Aura gmbH Roboclean Poland
4 74 6 1

Opinie o Aura gmbH Roboclean Poland

Gostek

Bardzo dobra firma to wystarczy żeby zupełnie przestać tu pisać?

Ala

Witam, jak wyglada praca asystentki Przedstawiciela w roboclean ? Chodzi o wynagrodzenie które można uzyskać i jak wyglada ta praca oprócz tego ze jest się na telefonie

Wojciech

Może ktoś z Was wie coś o rekrutacji w Aura gmbH Roboclean Poland? Potrzebują w chwili obecnej nowych ludzi do pracy? Na co szczególnie trzeba zwrócić uwagę, przygotowując się do rozmowy kwalifikacyjnej? Jeśli znacie odpowiedzi na te pytania albo chcielibyście ogólnie wyrazić swoje opinie o tym pracodawcy - zapraszam.

solo 40

skoro produkt jest tak fenomenalny to dlaczego nie można go kupić w sklepie?

Wojciech

@Bartek Co masz przez to konkretnie na myśli? Jesteś albo byłeś pracownikiem w Aura gmbH Roboclean? Jeśli tak, to bardzo Cię proszę, żebyś podzielił się z nami swoim obiektywnym zdaniem na temat tego pracodawcy. Czy ogólnie warto tam aplikować?

Bartek

Niestety nie potrafimy docenić pracy w diobrej firmie chyba , że ja stracimy. Idealnie to nie jest nigdzie!!

fundacjadajsiebie

Pomagamy w zwrocie - Kupiłeś ten odkurzacz poza lokalem przedsiębiorstwa i chcesz zrezygnować? Masz prawo do zwrotu towaru, mimo że sprzedawca może mówić inaczej. Możemy Ci pomóc w odstąpieniu od umowy. Jeśli chcesz skorzystać z naszego doświadczenia... Jeśli chcesz - zlecić nam sprawę, związaną z odstąpieniem od, niekorzystnej w Twoich oczach umowy kupna sprzedaży, to ... Pozwól nam zapoznać się ze sprawą. Uzupełnij formularz. KROK po KROKU. Punkt po punkcie. DO NICZEGO CIĘ TO NIE ZOBOWIĄZUJE. W odpowiedzi dostaniesz maila zwrotnego, po zapoznaniu z którym, sam stwierdzisz, czy chcesz zlecić nam prowadzenie sprawy związanej z Twoim odstąpieniem od umowy. ​ Na chwilę obecną - nasza skuteczność wynosi ... 100 % ​ NIE MASZ NIC DO STRACENIA !!! Jesteśmy po to - by CI pomóc !!! www.dajsiebie.com Kontakt z Fundacją 508 33 44 00 Daje Siebie Zadzwoń Lub wyślij SMS o treści: Fundacja - Oddzwonimy

nnnnnn
@fundacjadajsiebie 21.06.2018 19:11

dają radę

Użytkownik

Sporo krytyki naczytałem się na różnych stronach na temat odkurzaczy, więc postanowiłem podzielić się z Wami swoimi doświadczeniami. Zacznę od tego, że nie jestem pracownikiem żadnej z firm sprzedających takie odkurzacze, a jedynie użytkownikiem 0d 1995 roku. Dokładnie od Listopada 1995 roku, Czyli od 23 lat. W tamtym czasie odwiedził nas przedstawiciel , który dostał nasz numer telefonu (stacjonarny) od naszych znajomych . Po około 3,5 godzinnej prezentacji z dużym oporem kupiliśmy odkurzacz za 39 990 000,00 tak dobrze czytasz za prawie 40 milionów , bo było to jeszcze przed denominacją. Ja miałem wtedy 25 lat i był to dla mnie i mojej rodziny olbrzymi wydatek, bo dla przykładu nowy Fiat 125p MALUCH kosztował 41 milionów , więc miałem przez godzinę podczas prezentacji dużą rozkmninkę, bo syn miał 3 lata, żona w ciąży z drugim dzieckiem, które urodziło się w grudniu, a tu nad nami stoi Pan który przekonuje, że zakup tego odkurzacza może być najlepszą decyzją w życiu. (specjalnie nie podaję nazwy , by nie robić reklamy żadnej z firm) a my mieliśmy 10 letniego malucha … I wiecie co … Niedawno zadzwoniła do mnie jakaś pani, która zaproponowała mi prezentację jakiegoś wielofunkcyjnego urządzenia medycznego. Ładnie mówiła i była uprzejma. Umówiłem się z nią. Na pokaz przyjechał jej brat. Okazało się, że Pan prezenter z ładnych kartonów wyciągnął najnowszy odkurzacz, który zaczął nam prezentować. I właśnie wtedy zacząłem sobie uświadamiać, że już to kiedyś słyszałem :) jakieś 23 lata wcześniej. Miło się tego Pana słuchało, ciekawie mówił i z zaangażowaniem. W pewnym momencie poprosił o nasz odkurzacz, więc pokazałem mu nasze 23 letnie urządzenie , a gdy zerknął na separator , to aż podskoczył z wrażenia. Dlaczego ? Bo wygląda ja nowy. Jest czysty i zadbany, bo taki ma być. To dokładnie zanim wyszedł prezenter z domu gdy go kupowaliśmy tłumaczył nam chyba z pięć razy. W tym momencie Pan prezenter chyba już zrozumiał, że nie sprzeda nam swojego odkurzacza, ale i tak omówił różnicę między jednym, a drugim. I faktycznie są różnice. Na koniec poprosił o numery telefonów do naszych znajomych. Daliśmy mu pełną listę. Zapytał, czy jego siostra może się na nas powołać. Odpowiedziałem, że tak, bo uważam , że taki sprzęt powinien być w każdym domu. Dlaczego...? Bo jest bardzo dobry, skuteczny i relatywnie tani … Tak kochani jest tani. Dziś kosztuje około 6000 zł , czyli jakieś 3 lub 4 wypłaty miesięczne. Kiedyś kosztował 40 milionów zł , czyli jakieś 12 do 15 miesięcznych wypłat. Ja jako użytkownik polecam odkurzacz z separatorem. Żadnej konkretnej firmy, gdyż mam znajomych którzy mają odkurzacze z innych firm niż ja i są również zadowoleni, choć tez za nie trochę kasy musieli zapłacić. Dlaczego go polecam ? Bo mam dwóch synów i obaj alergicznie i astmatycznie są zdrowi. I nie wiem, czy jest to w 100% zasługa mojego odkurzacza, ale wiem, że dzięki niemu kurzu w domu jest znacznie, ale to znacznie mniej. Mam dwie synowe i obie mają alergie, a jedna astmę . Ich rodzice nie kupili tego „drogiego” odkurzacza, a szkoda. Być może moje synowe też byłyby zdrowe. Z listy którą podałem Panu prezenterowi kupiły 3 osoby. Wszyscy dzwonili do mnie podczas swoich prezentacji i pytali mnie czy warto kupić. Każdemu bez wahania powiedziałem kupuj, bo warto. Pan prezenter okazał się człowiekiem bardzo uczciwym. W zamian za polecenia na których były sprzedaże przywiózł nam do domu fajne prezenty. Miły gest ze strony Firmy i Pana prezentera … Daliśmy mu jeszcze kilka numerów telefonów … Ta prezentacja skłoniła mnie by zerknąć w czeluści internetowe. Tu natknąłem się na całą falę krytyki, hejtu i obrażanie jeden drugiego. Ale znalazłem tez coś jeszcze. Co mnie mocno zastanawia, bo cenowo różni się od wszystkich odkurzaczy z separatorem które znam i jest znacznie tańszy. I podobny do dwóch które na rynku funkcjonują, lub funkcjonowały. Moją szczególną uwagę zwróciła jego cena. Kupiłem dla dzieci. Przywiózł im kurier. Pytam ich jak się spisuje, obaj mówią , że świetny, skuteczny … Z resztą sprawdź sam www.medi-smart.pl Nie robię żadnej reklamy, ale ze względu na cenę i funkcjonalność, warto się nad nim zastanowić. Pozdrawim Użytkownik

Joel
@Użytkownik 15.02.2018 13:18

Kopiuj-wkej. Skaczesz po forach i wklejasz tą "swoją historię" To chore, tylko kasa się liczy, a nie ludzie!

Wojciech

@Aneta To dobrze, że postanowiłaś napisać coś na temat pracy w Aura gmbH Roboclean Poland. Na pewno użytkownicy zainteresowani tym pracodawcą będą Ci za to wdzięczni. Praca w takim miejscu jest dosyć specyficzna i nie każdy się w niej odnajdzie. Jak długo byłaś tam zatrudniona? Co możesz jeszcze dodać o warunkach, jakie oferują?

Aneta

Nie polecam pracy w tej firmie. Właściciele są pazerni i nastawieni na swój zysk. Częste są praktyki obcinania premii. Zresztą co to za przyjemność pracować i nabierać starsze osoby na odkurzacz za 10 tysięcy? No sami powiedzcie... sprzedasz odkurzacz własnej babci za wszystkie jej oszczędności? Pomijając, że sprzęt jest tandetny? Filozofia Hyli jest jedna - wmówić klientowi, że odkurzacz jest najlepszy i żeby zapłacił za to astronomiczną cenę. I co najgorsze, znajdują kilku naiwniaków miesięcznie. Jako były pracownik zdecydowanie odradzam pracę i jakikolwiek zakup tego odkurzacza.

Wojciech

@Daniel Jeśli rzeczywiście tak słyszałeś, to warto byłoby od razu napisać, skąd posiadasz takie informacje. Planujesz może aplikować do Aura gmbH Roboclean? Zachęcam Was do podzielenia się swoją opinią na temat pracodawcy, jakim jest firma Aura gmbH Roboclean. Może ktoś wie, czy w chwili obecnej szukają nowych pracowników?

Karol

Aura gmbH Roboclean Poland to bardzo dobry pracodawca. Zastanawiam się kto pisze te negatywne opinie?

Edzia
@Karol 23.03.2018 17:12

byli pracownicy

`
@Karol 23.03.2018 17:12

Tylko odkurzacz nie dobry - silnik spalił się po dwóch latach (taki dobry i niezawodny za 5500 zł. - wymiana silnika tylko 800 zł.) Zelmer z workiem chodzi piętnaście lat i dobry za niecałe 200 zł !!!.

Daniel

Słyszałem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!!

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz większą rolę. A jak to wygląda w Aura gmbH Roboclean Poland? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Czarek

Szkoda, że nie piszecie na forum jak się pracuje. Interesuje ,mnie praca w firmie.

VIN

Ostrzegam że w internetach jest wiele informacji dotyczących praktyk jakie stosuje ta firma aby sprzedać odkurzacz. Na wielu lokalnych forach akwizytorzy dokonują setek pozytywnych wpisów odnośnie tego urządzenia aby w ten sposób wprowadzić klienta w błąd. Oprócz tego wklejają linki które rzekomo kierują na stronę gdzie można przekonać się o opiniach innych użytkowników a tak na prawdę kierowani jesteśmy na stronę sklepu. Ja osobiście uważam że taka firma absolutnie nie powinna być brana poważnie pod uwagę jako potencjalny pracodawca a zarówno potencjalny klient też powinien ich unikać.

Tedy

Jak ktoś nie potrafił utrzymać się w firmie to teraz narzeka!!

JOLS

Oddział w Sosnowcu.. Totalne dno i porażka, z profesjonalizmem Pan właściciel minął się chyba w drzwiach. Odradzam każdemu. Jedna wielka ściema. Traktują ludzi jak maszynki do zarabiania pieniędzy. Kłamstwo za kłamstwem

Edzia

Pracowałam w firmie dość krótko, ze względu na to, że od dźwigania tego urządzenia nabawiłam się dość poważnej kontuzji kręgosłupa. Co do samej pracy, nie jest to zajęcie dla każdego, jednak jeśli się uprzesz i nie masz oporów, to można tu zarabiać naprawdę duże pieniądze. Niestety jest sporo minusów. Po pierwsze umowa, w ogłoszeniu było, że jest umowa o pracę. Na szkoleniu, kiedy pytaliśmy naszego szkoleniowca o warunki zatrudnienia, twierdził, że opowie nam ostatniego dnia szkolenia. Oczywiście o umowie o prace nie ma mowy, jest kontrakt. A więc, brak płatnych urlopów, a jak kobieta zajdzie w ciąże, to czeka ją 1,5 roku bez wypłaty. Słabo, szczególnie, że obiecują na początku co innego. Po drugie, twierdzą, że spotkania umawiane są przez asystentki, tyle, że kontakty sami musicie sobie załatwić, więc tak na prawdę, asystentka po prostu dzwoni do osób które jej podacie, ja na rozmowie zrozumiałam to w zupełnie inny sposób. Już lepiej samemu sobie umówić, bo mnie kiedyś umówiła na spotkanie na 20.30, 2,5h prezentacji, wyszłam stamtąd o 23... A do tego na początku musicie robić prezentacje rodzinie i znajomym.... nie lubię mieszać moich znajomych i rodziny do mojej pracy, więc była to strasznie irytująca rzecz. Po trzecie z pierwszej wypłaty potrącają wam kaucje 500 zł za jakaś głupią torbę, o czym oczywiście też nie było wcześniej mowy. A po czwarte, co moim zdaniem było najgorsze, ciężko reklamować sprzęt który jest tańszą podróbką rainbowa. Rainbow to solidna marka, moja mama posiada jeden model od prawie 20 lat, bez żadnych awarii. Kiedy wyciągnęłam jej Robocleana, wyglądał przy nim żałośnie, fakt, jest dużo ładniejszy, ale to tyle z jego zalet. Każda jego część, wszystkie końcówki wyglądaja, jak z plastiku, zdecydowanie gorsze gatunkowo. Separator również wygląda tanio, w porówaniu z Rainbowem. A do tego, (usunięte przez administratora) krótki kabel, przy odkurzaczu za 6 tys to strasznie słabe, że nie zadbali o taki szczegół. Za to na szkoleniu sporo się nasłuchałam o wyższości Robocleana nad Rainbowem, no tak Rainbow nie ma zwijarki kabla, ale przynajmniej ma go w dostatecznej długości. Podsumowując, jeśli powyższe warunki wam nie przeszkadzają, to polecam, zarobki są naprawdę duże. Niestety minusy dla mnie były zbyt duże, a kontuzja była świetną wymówką, żeby zrezygnować z tej pracy

Edzia
@Edzia 21.02.2018 23:21

Dodam jeszcze, że w momencie rezygnacji z pracy w powodu problemów zdrowotnych których nabawiłam się przez tą firmę, pani która zajmowała się początkującymi przedstawicielami miała to tak głęboko w (usunięte przez administratora) że aż zrobiło mi się przykro i bardzo się cieszę, że nie mam już z tą firmą nic wspólnego! Takiego lekceważącego stosunku do pracownika jeszcze nigdzie nie spotkałam. Radzę, naprawdę dobrze się zastanowić, zanim zdecydujecie się na współpracę.

Damian przedstawiciel

Jestem bardzo zadowolony z pracy którą wykonuję . Mega satysfakcja gdy widzisz klienta, który dziękuje Ci jako przedstawicielowi za sprzęt którym zadowoliłeś klienta rodzinę. Wspomnę o tym że podziękowania i zachwyt nie występują tylko w chwili zakupu lecz po tygodniu , miesiącu czy roku mając kontakt z klientem. Powodzenia dla wszystkich którzy chcieliby się zatrudnić w firmie ROBOCLEAN :-) Naprawdę warto pracować z tak wysokiej jakości sprzętem ....

puszka126
@Damian przedstawiciel 06.10.2016 23:29

Witam ja jestem zadowolona z roboclina ale jedno to jest przegiecie to do konsultantki nalezy wydzwaniac do podanych przez ciebie numerow a nie osoby ktora kupila i musi namowic zeby zrobili prezentacje bo innaczej prezenty przepadaja to jest blef bo pracowalam trzy i pol roku w sprzedarzy dlaczego tak sie oklamoje ludzi ktorzy przyjmuja prezentacje w domu maja podac piec kontaktow i tyle to obowiazek konsultantki zeby umowic i naklonic na prezentacje tyle w temacie

Doświadczeni

Witam wszystkich;-) Większość z Was pewnie wie że internet to takie miejsce gdzie każdy może zamieścić swoja opinię na każdy temat . Niestety skutkiem tego często (szczególnie w naszym kraju) jest fala hejtu ... Czytając różnorakie opnie warto zadać sobie pytanie , kim jest człowiek który to napisał , dlaczego to napisał i dlaczego miałbym/miałabym brać pod jakąkolwiek uwagę opinię człowieka którego nawet nie widzę na oczy i nie znam ... Na temat każdej branży , każdej firmy , każdego urządzenia , każdego człowieka są dobre i złe opinie ... Prawdopodobnie na Twój temat również są bardzo dobre i bardzo złe opinie ... Piszę to ponieważ są wśród Was wartościowi ludzie którzy chcą i mogą osiągnąć sukces i szczęście w życiu , niestety czasem pod wpływem "siły tłumu" (w tym wypadku wpisów sfrustrowanych ludzi próbujących w ten sposób wyżyć się na innych) nie podejmują działań ... Pytanie co by było gdybyś podjął/podjęła działanie ? Co do urządzenia Roboclean - sprzęt jak każdy inny z tą różnicą że faktycznie ma w sobie pewna wyjątkowość wynikającą z jakości i hydrosystemu którego nie ma w innych urządzeniach ani w sklepach. Co do jego wartości to jest kwestia indywidualna - jeden woli kupić zwykły tani sprzęt , czy zwykły tani pospolity samochód , inny woli dopłacić i mieć dużo lepszy sprzęt czy dużo lepszy samochód...Obydwoje mają rację bo obydwoje kupują to co spełnia ich oczekiwania ;-) Co do pracy w Roboclean na pewno jest inna niż w większości innych firm .Robią profesjonalne szkolenia , Handlowcy mają faktycznie fajne Asystentki , spotkania są umawiane więc Handlowiec jak w wielu innych firmach nie musi biegać po firmach czy szukać Klientów ... Jeżeli ktoś czuje i chce się rozwijać jako dobry Handlowiec to warto podjąć pracę. Jeśli natomiast uważasz że nie nadajesz się do handlu albo uważasz że w życiu coś dostaniesz za darmo to nie warto , nie podejmuj pracy . Każdy sprawdza się w różnych dziedzinach i proszę wszystkich którzy mają na celu obrzucanie innych błotem aby to przemyśleli - nie chcesz być kierowcą , lekarzem czy Handlowcem to po prostu nie bądź ale przestań krytykować innych za ich wybory życiowe ;-) Co do zarobków są na pewno dużo większe niż przeciętnego człowieka .Należy też pamiętać że też są one uzależnione od wyników sprzedaży ...Kierowca ma płacone określone grosze za przejechany kilometr a Handlowiec ma płacone określone tysiące za sprzedaż produktów które proponuje swoim klientom.Tak jest stworzony nasz świat ;-) Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkim właściwych wyborów życiowych bo czas ucieka i duuuużo optymizmu ;-)

niunia
@Doświadczeni 11.03.2017 12:20

a ja swój odkurzacz sprzedałam na allegro trwało to dość długo ale wkońcu znalazł się ktoś kto kupił mojego robocleana , wsumie poszedł za marne pieniądze ale pozbyłam się i nie musze go oglądać , nie kuje już meża w oczy, pisze to bo kupiłam co chciałam go sprzedawać, ale nie nadaje się do takiej akwizytorki, strach żeby ludzie mnie po ulicy ganiali za odkurzacz , silnik Roboclean zardzewiał bardzo szybko a po kilku użyciach takich tylko testowaniach na filtrze zrobiło się czarne kółko od tego kurzu co wyrzuca na zewnątrz , strach pomyśleć jakie tam bakterie się mnożą, generalnie lipa

ania
@niunia 12.04.2017 19:41

bo wodę się wylewa :P ja mam rainbowa od 16 lat, a działa na tej samej zasadzie i jestem zadowolona

Zenek

Czy jest jakiś powód, że przestaliście pisać na forum?

Keram

W dzisiejszych czasach robi się wszystko aby sprzedać co kolwiek, taki mamy rynek. Dostęp do internetu daje takim firmom nielimitowane pole do popisu dlatego jeżeli ktoś znajomy nam nie poleci nie ma co polegac na internetowych opiniach, oczywiście nie generalizuje ale dużo pozytywnych opinii pisanych jest przez dostawców lub producentów niektórych towarów, i to jest fakt.

VIN

Na portalu Trójmiasto wszystkie wątki dotyczące tego odkurzacza zostały zablokowane a to dlatego że akwizytory urządziły tam sobie dziki zachód. Spamowali forum setkami pozytywnych opinii celem wprowadzenia w błąd i nakłonienie potencjalnych klientów do zakupu a pracę jako domokrążca w tej firmie cenili bardziej niż stanowisko dyrektorskie w dużej firmie. Skoro ludzie tam pracujący posuwają się do tak dziecinnych metod to można tylko sobie wyobrazić do czego posunęli by się aby sprzedać ten sprzęt.

Przemek

Witajcie, cieszę się że weszłam na tę stronę. Jutro mam mieć rozmowę w sprawie pracy w tej firmie i już wiem co zrobię: NIE POJADĘ. Słówko dla pracowników i ich opiniach...to naprawdę czuć, że wystawiacie pozytywne opinie żeby nabić ludzi w butelkę. Pogarszacie tylko wizerunek Firmy.

Złota myśl

Lubię to co robię. Ciesze się z każdej chwili życia. Mam dobrą rodzinę, pracę która zapewnia mi godne życie. I czas z którego korzystam z rodziną. Pracuj gdzie chcesz, każdy ma wolną rękę, myśli, życie... jeśli coś sie nie zgadza zmień coś!! Nie rób co cię męczy, słuchaj siebie. Będziesz szczęśliwym człowiekiem!! Polecam pracę w roboclean, dlaczego? Bo lubię uszczęśliwiać ludzi . Dzięki temu sam jestem szczęśliwy.

Michał

Roboclean rozprowadzany jest w 54 krajach na terenie całego świata, na całym świecie tysiące ludzi co dzień spotyka się z demonstracją robocleana. Jest to produkt najwyższej jakości . O czym mówi skala Państw w których demonstrowany jest produkt Bardzo dużo firm chciało by mieć produkt w swojej sprzedaży , lecz sprzedają go tylko najbardziej profesjonalni przedstawiciele i najbardziej rzetelne firmy w Polsce. Roboclean jest firmą uczestnicząca w Polskim stowarzyszeniu sprzedaży bezpośredniej , nie wiele firm w Polsce poza Robocleanem może poszczycić się tak rzetelną obsługą klienta , jak i tak bardzo dobrej jakości produktem. Roboclean jest urządzeniem który każdy klient po demonstracji chce mieć w domu, to chyba mówi o praktyczności produktu. POLECAM ROBOCLEAN

Pomogę Ci..

Prowizje wynoszące do 80 % wartości odkurzacza (to problem każdego odkurzacza sprzedawanego na prezentacjach). Produkt wart max 100-150 euro, ale trzeba utrzymać sztab ludzi. Musi być kasa dla telemarketingu, akwizytorów, menadżerów itd.. Szkoda, że ludzie dalej dają się nabierać na te bajery. A firma stawia wczasy, wyjazdy, nagrody więc zmotywowany zespół ślepych "handlowców" prze do przodu! Pozytywne opinie to WYŁĄCZNIE opinie pracowników . Żaden normalny klient nie wchodzi na forum i nie chwali produktu! Chwalicie się zakupem dobrej pralki albo TV? - nie! Jak działa to super - najwyżej znajomemu powiecie. Po co więc ta obrona firmy w internecie? To proste! Zawsze jest ryzyko, że wejdzie tu klient, który kupił odkurzacz po wielogodzinnej prezentacji wczorajszego wieczora lub o zgrozo! nocy i będzie szukał info czy dobrze zrobił. Drogi kliencie - pamiętaj, że masz 14 dni na rezygnację z zakupu! Ochłoń! Przelicz! Nie daj się naciągnąć! Rezygnacja jest bezpłatna i nie pociąga żadnych kosztów po Twojej stronie. W przypadku jakichkolwiek problemów zgłoś się do najbliższego Rzecznika Praw Konsumenta - udzieli Ci bezpłatnej pomocy i pokieruje sprawę właściwie..

obserwator
@Pomogę Ci.. 06.05.2017 08:44

Skoro klient nie pisze opinii pozytywnych, to kim Ty jesteś, Czy nie nazywa się to w dzisiejszych czasach hejtowaniem.. a może po prostu żal Ci że jest firma która działa na rynku kilka dziesiąt lat bo o 93 roku i cały czas się rozwija. Produkt ma tak dobry że nigdy nie musi się ogłaszać , bazować tak jak firmy krzak na książkach telefonicznych. Tylko cały czas działa dzięki zadowolonym klientom którzy polecają produkt Roboclean. Wszyscy którzy mają reklamę wiedzą że przedstawiciel pokazuje świetne urządzenie które każdy chce mieć w domu. W imieniu firmy Roboclean proszę nie obrażać klientów firmy , ani też ludzi którzy rzetelnie i uczciwie wykonują pracę. Stara zasada chcesz kupujesz, chcesz oglądasz , chcesz pracujesz. Nie chcesz to nie krytykuj , nikt Cie do niczego nie zmusza. Ani do pracy, ani do zakupu. Myśl działaj. Odpowiadasz za siebie...

obserwator

To już wiem kto krytykuje porządną i długoletnią Firmę Roboclean, albo produkt lub pracę :-) Życzymy powodzeniu w naciąganiu ludzi firmie AMP.. sp. z profuktem Vive.. skoro tak wysokie marże obiecują na starcie. Nie wróżymy długiej działalności firmy skoro klient tyle przepłaca na produkcie. Ale już takie firmy były które obiecują dużo na starcie. :-) Obiecanki na pierwszy msc. pracy :-) Zostajemy z ROBOCLEAN !!! PRODUKT ORAZ FIRMA GODNA ZAUFANIA ROBOCLEAN

Ampuro sp. z o.o.

AMPURO sp. z o.o. to wyłączny dystrybutor w Polsce wysokiej jakości systemów czyszczących z filtrem wodnym VIVENSO wraz z akcesoriami. Marka VIVENSO jest doceniana już w ponad 45 krajach na świecie, a 15-letnie doświadczenie w produkcji owocuje sukcesywnym rozszerzaniem rynków zbytu i wprowadzeniem marki VIVENSO teraz także do Polski. W celu realizacji planów rozwoju AMPURO sp. z o.o. poszukuje kandydatów do zespołów sprzedażowych we Wrocławiu, a docelowo w całej Polsce. Prowizja 21% - 47% ceny detalicznej. Jeśli jesteś osobą, która: jest życzliwie nastawiona do Klienta, jest odpowiedzialna i uczciwa, potrafi zarządzać czasem, posiada własny samochód, jest gotowa podjąć współpracę w oparciu o działalność gospodarczą, to zapraszamy do złożenia aplikacji na adres: APLIKUJ lub kontaktu z nami 71 727 62 84. Zapewniamy dyskrecję i poufność. Oferujemy: dużą samodzielność w działaniu, elastyczny czas pracy, wsparcie merytoryczne wraz z cyklicznymi szkoleniami, motywujący system prowizyjny, możliwość zdobycia doświadczenia w międzynarodowym zespole, przyjazną atmosferę.

Zostaw opinię o Aura gmbH Roboclean Poland - Lublin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aura gmbH Roboclean Poland