Kielecka Fabryka Mebli PPHU

Kielce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 147 ocen.

Opinie o Kielecka Fabryka Mebli PPHU

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kielecka Fabryka Mebli PPHU

barni

Co za durna firma ciągle się ogłaszają w zatrudnieniu pracowników na te same stanowiska co okazuje się kłamstwem zatrudniają i zwalniają ciągle pojawiające się ogłoszenia urząd pracy miejska komunikacja portal o pracę a umownie proponują inne pieniądze niż to było na wstępie rozmów.stale posyłają pracowników na inne stanowiska zmieniają nawet te Panie które już znają swój asortyment sprzedaży i mogą się wykazać w sprzedaży nic tam do końca nie jest dograne stąd tyle skarg od klientów starsza Pani w kasie też mogłaby już robić coś innego bo jest fałszywa uśmiechając się do nas za okienka i tak jakby miała powiązania z właścicielami lojalność starego pacownika..................

Iwona

Zamówiłam w KFM meble do sypialni.Czekam już 8 tygodni i cisza.Gdybym wczesniej wiedziała że tak długo się czeka na pewno nie zdecydowalabym się na zakup.NIE POLECAM ZAKUPÓW W KFM.

Tragedia

Dramat. Czas oczekiwania na dostawę mebli tragiczny. Kilka razy już przekladali terminy. Ciągle maja różne wymówki. Nigdy Więcej nic tam nie kupie!!!

Marcinek

Bardzo przyjemna praca na hali, bez żadnych problemów, miły klimacik. Każdy kto potrzebuje pomocy zawsze ją dostanie. Mógłbym tam pracować całe życie.

Krzysztof

Praca w magazynie bardzo przyjemna, mili ludzie, forma pracy nie ciężka miejsce pracy dobre, czystości utrzymana na nie złym poziomie a nawet zdarzają się premie ????

Mateusz

Na salon Kieleckiej Fabryki Mebli przypada 5 aut , codziennie rozwożących meble, każde auto po mniej więcej 10-12 klientów, oczywiście dziennie. Co daje około 1300 klientów miesięcznie ,czyli rocznie liczba ta sięga 15000 klientów!!! Szacuję że to jest około połowy klientów , druga połowa odbiera sama meble. Razem OK.30000 ROCZNIE Na tej stronie jest kilka negatywnych wpisów przez trzy lata.Wniosek?! Pozdrawiam ????

giemza

witam praca jak praca robic trzeba za darmo nikt wam nic nie da ale tak zwany kierownik jakis mlody szczurek pastwi sie na pracownikach hamstwo pracownik to smiec do pierwszej wyplaty tam pracuja ludzie ze mobingu jeszcze nikt nie zglosil nie dziwie sie ze ludzie tam nie chca pracowac bylem pracowalem wiem pamietacie afere w BIEDRONCE z przed lat TO TAM TO PIKUS

Popi
@giemza 28.05.2017 11:55
witam praca jak praca robic trzeba za darmo nikt wam nic nie da ale tak zwany kierownik jakis mlody szczurek pastwi sie na prac...

Zgadzam się, kierownik produkcji to cham, nad chamy, mlody szczyl zero szacunku, wychowania..

Radca Prawny
@Popi 28.05.2017 22:01
Zgadzam się, kierownik produkcji to cham, nad chamy, mlody szczyl zero szacunku, wychowania..

I nawet wymagań w ogłoszeniu nie potrafi napisać

były pracownik

Jestem byłym już pracownikiem tej firmy ale moje odczucia są pozytywne,pracowałem tam 2,5 roku zrezygnowałem, bo trafił mi się wyjazd za granice , składając wypowiedzenie byłem przekonywany abym został jednak byłem zdecydowany. W ostatni dzień mojej pracy przełożony podziękował mi za współpracę i zapewnił, że po ewentualnym powrocie miejsce dla mnie zawsze tutaj będzie. Postanowiłem aż napisać o tym na forum bo czytałem kiedyś negatywne komentarze o firmie a z mojej strony będę dobrze wspominał KFM

K...

Nie wiem skąd takie negatywne opinie, pracuję w KFM już długo i nie spotkałam się z sytuacjami opisywanymi na tym forum. Mam wrażenie, że to opinie zupełnie innej firmy... atmosfera przyjazna, zarobki zadowalające, szefostwo nie robi problemów a wręcz przeciwnie. Odkąd zmieniło się kierownictwo firma się rozwija, klientów przybywa - co najważniejsze zadowolonych. Wiadomo nie są to wakacje a praca - więc pracować trzeba i wywiązywać się z obowiązków, a jeżeli ktoś oczekuje, że się go postawi i zapłaci ,,za ładne oczy" to nie dziwne, że ktoś jest rozczarowany i oburzony i wypisuje te wszystkie rzeczy. Ja jestem zadowolona, jak większość moich kolegów i koleżanek z pracy.

It

Pracuje w tej firmie od roku i nie mam zażaleń praca jak każda a robić trzeba bo to nasz obowiązek. Płaca jak na zarobki kobiet bardzo zadowalająca :) a nie robię nadgodzin. JA polecam

Kinga

Masakra !!!!!!! Nigdy już tam nic nie kupię i każdemu będę odradzać! Zakupiłam 2 fotele, trzeba było zapłacić całośc z góry. Nie czekałam długo na fotele ale jak przyszły to się okzało że zły kolor boków. Panowie mówią że zostawią i prosze używać. prosze pojechać do sklepu i zgłosić reklamacje. Prawie 2 miesiące czekaliśmy aż ktoś przyjedzie sprawdzic czy faktycznie reklamacja może zostać uznana. Zabrali fotele i znowu czekanie 1,5 miesiąca az przywiozą te z odpowiednim kolorem bokow. Przyjezdzają fotele więc od razu patrzymy czy się wszystko zgadza a tu .....zły kolor boków!!!!!!!!!!!!!

Inglot

Niestety praca marzeń to nie jest. Musisz miec olbrzymią odpornośc na stres. Pracujesz za najniższą krajową i dostajesz premię. Na początku umowa o dzieło. Umowę o pracę może dostaniesz po dwóch miesiącach, ale najpradopodobniej zrezygnujesz po miesiącu jak weźmiesz 1350 PLN. Musisz byc przygotowany na chamskie odzywki przełożonego. Plusy to takie, że fajni ludzie. Pozdrowienia oraz szybkiego powrotu do zdrowia dla Vadima.

Marko
@Inglot 09.03.2017 21:05
Niestety praca marzeń to nie jest. Musisz miec olbrzymią odpornośc na stres. Pracujesz za najniższą krajową i dostajesz premię....

A w jakich godzinach pracuje Dział zakupów w Kielcach ?

KFM
@Marko 27.03.2017 17:22
A w jakich godzinach pracuje Dział zakupów w Kielcach ?

Sklep czynny jest od pn-pt w godz 10-19, sb-ndz 10-16.

Wiola

Stanowczo odradzam ! Zamówiłam z mezem 4grudnia meble do salonu do dzis ich nie mamy choć miały być dostarczone w styczniu. Za każdym razem kiedy dzwonilismy było obiecywane ze za tydzień będzie dostawa i nic. Dzis okazało się że producentowi mebli popsula się maszyna ! Istna kpina, robią sobie z ludzi żarty a ja ubrania trzymam w workach ! Dramat

adolf

Byłem tam na rozmowie na produkcje. Tragedia. Już sama rozmowa z jakimś chamskim szczylem, który nie wie chyba jak powinna wyglądać rozmowa kwalifikacyjna. Na wejściu traktują cie jak śmiecia, a co dopiero tam pracować. Jak ktoś chce tam wysłać CV to niech się zastanowi. Nie polecam, a mebli tam na pewno nie kupię :)

Mango
@adolf 12.02.2017 20:37
Byłem tam na rozmowie na produkcje. Tragedia. Już sama rozmowa z jakimś chamskim szczylem, który nie wie chyba jak powinna wyg...

Zgadzam się w 100 %

Były pracownik

Bagnooo !

aaa

Najgorsza firma w Kielcach, nie polecam tam pracy. Nie miła atmosfera, a ten cały prezes to najgorszy burak jakiegokolwiek widziałam.

Benek123

Najgorsza firma na świecie,praca polega na mordowaniu pracownikow za najnizsza krajowa niby jest premia ale nie dostaniesz jej bo cos wymysla ze no za wolno skladales meble albo cos szef obiecuje ze zaplaci tyle i tyle i albo nie placi tego wcale co obiecal albo pierwsza wyplate dostaniesz 1300zl plus 300zl premi bo to jedna z najwiekszy h premi w tej firmie a potem tylko 1300zl co miesiac jestes gnojony na kazdym kroku zwolni cie po miesiacu dwoch albo sam uciekniesz 90 procent pracownikow to ukraince a jezeli chodzi o firme z perspektywy kloenta to beznadzieja bo dostajesz rozwalone meble po pol roki ci je przywioza,wszystkie pozytywne opinie ma tym forum pisali pracownicy ktorym szefowa dala na kartce tekst ktory maja wpisac bylem pracownikiem wiem na czym to polega nie wymyslilem nie wyolbrzymilem nawet w 1 procencie tego co tu napisalem nie polecam firma dno

Lidka

Kupiłam łóżko w tej fabryki . Po 2 m-c pękła listwa podtrzymująca stelaż na materac. W trakcie wymiany korespondencji napisali że nie uwzględnią reklamacji bo uszkodzenie mechaniczne. Nikt nie przyjechał nie zobaczył . W końcu napisałam bezpośrednio do fabryki. Od 20 listopada żadnej odpowiedzi . Żenada po prostu.

Janek

Dział "reklamacje" w tej firmie to pomyłka. Kupiłeś meble i masz problem? - zostajesz z nim sam mimo że zgłaszasz usterkę. Większość mebli nie jest od nich i nie wiedzą jak załatwić reklamacje

Kielecka Fabryka Mebli
@Janek 29.11.2016 21:25
Dział "reklamacje" w tej firmie to pomyłka. Kupiłeś meble i masz problem? - zostajesz z nim sam mimo że zgłaszasz ust...

W celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji prosimy o kontakt z działem reklamacji. Telefon 413316340 wew 217 Mail: reklamacje@k-f-m.pl lub osobiście Kielce ul Zagnańska 232 w dniach od pon-pt w godzinach 10-18

młody
@Janek 29.11.2016 21:25
Dział "reklamacje" w tej firmie to pomyłka. Kupiłeś meble i masz problem? - zostajesz z nim sam mimo że zgłaszasz ust...

u mnie to samo nie polecam wręcz odradzam - kupiłem 4 krzesła czekałem 10 tygodni po czy otrzymałem brudne, używane, podbite filcem, pomarszczonym i powycieranym materiale, po reklamacji otrzymałem pismo że krzesła były na 100% nowe ! ! to kpina i chamstwo - sprawę zgłaszam do rzecznika praw konsumenta dobrze że zrobiłem kilka zdjęć tych "nowych krzeseł", dodam że krzesła nie były tanie bo po 349zł za sztukę! ! !

Klient

widzę że same stare opinie więc czas dodać coś nowego salon meblowy jest w porządku ale jego właściciele to ludzie bez skrupułów traktują swoich pracowników jak śmieci czas najwyższy żeby jakaś instytucja się tym zajęła bo inaczej pracownicy będą chodzić w pampersach niebawem pozbawieni podstawowych zasad panujących w normalnej firmie wszystkim zainteresowanym pracą w tej firmie proponuję aby znaleźli normalną firmę a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracy

Śmiało

No powiem Wam, że dużo słyszałem o tej Fabryce Mebli, generalnie jest w porządku chyba, nie wiem skąd minusy

BB
@Śmiało 19.10.2016 22:38
No powiem Wam, że dużo słyszałem o tej Fabryce Mebli, generalnie jest w porządku chyba, nie wiem skąd minusy...

Pracowałem w tej firmie wiele lat. I nic dobrego nie mogę powiedzieć, pracuje się za najniższą krajową, szefostwo jest chamskie w stosunku do pracowników. Traktują ludzi jak śmieci. Nie polecam tego pracodawcy.

...ds

Rozmowa przebiegła dość profesjonalnie. Osoba rekrutująca wydawała się bardzo kulturalna..Po podjęciu pracy już nie koniecznie bo zwracanie się " Ej ty " albo co drugie słowo na k. nie świadczą o kulturze osobistej. A raczej o jej braku .Obiecywane gruszki na wierzbie. itd , itp. Ostatecznie robi się wszystko. Codziennie inne stanowisko. A kończy się na stanowisku sprzątaczki . Posiadamy kartę , która przykładamy gdy zaczynamy pracę, oraz kiedy ja kończymy i np pierwsza zmiana od 6-14. Jak odbijesz się o 6:01 to do 7 pracujesz charytatywnie . Stawka 7 zł za godzinę.

Pytający

Mam pytanie do pracowników Kieleckiej Fabryki Mebli. Czy orzeczenie o stopniu niepełnosprawności ma w tej firmie jakieś znaczenie, czy raczej nim się nie chwalić? Mowa oczywiście o aplikacji na stanowisko umysłowe, nie fizyczne! Czy posiadanie takiego orzeczenia jest in plus, czy in minus?

KFM
@Pytający 23.08.2016 22:51
Mam pytanie do pracowników Kieleckiej Fabryki Mebli. Czy orzeczenie o stopniu niepełnosprawności ma w tej firmie jakieś znaczen...

Każda osoba ubiegająca się o stanowisko pracy jest tak samo brana pod uwagę. Czynnikiem decydującym o zatrudnieniu nie jest to czy ma orzeczenie czy nie, tylko jakie posiada kwalifikacje.

Zdziwiony

Ludzie! To jest portal gdzie zamieszcza się opinie o pracodawcy!!! Tu nie wylewa się frustracji z powodu błędnego zakupu! Nie mogę uwierzyć, że tylu jest kretynów w tym kraju! na 130 opinii, tylko z 10 jest o pracodawcy, reszta to opinie o "produkcie"! Ludzie, ogarnijcie się trochę umysłowo!

Przemek

Również pracowałem w tej firmie. Owszem praca nie jest lekka, ale przyjmując się tam wiedziałem co będzie należeć do moich obowiązków. Logiczne jest, że do sklepu meblowego przyjeżdżają pełne tiry mebli i wiadomo, że ktoś to musi to rozładować a kierownik nie jest po to, żeby patrzeć na ręce tylko, żeby sprawdzić dostawę bo w końcu za to jest odpowiedzialny. Ja mimo wszystko miło wspominam lata pracy tam spędzone. Pracowałem tam podczas zaocznych studiów i nigdy nikt nie robił mi problemów z wolnym ani też nie przymuszał do nadgodzin. Fajna ekipa, pensja przyzwoita także warto spróbować swoich sił zamiast wydawać kasę na siłkę.

Sławek

Unikać tą pracę szerokim łukiem nikt nie chce tam pracować za śmieszne pieniądze ściągają Ukraińców którzy rzecz jasna pracują za grosze. Przebieralnia w jakimś slamsie gdzie leży stara kanapa zakurzone sterta opon , olej wylany na wylewke nie ma jak stanąć aby się przebrać nie mówię juz aby się dało tam zjeść czy siąść odpocząć na przerwie... Nadgodziny które są przymusowe jak nie to straszą ze zwolnia.. mnóstwo dźwignia przyjeżdżają tiry pełne po brzegi z kanapami wszystko trzeba ściągać ręcznie zero wózka widłowego czy czego kolwiek jeszcze stoi nadety buc kierownik nad Tobą i patrzy Ci na ręce. . Gdyby któryś z dobrodzieji KFM zaprzeczał temu jakie tam warunki panują mogę wstawić zdjęcia! Nie pozdrawiam tej firmy innych przestrzegam szkoda czasu szkoda nerwów szkoda zdrowia !

Wanda

Już kilkukrotnie robiłam zakupy w Kieleckiej Fabryce Mebli i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się czekać dłużej niż 4 tygodnie. Meble odbierałam zawsze sama a dzięki temu otrzymałam m.in komplet kieliszków, innym razem wybrałam młynek elektryczny. Super obsługa i wysokiej jakości meble w korzystnej cenie.

Hanna48

Polecam z czystym sumieniem Kielecką Fabrykę Mebli jako poligon do wyboru mebli do swoich czterech ścian. Fachowa obsługa na pewno doradzi odpowiednio i pomoże w wyborze konkretnych mebli. Cenię sobie również wykwalifikowany personel, który niejednokrotnie wykazuje się wiedzą i właściwym podejściem do każdego klienta. Obsługiwała mnie ostatnio Pani Dorota. Potrafiła mi odpowiednio doradzić a przy tym była bardzo miła i sympatyczna. Wyszłam z salonu zadowolona na 100%. Jeśli będę kupować meble w przyszłości, to naprawdę tutaj, w Kielcach, w Kieleckiej Fabryce Mebli.

Maria Kozioł

Meble do całego mieszkania kupiłam w Kieleckiej Fabryce Mebli. Ogromny wybór, korzystne ceny i do tego prawdziwe raty 0%. Meble były gotowe w 5 tygodni. Dowóz i wniesienie- gratis:) Polecam!

Beata

Żeby odnaleźć tutaj jakąś opinie na temat pracodawcy graniczy z cudem bo większość ludzi nie ma bladego pojęcia do czego służy ta strona! Ogarnijcie się i nie zaśmiecajcie tej strony! Proszę o informację na temat pracy na stanowisku sprzedawca. Jaka jest atmosfera w pracy itp.

Marcin

Pozytywne opinie pisane są przez pracowników firmy!!! NIE KUPUJCIE TAM NIC!!! SKLEP GDZIE CZAS OCZEKIWANIA NA TOWAR 6 TYGODNI TO W ICH MNIEMANIU BARDZO KRÓTKI CZAS!!! A BABY NA SKLEPIE KŁAMIĄ JESZCZE ŻE BĘDZIE SZYBCIEJ. CZEKAMY NA MEBLE 6TY TYDZIEŃ I ŻADNYCH WIADOMOŚCI. NIGDY WIĘCEJ NIE WEJDĘ ANI WY NIE WCHODŹCIE DO TEGO SKLEPU!!!przekażcie też znajomym

KIELECKA FABRYKA MEBLI
@Marcin 24.03.2016 12:29
Pozytywne opinie pisane są przez pracowników firmy!!! NIE KUPUJCIE TAM NIC!!! SKLEP GDZIE CZAS OCZEKIWANIA NA TOWAR 6 TYGODNI T...

Zamówienie o którym Pan pisze zostało złożone 20.02.2016. Zostało ono zrealizowane 25.03.2016 czyli po czterech tygodniach wraz z darmową dostawą oraz wniesieniem.

Damian Kielce

Takie pytanie mam czy pracownicy maja duzą zniżke na meble, gdyby chcieli coś kupić dla siebie ??

Rafał Kielce

Praca na hali w znośnych warunkach , ludzie mili , fajni ,uprzejmi i pomocni . Nikt się nie czepia a wręcz pomaga . Można poczuć się jak w Rzeczpospolitej Obojga Narodów bo i ktoś ze wschodniej granicy się trafi , Co można zaliczyć jako dodatkowy smaczek . Zakurzenia hałasu brak . Pieniądze to taka podstawowa krajowa plus to co sobie wywalczymy przy montażu punkcikami .Na początku śmiecióweczka bez ubezpieczenia co jest minusem a, ale jak ktoś jest zdrowy młody to nie ma z tym problemu . Ogólnie polecam .Ciekawostka jest to ze jest kilka mniejszych przerw i jedna większa co także należy uznać za plus . Ogólnie pracodawcę polecam i meble które produkuje !

KGB

Nie no to specjalnie taka manipulacja , sprytna ale zdecydowanie manipulacja ! Taka zeby zaburzyć info o firmie , spotkałem się już z tego rodzaju dezinformacją !

zainteresowany

Ludzie to jest forum PRACOWNICZE. O PRACODAWCY a nie cze jesteście zadowoleni z obsługi... Nie pracowaliście tam więc nie zaśmiecajcie wpisami o jakości usług... Chcę się dowiedzieć o warunkach zatrudnienia, zarobkach, atmosferze w pracy a nie ile czekaliście na je.any tapczan....

WG
@zainteresowany 26.02.2016 20:40
Ludzie to jest forum PRACOWNICZE. O PRACODAWCY a nie cze jesteście zadowoleni z obsługi... Nie pracowaliście tam więc nie zaśmi...

czekam na narożnik już 8 tydzień a mówili żer realizacja jest w ciągu 4 - 6 tygodni . Na dodatek jak zadzwoniłem odebrał pracownik który nie był w ogóle w temacie i odpowiedział że on nie wie kiedy będzie towar do odbioru.

Nick
@zainteresowany 26.02.2016 20:40
Ludzie to jest forum PRACOWNICZE. O PRACODAWCY a nie cze jesteście zadowoleni z obsługi... Nie pracowaliście tam więc nie zaśmi...

Te, Zainteresowany, ja tej firmie daję zarobić, właścicielowi i jego pracownikom, to mogę, swoje niezadowolenie z pracy pracowników tej firmy, na forum pracowniczym wyrazić. Jest to jednocześnie opinia o pracodawcy i standardach, które w swojej firmie wprowadził.

Kaśka

Ma być rzetelnie to będzie - POLECAM :) Sprawdziłam na własnej skórze, że problemów nie ma ani z zamówieniem, ani z realizacją, ani z dostawą i montażem. Profesjonalizm i tyle

ErykS

Nie kupowałem nic na zamówienie, ale kupowałem u nich na miejscu komplet do jadalni. Zostałem obsłużony przez profesjonalny personel, meble dostarczyli do domu bez żadnego problemu i nic się z nimi złego nie dzieje, a eksploatowane są non stop przez całą rodzinkę ;)

julitaKA

A ja polecam :) Robili dla mnie meble na zamówienie. W trakcie jego realizacji wyszła zmiana z mojej strony, ale nikt w KFM nie robił z tego powodu problemów. Zrealizowali zamówienie zgodnie z planem i moimi prośbami, zgodnie z terminem i cenowo też bardzo atrakcyjnie.

oskar_o

Czytam wszystkie te opinie i szczerze mówiąc jestem mocno zdziwiony. Zamawiałem już kilkakrotnie meble w KFM i nigdy nie było żadnych problemów. Wręcz przeciwnie. Obsługa doradzała profesjonalnie za każdym razem, gdy czegoś nie wiedziałem. Jeśli o mnie chodzi POLECAM bardzo!!!

Adrian

Żartują z człowieka, na meble czekałem maksymalną długość 8 tygodni. Nie wszystkie meble przyszły takie jak powinny, więc je zareklamowałem. Reklamacje uwzględnili i miałem czekać maksymalnie do 8 tygodni, a czekam już 3,5 miesiąca. Gdy do nich dzwonie to cały czas coś kręcą i oszukują. Omijać szerokim łukiem!

Jarosław
@Adrian 29.01.2016 16:24
Żartują z człowieka, na meble czekałem maksymalną długość 8 tygodni. Nie wszystkie meble przyszły takie jak powinny, więc je za...

Ja już czekam 8 tygodni, ani widu, ani słychu. Miało być do 3 tygodni, lipa. Kupiłem u nich pierwszy i ostatni raz. Pozdrawiam zadowolonych. Napiszcie ile oczekiwaliście, a jak krótko, to jak to załatwiliście.

ania musikowska

Szczerze polecam, ponieważ uważam, że naprawdę mają największy asortyment, najkorzystniejsze ceny i profesjonalną pomoc osób, które tam pracują. Sympatyczne panie doradzają i pomagają dobrać właściwe meble. Cenę można negocjować z kierownikiem, co również jest dużą zaletą. Transport i wniesienie to najtańsze usługi w Polsce a w niektórych sytuacjach są bezpłatne. Inne sklepy meblowe powinny brać przykład z Kieleckiej Fabryki Mebli.

zadowolony klient

To mój drugi zakup i jestem zadowolona. Tym razem kupiłam komodę. Szybka i sprawna dostawa. Polecam i jetem pewna, że jeszcze nie raz zrobię tam zakupy. Jest tam bardzo duży wybór mebli, także każdy coś dla siebie znajdzie:)

polecam

Krótko i na temat - zamawiałem, zapłaciłem, dostałem i jestem zadowolony... nawet bardzo.

zadowolona

Polecam. Kupowałam kilka razy w KFM, w tym raz cały zestaw mebli. Z żadnym zamówieniem nie miałam problemu.

klient

nie polecam,kupiłam meble za kilka tysięcy i dość że wożą je na raty to jeszcze żądają zapłaty za transport ponieważ jeden brakujący mi mebel,którego nie mieli w magazynie nie przekracza kwoty tysiąca zł., pomimo że kupiłam meble jednocześnie i zapłaciłam gotówką 3 miesiące temu, totalna żenada, już nigdy tam nic nie kupię

Kasia

Chciałabym polecić ten sklep wszystkim,którzy szukają ciekawych i funkcjonalnych mebli w dobrej cenie. Bardzo miła obsługa. Zakupiłam u nich meble do jadalni i jestem bardzo zadowolona.

Grzesiek

Zamawialiśmy kilka mebli z jednej kolekcji, ale nie wiedzieliśmy na co dokładnie zwrócić uwagę, tak żeby pasowały do naszego małego mieszkania. Obsługa fachowo poleciła nam najlepsze rozwiązanie i profesjonalnie zrealizowała zamówienie, więc polecam tą firmę.

rogala

Jestem zadowolona i z czasu realizacji mojego zamówienia, i z obsługi i z samych mebli. Polecam

marko

Nie polecam....Czas realizacji itp. to jedno wielkie nieporozumienie. Nawet do domu nie potrafią dostarczyć na czas po wcześniejszym ustaleniu terminu. Pierwszy i ostatni raz tam zakupiłem meble.

izaaa

Nie polecam tego sklepu kłamią nas ze czas zamówienia to 6-8tygodni a potem mówią że 12 u mnie minęło już 12 tygodni a mebli nie mam pieniądze wpłacona w całości przy zamówieniu i wcale nie mała kwotę bo 3000 tyś zł a mebli jak nie było tak nie ma

Zostaw opinię o Kielecka Fabryka Mebli PPHU - Kielce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kielecka Fabryka Mebli PPHU