Brandgood Maciej Golonka

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 46 ocen.

Brandgood Maciej Golonka
2 46 6 1

Opinie o Brandgood Maciej Golonka

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Weronika

Nie widzę, aby obecnie były prowadzone rekrutacje, ale może ktoś z was będzie wiedział czy są jakieś nabory. Proszę pomóżcie innym użytkownikom dzieląc się opinią o firmie Brandgood . Wiecie może jak wygląda rekrutacja? Czy ewentualnie można liczyć na dodatkowe benefity od firmy? Podzielcie się opinia proszę.

Weronika

@Robić nie robić, na pisz proszę na jaka umowę może liczyć nowy pracownik? Czy jest przewidziana umowa o pracę? Czy prócz pensji podstawowej przewidziane są dodatkowe bonusy? Czekamy na resztę opinii o Brandgood Maciej Golonka.

robić nie robić
@Weronika 22.05.2018 15:22

umowa o pracę na czas określony ( raczej najniższa) z perspektywą na czas nieokreślony. produkcja i montażyści mają premię finansowe.

Weronika

@Brake, co masz na myśli mówiąc, że wypłaty są na raty? Czy w ciągu miesiąca wypłata jest dzielona na jakieś "części", które otrzymujesz po okresie rozliczeniowym, tak to jest? Wytłumacz też jak objawia się kontakt z szefem, napisałaś, że porażka ale może jesteś w stanie to rozwinąć? Na forum są również opinie byłych pracowników, którzy wspominają , że wynagrodzenie jakie otrzymywali było dobre i atmosfera też w porządku. Więc proszę powiedzcie mi, jak jest obecnie? Jakie zaszły zmiany od roku 2017?

Barbara
@Weronika 16.04.2018 10:19

Wypłata w ratach (co najmniej 3) wyplacanych pod koniec miesiąca lub później gdzie w sumie wypadało by dostać wypłatę za kolejny miesiąc. Szefowie to dramat- jednego dnia jestes super a już następnego dnia rano wylatujesz z niewiadomo jakich przyczyn. Ale to nic bo pieniądz ma się zgadzać ale w ich kieszeni-Twoje ciężko zarobione pieniądze nie są dla nich ważne bo jak ktoś napisał wcześniej pracownika można zmienić ot tak. O należne wypłaty trzeba prosić-KURIOZUM. Nie ma pieniędzy na materiał ale ich to nie obchodzi- produkt ma być gotowy na czas a jak załatwisz sobie materiał to niech się kierownicy martwią którzy z reszta nie są lepsi od szefów. Kierownictwo zachowuje się jak gdyby byli niewiadomo kim. Traktują ludzi z góry a wyzwiska i przekleństwa pod adresem pracownika są na porządku dziennym. Także atmosfera między pracownikami w miarę OK ale między pracownikiem a kierownikami czy szefostwem dramat. Nie polecam

Robić nie robić..
@Barbara 23.04.2018 23:11

Wypłata fakt na raty ale nigdy nie było tak że spóźnili się i do końca miesiąca niewyplacili.. skąd Barbara mas takie info ?? Relacja pracownik kierownik normalna koleżeńska dziwna opinia Barbara ...

Weronika

@Barbara, dziękuję Ci za tak obszerną wypowiedź. Tego typu komentarze są cenne, w szczególności dla osób, które jeszcze nie do końca wiedzą czy chcą zacząć pracę w tej firmie. Może jest jeszcze na forum osoba, która zechciałaby napisać parę słów o firmie?

Brake

Typowa polska firma, dla właściciela liczy się tylko kasa ale jego własna, pracowników zawsze można zmienić. Mimo ze ktoś ma w cholerę roboty i nie wyrabia ze zleceniami nie przyjmie się drugiej osoby tylko tyra się jedną. Wypłaty na raty i ciągle opóźnione. Załoga w miarę ale już kontakty z szefostwem to porażka. Ogólnie nie polecam tej firmy.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Brandgood Maciej Golonka?

Fonsi

Witam. Pojawiła się oferta pracy na stanowisku spawacz i zastanawiam się czy warto. 1. Ile zarabia się na tym stanowisku? 2. Czy są nadgodziny i czy są lepiej płatne? 3. Jaka jest atmosfera? 4. Relacja kierownictwo-pracownik?z przykladami 5. Co takiego wyrabiają kierownicy że określani są jako "niepelnosprawni"? Przyklady 6. Ile wynosi przeciętne opóźnienie wypłaty? Jeżeli ok tyg. to jeszcze spoko 7. Tendencja w zatrudnianiu ludzi czyli ilu na oko pracowało w styczniu zeszłego roku a ilu teraz 8. Przykłady dziwnego zwalniania ludzi. 9. Firma się zwija czy rozwija? Bardzo proszę o szczera i szybka odpowiedź.

Mario
@Fonsi 23.01.2018 23:25

Jako spawacz nie masz kierownika trzepika także troszkę lepiej, wypłaty masz z opóźnieniem nawet do miesiąca nadgodziny płatne

Fonsi
@Mario 23.01.2018 23:50

Dzięki za odpowiedź. Kierownik trzepik? Co to oznacza? A coś o zarobkach, relacjach i czy firma ma przyszłość czy nie.

Mario
@Mario 23.01.2018 23:50

Taki kawaler do wzięcia, zadna bo nie chce to sie trzepie ????

Administrator

Czy ktoś wie, jak aktualnie prezentuje się Brandgood Maciej Golonka na tle innych przedsiębiorstw? Może okazać się to cenną informacją dla osób mieszkających w Kraków i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.

Waldek

Najgorsza firma w jakiej pracowałem, wypłaty z opóźnieniem warunki pracy coraz gorsze, kierownicy niepełnosprawni

anonim

(usunięte przez administratora)

Małpa

Paweł G. to ja Nie wiem po co są wypisywane takie informacje, od 17 lat witam się z pracownikami, nie ma rotacji na stanowiskach grafików, handlowców, kierowników montaży / produkcji. Umowy normalne pierwsza na 3 miesiące druga na 1 rok lub 2 lata, 3 na cza nieokreślony. Jeżeli komuś zależy 2 umowa może być na czas nieokreślony. Na zwolnienie w firmie trzeba sobie zasłużyć, zarobki takie jak w innych firmach reklamowych. Wypłaty są płacone na bieżąco tak jak środki pozwalają, normalne. Quady i inne rzeczy wypisywane pod adresem właściciela nie jestem w stanie skomentować brak mi słów. Każdy pracodawca dający w Polsce prace powinien być szanowany.Istotą każdego człowieka prowadzącego firmę jest dążenie do wolności bo ciąży na nim cała odpowiedzialności. Osądzanie ludzi pozostawiam Bogu, każdy żyje po swojemu i nic nam do tego.

Arek
@Małpa 21.09.2017 15:54

Malpa co Ty glupku opowiadasz wszyscy mają Cię za durnia I w dzień w dzień z Ciebie wszyscy mają polew pracownicy i kierownicy po zebraniu z Tobą zawsze opowiadają co debil wymyślił, a do byłych pracowników na ulicy boisz się podejść i udajesz, że ich nie widzisz, gdyż boisz się dostać plaszczaka.

mleko i pączek :) EM.

Czytając te wszystkie opinie o Gamie muszę przyznać racje w pewnych kwestiach aczkolwiek niektóre są mocno przekoloryzowane. Przepracowałem tam 4 lata na stanowisku montażysty, pieniądze dobre - mało jest firm reklamowych w Krakowie które płaca tak jak Gama. Prawda jest to ze trzeba pracować dużo godzin daleko jeździć i często być poza domem ale atmosfera w ekipach i gratyfikacja finansowa rekompensują wszystko. Przez te 4 lata raz była sytuacja ze Wypłata nie została wypłacona do końca miesiąca( trzeba sie poprostu nastawic na wypłate na koniec miesiąca i problem z brakiem wypłaty 1 czy 10 automatycznie znika). ludzie którzy wypisują tutaj opinie to w 90% ludzie którzy zostali zwolnieni za "osiągi" swojej pracy. Gama to z firma z naprawdę dużym potencjałem, robią naprawdę duze i ciekawe projekty przy których można nabyć wiedzy i doświadczenia. Polecam osobą dyspozycyjnym czasowo i pracowitym tym co chcą sie czegosc nauczyc. śmieszne sa wpisy o braku możliwosci awansu obiecni kierownicy ślusarni i produkcji sa awansowanymi pracownikami produkcji. Ja osobiście byłem brygadzista/liderem (?) rownież z awansu. zwolniłem sie sam tylko i wylacznie dlatego ze niemogłem juz jezdzic na wyjazdy srednio 3 razy w tygodniu, wiadomo czasem krócej czasem dlużej. Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za fajne 4 lata życia ! POZDRAWIAM :)

Roman

Wszystko już zostało napisane, ciężko dorzucić coś od siebie. Można tylko potwierdzić że wypłaty są na raty nie wiedzieć czemu te raty są nazywane zaliczkami. Zusy płacone z 3 miesięcznym opóźnieniem, ciągle brak kasy na materiał przez co często trzeba zostawać na nadgodziny, bo wszystko przyjeżdża z opóźnieniem. Zarobki dobre jak uda się dostać wypłatę w terminie. Jedynie co to atmosfera wśród pracowników jest ok, chodź też znajdą się konfidenci, którzy nie wiadomo jak później patrzą w lustro. Najlepszy jest tamtejszy "stiw dżobs" ale tego tu nie da się napisać, bo zaraz usuną po za tym to nie forum o tematyce fantastycznej.

Weronika

@Big Majk dziękuję za odpowiedź. Jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Piszesz podobno. Czy w takim razie nie jesteś pracownikiem firmy i nie masz informacji z pierwszej ręki? Chętnie usłyszymy od osób obecnie zatrudnionych w Brandgood.

Weronika

@qaz jesteś pracownikiem Brandgood Maciej Golonka? Ostatnie komentarze pochodzą z ubiegłego roku. Co od tego czasu zmieniło się w firmie? O czym warto powiadomić przyszłych kandydatów?

qaz

czyzby sie poprawilo ze nic tu nie pisza?

buk

Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.....

Krzysztof

Widzę,że jak zawsze negatywne oceny pozytywne czasem są jak justynka sama sobie napisze firma pracowało na to latami

była

jak tam polepszyło się coś ?? bo nie wiem czy wracać :)))

Luska

Juz jak pracowalam to gorzej byc nie moglo ale widze ze sie mylilam:)

amsk

A jakie są zarobki dla specjalisty w dziale it? Dzięki

Rafał

Nie mój cyrk nie moje małpy, ale komentarze częściowo odzwierciedlają panującą tam atmosferę. Główny boss mało co się interesuje firmom, jego brat co można powiedzieć najlepiej zarządza się nie swoimi pieniędzmi. Na spawalni chłopaki równi,spoko atmosfera relacje kierownik pracownik są ok. Co do produkcji to jest katastrofa, raz się coś robi innym razem się obija i nabija godziny. Pracownicy katastrofa, bez wyzszych ambicji,zazdrośni, faktycznie jak ktoś napisał parówka i zupka chińska. Narzekają, obgadują, ale nawet jakby im stawkę godzinową odcięli i tak by pracowali,bo nie znajdą nic innego. A nadrobia kradziezami i lewiznami. Oczywiście nie wszyscy są też pozytywni. Relacje pracownik kierownik są na niskim poziomie, ciężko się rozmawia kiedy ktoś wykonuje ruchy kopulacyjne przy rozmowie. Co do pieniędzy stawki są ok,ale wypłata z sporym poślizgiem. Także panie Maćku trzeba zająć się firmą,bo zamiast na quadzie będzie pan jeździł na rolkach. Jak ktoś ma pytania chętnie odpowiem munken@interia.pl

upadły

poldek awansować możesz na dwa sposoby, albo kogoś pod....... sz najlepiej kierownika, albo kierownika zwolnią bo im prawdę powiedział w tej firmie pracowało już tyle osób, że firmy które zatrudniają po 1000-2000 osób nie mają takiej rotacji

aaa
@upadły 29.06.2016 10:47

Spokojnie będzie nie długo wolny etat, trzepaczka zwiększa dawkę spada aż mu nos rozpierdala i trzepie się już rana ,długo tak nie pociągnie, przerasta go wszystko brudne pijaczysko

x-men

Najlepsza firma w jakiej pracowałem. Praca jest beztresowa chłopaki dojeżdżają nawet ze wsi ponad 40 km,możliwość awansu na lidera nad lidera , kierownika, możliwość dobrze płatnych nadgodzin , szef kupuję obiady przy nadgodzinach, także puzniej do domu piwko i spanie. Naprawdę polecam trzeba tylko trzymać poziom gwara wiejska, parówki na śniadanie później zupka chińska, skręty, ewentualnie papieros elektryczny, samochód ponad 10 letni najlepiej pognity,perfumy za 20 zł , muzyka prosta tylko chłop z Mazur i szalała szalała . Wisienką na torcie będzie trzepanie się albo inne następstwa po zażywaniu używek.

pracujacy jeszcze

Czekając na sobotę ten film najlepiej odzwierciedla pracujące tam osoby,tyle że zamiast poloneza mamy teraz passerati w tdi, są również dobre chłopaki,ale to jednostki

tez tam robiłem

Też tam robiłem parę lat. Omijać z daleka. To że płacą jak płacą to jedno. Ale nie ma nic gorszego niż brak szacunku dla człowieka. Ta firma się nie zmieni bo Ci ludzie się nigdy nie zmienią. Dla nich zgnoić człowieka i zwolnić to jak pierdnąć. Najgorsze że sobie z tego kompletnie nie zdają sprawy. Mają z tego ubaw i chorą satysfakcję. Firma pobiła rekord głupoty w ilości zatrudnionych i zwolnionych kierowników. Za moich czasów przewinęło się na tym stanowisku chyba z 30 osób. To chyba o czymś świadczy. To samo dotyczy reszty kadry. Trzeba być głupkiem totalnym żeby wyszkolić pracownika i go... zwolnić. Powody zwolnień są kretyńskie. Nie raz byliśmy w szoku gdy ktoś ot tak wylatywał. Ci którzy odeszli, albo założyli własne firmy, albo od razu wchłonął ich rynek. Każda taka osoba to potencjalna konkurencja. Do naszej firmy trafiło już kilku klientów Brandgood. Wygrywamy też przetargi w których startuje dawna Gama. Nie życzę im źle bo nadal robią tam moi koledzy, ale szczerze odradzam aplikowanie do tej firmy. Zła opinia o Brandgood jest powszechnie znana na rynku.

rego32
@tez tam robiłem 13.06.2016 15:14

Widzę że tutaj są jakieś dziwne rozgrywki pomiędzy byłymi pracownikami a obecnymi , nie szkoda wam czasu na oczernianie siebie nawzajem na forum? , nie lepiej dać sobie po pysku i wyjaśnić sprawę po męsku a nie taką dziecinadę uprawiacie ? . Rotacja jak w korporacji , brak szacunku , obelgi.......... nikt normalny nie wytrzyma z takimi ludźmi Z tego co czytam to wy sami siebie nie szanujecie to jaka opinie o Was może mieć pracodawca i co on ma do tych rozgrywek ?

były

Pozdrowienia od byłego pracownika. Pracowałem tam kilka lat i nic się nie zmieniło dalej nie ma kasy i zaliczki po 500-1000 zł :) Ludzie gdzie wy pracujecie nie bójcie się zmieniać pracy ta firma wykończy was i wasze rodziny.

rocco

Prawie koniec miesiąca jedna zaliczka 1000zl poprzyjmował nierobów na produkcję,na montaże,magazyn i teraz nie ma jak płacić

Aga

Kierownik w krótkich spodenkach mnie rozbawił, brakowało mi klapek bo skarpetki do kolan są

Aga

Kierownik w krótkich spodenkach mnie rozbawił, brakowało mi klapek bo skarpetki do kolan są

dudu

Katastrofa,obniżają stawki ucinaja dodatki ,bieda piszczy w firmie

norbi

A kierownik od montaży to dopiero kretyn, normy bierze z kosmosu,a sam w chuja wali i trzeba za niego robotę wykonywać

Zostaw opinię o Brandgood Maciej Golonka - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brandgood Maciej Golonka