Stonel Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe

Konarzyce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 19 ocen.

Stonel Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe
2 19 6 1

Opinie o Stonel Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Agata

@Zadowolony, Twój komentarz nie jest dla mnie zrozumiały, co dokładnie masz na myśli? Wydaje mi się, że bierzesz mnie za inną osobę. Czy możesz w konkretny sposób wypowiedzieć się na temat pracy w firmie? W ten sposób pomożesz innym użytkownikom forum.

Agata

Cześć, macie jakieś nowe wieści na temat pracy w firmie Stonel? Czy w ostatnim czasie coś się w tym miejscu zmieniło? Co możecie powiedzieć o atmosferze? Czy pracodawca organizuje szkolenia podnoszące kwalifikacje? Czy zapewnia wszystkie niezbędne narzędzia pracy?

Zadowolony
@Agata 04.05.2018 14:12

Gdyby Pani sama finansowala te szkolenia, to prezes organizowalby jedno po drugim.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w Stonel Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe?

Arek

14 zł hahahahahahaha Chyba zabiorą z wypłaty jak dostaniesz 8 to będzie dobrze

Nowy

Witam . Czy jeśli chodzi o płacę pracownika produkcyjnego to coś zmieniło sie w kwestii 5zł? Ma ktoś jakieś info ?

magik
@Nowy 06.02.2018 10:47

zapomnij to było 2009 roku teraz jest 14 :)

Administrator

Opinie związane z warunkami zatrudnienia w Stonel Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe, to bardzo cenne wskazówki dla osób rozważających pracę w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

Robert

Ewo a czym zajmujesz się w Stonelu?

magick
@Robert 10.12.2017 21:32

czytam te opinie i jeżeli robert to ten robert którego znam o ile podał prawdziwe imię to najgorszy len w histori owej firmy i na temat osób które pracowały to można by napisać biografie jak ustrzec się krętaczy i mącicieli. Ja tam pracuje już sporo czasu planowałem otworzyć własna działalność ale jak zobaczyłem jakimi obowiązkami jest nałożony pezeso to powiedziałem nou wey wole odpalić swoje i zbani a co do poniższej plenty to kolega robert podchodził do tematu czy się stoi czy się leży to i tak jednakowo się należy ???? pzdr.

Robert

Ewo. Może i pracujesz i nie narzekasz. Ludzie mają prawo wyrażać swoją opinię. Jeżeli znasz Karola to wiesz doskonale;ze w żadnej opinii nie było kłamstwa. Moim zdaniem należy ludzi ostrzegac przed takimi pracodawcami jak Karol Listowski. Nie dość;ze uwielbia konfabulacje to jeszcze jest tutaj powinno paść twarde słówko. Mogę napisać książkę na temat tego pana i jego pseudo uczciwości. Trzymajcie się z daleka id Stonelu.

Arek

Rodzina się odzywa żeby ktoś przyszedł . Ewa zacznij pracować a nie prezes każe tobie głupoty pisać

Ewa

Tak, czytam te opinie i zastanawiam się dlaczego ludzie tak narzekają , i dochodzę do wniosku iż większość oczywiście nie wszystkie są problemem właśnie tych osób , po pierwsze jeżeli szukam ciągle pracy to oznacza iż problem jest chyba we mnie a nie pracodawcy . Pracuję obecnie w tej firmie i znam prawdę jeżeli chodzi o pracodawcę i pracownikach . Oczywiście może i firma nie jest idealna ale takich nie ma natomiast narzekać też nie ma co . Jeżeli ktoś chce pracować to niestety ale trzeba z siebie także dawać ponieważ dostajemy za to wynagrodzenie. Nie będę opisywała co ludzie wyprawiają w pracy i jak podchodzą do niej ale trzeba po prostu pracować. Rzeczywiście i ja rzadko widzę właściciela ale chyba ma on ludzi którzy są na odpowiednich stanowiskach. Opinie kogoś zirytowanego kto nie umie sumienne pracować a tylko narzekać są nie na miejscu. Uważam że problemy powinno się rozwiązywać poprzez rozmowy a nie oczernianie kogoś na internecie. To jest tylko moja opinia i uważam iż czasem warto się zastanowić nad swoim postępowaniem.

Agata

Jeśli zniknął jakiś wpis oznacza to, że został on usunięty przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Jest to jedyna podstawa do usunięcia opinii. Każdy może przesłać reklamacje odnośnie treści jakie pojawiają się na wątku, jednak ostateczna decyzja należy tylko i wyłącznie do administratora. Zachęcam do zapoznania się z treścią regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin Wymieniono tam rodzaje treści, jakie są na portalu niedopuszczalne.

Robert

Ludzie jeżeli się szanujecie nie pracujcie tam. Szkoda Waszych nerwów dla czegoś takiego. Panie Karolu,czy Pana wiara oraz nawrócenie nie stoi w sprzeczności z tym co Pan wyprawia? Mam nadzieję,że tego nie usuniecie.

przedstawicielka
@Robert 22.11.2017 21:08

Robercie, też mam problem ze Stonelem. Bardzo proszę o kontakt mój nr tel: 781146108

przedstawicielka

Firma Stonel to jedno wielkie nieporozumienie, odradzam każdemu prace w tej firmie.

Robert

Dlaczego moja negatywna opinia została usunięta? Czyżby "PanKarol" wpłynął na Was? Nagatywna aczkolwiek bardzo prawdziwa i nie obrażająca nikogo. Karol jesteś oszustem.

Agata

@przegstawiciel handlowyczy udało Ci się wyjaśnić problem z opóźnioną wypłatą wynagrodzenia? Czy była to jednorazowa sytuacja, czy też ktoś jeszcze z pracowników miał podobne doświadczenia?

przegstawiciel handlowy

OSZUŚCI!!!!Pracowałem w tej w śmiesznej firmie jako przedstawiciel handlowy. Pieniędzy nie wypłacają, oszukują, jakieś dziwne potrącenia, podejrzane rachunki. Jeżeli chodzi o realizacje zamówień to nic nie ogarniają, problemy z wysyłkami, sklepy się skarżą i mają pretensje do przedstawicieli. Telefonów nie odbierają, a do tego całego "szefuncia" mają zakaz podawania jakiegokolwiek kontaktu. Non stop siedzi na zwolnieniu. Nie wiem co oni tam kombinują ale śmierdzi przekrętami.

kert
@przegstawiciel handlowy 20.06.2017 15:18

hej kolego mam okazje podjąć prace dla tej firmy ale twoja wypowiedz mnie przeraża , jak możesz to proszę o kontakt, chciałbym sie cos wiecej dowiedziec. 794982937

Arek

ta firma to lipa tylko kasę zabiera za wszystko . a ich produkty nadają się do d....... nie raze tam pracy na żadnym stanowisku . bo i tak cię okradną

Benius
@Arek 19.02.2017 20:13

Nie wspomnę już o tym ze obiecują umowę o prace po 3 miesiącach a później trzeba się o nią prośic. Szef tej firmy czuje się jak boss mafi. Może i w tamtych okolicach nie ma pracy ale zeby ludzia na produkcji płacić 5 zł na godzinę w pierwszym miesiącu to masakra.. Pozdrawiam

PH
@Arek 19.02.2017 20:13

Grafit i brąz najlepszy kolor.. najlepiej jak byś sam to przemalował może miałbyś jeden odcień.

Henna

Małe pytanko. Jakim prawem kasowane są prawdziwe negatywne komentarze na temat tej smiesznej pseudo firmy? Ludzie nie mają okazji ustrzec się wykorzystania przez bandę kretaczy . Wstydz się gowork.pl

3e

Ph-owiec powinien umieć negocjować @koment na tym polega jego praca więc moja już w tym głowa żeby wynagrodzenie miesiąc w miesiąc było dwuskładnikowe

anonim

(usunięte przez administratora)

bunia23

niestety to prawda

Opiniodawca

Jesli jestes świeżo po szkole i chcesz zarobic to mozesz startowac

bunia23
@bunia23 07.07.2016 19:45

ta firma nie znajduje sie w konarzycach tylko w dobrzyjalowie

Pracownik

Kolego szukają przedstawicieli. Możesz coś więcej o tej firmie. Dzięki

kamil

a skad masz takie informacje?

asr
@kamil 14.04.2016 21:38

pewnie tam pracuje i robi propagandę bo firma była, jest i będzie porażką jakich mało

kamil

czesc, jutro wybieram sie na rozmowe i chcialem sie zapytac czy cos lepiej juz jest w tej firmie czy nadal lipa z tymi wyplatami i dostawa dla klientow

Kosa

Co do tej firmy to lepiej sobie darować. Nigdy nic nie idzie załatwić na czas. Jak już załatwisz to przyjedzie coś nie tak..gdy masz problem i tak z nim zostaniesz sam...gra nie warta świeczki...

Zostaw opinię o Stonel Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe - Konarzyce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stonel Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe