World System Packet

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 632 ocen.

Opinie o World System Packet

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie World System Packet

michał

no ciekawy jestem badzo w jakim konkretnie systemie oni działają, bo wydaje mi się, że od rana do nowy jako kurier się pracuje, bo najpierw trzeba przecież iśc na magazyn, a potem praca do godzin wiczornych.

obserwator

ale jazda nie doczytałem wymienił jedną z nowo zakupionych przez wsp firmę . ten to strzela gole . miał traf . strzelił gola z wpisem wymieniania firm kurierskich 1 należy do wsp 2 wsp finalizuję transakcję . piszę aby zazdrościli wsp bardzej, wsp działa a zazdrośnicy mrówki niech czytają . WORLD jest prawdziwym Worldem i jedynym. pozdrawiam wasz obserwator

darek4547

A skąd ty niby uczciwy wiesz kto był w tej gównianej firmie przez ostatnie trzy miesiące a kto nie był co siedzisz od otwarcia i do zamknięcia tej firemki że piszesz takie bzdury i od razu wiesz kto z jakim zamiarem przyszedł. Od razu widać że jak zwykle pisze to wlascicielka tej firemki takie bzdury to tylko ona potrafi widocznie nie zmieniła jeszcze lekarza

Kurier Grzegorz
@darek4547 31.07.2015 22:16
A skąd ty niby uczciwy wiesz kto był w tej gównianej firmie przez ostatnie trzy miesiące a kto nie był co siedzisz od otwarcia...

tobie radzę pisać pod swoją firemką , widać jak na dłoni twoje ip certentel. pisanie pod tą firmą od 7 lat komentarze nic nie wniosły . nie pisz pod gigantem jak jesteś mrówką z tzw konkurencji.

Alex gość wsp
@darek4547 31.07.2015 22:16
A skąd ty niby uczciwy wiesz kto był w tej gównianej firmie przez ostatnie trzy miesiące a kto nie był co siedzisz od otwarcia...

co do siedzenia pod firmą ,muszę cię rozczarować bo tam siedzi nie tylko nasza szefowa ale 7 gigantów wkoło aby was a woli wyłapać jak mrówki. widzimy kto wchodzi i kto wychodzi,przecież są filmy w postaci kamer łącznie z biurem. a co do pisania to ciągle piszesz o osobach trzecich które o wpisach dowiadują się telefonicznie ,w kwestii procesu przeciwko go work, tylko tyle, twoje bzdury kopiujemy i dołączamy do akt. lekarza to ty z górczewskiej musisz zmienić , 7 lat pisania negatywnych komentarzy pod naszą firmą dla ciebie konkurancją ,i podawanie się za różne osoby to chyba wskazuję na poważną chorobę .to co ty robisz przez 7 lat konkurencji i naszej firmie to wskazuję że los cię wykasował z rynku a wsp przejeło kurierów ,Mirek prawie wszystkich klientów. wsp było jest i będzie największą firmą kurierską na rynku polskim,kupiło 2 giganty i kupi kolejnych. zapraszamy wszystkich którzy chcą sprzedać firmy, wsp kupuję wszystko ale tylko to co jest opłacalne. pozdrawiam MRS Alex

anonim

(usunięte przez administratora)

uczciwy

od 3 miesięcy nikogo nie było na zadnym spotkaniu, osoby które było po spotkaniu firma wsp odmówiła im współpracy, zostali sprawdzeni i okazało się że to nie są osoby szukające pracy i z ciekawą przeszłością . zbedne jest pisanie kiedy nie potwierszają prawdy.

anonim

(usunięte przez administratora)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Proszę nie dawać wiary w negatywne komentarze, to z powodu zazdrości i pomocy ludziom szukającym pracy firma jest nagminne przez tzw konkurencję opisywana. Wsp chroni każdego człowieka , sam byłem pod wrażeniem i nie tylko ja ale szukający pracy, ludzie jeszcze czegoś podobnego nie słyszeli aby pracodawca chronił społeczeństwo aby nie żyło w niedostatku. Sam osobiście słyszałem rozmowę wsp z szukającym pracy , wsp przedstawiło warunki jakie były do zaoferowania ,osoba szukająca pracy poinformowała wsp że jest pracownikiem innej firmy innego rodzaju, wsp doradziło człowiekowi aby tam został ,ponieważ wsp nie może na dzień dzisiejszy zaoferować wyzszego wynagrodzenia, to potwierdzi dziesiątki osób szukających pracy że wsp doradza tak aby człowiek nie był poszkodowany. Ta firma rzeczywiście błyszczy pod względem uczciwości i dbania o dobro drugiego człowieka, nikt nigdy nie był poszkodowany to chyba zrozumiałe, jak ktoś ma pieniądze to może kupować sobie co chcę a w tym przypadku jak wsp, firmę stać na wszystko jak i pracowników tak i na pomoć innym potrzebującym. Ludzie w tej firmie są traktowani z szacunkiem i każdy jest rozliczany co do grosza z umówy w której jest wszystko wyszczególnione , sam widziałem umowę i mogę ją chętnie upublikować , także taka umowa wykasuję myślącym wszystkie negatywne komentarze, żadna z polskich firmi nie daje pracownikom zaliczek , a wsp pomaga pracownikom pracować i móc funkcjonować . Radzę nie zwracać uwagi na komentarze publikowane przez tzw konkurencję ,to zrozumiałe ,do wsp przeszli kurierzy z konkurencji i ludzie zarabiają i są zadowoleni , wiedzieliśmy że konkurencja będzie za wszelką cenę publikowała wpisy aby zaszkodzić tym kurierom. Konkurencja rozczarowała się ponieważ firma wsp przyjeła wszystkich poszkodowanych pracowników , ci kurierzy są bardzo dobrymi lojalnymi pracownikami. warto walczyć o każdego uczciwego i dobrego człowieka. Wsp jest wyjątkiem który potrafi sobie poradzić jak z wpisami tak i ochroną dobra ludzkiego. Nikt nie ma szans na niszczenie drugiego człowieka na rynku polskim , dopuki jest pod ochroną wsp nic jemu nie grozi ,wręcz przeciwnie ma zapewnioną pracę nie tylko w kraju ale też poza polską oraz nikomu nie braknie środków na utrzymanie. Pozdrawiam podobnych pracodawców i zachęcam do obrony uczciwego i rozsądnego człowieka. Weżcie przykład z WSP .

anonim

(usunięte przez administratora)

szukający pracy

podaj mi tel do tej firmy. pilne!!!! ja chcę tam pracować !!!!! napisz ,natychmiast zadzwonię i się zatrudniam. Wiem że jak ktoś piszę nagatywne komentarze oznacza że to dobra praca. daj mi namiar.szybko

pracujący w wsp

takie jest WSP Wynagrodzenie Sprawia Przyjemność firma płaci średnio za kurs 10 do 13,30...tak chłopakom wychodzi. do 7 km... każdy potrafi liczyć ile wychodzi...co jakiś czas sa podwyżki wynagrodzeń , jak ktos się stara i robi dużo kursów to ma podwyżke 10 % i co jakiś czas rośnie. tylko trzeba pracować i starać się to zarobisz. sami zarabiają i ludziom dają , nie ma skąpstwa. docenią każdego. najważniejsze że trzymają się rygorystycznie umów i stawek, w umowie masz stawki i tak cie rozliczają , wychodzi srednia od odległości 7 km 10 zł,kursy są łączone i można zarobić. odebrałem 80 kopert w polske zrobiłem 5 km i dostałem 80zł.kto by mi tyle dał jak mam w wsp.

Leszek z ursynowa

takie jest WSP Wynagrodzenie Sprawia Przyjemność firma płaci średnio za kurs 10 do 13,30...tak chłopakom wychodzi. do 7 km... każdy potrafi liczyć ile wychodzi...co jakiś czas sa podwyżki wynagrodzeń , jak ktos się stara i robi dużo kursów to ma podwyżke 10 % i co jakiś czas rośnie. tylko trzeba pracować i starać się to zarobisz. sami zarabiają i ludziom dają , nie ma skąpstwa. docenią każdego. najważniejsze że trzymają się rygorystycznie umów i stawek, w umowie masz stawki i tak cie rozliczają , wychodzi srednia od odległości 7 km 10 zł,kursy są łączone i można zarobić. odebrałem 80 kopert w polske zrobiłem 5 km i dostałem 80zł.kto by mi tyle dał jak mam w wsp. praca jest dla ludzi mądrych. każdy kto zaczyna jest zleceniu ma szczegółowy rachunek, ilość kursów i km. nikt mi nie będzie tutaj ściemniał że w tej firmie jest... konkrety napisałem.

anonim

(usunięte przez administratora)

obserwator

do obserwujących to forum. ten wpis powyżej napisał wł firmy która zbankrutowała z woli. kopiujcie te wpisy i wysyłajcie do prokuratury praga bezpośrednio .wpiszcie tylko dowody nękania firmy wsp...całą nazwę .lub kierujcie bezpośrednio do wsp. każdy wpis z datą jest ważny. prokurator musi mieć wszystkie dowody i każdorazowy wpis. mając dowody ,nikt nie powie że nie wiedział o nękaniu firmy i o wpisach.które umieszcza wł firemki z woli.

anonim

(usunięte przez administratora)

obserwator

koleś nigdy nikt niczego nie opłaca , bo nie musi, prawda wychodzi na jaw zawsze. opinie pozytywne są autentyczne, negatywne zmyślone przez osoby nie mające nic wspólnego z firmą. o co chodzi przecież już wkrótce te wszystkie teksty będa publikowane we wszystkich telewizjach, to jest przykład jak przedsiębiorstwo było nękane od prawie 7 lat, oglądaj telewizję bo niedługo poczytasz sobie swoje wpisy na ekranie łacznie z nazwiskiem , zostaniesz wezwany i odpowiesz na to zgodnie z tym co ci się należy.dla co niektórych będzie to porażka i koniec z karierą tzw fikcyjnych jp. pozdrawiam obserwator

obserwator
@obserwator 16.07.2015 13:24
koleś nigdy nikt niczego nie opłaca , bo nie musi, prawda wychodzi na jaw zawsze. opinie pozytywne są autentyczne, negatywne z...

w najgorszej sytuacji nie będą piszący na tym forum bo ci akurat za swoje czyny odpowiedzą zgodnie z prawem eu, ale ci którzy przyglądali się temu przez 7 lat, ich nazwiska pojawią się obok każdego z komentarzy,oznacza to że zostaną opublikowani łącznie z piszącymi,w tym przypadku negatywne komentarze. wsp zrobi sobie reklamę w 10 minut na cała europę .na 100%

Leszek z ursynowa

firma płaci średnio za kurs 10 do 13,30...tak chłopakom wychodzi. do 7 km... każdy potrafi liczyć ile wychodzi...co jakiś czas sa podwyżki wynagrodzeń , jak ktos się stara i robi dużo kursów to ma podwyżke 10 % i co jakiś czas rośnie. tylko trzeba pracować i starać się to zarobisz. sami zarabiają i ludziom dają , nie ma skąpstwa. docenią każdego. najważniejsze że trzymają się rygorystycznie umów i stawek, w umowie masz stawki i tak cie rozliczają , wychodzi srednia od odległości 7 km 10 zł,kursy są łączone i można zarobić. odebrałem 80 kopert w polske zrobiłem 5 km i dostałem 80zł.kto by mi tyle dał jak mam w wsp. praca jest dla ludzi mądrych. każdy kto zaczyna jest zleceniu ma szczegółowy rachunek, ilość kursów i km. nikt mi nie będzie tutaj ściemniał że w tej firmie jest... konkrety napisałem.

anonim

(usunięte przez administratora)

obserwator

tekst powyżej jak zwykle napisał wł z konkurencji który zbankrutował jego pracownicy przeszli do nas .7 osób już mamy u siebie,jutro przyjdą kolejni 3 . fajnie co ? to nam się podoba, nasza firma płaci ,mamy finanse i każdego kupujemy. firemka z woli .jedna mniej na rynku. czekamy na następnych kurierów z firemki z woli.

obserwator

masakra wyguglowałem sobie ta firemkę z woli. ale jazda.haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie dziwię sie że wsp przejeło kurierów...

anonim

(usunięte przez administratora)

przyjaciel wsp

Firma jest oceniana bardzo dobrze przez rzeczywistych pracowników i klientów. Twoje pisanie osobniku z konkurencji która zbankrutowała nic nie daję . Logiczną rzeczą jest szkalowanie tych którym się zazdrości i pracowników i dobrobytu. W tym przedsiębiorstwie nikt nigdy nie został pokrzywdzony, Niemiecka firma nie musi zabierać ludziom z biedniejszych krajów pieniędzy, wręcz przeciwnie , uczciwych i pracowitych wynagradza. Komentarze ludzi pracujących potwierdzają uczciwość tej OLBRZYMIEJ NIEMIECKIEJ FIRMY. Piszący negatywne komentarze to bankruty z konkurencji . Dobrze że nasz kraj posiada znikomą grupę takiego społeczeństwa. Dla inteligentnych NIEMCY MAJĄ EURO A MY ZŁOTÓWKI. negatywne komentarze to komiks. pozdrawiam przedsiębiorstwo.

anonim

(usunięte przez administratora)

szukający pracy
@Marian312 29.06.2015 12:14
Nie wiem, jeżeli chcesz zmarnować czas i nerwy to zapraszam serdecznie

gdzie jesteś ? piszesz i znikasz. co nie masz namiarów na osobę która rekrutuję pracowników? daj mi w koncu namiar.....

Leszek z ursynowa
@Marian312 29.06.2015 12:14
Nie wiem, jeżeli chcesz zmarnować czas i nerwy to zapraszam serdecznie

gościu co ty piszesz. sam byś chciał mieć taką pensje jaka płacą w wsp. dołaczyłem do nich 4 miesiące temu, facet ja mam 2500 na czysto, działalność mi opłacają paliwo też . co ty za bajki piszesz. w innych kurier zarabia 2500 a robi 140 stopów.charówka jak chol....od 6 do 21... a ja w wsp 30 kursów od 9 do 17.. ,przerzucę koperty z jednego miejsca na drugie.bajka.mam pauzy ....w oczekiwaniu na klienta jadę na obiad...super za rok dają samochód tablety i telefony. tak powinien kurier pracować , a nie jak w łagrach brudny zmęczony...i drzwiga tonarze...od rana do nocy. nawet nie zdążę się zmęczyć bo nie mam na czym. nigdy nie uwierzę nikomu w żaden komentarz. co bedzie mi tutaj jakiś opowiadał. w wsp szanują ,doceniają ludzi, dbają o kazdego. Jeszcze takiej firmy nie spotkałem, każdy robi swoje i jest porządek. żaden typ mnie nie namówi i nie przekona że firma jest zła. radzę też innym ,nie słuchać jakichś tam bredni, idzcie i się przekonajcie. polecam firmę wsp, dobra praca.

anonim

(usunięte przez administratora)

szukający pracy

informacja dla rzeczywiście inteligentnych. mój brat pracuję w firmie kurierskiej, nie w tej ale innej, potwierdzam że firmy kurierskie mają działy bezpieczeństwa i wysyłają swoich ludzi za kurierami, każda z korporacji bada uczciwość kuriera, sprawdzają czy kurier był pod adresem o godzinie zgodnie ze skanem, kontrolują dokładnie wszystko. Jeżeli ktoś piszę komenarze obrażając tą firmę , oznacza że nie zna realnego funkcjonowania firm kurierskich na rynku. Jeśli jesteś uczciwy , to z jakiego powodu masz się obawiać działu bezpieczeństwa. Ja cieszę się ,że dołączę do tej firmy jako początkowy kurier,liczę na awans i zamierzam zajmować dobre stanowisko, chętnie wyjadę też za granicę .

szukający pracy

kolego daj mi namiary.jadę natychmiast na spotkanie i odrazu zaczynam działać .....dlaczego nie dajesz mi namiarów tylko ciągle piszesz i podajesz się za rózne osoby.

azazell

Ja rozmawiam z nimi od 2 miesięcy niczego nie obiecywali i nie obiecują gruszek na wi.... w końcu jadę na rozmowę i może zaczniemy działać. wydają się konkretni i wiedzą czego chcą

anonim

(usunięte przez administratora)

Grzegorz dyspozytor kurierów

do czytających. Proszę nie zwracać uwagi na negatywne komentarze. Wszystkie opublikowane pod tą firma sa oszukaństwem publicznym. Firma na każdy negatywny komentarz posiada dowody i portal jest automatycznie informowany, wysyłane sa skany z dowodami osób piszących. Pod każdym negatywnym komentarzem ukrywa się nieuczciwość osoby piszącej. Firma jest znana i jest to jeden z niewielu najlepszych pracodawców na rynku polskim pod wzgledem płatności i dobrego traktowania pracownika. Umowy sa opracowne przez prawników przy współpracy z prawnikiem PIP.Każdy artykuł tej umowy był konsultowany z prawnikami. Umowy są klarowne i nie ma w nich nic czego można byłoby się obawiać , z wyjątkiem osób tzw nieuczciwych. P Damian i inni opublikowali prawdę , natomiast pozostali z powodu zazdrości i checi namieszania w opini publicznej publikują oszczerstwa które łatwo można udowodnić i tak też się stanie w szybszym czasie niż myśleliśmy. pozdrawiam czytających Grzegorz

Grzegorz dyspozytor kurierów

dział bezpieczeństwa posiada każda z firm.nie znasz ani rynku ani firm. przecież logiczną rzeczą jest że ktoś kto żyję w wielu krajach ,stać jego na pracownika. Ja zacząłem pracę 6 lat temu , pracuję do dzisiaj, nie narzekam bo nie mam na co,takiego pracodawcy życzyłbym każdemu pracownikowi. Stanowiska są różne, awansować można po roku. Początkowo każdy zaczyna od pracy kuriera, następnie dyspozytora itd. Pracę w tym przedsiębiorstwa poznaję się od początku,przyznam że system i podejście firmy do pracownika jest bardzo owocne, każdy musi znać zasady funkcjonowania firmy , aby w przypadku szybkiego awansu poradzić sobie ze wszystkim.Atutem jest też znajomość języków obcych, szczególnie niemiecki angielski i włoski,mamy wszelkiego rodzaju możliwości pracy na terenie polski i zagranicy. Polecam rozpocząć pracę w tym przedsiębiorstwie na uczciwym i lojalnym gruncie, w zamian firma daję bardzo dużo. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

nowy pracownik

PODJĄŁEM PRACĘ !!! jeżdżę już 4 dni. firma jest ok.

nowy pracownik

posłuchaj kolego. na to forum nie trafiają przypadkowe osoby,jedynie osoby wysłane, które chcą szkodzić firmie , ja uważam że ta Pani jest ok. Konkretna, przedstawia jasne warunki ,które są przecież w umowie. A więc nie rozumiem o czym ty wogule tutaj piszesz. Myślałeś że patrząc na mnie zniechęcisz mnie do podjęcia pracy. Pomyliłeś się .! Ja pochodzę z dobrego domu , oraz studiuję na dobrej uczelni, dbam o mój wizerunek . Szczerze ,nigdy nie ośmieliłbym się napisać coś na temat nie znanej mi osoby , a co dopiero o właścicielu jakiejś firmy, to oznacza poziom jakim się różnimy. Wstyd mi za takich. Wybacz. Na koniec mojego wpisu . Polecam pracę w tej firmie , ludzie są ok .

anonim

(usunięte przez administratora)

DYR DAMIAN

słusznie.przecież logiczną rzeczą jest że ktoś kto żyję w wielu krajach ,stać jego na pracownika. Ja zacząłem pracę 6 lat temu , pracuję do dzisiaj, nie narzekam bo nie mam na co,takiego pracodawcy życzyłbym każdemu pracownikowi. Stanowiska są różne, awansować można po roku. Początkowo każdy zaczyna od pracy kuriera, następnie dyspozytora itd. Pracę w tym przedsiębiorstwa poznaję się od początku,przyznam że system i podejście firmy do pracownika jest bardzo owocne, każdy musi znać zasady funkcjonowania firmy , aby w przypadku szybkiego awansu poradzić sobie ze wszystkim.Atutem jest też znajomość języków obcych, szczególnie niemiecki angielski i włoski,mamy wszelkiego rodzaju możliwości pracy na terenie polski i zagranicy. Polecam rozpocząć pracę w tym przedsiębiorstwie na uczciwym i lojalnym gruncie, w zamian firma daję bardzo dużo. Pozdrawiam Damian

plastuś

Jaka dostajecie umowe i jakie macie średnie zarobki skoro tak tam malinowo?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kamil

Chciałbyś aby ktoś taki zajmował się takim czymś .haaaaa. Opinie piszą i pisali prawdziwi ludzie tj pracownicy, koledzy i klienci którzy wiedzą wszystko od samego początku. Obrażanie kogokolwiek nie zaprowadzi nikogo do niczego, mieszanie w opini publicznej na terenie Polski, nie ma najmniejszej szansy ! Normalną rzeczą jest, że tak olbrzymia firma , a może już 3 strategiczne będą miały przeciwników i zwolenników. Pozdrawiamy zwolenników. Polecemy pracę w tym przedsiębiorstwie, warto dać z siebie wszystko dla tej firmy. Kamil

DYR DAMIAN

PRAWDĄ JEST TO, ŻE W NASZEJ FIRMIE PANUJĘ RYGOR ,PORZĄDEK I DYSCYPLINA.! STĄD TA WYSOKA JAKOŚĆ ŚWIADCZENIA USŁUG.NIEMIECKA JAKOŚĆ NIGDY NIE MA KONKURENCJI.WSZYSTKO JEST STABILNE I PERFEKT. DOSTOSOWANIE SIĘ DO WYMOGÓW NASZEJ FIRMY, WYMAGA POŚWIĘCENIA SIĘ . PRZYZNAM OPŁACA SIĘ , NIE TYLKO W ŻYCIU ZAWODOWYM ALE I PRYWATNYM. POZDRAWIAM DAMIAN.

anonim

(usunięte przez administratora)

zadowolony z pracy kurier Krzysztof

Masz problem bo w takiej firmie zarabia się i to dobrze. Jestem kurierem od początku powstania tej firmy tj już 6 lat .. Taka firma Nie Ma Nie Miała i Nie Będzie Miała konkurencji. Za wysoka jakość i za olbrzymia firma aby jakaś tam pisząca mucha podskakiwała. Polecam Pracę każdemu ! Doświadczenie Krzysztof.

anonim

(usunięte przez administratora)

Grzegorz obecny kurier

mam pracę o jakiej niejeden może tylko pomażyć . ta firma to moja przyszłość i wspaniała terażniejszość. wkrótce czeka mnie awans z kuriera na dyspozytora,pogratuluj mi. pozdrawiam kolegów. Grzegorz

anonim

(usunięte przez administratora)

Artur obecny kurier

to dlaczego ja pracuje ? Puławy to chyba miasto z polski a nie warszawa. powtarzam tekst. Polecam Pracę w wsp. Pracuję od 9 miesięcy i jestem zadowolony. Od 1 do 3 miesiąca nie zarobiłem dużo , ale w 4 miesiącu zacząłem zarabiać dość dobrze, teraz nie narzekam bo nie mam na co. Dostosowałem się do wymogów firmy , odwdzięczyli mi się dobrym wynagrodzeniem, obustronna kalkulacja. Na dzień dzisiejszy dobrze zarabiam i mam super kolegów. Polecam Pracę wytrzymałym i mądrym facetom. Jak jesteście słabi to nigdzie nie zarobicie. Firma nauczyła mnie jak być mądrym i robić swoje. Kiedyś byłem naiwny i łatwowierny,dlatego wędrowałem z jednego zakładu pracy do drugiego, a ci co mi doradzali śmiali się ze mnie że nie mam pracy,cwaniacy wykorzystywali naiwnych aby nie mieli ani pracy ani dobrych zarobków. Przyszedłem do wsp,dostałem w kość przez 3 miesiące , dużo pracy, dyscyplina i rygor, to nauczyło mnie jak być twardym, codziennie uczono mnie aby dbać o siebie i w pracy wykonywać sumiennie każde zadanie. To sprawiło że stałem się twardy ,to doprowadziło mnie do tego że mam stabilne stanowisko oraz konkretne wynagrodzenie. Szanowna Szefowa podkreśla cytuję DOM BUDUJĘ SIĘ OD FUNDAMENTÓW ,ALE NIGDY OD DACHU ,BO DACH SIĘ SZYBKO ZAWALI. To jest święta prawda.! Pozdrawiam Artur z Puław.

Grzegorz obecny kurier

radzę nie dawać wiary w żaden negatywny komentarz. nie pozwolę aby obrażano mojego pracodawcę i niszczono dobre imię mojej firmy.!!!! pracuje od 1 roku i to ja mam prawo pisać jak jest , a nie jakiś tam krótko terminowy kurier którego zwolniono po tygodniu z powodu nieloyalności względem firmy. POLECAM PRACE I ZACHĘCAM SZUKAJĄCYM STABILNEJ PRACY DO ZATRUDNIANIA SIĘ W TEJ FIRMIE.!!! dlaczego? stabilna duża firma wypłacalna dbająca o każdego pracownika kulturalna oferująca prace na poziomie pomaga w każdej kwestii jak prywatnej tak zawodowej umowy zgłaszane do zus. każdy pracownik pracujący w tej firmie jest zadowolony. niezadowolenie kogokolwiek wynika z powodu zwolnienia, każdy umie czytać i jest informowany że firma ma dział bezpieczeństwa który nieloyalnych łapie w przeciągu 1 tygodnia, mając niepodważalne dowody. komentarze pozytywne sa prawdziwe na 100% negatywne piszą zwolnieni po tygodniu. poprosze szefową aby upublikowała z jakich powodów zostały zwolnione osoby piszące negatywne komantarze, zamieścimy dane osobowe i wtedy zobaczymy jak będzie wyglądała ich opinia w świetle publicznym. Gwarantuję że Firma jest jedną z niewielu na rynku pracy w polsce pod względem najuczciwszych. dodaję że skoro właściciel nie jest polakiem , to chyba stać jego na dobre wynagrodzenie dla polaków, problemem zwolnionych jest nieloyalność wzgledem pracodawcy, dlatego aby namieszać w opini publicznej piszą negatywne komentarze, tak naprawdę nie znając wcale firmy, jedynie co, to mieli kontakt z biurem szkoleniowym, i to wszystko. pozdrawiam czytających Grzegorz

bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kolejne zadanie Polowanie na przestępców

bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kolejne trofeum wsp.... Przestępca ukrywał się w Niemczech W Niemczech dopadli poszukiwanego

mat218

Nie jestem tą samą osobą. Jestem czysty choćby ktoś miał mnie sprawdzić na wszystkie sposoby chciałem uzyskać konkretnej pomocy, ale widze że tutaj jedna strona użera się z drugą. Skąd wiesz że nie uzyskałem informacji, wiesz lepiej ode mnie tak? To może w takim razie ktoś się podszywa pod firmę OneWorld, skoro miałem takie maile i telefon?

Kurier Grzegorz

Witaj. Powinieneś dopisać że za takie wynagrodzenie jaki my teraz mamy , w innych firmach kurierskich musielibyśmy pracować 24h i drżwigać paczki po 40 kg. Nik w polsce nie płaci tak jak nasza firma. Nie spotkałem jeszcze żadnego kuriera z innej firmy kurierskiej który za taką pracę jaką my wykonujemy tak dobre wynagrodzenie. Nie drżwigam, lekkie przesyłki, praca czyściutka, firma dba o pracownika ale TYLKO UCZCIWEGO NA 100%, wynagrodzenie otrzymujemy bez żadnych problemów i na czas, kiedy chcesz to dostajesz zaliczki, tylko trzeba pracować, robić to co nam każą, poprostu swoją pracę. Nie wyobrażam sobie pracy w innej firmie, byłem w wielu firmach kurierem , porażka nie do opisania,za marne grosze pracowałem w innych firmach,zero jakichkolwiek premii itp.Nie dziękuję innym firmom. Przyjechałem do wsp , zainspirowało mnie to że umowa jest jasna, wszystko czarne na bialym , bez opowiadań. Postanowiłem zacząć działać w tej firmie, uprzedzono mnie o zasadach panujących w tej firmie i że jestem kontrolowany cały dzień. Bez problemu każdy mógł mnie kontrolować , niczego się nie boję . Podchodzili do mnie inni kurierzy z konkurencji i opowiadali kłamstwa na temat wsp, nie słuchałem i dalej działalem. Działam do dzisiaj a już trochę czasu mineło, jestem bardzo zadowolony z pracy i wynagrodzenia. jak policzyłem to średnio za kurs Warszawski do 7 km wychodzi około 13 zł Grzegorz

9 miesięcy pracują i jest super
@Kurier Grzegorz 29.04.2015 23:10
Witaj. Powinieneś dopisać że za takie wynagrodzenie jaki my teraz mamy , w innych firmach kurierskich musielibyśmy pracować 24...

Polecam Pracę w wsp. Pracuję od 9 miesięcy i jestem zadowolony. Od 1 do 3 miesiąca nie zarobiłem dużo , ale w 4 miesiącu zacząłem zarabiać dość dobrze, teraz nie narzekam bo nie mam na co. Dostosowałem się do wymogów firmy , odwdzięczyli mi się dobrym wynagrodzeniem, obustronna kalkulacja. Na dzień dzisiejszy dobrze zarabiam i mam super kolegów. Polecam Pracę wytrzymałym i mądrym facetom. Jak jesteście słabi to nigdzie nie zarobicie. Firma nauczyła mnie jak być mądrym i robić swoje. Kiedyś byłem naiwny i łatwowierny,dlatego wędrowałem z jednego zakładu pracy do drugiego, a ci co mi doradzali śmiali się ze mnie że nie mam pracy,cwaniacy wykorzystywali naiwnych aby nie mieli ani pracy ani dobrych zarobków. Przyszedłem do wsp,dostałem w kość przez 3 miesiące , dużo pracy, dyscyplina i rygor, to nauczyło mnie jak być twardym, codziennie uczono mnie aby dbać o siebie i w pracy wykonywać sumiennie każde zadanie. To sprawiło że stałem się twardy ,to doprowadziło mnie do tego że mam stabilne stanowisko oraz konkretne wynagrodzenie. Szanowna Szefowa podkreśla cytuję DOM BUDUJĘ SIĘ OD FUNDAMENTÓW ,ALE NIGDY OD DACHU ,BO DACH SIĘ SZYBKO ZAWALI. To jest święta prawda.! Pozdrawiam Artur z Puław.

mat218

Witam W połowie lutego pojawiło się ogłoszenie na stanowisko kuriera w firmie OneWorld. Wysłałem aplikacje, otrzymałem odpowiedź po ok 2-3 tygodniach. Później odbywała się konwersacja poprzez droga emailowa. Pisane luxnym językiem, nic wspólnego nie mającym z językiem stosowanym w HR itp. Maile wysyłane bez podpisu jakiegokolwiek. Po kolejnych 3 tygodniach bez odpowiedzi na moje pytania dorgą email, dzisiaj rozmawiałem telefonicznie w sprawie oferty pracy. Jeżyk używany podczas rozmowy dośc luźny. Mało konkretów, podobno do mnie już dzownili wcześniej, ale na pewno tego nie robili. Zasada rekrutacji się powtarza z wcześniejszymi wypowiedziami. W jaki sposób można ta formę sprawdzić czy jest jakkolwiek wiarygodna? Strona internetowa jest w budowie od dwóch miesięcy bez większych zauważalnych zmian. Jeśli ktoś coś wie proszę pisać. Pozdrawiam Mateusz

Janusz
@mat218 23.04.2015 22:35
Witam W połowie lutego pojawiło się ogłoszenie na stanowisko kuriera w firmie OneWorld. Wysłałem aplikacje, otrzymałem odpowi...

CHŁOPCZE PRZESTAŃ PISAĆ POD TA FIRMĄ KŁAMSTWA. Wielu użytkowników jest mylnie przekonanych o anonimowości w internecie. Wbrew pozorom praktycznie wszystkie akcje są zapisywane na serwerach i routerach pośredniczących w transmisji. Administratorzy przechowują je przez lata i w razie potrzeby korzystają z informacji o użytkownikach. Zdradzą cię numery Jeśli internauta nie stosuje żadnych sposobów na ukrycie się, można odkryć jego tożsamość z dokładnością do komputera z którego wykonano połączenie. Zostawiając komentarz na forum albo logując się na konto bankowe wysyłamy również adres IP, który w zależności od dostawcy internetu przydzielany jest pojedynczemu komputerowi albo sieci złożonej z kilkudziesięciu maszyn. Samo IP nie zdradza jeszcze, kim dokładnie jesteśmy, chociaż geolokalizatory potrafią z coraz większą dokładnością sprawdzić, skąd wykonano połączenie i pokazać to na mapie. Ustawa z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji Art. 14. 1. Czynem nieuczciwej konkurencji jest rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody. 2. Wiadomościami, o których mowa w ust. 1, są nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd informacje, w szczególności o: 1) osobach kierujących przedsiębiorstwem; 2) wytwarzanych towarach lub świadczonych usługach; 3) stosowanych cenach; 4) sytuacji gospodarczej lub prawnej. Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

Mariusz
@mat218 23.04.2015 22:35
Witam W połowie lutego pojawiło się ogłoszenie na stanowisko kuriera w firmie OneWorld. Wysłałem aplikacje, otrzymałem odpowi...

Norbert a teraz mat218 to jedna i ta sama osoba. odpowiedż brzmi. 1 firma nigdy nie piszę maili do szukających pracy 2 nigdy nie otrzymałeś żadnej informacji o jakiejkolwiek zgodzie, to chyba śmieszne aby firma pisała coś takiego. hihi 3 żaden pracownik niczego nie finalizuje a zwłaszcza warunków współpracy. gościu przestań ściemniać . ja dostałem odpowiedż .. 1 zadzwonili do mnie 2 zaprosili mnie na spotkanie 3 po 1 tygodniu podjąłem współpracę i pracuje do dzisiaj. tak wyglądają realia w tej fimie. nie pozdrawiam tego powyżej , to skandal mieć z takim coś wspólnego. Mariusz

szczery

Praca całkiem ok, mogę ją polecić

szczery

Praca jak praca, firma jak firma. Zatrudniłem się jako kurier i do pewnego momentu było ok. Natomiast przyszedł kolejno czas na roznoszenie ofert, a nie zbieranie i rozwożenie przesyłek. Niestety, to mi nie odpowiadało. Myślę, że tym powinien się zająć 'dział reklamy' w tej firmie :) Gdyby nie roznoszenie ofert, a praca normalnego kuriera to mogę polecić!

Norbet

O to chodzi, że tam bylo logo firmy. To ogłoszenie było na OLX !!1

anonim

(usunięte przez administratora)

Wojtek

Pan Janusz nie jest żadnym kurierem. Jeżeli ktoś się podaję za naszą firme to prosze zadzwonić do firmy i zapytać czy takie ogłoszenie jest prawdziwezaznaczam że ogłoszenia nadawane są z logiem firmy ,jeżeli ogłoszenie się pojawi to dział rekrutacji zaprasza wybrańców na spotkanie , osoby poza zainteresowaniem nie otrzymują żadnych tel.maili nikt nie wysyła , bo to nie jest sposób na szukanie pracownika. ja pracuję od prawie 3 lat i jestem bardzo zadowolony. pozdrawiam Wojtek

kopia

Witam...fajnie że wymyślacie o mnie jakieś bzdury. Ja zawsze pisałam za siebie , jesteście w błedzie pisząc o włascicielce tej firmy. Jak wy musicie być chorzy , brak słów na to co wypisujecie. Wszyscy jesteśmy przekonani że kłamiecie ,jeden za drugim i wypisujecie kłamstwa. O czym wy piszecie? Z pewnoscia o waszych działalnosciach które ledwo przedą . Z wsp korzystam od wielu lat i znam firme , podkreślam że jest to jedna z niwielu na rynku pod wzgledem profesjonalizmu i dyscypliny, i nigdy nie dałabym przesyłki do ręki innej firmy. WSP jest i będzie naszym usługodawcą na transport, ba polecamy tą firme każdej największej spółce, każdy poleca usługe z której jest usatysfakcjonowany. Brak słów jak polacy potrafią nisko upaść, wstyd mi za takich. Jedno co potraficie to fałszować rzeczywistość i pisać jeden za drugim, myślac ze zaszkodzicie takiej firmie. Jedno co robicie to ośmieszacie się i reklamujecie z najgorszej strony. Każda spółka ,czy też firma najpierw zasięga opini znajomych a dopiero korzysta z usług innej firmy. Wy i wasze pisanie na portalu czy też maili do spółek odbija się na was , i tylko na was. Każda osoba która zachowała się niewłaściwie wzgledem tej firmy nie jest osobą którą ktokolwiek w dużej spółce zatrudni lub będzie chciał współpracować. Znamy tą firme i całą historię o waszych czynach, dlatego nie sądzę aby ktokolwiek chciał korzystać z usług tej konkurencjyjnej firmy z górczewskiej, gwarantuję że nie mają szans na długoterminowe funkcjonowanie na rynku. Sami sobie robicie problemy i sami je macie. Pozdrawiam Asia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Janusz

tego tekstu nie potrzeba komentować, to tylko kolejny dowód w sprawie na kożyść tej firmy. dla wyjaśnienia imieniem i nazwiskiem podpisuję się każdy zdrowo umysłowy człowiek. artykuł powyżej pozostawiam bez komentarzy to chyba zrozumiałe. Janusz.

Norbert

Witam! Chyba z miesiąc temu pojawiła się informacja o rekrutacji na stanowisko kuriera w OneWorld. Wysłałem swoje CV. Po jakimś czasie otrzymałem wiadomość z info o pracy czy się zgadzam czy nie. Odpisałem, że ok. Po kilku dniach przyszła wiadomość, ze następnego dnia odezwie się pracownik w celu finalizacji warunków pracy. Czekam już ponad tydzień i nic. Napisałem do biura i też cisza. Nie wiem,ale wydaje mi się, że to jakaś chyba lipa. Czy ktoś z Was tez miał taką sytuację?

szczęśliwy kurier wsp.
@Norbert 27.03.2015 21:07
Witam! Chyba z miesiąc temu pojawiła się informacja o rekrutacji na stanowisko kuriera w OneWorld. Wysłałem swoje CV. Po jakimś...

1 firma nigdy nie piszę maili do szukających pracy 2 nigdy nie otrzymałeś żadnej informacji o jakiejkolwiek zgodzie, to chyba śmieszne aby firma pisała coś takiego. hihi 3 żaden pracownik niczego nie finalizuje a zwłaszcza warunków współpracy. gościu przestań ściemniać . ja dostałem odpowiedż .. 1 zadzwonili do mnie 2 zaprosili mnie na spotkanie 3 po 1 tygodniu podjąłem współpracę i pracuje do dzisiaj. tak wyglądają realia w tej fimie. nie pozdrawiam tego powyżej , to skandal mieć z takim coś wspólnego. Mariusz

Janusz
@Norbert 27.03.2015 21:07
Witam! Chyba z miesiąc temu pojawiła się informacja o rekrutacji na stanowisko kuriera w OneWorld. Wysłałem swoje CV. Po jakimś...

Witam. Radze aby Pan miał takie maile rzeczywiście, bo w innym przypadku koszt mieszania w opinii publicznej tej firmy będzie Pana bardzo drogo kosztowało. Pozdrawiam Janusz

anonim

(usunięte przez administratora)

Janusz

Witam. A ja widze to inaczej. Aby napisać taką opinie to chyba zrozumiałe,że za tym coś się kryję.. Mam śmiałośc stwierdzić , że ten wpis umieścił ktoś kto za wszelką cenę chcę podważyć dobre imię tej firmy. Kurier były pracownik napisałby o pracy, ale zauważmy że tutaj ktoś piszę o niestabilności tej firmy...warto się nad tym zastanowić. Jestem pewny że tutaj nie napisał opini żaden kurier. Przypuszczam - osoba która była w tej firmie i chciała zabierać im klientów - osoba której się nic nie udało, ponieważ dział bezpieczeństwa tej firmy ją złapał. Po rozmowie z Damianem raczej przypuszczamy że to ktoś kto ma również firmię transportową , przyszedł do tej firmy w wiadomym celu. Damian potwierdził że była taka osoba , która przychodziła co roku rzekomo do pracy , co ciekawe opowiadał że pochodzi z bogatej rodziny i jego dzieci są usytuowane. Ale dlaczego od właścicielki porzyczał ciągle pieniądze ? i ostatnio wziął akonto do przodu, i ten fakt nie pasuje do opowieści tego osobnika. Ktoś kto ma pieniądze nie jeżdzi w firmie kurierskiej jako kurier, następnie nie pożycza pieniędzy,i nie jeżdzi samochodem kochanki która dostała od firmy na inne cele, a ten wozi tym autem przesyłki. Paliwo z pewnoscią pokrywa spółka w której pracuję kochanka. Najlepszym rozwiązaniem jakie widzę to trzeba poinformować Prezesa tej spółki że ich samochód jest wykorzystywany do innych celów, jakaś spółka kupuje samochód menadżerowi a kochanka daje swojemu kochankowi aby woził przesyłki i w ten sposób zabierał klientów tej firmie dla swojej rodziny która ma działalnośc transportową..Ostatnio przeglądalismy nagrania z kamer, rzekomo bogaty facet przyszedł do biura szkoleniowego i od właścicielki firmy chciał pozyczyc pieniądze, a w zeszłym tygodniu został zwolniony przez dział bezpieczeństwa. Zauważcie jaka taktyke stosują ci ludzie. Napisał że ta firma nie jest stabilna, ponieważ szkalował tą firme do klientów wszelkimi metodami. Kolejnie niepoważny partner w biznesie, logiczne wytłumaczenie że tutajnie chodzi o pracę kuriera, widać jak na dłoni że tutaj chodzi o klientów których chciał tej firmie zabrać , ale się nie udało, każdy zna tą firme i wie na czym stoi , my jesteśmy dumni ze współpracy z tą firmą . Tą sprawę z pewnoscią rozwiążemy i wyjaśnimy. podkreślam po raz wtóry . Nikt z was nie jest w stanie zaszkodzić tej firmie , ani też namieszać w opini publicznej.Ta firma jest znana i poważana. Osoby wypowiadające się Janusz .to jestem ja Asia to znana postać i klient tej firmy. P T nie ma nic wspólnego z żadnym portalem, to chyba zrozumiałe.

Asia

Witam...fajnie że wymyślacie o mnie jakieś bzdury. Ja zawsze pisałam za siebie , jesteście w błedzie pisząc o włascicielce tej firmy. Jak wy musicie być chorzy , brak słów na to co wypisujecie. Wszyscy jesteśmy przekonani że kłamiecie ,jeden za drugim i wypisujecie kłamstwa. O czym wy piszecie? Z pewnoscia o waszych działalnosciach które ledwo przedą . Z wsp korzystam od wielu lat i znam firme , podkreślam że jest to jedna z niwielu na rynku pod wzgledem profesjonalizmu i dyscypliny, i nigdy nie dałabym przesyłki do ręki innej firmy. WSP jest i będzie naszym usługodawcą na transport, ba polecamy tą firme każdej największej spółce, każdy poleca usługe z której jest usatysfakcjonowany. Brak słów jak polacy potrafią nisko upaść, wstyd mi za takich. Jedno co potraficie to fałszować rzeczywistość i pisać jeden za drugim, myślac ze zaszkodzicie takiej firmie. Jedno co robicie to ośmieszacie się i reklamujecie z najgorszej strony. Każda spółka ,czy też firma najpierw zasięga opini znajomych a dopiero korzysta z usług innej firmy. Wy i wasze pisanie na portalu czy też maili do spółek odbija się na was , i tylko na was. Każda osoba która zachowała się niewłaściwie wzgledem tej firmy nie jest osobą którą ktokolwiek w dużej spółce zatrudni lub będzie chciał współpracować. Znamy tą firme i całą historię o waszych czynach, dlatego nie sądzę aby ktokolwiek chciał korzystać z usług tej konkurencjyjnej firmy z górczewskiej, gwarantuję że nie mają szans na długoterminowe funkcjonowanie na rynku. Sami sobie robicie problemy i sami je macie. Pozdrawiam Asia.

Janusz

fatwo się szkaluję fałszerstwami niewinną firmę. szybko się wypisuje oszczerstwa aby namieszać w opini publicznej tej firmy. nie przyszło wam na myśł że za takie coś można spędzić kilka lat w więzieniu.? z tego co da się tutaj zauważyć to niektórym grozi niezła kara. nie przyszło wam na myśł że ta firma jest znana i poważana za swoją działalność? to własnie niektórym nie pasuję . myślicie że wasze wpisy zniechęcą kogokolwiek do pracy w tej firmie? hihi jacy wy musicie być ciemni. człowiek który chce pracować będzie pracował w każdej firmie . logika mówi że negatywne opinie na temat kogokolwiek odbija się negatywnie ale na piszących , żadna firma nie ucierpi mając dowody. aby wydawać publiczną opinie potrzeba niezbitych dowodów, a jeżeli ich nie macie to pakujecie się w procesy sądowe na własne życzenie. znam tą firme od powstania i ta firma jest jedną z nielicznych na rynku pod względem uczciwości , odpowiedzialności i dobrego traktowania społeczeństwa. wasze pisanie oszczerstw odbiję się na wszym prywatnym życiu i to tak że następni będę ostrzeżeni przed takimi działaniami. naiwny myśli i wmawia sobie że nie poniesie kary,a rzeczywistośc pokaże straszne odbicie za oszustwa pisane publicznie. radzę wszystkim zastanowić się głęboko zanim umieścicie wpis pod nazwą jakiegokolwiek przedsiębiorcy.

Asia
@Janusz 08.02.2015 15:42
fatwo się szkaluję fałszerstwami niewinną firmę. szybko się wypisuje oszczerstwa aby namieszać w opini publicznej tej firmy....

to jest prawda co napisałeś. pozdrawiam Asia

anonim

(usunięte przez administratora)

łowca przestępców obrońca wsp

wszystkie wypowiedzi i forma pasuje .nie mówiąc o ip computera.

Asia

fajnie, ze znowu sprzeczne opinie. @darek 4547, czemu tak piszesz? moze tez jestes z konkurencji, co? a może wszyscy tutaj mają rację że piszą o tobie jako bandzie z górczewskiej. Myślę że coś w tym jest. Kliknij w link ,słownictwo jakie używasz w tym wpisie pasuję do tego którego użyłeś w swoich smsach. Zaczyman wierzyc wsp ,że są rzeczywiście nękani. Przesunęłam wszystkie wpisy i jedno co napotkałam to lnoger który piszę teksty i ty zawsze jeden za drugim, to chyba nie jest przypadek losu. Wpisy longera od 8 miesięcy pojawiają się pod nazwą tej firmy, to już podlega pod nękanie firmy z jakichś powodów,dziwne bo kopia oświadczenia longera że nie wnosi żadnych zastrzeżeń co do firmy jest jako dowód w wielu miejscach , nawet portal otrzymał taką kopię . cóż w końcowym rezultacie to popieram firmę i chętnie zostanę świadkiem na rozprawie , jestem obecna a to już jest powód do uczestnictwa w procesie. Asia

longer®

Cały czas widzę firma poszukuję pracowników, czyli rotacja jak w każdej firmie, nie związanej nawet z pracą kuriera. Czyli niczym szczególnym nie wyróżnia się na polskim rynku. No ale to normalne, że w tym kraju to ludzie są dla pracy, a nie praca dla ludzi.

longer®
@Asia 09.02.2015 16:13
fajnie że znowu kłamiesz longer.@ znam prawdę i ty wiesz doskonale że ta firma napisała prawdę .zabolało co? w kolejnych zda...

Utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu, że aż tak prawda was boli, że zachowujecie się, jakbym pisał ze ścianą. Najbardziej rozbawiło mnie, to, że ponoć według was parę dni tam pracowałem, jak ja tam 3 tygodnie przepracowałem, rzetelnie i uczciwie, dając z siebie ponad 100% normy. Od pierwszego dnia byłem dla was podejrzany, że niby ktoś koje kursy czyta itp. O trzy tygodnie za dużo, nikomu nie życzę w dzisiejszych czasach zarabiania około 2zl. na godzinę.

wojtek kurier wsp
@longer® 10.02.2015 09:12
Utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu, że aż tak prawda was boli, że zachowujecie się, jakbym pisał ze ścianą. Najbardziej ro...

a ja zarobiłem 81zł w 10 minut. w końcu jak to jest z tymi zarobkami. ja pracuję od 10 miesięcy i nie narzekam. wiadomo o co chodzi. jak jesteś uczciwy to masz pracę w kazdej firmie.

Daniel0

Ciekawe jakie sa teraz stawki za przesylki i ile jest kursow dziennie. Po tym mozna obliczyc oplacalnosc. Pracowalem tam ok 2010 r. Wtedy stawka byla 3 zl za przesylke krajowa i jakies 4-6 zl za lokalna. Tyle, ze niestety listow bylo jak na lekarstwo i za te marne 6 zl leciales przez pol Warszawy. Wtedy absolutnie nie dalo sie zarobic na zycie, nie mowiac o paliwie.

donosiciel uczciwy
@Daniel0 03.02.2015 23:15
Ciekawe jakie sa teraz stawki za przesylki i ile jest kursow dziennie. Po tym mozna obliczyc oplacalnosc. Pracowalem tam ok 2...

chyba bandz z górczewskiej podajesz stawki z firemki z górczewskiej przeciwko której prokuratury toczą postępowania. każdy kurier który pracował w naszej firmie jest przesłuchiwany i takich stawek nie ma w żadnej umowie. po dowodach jakie musi przedstawić portal piszący będzie musiał przedstawić dowody na to co opisuję .szkalując fałszywymi informacjami firmę . każda umowa z każdym kurierek zawarta jest w prokuraturze ze względy na nękanie przez bandę i firemke z ulicy górczewskiej. banda ciągle nie rozumie że to koniec tej działalności . pisanie fałszerstw to tylko dodatek do procesu.

donosiciel uczciwy
@Daniel0 03.02.2015 23:15
Ciekawe jakie sa teraz stawki za przesylki i ile jest kursow dziennie. Po tym mozna obliczyc oplacalnosc. Pracowalem tam ok 2...

łatwo jest szkalować firmę i podawać do wiadomości publicznej fałszywe informacje aby nękać firmę i zniechęcać ludzi do pracy, ale nie pomyślałeś bandz z górczewskiej że to karalne, i czym wiecej takich wpisów tym wyzszy wyrok który na 100% zapadnie. nie myśl ze prokuratura tego nie czyta, mając umowy firmy porównuje wpisy i wynik na fałszerstwa jest prosty. fałszerstwami nikogo nie przekonasz bo nie masz szans, każdy przyjdzie na spotkanie dostanie umowę i prawda wyjdzie na jaw. umowy od 2009 roku też są dowodem na twoje fałszerstwa.. stawki o jakich piszesz są w firemce na górczewskiej i wystarczy skontaktować się z kurierami i prawda wyjdzie na jaw. zreszto cała warszawa już wie kim sa ci z górczewskiej , kurierzy przekazują sobie wszystko...

longer®

No i ktoś tu skutecznie myli słowa średnia krajowa a najniższa krajowa, bo w tej firmie daleko do zarobków średniej krajowej... ale to ja jestem kryminalistą i nie znam się.

longer®
@Wojtek obecny kurier 25.01.2015 20:05
lecz się longer , bo to co ty piszesz to chyba bajka średniowiecza, Nie funkcjonuję .dlaczego ? znam twoje czyny i twoją prze...

Volvo wyznacznikiem zamożności? Gratuluje podejścia do życia. Obrażaj dalej, widocznie twoje życie takie nudne, że tylko to ci zostało. Innych widzisz tylko siebie nie... ale nie... ja mam volvo... i to jakie... nie idzie wyrobić jak się ciebie czyta.

longer®

Rozwoź dalej paczki dla swojego pracodawcy, widocznie nie bierzesz odpowiedzialności za to, co piszesz, a w ochronie można zarobić tak samo jak w innych pracach, tylko człowiek musi się wykazać. "longera czyny są znane pośród wszystkich kurierów, wylądował w ochronie bo każdy pracodawca się jego pozbywa za czyny o jakich wiedzą wszyscy." Sam sobie zaprzeczasz dwa razy w jednym zdaniu, dlatego wole unikać takich ludzi jak ty, NIE POZDRAWIAM, biedak to możesz być ty sam, ale biedny w słownictwo i w rozumowanie.

longer®

W końcu instagram coraz bardziej popularny zaczyna się robić, nie wierzę, że szobka skończyła się u tych ludzi. Ale pewnie zaraz uaktywnią się, jak mój wpis zobaczą typu "jak było w pudle" itp.

lolo

hej chłopaki jak tam było na wyjeździe z szefową na święta. dajcie jakieś focie. pochwalcie się jak było.

anonim

(usunięte przez administratora)

wojtek kurier wsp

co zazdrościsz mi pracy i uczciwości.? jasne to normalne. jasne ...i jestem bardzo dumny. w końcu znalazłem wspaniałą pracę i uczciwego pracodawcę . polecam wszystkim którzy chcą być docenieni i szanowani . chłopaki nie zastanawiajcie sie , jak jest miejsce to wysyłajcie cv i działajcie. ja długo szukałem pracy aż w końcu znalazłem i jestem zadowolony... polecam tą firmę dlatego że mam doswiadczenie a firma jest godna polecenia ! pozdrawiam Wojtek.

Mirek
@wojtek kurier wsp 30.12.2014 17:02
co zazdrościsz mi pracy i uczciwości.? jasne to normalne. jasne ...i jestem bardzo dumny. w końcu znalazłem wspaniałą prac...

chłopaki życzymy wam wszystkiego najlepszego na nowy rok.wspaniałych klientów, sukcesów i wszystkiego naj naj ..... Mirek z chłopakami z chełmskiej

darek4547

I jak zwykle na zmywaku.

Damian

a święta to my spedzimy w Angli...jak zwykle wspaniały prezent od naszej szefowej. dlatego jestem bardzo dumny i przeszczęśliwy że pracuję w tak wspaniałej firmie. pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących uczciwych kurierów z Warszawy

longer®
@Damian 18.12.2014 12:37
a święta to my spedzimy w Angli...jak zwykle wspaniały prezent od naszej szefowej. dlatego jestem bardzo dumny i przeszczęśl...

Prezent prezentem, ale nie znaczy to że w tej firmie byli i pewnie są ludzie równi i równiejsi, nie każdy jest tak samo traktowany, przynajmniej był, no ale człowiek całe życie potrafi uczyć się.

to ty?

Damian ... to Ty ... pracowałem z Tobą w WSP ... jeszcze tam robisz ... mówiłeś że jest kiepsko, że marnie z paczkami... odezwij się brachu to pogadamy Zenek

longer®

Zbliżają się święta, więc normalny człowiek składa sobie życzenia, by poczuć "magię" tych świąt... wszystkim życzę wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, rozumu, trzeźwego myślenia, szerokości na drodze, lekkich przesyłek i by jak najrzadziej "żyd" witał na desce rozdzielczej. Pozdrawiam

donosiciel uczciwy
@longer® 18.12.2014 12:15
Zbliżają się święta, więc normalny człowiek składa sobie życzenia, by poczuć "magię" tych świąt... wszystkim życzę ws...

życzeń to my akurat nie potrzebujemy od ciebie. poczytaj sobie wszystkie wpisy i oceń swoje postępowanie, tak na święta to powinieneś longer zrobić rachunek sumienia. napisałeś oświadczenie że nie masz żadnych aluzji co do firmy a następnie umieszczasz wpisy o treści negatywnej. dobrze wiesz że oświadczenie jest dokumentem potwierdzającym uczciwość firmy , i każdy kurier jest z tego rozliczony, nie dziwię się że prokuratura zarządała twoich dokumentów.mają oświadczenie a następnie teksty oczerniające firmę .to oznacza nękanie i kłamstwa z twojej strony. nic nas już to nie interesuję , od tego są jednostki prawa które wyjaśnią wszystko.

longer®

Czytam i leżę ze śmiechu... to już dosłownie lenictwo sięgnęło zenitu, nie wiem jak firma, ale jeżeli tam TACY ludzie pracują, nie wróżę sukcesu.

wojtek
@longer® 13.12.2014 20:25
Czytam i leżę ze śmiechu... to już dosłownie lenictwo sięgnęło zenitu, nie wiem jak firma, ale jeżeli tam TACY ludzie pracują,...

co zazdrościsz mi pracy i uczciwości.? jasne to normalne. jasne ...i jestem bardzo dumny. w końcu znalazłem wspaniałą pracę i uczciwego pracodawcę . polecam wszystkim którzy chcą być docenieni i szanowani . chłopaki nie zastanawiajcie sie , jak jest miejsce to wysyłajcie cv i działajcie. ja długo szukałem pracy aż w końcu znalazłem i jestem zadowolony... polecam tą firmę dlatego że mam doswiadczenie a firma jest godna polecenia ! pozdrawiam Wojtek.

wojtek

jestem bardzo zadowolony z pracy w tej firmie. pracuję już 4 miesiąc i nie narzekam.. zarabiam dosć dobre pieniadze i jestem przykładem że można w tej firmie wyciągnąć dobre pieniądze. polecam pracę chłopakom którzy chcą dobrze zarabiać . na początku zarobisz minimalną krajową na czysto ale z każdym miesiącem wynagrodzenie wzrasta. pamiętajcie jednak ze jeżeli jesteście uczciwi zarobicie ale jeżeli jest w was 1% nieuczciwości to lepiej nie startuj do tej firmy bo się złapiesz po kilku dniach. mają dział bezpieczeństwa który łapie każdego nieuczciwego w kilka dni. warto być uczciwym i lojalnym , bo wtedy zarobisz dobre pieniądze w tej firmie. pozdrawiam Wojtek obecny zadowolony z pracy kurier.

anonim

(usunięte przez administratora)

wojtek

co zazdrościsz mi pracy i uczciwości.? jasne to normalne. jasne ...i jestem bardzo dumny. w końcu znalazłem wspaniałą pracę i uczciwego pracodawcę . polecam wszystkim którzy chcą być docenieni i szanowani . chłopaki nie zastanawiajcie sie , jak jest miejsce to wysyłajcie cv i działajcie. ja długo szukałem pracy aż w końcu znalazłem i jestem zadowolony... polecam tą firmę dlatego że mam doswiadczenie a firma jest godna polecenia ! pozdrawiam Wojtek.

Maciej
@wojtek 13.12.2014 19:39
co zazdrościsz mi pracy i uczciwości.? jasne to normalne. jasne ...i jestem bardzo dumny. w końcu znalazłem wspaniałą prac...

na twoje pytanie odpowiadam że tak .zazdrości nam jakiś tam z konkurencji normalne. ja pracuję już 5 miesiąc i wychodzę na tym nieżle. 1 miesiącu zarobiłem niedużo , ale da się żyć , atutem jest to że mój samochód pali 12 l gazu i zarobiłem niewiele,w 2 miesiący moje wynagrodzenie wzrosło, robię mniej kilometrów bo mam obeznaną trasę.w 3 miesiącu zarobiłem nieżle, jestem zadowolony . Pensja z miesiąca na miesiąc wzrasta, początki jak w każdej pracy są trudne. Szczerze , jeszcze nie spotkałem takiego szefa jak w tej firmie. 1 miesiąc sami mówili mi jak mam jeżdzić i co robić , w żadnej firmie tak nie ma, zadziwili mnie, zaskoczony zostałem też zaliczkami , w innych firmach ludzie czekają na wypłatę , a tutaj dają zaliczki na tzw funkcjonowanie jako kurier , tego się nie spodziewałem, i to właśnie ujeło mnie że postanowiłem dalej pracować. co do kwestii wynagrodzenia, na koniec miesiąca liczyłem listy razem z szefową zgodnie ze stawkami w umowie, po przeliczeniu okazało się że nie zarobiłem tak dużo ale da się przeżyć. w 2 miesiącu po wyliczeniu zauważyłem że moja pensja wzrosła , co było zaskoczeniem,bo nie zrobiłem aż tak dużo kilometrów a pieniądze miałem dość dobre. polecam pracę w tej firmie , sam się przekonałem że ci ludzie są odpowiedzialni i mówią jak jest od samego początku, bez ściemy ,wszystko masz opisane w umowie. jedno muszę przyznać , jak jesteś uczciwy i robisz wszystko dla tej firmy to masz pracę na bank i wynagrodzenie ok. osoby które informują firmę po 1 tygodniu że chcą wywiązać się tylko z umowy i przepracują czas zgodnie z umową są osobami ujętymi jako dodatkowi i wykonuja pracę pozostałą w firmie dlatego wynagrodzenie mje różni się od przykładowej osoby która nie jest pracownikiem stałym. każdy ale to każdy pracownik zarabia średnią krajową , bo taki jest system, jeżeli ktoś nie zarobił średniej to oznacza że wykonywał to co pozostało kurierom ,czyli niewiele. Dlatego nie warto być kurierem który zaczyna pracę a po 1 tygodniu już mu się znudziło. Firma płaci bardzo dobre pieniądze kurierom stałym,są wysokie premie i wszelkie możliwości rozwoju na różnych stanowiskach ,nie tylko jako kurier, chociaż kurierzy mają bardzo dobre wynagrodzenie. są dośc klarowne umowy i nie ma podstaw do jakichkolwiek niejasności bo wszystko jest szczegółowo opisane kilometry ,ceny kursów, warunki na wypowiedzeniu. takze nie uwierzę że ktoś miałby mieć jakiekolwiek urazy do firmy , dlaczego ?dlatego że każdy kurier co miesiąc piszę oświadczenie że nie wnosi żadnych zastrzeżeń i to jest dowodem n każdego kuriera . polecam pracę i firmę bo warto!!! tak uczciwego i odpowiedzialnego pracodawcy szuka się latami. Sam jestem tego przykladem, ze mam prace ,umowę , wynagrodzenie na czas ,nic więcej nie potrzeba ,tylko uczciwe działanie i poprostu praca. pozdrawiam Maciej

anonim

(usunięte przez administratora)

Pankracy

...wspaniałą praca....wspaniałą szefowa. W kazdym poście to czytam, powinniscie wszyscy z nia zamieszkać i cieszyc sie z kazdej chwili spedzonej...az mnie mdli. Przeciez nawet cwierc inteligent by sie kapnał ze to pisze jedna ta sama osoba. Boże jak tam u was musi być wspoaniale, bosko, jak w raju. Świetnie płacą, dają na wache, funduja wycieczki...a biuro wielkości porządnej łazienki.....To jakiś paradoks.

Darek i inni
@Pankracy 25.12.2014 19:59
...wspaniałą praca....wspaniałą szefowa. W kazdym poście to czytam, powinniscie wszyscy z nia zamieszkać i cieszyc sie z kazdej...

a co do szefowej....toooooo najwspanialszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa szefowaaaaaaaaaaaaaaaaaa pod słońcemmmmmmmmmmmmmmmm już w 2009 roku o tym pisali kurierzy ...... kochamy Panią Mayę eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zostaw opinię o World System Packet - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie World System Packet