Brel S.C. Piekarnia

Poraj

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 216 ocen.

Opinie o Brel S.C. Piekarnia

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brel S.C. Piekarnia

Rik

Witam pracowałem w brelu 2012 roku za kierowcę i kierownikiem był Zbyszek. A na zakładzie śp Irek.chciałem zapytac jak teraz praca dla kierowcy dalej tylko 2 niedzielę wolne?warto tam teraz pracowac? Czytam wasze komentarze i jestem w szoku bo za moich czasów ludzie byli tam prawie wszyscy zajebisci fajnie mi sie tam pracowało

,!!!!!!
@Rik 18.01.2018 17:18

Teraz jeden drugiego w łyżce wody utopić chce udaje każdy kolegę i koleżanki a wystarczy odejść to ci tylek obrabia. A najbardziej pseudo brygadzisci jeden przed drugim

Jarek

Brel ma dobra opinię jako pracodawca. Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę?

Wojtas
@Jarek 15.01.2018 10:13

Parafrazując Piłsudskiego, Praca dobra ale ludzie (usunięte przez administratora)

Stach

Ale jesteście (usunięte przez administratora) .w tej piekarni to tylko się ruchają i chlaja a potem się obgadują.nic tam się nie zmieni

SpeedMen
@Stach 11.01.2018 01:45

Jesteś na forum więc możesz sam(a) chłopaków pozdrowić. A tak wogole słabo u ciebie z zasadami poprawnej pisowni...A z nazwiskami to ostrożnie bo mogą czekać Cie spore kłopoty....

SpeedMen
@Stach 11.01.2018 01:45

A co do ćpania to w fajnym towarzystwie bywałaś(bywałaś).

Maciek

Gośka od zapiekanek daje od tyłu na całego i dlatego ma plecy, kabluje i uważajcie na nią.

Gocha
@Maciek 22.12.2017 13:38

Pijnuj swojej dupensi. Bo cały Poraj ją miał i brał,coś jeszcze?

WISZ
@Maciek 18.12.2017 12:05

Maciek jak śmiesz tak obrażać tą cudowną kobietę. To co piszesz to kompletne bzdury, każdy mężczyzna byłby z nią szczęśliwy, ja gdybym mial więcej śmiałości to bym sie sam dawno z nia umówił.

Brys

No uwazajta na tego z zapiekanek szpicla,juz przyszedł a wszystko go interesuje,zeby potem (usunięte przez administratora) obrobić,a jak mu glowa chodzi wszystko podsuchuje

Były pracownik

A kto to pani r

Pracownik
@Były pracownik 26.09.2017 01:40

Jak nie pracujesz tutaj to się nie interesuj. Obejrzyj jakiś serial może będzie ci lepiej.

Były pracownik
@Pracownik 26.09.2017 09:17

Ej glupku nie bądź taki mądry.serial to wy kręcicie w piekarni

Były pracownik

Widzę że w piekarni to nic się nie zmieniło każdy każdego obgaduje a potem mu do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzi to chyba się już tam nie zmieni.masakra

Serwis
@Były pracownik 25.09.2017 01:56

Sprawa leży już na policji z tego co wiem. Ciekawe co na to pani R?

zaciekawiony
@Serwis 25.09.2017 21:31

a jaka sprawa lezy na policji??

To ja

Jedna ze swoich koleżanek chciałaś sprzedać za wódkę i dobrze wiesz o kim mowa druga z kolei opisujesz na forum i ty śmiesz nazywać mnie Judaszem? To jak w takim razie nazwać ciebie? Pomyśl trochę zanim coś napiszesz.

Lew

OLEK TO SPOKO FACET, DAJCIE MU SPOKÓJ, co on moze? A kablować nie będzie. Głownym kierownikiem jest Witek .

R

Posuchajcie wy dwaj panowie suchacie tej jednej lekkiego obyczaju a ja wam powiem tylko tyle czy wiecie co znaczy słowo Mobbing??? Szef sie ucieszy jak z waszego powodu bedzie sprawa w Sadzie i udowodnie parę rzeczy.. Zastanow sie PK czy warto było?

.,;:-
@? 24.09.2017 08:16

Przecież Olek chyba nie pracuje noc w noc.

Mózg

Dla wyjaśnienia- mobbingu się nie robi - mobbing się stosuje.

Karolina

Słyszałem ze nawet Renatę rozpili,bo w pracy jej nie widzę. Ona się zwolniła?

Ja

Renato Ł. Jak piszesz to rób to na trzeźwo bo ciężko odczytać co autor miał na myśli. Cały zakład z ciebie się śmieje. Jak ty wyglądalas ostatnimi czasy. I nikt cię nie oczerniał.

Joł
@Ja 23.09.2017 18:48

Zgadza się. Renata pracowała juz na kolorach,pracowała na żabkach i na kajzerce. Wszyscy maja j Takie samo zdanie na temat tej kobiety. Dosyć ze próżniak to jeszcze codziennie pijana.

Kamil

Juz pisałes nie raz,,podejcie do chlopaków,,co mam powiedziec o czym oni wiedzą,Gorzki ty alkocholiku pijesz co dzien a potem klękasz i wydzwaniasz po ludziach zeby pomogi, czy kasznia ty judaszy?

.,!-;:
@Kamil 22.09.2017 21:55

Ty ze swoimi wpisami też się powtarzasz....

Bruneta
@.,!-;: 22.09.2017 22:26

Baba z krojenia znów pokazuje chisterie to czyżby była mama Kamila taka wygadana jak ściana haha

Józek

Jestescie siebie warte pijecie a potem sie opisujecie Połowa osób pije u nas masakra

Kamil

Zimnego zwolnili! Oki a pytam się ile razy zwalniali tego pijusa Marcina?? Wlasnie na tym polega rzecz do puki Witek będzie kierownikiem to będą pic A więc pijmy bracia i

Figa
@Renata 22.09.2017 16:32

Renata nie ublizaj chłopakom bo z tego co wiem to oni tobie wódkę dowozili jak byłaś na żabkach. Widziałam na własne oczy.

;:'"#-;

Zgadzam się. Jak macie coś do chłopaków to podejdzcie do nich i im to powiedzcie, szczególnie ty bohaterze Kamilu czy jak tam masz na imię.

Anka

Co? Zwątpiłeś?? Czekam pisz pisz A JAK NAPISZE TO JUTRO Froś cię wypierniczy na pewno Ciekawe skąd wezmiesz kase. Czekam cwaniaku jeden ha ha ha

Były pracownik

Jak pamiętam to P.K i M.G robili co chcieli a kierownik nic z tym nie robił.i zawsze dostawali premie a naj mniej robili i w hu ja lecieli

Zapiekanka
@Olek 22.09.2017 22:31

Najlepiej pokazało by jak by dmuchał żabę w pupę. To by wyszło bobbowo

Lol
@Lalunia 22.09.2017 05:52

Lalunia,ty nawet chyba liter juz nie widzisz. Spójrz co napisałaś. Co ty pijesz że kopie cię tak mocno a widać to po twoim wpisie.

ANKA

MOZE BYŁO, ale nie dokońca się z tym godzę Ja musiałam się zwolnić przez tego zjeba Kasznię a Gorzki kuzwa nie lepszy. Byłam nawet na rozmowie u kierownika w sprawie tych epizodów i co? Gówno to dało, ale dzis jakbym ich spotkała na ulicy to napluje w twarz Nie dajcie się tym wiesniakom

Trotyl
@Hipek 21.09.2017 14:16

Panie Robercie z wydawki- przestań pan być taki dwulicowy i interesować się wszystkim co się dzieje na piekarni a w dodatku kłamać i udawać kumpla ze wszystkimi.

Anka
@White 21.09.2017 14:48

Ha ha Dawaj Czeka zobaczymy Kto kogo czekam a co do numeru nie znam ale pruboj????

Były pracownik

Hej ja tam pracowałem i jak był Irek S.kierownikiem to nie było takiego syfu Marcin

!!!!
@Były pracownik 18.09.2017 20:35

Z tym się zgodzę było całkiem inaczej

Zjeb

Teraz wszyscy chodza z komórkami i czytaja ha ha ale to prawda

Chudy

To czekaj oni mają płacone tak za paliwo to są wybrańcami tak a tyle osób jeździ i niemaja płacone to dobrze wiedzieć

anonim

(usunięte przez administratora)

???

NUDZI CI SIĘ WIDZĘ PANIE K.W

Chudy
@??? 21.08.2017 22:32

Nie powiedziala bym że to pisze K.W. Droga kolezanko z kajzerki zastanów sie co wyprawiasz i kogo chcesz wpieprzyc w coś jesteś zwykłą pracownica która ciągle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdego pani słynna I .

Marcin zgadnij ktory

Ale syf!! Mam nadzieje ze Karol w końcu coś Zrobi Brel ma super opinie pijaki podpierdalcze i nie tylko

chudy

jak to witek daje im na paliwo skąd wiesz takie rzeczy?

Chudy

Skąd wiesz takie zeczy ?że za paliwo płacą

chudy

to znaczy ze witek wie ze pija i nic z tym nie robi tak?

Rys

Eee geniusze??? Mowie tu do kaszni i marcina tak wam do smiechu ze nabijacie się z zimnego??! Juz zapomnieliście ile razy uciekaliście jak trzeba było dmuchać??? A marcin jak klękał i blagał zeby go nie zwolnili?? Zapomniałes pijaku? Pilnuj swojej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Gruby
@chudy 20.08.2017 10:48

Nie lepiej jest xniszczyc. Psychicznie Kolejnego ciastowego by krolem byl tylko jeden za co premie dostaje za podpiepszanie a sam pije auto poo bijane a piecowy daje na % by go nie wywalili ze zmiany

chudy
@Gruby 20.08.2017 11:30

a o kim piszesz o Pawle??

Romek

Man nadzieje ze te marne grosze wplyną w tym miesiącu o czasie

RYDZYK

ŚWIĘTEJ PAMIĘCI DZIADKA KAMILA.

Gruby
@RYDZYK 08.08.2017 06:38

Znów wam się nudzi pijusy? Ja nie pijecie to się obgadujecie barany i wsioki

Zakazane
@RYDZYK 08.08.2017 06:38

Co za ludzie tam pracują same podpierdalacze lataja z byle czym z głupotami do kierownika. ..przepraszam czy mogę iść siusiu. . co nie. Którzy lizusy a pojęcia nie maja o robocie rzadnego tylko staną przy maszynie i patrzą jak Ukraińcy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Anonim1

Zapraszamy do podjęcia pracy w dużej piekarni Wysokie zarobki https://www.olx.pl/oferta/zatrudnie-osoby-do-pomocy-przy-produkcji-CID4-IDmRGD8.html

anonim

(usunięte przez administratora)

Ada
@!!!! 11.07.2017 13:41

Głupców tu nie mało tylko nie wszyscy mają to na papierze,a mieć powinni. Taki klimat-albo się dostosujesz albo nie pracujesz.

!!!!
@Ada 15.07.2017 04:29

Oj nie tak do końca trzeba mieć własne zdanie a nie słychać tych niby kierowników wykonywać swoje a jak im się poddasz to oni są górą

kasa

no i za co oni chcą pieniądze haha.

#######
@kasa 31.05.2017 10:39

Panie Wiertło niech się pan nie interesuje.

Mija.

Ktorzy to tak popili ostatnio ?same asy:)

W odzu
@Mija. 31.05.2017 07:01

Z dnia na dzien wszyscy przestali pisac na forum czy potwierdza sie ze pisala jedna osoba?

teraz

aha pomada kto to możne być hmmm .powiem tak damas teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dużo ci do niego brakuje obronie go bo ty jesteś wiesz kim nikim po co piszesz kłamstwa podrostu jesteś fałszywy.widzialem jak chłopak zapiernicza za 3 a wy dawka siedzi dobrze ze ich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie robow i weźcie chłopaki z wydawki sprzotajcie po sobie buteli w szatni

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

już niedługo skończy im się spanie nawet olka olali i olke pościli sami nieodpowiedzialni ludzie .

Pomada

Damas ogarnij się ludzie mówią ze stoisz i nic nie robisz! !!

anonim

(usunięte przez administratora)

Wydawka

Jaki stary taki gupi zero rozumu

damas

co fajny link pamiętaj pizdo skakałaś do mnie a wiem już wszystko o tobie to teraz siedź cicho powodzenia.

y
@damas 27.05.2017 06:57

Kto?

Pomada
@y 27.05.2017 21:43

Co z niego jest za oszołom

Cień

Chłopie jesteś nieudacznikiem jak brel upadnie jesteś gotowy ha ha i gdzie bydziesz lotoł na skarge do mamusi???

Niki
@Cień 24.05.2017 12:06

Musze tu stanoć w obronie Jakuba . To dobry i pracowity chlopak Moze tam czasami mu troche odbija ale ja odbieram go pozytywnie. Jak mam coš do Niego to mówie Chlopak sie zmienił na dobre choć mnie wkurzał nie raz. Skończcie te brednieni

Tutek
@Niki 25.05.2017 13:07

Hejt na tym forum to norma. Każdy normalny człowiek powinien mieć to głęboko ( usunięte przez administratora ) tu wypisują.

Zbych

Hej niewolniki tez wasz Brel to Bankrut

Delikatny
@Zbych 22.05.2017 22:56

A ja sie ciesze Bo to cyrk a nie zakład Dla wiadomosci,, tych,, co sie smiali Odszedłem i mam fajną prace wolne soboty i niedziele.Nie da sie pracować gdzie jedni pracuja a drudzy chodzą lub sie obściskują po kątach masz szczęscie nierobie ze masz tam matke. NIKT z tobą niechce pracowac bo twoja zmiana musi robić na Ciebie leniu Jeszcze troche bedziezz Sam.

Alex

Masz racje powalamy sobie i to nasz bład a oni nami pomiatają ten sobie jezdzi po wczasach a robole zapierniczaja mało Tego niema ludzi a oni chcą robić produkcje w pare osob bo reszta sie nie nadaje to mówie do tych co mysla ze nie musza pracować Jak wam nie odpowiada to sie zwolnijcie lenie jedne Bo my za was nie bedziey robić

!!!!!!
@Alex 03.05.2017 11:00

Wiem jak tam jest trochę tam się pracowało to jest chory zakład a ludzie jeszcze gorsi

Fredek

Ha ha nie ośmieszaj sie Zwolnil Zwolnił oczywiście bo nie miał wyboru był juz nie potrzebny ale go nie zaluje bo to był przymól pozwolił sobie to Ma.

lol
@Fredek 03.05.2017 08:35

Przymół to Twoje drugie imie !!!!!

********************
@Fredek 03.05.2017 08:35

Nie pieprz glupot byl ok druga sprawa to za robote sie wez anie tylko piszesz na forum nie masz co robic? Wypisujesz tylko bzdety widac brak zajecia w domu

Jas

Co by zrobili jak. Częsc ludzi pójdzie na l4

anonim

(usunięte przez administratora)

pozdro

O wygryzieniu mozna by powiedziec gdyby go sami go zwolnili a z tego co wiadomo pn sam się zwolnił ;)

()

Mobbing wiesz Co to jest?!!!! Stać Cie na sprawę w Sądzie!! Dośc takiego traktowania ludzi. Zastanow sie nad swoim zjechanym zyciem i odwal sie od normalnych ludzi. Zapewni ze swiadków mamy

zgodze sie
@() 29.04.2017 12:05

zgodzę się z tobą nie którzy nie dają sobie sprawy ze np jak z kogoś się wyśmiewają i cały czas na nim siedzą to jest mobbing grupowy Aspekty mobbingu na tle przestępstwa z art. 218 § 1 powinni się zastanowić nas sobą bo odszkodowanie jest wysokie dla poszkodowanego, trochę się zastanówcie ci którzy tak robią bo naprawdę przeginacie ostatnio.

!!!!!!
@zgodze sie 29.04.2017 16:57

Ludzie Wy tylko piszecie na tym forum dlaczego nic z Tym nie robicie

Zbychu

Robili co chcieli,, kierownicy.,, a sam Witel dał im pozwolenie Przyjdzie czas szukać pracy i tu bedzie ból dobrze im leniom i podpierdalacza nic sie nie chce robic jeden adrian i michał są w porzo

Swir

Brel to przeszłosc upadajaca firma Zapiekank tez padna przez nieudaczna Beti co ludzi wykancz

Były kierowca

Teraz za ładowanie powinni dac kierowcą bo wstają wczesniej i po rampa trzeba sie przepychac bo nikt nie wpuści bo kazdemu sie spieszy biedronek po 8 na rano ten brel to wyzysk a wszystko przez logistyke ktorej niema w tej firmie

bank

czemu panowie z wy dawki tak wyzywacie czy by coś wam zabrali jakieś dolary hahah i dobrze bo za co wam tyle dawali :P

Milioner
@bank 27.04.2017 17:48

Nareszcie,szkoda ze tak późno. Tyle kasy za friko wynieśli. Dobrze bo już im się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przewracalo. Trochę niżej głowy panowie

1fryyyyyy

Froś sie bawi a my jebiemymu kase Firma Brel to oszusci wykorzystuja ludzi a w tym biurze w Myszkowie siedza uposledzone osobu bo nie umieja policzyc do 10

Hu...szpie.w..Dupe

Gdzie jest kasa!!!

mysza

Brel się sypie jeszcze troche to zamkną ten zakład

Komórka
@mysza 16.04.2017 09:32

I bardzo dobrze Niech Zamkną ciekawe gdzie pojda co nie którzy Nieudaczniki i pijusy ha ha

Olo
@Komórka 16.04.2017 12:59

Ty za to musisz prezentowac wysoki poziom skoro z nimi pracujesz haha

Zostaw opinię o Brel S.C. Piekarnia - Poraj

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brel S.C. Piekarnia