Intermedio Sebastian Drozd

Ladzin

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 1334 ocen.

Intermedio Sebastian Drozd
4 1334 6 1

Opinie o Intermedio Sebastian Drozd

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Alicja

@Alicja2, po raz kolejny upominam Cię odnośnie słownictwa używanego na forum gowork.pl. Proszę Cię o wypowiedzi kulturalne, bez niepotrzebnych słów obraźliwych. Wciąż, przedstawiasz kwestię rzekomej motywacji ze strony firmy Intermedio Sebastian Drozd w postaci biletu do kina. Rozumiem, że firma wprowadziła taki dodatek dla swoich pracowników? Możesz, napisać, o tym coś więcej?

Alicja

@HI HI HI ALICJA HA HA HA, chcesz przez to napisać, że dodatki do pensji oferowane przez firmę Intermedio Sebastian Drozd, są dla Ciebie mało satysfakcjonujące? Wspominasz, że wolisz, aby pracodawca zwiększył wynagrodzenie swoim pracownikom, możesz napisać, jak obecnie kształtuje się poziom wynagrodzeń w tej firmie? Napisz, proszę, jak one wyglądają obecnie.

Alicja 2
@Alicja 23.07.2018 08:41

A może jak wstawię pozytywny wpis to też dostanę w nagrodę bilet do kina???? Oj nie!!!! wole pisać prawdę a bilet kupić sobie sama!!!! Szacunku i godności za bilet do kina się nie kupi!!!!!

Alicja

@Była, komentarze w tym wątku mogą zostać usunięte przed administratora w wypadku, kiedy łamią regulamin forum. Dlatego przed dodawaniem opinii warto zapoznać się z panującym regulaminem forum, którego należy przestrzegać w przypadku dodawania komentarzy. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem i skonstruowania zdania zgodnie z nim https://www.gowork.pl/regulamin @Komornik, możesz przybliżyć sytuację, którą opisujesz związaną z firmą Intermedio Sebastian Drozd? Przedstaw w sposób szczegółowy swoją myśl zawartą w komentarzu. @były pracownik, w Twoim przypadku również informuję o panującym regulaminie forum, którego łamanie w trakcie wypowiedzi może skutkować usunięciem danego komentarza. Możesz przybliżyć to co napisałeś odnośnie traktowania pracodawcy swoich pracowników? Opisz szczegółowo tę kwestię. @Ala, sytuację, które opisujesz nie powinny mieć miejsca w zakładzie pracy. Czy wraz z innymi pracownikami interweniowaliście w jakiś sposób w tym temacie? Przedstawialiście swoje odczucia pracodawcy firmie Intermedio Sebastian Drozd? Jeżeli tak, to napisz, proszę jaka była reakcja szefostwa.

HI HI HI ALICJA HA HA HA
@Alicja 15.07.2018 13:11

Dajcie pracownikom godne zarobki i umowę w PL a nie nagrodę bilet do kina ha ha ha !!!! Ja jestem zatrudniony w normalnej firmie i zapewniam że stać mnie na bilet do kina ha ha ha

Alicja

@Hubert, dziękuję za Twoją opinię. Czy zechciałbyś powiedzieć coś jeszcze na temat warunków zatrudnienia? Czy oprócz premii, o której wspomniałeś można liczyć na inne benefity? Na stronie Intermedio można znaleźć informację, że pracodawca proponuje niezwykły system motywacyjny. Czy możesz potwierdzić tę informację?

Ala
@Alicja 11.06.2018 15:32

Motywacja to bilet do kina, wyzywanie pracowników i traktowanie ich jak szmaty!!! Beznadziejne wynagrodzenie i wizyty w Sądach!!!

były

szef jest oszustem, mobbing i brak płac to codzienność (dodatkowo usuwają opinie)

były pracownik
@były 29.06.2018 18:40

Ja czytałem że traktuje pracowników jak SZMATY więc skoro traktuje się tak pracowników to jak można być uczciwym i dobrym pracodawcą aż smiech mnie ogarnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziwne jest również nagminne usuwanie negatywnych opinii o beznadziejnym pracodawcy!!!!!! Radzę poszukać legalnej pracy z normalnym zatrudnieniem.

Alicja

@Byly, opisałbyś tutaj w wątku opinii o pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd swoje doświadczenia związane z tym pracodawcą? W swojej wypowiedzi zarzuciłeś pracodawcy oszustwo i kłamstwo możesz przybliżyć co wpływa na Twoje takie zdanie o tej firmie? Jestem pewna, że musiało wydarzyć się coś szczególnego skoro zdecydowałeś się zostawić taki komentarz na ten temat.

Alicja

@były, przypominam Ci, że wypowiadamy się na forum publicznym zarzuciłeś firmie Intermedio Sebastian Drozd poważne przestępstwo jakim jest mobbing. Nie każdy dobrze rozumie to pojęcie. Dlatego muszę dopytać czy to dla Ciebie "poniżenie, ośmieszenie, zaniżenie samooceny lub wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników"? Napisz proszę coś więcej na ten temat.

Alicja

@Hubert, to dobra wiadomość dla tych którzy planują zacząć pracę w Intermedio Sebastian Drozd. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Wiesz może jak przebiega proces rekrutacji?

Alicja

@qwe3a, czy jesteś pracownikiem w Intermedio Sebastian Drozd? Może mógłbyś napisać jakie są Twoje doświadczenia z tą firmą. Czy jesteś usatysfakcjonowany pracą w tym miejscu?

Hubert
@Alicja 01.06.2018 23:52

Z pewnością nie jest, Tak jak już wspominałem wcześniej w firmie pracuje się dobrze. Oczywiście zawsze jest coś co można poprawić jednak ogólny obraz oceniłbym na 4/5, Premie faktycznie funkcjonują a w biurze Panuje miła atmosfera nawet w cięższych momentach.

qwe3a

Aplikuj, aplikuj - podejmij wspolprace a potem zaluj! "Zajmujemy się obsługą księgową firm w Wielkiej Brytanii oraz pośrednictwem gospodarczym. Poszukujemy osoby mającej zamiłowanie do pracy „w papierach”, biegle obsługującej sprzęt biurowy i piszącej bezwzrokowo na klawiaturze komputera.
Sprawdzisz się na tym stanowisku, jeżeli jesteś osobą sumienną, rzetelną, skrupulatną i dokładną.
Idealny kandydat szybko się uczy, jest dyspozycyjny i ponadprzeciętnie zaangażowany. Zawsze kończy zleconą pracę na czas. Zakres obowiązków: - wysyłka listów, prezentów i współpraca z firmami kurierskimi, import przesyłek z UK - wyjaśnianie kwestii dokumentów również w języku angielskim
- wnioskowanie o dokumenty on-line również w języku angielskim - współpraca z biurem księgowym w Polsce i w UK Wymagania: - Bardzo dobra znajomość j. angielskiego w mowie i piśmie.
- Znajomość pakietu office i umieję†ność obsługi urządzeń biurowych
- Odporność na stres, sumienność. - Wysoka kultura wysławiania się i kultura osobista - minimum roczne doświadczenie w pracy biurowej Oferujemy: Umowę o pracę w UK 2.250 PLN na rękę po okresie próby (kilka razy wyższa emerytura niż w Polsce) Do 796 PLN miesięcznie na rękę premii i bonusów po 1 roku za zaangażowanie i staż (czyli podstawa i premie razem od 2555 brutto do 4276 brutto) Co roczne podwyżki Prestiż pracy w międzynarodowym środowisku indywidualnie dopasowany czas pracy Wspaniałą atmosferę w biurze Bony pracownicze w okresach przedświątecznych Pracowniczy program emerytalny (kruszce) Nowoczesne narzędzia i systemy w pracy Wpływ na rozwój swojego działu Perspektywy awansu Dodatkowym argumentem jest działalność gospodarcza lub numer NIN (brytyjski numer ubezpieczeniowy)."

Alicja

@Patryk A mógłbyś bardzie sprecyzować swoją wypowiedź? Nie jest ona zupełnie jasna. Pracujesz w Intermedio Sebastian Drozd? Jakie masz doświadczenia związane z pracą w tej firmie? Śmiało wyraź swoją opinię. To na pewno będzie w jakiś sposób przydatne dla osób, które chcą tam aplikować.

Patryk

Idealnych firm nie ma, zawsze noga zdarzyć się trudne momenty.

Alicja

@Były Pracownik według Ciebie Intermedio Sebastian Drozd nie traktuje swoich pracowników z odpowiednim szacunkiem. Dlaczego tak uważasz? W jaki sposób przejawia się ten brak poszanowania? Spotkały Cie jakieś nieprzyjemności ze strony firmy?

Nick
@Alicja 26.05.2017 10:26

Po co pytasz skoro i tak usuniesz odpowiedź?

Stella

Słyszałam o firmie, że jest dobrym pracodawcą. Jestem zaskoczona niektórymi wpisami!!!

ciekawa
@anonymous 23.04.2018 14:23

Nie śmieszkuj tak, bo z bieżni spadnę :D

Alicja

@Piotr Rejman, przypominam aby nie wklejać spamów na forum. W jednym z postów zauważyłam posłużenie się czyimiś danymi osobowymi. Proszę nie wpisywać danych osobowych innych osób, ponieważ są prawnie chronione. Forum służy jako miejsce do dzielenia się rzetelnymi informacjami, tak aby osoby zainteresowane pracą w firmie mogły się czegoś dowiedzieć odnośnie samej pracy oraz o aktualnych rekrutacjach. Zatem proszę się zapoznać z regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin Wszystkie wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane przez administratora, dlatego należy się do niego stosować.

AKi
@Piotr Rejman 10.04.2018 06:16

Narazie to co Pan robi to jest spamowanie tymi samymi postami, ktore notabene nic nowego nie wnosza do dyskusji. Poza tym od maja wchodzi ustawa o ochronie danych osobowych wiec dziwie sie ze tak latwo udostepnia Pan swoje dane i nie tylko etc.

Leon

Warto starać się o pracę w firmie? Jaka jest aktualnie atmosfera?

Komornik
@Leon 11.01.2018 16:54

KOMORNICZA

pracownik

szef wyzywa i nie płaci, niestety

Hubert

Praca bardzo wymagająca, nie dla osób które szukają łatwego zarobku. z drugiej strony daje naprawdę duże możliwości rozwoju i nauki. jeśli jesteś ambitny i nie boisz się wyzwań polecam

Paweł

Jeśli ktoś nie ma już ochoty oddawać ciężko zarobionych pieniędzy państwu, to polecam firme Drozd.biz. Oszczędza się kase i to dużo kasy. Z właścieciel można się doagać, wyjaśnia wszystko co i jak, w taki sposób że nie można nie zrozumieć. Jestem mega zadowolony ze współpracy, każdemu polecam z czystym sumieniem.

Pf
@Paweł 13.10.2017 11:46

Jeśli mam oddawać komuś moje ciężko zarobione pieniądze, to wolę państwu niż panu Drozdowi. Niczego nie tłumaczy, wpuszcza w maliny a potem zostawia z ręką w nocniku. A sam siedzi i pisze posty na gowork, podpisując się imieniem Paweł.

Alicja

@Słonecznego dnia Piotr Rejmanproszę o nie spamowanie tymi samymi komentarzami. To forum jest po to, aby pozostawiać informację na temat pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd. Komentarze które są usuwane, naruszają regulamin forum. Z regulaminem warto się zapoznać. Jest on na stronie http://www.gowork.pl/regulamin

taka prawda

Próbując odejść szef zawsze obraża i mówi, że nie wypełniło się żadnych obowiązków.

Alicja

@Galljeśli jakiś post został usunięty, to znaczy, że naruszył on regulamin forum. Regulamin znajdziecie tutaj http://www.gowork.pl/regulamin Zachęcam wszystkich do zapoznania się z wywiadem z Prezesem Intermedio Sebastianem Drozdem, który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,886934,wywiad-sebastian-drozd

Tomi

Kolega podesłał mi ich strone internetowa rok temu i się zainteresowałem tematem. Wspolpracuje się dobrze, mam zyski i raczej na nic nie narzekam. Polecam

Ypsylon
@Tomi 28.09.2017 08:53

Zyski to bedziesz mial jak sobie o Tobie przypomni posli ZUS. Pracowniku Drozda nie wypisuj bzdur wyssanych z palca.

Gall

Szef wyzywa pracowników :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Ypsylon

Bzdura kompletna. Pracownico Drozda zastanow sie co wypisujesz.

Mikus

Wiem, ze jest w Szczecinie kilka tego typu firm, ale oferta tej wydaje mi się najbardziej korzystna. Dodatkowo maja usługi, których inni nie oferują. Wspolpracujemu od niedawna, ale poki co nie mam na co narzekac ani do czego się przyczepić. Jedyne co widze, to korzyści jakie mam odkad zostałem klientem w Drozd.biz.

BeBe
@Mikus 18.09.2017 08:12

Hahaha, nie kasuj komentarzy "pracowniku" Drozda. Tragiczne ze wspolpracujesz z taka pseudo-firemka....Zero rozwoju, tylko przekrety. zal.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

Nikola

wszystkie pozostawione informacje są jak najbardziej merytoryczne. "Aktualnie nie pojawiły się żadne nowe oferty pracy, natomiast warto śledzić oferty." i nie pojawią się ponieważ ciągle wiszą te same typu "gwiazda sprzedaży" a dlaczego? bo pracownicy masowo stamtąd uciekają ale w porę nie podejmują współpracy - chętnych brak, chyba że ktoś ma naprawdę nóz na gardle....

anonim

(usunięte przez administratora)

ALEKSANDRA

Ja zaczynałam jako pierwsza ;-) O Intermedio można książki pisać. Nie doświadczyłam kaw podawanych przez szefa, za to doświadczyłam kilkunastogodzinnego czasu pracy z pełną dyspozycyjnością w weekendy. Wynagrodzenie 2000 zł z lewą, bo brytyjską, umową o pracę wykonywaną w Polsce, żeby szef mógł oszczędzić na ZUSie. Kiedyś przeliczyłam szefowi faktyczne wynagrodzenie w oparciu o czas pracy, jaki poświęcam jego firmie - wyszło coś ok. 3.5 zł na godzinę. Dziś, sama będąc przedsiębiorcą, wiem, że byłoby mi wstyd proponować pracownikowi, dzięki któremu firma ruszyła ( notabene - liczba klientów od tego czasu niewiele się zwiększyła), pracę za tak żenująca stawkę. Szefowi wydawało się, że największą gratyfikacją dla pracownika są tytuły zawodowe, dlatego też, by połechtać moje ego na wizytówce miałam szlachetną posadę - koordynatora. A że nie ze mną te numery, bo moje ego ewentualnie zaczęłoby rosnąć dopiero wówczas, gdy miałabym milion w portfelu na czysto, odeszłam z dnia na dzień i to była najlepsza decyzja w moim życiu. Samych wspaniałości, Panie Sebastianie, w Dniu Urodzin!

Alcia

Witam wszystkich. Na infoludku znalazłam ogłoszenie na stanowisko Manager BOK z językiem angielskim. Kiedyś pracowałam na podobnym stanowisku, więc czuję, że poradziłabym sobie. Nie wiem tylko, czy kwota brutto podana w ogłoszeniu zawiera również koszt, który ponosi pracodawca? Zauważyłam, że często prywatni przedsiębiorcy mylnie stosują pojęcie "kwota brutto", zawierając w niej również swój koszt. Czy ktoś coś wie na ten temat?

Alcia
@Ila_mrowka 26.07.2017 11:05

Dzięki za info! Czyli Drozd to jeden z tych, co wciska ludziom, że można pracować w Polsce na warunkach zagranicznego prawa pracy? Diety Brytyjskie też są wypłacane? Szkoda, ostatnie biuro w którym pracowałam mieściło się na strychu w domu szefa, teraz miałam nadzieję na pracę z prawdziwego zdarzenia...

wujek

Jestem bardzo zadowolona z pracy w biurze. To normalny uczciwy człowiek. Atmosfera jest super. Nikt tu nie zmienia pracowników. Jak mają inne plany to odchodzą. Firma nie zmieniła nazwy od 11 lat, tylko powstają dodatkowe nowe, więc nie rozumiem skąd to zaniepokojenie. Jak by firma zmieniła nazwę, to już nie czytalibyście opinii na temat Intermedio. Pracuje się tutaj świetnie. Podstawowy warunek jak wszędzie: uczciwość wobec pracodawcy.

byłypracownik
@wujek 11.06.2017 09:04

Z tego co się dowiedziałem to jest to opinia napisana przez samego managera. żenujące

Zostaw opinię o Intermedio Sebastian Drozd - Ladzin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intermedio Sebastian Drozd