Laser DeLux

2.2 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o Laser DeLux

Witamy serdecznie wszystkich, którzy są zainteresowani pracą w naszej firmie. Jeżeli mielibyście do nas jakieś pytania lub po prostu chcielibyście dowiedzieć się jak wygląda praca w Laser Delux, to zapraszamy do kontaktu pod adresem praca@laserdelux.pl!
Może już niedługo właśnie Ty, dołączysz do naszego zespołu! :)
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 26 dni.

Czy w Laser DeLux zaszły jakieś zmiany od momentu pojawienia się ostatnich opinii?

Karolina Nowy wpis

Z czystym sumieniem polecam.

Katarzyna Nowy wpis

hej. :) widziałam dawniejsze opinie gdzie pracownice chwaliły warunki, twierdząc przy tym, że w firmie mogły wiele się nauczyć... A dacie znać co konkretnie wyniosę po zatrudnieniu się? W ogłoszeniu widzę informacje o szkoleniach ale na jakie konkretnie mogę liczyć tu obecnie?

Pytanie Nowy wpis

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Laser DeLux?

Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Laser DeLux, to podziel się z nami swoimi wrażeniami. W jakiej atmosferze odbyło się spotkanie? Jak oceniasz merytoryczne oraz techniczne aspekty rekrutacji?
Magdalena

Profesjonalna, rzetelna, perfekcyjna w szczegółach praca p. Magdy i Małgorzaty, w miłej, przyjaznej, relaksującej atmosferze. Polecam gabinet i zespół pracowników

Blackwhite

Pracuje w tej firmie od ponad 4 lat i jestem zadowolona. Zarobki są w porządku, zawsze na czas. Atmosfera w salonie na plus, godziny pracy do ustalenia, Sam salon po remoncie piękny, wszystkie Klientki zadowolone. Dla mnie bardzo pozytywnie.

Halina
@Blackwhite

bardzo mnie ciekawi na jakim stanowisku pracujesz i czy przez ten długi mimo wszystko okres czterech lat miałaś szansę awansu, firma w ciebie inwestowała moze w postaci jakiś szkoleńn?

Jula

Pracowałam tam 1 rok, wyjeżdżam do innego miasta - generalnie pracy było bardzo dużo, nauczyłam się najwięcej z dotychczasowych salonów w których pracowałam. Atmosfera ok, dużo godzin, ale grafik do dogadania z szefową. Na plus rozwój, lasery, na minus dużo pracy i nauki. W razie czego wiem ze mogłabym tu wrócić.

Jak szefostwo w Laser DeLux traktuje ludzi?

Agnieszka

Pracuję w laser delux w Bydgoszczy i naprawdę polecam! Przesympatyczne przełożone, które dbają o pracowników, jak i klientów. Istnieją możliwości ciągłego rozwoju zawodowego i nauki, na czym bardzo mi zależało wybierając pracodawcę.

Kinga

Jestem klientką salonu od kilku miesięcy. Jestem bardzo zadowolona zarówno samym podejściem do klienta, jak i pracującymi tam osobami. Panie kosmetolog zawsze uśmiechnięte i pomocne. Przygotowały mnie do zabiegów igłowych i samej depilacji laserowej rozwiały wszelkie moje wątpliwości związane z zabiegami i i z chęcią odpowiedziały na każde pytania. Polecam.

Może już niedługo właśnie Ty, dołączysz do naszego zespołu! :)
Aga

Czy firma prowadzi moze rekrutację? Jak się pracuje?

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Laser DeLux - Kielce

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Laser DeLux?

Zobacz opinie na temat firmy Laser DeLux tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Laser DeLux?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 3 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Laser DeLux
Przejdź do nowych opinii