World System Packet Maya Joanna Thienel

Adres: Józefa Zaliwskiego 11, 04-145 Warszawa

NIP: 9490388185 REGON: 141868812

World System Packet Maya Joanna Thienel
4 643 6 1

Opinie o World System Packet Maya Joanna Thienel

anonim

(usunięte przez administratora)

Anna

Rozumiem Twoje intencje i chęć ostrzeżenia użytkowników. Jednak proszę o rozwagę dotyczącą pisania komentarzy - to forum opinii o pracodawcach i jego głównym celem jest pomoc potencjalnym kandydatom w opisaniu warunków pracy w danej firmie. Twoje komentarze podlegają pod spam i proszę byś miał na to uwadze. Zapoznaj się ponownie z regulaminem forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin

połowa polaków bez pracy
@Anna 31.10.2018 10:00

Posłuchaj.po pierwsze to nie jest żadne forum. po drugie to my nie szukamy żadnych pracowników jak i ich nie zatrudniamy ,dlaczego ?sami przychodza i pytaja o pracę. a po kolejne to w polsce w 2019 roku utraci prace prawie połowa polaków a więc o czym wy piszecie .tutaj nalezy płakac a nie pisać .. my obcokrajowcy gramy w krótka piłke .załatwiamy sprawy raz a dobrze. po nowym roku będa same niespodzianki ....

Anna
@połowa polaków bez pracy 07.11.2018 20:11

Przede wszystkim - to jest forum. A konkretnie forum Opinii O Pracodawcach GoWork.pl. Zasady funkcjonowania forum określa jego regulamin, który musiałeś zaakceptować nim dodałeś swój wpis. Komentarze niezgodne z regulaminem mogą zostać usunięte przez administratora serwisu. Tak zwany spam, niezależnie od intencji, nie jest dozwolony w tym miejscu. Zapoznaj się ponownie z regulaminem serwisu: https://www.gowork.pl/regulamin

uwaga na biuro ksiegowe
@Anna 31.10.2018 10:00

jak można kogokolwiek ostrzegać przed jedyna firmą która jest na waszym rynku .

Anna

Firma World System Packet została założona w 2009 roku. Nie jest to długi staż na rynku pracy ale zapewne ktoś z Was miał okazję pracować w tym miejscu. A może ktoś w dalszym ciągu pracuje w firmie? Jeśli tak, podzielcie się proszę informacjami na temat warunków pracy, jakie World System Packet oferuje osobom rozpoczynającym swoją karierę zawodową. Czy osoby młode, które mają odpowiednią wiedzę, jednak niewielkie doświadczenie mogą liczyć na zatrudnienie w tym miejscu?

Liebe Maya
@Anna 01.12.2018 19:08

Jeśli umowa śmieciowa z niskimi stawkami i wysokimi karami, nieadekwatnymi do zarobków, liczy się jako zatrudnienie to jak najbardziej mogą. Ale nie gwarantuje ze wyjdą na plusie. Na studia i na zupę raczej tu nie zarobią. Dużo czasu przesiedzą bezproduktywnie w samochodzie jak nie ma co robić w danej chwili. Zlecenia są bieżące i spontaniczne, bez jakiegokolwiek zamysłu logistycznego, z jednego końca miasta na drugi i z powrotem. Jakim cudem ma się to opłacać? Gdyby to było na etat i płatne za godziny to co innego. Czy na tym co opisałem polega współczesna wydajna logistyka? Ja bym jednak polecał żeby szefowa wzięła się za normalna robotę a nie takie krętactwo. No ale jak to mówią - sa ludzie i ... (...)

anonim

(usunięte przez administratora)

Anna

Proszę abyś zaprzestał publikowania tego typu komentarzy na forum. To nie jest wątek, w którym możesz dzielić się tego typu poglądami. Komentarze niezgodne z regulaminem zostaną usunięte. Ponownie zapoznaj się z regulaminem forum GoWork.pl: https://www.gowork.pl/regulamin

anonim

(usunięte przez administratora)

Anna

Niejednokrotnie prosiłam Cię, byś zapoznał się z regulaminem forum. Wypowiadając się w tym miejscu, zobowiązałeś się do zaakceptowania zasad regulaminu. Mimo licznych upomnień, w dalszym ciągu postępujesz wbrew obowiązującym zasadom. Twoje komentarze są nieustannie powielane, kopiowane i zawierają treści sprzeczne z zasadami forum GoWork.pl. Uprzedzałam Cię, jakie są konsekwencje publikowania komentarzy niezgodnych z regulaminem. Postaraj się w przyszłości wypowiadać się w sposób kulturalny i merytoryczny.

anonim

(usunięte przez administratora)

FBI

- planowanie zlikwidowania Pani Dr na podstawie propagand które uwiarygodnił w polsce i poza polską pełniąc funkcje na której się zatrudnił (sprowadził by na polskę potężne niebezpieczeństwo ,i tak ściągnął mając kontakty do polityków i ważnych spraw ,działając na propagandach zdobytych w sposób przestępczy zniszczył wizerunek polski jak i gospodarki i ostatnie co sie udało to o mały włos nie doprowadził do zagrożenia w kraju z powodu rozprzestrzenionych propagand) Bezpieczeństwo miedzynarodowe postawi ów człowieka pod sąd w celu przedstawienia dowodów na wszystko co doniósł jak i zostanie rozliczony z powodu strat do których doprowadził polskę jak i Pania Dr .ów człowiek propagandami zafundował sobie pozycję zarabiając na oszukańczych informacjach robił karierę ,natomiast został w ostatniej fazie zdemaskowany wszędzie gdzie sie pojawi tam zostanie rozliczony ze wszyskiego .

FBI

Bezpieczeństwo Miedzynarodowe upublicznia to co może pomóc społeczeństwu w pierwszym etapie. Maniputatorzy Organizatorzy Band Donosiciele. Prosze nie brać tego jako oczernianie kogokolwiek ponieważ Bezpieczeństwo Miedzynarodowe wyciągnie Konsekwencje Karne w Sądzie Miedzynarodowym przeciwko tym członkom pojedyńczym jak i masowym z powodu możliwego zagrorzenia które może ale nie musi nastąpić w Polsce. Jeżeli Polska nie miała by Ochrony Bezpieczeństwa to możliwe było by zagrożenie każdej z grup Terrorystycznych i innych w których za pieniądze mogliby Manipuatorami zniszczyć kraj i doprowadzić nawet do wojny . 1-4 grupy sa nadzorowane przez Bezpieczeństwo Miedzynarodowe 24 h 1 Firma Kurierska Bsk Serwice Konrad Badowski 2 Radio Plus 3 Policja wmanipulowana w Propagandy 4 Członkowie przyjmujący pracę w Bezpieczeństwie Polskim aby mieć dostep do polityków rządu i innych Z powodu iż Pani Dr brała czynny udział w Badaniu pierwszym krokiem Manipulatorów Organizatorów Grup Donosicieli było zniszczenie Pani Dr biura szkoleniowego łącznie z klientami,kolejnie zarabianie na wizerunku Pani DR i niszczenie jej jako kobiety ,kolejnie oskarżenie Pani Dr i zrobienie z Pani Dr wroga politycznego . Organizatorzy grup . Firma Kurierska Bsk Service Konrad Badowski grupy zbierały się u różnych członków Bandy na wsiach i w mieszkaniach w Warszawie wynajetych do tego zadania - organizowanie osób do prześladowania Pani Dr 24h 80-200 osób dziennie - organizowanie osób do zastraszania pracowników Pani Dr do 40 osób dziennie - organizowanie osób do zastraszania klientów Pani Dr organizowanie osób do niszczenia wizerunku Pani Dr oraz dóbr osobistych różnymi metodami za pomocą internetu w formie ogłoszeń filmów zakładanie podsłuchów typowych pluskw Organizator Radio Plus zadania filmowanie podsłuchiwanie Pani Dr 24 h łącznie z toaletami - opłacanie zmuszanie właścicieli mieszkań i sąsiadów do brania udziału w prześladowaniu Pani Dr w miejscu zamieszkania opłacanie zmuszanie właścicieli lokali i przedsiębiorstw do brania udziału w prześladowaniu Pani Dr w miejscu pracy zarabianie na wizerunku Pan Dr w polsce i sprzedaż poza polskę - rozprzestrzenianie wmawianie propagand politykom w polsce i za granica za pomocą internetu telewizji-radia-spotkań osobistych nękanie Pani Dr materiałami nagranymi z domu ,pracy w telewizjach -radiu -gazetach-w miejscu publicznym za pomocą prześladujących

anonim

(usunięte przez administratora)

badania

jeżeli agresorami było by PO to bezpieczeństwo chroniło by ludzi przed agresorami nie ważne czy PIS czy inna partia . jeżeli agresorami był by PIS to bezpieczeństwo chroniło by ludzi przed agresorami nie ważne czy PO czy inna partia . ale informuję że biada bandom które manipuluja społeczeństwem czy masowym grupowym czy pojedyńczym ,każdy a agresorów zostanie rozliczony przez Bezpieczeństwo ,niezależnie kim jest i gdzie ,jedno potrzeba stwierdzic Bezpieczeństwo ma wszystko o każdym na całym świecie ,nie dopuszcza do niebezpieczeństwa niezależnie jakiego rodzaju lub masowych krzywd ludzi niezależnie w jakim kraju . agresorzy sa badani i sprawdzani pod każdym względem i po sprawdzeniu wkracza Bezpieczeństwo jeżeli agresorzy zagrażają pokojowi bezpieczeństwu kraju jak i obywatela .

anonim

(usunięte przez administratora)

zagrożenie chorych z pisu

KIEDY POZNAJEMY ŻE CZŁOWIEK JEST PSYCHICZNIE CHORY ? najpierw zaczyna się od bardzo drobnych czynów. człowieka rozum funkcjonuję razem z czynami , przykładowo ktoś mówi do człowieka przystąp do naszej sekty lub złych czynów .człowiek którego umysł mówi.a co mi tam !nic nie robie co mogło by mi zaszkodzić ..i idzie na takie spotkanie ..wiedząc wcześniej że czyni zło ...już w tym przypadku poznajemy że jest chory psychicznie .choroba psychiczna nie jest określana tylko wtedy kiedy ktoś sie znajduje w szpitalu psychiatrycznym ale wtedy kiedy działa wiedząc że to jest złe dla niego i innych .a więc ma chora psychike podatną na namowe do zła. kolejne stadium to kolejny czyn ..czyli człowiek psychicznie chory już zrobił pierwszy krok idąc na spotkanie sekty czy dał się namówić na spotkanie wśród ludzi którzy czynia zło innym .teraz kolejny krok .na spotkaniu sekty otrzymuje polecenia niszczenia, rujnowania tak aby inni cierpieli tracili lub byli zagrożeni bo tym własnie się żywi sekta chorych psychicznie .człowiek psychiczny idzie dalej ,posuwa się do czynów . najpierw idzie na spotkanie następnie na spotkaniu otrzymuje polecenia -kolejnie czyn . i to są właśnie etapy psychicznie działającego zgodnie z funkcjonowaniem jego psychiki .czyli po tym poznajemy do czego jest zdolny i na co jemu zezwala jego psychika . faza kolejna to czyn ,człowiek psychiczny zaczyna działać , jego psychika mówi jemu że nic sie nie dzieje ,usuwamy tylko wroga od siebie i swojego otoczenia ,ale tutaj haczyk czyniacy zło wchodzi w kolejną fazę zła czyli psychiczny dalej działa i jego psychika jest już zaangażowana w czynienie zła . kolejnie czyny które robi nie wystarczają a więc sekta ustala kolejne zadania dla swoich członków , przychodzi jak zwykle ten psychicznie chory bo jego psychika już sie zaangazowała w ten plan czynienia zła , ciało człowieka jest unerwione i działanie staję się już agresją ,czyli psychicznie chory zaczyna czynić zło z agresją ,nie opanowuję już swojej psychiki i ruchów ,czni zło i to z siłą całego organizmu psychicznego ,zło staje sie agresją ,ale sekta widzi że też nie działa nawet agresja ze złem czynienia innym , kolejnie planuję kolejne zło a więc mamy już poziom agresji psychicznie działającego która sie podnosi do brutalności .agresja nie wystarcza psychicznie choremu ponieważ jego psychika karmi się złem i siła zła musi być wystarczająca aby mówgł dalej działać , to jest jak karma wciagasz się z coś z czego nie ma wyjścia i musisz działać , a więc kolejny etap to brutalność , sekta planuję jakiego rodzaju brutalność członkowie mają wykonać ,psychicznie chory który karmi sie złem właśnie dostał pokarm którym musi sie żywić a więc tą brutalnością ,sekta widzi że brutalność jest ograniczona i niedostępna to ponownie ustala ataki innej brutalności i wtedy psychicznie chory ponownie przychodzi po pokarm aby mógł stosować brutalność na którą był przygotowany i tym musi się żywić a więc sekta ustala brutalność zastępczą która może al nie musi zadziałać na ludziach w których jest celowana i wtedy psychicznie chory pozostają niedożywiomy tym złem z siłą z jaką byc nastawiony jak widzimy nie osiągnął celu i musi to kumulowac w sobie czyli to zło siedzi w nim , i tak działaja psychicznie chorzy w sektach aż na końcu rzeczywiście w przypadku niekontrolowanym popełniaja zbrodnie ponieważ zebrana w nich siła psychicznego działania zla jest skumulowana i gdzieś musi sie wyładować a więc na nieplanowanym złu i przypadkowej ofierze i z tąd mamy ataki na przypadkowe osoby . Jak się bronić przed takim? Poprostu nie dopuszczać do siebie takich ludzi i nie obcować z takimi , a jeżeli mamy z czymś takim do czynienia czy w pracy czy w domu czy na ulicy starać się kierować takiego człowieka najpierw do psychologa a potem do psychiatry , nie wolno nikomu akceptowac takich ludzi o których wiemy że zamierzaja coś takiego uczynić czyli to najmniejsze zło na kimkolwiek , ponieważ akceptujac zło nawet najmniejsze jesteśmy winni tego zła brutalnego lub tez mordu na przypadkowych osobach a zło brutalne może trafić na tego który jest najbliżej pschychicznie chorego z nasiloną psychicznie siłą czynienia zła i wtedy psychicznie chory sie wyładuję i tym skumulowanym złem z potężną siłą na osobie najbliższej . zło w człowieku psychicznie chorym który je magazynuje jest złem które z dnia na dzień wzrasta w potężną siłę .siła w psychice jest uzależniona od unerwienia organizmu i kiedy organizm magazynuje to zło rośnie w nim siła organizm pracujący to siła psychiki .

uwaga sekta pis psycholi

25 kobiet zwolnionych z korporacji w trybie natychmiastowym dyscyplinarnie.dlaczego? pis załozył sekte .sekta wieczorami sie zbiera wszyscy członkowie w róznych miejscach całej polaki .spotkania odbywają się jako kursy tzw sekty . zadania sekty ,każdy z tych członków ubiera sie codziennie w kolory pisu czyli czerwony ,niebieski i siwy ,siwy to kolor ukrainy poroszenko . co robi sekta na spotkaniach .? ustala ataki i niszczenie partii ludzi przedsiebiorstw koalicji i wszystkich innych partii . mają prześladować ludzi ,każdy kto bedzie chodził za wami w ubraniu w kolorach pis czerwony,niebieski,siwy to oznacza że członek sekty was prześladuję ,tak samo w miejscach pracy maja za zadanie niszczyc przedsiebiorstwa zagraniczne oraz należące do innych partii politycznych lub powiązanych z partiami politycznymi .UWAGA NA KURIERÓW KTÓRYCH WYSZCZEGÓLNILIŚMY WCZEŚNIEJ , te bandy należą do sekty które maja za zadanie niszczyć ludzi tuska my przejmujemy z dnia na dzień nasze investycje do obsługi logistycznej i zwalniamy tych którzy należa do sekty lub zamierzają przystąpić .dzisiaj Pan Prezes usłyszał przypadkowo rozmowe w korporacji jak pracownice o tym rozmawiały o działaniu w sektach .takimi taktykami pis chcę odbić koalicji miasta i nad nimi zapanować ,wysyła sektę do miast aby ta działała a w miastach utworzyli sekty działające , szokujące jak ta chora banda działa. my zrywamy wszelkie kontakty z takimi fimami należącymi do sekty czy zwalniamy masowo z naszych investycji każdego kto należy do sekty czy zamierza do niej należeć . takie są działania sekty pisu i chorych psycholi .

dług polski szok

WARTOŚĆ POLSKIEGO MAJĄTKU ZA RZĄDÓW TUSKA -wartość 2,8 biliona -zadłużenie jawne i ukryte 1 bilion tusk zciągnął zagraniczne firmy które wniosły kapitał oraz daly ludziom pracę a także płaciły podatki ,pracownicy mieli możliwośc dobrego zarobku i byli komsumentami kraju i to napędzało gospodarke pieniądze pomocy które otrzymywała polska przeznaczył ludziom biednym chorym wielodzietnym ZA RZĄDÓW KACZYŃSKIEGO wartośc polski 1,35 biliona- zadłużenie jawne i ukryte 5 bilionów nawet więcej przez kredyt który zaciągnął Kaczyński w bankach (nie pisze bo to szok) kaczyński wziął kredyt na wykupienie firm polskich w których pracowali polacy ,kolejnie nieudolni nie umieli zarządzać spółkami a dając 500plud które odebrał chorym uposledzonym i wielodzietnym rodzinom dał alkoholikom którzy pozwalniali sie właśnie z tych spółek które kaczyński wykupił . reasumując kaczyński doprowadził polske do ruiny na kilka pokoleń pracownicy postanowili nie pracować ponieważ dostali 500 plus . widać jak na dłoni że investorzy pouciekali a inni też to robia bo nie chcą być okradani .

dług polski szok
@dług polski szok 24.10.2018 16:12

czyli za rządów tuska polacy pracowali i polska miała wartość a za rządów kaczyńskiego polacy nie pracują i jest ubóstwo .

dług polski szok
@dług polski szok 24.10.2018 16:14

to są właśnie rezultaty że wierzycie kłamcą którzy was wykorzystali i doprowadzili do ubóstwa. jak ktoś sam żyję jak kaczyński w domu który brat i matka sie dorobiła i zostawiła w spadku to i was do tego doprowadzi że nic nie macie i nie będziecie mieli , szczerze wcale mi was nie szkoda bo za te kradzieże i ataki na naszą firme to dobrze że was Bóg pokarał ,teraz zaczniecie szanowac obcokrajowców bo pętla sie zawiązuje z dnia na dzień a będzie jedynie gorzej bo z powodu waszych ataków na investorow z obcych krajów własnie przenoszone sa spółki za granice i wiecie co ?nastąpi jedynie wymiana pracowników na z was na obcokrajowców , i taki jest finał waszych działań. jak wam tusk mówił szanujcie i dbajcie o investorów i obcokrajowców to wy jak dzikie zwierzęta rzuciliscie sie na investorów celem niszczenia i okradania oraz szkalowania ludzi .a wiec ludzi jada do siebie a wy musicie wracać do polski bo obcokrajowcy tak jak zostali przez was potraktowani tak was wyrzucą z własnych krajów po powrocie . a więc nawet wam pracy poza polska nie dadzą . nauczka za oszukańcze komploty i to co robiliście i robicie .. teraz martwcie sie czy jutro bedziecie jedni mieli prace a inni czy ich działalności nie straca z dnia na dzien klientów bo obcokrajowiec zbiera swoje. teraz wy sie martwcie 24 h tak jak zgotowaliści investorom obcokrajowcom którzy bali sie waszego zlodziejstwa i waszych świńskich komplotów na investorów i spółki . a dotacji nei będzie bo sa cięcia ,a więc koniec zabawy czarne realia zapukały właśnie do waszych drżwi. i z tym co zrobilisci innym ludziom bedziecie musili życ 24 h do konca waszych dni .

dług polski szok
@dług polski szok 24.10.2018 16:42

a tutaj jeszcze ciekawiej .obcokrajowcy zatrudniali w polsce polaków a ci rzucili sie na pracodawców jak dzikie zwierzęta aby ich okradac i np klientów zabierać sobie ,a tutaj niespodzianka bo klienci każdego obcokrajowca to albo jego rodacy albo spółki połączone albo jego własność czy tez zarządza nimi w polsce .i co klienci wrócą do investora do którego należą a ci co brali w tym świństwie udział wylecą z pracy a ci co kradli dla siebie zostaną z niczym . ale nie tylko na terenie polski ,bo obcokrajowiec wróci do siebie do swojego kraju i wurzuci nie tylko polaków ale i odbierze wszystkim firmom polskim zagranicznych klientów przedstawiajac dowody swoim rodakom każdy by sie zintegrował z poszkodowanym, na zachodzie czy UK czy innych krajach ludzie nie niszcza nie kradna tylko szanują investorów i ludzi investycji ,a w polsce ataki kradzieże rujnowanie jak dzikie zwierzęta. nie tędy droga ,obcokrajowcy i ich investycje wracają do siebie i pierwsze co zrobią to nie dadzą polakom pracy kolejnie ich wszystkich wurzucą z własnego kraju za to jak został potraktowany w polsce a kolejnie odbiorą wszystkim polskim firmom nawet najmniejszego zagranicznego klienta a on bedzie musiał wracać do polski ze swoją spółką na papierku ,takie są działania od wieków i tym razem będzie to samo.uwierzyliscie kłamcom to teraz pijcie ta brudną wodę w której się babracie .myśleliscie że będziecie niszczyc zagraniczne firmy jak i ich ludzi prześladować i szantażować ,oj nie nie tędy droga żaden zagraniczny investor nie da wam pracy a szczególnie złodziejom i szarańczy dzikich zwierząt jak i z waszych usług nikt z zagranicy nie będzie korzystał i z pewnoscią uprzedzi innych w EU aby na was uważali i od was z daleka .w końcu słusznie bo nikt nie ma powodu sie mścić na niewinnym tylko odda winnym . a więc koniec pracy u obcokrajowaca koniec klientów z obcych krajów koniec waszych marnych investycji w innych krajach koniec pracy w innych krajach pora wracać do siebie lepiej na wschód bo tamgłosująca szarańcza działa z PIS to bedzie wasza kara za to co robiliscie ludziom z innych krajów

realia

CZYLI PIS TRACI WŁADZĘ PRZEWAGA Z KOALICJĄ OBYWATELSKĄ TO POKAZUJĘ koalicja ma poparcie w bogatszych rejonach a pis w biednych czyli ci ze wschodu strzelili sobie w kolano ponieważ przedsiębiorstwa które zatrudniaja pracowników sa w rejonach koalicji .czyli sa na pozycji wygranej a ludzie pisu niedośc że żyją w biedzie to jeszcze bedą bez pracy a rolnictwo idzie pod młotek przez kłutnie kaczynskiego z brukselą .koniec pisu jak widać nie bedą mieli pieniędzy na finansowanie ponieważ prezydenci miast gdzie sa investorzy to sojusznicy koalicji , a pis zostanie bez pieniedzy bo z rejonów w którzych bedzie rządził to nawet buraki nie rosnął bo nie bedzie żadnych dotacji dla rolników . a więc koalicja pomagając ludziom biednym w swoich samorządach przyciągnie ludzi do siebie a kaczyński straci ponieważ biedne regiony nie przyniosą dochodów i kaczyński nie będzie miał pieniędzy na finansowanie swoich ludzi i parti .a więc już stracił władzę i stabilizacje finansowa a to jest kara za to co robili jego ludzie .ludzie pisu szybko przejda do koalicji z powodu braku pieniedzy nawet na życie ,pis to słowa a 32% biedy to tak jak 3.2% bogactwa.a więc wynik jest prosty tak to jest zamienił stryjek siekierke na kijek .

EU Reguły

co wy tutaj opowiadacie .?WYROK MÓWI 1 polska musi przywrócić sędziów 2 polska musi wrócić do poprzednich reform zgodnie z konstytucją 3 sędziowie zatrudnieni nielegalnie maja opuścić miejsca . NIE MA MOŻLIWOŚCI INNEGO DZIAŁANIA I PIS MUSI CZY CHCĘ CZY NIE ZASTOSOWAĆ SIE DO PRAWA TAK JAK WAM PISZE OD DŁUŻSZEGO CZASU .PRAWO I REGUŁY EU MUSZA OBOWIAZYWAĆ KAŻDY EU KRAJ I NIE MA MOWY ZMIAN KTÓRE SA BEZPRAWNE NIE TYLKO W WASZYM KRAJU ALE I EU .wyroki sa wydawane po sprawdzeniu działań po reformach które pis sobie wymyslił jak i bezpieczeństwo kraju .czyli wynik po nieoficjalnej kontroli kraju pod względem porządku i bezpieczeństwa jest prosty ,w kraju nie jest bezpieczenie łamane jest prawo człowieka i nikt nie chroni ani polskiego obywatela ani zagranicznego ,wyroki wydaje się po sprawdzeniu kraju jak i porządku w tym kraju a tutaj wypuszczono kryminalistów którzy atakuja ludzi i zagrabiają ich dorobki życia , sędziowie którzy skazali ich na kary zostali pozwalniani a kryminaliści powypuszczani .NIE TAK NIE BEDZIE I CZY SIĘ TO KOMUŚ PODOBA CZY NIE TAK JAK POWIEDZIAŁAM MA BYĆ PRAWO I PORZĄDEK tak jak w całej EU tak bedzie w polsce ,NIE KOMBINUJCIE BO BEDZIE GORZEJ KOLEJNE PROCESY ZA ZŁAMANE TRAKTATY ITD . a nastepnie procesy ludzi skazanych przez sędziów a wypuszczonych przez rząd.NIE BĘDZIE ŻADEN CHODZIŁ WOLNO I NISZCZYŁ LUDZI I ODBIERAŁ IM CHLEB .pis zwalniajac setki ludzi zabrał im chleb zniszczył im stanowiska pracy zamykając urzędy ,zniszczył investycje nasyłając swoich złodzieji bandytów na investrów,zniszczył prawa człowieka zmuszając ukraińców do przestępczości .zniszczył kościół każąc niektórym księżom głosić fałszywe kazania aby niszczyć ludzi i oddalać od Boga ,zabrał inwalidom zasiłki a zrobił 500plus i dał alkoholikom NIE TO KONIEC I NIE ŻARTUJE I NIGDY NIE KŁAMIE .będzie tak jak powiem czy wam napiszę . (usunięte przez administratora) "Polskie władze powinny, nie kombinując i nie podejmując gier, wykonać to orzeczenie"

anonim

(usunięte przez administratora)

CO

To skąd wiesz ze super firma skoro dopiero chcesz się tam rekrutować? Nie wyprzedzasz trochę faktów? Mało to wiarygodne, zwłaszcza dla tych co faktycznie mieli do czynienia.

hasemoorecasepis

a jeżeli szarańcza pis posłuży się do pożyczenia pieniedzy z innych żródeł aby spłacic banki to wszystkie największe spółki opuszczą polske a to jest 50% i wiadomo co to oznacza nawet ci z pisu bedą bezdomnie i bez pracy ,kolejnie ci co pozyczyli dostana informację że ich pozyczka to strata ponieważ panstwo nie ma dochodów z powodu utraty spółek i ubóstwa. a wiec maja szanse na oddanie władzy i to szybko bo i tak tak bedzie jak napisałam

hasemoorecasepis

NIE TEDY DROGA NAD POLSKA SA INNE SĄDU A WIĘC EU I TO EU WSADZI WSZYSTKICH KRYMIANLISTÓW PIS DO PAKI jeżeli w danym kraju skorumpowani nie karaja kryminalistów i wypuszczaja ich na wolność i taki akt doniesie sie do bezpieczeństwa to oznacza że wkracza bezpieczeństwo które automatycznie bada sprawę i sprawa trafia do sądu EU .powodem jest zagrożenie kryminalisty na wolnosci nie tylko danym obywatelom ale i innym krajom .dlatego kazdy wypuszczony czy ułaskawiony przez pis trafi za kraty niezależnie co w polsce robi i kim jest .ludzie pisu skazani beda rozliczeni zgodnie z prawem EU jak i każdy z nich pis jedynie obiecuje ludziom funkcję której nie bedzie w stanie im zapewnić ,obiecał ludziom stanowiska w zarządach i spółkach ale to oszustwo dlaczego?dlatego że akcjonariusze zarządają zarekwirowania polskiego majątku za długi i to oznacza że zadecydują kto bedzie pracował w spółkach skarbu państwa a więc nie ludzie pisu i stanowiska ich sa oszukaństwem ,kolejnie ludzie tuska w nich bedą działać dlaczego? akcjonariusze chce odzyskac swoje pieniądze które jarek pozyczył pod zastaw polski a więc jarek nie spłaca długów a banki chca odzyskać swoje pieniądze dlatego jarka wyrzuca i zatrudnią ludzi tuska aby pracowali tak aby spłacic długi w bankach . i tak jarek zostanie zmuszony do opuszczenia stanowiska ze swoja tzw szarańczą na zdrowym drzewie

hasemoorecasepis

PIS i tak musi oddać władzę .dzisiaj ma poparcie prawdziwe 5 do 10 % jeżeli wybory pokażą inny wynik to zostaną przez bezpieczeństwo i UN natychmiast sprawdzone.z danych bezpieczeństwa pis ma ma 10% poparcia a wygrać może na zasadach szantażu i znuszania ludzi do urn a to już przestępstwo. 1 zadłużył polske i zostanie postawiony pod ścianą za długi .musi oddać natychmiast .w tej chwili akcjonariusze banków zbierają się na posiedzeniu i zarządaja od polski spłaty natychmiastowego długu ponieważ kaczyńskiego partia nie spłaca długów a jedynie ubiega sie po bankach o nowe kredyty ale ich nie dostanie bo banki stwierdziły że polski majątek przewyższa dług polski i nie ma możliwości otrzymania kredytów 2 jeżeli szantażem i zmuszaniem ludzi do urn pis sie posłuży to dodaje kolejna dawke emocji . investorzy w trybie natychmiastowym ogłoszą upadłosc największych spółek i większa połowa polaków straci z dnia na dzień pracę .a co za tym idzie ubóstwo i wojna domowa. takąze pis z powodu takich działań skońcy jak bezdomny na ulicy każdy kto dopuści się pójścia do urn z powodu szantażu zostanie zwolniony z pracy i tak po wyborach ,pis szantażuje ludzi że jak nie bedą na nich głosowac to zostaną zwolnieni z pracy ,ale i tak zostana zwolnieni kiedy zagłosują na pis wbrew własnym przekonaniom , bezpieczeństwo ma każdego obywatela w aktach jak i z każdym były przeprowadzane rozmowy i z statystyk wynika że pis ma ma 10% poparcia nie wiecej jeżeli uzyska więcej to oznacza szantaż ludzi i zmuszanie głosowania na pis , i ci ludzie zostaną wezwani do sądu miedzynarodowego za głosowanie pod szantażem oraz potwierdzą czym im grożono i jak ich zmuszono.każdy obywatel zostanie wezwany do odpowiedzialności. a ci co pójda na układ wbrew woli czy dla korzyści i tak wylecą z pracy i zostanie im odebrane wszystko oraz zostaną oskarżeni za oszustwo i głosowanie dla korzyści wbrew woli .ludzie pisu dopuścili sie szantażu i złodziejstwa grupowego przy udziale kryminalistów których powypuszczali z więzienia po zwolnieniu sędziów którzy ich skazali oraz odsunięciu sędziów od funkcji , ci kryminaliści wróca do paki kazdy z nich czy polityk pisu czy innych .w chwili obecnej złożone sa wniosku z strassburgu przeciwko wszystkim krymianlistom pisu którzy są na wolnosci bo jarek ich wypuscił czy ułaskawił ,NIE TEDY DROGA NAD POLSKA SA INNE SĄDU A WIĘC EU I TO EU WSADZI WSZYSTKICH KRYMIANLISTÓW PIS DO PAKI (usunięte przez administratora)

banda nasłana na wsp

te wszystkie firmy zostaną wezwane do strassburga ponieważ Bezpieczeństwo zajęło sie tym z powodu ią ci ludzie byli wynajęci przez komendanta szefa policji do okradania prześladowania i niszczenia zagranicznych firm na rynku na zlecenie ludzi pis. komendanci komisariatów byli zastraszani jak chcieli się tym zająć dlatego Bezpieczeństwo postanowiło to zakończyći takie działanie band. te wszystkie firmy utraca klientów wszystkich którzy należa do własności Pani DR i jej rodziny ,do tej pory te wszystkie firmy funkcjonowały ponieważ Pani Dr podzieliła sie z nimi i dała im możliwość obsługiwania własnych inwestycji ale po tym jak postapili dziękujemy i od tej chwili sami bedziemy obsługiwać nasze inwestycje logistycznie jak i nie dopuscimy aby któraś z naszych investycji miała jakikolwiek kontakt z firmami przestepczymi . zabierano nam systematycznie co miesiac po jednym kliencie aby nam niszczyć biuro i tak było niszczyli Pani Dr ciężka pracę .spreparowali oszustwa aby jakoś klientów Pani Dr do siebie przekonać kazali klientom zerwać kontakt z Pania Dr i jej firma ,oszczerstwami oczerniali Pani Dr firme i jej kurierów różnymi epitetami , ba nawet z Pani DR zrobili jakiegoś szpiega i wroga aby było łatwiej ,co dalej (usunięte przez administratora) kaczynskiego tzw konkurencja nie tylko kradła ale też i w zamian za to kaczyński że dal im klientów jego ludzie kazali tym bandyckim firemkom kurierskim i ich przewoznikom prześladować ,okradać i niszczyć investycje ludzi tuska i każdego kto ma dużo pieniedzy.zwykli (usunięte przez administratora) ,obłudnicy i nic wiecej .wchodzili do investycji ludzi tuska kolejnie mieli ich kurierzy i bandyci dostęp ,przekazywali dalej do ludzi pis i w ten sposób niszczyli ludziom investycje i ciężka pracę .zwykła banda zniszczyła ludzi i odebrała im dobytek życia jak i ten chleb to jest dowód ponieważ dokładnie tak samo robili z urzędami powoli wykanczaja ludzi . jak złapalismy ta bande . banda która była nasłana do prześladowań przechodząc obok rozdającego ulotki brała tylko pis i to była wskazówka kim sa .

banda nasłana na wsp

Radio Plus banda założyła w sąsiadujących lokalach z naszym kamery i podsłuchy aby wiedzieć wszystko kolejnie policja cba,bor,abw weszło nielegalnie w nasze telefony i komputery aby mieć dostęp do naszych klientów następnie ludzie kaczyńskiego pojechali do naszych małych niedochodowych wcale klientów i im kazali pracować z nasza konkurencją która należy do bandytów kaczyńskiego ,co to za konkurencja? , to firmy krzak działalności z wioch jak i właścicielami są zwykli kryminaliści gwałciciele i (usunięte przez administratora) karani ale tacy tak maja . firmy namierzone i ich kurierzy to BSK SERWICE Z GÓRCZEWSKIEJ zarzuty napady na wnuczka ,okradanie ludzi z zawartości paczek ,przesladowanie społeczeństwa,szantaże klientów ,kradzieże innych firm kurierskich ,podrabianie dokumentów tozsamosci,podrabianie prawa jazdy ,wyłudzanie podatku vat na fałszywe faktury ,nadawanie ogłoszeń towarzyskich w których umieszczane były zdjecie kobiet pracujacych w korporacjach ,zbieranie datków i handel mini na bazarach jak i wiele przestepstw wymienionych na dzień dzisiejsz to około 280 wykroczen jakich dopuscił się Badowski i jego działalność jak i grupy z nimi działające , kolejni to Riders ,kurierzy tej firmy ubrani w niebieskie kurtki biorą czynny udział w prześladowaniu ,okradaniu firm kurierskich ,preparowanie fałszywych informacji i rozprzestrzenianie po firmach w celu kradzieży klientów ,zatrudnieni są tam przewożnicy z wioch którzy jeżdzili za Pania Dr i zostali przez Bezpieczeństwo złapani jak i bedą odpowiadać przed sądem kolejni to przewożnicy dhl z pragi i woli brali czynny udział w zastraszaniu kurierów z pragi którzy pracowali u Pani Dr jak i po odbiorze paczki od Pani Dr klienta odrazu szantażowali klienta fałszywa fakturą ,Pani Dr dawała dhl klientów w ramach współpracy a ci poprostu okradali firmę Pani Dr ,stali pod lokalem na ulicy fieldorfa gdzie wcześniej Pani Dr miała biuro i atakowali każdego klienta i pracownika ,pracownikowi grozili nawet smiercią a klientowi kazali natychmiast zabrać spowrotem paczke która nadał , ludzi poprostu byli zastraszani szantażowani nekani . kolejnie firma Arrow też brała czynny udział w prześladowaniach zastraszaniach i okradaniu firmy kurierskich ,klient wysłał paczke Pani Dr firma następnie przewożnik Arrow pojechał do klienta i kazał jemu nie wysyłac i proponowali swoje usługi ,czyli typowi (usunięte przez administratora) którzy grasuja po warszawie . kolejnie przewoznicy z pragi UPS atakowali podsłuchiwali kurierów a potem ich zastraszali tak samo robili z klientami . kolejna kolporter i gejs ,kolporter wozi ulotki ale Pani Dr investycje które sa równiż wydawnictwami zerwali juz umowy z kolporterem i będą to robili kolejni .kolporter zatrudnił ludzi do rozwożenia gazet w nocy a tam dostali sie przewożnicy kurierzy których zadaniam było wydzwaniać do ludzi po nocach aby ich nękać i tak robili od 2 w nocy do 6 lub pózniej wydzwaniali po ludziach firmach aby ludzi nękać ,do Pani Dr wydzwaniali od 2 w nocy do 6 non stop .szokujace ale prawdziwe ,dlaczego to robia w kolporterze pracuja przewożnicy inposta i gejsa a ci nie maja klientów wiec kradną po firmach nekając i zastraszając ludzi .u nas był jeden człowiek z kolportera rzekomo chciał pracowac i tuz po 2 dniach straciliśmy jednego małego klienta, mały klient przeszedł do Inposta a impost jego otrzymał od człowieka który u nas jeżdził na dodatkowo ponieważ pracował w kolporterze. i tak (usunięte przez administratora) grasują .ale to juz koniec ich działań ,informacja dla wszystkich tutaj wymienionych typowych złodziejaszków transportu .wasze firmy nie będą funkcjonowały poniewaz klienci których mieliscie do obsługi należą do investycji world system packet jak i innych związanych z world ,nie szanowaliscie pracy ani nie szanowaliście współpracy z world system packet to teraz sie pozegnacie ze wszystkim ,i nic nie zrobicie bo jak bedziecie atakowali firmy to kolejna informacja dla was WORLD SYSTEM PACKET przeniesie kolejne investycje za granice a wy wszyscy zostaniecie bez pracy z dnia na dzień .dość okradania firm i gangsterstwa na ulicach . to koniec z takimi działaniami na rynku .i nie tylko .

oszustwo 500plus

pieniądze na 500plus to pieniądze które polska dostała dla rodzin a tusk te pieniądze przekazał do gmin opieki społecznej aby rozdzielać pomiedzy ludzi biednych chorych dzieci upośledzonych oraz rodzin wielodzietnych potrzebujacych pomocy jak i dla ludzi starszych aby mogli godnie żyć . a kaczyńskiego ludzie zlikwidowali gminy opieki społeczne i zabrali pieniadze robiąc z tego 500plus aby mieć poparcie wyborcze, to wielkie kłamstwo jak wszystko co robia i mówia ,wykorzystali pieniądze tak jakby dla siebie dając wszystkim rodzinom 500plus i tym dobrze żyjącym i biednym ale tych pieniedzy nie wystarczyło i dlatego teraz niektóre gminny wcale ich nie otrzymują ,czyli już nie będzie tych pieniedzy ponieważ pis pokłucił sie z EU a ci zaś z koleji nie bedą utrzymywać dzieci rodzin które żyja w dobrobycie , to były pieniądze dla ludzi biednych a nie wszystkich , a teraz nikt nie bedzie miał nic ponieważ już polska nie otrzyma żadnych pieniedzy .gratulujemy pis i jego ludziom ze zabranie dzieciom chleba.

wybory w polsce politycy

nie, w polsce nie ma takich ani polityków ani innych którzy żyja dobrze i ich nie interesuję jak wspomniałam ten sąsiad i dzieci bez chleba ten bezdomny spiacy na ławce czy przestepczość na ulicach .nie ma żadnego polityka nie ma żadnego obywatela żyjącego dobrze ,nie ma żadnego struża prawa,nikt nie reaguje na to co sie dzieje .sa pomocne ale malutkie cząstki takich ludzi którzy mają serce i wartość katolika . a zobaczcie Pani Dr przyjechała do was z kraju luksusu żyjąca tak samo .przyjechała do was i postanowiła żyć jak ten przeciętny człowiek.zdjeła ubrania kupiła takie jak wy ,zostawiła drogie samochody i jeżdzi ze społeczeństwem autobusem metrem tramwajem, zaczęła kupować produkty jak zwykły człowiek nie wybierając drogich aby ludzie nie czuli sie żle ,zaczeła mieszkać jak zwykły człowiek ,i walczy z problemami które wy jej zgotowaliście na codzień w zwykły prosty sposób ,nie było i nie jest trudne żyć jak ludzie zwykli , wystarczyło tylko chcieć. Dlaczego to robi ? dlatego że bedąc na wysokiej funkcji podejmuje ważne decyzje dla ludzi na całym świecie i aby to robić musi znać społeczeństwo krajów od wewnątrz i tego potrzeba doświadczać na własnej skórze aby wiedzieć czego społeczeństwo potrzebuje i jak im pomóc. a wy jak możecie wyjść do społeczeństwa kiedy ich nie znacie nie wiecie z czym sie borykają i czego potrzebuja .a wogule jak żyja nie ma was i nie było was nigdzie przez cały czas, wychodzicie na ulice przed wyborami aby opowiadać obrazowy świat w kolorach a po wyborach społeczeństwo czeka obraz jak po burzy ciemny chory i biedny . a teraz najciekawsze co spotkało Pania Dr jak i firme zagraniczna za to wszystko co dla polskiego społeczeństwa zrobiono. 1 oszczerstwa przez grupy przestęcze 2 prześladowanie przez brudnych dziwnych ludzi 80 osób dziennie brało w tym udział zrobiono fikcyjnego z Pani Dr szpiega i potrzeba było jego przesladować 3 kradzież klientów w jej 1 biurze przez grupy przestepcze przewozników nasłanych ,zastraszanie pracowników ubiegajacych się o prace 4 utrudnianie pracy jak sie da 5 nekanie telefonami 6 nekanie przez banki i utrudnianie wszelkiego rodzaju możliwości finansowanie firmy 7 nekanie przez urzedy ponieważ w polsce wystarczy zapłacic i urzedy biorą w tym udział 8 niszczenie oszczerstwami kłamstwami fałszywymi opiniami nazwiska Pani Dr jak i jej przedsiebiorstwa nie wymienie innych bo to byłyby szok . dlatego niezbedna była ochornoa bezpieczeństwa miedzynarodowego z powodu tego do czego bandy są zdolne. takie są rezultaty pomocy i zaangażowania się aby wam pomóc. Wybory samorządowe 2018. Kandydaci z wyrokami i kłopotami. Nie tylko w Łodzi - (usunięte przez administratora)

wybory w polsce politycy

ale pojawiła sie firma transportowa ale zagraniczna która postanowiła to zbadać z udziałem bezpieczeństwa nie polskiego jak zwykle ,firma zajęła się tymi ludżmi robiąc im zakupy i odwiedzając ich systematycznie ,pracownicy nie tylko okazali się pomocni starszym ludziom robiac im zakupy płacąć rachunki ale i bezpieczeństwo zapewniło tym ludziom ochronę ,podczas kiedy banda dzwoniła odbierało bezpieczeństwo telefony i tak cała szajka wpadła.a gdzie wasze polskie bezpieczeństwo ? gdzie wasze metody łapania bandytów ?nie ma i nie było nikogo ,a przecież wybory to polityk który zarządza a rejonach także policją .nie było was .nie było zainteresowanych ,nie było nikogo . pytanie nr 5- gdzie byliście w zimie jak głodni bezdomnie chorzy szukali pomocy ? gdzie były wasze ośrodki pomoc społeczna a wasza solidarność ,umieszczono kilka pieców i to wszystko, nikt sie nie zainteresował tymi ludżmi .mówiono w mediach ale ustami a pomocy nie było znalazła się firma jak zwykle zagraniczna której rodziny pracowników prowadzą malutkie interesy gastronomiczne .połączono je i firma dołożyła sie do tego organizując pomoc,rozstawiono namioty podgrzewane w których ludzie jedli ciepłe posiłki , myto ludzi ,ubrano w czyste ubrania oraz lekarze badali stan zdrowia tych ludzi ,przychodziło tak dużo ludzi że az nie do uwierzenia że tylu polska ma bezdomnych ,pracownicy tej firmy zagranicznej łacznie z rodzinami pracowali w soboty i niedziele oraz piatki aby pomagać karmić myć ubierać i być z tymi ludżmi. zadaje wam pytanie? czy któryś z polityków pofatygował się aby sprawdzić jak bezdomni żyja ? nikt bo to nikogo nie interesowało kiedy sam mieszka w domu i ma gdzie spać jak i co jeść ,zobaczcie obcokrajowcy robią dla drugiego wszystko a wy nawet dla swojego nic nie zrobicie , przecież macie kazania katolickie głodnych nakarmić. chorych przyodziać podróznych w dom przyjąć , który z was politycy się tym zainteresował ? NIKT I ZADEN pytanie nr 6 - gdzie wy byliście kiedy społeczeństwo chciało aby jego słuchać ,?czy któryś z polityków spróbował słuchać co społeczeństwo mówi, myśli i czuje i z czym sie boryka ? nie. żadnego z polityków nie widzieliśmy aby jechał autobusem metrem ,rowerem czy tramwajem, bo po co? jak można jeżdzić limuzyna za co społeczeństwo płaci . a Pani Dr postanowiła to robić i robi pomimo że posiada wiecej niż wy wszyscy razem zsumowani i wy na jej miejscu chodzili byście nogami po niebie posiadajac to co ona ma i kim jest w świecie . jeżdzi autobusem,tramwajem ,metrem razem z ludżmi słucha obserwuje widzi i czuję ,tak jak oni i ich dzieci , a dzieje sie tak wiele mniej dobrego a na olbrzymia skale złego z ludżmi .nikt z was tego nie wie bo nie był i nie jest w społeczeństwie. pytanie nr 7 - czy wy potrafilibyscie żyć jak prosty człowiek posiadając wszystko ? czy ktoś z was politycy je ,mieszka i żyję jak prosty człowiek ? czy był by zdolny pozostawić dobytek aby żyć jak społeczeństwo klasa normalna ?bo przecież chcecie rządzić tymi ludżmi to chyba musicie wiedzieć co robić ,ale wy nie jesteście do tego zdolni czynami tylko rządzicie słowami a czyny to roznoszenie ulotek przed wyborami , nie znależliśmy żadnego z was który nosił by ubrania jak inni,który jadł by posiłki produkty jak inni, który mieszkał by jak inni ,który żył by jak inni ,który borykał by sie z problemami jak inni .ba i żył za pieniadzej takie jak inni .to bardzo ważne i niestety cięzkie do zniesienia .ale tak oni żyją , i to właśnie doswiadczenie uczy nas poznawac społeczeństwa jak człowiek jest nastawiony do drugiego .czy jest zdolny do pomocy ?jak się zachowa w chwili potrzeby ? jak się zachwoa w chwili jak widzie że drugi ma problemy .

informacja

a teraz polacy wam opowiem dalej .komendant policji którego pis wybrał to bandyta dlaczego? ten typ wykorzystał funkcje aby założyć bande prześladująca społeczeństwo płacili im z policyjnych pieniędzy , preparowali jakieś fałszywe przestępstwa i rozsyłali fałszywe spreparowane dokumenty tam gdzie się dało nawet do naszych klientów ,dowiedzielismy sie od jednego prezesa że jakies dokumenty na naszą firme były przez policje rozsyłane. że rzekomo my popełnilismy jakieś przestępstwo, a tak naprawdę to wielkie oszustwo ponieważ Pani Dr wsadzi tego komendanta do paki za fałszerstwa,bandyci pposługiwali sie funkcjami do oszustw i preparatów zarzucajac ludziom jakies przestepstwa poza ich plecami ,ludzie zaczeli dowiadywac się od innych prezesów korporacji czy komendantów komisariatów i odkryto prawde tych oszustw,za to bedą odpowiadali w strassburgu wszyscy jak i komendant szef bandy a nie policji jak i inni ,nasza firma to bezpieczeństwo i prawo a nie jacyś ludzie którzy mogli by dopuścić się nawet najdrobnieszego przestepstwa, u nas tacy nie mają szans na kontakt z nami a nie mówiąc pracy u nas ,banda nie wie do kogo uderzyła z kim zaczęła tańczyć .bandyta zdestabilizował cała policje w polsce zastraszał komendantów policji i policjanów straszył rozwiązaniem komisariatów i zwolnieniami ,policjanci muszą puszczać wolno morderców gwałcicieli i zbirów .komendant jednego z komisariatów nawiązał kontakt z Pania Dr i opowiedział jej wszystko o policji w całej polsce to alarm dla bezpieczeństwa miedzynarodowego

anonim

(usunięte przez administratora)

informacja

ludzie kaczyńskiego pojechali do naszych małych niedochodowych wcale klientów i im kazali pracować z nasza konkurencją która należy do bandytów kaczyńskiego ,co to za konkurencja? , to firmy krzak działalności z wioch jak i właścicielami są zwykli kryminaliści gwałciciele i (usunięte przez administratora) karani ale tacy tak maja . firmy namierzone i ich kurierzy to BSK SERWICE Z GÓRCZEWSKIEJ zarzuty napady na wnuczka ,okradanie ludzi z zawartości paczek ,przesladowanie społeczeństwa,szantaże klientów ,kradzieże innych firm kurierskich ,podrabianie dokumentów tozsamosci,podrabianie prawa jazdy ,wyłudzanie podatku vat na fałszywe faktury ,nadawanie ogłoszeń towarzyskich w których umieszczane były zdjecie kobiet pracujacych w korporacjach ,zbieranie datków i handel mini na bazarach jak i wiele przestepstw wymienionych na dzień dzisiejsz to około 280 wykroczen jakich dopuscił się Badowski i jego działalnosc jak i grupy z nimi działające , kolejni to Riders ,kurierzy tej firmy ubrani w niebieskie kurtki biorą czynny udział w przesladowaniu ,okradaniu firm kurierskich ,preparowanie fałszywych informacji i rozprzestrzenianie po firmach w celu kradzieży klientów ,zatrudnieni są tam przewożnicy z wioch którzy jeżdzili za Pania Dr i zostali przez Bezpieczeństwo złapani jak i bedą odpowiadać przed sądem kolejni to przewożnicy dhl z pragi brali czynny udział w zastraszaniu kurierów z pragi którzy pracowali u Pani Dr ,stali pod lokalem na ulicy fieldorfa gdzie wcześniej Pani Dr miała biuro i atakowali każdego klienta i pracownika ,pracownikowi grozili nawet smiercią a klientowi kazali natychmiast zabrać spowrotem paczke która nadał , ludzi poprostu byli zastraszani szantażowani nekani . kolejnie firma Arrow też brała czynny udział w prześladowaniach zastraszaniach i okradaniu firmy kurierskich ,klient wysłał paczke Pani Dr firma następnie przewożnik Arrow pojechał do klienta i kazał jemu nie wysyłac i proponowali swoje usługi ,czyli typowi (usunięte przez administratora) którzy grasuja po warszawie . kolejnie przewoznicy z pragi UPS atakowali podsłuchiwali kurierów a potem ich zastraszali tak samo robili z klientami . te wszystkie firmy zostaną wezwane do strassburga ponieważ Bezpieczeństwo zajęło sie tym z powodu ią ci ludzie byli wynajęci przez komendanta szefa policji do okradania prześladowania i niszczenia zagranicznych firm na rynku na zlecenie ludzi pis. komendanci komisariatów byli zastraszani jak chcieli się tym zająć dlatego Bezpieczeństwo postanowiło to zakończyći takie działanie band. te wszystkie firmy utraca klientów wszystkich którzy należa do własności Pani DR i jej rodziny ,do tej pory te wszystkie firmy funkcjonowały ponieważ Pani Dr podzieliła sie z nimi i dała im możliwość obsługiwania własnych inwestycji ale po tym jak postapili dziękujemy i od tej chwili sami bedziemy obsługiwać nasze inwestycje logistycznie jak i nie dopuscimy aby któraś z naszych investycji miała jakikolwiek kontakt z firmami przestepczymi . zabierano nam systematycznie co miesiac po jednym kliencie aby nam niszczyć biuro i tak było niszczyli Pani Dr ciężka pracę .spreparowali oszustwa aby jakoś klientów Pani Dr do siebie przekonać kazali klientom zerwać kontakt z Pania Dr i jej firma ,oszczerstwami oczerniali Pani Dr firme i jej kurierów różnymi epitetami , ba nawet z Pani DR zrobili jakiegoś szpiega i wroga aby było łatwiej ,co dalej (usunięte przez administratora) kaczynskiego tzw konkurencja nie tylko kradła ale też i w zamian za to kaczyński że dal im klientów jego ludzie kazali tym bandyckim firemkom kurierskim i ich przewoznikom prześladować ,okradać i niszczyć investycje ludzi tuska i każdego kto ma dużo pieniedzy.zwykli (usunięte przez administratora) ,obłudnicy i nic wiecej .wchodzili do investycji ludzi tuska kolejnie mieli ich kurierzy i bandyci dostęp ,przekazywali dalej do ludzi pis i w ten sposób niszczyli ludziom investycje i ciężka pracę .zwykła banda zniszczyła ludzi i odebrała im dobytek życia jak i ten chleb to jest dowód ponieważ dokładnie tak samo robili z urzędami powoli wykanczaja ludzi . jak złapalismy ta bande . banda która była nasłana do prześladowań przechodząc obok rozdającego ulotki brała tylko pis i to była wskazówka kim sa .

informacja

Firma nie zatrudnia do biura szkoleniowego żadnego pracownika a więc nie ma możliwości opiniowania od prawie 1 roku. pracownicy sa zatrudniani ale w innych 23 oddziałach firmy które nie są znane z powodu bezpieczeństwa natomiast w Warszawie pracuje ponad 1700 osób w oddziałach .i taka sama liczba zatrudnionych jest w 140 oddziałach w całej polsce. Z powodu ataków na firmy zagraniczne firmy musza byc prowadzone ale nie reklamowane dla bezpieczeństwa klientów jak i pracowników i ich rodzin. opinie sa zbedne ponieważ nie piszą na tym portalu żadni pracownicy jak i znający nas .to sa bandy osób zatrudnionych przez przestepczych ludzi . dziękujemy ale nie będziemy sie tutaj wiecej wypowiadac i piszący wcale nas nie interesuje jak i opinie na platformach .dla nas to nie szkodzi , nasi klienci sa naszymi firmami a więc pracujemy wewnetrznie.

polska raus aus EU

chcecie wiecej to prosze .play z powodu udostepnienia naszych rozmów bandytom którzy nekali nas i naszych klientów stracił prawie 19mln zł .gramy nieudacznicy dalej . od nowego roku bedzie wiecej

polska raus aus EU

email dla IDEA BANK ,chcecie to macie wiecej Zawiadamiamy Państwa iż z powodu nieuczciwego traktowania naszej działalnosci pod nazwą World System Packet ,postanowilismy wycofać od Państwa Banku wszystkie nasze investycje które sa w Polsce wartością 50% rynku . na początek od przyszłego roku zostanie u Pństwa zamkniete 8000 kont plus 6500 kont naszych investycji jak i pracowników w nich pracujących . dalismy Państwu szanse na uczciwe nas traktowanie ale Państwo nie znając nas potraktowaliście nieuczciwie dlatego zdecydowaliśmy sie na ten krok. w roku 2019 zostana wycofywane kolejne finanse z Państwa Banku jak i zamykane konta . Państwa Bank po analizie zarabiał dużo na naszych spółkach jak i investycjach . Z poważaniem Dr Maya Thienel

NightHunter

Niestety jest to firma która mam nadzieje w końcu upadnie, gdyż na moje nieszczęście dałem się wciągnąć w kłamstwa samej Maji i zacząłem tam pracować. Okropna kobieta stosująca mobbing wobec pracowników, za swoje porażki obwinia pracowników , gdyż według niej to przez nich ona nie ma zleceń. Ja osobiście zostałem wyzywany przez nią przez telefon za to że stoje w korku a nie jestem jeszcze u klienta i że robie to speclajnie.... poprostu chora psychicznie kobieta. Na koniec miesiąca zarobiłem około 250 zł.... zdecydowanie odradzam pracować w tej JEDNO OSOBOWEJ firemce. (nikt poza nią tam nie pracuje, ona poprostu kłamie że jest gigantem na rynku.)

Pasterski Radio itd

A co tu tak cicho? Nikt nie puszcza bąków?

kary spadaja

CZY TO NIE KARA BOŻA O KTÓREJ TUTAJ NAPISALISMY . tak niszczyliście Pania Dr i jej cieżka pracę tak wysmiewaliście szyderowaliście z Pani DR na ulicach wszędzie jak łotry z Jezusa,rozdzieraliście firme jak szaty Jezusa i dzieliliście sie tym czym sie da . Bóg powiedział ,że jeżeli choćby 1 łza Pani Dr upadnie w waszym kraju doznacie straszności .a biada wam jak łza upadnie na ziemie .wtedy ziemia stanie sie nieurodzajna. jak narazie to dowody wskazują na to co znależliśmy w internecie .za wsze prześladowanie Bóg zesłał kare na was którzy czyniliscie zło firmie która karmi głodnych finansuję działłalnosci abyście mieli co jeść i gdzie pracować i mieszkać . to nie żarty to realia was dopadają 78% was ...wklejam oprac. Tomasz Michalski28.08.18 (06:47) Groźna bakteria w polskich szpitalach. "Umiera co drugi zakażony" Lekarze alarmują, że w Polsce mamy do czynienia z epidemią, którą wywołuje nowa bakteria – informuje "Super Express". Chodzi o bakterię New Delhi, którą w 2017 r. zaraziło się już 2512 osób. Bakteria jest niebezpieczna, bo nie ma na nią leków. czy to nie kara Boża za wasze czyny . Susza w województwie łódzkim niszczy plony w 2018 roku. Co dziesiąty rolnik z regionu łódzkiego chce otrzymać rządowe odszkodowanie za straty spowodowane suszą. PRZECIEŻ WYRZUCALIŚCIE CHLEB POD SMIETNIK I NA CHLEB PADAŁ DESZCZ taki obraz widziała Pani Dr i powiedziała że w polsce oznacza to głód . i nadszedł głód NAD SOBĄ POTRZEBA SIĘ BARDZO DOKŁADNIE ZASTANOWIĆ ZANIM SIE COŚ WYRZĄDZI . Bóg wam nie dał zniszczyć Pani Dr pracy i jak widać nie da .raczej wyniszczy was za wasze czyny . przecież tego nie robi człowiek tylko Bóg zsyła kary . Bezcześciliście wszystko co się da aż tutaj spadło to co dużo wcześniej Powiedziała Pani Dr .

brudasy w czarnych okularach
@kary spadaja 28.08.2018 23:28

22% polaków Bóg uchroni bo to dobrzy ludzie .a te 78% banda zostanie wyniszczona sama siebie wykończy i wyniszczy , ten kto dołaczy do tej bandy będzie tego samego doswiadczał co oni . Bóg widzi wszystko i wszystko ma swój koniec . nadaremne sa wasze czyny bo i tak za nie zapłacicie i to nawet życiem .jak widac choroba i susza was zaatakowała. nie ma antidotum .a to dopiero w innych krajach jest .czyżby Bóg od was nawet lek na śmierć zabrał .chyba tak skoro umieracie i to na chorobe brudu .w dzisiejszych czasach w kraju cywilizowanym brud i brak higieny .skandal kraj dinosaurów. jak można wyjśc jak dzisiaj kobieta otyła czarne okulary telefon w łapach a tutaj smród .babsko zamiast tych okularów powinno kupic sobie mydło a nie rano jadąć metrem smierdzi na cały wagon .nastepny facet wiek 35 lat z plecakiem i niebieska koszulka .telefon w łapach a tutaj smród .i to w dzisiejszych czasach kiedy środki w polsce sa za 1 zł do higieny . jak można wyjśc z domu nie umytym . macie wisłe .jak brak wody to po szampon do rosmana za 3 zł i do wisły . nastepna zamiast chusteczki wyciera nos w bluzke . nie dziwi nas choroba bakterii przy takich brudasach .będą roznosic jeden za drugim .aż powstanie zarażona planeta jak na filmie . szkoda nam tych 22% polaków bo biedni musza cierpieć i się borykac z tymi pozostałymi .

prawda

Jezus Płaczący nie rozpoznawany we własnyym domu „Gdy był już blisko, na widok miasta zapłakał nad nim i rzekł: «O gdybyś i ty poznało w ten dzień to, co służy pokojowi! Ale teraz zostało to zakryte przed twoimi oczami. Bo przyjdą na ciebie dni, gdy twoi nieprzyjaciele otoczą cię wałem, oblegną cię i ścisną zewsząd. Powalą na ziemię ciebie i twoje dzieci z tobą i nie zostawią w tobie kamienia na kamieniu za to, żeś nie rozpoznało czasu twojego nawiedzenia»” (19,41-44).

P Dr Zorro
@prawda 02.09.2018 21:42

Majka jeżeli kogoś spotka zło i ktoś na nie zasłużył to nikt bardziej niż Ty i nie wycieraj sobie gęby Jezusem bo nie można jego absolutnie z Tobą zestawiać oszustko jedna i nie mnień się tu obrzydliwe babsko, brudasie śmierdzący jakimś prorokiem czy boginią albo panią dr bo byłaś śmieciem najgorszego gatunku, jesteś śmiciem najgorszego gatunku i śmiciem pozostaniesz najgorszego gatunku - ot o czym jesteś. Nie podejmować pracy u oszustki oraz nie nadawać nią przesyłek chyba, że na własną odpowiedzialność I ABSOLUTNIE NIE WIERZYĆ W NIC CO ONA PISZE BO ONA TO KUPĘ MOZE ZROBIĆ JEDYNIE I TO JAK COŚ ZJE, bo głoduje już i wszystko za to co zrobiła i próbuje jeszcze robić ludziom. Firma jest nie wypłacalna. Jej główni wykonawcy już zerwali z nią umowy. Nikt nie chce mnieć ze śmierdzącym śmieciuchem najgorszego rodzaju do czynienia.

hase moore case Pasterski
@P Dr Zorro 03.09.2018 12:34

Bo przyjdą na ciebie dni, gdy twoi nieprzyjaciele otoczą cię wałem, oblegną cię i ścisną zewsząd. Powalą na ziemię ciebie i twoje dzieci z tobą i nie zostawią w tobie kamienia na kamieniu

przestepcy z Ost EU
@P Dr Zorro 03.09.2018 12:34

Bo przyjdą na ciebie dni, gdy twoi nieprzyjaciele otoczą cię wałem, oblegną cię i ścisną zewsząd. Powalą na ziemię ciebie i twoje dzieci z tobą i nie zostawią w tobie kamienia na kamieniu otóż wsp przejeło juz wszystkich tylko po to aby ukarać .najpierw się przejmuję a potem kara i to tak aby każdy zapamietał do końca zycia. wsp przejeła wszystkich klientów z górczewskiej i innych przejmuje . to co pisze ten chory psyhopata to pasterski brudas z cała banda brudasów . to co oni pisza nalez brać odwrotnie .odwrotnie to wskazuję że to prawda ukryta , od kiedy to niemieckie firmy sa nieuczciwe .raczej (usunięte przez administratora) z OST EU do których nalezy 78% nierobów strajkowiczów i chodzących polaków.za ściana siedza 2 obiboki którzy lada chwia trafia na 25lat i to przy wizycie prasy aby EU widziała jak Pani Dr zamyka obiboków i krymianlistów na terenie polski . warto czekac bo bedzie wesoło z obibokami / urzednicy EU przeciez są i widza was obiboki i co stwierdzili że banda krymianlistów 78polaków to ich praca to strajki ,chodzenie po ulicach ,przesteczosc ,złodziejstwo , żal tych 22% ale aresztowania publiczne pokażą jak się traktuje przestepców z Ost EU 22 % jakos pracuje

koniec z wami ,znaki to nie ..
@P Dr Zorro 03.09.2018 12:34

Jezus Płaczący nie rozpoznawany we własnyym domu „Gdy był już blisko, na widok miasta zapłakał nad nim i rzekł: «O gdybyś i ty poznało w ten dzień to, co służy pokojowi! Ale teraz zostało to zakryte przed twoimi oczami. Bo przyjdą na ciebie dni, gdy twoi nieprzyjaciele otoczą cię wałem, oblegną cię i ścisną zewsząd. Powalą na ziemię ciebie i twoje dzieci z tobą i nie zostawią w tobie kamienia na kamieniu za to, żeś nie rozpoznało czasu twojego nawiedzenia»” (19,41-44).

Bóg daje Pani Mayi
@P Dr Zorro 03.09.2018 12:34

a oto prawdziwa odpowiedż . Pani Dr wspaniała osoba na całym świecie ,prze zwykły przypadek się u was znalazła ,po powrocie i zabraniu swoich finansów czeka połowe polski bezrobocie z pewnoscia strajki i ból. nikt nie będzie inwestował w takim kraju kiedy przestępcy tutaj piszą . Pani Dr właśnie rozkazała zabrac swoje pieniadze co za tym idzie setki bedzie bez chleba. to chyba raczej pasterski i cała banda musi dac ludziom prace i dom. to że klienci jada za Pania Dr to zrozumiałe ,przeciez nikt nie bedzie siedział w kraju w którym nie ma bezpieczenstwa. adijos ,pieniądze jada łącznie z klientami do Rosji bo tam teraz sa najwięksi w świecie. wasze pisanie to wasz koniec . głodujecie ,nie macie nic .poprostu nawet Bóg was opuscił i płacze nad pozostałymi którzy się z wami mecczą .a jest to zaledwie 22% polaków ludzi dobrych ale takie jest życie . Pani Dr jest berdzo szcześliwa osobą mająca wspaniałego męża i wszystko to co chce . dodatkowo małżeństwo na szczycie kariery i wysokim poziomie w swiecie . Bóg kocha Pania Dr dlatego pokazuje to co bedzie i jest ,Płaczący Jezus oznacza koniec lub wojne która sami sobie zrobicie . My tylko zabieramy swoje investycje i klientów i jedziemy dalej jak to robi każdy obcokrajowiec. nasi pracownicy jadą z nami bo klienci sie przenoszą z nami takze będziemy działać dalej bez zmian. Pani Dr zawsze była dama bo się nia urodziła.jeżeli człowiek posiada krew damy to nia jest . Z naszą firma nikt nie zrywa umowy bo wszystkie firmy należa do nas to tak jakbysmy zerwali umowy sami ze soba .WASZE KŁAMSTWA i marzenia o naszych firmach ..uau a to dopiero wiesniak maży o mieście . Pani Dr zawsze jest i była i bedzie wypłacalna, to raczej wy jestescie niewypłacalni bo Pani Dr czeka na swoje pieniadze od 3 lat kwoty za które można was wszystkich kupic .biedoto ciemnoto nie pisz bo niedosc że Bóg ciebie pokarał biedota to jeszcze ciemnotą . za każde słowo na Pania Dr bedzie cie spotykac kara Boża jak każdego ,Płaci winny a Pani Dr nigdy nie była nic winna i nie będzie . co do ludzi to jakoś przychodza do pracy ,wyłącznie należa do tych 22% dobrych polaków a nie do nędzy 78% skazanej na zatracenie .jak może Pani Dr ktos wykonywac cokolwiek jak to wszystko jej własnośc . oszukuj psyhopato swoich bo 22% dobrych polaków ci nie wierzy .każdy przekonuje sie sam ,Jak Pani Kasia pojezdziła i zobaczyła , a więc kłamstwo wyszło z worka.i dalej będzie wychodziło . nie opisuj siebie bo każdy ciebie za dobrze zna a Panią Dr słucha cały świat jak i jej męża i będa słuchac bo wiedza kim jest . Pani Dr Bóg zawsze daje od urodzenia niedośc że wspaniała krew pochodzenia to sukces i wspaniałe życie jak i jest kochana na całym świecie .

Nowy
@Bóg daje Pani Mayi 03.09.2018 20:00

Cała Polska czeka, aż się wreszcie wyniesiesz, damo od siedmiu boleści. Pierwsze słyszę aby dama zachowywała się tak jak ty i takie wpisy robiła ale jak się ma pojęcie bycia damą z miejsca przybytku rozkoszy dla panów to tak jest. Twoja krew jest tak zepsuta psychicznie, że każdy kto wchodzi na tą stronę od razu ma pogląd Twojej osoby. Widzi, że jesteś chora psychicznie bo nikt zdrowy takich bredni nie napisze. Masz rozdwojenie jaźni, paranoją i psychozę gdzie wydaje Ci się, że jesteś kimś a jesteś nikim. To się leczy ale nie wiem czy w Twoim tak zaawansowanym stadium. Jeżeli nie chcesz pójść do specjalisty w tym zakresie to zostaw już Polaków w spokoju, wolimy być brudni, zawszeni, bezrobotni, biedni i w ogóle niż mieć z Tobą do czynienia. Jezusem i Bogiem też sobie gęby nie wycieraj bo kara to spadła na ciebie już - choroba psychiczna w zaawansowanym stadium. Polska jak to mówią jest pod specjalnym nadzorem Matki Boskiej Królowej Polski i Jezusa Króla Polski więc NIC nam się nie stanie a Ciebie ktoś kiedyś wreszcie zamknie gdzie trzeba i na wieki wieków AMEN.

Bóg pokarała
@Nowy 04.09.2018 10:46

cała polska to znika juz z mapy! czyz nie słyszeliscie .jestescie 78% psyholi i to takich ciemniaków którzy ciesza się własną ciemnota i ubustwem. skonczeni jestescie .nie wypowiadaj sie za cała polske bo ty jesteś jedynym i twoje 78% psyhole z rodzinnymi wrodzeniami idiotyzmu ciemnoty poprostu nalezycie do 3 swiata czyli epoki kamienia. wasze krew to złodziejstwo i rodzicie kolejnych złodzieji ,wy nigdy nie mielisci nic własnego i nie będziecie mieli bo wy rodzicie sie złodziejami ,jak wyciagacie ręce to odrazu kradniecie . powiedz tej swojej całej polsce że połowa społeczeństwa niech juz robi zapasy chleba bo jak Pani Dr i Dama wyjedzie to nie będziecie mieli co jęść ani gdzie mieszkać . cóz znikacie na własne życzenie. pocieszę cię te 22% polaków jedzie z nami a was 78% zostawiamy bo przeciez sodoma i gomora będzie . waszym problemem jest wasza ograniczona psyhika ,podczas kiedy ludzie malowali kolory wy byliscie daltonistami nierozrózniajacymi kolorów , i tak jest do dzisiaj ,macie problemy z psyhika i to choroba nie jest w jakims tam stadium to choroba wrodzona w krwi ,nie do wyleczenia .wasza krew jest chora i nawet transfuzja nie pomoże bo głupi rozum zostanie . nad wami juz Jezus płacze to oznacza koniec. Pani Dr widziała jak wyrzucaliscie chleb pod śmietnik na który padał deszcz i Pani Dr powiedziała że bedzie głód i jak widac jest i będzie gorszy. Pani Dr powiedziała że jezus powiedził że będą kobiety na czarno ubrane walczyły z innymi . i co mieliscie strajki . Pani Dr powiedziała że burze zniszcxą was i co gdańsk i inne miasta były zalane. Pani Dr powiedziała ze Bóg was opuscił to tak jest . A płacz Jezusa oznacza koniec .78% pójdzie na zniszczenie za zło wyrządzone innym . w kraju w którym jest Bóg jest szanowany kosciół a u was w kosciele szatanizm i przestepczośc. czyli Jezus płacze bo nie jest rozpoznawany we własnym domu w którym wieszacie jego wizerunki . Matka Boża juz dawno was opusciła .przeciez w swieto Maryji zamiast iśc do kosciłoa czciliscie madonne ulicznice rozebrana na stadionie . a wiec macie swojego Boga . Bóg jeżeli jest w jakims kraju to jego każdy szanuje ,jak w niemczech pomimo że sa ewangelikami jak sie okazuję dowiedzieli sie jak bardzo wierzącą i kochającą Boga jest Pani Dr i postanowili odnowic kościoły katolickie aby mogła do nich chodzić . kraj który szanuje Boga jest widoczny po czynach ,a Bóg jeżeli jest w człowieku to każe jemu za dobre wynagradzać a za złe karac .jak widac Pani Dr to robi bo 22% polaków kocha Pania Dr i szanuję ja za chleb który maja pracując w investycjach Pani Dr . Pisz o sobie a nie siedzisz nierobie z brudna krwia i piszesz pod kimś kto nawet nie zwraca na takich uwagi . hase moore case dla ciebie i ciebie otaczajacych

Nowy
@Bóg pokarała 04.09.2018 14:54

dziękuję za życzenia - stawiam lustro aby wróciły do Ciebie zresztą chyba nie muszę się jakoś szczególnie trudzić bo juz jak Cię czytam to widzę, że opuścił Cię Bóg, Jezus, Maryja a przede wszystkim rozum. Polacy są i będą zawsze. Czasem mogą utracić swoje terytoria - patrz historia polski - ale zawsze pozostaną Polakami. Po za tym co może taka kupa jak TY ? Żal mi ciebie, że jeszcze można być tak głupim. Jesteśmy Polacy sobą i jesteśmy jacy chcemy i nie życzymy sobie Ciebie tutaj. Tam niemieccy klienci się dobijali jak widziałem, może warto wrócić póki jeszcze czas bo ostatni dzwonek w tle pobrzmiewa chociaż są i dewiaci co uwielbiają stare obleśne wariatki także jest popyt jest podaż ciągle masz szansę. Tak, tak głupota, którą opisujesz może jeszcze podniecać dewaiatów obcujących z tobą a jak jeszcze wykujesz na blachę swoje powiastki z niemieckich gazet internetowych i będziesz im szeptać do uszka to może wreszcie gwiazdą świata zostaniesz i ich damą. Nigdy nic nie wiadomo a Polaków wszystkich zostaw w spokoju bo nawet te 22% się do Ciebie nie przyznaje i nie chce mieć z Tobą do czynienia. Przestań nas obrażać wreszcie, przestań sobie wycierać gębę religią i zniknij z naszej przestrzeni publicznej. My Polacy nie musimy robić zapasów chleba bo my go potrafimy upiec z każdego kłoska zboża znalezionego w polu. Jesteśmy i zawsze byliśmy bardzo zaradni życiowo i tego nie odbierze nam nikt to jest w naszej polskiej krwi z mlekiem matki i spermą ojca dostajemy w genach. Także skończ te marne groźby, głupie życzenia bo wszystko obróci się przeciw tobie to jest co prawda kwestią czasu ale ty już go masz bardzo mało i jak nie zwiejesz z Polski jak szczur (przepraszam szczury bo one cholernie inteligentne są) do Niemiec to my Polacy także poradzimy sobie z Tobą i wielką P Dr świata zamkniemy w psychiatryku obok Napoleona, Chingis Chana i może Jezusa a kto tam wie czym się kto obwieści jeszcze w tym przybytku. Tam już czekają na największą P Dr współczesnego świata.

Nowy
@przestepcy z Ost EU 03.09.2018 19:37

25 lat za siedzenie - w Polsce kodeks karny przewiduje 25 lat za zabójstwo a nie za siedzenie za ścianą P Dr a i na świecie czy w Europie kodeks karny rozróżnia zbrodnie najgorszego gatunku jakim są zabójstwa od tych mniejszych jakimi są kradzieże dajmy na to. Idź się leczyć najlepiej sama im wcześniej tym lepiej. Także idiotko nie strasz nas tym co nie jest zapisane w prawie karnym, Nie strasz nas Jezusem czy innymi postaciami religijnymi czy groźbami i karami bo nawet ja osoba nie wierząca czytała jak Bóg mówił nie znacie dnia ani godziny co jak i kiedy a Ty miałabyś je znać to w psychiatrii znany termin jest i leczenie z tego zakresu podjąc trza.

Nowy
@Bóg daje Pani Mayi 03.09.2018 20:00

Nie chcemy tej wspaniałej osoby tutaj -żegnaj maya już czas.

dzikusy raus
@Nowy 05.09.2018 10:35

ty polski obiboku żega to ciebie wolnośc . ty pozeganaj swój ostatni chleb . wy jesteście zdolni do doprowadzania innych do ubustwa. ty możesz chciec ale swo j loch opuscic nierobie obiboku do roboty . nie wypowiadaj sie za 22% tylko za siebie i tych nedzarzy . a zanim Pani Dr wyjedzie to najpierw zostanie ruina z waszego bałaganu a potem panowie odjada do domu . złodzieju dzikusie chyba nie myslałes że bedziesz chodził na wolnosci obiboku to co sie ukradło potrzeba oddać .obiboki z dorobkiem naszych Eu pienięddzy . lepiej bierzcie sie do roboty obiboki dzika zwierzyno wschodnia . pieniedze na stół obiboku i wyrok w kieszeni wtedy Panowie odjeżdzaja . zacznij zbierac swoich bo jak widac nie tylko Eu was wywala ale i cały swiat . zabierajcie tych dzikich zwierzaków to nam ułatwicie prace .a tak musimy szczurów łapac i do wora i raus dzikusy . dzikusy każdy się na was poznał .kraje nie beda was wpuszczać az do decyzji bezpieczeństwa. dzikusy nieroby raus

NightHunter
@Nowy 05.09.2018 10:35

Nowy, nic dodać nic ująć !! :) Pięknie opisana osoba chorej psychicznie majki, dołączam się do prośby, maja żegnaj już czas!!!!

P Dr Zorro
@przestepcy z Ost EU 03.09.2018 19:37

niemieckie firmy są od zawsze nie uczciwe bo od zawsze chcą wykorzystywać słabszych i biedniejszych od siebie ! Ty jesteś tego najlepszym przykładem mimo, że obok Niemiec to Ty ledwie stałaś ale nawyki przejęłaś bo Ciebie szkopy wykorzystały seksualnie to Ty teraz chcesz się zemścić ale za głupia jesteś i tyle w temacie !

Koneser

Maya dlaczego kasujesz komentarze od swoich niemieckich klientów? Były obiektywne i większość była zadowolona!

Nowy
@Koneser 10.09.2018 15:41

Maja coś zamilkła może ją wreszcie w psychiatryku zamknęli i oto nastał koniec samozwańczej światowej P Dr.

anonymous
@Nowy 10.09.2018 16:52

No a za czyja sprawa znikają komentarze zadowolonych niemieckich klientów? Krasnoludki kasują?

Zostaw opinię o World System Packet Maya Joanna Thienel - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie World System Packet Maya Joanna Thienel