Niezapominajka Apteka

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 58 ocen.

Opinie o Niezapominajka Apteka

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niezapominajka Apteka

Momi

Praca w Niezapominajce wygląda tak: 1. Pracujesz na zmiany i w weekendy nierzadko po 12h. 2.Premie są uzależnione od wciskanego pacjentom badziewia. 3. Jesteś mobingowany przez wszelkiego rodzaju koordynatorów,dyrektorków i innej maści korpooszłomów dla których nie człowiek jest ważny tylko KASA! 4. Pracujesz w ciągłej gonitwie i stresie. 5. Zarabiasz dużo mniej niż w innych aptekach sieciowych. 6. Nikt nie liczy się z Twoim zdaniem. 7. Socjal słabiutki , buty które dostajesz do pracy nadają się odrazu do śmieci. 8. Przerwa na śniadanie? Zapomnij albo jedz w biegu na stojąco. 9. Podwyżki ? Raz na parę lat może coś Ci dadzą. 10. Ogólnie jesteś tylko nic nie znaczącym trybikiem do zarabiania pieniędzy dla "góry" żeby MM mógł 5 raz w roku pojechać w ciepłe kraje. 11. I tak w nieskończoność... Sami zdecydujecie czy chcecie być wykorzystywanymi osłami w tym korpo.

Ona
@Momi 06.12.2017 17:18
Praca w Niezapominajce wygląda tak: 1. Pracujesz na zmiany i w weekendy nierzadko po 12h. 2.Premie są uzależnione od wciskaneg...

Widzę ,że bardzo jesteś zła na Niezapominajkę. Czyżby cię zwolnili ;-) ? A może pracujesz dla konkurencji ? Pracuję w Niezapominajce od kilku lat. Większość powyższych zarzutów to kłamstwo, a pozostałe dotyczą wszystkich sieci i są przekoloryzowane. Uważam ,że to najlepszy pracodawca pod względem szacunku do pracowników.

Stokrotka

Ja jestem bardzo zadowolona. Umowa o pracę, dobre wynagrodzenie + premia, fajna atmosfera, mamy zgrany zespół poza tym szanują ludzi i liczą się z ich zdaniem.  

Momi
@Stokrotka 06.03.2017 12:53
Ja jestem bardzo zadowolona. Umowa o pracę, dobre wynagrodzenie + premia, fajna atmosfera, mamy zgrany zespół poza tym szanują...

Chyba Cię pogieło. Liczą się że zdaniem ludzi???? Szanują ich?????? Chyba zwariowałaś!

fox
@Stokrotka 06.03.2017 12:53
Ja jestem bardzo zadowolona. Umowa o pracę, dobre wynagrodzenie + premia, fajna atmosfera, mamy zgrany zespół poza tym szanują...

te premie to żenada ...

Zaciekawiony83

zauważyłem ogłoszenie na stanowisko Asystenta działu Księgowości - tylko czy ktoś pomoże ustalić gdzie Oni mają siedzibę ? KRS tego nie precyzuje jakoś bo na Starowiślnej 1 jest po prostu jedna z aptek i nic więcej tam nie widze. Generalnie opinie na temtat pracy tez mile widziane, natomiast bardziej zależy mi na ustaleniu gdzie ONI mają siedzibę na dobrą sprawę ? lub gdzie jest dział księgowości ?? Z góry dzięki za pomoc.

stokrotka
@Zaciekawiony83 20.11.2017 16:28
zauważyłem ogłoszenie na stanowisko Asystenta działu Księgowości - tylko czy ktoś pomoże ustalić gdzie Oni mają siedzibę ? KRS...

Jasnogórska 71, Jeśli Cię zaproszą na rozmowę to zarezerwuj sobie ponad 2 godziny

zaciekawiony83
@stokrotka 24.11.2017 07:39
Jasnogórska 71, Jeśli Cię zaproszą na rozmowę to zarezerwuj sobie ponad 2 godziny

dziękuję za odpowiedź. a z jakiego powodu ponad 2 godziny? aż tyle tra rozmowa u nich ?

faramceuta

Ktoś napisze więcej co jest dobre w firmie, a co złe? Czy warto tam iść do pracy i jak tam się pracuję? Czy premie są wysokie? I czy zwalniają ludzi???

Borutka

Ludzie jak czytam wasze opinie to mam wrażenie że niektorzy sa niepełnosprawni umysłowo.Umowe daja a co kur.a łaske robia to podstawowe wymogi nie daja umowy to swiadczy o nich .Tam umowy daja to jest pewne i pewne jest to ze stosunek wymagan do płacy jest przepascia oczywiscie jesli chodzi o płace .W wielu firmach tak jest ale tu jest to gleboko przesadzone.Pracy nie idzie przerobic za wyplate nie idzie wyżyc .Pracowalam tam i oceniam to firme bardzo slabo ,a prawda jest taka ze ciagle przyjmuja bo nikt zabardzo nie chce tam pravowac .Smie powiedziec ze jest to najslabsza opcja z sieciowek w polsce .

Joanna

@przyszły pracownik z Twojej wypowiedzi wynika, że przyjęli Cię do pracy. Powiedz na jakim stanowisku pracujesz i jakie są warunki pracy? Aktualnie w firmie Niezapominajka Apteka poszukują Dietetyka. W ofercie napisali, że oferują zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie, elastyczny czas pracy. Może ktoś składa cv?

Przyszly pracownik
@Joanna 01.09.2017 16:25
@przyszły pracownik z Twojej wypowiedzi wynika, że przyjęli Cię do pracy. Powiedz na jakim stanowisku pracujesz i jakie są waru...

Pracuje jako mgr farmacji na pelnym etacie. Grafik wedlug zyczen ustala kierownik. Jesli chodzi o kodeks pracy to jest przestrzegany. Obuwie i odziez otrzymujesz od firmy. Jak na razie jestem zadowolona. Zobaczymy co potem

przyszły pracownik

rozmowa kwalifikacyjna w tej sieci jest czymś bardzo dziwnym . zadają pytania dotyczace np ocen w liceum ,na studiach, gdzie pisało sie prace magisterską, dlaczego tam, co nas w zyciu motywuje, co motywuje do pracy, nasze pasje , hobby, stan rodziny brakowało mi pytania czy myje zęby codzinnie . Naprawde czułam sie dziwnie na rozmowie. Trafiłam na niemiłą kordynatorkę, udawała ze ma mnie gdzies i wcale mnie nie potrzebują a magistra szukali od dawna i nikt sie nie zgłaszał. Płace nie najgorsze, ale trzeba sie upierać przy swojej stawce i nie dac wpuscic w maliny jak chcą stawke mocno zaniżyć. Premie podobno wysokie ale zobaczymy jak bedzie .

legeartis
@przyszły pracownik 26.08.2017 16:24
rozmowa kwalifikacyjna w tej sieci jest czymś bardzo dziwnym . zadają pytania dotyczace np ocen w liceum ,na studiach, gdzie p...

Zgadzam się. Rozmowa kwalifikacyjna była dziwna. Pytali mnie o to, czy skończyłem szkołę prywatną czy państwową. Wypytywali o samopoczucie. Przeprowadzili wywiad pacjent - pracownik. Pytali o oceny w szkole z konkretnych przedmiotów. Ogółem odniosłem wrażenie, że ta firma tak naprawdę ma ogromne oczekiwania wobec Ciebie, jednocześnie nie oferując nic Tobie. Rok przepracowany na stażu, osoba z dużą wiedzą jako technik, a zaoferować mogli najniższą krajową, dziwne godziny pracy (czasem 4, czasem 10) i dodatkowo oprócz wciskania preparatów promocyjnych, również tabelki, koszyki oraz formułki jak w Rossmannie. No i tajemniczy klient. Nic dziwnego, że oferta pracy w jednej z aptek wisi już około trzech czy czterech miesięcy. Nie polecam.

Joanna

@lucyfer gwiazda zaranna rozumiem, że nastąpiły opóźnienia w wypłaceniu pensji. Czy często zdarzają się takie sytuacje?

lucyfer gwiazda zaranna

maja ludzi za nic. nie płacą w terminie bo tak im pasuje . po prostu bezczelni tupeciarze.

wizjoner

Czołem! Nie wiem dlaczego jest tyle negatywnych opinii o naszym pięknym family business. Przecież w Niezapominajce jest OK! Elastyczne godziny pracy (9am-3pm) i całkiem przyzwoite zarobki (na własny jacht co prawda mnie nie stać, ale na wypad w Alpy poszusować owszem). Czasem coś się sypnie, to prawda, ale taka jest cena postępu – pamiętajcie jednak, problemy nas wzmacniają! Zamiast narzekać, zamykać się w sobie i wyładowywać frustrację na forach int. wystarczyłoby gdybyśmy poświęcali sobie wzajemnie dziennie chociaż minutę. Smuci mnie, że zawsze znajdą się tacy, którzy zamiast pracować odwiedzają galerię albo siedzą na ciągłych L4 – shame on you! Na szczęście w tej firmie są ludzie, którzy rozumieją naszą wspólną wizję i solidnie pracują. Dobra robota, świetnie! Napisałbym jeszcze więcej ale nie chcę przeciągać, a poza tym muszę pilnie…

Ziko

Nie polecam tej apteki. Byłem kiedyś ich klientem, farmaceuta sprzedał mi czopki, i nie powiedział jak się je stosuje - doszedlem sam, metodą prób i błędów. Innym razem chciałem kupić Apap na ból głowy, a wyszedłem ze Stoperanem - głowa bolała dalej, a doszło zatwardzenie. Byłem też ich pracownikiem i potwierdzam, ciągłe naloty tej lafiryndy AA oraz AB, AC, AD, AE oraz najgorsza chyba z nich wszystkich, czyli XY. Tam nikt nie chce pracowac. Ja już odszedłem, po 24 miesiącach bez płacenia pensji straciłem cierpliwość. Klienci to wszystko widzą i stąd te pustki (maskują je robiąc sztuczny tłum postaciami wyciętymi z kartonu - ostatnio widziałem w tej pseudo kolejce Roberta Lewandowskiego z piłką pod pachą). Chcąc być uczciwym nie będę robił reklamy innej, na prawdę godnej polecenia, aptece z Krakowa, bo wierzcie mi, jest taka gdzie na prawdę wszystko jest ok, ludzie wchodzą tam chorzy, a wychodzą zdrowi, wchodzą starzy, a wychodzą młodzi, wchodzą biedni, a wychodzą bogaci... i nawet ludzie w kolejce są z krwi i kości. Zastanów się i wybierz mądrze.

Obserwator
@Ziko 07.04.2017 21:44
Nie polecam tej apteki. Byłem kiedyś ich klientem, farmaceuta sprzedał mi czopki, i nie powiedział jak się je stosuje - dosze...

Ale jaja... No,ale w końcu Wielkanoc za pasem, a to przecież jajcowe święta. :) Śmiem przypuszczać,że powyższy post jest autorstwa słynnej MN,tudzież redaktor ET i że miało być niby tak trochę sarkastycznie.... a wyszło jak zawsze.Moja rada: Mniej napinki,więcej dystansu i tyle w temacie.Pozdrowienia dla wszystkich pracowników sieci i serdeczne życzenia świąteczne. :) PS "Naprawdę" naprawdę pisze się łącznie. :)

Joanna

@Beti chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach. Co według Ciebie wpływa na tak dobrą atmosferę?

zapomnij

Pracowalam w Niezapominajce 8 lat.Z pozytywów to pensja zawsze na czas na poczatku skusilo mnie wyzsze wynagrodzenie niz u poprzedniego pracodawcy i lepsze godziny pracy ( praca po 6/7h dziennie ).Po 2 latach pracy i rozwoju firmy zaczelo sie dziac coraz gorzej.Najpierw zaczelo sie od dolozenia raz w tygodniu zmiany 10h a nastepnie grafik zmienil sie tak ze musialysmy wyrabiać juz caly etat nie bylo by w tym nic dziwnego i strasznego gdyby nie to ze zmiany byl takie raz 10h drugi dzien 12 h trzeci dzien 7h czwarty dzien znow np. 9 h itd. plus pracujacy weekend lub sobota.... Zaczeło sie kontrolowanie i przymuszanie do sprzedaży konkretnych preparatów a w zasadzie suplementów diety jakis firmy NO NAME... Pensja przez 8 lat jak tam pracowalam nie drgnela nawet o złotowke.... premie są smieszne rzedu 50zl i są uzaleznione od ilości wcisniętego pacjentowi badziewia czyli np.magnezu za 3zl. p.MM nie ma juz zadnego kontaktu ze swoim pracownikami otoczyl sie managerami,ktorych interesuje tylko sprzedaż i wyniki w tabelkach a nie pracownik i dobra atmosfera w pracy.To co napisał Luko pare postów wyżej to sama prawda.... Przeszlam do konkurencji atmosfera lepsza pensja wyższa ,premie wyższe. Bez nerwowych nalotów p. MN co do AM to faktycznie przemądrzala osoba zwana PREZESOWA ;)

roka
@zapomnij 23.03.2017 14:42
Pracowalam w Niezapominajce 8 lat.Z pozytywów to pensja zawsze na czas na poczatku skusilo mnie wyzsze wynagrodzenie niz u popr...

zapomnij , miałam przygodę z tą siecią ale kto to jest PREZESOWA (AM)- jakaś podpowiedź? Do czynienia miałam z MN i wystarczy

Beti
@zapomnij 23.03.2017 14:42
Pracowalam w Niezapominajce 8 lat.Z pozytywów to pensja zawsze na czas na poczatku skusilo mnie wyzsze wynagrodzenie niz u popr...

Chyba masz nieaktualne informacje bo premie są i to duże ja dostaje za miesiąc 600 zł a można nawet więcej a jestem technikiem, a co do atmosfery to w aptece w której pracuję jest bardzo fajna atmosfera

Joanna

@Stokrotka możesz opowiedzieć co najbardziej lubisz w pracy? Chętnie dowiemy się co wpływa również na tak dobrą atmosferę.

Niezapomniany

Na stanowisko asystenta poszukują kogoś z dużym doświadczeniem i wiedza, co może świadczyć o tym, że mało płaca... najlepiej żeby przyszedł i bez żadnych nakładów innych pracowników samodzielnie pracował, ale czy to nie jest ogłoszenie na asystenta...? Kogoś kto ma właśnie wdrażać sie w branży księgowości i uczyć się...? Życzę powodzenia w szukaniu pracownikow z doswiedczeniem i znajomością programu min. 1 rok na takie stanowisko...

Joanna

@Mewa12 długo już pracujesz w firmie? Co sprawia, że jesteś zadowolona z tej pracy? Chętnie usłyszymy więcej.

Zainteresowana

Zauważyłam ofertę pracy na stanowisko Asystent ds. księgowości - może mi ktoś napisać, jak się tam pracuje w tym dziale? To nie pierwsze ogłoszenie jakie widzę do tego działu czy do kadr i płac! Faktycznie ludzie odchodzą bo system pracy jak w corpo... czy to tylko jakiś zbieg? No i może ktoś coś wie-jakie tam są zarobki -mówię o tym dziale! Dzięki wielkie za pomoc.

Były pracownik

Sieć aptek Niezapominajka to typowe korpo działające w myśl hasła : " Kochamy Cię,ale wyciśniemy z Ciebie wszystkie soki,aż do ostatniej kropelki. :) I przy okazji zrobimy Ci niezłe pranie mózgu,jak powinieneś myśleć i postępować. " Ale co do powinności pracodawcy względem pracownika to w tym temacie firma jest naprawdę w porzo. Jeśli ktoś lubi korporacyjny tryb pracy i poza życiem zawodowym nie ma już żadnego innego życia (typu rodzina,przyjaciele,odpoczynek,hobby itp. ) to polecam serdecznie.

zik

Nie polecam . Bardzo duże wymagania kosztem ciężkiej pracy pracowników. Bałagan w kadrach , księgowości i ogrom biurokracji. Zmuszania do wypychanie suplementów żeby robić zyski.

Kacha

Dokladnie ja tez dlugo tam pracowalam ale przez przeprowadzkę musiałam zmienić pracodawcę, teraz czekam moze otworzą się w moim mieście lub okolicy żeby do nich wrócić bo tak dobrze się u nich pracuje i szanują ludzi

Mewa12

Dają umowę o pracę z wypłatą nie ma problemu, dostałam umowę przedwstępna także zapewniają komfort.

Bartosz
@Mewa12 09.01.2017 21:15
Dają umowę o pracę z wypłatą nie ma problemu, dostałam umowę przedwstępna także zapewniają komfort.

A dają jakieś premie? Jak się pracuje

Mewa12
@Bartosz 09.01.2017 22:07
A dają jakieś premie? Jak się pracuje

Są premie i wszystko czego dowiedziałam się na rozmowie kwalifikacyjnej sprawdziło się także nie sciemniają :) Pracuja u nich ludzie którzy od lat nie zmieniali pracy w mojej aptece tak jest więc to też o czymś świadczy :) ja jestem zadowolona

Bartosz

Ma ktoś jakieś nowe informacje, jak się pracuje, dają umowę?

Ewelina

O co chodzi z tą pomocą apteczną w Krakowie? Co chwilę się ogłaszają... Był tam ktoś na rozmowie?

Piękny

Miło mi to słyszeć o Twojej koleżance, niech jej się powodzi

Kari

Moja koleżanka tam pracuje, ma umowę o pracę i nie martwi się o wypłatę w terminie poza tym dają premie pracownikom, jak skończę staż to idę do nich na rekrutację.

anonim

(usunięte przez administratora)

Apteka Apteka

Mowa o stazu nie praktykach. Byłam właśnie na rozmowie kwalifikacyjnej. Płacą Technikom jak każdemu pracownikowi na umowę o pracę :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Apteka Apteka

A nie jest płatny ? Z tego co wiem stazystom Technikum Farm. płacą co prawda nie najlepszą kasę, ale płacą. Chyba że mowa o mgr ale to żadna apteka nie zapłaci.

Apteka Apteka

Ale chyba nie wszędzie jest tak zle jak piszecie. Sama sie zastanawiam nad stażem w Niezapominajce. Może placa nie najwyższa ale od kolegi ktory konczy tam staz w listopadzie nie słyszałam złego słowa nt. braku pomocy czy złosliwosci ze strony personelu. Kasa faktycznie - bez rewelacji.

jarmuż

praca frustrująca, stresująca, kiepsko płatna, bez chwili wytchnienia czy czasu na zastanowienie się, bo przecież kolejka stoi. Beznadziejna biurokracja, fatalne księgowe; nikt tu nie dba o dobro pracownika; wypychactwo, skierowanie całej uwagi na zyski. Firma pogłębia upadek polskiej farmacji w ogóle. Nie polecam

pracownik biurowy

pracownik biurowy to sciema, jezdzisz po aptekach i rozwozisz towar, ewentualnie zbierasz korespondencje jak jakis listonosz i zawozisz do biura lub do roznych instytucji typu NFZ etc. Jestes caly czas na telefon. Potrafią Cie wysłac do innego wwojewodztwa z jednym papierem, po to by miec pieczatke ze zlozyles, zamiast wyslac listem poleconym. W ogole nie mysla o kosztach w tym aspekcie. slabo

kuku

Nie, szukają specjalistów z doświadczeniem za 1300 netto. Dlatego rekrutacja wciąż trwa.

pytanko

widziałam ofertę na pracownika biurowego. właściwie co jakis czas ponawiane jest to ogłoszenie. o co chodzi? ludzi im się zwlaniaja czy sami ich wywalają co chwilę?

jozue

Porażka pod każdym względem. O podwyżkę trzeba poprosić, nikt sam nie przyjdzie i nie zaproponuje. Samochód dostałem biały, nikt nawet nie zapytał jaki chcę kolor. A co jakbym nie lubił białego? Jeśli nie chcesz jeździć białym samochodem to omijaj tą firmę szerokim łukiem. W łazience szaleństwo, ciągle musisz podnosić deskę, a te kobiety ciągle ją opuszczają. Nietolerancyjni. Każdy kopie pod Tobą dołki, nawet Prezes chce Cię wygryźć ze stanowiska. Jak tylko znajdę pracę, gdzie dostanę 10000zł na rękę odchodzę!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

Najgorsza sieciówka jaką znam! Apteka Niezapominajka na ul. Wlotowej jest najgorsza. Personel traktuje pacjenta jak wroga i debila (taka polityka firmy). Piszę to jako osoba która pracowała w aptece a nie jako sfrustrowany pacjent. Dodatkowo musisz być elastyczny tzn. być na ich każde zawołanie! Natomiast jak chcesz dostać urlop to Pani Kierownik zawsze odmawia albo rozkazuje aby pracownik sam znalazł zastępstwo na czas swojego urlopu. Ogólnie jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie pracujesz ciągle a wypłata żenująco niska!

kuku

zatrudniają jak leci bo mają duże braki- nikt nie chce u nich pracować, a jak już zatrudnią to umowę dostaniesz po 2 miesiącach. Zarobki kapitalne 1700 na rękę (technik). Ogólnie gratka dla PIP. na cito wie.

MOPS

Najgorsza sieć aptek...wyzysk pracowników, brak szacunku dla drugiego człowieka, firma nastawiona tylko na własny zysk, pensje najniższe na rynku pracy- nie sposób za nie przetrwać Elastyczny czas pracy = jesteś do dyspozycji w każdej chwili i na każde zawołanie lecz gdy Ty potrzebujesz wolnego musisz sobie poszukać zastępsywo Brak funduszy socjalnych Jeśli się zatrudnisz to już Ci współczuję..będziesz poniżany, lekceważony, traktowany jak nic nie warty śmieć

magdalena n. pseudonim: "na cito"

mam na imie madzia,pracuje tam nadal ale już mam dosyć, po prostu mobing który stosuje już mnie znudzil, musze cos innego wymyslec. wysylajcie cv, z checia was "przyjmę" :D

marcino

witam zastanawiam sie nad aplikacja cv do jednej z ich nowych aptek, czy ktos moze mi udzielic konkretnych opinii, faktycznych zarobkow i trybu pracy u nich? ewentualnie na maila marcino86@interia.pl co do innych sieci, to slyszalem ze najgorzej jest jednak w dr maxie

.

Czy ktoś już kiedyś pracował w tej aptece?

kogne

wpakujesz się, wszyscy co odeszli mówią jednogłosnie: "odżyłem/am"

Megi

Nie tylko we Wrocławiu, ale i w innych miastach otwierają duuuużo aptek. Właśnie szukam pracy i zastanawiam się czy wysłać CV. Żeby tylko nie wpakować się w jakieś g.wno.

pedro

Napisze może, jak znajde chwile

Pepp

Pamietajcie, wchodzenie w cztery litery i kablowanie = uznanie dyrekcji i bonusy z tego tytułu. Generalnie nie polecam

pedro

PRACOWNIK ADMINISTRACYJNY - nie dajcie się nabrać, to tylko z nazwy, pracowałem tam i kolega ma to stanowisko to rozwozi paczki(towar) po aptekach i jest na tzw. "posyłki". Płaca marna. Ogólnie słabo płacą.

vinyl
@pedro 22.10.2015 13:53
PRACOWNIK ADMINISTRACYJNY - nie dajcie się nabrać, to tylko z nazwy, pracowałem tam i kolega ma to stanowisko to rozwozi paczki...

Pedro napiszesz na maila coś więcej? vinyl@op.pl

Green

W aptece Niezapominajka przy ul.Wlotowej w Krakowie personel jest albo niedouczony albo nastawiony na zbijanie kasy. Zamiast enzymu laktazy pani sprzedala mi Multilac,czyli suplement diety pomocny przy antybiotykoterapii. Całe szczęście,że specyfik nie był szkodliwy,a tylko nie pomógł...

FarmaceutkaDM

Ja rownież miałam okazje ostatnio uczestniczyć w rozmowie kwalifikacyjnej w tej sieci, muszę sie zgodzić co do warunków zatrudnienia, niestety zarobki bardzo słabe, zdecydowanie lepiej płaca w innych sieciach. Na całe szczęście wybrałam inna oferte z duża różnica w zarobku. Mam koleżankę, która już dłuższy czas pracuje w tej sieci i sama przyznaje sie ze jest co raz gorzej , wszystko było dobrze kiedyś, kiedy Pan Prezes MM rozmawiał ze swoimi pracownikami, a nie teraz kiedy w ogóle nie ma zainteresowania tym co Jego pracownicy " czuja" i co sie dzieje w placówkach.

Magister

Po pierwsze żałosna rozmowa z PANEM o ocenach z matematyki w LO (by the way PANI pytała koleżankę, też mgr czy ma maturę:() Po drugie nienormowane godziny pracy, raz 12h a raz 4h- co jest bardzo męczące na dłuższą metę. Po trzecie typowa sieciówka, z wpychaniem pakiecików za wszelką cenę i rankingami na koniec tygodnia, kąśliwymi uwagai itp. Po czwarte kiepska kasa... jak na sieciówkę płacą żenująco. W ogóle brak szacunku do pracy mgr NIE POLECAM- szukajcie innej apteki.

Anna

PRL56 mylisz pojęcia, to nie rzetelna opinia, tylko osobista wycieczka pod adresem jednej z Pań tam pracujących. Co inteligentniejsza osoba to dostrzeże. Od lat tam chodzę, właściciele się zmieniają a personel jak zawsze dobrze doradzi i nie raz poprawi mi humor. Pozdrawiam Anna

mila

popieram wypowiedz wyżej, dodam jeszcze ze w tej firmie (usunięte przez administratora) mają profity

aggi

Ten niedouczony personel to chyba norma, mimo (podobno) niezwykle trudnej rozmowy kwalifikacyjnej.W Krakowie to chyba w każdej niezapominajce jakiś tuman się znajdzie. Polecam powtórkę z farmakologii, moje Panie przy uczuleniu na aspirynę jako zamiennik ibuprofen to trochę kiepski pomysł. Święte przekonanie o sterydach w nizoralu już trochę mniej szkodliwe, ale niesmak pozostaje...

Zostaw opinię o Niezapominajka Apteka - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niezapominajka Apteka