Intermedio Sebastian Drozd

Ladzin

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 1353 ocen.

Intermedio Sebastian Drozd
4 1353 6 1

Opinie o Intermedio Sebastian Drozd

Gienia

Wiem tyle, że człowiek jest uczciwy i słowo jest dla niego wazniejsze niż pieniądze. Coeszę się, że moge z nim współpracować. Przekonałam sie od ponad 10 lat, ze warto. W sytuacji podbramkowej jest niezastapiony. Moje sugestie dla Intermedio Sebastian Drozd: Co do sugestii powiem tylko tyle, że zawsze pomagający bedą dostawać po (usunięte przez administratora) Więc trzymaj się chłopie bo niezła tu nagonka na Ciebie, to Twoja konkurencja? Lubię atmosferę w Intermedio Sebastian Drozd za: Nigdy nie byłam prtacownikiem, ale słyszę od pracowników, że Ciepło się wypowiadają o szefie.

Czesław
@Gienia 20.10.2018 00:19

Twoja wypowiedź znacznie różnie się od tego, co w ostatnim czasie było pisane o firmie Intermedio Sebastian Drozd. Czy w trakcie Twojej współpracy zawsze pracodawca wywiązywał się z wcześniejszych ustaleń? Możesz w jakiś sposób odnieść się do wpisów, które informowały o rzekomych oszustwach pracodawcy? Wyraź swoje zdanie w tym zakresie bardziej szczegółowo.

Geneg nie genia
@Gienia 20.10.2018 00:19

były pracownik 12.07.2018 06:25 @były 29.06.2018 18:40 Ja czytałem że traktuje pracowników jak (usunięte przez administratora) więc skoro traktuje się tak pracowników to jak można być uczciwym i dobrym pracodawcą aż smiech mnie ogarnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziwne jest również nagminne usuwanie negatywnych opinii o beznadziejnym pracodawcy!!!!!! Radzę poszukać legalnej pracy z normalnym zatrudnieniem.

Czesław
@Geneg nie genia 06.11.2018 05:10

Wszystkie opinie - pozytywne i negatywne - mogą być usuwane z uwagi na to, że najprawdopodobniej łamią regulamin, który obowiązuje na forum. Pamiętaj, że przed dodaniem opinii warto chociażby zerknąć do regulaminu, który obowiązuje nas wszystkich. Pisząc komentarze zgodne z regulaminem, unikniemy sytuacji, gdzie nagle wyrażona opinia na temat pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd zostaje usunięta.

ltd

oszukał mnie i moich znajomych, przez jego olewkę mamy potężne długi w ZUS, ja ponad 100 tyś zł, znajomy prawie czterdzieści tyś zł i teraz Pan Sebastian umywa ręce, ludzie nie dajcie się wrobić tak jak my, a dowody mam dług w ZUS po przez nie załatwienie formalności w US względem Polskiego ZUS-u, a prawnicy wołają kupę kasy żeby poprowadzić tę sprawę, a pewności nigdy nie ma co do wygranej. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: sądy i sądy za oszustwa

ala
@ltd 12.10.2018 22:37

Popieram w całości ten wpis!!!!! ja również zostałem oszukany i moi znajomi również, też ZUS zaczyna dopominać się zaległych składek. NIE POLECAM najgorszemu wrogowi tej firmy!!!!! Do Sądu z Drozdem niech Sąd i Prokurator się tym zajmie!!!!! Bo z tego co wiem Komornik już go ŚCIGA ....

Czesław
@ala 16.10.2018 12:26

W jaki konkretnie sposób zostałeś rzekomo oszukany przez firmę Intermedio Sebastian Drozd? Czy w okresie, w którym pracowałeś w tej firmie, można było dostrzec jakieś pozytywne aspekty pracy? Jeżeli możesz to przedstaw, jak to wyglądało w Twoim przypadku.

Alicja

@Były pracownik, Twoja opinia o pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd jest bardzo negatywna, dlatego chciałabym, żebyś ją uzasadnił, ponieważ uzasadnienie tej wypowiedzi może być pomocne dla osób, które rozważają pracę w tym miejscu. Czy nie dostrzegłeś żadnych pozytywnych czynników pracy w tym miejscu? @były, możesz przedstawić jakieś przykłady, które potwierdzałyby to, że w firmie Intermedio Sebastian Drozd rzeczywiście panuje mobbing? To poważne oskarżenie względem pracodawcy, więc należy je poprzeć odpowiednimi przykładami.

były

W tej firmie Panuje mobbing i seba nie płaci!!!

były

szef jest oszustem, mobbing i brak płac to codzienność (dodatkowo usuwają opinie)

Byly
@były 29.06.2018 18:40

Popieram w całości ze to oszust i kłamca, odradzam jakiej cokolwiek wspolpracy czy kontaktu .

Była
@były 29.06.2018 18:40

Usuwanie niechcianych opinii jest beznadziejne i robią to osoby które maja coś do ukrycia!!!

Komornik
@były 29.06.2018 18:40

Do urzędu skarbowego z nim i komornika. Niech odda ludziom A1 za które pobrał pieniądze!!!

były pracownik
@były 29.06.2018 18:40

Ja czytałem że traktuje pracowników jak SZMATY więc skoro traktuje się tak pracowników to jak można być uczciwym i dobrym pracodawcą aż smiech mnie ogarnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziwne jest również nagminne usuwanie negatywnych opinii o beznadziejnym pracodawcy!!!!!! Radzę poszukać legalnej pracy z normalnym zatrudnieniem.

Były pracownik
@były 29.06.2018 18:40

Własciciel to typowy manipulator i krętacz. Dużo mówi mało robi.Rotacja pracowników niczym w żabkach bo takim jest tyranem. Firma traci klientów w lawinowym tempie a własciciel szlaja się już po Sądach. Komornik mu na tyłku siedzi i nic w paierach na siebie nie ma!!! Żenujący koleś który myśli że traktując ludzi jak szmaty stworzy swoje królestwo korporacyjne. Nie polecam.

Bilecki do kina
@były 29.06.2018 18:40

To że jest oszustem to chyba wszyscy już wiedzą!!!! Jego godność spadła poniżej zera o ile wogole ten gad ja ma. Myśli że biletami do kina kupi sobie ludzi do roboty. Jak to mówią że szmaty DAMY nie zrobisz!!!!!

Były pracownik

Własciciel to typowy manipulator i krętacz. Dużo mówi mało robi.Rotacja pracowników niczym w żabkach bo takim jest tyranem. Firma traci klientów w lawinowym tempie a właściciel szlaja się już po Sądach. Komornik mu na tyłku siedzi i nic w papierach na siebie nie ma!!! Żenujący koleś który myśli że traktując ludzi jak szmaty stworzy swoje królestwo korporacyjne. Nie polecam a wręcz przeciwnie odradzam!!!!!!!!!!!!!!!

Alicja

@Bob budowniczy, co takiego wydarzyło się w Twoim czasie pracy na rzecz firmy Intermedio Sebastian Drozd, że tak negatywnie oceniasz to miejsce pracy? Czy możesz napisać szczegółowo, jak wyglądają zarówno pozytywne, jak i negatywne aspekty pracy związane z tą firmą? @Ala, błędnie interpretujesz moją osobę, ponieważ nie jestem w żaden sposób powiązana z firmą Intermedio Sebastian Drozd.

Alicja

@HI HI HI ALICJA HA HA HA, chcesz przez to napisać, że dodatki do pensji oferowane przez firmę Intermedio Sebastian Drozd, są dla Ciebie mało satysfakcjonujące? Wspominasz, że wolisz, aby pracodawca zwiększył wynagrodzenie swoim pracownikom, możesz napisać, jak obecnie kształtuje się poziom wynagrodzeń w tej firmie? Napisz, proszę, jak one wyglądają obecnie.

Alicja 2
@Alicja 23.07.2018 08:41

Może w kinie będzie jakiś seans, jakie są zarobki w Polskiej legalnej Firmie HA HA HA . Rozumiem że bilet już Pani posiada os Pani Pracodawcy :-) Aż mnie brzuch ze śmiechu boli ha ha ha hi hi hi. Te bilety do kina w jakim rejonie obowiązują i w jakim kinie???? Jest chociaż kilka godzin na ich wykorzystanie??? Jest w Ładzyniu kino??? Super jest ten pomysł z tym biletem do kina, naprawdę wspaniały.

Alicja2
@Alicja 23.07.2018 08:41

Jeszcze całkiem niedawno był wpis że Pan Sebastian Drozd traktuje pracowników jak SZMATY!!!! Coś się zmieniło po wprowadzeniu biletów do kina ha ha ha ulalalala hi hi hi

Alicja 2
@Alicja 23.07.2018 08:41

A może jak wstawię pozytywny wpis to też dostanę w nagrodę bilet do kina???? Oj nie!!!! wole pisać prawdę a bilet kupić sobie sama!!!! Szacunku i godności za bilet do kina się nie kupi!!!!!

Ala
@Alicja 23.07.2018 08:41

Opuść te forum bo zanudzasz panie drozd!!!!!

Bob budowniczy

Radze unikaj tej firmy !!!!! Nawet za 100 biletów do kina... I najlepszego wynagrodzenia. Trzeba mieć swoją godność i niepozwolic traktować się jak szmaty!!!!!

Alicja

@Alicja2, po raz kolejny upominam Cię odnośnie słownictwa używanego na forum gowork.pl. Proszę Cię o wypowiedzi kulturalne, bez niepotrzebnych słów obraźliwych. Wciąż, przedstawiasz kwestię rzekomej motywacji ze strony firmy Intermedio Sebastian Drozd w postaci biletu do kina. Rozumiem, że firma wprowadziła taki dodatek dla swoich pracowników? Możesz, napisać, o tym coś więcej?

Alicja

@Była, komentarze w tym wątku mogą zostać usunięte przed administratora w wypadku, kiedy łamią regulamin forum. Dlatego przed dodawaniem opinii warto zapoznać się z panującym regulaminem forum, którego należy przestrzegać w przypadku dodawania komentarzy. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem i skonstruowania zdania zgodnie z nim https://www.gowork.pl/regulamin @Komornik, możesz przybliżyć sytuację, którą opisujesz związaną z firmą Intermedio Sebastian Drozd? Przedstaw w sposób szczegółowy swoją myśl zawartą w komentarzu. @były pracownik, w Twoim przypadku również informuję o panującym regulaminie forum, którego łamanie w trakcie wypowiedzi może skutkować usunięciem danego komentarza. Możesz przybliżyć to co napisałeś odnośnie traktowania pracodawcy swoich pracowników? Opisz szczegółowo tę kwestię. @Ala, sytuację, które opisujesz nie powinny mieć miejsca w zakładzie pracy. Czy wraz z innymi pracownikami interweniowaliście w jakiś sposób w tym temacie? Przedstawialiście swoje odczucia pracodawcy firmie Intermedio Sebastian Drozd? Jeżeli tak, to napisz, proszę jaka była reakcja szefostwa.

HI HI HI ALICJA HA HA HA
@Alicja 15.07.2018 13:11

Dajcie pracownikom godne zarobki i umowę w PL a nie nagrodę bilet do kina ha ha ha !!!! Ja jestem zatrudniony w normalnej firmie i zapewniam że stać mnie na bilet do kina ha ha ha

Alicja

@Hubert, dziękuję za Twoją opinię. Czy zechciałbyś powiedzieć coś jeszcze na temat warunków zatrudnienia? Czy oprócz premii, o której wspomniałeś można liczyć na inne benefity? Na stronie Intermedio można znaleźć informację, że pracodawca proponuje niezwykły system motywacyjny. Czy możesz potwierdzić tę informację?

Hubert
@Alicja 11.06.2018 15:32

Po roku pracy zostają naliczane premie wysokości miesięcznego wynagrodzenia wypłacane przed Świetami i przed wakacjami. Dodatkowym bonusem "nieplanowanym" są bilety do kina. mamy też prywatne ubezpieczenie zdrowotne po 6 msc pracy, po roku karnet na siłownie.

Bilet do kina
@Hubert 11.06.2018 15:51

Może warto kupić bilet do kina na seans jak być uczciwym Przedsiębiorcą!!! Jak pracownik zarabia godnie to sam sobie kupi bilet do kina!!!!

Ala
@Alicja 11.06.2018 15:32

Motywacja to bilet do kina, wyzywanie pracowników i traktowanie ich jak szmaty!!! Beznadziejne wynagrodzenie i wizyty w Sądach!!!

Alicja

@Byly, opisałbyś tutaj w wątku opinii o pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd swoje doświadczenia związane z tym pracodawcą? W swojej wypowiedzi zarzuciłeś pracodawcy oszustwo i kłamstwo możesz przybliżyć co wpływa na Twoje takie zdanie o tej firmie? Jestem pewna, że musiało wydarzyć się coś szczególnego skoro zdecydowałeś się zostawić taki komentarz na ten temat.

Alicja

@były, przypominam Ci, że wypowiadamy się na forum publicznym zarzuciłeś firmie Intermedio Sebastian Drozd poważne przestępstwo jakim jest mobbing. Nie każdy dobrze rozumie to pojęcie. Dlatego muszę dopytać czy to dla Ciebie "poniżenie, ośmieszenie, zaniżenie samooceny lub wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników"? Napisz proszę coś więcej na ten temat.

Alicja

@Hubert, to dobra wiadomość dla tych którzy planują zacząć pracę w Intermedio Sebastian Drozd. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Wiesz może jak przebiega proces rekrutacji?

Alicja

@qwe3a, czy jesteś pracownikiem w Intermedio Sebastian Drozd? Może mógłbyś napisać jakie są Twoje doświadczenia z tą firmą. Czy jesteś usatysfakcjonowany pracą w tym miejscu?

Hubert
@Alicja 01.06.2018 23:52

Z pewnością nie jest, Tak jak już wspominałem wcześniej w firmie pracuje się dobrze. Oczywiście zawsze jest coś co można poprawić jednak ogólny obraz oceniłbym na 4/5, Premie faktycznie funkcjonują a w biurze Panuje miła atmosfera nawet w cięższych momentach.

qwe3a

Aplikuj, aplikuj - podejmij wspolprace a potem zaluj! "Zajmujemy się obsługą księgową firm w Wielkiej Brytanii oraz pośrednictwem gospodarczym. Poszukujemy osoby mającej zamiłowanie do pracy „w papierach”, biegle obsługującej sprzęt biurowy i piszącej bezwzrokowo na klawiaturze komputera.
Sprawdzisz się na tym stanowisku, jeżeli jesteś osobą sumienną, rzetelną, skrupulatną i dokładną.
Idealny kandydat szybko się uczy, jest dyspozycyjny i ponadprzeciętnie zaangażowany. Zawsze kończy zleconą pracę na czas. Zakres obowiązków: - wysyłka listów, prezentów i współpraca z firmami kurierskimi, import przesyłek z UK - wyjaśnianie kwestii dokumentów również w języku angielskim
- wnioskowanie o dokumenty on-line również w języku angielskim - współpraca z biurem księgowym w Polsce i w UK Wymagania: - Bardzo dobra znajomość j. angielskiego w mowie i piśmie.
- Znajomość pakietu office i umieję†ność obsługi urządzeń biurowych
- Odporność na stres, sumienność. - Wysoka kultura wysławiania się i kultura osobista - minimum roczne doświadczenie w pracy biurowej Oferujemy: Umowę o pracę w UK 2.250 PLN na rękę po okresie próby (kilka razy wyższa emerytura niż w Polsce) Do 796 PLN miesięcznie na rękę premii i bonusów po 1 roku za zaangażowanie i staż (czyli podstawa i premie razem od 2555 brutto do 4276 brutto) Co roczne podwyżki Prestiż pracy w międzynarodowym środowisku indywidualnie dopasowany czas pracy Wspaniałą atmosferę w biurze Bony pracownicze w okresach przedświątecznych Pracowniczy program emerytalny (kruszce) Nowoczesne narzędzia i systemy w pracy Wpływ na rozwój swojego działu Perspektywy awansu Dodatkowym argumentem jest działalność gospodarcza lub numer NIN (brytyjski numer ubezpieczeniowy)."

Alicja

@Patryk A mógłbyś bardzie sprecyzować swoją wypowiedź? Nie jest ona zupełnie jasna. Pracujesz w Intermedio Sebastian Drozd? Jakie masz doświadczenia związane z pracą w tej firmie? Śmiało wyraź swoją opinię. To na pewno będzie w jakiś sposób przydatne dla osób, które chcą tam aplikować.

Patryk

Idealnych firm nie ma, zawsze noga zdarzyć się trudne momenty.

Alicja

@Były Pracownik według Ciebie Intermedio Sebastian Drozd nie traktuje swoich pracowników z odpowiednim szacunkiem. Dlaczego tak uważasz? W jaki sposób przejawia się ten brak poszanowania? Spotkały Cie jakieś nieprzyjemności ze strony firmy?

Nick
@Alicja 26.05.2017 10:26

Po co pytasz skoro i tak usuniesz odpowiedź?

Stella

Słyszałam o firmie, że jest dobrym pracodawcą. Jestem zaskoczona niektórymi wpisami!!!

Hubert
@Stella 20.03.2018 23:08

Tak jest, oczywiście jak wszędzie nie jest idealnie, jednaj porównując do kultury pracy w innych polskich firmach to jest niebo a ziemia. Jeśli kotoś chce się rozwijać to ma ogromne możliwości, kasa jest niezła, godziny pracy elastyczne ( w pozytywnym sensie ) urlopy bez problemu, pracuje już kilka miesięcy i nie narzekam.

Alik
@Stella 20.03.2018 23:08

Wlasnie "slyszalas" prawda jest "nieco" inna. Firma malo wiarygodna, wciskajaca lewa umowe brytyjska.

qwe

W zeznaniu PIT się dowiesz :-) "normalne ubezpieczenie i pieniądze na konto" - to powinien być standard o którym nie powinno się wspomina. Ale to jest PL, tu się nic nie zmienilo na lepsze.

Alik

Widzisz, ja mialam "okazje" rozmawiac z Drozdem o "warunkach pracy", od razu wyczulam ze to przekret, wciskanie na sile umowy brytyjskiej (lewej zeby ominac polski zus i skarbowke).

Hubert
@qwe 22.03.2018 13:45

Pełna zgoda, umowa oraz kasa na konto to podstawa podstaw, wspominam o tym tylko ze względu na wcześniejszy komentarz. Co masz na myśli mówiąc że przy zeznaniu się dowiem? Wpisuję sobie do PIT 36 w bloku H oraz załącznik PIT ZG, nie ma sensu tego nie zgłaszać bo i tak rozliczamy się metodą zwolnienia z progresją więc żadnych dodatkowych kosztów nie ma. Pozdrawiam

Stella Bella
@Stella 20.03.2018 23:08

W takim razie proszę zadzwonić do byłych pracowników bo mają inne zdanie ha ha ha !!!!! Aż brzuch od śmiechu boli o tych niby zadowolonych pracowników!!!!! Jeszcze te śmieszne grosze z umową zlecenia ha ha ha

Hubert
@Stella Bella 27.03.2018 14:21

Nie chciałbym wchodzić tu w jałowa dyskusje, ale z tego co widziałem to nie były to szczególnie kompetentne osoby i średnio mnie interesuje to czy były zadowolone czy nie. Jestem zatrudniony na umowę o pracę na zlecenie bym się nie zgodził, jeśli ktoś ma tak marne kompetencje że nie jest w stanie takich rzeczy wyegzekwować to pozostaje współczuć, Finansowo na ten moment nie mam powodu aby narzekać. Tak na marginesie wstawienie większej ilości wykrzykników nie sprawia że Twoje argumenty maja więcej sensu

anonymous
@Hubert 28.03.2018 12:16

umowa o prace w UK jest niewazna.

X
@Hubert 28.03.2018 12:16

Panie Drozd prosze w koncu miec tyle szacunku i podpisiwac sie wlasnym imieniem i nazwiskiem :-)

Stella Bella
@X 28.03.2018 13:26

On szacunku nigdy nie miał. Musi się dopiero uczyć!!!!

Hubert
@Stella Bella 28.03.2018 18:46

Widzisz, jakbyś podjęła się chociaż sprawdzenie czy na stronie firmy jest pracownik o imieniu Hubert może bym poważnie podszedł do tych bzdur które wypisujesz. Niestety zamiast pisać merytorycznie wolisz zachowywać się jak dziecko, co stawia pod znakiem zapytania sens dalszej dyskusji. Jakoś będę musiał przeżyć te straszne rzeczy które opisałaś, na szczęście mam zapas darmowych biletów do kina i kilka stów na karcie zakupowej na otarcie łez, ot taki bonusik na święta. Pozdrawiam i życzę miłego dnia

anonymous
@Hubert 11.04.2018 09:20

mam nadzieje, ze po wielu latach Sebastian Drozd w koncu poszedl po rozum do glowy, oferujac swoim pracownikiem godziwa umowe oraz wynagrodzenie adekwatne do wiedzy i umiejetnosci. Bo za moich czasow musialam klaniac sie w pas za to, ze za wysilki podziekowano mi kawalkiem ciasta (moja wina, ze go nie zjadlam). Trzymam kciuki, zeby z intermedio nie wychodzilo co 8-9 miesiecy kolejne "pokolenie" niezadowolonych zleceniobiorcow. PS jesli jednak nie mam racji i wziales kredyt mieszkaniowy w GBP to zycia mi nie starczy na ten atak smiechu.

ciekawa
@Hubert 11.04.2018 09:20

Czy te komentarze pisze Pan Hubert Jackowski, który jest pracownikiem widocznym na stronie firmowej?

ciekawa
@Hubert 11.04.2018 09:20

Panie Hubercie, wielu z nas myślało tak jak Pan :) i rękę, nogę by oddało, żeby bronić dobrego imienia firmy i wie Pan co? Dziś bylibyśmy kalekami. Mam jednak nadzieję, tak jak anonymous, że coś się jednak zmieniło w podejściu pana Drozda do pracowników i że naprawdę jest lepiej niż kiedyś! Trzymamy kciuki

ciekawa
@anonymous 23.04.2018 14:23

Nie śmieszkuj tak, bo z bieżni spadnę :D

Alicja

@Piotr Rejman, przypominam aby nie wklejać spamów na forum. W jednym z postów zauważyłam posłużenie się czyimiś danymi osobowymi. Proszę nie wpisywać danych osobowych innych osób, ponieważ są prawnie chronione. Forum służy jako miejsce do dzielenia się rzetelnymi informacjami, tak aby osoby zainteresowane pracą w firmie mogły się czegoś dowiedzieć odnośnie samej pracy oraz o aktualnych rekrutacjach. Zatem proszę się zapoznać z regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin Wszystkie wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane przez administratora, dlatego należy się do niego stosować.

Piotr Rejman
@Alicja 09.04.2018 14:49

Proszę przeczytać definicję wyrazu SPAM !!!!

AKi
@Piotr Rejman 10.04.2018 06:16

Narazie to co Pan robi to jest spamowanie tymi samymi postami, ktore notabene nic nowego nie wnosza do dyskusji. Poza tym od maja wchodzi ustawa o ochronie danych osobowych wiec dziwie sie ze tak latwo udostepnia Pan swoje dane i nie tylko etc.

Leon

Warto starać się o pracę w firmie? Jaka jest aktualnie atmosfera?

pracownik
@Leon 11.01.2018 16:54

lipa, szef wyzywa i nie płaci

xz
@pracownik 27.03.2018 16:59

Ciekawe jest to co piszesz, kiedy pracowałeś w firmie ?

Komornik
@Leon 11.01.2018 16:54

KOMORNICZA

pracownik

szef wyzywa i nie płaci, niestety

Hubert

Praca bardzo wymagająca, nie dla osób które szukają łatwego zarobku. z drugiej strony daje naprawdę duże możliwości rozwoju i nauki. jeśli jesteś ambitny i nie boisz się wyzwań polecam

Paweł

Jeśli ktoś nie ma już ochoty oddawać ciężko zarobionych pieniędzy państwu, to polecam firme Drozd.biz. Oszczędza się kase i to dużo kasy. Z właścieciel można się doagać, wyjaśnia wszystko co i jak, w taki sposób że nie można nie zrozumieć. Jestem mega zadowolony ze współpracy, każdemu polecam z czystym sumieniem.

Pf
@Paweł 13.10.2017 11:46

Jeśli mam oddawać komuś moje ciężko zarobione pieniądze, to wolę państwu niż panu Drozdowi. Niczego nie tłumaczy, wpuszcza w maliny a potem zostawia z ręką w nocniku. A sam siedzi i pisze posty na gowork, podpisując się imieniem Paweł.

Alicja

@Słonecznego dnia Piotr Rejmanproszę o nie spamowanie tymi samymi komentarzami. To forum jest po to, aby pozostawiać informację na temat pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd. Komentarze które są usuwane, naruszają regulamin forum. Z regulaminem warto się zapoznać. Jest on na stronie http://www.gowork.pl/regulamin

taka prawda

Próbując odejść szef zawsze obraża i mówi, że nie wypełniło się żadnych obowiązków.

Alicja

@Galljeśli jakiś post został usunięty, to znaczy, że naruszył on regulamin forum. Regulamin znajdziecie tutaj http://www.gowork.pl/regulamin Zachęcam wszystkich do zapoznania się z wywiadem z Prezesem Intermedio Sebastianem Drozdem, który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,886934,wywiad-sebastian-drozd

Tomi

Kolega podesłał mi ich strone internetowa rok temu i się zainteresowałem tematem. Wspolpracuje się dobrze, mam zyski i raczej na nic nie narzekam. Polecam

Ypsylon
@Tomi 28.09.2017 08:53

Zyski to bedziesz mial jak sobie o Tobie przypomni posli ZUS. Pracowniku Drozda nie wypisuj bzdur wyssanych z palca.

Zostaw opinię o Intermedio Sebastian Drozd - Ladzin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd