktualnosci/

Zostaw opinię o Jobxion Poland Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobxion Poland Sp. z o.o.