Estinity Wiesława Kaszubska

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 33 ocen.

Opinie o Estinity Wiesława Kaszubska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Estinity Wiesława Kaszubska

Alicja

Od dawna nikt nie dodał żadnej opinii na temat firmy ani pracownicy ani klienci, branża medycyny estetycznej jest bardzo popularna, wiele osób korzysta z różnych usług, może ktoś ostatnio również? Forum służy temu by przekazywać sobie takie informacje. Napiszcie coś na temat zatrudnienia czy jako klienci coś na temat oferowanych usług.

lamborghini

Piotrek dostał właśnie prezent od prokuratury na gwiazdkę - wizytę policji z nakazem aresztowania. Teraz posiedzi sobie minimum 3 miechy w "poczekalni", zaś po procesie będzie się zapoznawał po kolei ze współlokatorami z tej samej (i innej) celi. W sumie żal mi gościa, ale tylko dlatego, że nie zdawał sobie sprawy jak szybko można stracić młodość....żył chwilę w luksusie, a teraz będzie musiał odbębnić za swoje ściemy i robienie ludzi w wałka z 8 lat w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak sobie poprzeglądałem filmiki na YT z jego udziałem to - nawet udając, że się o nim nic więcej nie wie - dochodzi się do wniosku, że coś z naszym antybohaterem psychicznie nie gra. I już nie chodzi o sam wygląd, ale o sposób wysławiania się, zachowania. Facet bez kszty hamulca w stosunku do własnej osoby, taki trochę przypadek kompleksu Edypa czyli maksymalnego parcia na szkło kosztem wszystkich wokół i nawet własnej osoby. Reasumując - koniecznie zaistnieć, a co będzie dalej - to pies mordę lizał.

Jo

O kurr,... to ile tam ludzi pracuje? i wszyscy tak zadowoleni? ciekawe co powie młoda doktor nauk medycznych że ją tak wyru...ano, jak Kaszubski będzie siedzieć.

ef

oj wiecie co wydaje mi się że od dawna to tutaj w firmie nie prowadzą żadnej rekrutacji powiedzcie mi szczerze co o tym sądzicie? i z czego to może wynikać mnie to na przykład zastawnia czy jest oferowane w takim razie jakieś stabilne zatrudnienie czy jak?

OZI

Cześć byli pracownicy Wiesławy i Piotra Kaszubskich. Gdybyście mieli jakieś namiary na Piotra, to dajcie mi znać na mój adres personalsourceofinformation@gmail.com. Tak samo informacje dot. Waszej pracy na tamtejszej infolinii.

Piotr.K

Ma ktoś pożyczyć dyche do dziesiątego?

były pracownik

Ta firma to wielka ściema !!! trzeba uważać na hasła w internecie - BIOCARE Praca tam to wielkie oszustwo pracowników -umowy jak i klientów Sprzedają tam różne drobiazgi kosmetyczne i dietetyczne za duże pieniądze ( oferty z internetu i gazety FAKT) częssto nie są tam wkładane do paczek ( za pobraniem) adres zwrotny zmyślony telemarketerzy mają obowiązek kłamać o firmie oszukują na prowizjach NIE PRACUJCIE TAM jednym z osób odpowiedzialnym oprócz p. Piotra kaszubskiego( przebywającego dla jego bezpieczeństwa po za polską ) jest P. Mikołaj Drobnik Tą oszukańczą firmą interesował się POLSAT i TVN i Prokuratura Rejonowa dla Miasta Warszawy Z Mokotowa

Robert

Pracuje u pana Piotra Kaszubskiego tydzien 20 tysiecy na reke bardzo rzetelny obywatel pozatym ze oszukuje ludzi na kase jest wporzadku juz niedziala infolinia ze sprzedaza vitaslim powinni takich oszustow kastrowac

mocnoprzesadzony
@Robert 22.06.2015 16:14
Pracuje u pana Piotra Kaszubskiego tydzien 20 tysiecy na reke bardzo rzetelny obywatel pozatym ze oszukuje ludzi na kase jest...

co za analfabeta. nic nie rozumiem z twojej wypowiedzi. 20 tys juabłek chyba zarabiasz.

Sabrina

Bardzo fajna praca, wynagrodzenie zawsze w terminie, wszystko sie zgadza. Nie mam zielonego pojecia skad te komentarze ze rzekomo ktos kogos oszukal. Jedna wielka sciema. Nigdy nie byłam swiadkiem zeby komukolwiek cokolwiek sie nie zgadzalo. Szczerze, pisze ten komentarz tylko dlatego, ze czytalam tutaj w opiniach klamstwa a wiem jaka jest prawda. Moze troche ciasno w firmie, ale bardzo polecam :)

tomasz

Ludzie nie dajcie sie nabrac na te rzekomo pozytywne opinie, w tej firmie ludzie nie dostaja wyplat, pracują na czarno, mają naciągac ludzi na produkty wobec ktorych tocza sie sprawy w prokuraturze. Właściciel jest chory psychicznie, jak ma wyplacic komus pieniadze to zaczyna szantażować. NIE PRACUJCIE TAM, a Ci co proacowali i nie dostali pieniedzy niech zglaszaja tego oszusta Kaszubskiego do prokuratury rejonowej warszawa mokotów.

Agatka

Ja pracuje niecały rok i bardzo mi sie podoba :) Mowcie co chcecie, ale wyplaty w terminie i wszystko super :)

meeeee
@Agatka 09.06.2015 22:10
Ja pracuje niecały rok i bardzo mi sie podoba :) Mowcie co chcecie, ale wyplaty w terminie i wszystko super :)...

jak piotrka zamkna i firme to tez bedziesz miała super. juz stracił wiarygodnosc na tym gównie które sprzedaje. Takiej wtopy nie odrobi, bo ludzie będa mieli w tyle głowy zarzuty postawione przez prokuraturę. Musiałby zmienic nazwisko i branżę.

pomocnik jonasza
@meeeee 01.07.2015 08:36
jak piotrka zamkna i firme to tez bedziesz miała super. juz stracił wiarygodnosc na tym gównie które sprzedaje. Takiej wtopy...

Trump tak samo, 6 razy bankrutował z powodu konkurencji...

Anna

Ściemy tutaj lecą że szok. PRacuje długo i naprawde jestem zadowolona. Nie wiem komu sie chce te wypisywać głupoty, ale prace bardzo polecam

Julia

Zamówiłam 2 opakowania otrzymałam 1, błonnika 0, książki 0. Reklamacja minutaponad 7 zł. Na łączach wytrzymałam 3 minuty. No i dałam sobie spokój. Najważniejsze schdłam 0.

Arturo

A ja pracuje dla Piotrka już ponad 9 miesięcy i to najbardziej ciekawa, momentami śmieszna i nie ukrywam że nerwowa praca, ale za to najlepsza jaką miałem i bardzo polecam. Pieniądze na czas, miła atmosfera. Polecam

tomasz
@Arturo 23.04.2015 17:56
A ja pracuje dla Piotrka już ponad 9 miesięcy i to najbardziej ciekawa, momentami śmieszna i nie ukrywam że nerwowa praca, ale...

A jak się czujesz z faktem że uczestniczysz w oszukiwaniu ludzi? kasa nie śmierdzi co?

ANNA

Mieszkam w tym samym bloku co Piotr Kaszubski. Znam jego całą rodzinę. brata, który jest sługą w kościele, siostrę,matkę i ojca, który przebywał w Zakładzie psychiatrycznym. Dzieciństwo Piotra Kaszubskiego składało się z ciągłych AWANTUR wywoływanych przez jego OJCA. Nic dziwnego że wyrósł z niego człowiek bez żadnego szacunku dla innych osób. Podejrzewam że odziedziczył GENY po ojcu. TE jego wygłupiaste OCZY i CHAMSTWO to są jego ATUTY. Za swoje oszustwa kosztem pokrzywdzonych osób kupił sobie 2 sportowe samochody: czerwony i żółty kolor, matce, siostrze i bratu mieszkanie. Uważam że Piotr Kaszubski powinien ponieść KARĘ w postaci KONFISKATY całego majątku i puszczenie go z torbami. Taki jest koniec BOGACENIA się KOSZTEM POKRZYWDZONYCH OSÓB. FIRMA ESTINITY była zarejestrowana na Matkę Kaszubskiego Wiesławę Kaszubską, lecz prowadził ją syn Piotr Kaszubski.

Zeref
@ANNA 19.04.2015 17:50
Mieszkam w tym samym bloku co Piotr Kaszubski. Znam jego całą rodzinę. brata, który jest sługą w kościele, siostrę,matkę i ojca...

Napisałeś jego historię prywatną, na co nie masz jego przyzwolenia i prawa moralnego. Zazdrość zżera, ze w ciągu miesiąca wyciąga tyle, ile Ty przez dekadę?

pomocny

UWAGA Niech każda osoba która została oszukana przez Piotra Kaszubskiego i jego firmy takie jak Estinity Wiesława Kaszubska, Biocare, MPM Entertainment LLC, Whitetime, Hamilton i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów która prowadzi sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@warszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy, słupy. Pracownicy dodatkowo niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK

Ona_młoda_i_głupia

Do tej pory nie mogę się doprosić o moje wynagrodzenie za 6 miesięcy pracy w estinity i biocare. Czemu polski wymiar sprawiedliwości nie zamyka takich (usunięte przez administratora). P. (usunięte przez administratora)..

Lucy

Ta klinika to oszustwo. Jak się później dowiedziałam - że jej właścicielem jest 20-letni hipster to doszło do mnie jak byłam naiwna. Przestrzegam wszystkich przed jakimkolwiek biznesem Pana Piotra K. (Estinity, Biocare). Obecnie sprzedaje suplementy diety w internecie.

Adrian

Jaką ścieme ludzie to pisza :) Ja pracuje u niego ponad 9 miesięcy i to najlepsze miejsce jakie mogłem znaleźć. Wyplaty na czas, 4 000 na ręke, wszystko z umową. Jesli Piotrek to czytasz, to Adrian z tej strony.

Haha
@Adrian 08.01.2015 18:16
Jaką ścieme ludzie to pisza :) Ja pracuje u niego ponad 9 miesięcy i to najlepsze miejsce jakie mogłem znaleźć. Wyplaty na czas...

Adrian, to ty naciagasz ludzi i udajesz lekarza a potem rzucasz sluchawka jak nie potrafisz udzielic odpowiedzi na podstawowe pytania, a moze Adrian to sam Piotr, hahaha?!

as

A na czym polegała praca? Ja zostałam zaproszona na rozmowę na adres Podbipięty i nawet bym nie wiedziała o co chodzi dopóki nie wpisałam w google. Ogłoszenie o pracę mówiło o sprzedaży telefonicznej (połączenia przychodzące) kosmetyków i suplementów diety. Od początku miałam wątpliwości, bo nawet nazwy firmy nie było w ogłoszeniu. Dzięki za tą wypowiedź, nie będę marnować czasu, żeby się tam wybierać.

Bolo
@Oburzona 26.01.2015 22:57
Moja praca dotyczyla reklamy - teksty reklamowe, reklama internetowa etc. Co do telemarketingu to radze sprawdzic w jakich waru...

Adrian? Te który myje klopa i schody? 4 na rękę? chyba 4 pytongi bierzesz do ręki!

amatorkwaśnychjabłek
@Oburzona 26.01.2015 22:57
Moja praca dotyczyla reklamy - teksty reklamowe, reklama internetowa etc. Co do telemarketingu to radze sprawdzic w jakich waru...

adrian jak to czytasz to wehjdź mu jeszcze po palcu do tyłka. Nie zapomnij zrobić laski.

Oburzona

Uważajcie na tę firmę. Zostałam "zatrudniona" przez syna właścicielki - Piotra. Umówiliśmy się na określoną stawkę oraz umowę o pracę. Od pierwszego dnia mnie zwodził, sugerując że umowę podpiszemy "jutro". Czwartego dnia pracy, po tym jak stwierdził, że księgowy nie przesyła mu dokumentów, powiedziałam iż nie widzę innej opcji niż ta umowa. Zaproponował mi mniej formalne rozwiązania, czyli takie bez zabezpieczenia. Odmówiłam ponieważ od początku umawialiśmy się na inne warunki. Poza tym człowiek ten nie wzbudza zaufania więc nie widzę sensu pracy u kogoś takiego bez formalnej podkładki. Powiedział, że w takiej sytuacji musimy się rozstać. Odmówił wypłaty wynagrodzenia. O Piotrze Kaszubskim można przeczytać wiele niepochlebnych opinii w internecie. Niestety nie natrafiłam tam na opinie pracowników... Firma jest mała, dopiero się rokręca. Piotr współpracuje na zasadzie "zatrudniania" znajomych, czyli bez umowy, czy im w końcu płaci, tego nie wiem. Jedno jest pewne, że rotacja jest duża. Atmosfera mało przyjemna gdyż 20- letni właściciel ma swoje dziecinne nastroje. Siedziba w prywatnym mieszkaniu - brud i ubóstwo. Nie życzę nikomu współpracy z tym człowiekiem bo to strata czasu, nerwów i pieniędzy. W momencie gdy zaproponował zatrudnienie, miałam pracę. Zrezygnowałam z niej i przez niego jestem bezrobotna... Człowiek oszust, myślący tylko o zapchaniu swojego portfela, okradając innych. Nie można pozwolić na takie zachowania.

Zostaw opinię o Estinity Wiesława Kaszubska - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Estinity Wiesława Kaszubska