F.H.U Raj Puc Łaziska Górne

Łaziska Górne

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 49 ocen.

F.H.U Raj Puc Łaziska Górne
3 49 6 1

Opinie o F.H.U Raj Puc Łaziska Górne

Hanna

Proszę ostatnie osoby wypowiadające się w tym wątku o zachowanie kultury wypowiedzi. Forum GoWork.pl nie jest miejscem na toczenie internetowych kłótni. Wpisy nie na temat lub obraźliwe będą na bieżąco zgłaszane do administratora forum. Przypominam, że rozmawiamy na temat warunków pracy w firmie Raj Puc. Kto z was może opisać aktualną sytuację w tej firmie?

Zniesmaczony
@Hanna 24.09.2018 14:14

Pani Haniu, w takim razie proszę zrobić "porządek" na tym forum. Jeżeli dla go work wpis "dupek szelowy" i inne jeszcze dosadniejsze ... nie są obraźliwe i nie na temat, to jakimi zasadami kieruje się ten portal?

Zadowolony Pracownik

Polecam Firme, zarobki sa Fair i nie rozumiem osob , ktore mysla, ze po 2 Tygodniach pracy beda zarabiac po 2-3 Tysiace Zlotych. Glosniejszy ton lub zalateianie pewnych spraw twarda reka jest wazne chocby dlatego, ze wielu pracownikow sie nie trzyma zasad jakie Firma stawia- brak ubioru bo za cieplo, brak obowia roboczego - bo niewygodne, brak wyplaty jak ktos wyjezdza za granice i po 2 dniach idzie do lekarza bo impreza w sonote i niedziele byla za dobra i w poniedzialek glowa boli! (Czytac umowe zanim podpiszesz) i znac prawo Polskie odnosnie diet i wyjazdzow. Zawsze wyplata byla na czas i zawsze jak mialem pytania bezproblemowo i szybko dalo sie wszystko zalatwic. Z szefem da sie rozmawiac ale trzeba tez wiedziec, ze najpierw trzeba pokazac ze sie chce i umie pracowac i cos dac a dopiero pozniej mozna otwierac usta i wymagac wiecej. Polecam i jesli jestes dobry w mowie i pismie w jezyku niemieckim i nie boisz sie pracy to smialo mozesz isc i bedziesz miec pewna dobrze platna prace z pelna Umowo o Prace i innymi swiadczeniami!

Mariusz
@Zadowolony Pracownik 20.02.2017 11:57

Nie pracowałeś tam!. Kłamiesz! Tak jak klamliwy jest twój wpis!

Marcinek
@Mariusz 27.12.2017 21:28

Mariusz jesteś dupkiem szelowym

Bogdan Tychy
@Mariusz 27.12.2017 21:28

Oczywiście że klaun "zadowolony pracownik" to pewnie sam TFU srszef ????

Marcel
@Zadowolony Pracownik 20.02.2017 11:57

Nie wiem co bierzesz ale.. bierz pół lub wcale. Włącza się tobie Bajolegenda ???? Takie rzeczy możesz opowiadać dzieciom do pól roku po URODZENIU.. może W to uwierzą ????????????????????

Marcrlek ercelek
@Marcel 10.09.2018 20:57

Marcelku witam na goworku ty najlepszy obiboku pisz pisz jesteś wspaniałym bambuko

Wypowiedzialem umowę o pracę

Wykorzystywanie pracownika po 10-12 godzinach pracy, by ten zamiast wrócić do domu, do żony i dzieci , musiał bezpłatnie jeździć za jego prywatnymi sprawami, odbierać jakieś towary przez pracodawcę zamowione na jego własne potrzeby NIEODPŁATNIE ! TFU Panie rAtka. Pocałuj nas Pan w Jarzębinę i jezdzij sobie Pan sam ????

Murzynek Bambo

No i jak tam w gowork jeszcze sa ludzie podrzegacze kazda opinia o gowork na wage zlota

Mariuszek pipuszek

U nas w Raju ludzi pracuja w soboty i niedziele wszystko zaplacone a w gowork zadnych dodatkow nie placa ludzi nie chca pracowac ale porazka

Hanna

@Marcinek, raz jeszcze proszę Cię o stosowanie się do regulaminu forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Na forum GoWork.pl oceniamy pracodawcę oraz wymieniamy się aktualnymi informacjami na temat warunków pracy w danej firmie. Wszelkie wpisy nie związane z firmą Raj Puc w tym wątku będą ocenianie jako spam i zgłaszane na bieżąco do Administratora.

Macius
@Hanna 23.07.2018 20:20

Pani Haniu, Aniu, Roberciku albo jak tam jeszcze anonimusy sie nazywacie ,na profilu rajpuc jest i bedze o firmie i pracownikach gowork bo to nas najbardziej interesuje i postaram sie aby odwiedzalnosc ludzi tym zainteresowanych byla jak najwieksza a ludzi takich nie brakuje. Pozdrawiam

Pipuś
@Hanna 23.07.2018 20:20

Oczywiście dalej jak należy bedziemy drążyć pracę w gowork, bo na tym się teraz skupia cała Polska - najlepsza na świecie firma gowork 150% zadowolonych pracowników, kolejka do rekrutacji ciągnie się od Warszawy do Katowic. Brawo Brawo i nie Marcinek tylko Maciuś

Marcinek

Pani Haniu nas na Portalu fhu raj interesuje Firma gowork i jego pracownicy, jezeli pani mysli ze mozecie podjudzac ludzi na pianie paszkwilow na inne firmy to my tutaj piszemy o najdoskonalszej firmie jaka jest gowork i o 100% zadowolonych jego pracownikach a co do firmy fhu raj to moze nie ma 100% zadowolenia ale jest chec pytania sie o gowork bo chcemy pracowac tylko w firmie gowork i miec 1000% zadowolenia zawodowego.

Hanna

@Marcelek, chciałabym przypomnieć Tobie o regulaminie forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Proszę Cię, trzymaj się głównego wątku dyskusji. Na forum zaglądają potencjalni kandydaci zainteresowani informacjami na temat firmy Raj Puc. Czy jesteś jej pracownikiem? Czy jesteś zadowolony ze swojej pracy? Może chciałbyś napisać kilka słów więcej?

Hanna

@Ciekawski, jednym z obszarów działalności serwisu gowork.pl jest prowadzenie forów dotyczących firm jako pracodawców. Ten wątek poświęcony jest akurat f.h.u raj puc łaziska górne i to na tej firmie użytkownicy w swoich wpisach powinni się skupiać. Jeżeli jesteś pracownikiem tej firmy, to proszę Cię o pozostawienie własnych uwag i spostrzeżeń wynikających z Twojego zatrudnienia w niej.

Administrator

Jak wyglądają aktualności firmy f.h.u raj puc łaziska górne? Może jakiś pracownik nam je przybliżyć.

Ciekawski
@Administrator 12.06.2018 09:14

Jak wyglądają aktualności firmy GO WORK ? Może jakiś pracownik nam je przybliżyć.

Administrator

Jeżeli jesteś pracownikiem gowork, to co mógłbyś powiedzieć o organizacji pracy w przedsiębiorstwie gowork każda opinia jest na wagę złota. Podziel się z nami.

Mariusz

Uciekaaaać!!!!!!!

Mariusz
@Mariusz 25.04.2018 20:32

I to szybko od mariusza !!!!! Brrr !!!

Administrator

Jeżeli jesteś pracownikiem, to co mógłbyś powiedzieć o organizacji pracy w przedsiębiorstwie f.h.u raj puc łaziska górne?

Tomek
@Administrator 11.04.2018 09:18

Firma jest chyba zamknięta. Wszystko ogrodzone. Nie reagują na telefony.

Administrator

Macie jakieś nowe informacje związane z pracą w f.h.u raj puc łaziska górne?

Administrator
@Administrator 11.03.2018 08:16

Nie ale jak tam panie administratorze z praca w gowork?

Administrator

Powiecie coś o swojej pracy w f.h.u raj puc łaziska górne? Na jakie zatrudnienie można liczyć? Jaka jest atmosfera w pracy? Każda kwestia może być ważna przed podjęciem wyboru.

Administrator
@Administrator 05.02.2018 08:43

Powiecie coś o swojej pracy w gowork? Na jakie zatrudnienie można liczyć? Jaka jest atmosfera w pracy? Każda kwestia może być ważna przed podjęciem wyboru.

Oleksy

Pisanie opinii na forum jest dla każdego!! Mnie się podoba praca w firmie.

anonymous

Ci wszyscy którzy dodają pozytywne opinie na temat tejże firmy są, albo rodziną , albo szefostfem , którym zależy na dalszym werbowaniu idiotów do pracy, ktorych w Polsce nie brakuje. Pracowałem u oszusta za śmieszną kasę i będąc dziennie upokarzany przez szefa tej firmy! Mam depresję która kosztuje mnie zdrowie i pieniądze! BÓG CIĘ OSĄDZI Joachim !

drgt

Może wiecie jakie są zarobki dla przedstawiciela handlowego? - budowanie długoterminowych relacji z dotychczasowymi Klientami Firmy nie jest dużym wymogiem do spełneinia, ale zapewniają odpowiednie narzędzia pracy, bo przecież dają tutaj jeszcze jakieś zarobki.

pipuś

uważajcie na tą firme znowu rekrutują ludzi przez PORTAL OLX do Niemiec na czyszczenie maszyn i elektryków za śmieszne stawki panie Wpadka ładnie tak Polaków wykorzystywać Niemca se zatrudnij z krwi i kości albo przyjaciół twoich z Syrii jest ich ponad milion

lili

pracuje i juz nie pracujew w tej firme szelenstwo robic za takie grosze

bumbum

Tak dbają, że pracownik dodatkowo jeździ po srodki czystości i nie ma za to płacone, tak dbają że wypłaty są przeliczane na niekorzyść pracownika, tak dbają że już nikt tam nie pracuje. No właśnie... Gdzie oni wszyscy się podziali hmm? Skoro tak dobrze w tej firmie? I jakie premie hahahaaa!! Idź BUM spać lepiej.

kolega czarka

W komentarzu piszesz jako ona a przedstawiasz się jako on. Chyba coś z tobą jest nie tak. Może za dużo wódeczki pociągamy co?

krakusik

PIP na tego oszusta nasłać

marcin z slaska

o jejeje ale mówią prawdę

charlie

brak godnej zapłaty w stosunku do wykonanej pracy

anonim

(usunięte przez administratora)

hipcio chimek

W tym szczególnym wypadku właściciel i problem to jedna osoba.

hipcio chimek

co do rozliczania wypłat poprzez diety,wiem że nie raz te diety nie były nawet rozpisywane tak jak rzeczywiście przebywało się poza Polską(raz mniej,raz więcej dni)wszystko po to żeby Chimek był "czysty", kolejnym przykładem może być podsuwanie pracownikom dokumentów do podpisywania z datą wsteczną,czy tez podpisywanie szkoleń których nie było,pozdro dla "byłych"

Marcin

ha ha ale jaja jak się to czyta aż się wesoło robi sam prawda

hipcio chimek

aha i jeszcze do chłopaków którzy pracowali w RAJ-u,jeśli odliczyli wam za ciuchy robocze gdy się zwalnialiście-nie mieli takiego prawa,taki kolejny przykład podwójnej moralności i wymagań wobec prawa w firmie RAJ

marek

a może ktoś napisać ile da się w tej firmie zarobić i czy język niemiecki musi być komunikatywny i jaka jest atmosfera pracy w tej firmie?

Zostaw opinię o F.H.U Raj Puc Łaziska Górne - Łaziska Górne

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U Raj Puc Łaziska Górne