Auto-Smolny Agencja Celna Barbara Dubiel

Tychy

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 11 ocen.

Auto-Smolny Agencja Celna Barbara Dubiel
2 11 6 1

Opinie o Auto-Smolny Agencja Celna Barbara Dubiel

Tom

Witam, potrzebuję rzetelnej opinii dotyczącej wyjazdów do Belgii organizowane przez auto-smolny

Patrycja
@Tom 09.11.2018 01:16

Z uwagi na to, że w ostatnim czasie mało osób zabiera tu głos, należy Ci bardzo podziękować za "ożywienie" dyskusji. Pamiętaj, iż jeśli nikt nie postanowi Ci odpowiedzieć, to zawsze masz możliwość bezpośredniego kontaktu z Auto-Smolny Agencja Celna: http://www.autosmolny.pl/www/kontakt.html Proszę, żebyś później poinformował nas, czy udało Ci się zdobyć wszelkie potrzebne informacje.

Patrycja

@Greg Dobrze, że chcesz działać. Pamiętaj, żeby nas informować na bieżąco o rozwoju sytuacji. Czy ktoś jeszcze chciałby zabrać głos na temat firmy Auto-Smolny Agencja Celna Barbara Dubiel? Może warunki zatrudnienia w ostatnim czasie uległy znacznej poprawie, więc warto tam aplikować? Bardzo serdecznie zachęcam Was do dyskutowania.

Patrycja

@m3 Skoro wypowiadasz się na forum publicznym, to powinieneś przestrzegać zasad spisanych w regulaminie Gowork https://www.gowork.pl/regulamin , według którego nie wolno tutaj nikogo obrażać ani wypowiadać się w sposób wulgarny. Jeśli ktoś z obecnych na forum użytkowników posiada wiedzę dotyczącą aktualnej sytuacji pracy w firmie Auto-Smolny Agencja Celna, to bardzo proszę, żeby podzielił się nią. Warto tam aplikować?

m3
@Patrycja 30.06.2018 10:06

po pierwsze nie jesteśmy na ty po drugie takiej bandy osłów inaczej nie można opisać tyle w temacie

Greg
@m3 23.07.2018 21:49

To naco czekasz do sądu z nim ja szukam ludzi którzy jak ja zostali oszukani i chcą sprawiedliwości

Patrycja

@m3 Dalszym ciągu przypominam Ci o używaniu kulturalnego słownictwa. @Jasiek Nie widziałam nigdzie, żeby frima Auto-Smolny zamieszczała ostatnio jakieś ogłoszenia dotyczące pracy. Myślę jednak, że powinieneś skontaktować się z nimi i dopytać http://www.autosmolny.pl/www/kontakt.html Powodzenia!

Greg

Czy jest ktoś kto został oszukany i chce się dołączyć do wniosku zbiorowego który składam do sądu ja mam dość tych oszustuw

Bolo

Idealnych firm nie ma tylko niektórzy wybierają sobie niewłaściwą pracę !!

Zbigniew

Jesli ktos nauczyl sie jesc z miski jak pies, to juz nigdy nie bedzia uzywal noza i widelca. Dotyczy to caleja firmy i wszystkich wspolpracujacych teraz i w przeszlosci.

Jasiek

Może ktoś ma wiedzę czy firma potrzebuje pracowników?

m3

nie wiem czy mnie pan smolny pamięta pewnie nie ale wisi mi jeszcze oszust 400 zł, dodam że to banda (usunięte przez administratora) zaniżająca ceny samochodów żeby zwabić klienta kasują za przejazd, za samochód który kupujesz jeszcze ci dobra cene zrobili ha ha ,czemu sami nie wożą tych trupów bo to ściema i pier@dolenie

Patrycja

Jak oceniacie firmę z perspektywy osób w niej zatrudnionych? Czy warunki zatrudnienia w Auto-Smolny Agencja Celna Barbara Dubiel są satysfakcjonujące? Jak obecnie prezentuje się atmosfera w firmie? Odpowiedzi na te pytania zainteresują osoby poszukujące pracy w Tychach.

Joasia

Nie polecam tej firmy. Samochód sprowadziłam ok 3 miesiące temu. I do tej pory jest w ciągłej naprawie. Dzisiaj się dowiedziałam ze turbosprężarka została podmieniona. Napewno z ta firma spotkam się w sądzie. A dowodów na to ze zostałam oszukana mam mnóstwo !!!

Administrator

Posiadacie jakieś najnowsze informacje dotyczące Auto-Smolny Agencja Celna Barbara Dubiel? Dajcie znać, jak aktualnie wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracownicy otrzymują jakieś pozapłacowe benefity?

Ewa

SZYBKO , SPRAWNIE I SOLIDNIE !!! Pełen profesjonalizm. Polecam :)

Mon

Przestrzegam przed Smolny w Tychach na ul. Katowickiej 70. Pan dobrze wiedział, że mamy podjechać po konkretny samochód, więc mógł się postarać i przynajmniej ogarnąć samochód, ale po co... Brud, (usunięte przez administratora) jakich mało. Samochód obity, choć próbował nam wmówić, że w stanie idealnym. No nic, kiedy zapytalismy czy możemy kawałek się przejechał, to skwitował, że nie będzie specjalnie innych samochodów odsuwać... (usunięte przez administratora) i prostak jednym słowem. Takiego buraka już dawno nie widziałam. Tym ludziom powinno zależeć na sprzedaży samochodu, i powienien być dla klienta miły. A Pan po kilku słowach mówi do Nas tekstem:"i tak wam bym tego auta nie sprzedał, wolałbym żeby zgnił. Zresztą i tak was na niego nie stać" Aha... No to ciekawe, bo posiadam dwa samochody z salonu, ale nie o to chodzi. Chodzi mi o samo podejście do klienta. To jest niedopuszczalne. Zaznaczam, że nawet jednego nieprzyjemnego słowa Pan nie usłyszał. Prymityw jakich mało. Omijajcie ich szerokim łukiem!!!!

BARBARA DUBIEL
@Mon 13.04.2018 19:20

Pan nie umie czytać??? Agencja Celna nie jeździ z klientami po samochody...

BARBARA DUBIEL
@BARBARA DUBIEL 25.04.2018 19:26

AGENCJA CELNA BARBARA DUBIEL NIE KOMIS....

Mon

Przestrzegam przed Smolski w Tychach na ul. Katowickiej 70. Pan dobrze wiedział, że mamy podjechać po konkretny samochód, więc mógł się postarać i przynajmniej ogarnąć samochód, ale po co... Brud, (usunięte przez administratora) jakich mało. Samochód obity, choć próbował nam wmówić, że w stanie idealnym. No nic, kiedy zapytalismy czy możemy kawałek się przejechał, to skwitował, że nie będzie specjalnie innych samochodów odsuwać... (usunięte przez administratora) i prostak jednym słowem. Takiego buraka już dawno nie widziałam. Tym ludziom powinno zależeć na sprzedaży samochodu, i powienien być dla klienta miły. A Pan po kilku słowach mówi do Nas tekstem:"i tak wam bym tego auta nie sprzedał, wolałbym żeby zgnił. Zresztą i tak was na niego nie stać" Aha... No to ciekawe, bo posiadam dwa samochody z salonu, ale nie o to chodzi. Chodzi mi o samo podejście do klienta. To jest niedopuszczalne. Zaznaczam, że nawet jednego nieprzyjemnego słowa Pan nie usłyszał. Prymityw jakich mało. Omijajcie ich szerokim łukiem!!!!

BARBARA DUBIEL
@Mon 13.04.2018 19:19

DODAJE PAN OPINIĘ AGENCJI CELNEJ..... CO NIE MA ZWIĄZKU Z KOMISEM W KTÓRYM PAN BYŁ.

anonymous

@Alex a nie lepiej pojechać i sprawdzić? To forum opinii o pracodawcach, a nie o zakupach...

Patrycja

Zachęcam osoby aktualnie zatrudnione w Auto-Smolny Agencja Celna Barbara Dubiel o przedstawienie aktualnych informacji dotyczących tej firmy jako pracodawcy. Czy doszło do jakichś istotnych zmian lub usprawnień ważnych z perspektywy przyszłych jak i obecnych pracowników? A może wiecie coś na temat ofert pracy w tym miejscu? Wszystkie informacje zostaną wzięte pod uwagę przez tych użytkowników, którzy zainteresowani są zatrudnieniem w tej firmie.

Alex

Chce kupić w Auto-Smolny auto czy warto

Wolf3D

Witam, Auto smolny i pani z Agencji potwierdzam rzetelni pełen profesjonalizm. Papiery umowa itp. terminy wszystko jak sie patrzy. Zaznaczam ze trafiłem do nich całkowicie przypadkiem bo miałem troche czasu po drodze do dziadka i tak z ciekawości się zatrzymałem.

Ula
@Wolf3D 15.06.2012 23:53

Zgadza się syn kupił samochód fiat brawo w tym komisie i jest autko bardzo dobre są uczciwi polecam i jeszcze wrócimy tam dla nas kupić hak tylko będą miec skode octawie 3 oolecam ten komis

Piotr

Czy zmieniła się sytuacja w firmie? Ostatnio narzekaliście a mam ochotę starać się o pracę w firmie i dlatego dopytuję.

pl

staż bezpłatny mało kogo interesuje, nie oszukujmy się. Przecież każdy musi za coś żyć i przeżyć... Ale tak czy inaczej na chwilę obecną nie szukają nikogo

JASIA

no to jeśli ktoś chce zarobić normalnie to co innego, tutaj na pewno negatywne komentarze pochodzą od osób, które jednak tak średnio są wiarygodne w całej sytuacji no i też mnie zastanawia jak oni sobie teraz radzą normalnie.. a też nie wiem czy jest tak, ze teraz potrzebują ludzi do pracy, ktoś mógłby potwierdzić?

bzdury

Nie na temat Agencj celna Barbara Dubiel zajmuje sie papierami profesjonalnie

anonimmm

można wiedzieć, kiedy tam byłeś?

anonim

firma z prawdziwego zdarzenia,przykladaja sie do swojej pracy,wyjazd z nimi po samochod jest naprawde super.polecam

wys061
@anonim 19.04.2012 12:54

Tak tylko naiwni albo sam Smolny pisze takie opinie, wyjazd po samochód 1000zł oraz to czego nie widzicie to znaczy prowizja dla Smolnego od sprzedawcy samochodu ok 200 do 1000euro ( w zależności od wysokości ceny auta, im wyższa cena tym większa prowizja dla niego od sprzedawcy), o tyle jest droższe wasze kupione auto, dlatego Smolny jak i cała reszta tych co jeżdżą z klientami na zachód po auta są oszustami bo zarabiają na na dwie strony mimo że biorą od was kasę 500zł za ,, niby negocjację dobrej ceny" Ja to już przerabiałem z tymi osobami organizującymi wyjazdy po samochody.

Tomek

ok. ja korzystałem z pełnej obsługi łącznie z rejestracją pojazdu, wszystko przebiegło idealnie super....

AGA

CO MOŻECIE POWIEDZIEĆ NA TEMAT FIRMY AUTO-SMOLNY TYCHY????????????????????//

anonim

firma godna polecenia. SZYBKO SPRAWNIE I SOLIDNIE:)

Zostaw opinię o Auto-Smolny Agencja Celna Barbara Dubiel - Tychy

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Smolny Agencja Celna Barbara Dubiel