Mar-Rom 1 Roman Janiszek

Dobrut

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 14 ocen.

Mar-Rom 1 Roman Janiszek
2 14 6 1

Opinie o Mar-Rom 1 Roman Janiszek

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Zainteresowany

Czy wiecie coś o rekrutacji prowadzonej w firmie? Może ktoś podpowie coś więcej?

Irek

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto szukać tu pracy?

TUTU
@Irek 23.07.2018 12:31

Atmosfera to ludzie a nie firma od nas samych zależy jaka ona bedzie. Moim zdaniem nienajgorsza

Agata

@TUTU Dziękuję Ci za odpowiedź. Sam jesteś pracownikiem w Mar-Rom 1? Jeśli tak, to z chęcią poznamy Twoje zdanie na temat tego pracodawcy. Myślisz, że warto tam aplikować?

TUTU
@Agata 12.07.2018 11:52

"wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" ale myślę ze to zależy od każdego indywidulanie, jesteśmy w trakcie rekrutacji wiec jeśli ktos jest zainteresowany zapraszamy

Agata

@tik-tak Dziękuję za informację. Czy mogę spytać o to, na jakie stanowisko/stanowiska firma Mar-Rom 1 aktualnie prowadzi rekrutację? Ponadto, wiesz może jakie warunki są proponowane nowozatrudnionemu pracownikowi? Jakbyś mógł przekazać tę informację to na pewno pomożesz tym wielu użytkownikom.

TUTU
@TUTU 10.07.2018 10:44

SPRZEDAWCA-MAGAZYNIER

Adam

Podpowiedzcie jaką umowę daje firma na początek?

tik-tak
@Adam 18.06.2018 12:55

umowa o prace na czas określony 0d 1 do max 3

Agata

@marrom1 A może podzielisz się z nami opinią na temat Twojej współpracy z firmą Mar-Rom 1 Roman Janiszek? To może skuteczniej zachęcić osoby chcące zatrudnić się w firmie do aplikowania. Swoją drogą, może ktoś posiada informacje na temat rekrutacji? Czy obecnie jest prowadzona? Jak wygląda proces rekrutacyjny? Zachęcam do dzielenia się doświadczeniami.

tik-tak
@Agata 29.05.2018 14:46

tak ,owszem trwa rekrutacja zapraszamy

Cezary

przestaliście pisać na forum bo jest tak dobrze?

marrom1
@Cezary 24.03.2018 21:52

a co mamy pisać , serdecznie zapraszam zainteresowanych do naszej hurtowni aby samemu ocenić jak jest .

Ciekawy17

Czy zakład się rozwija czy stoi w miejscu? Czy atmosfera pracy jest dobra? Jakie warunki pracy proponuje właściciel? Czy można się rozwinąć? Jeśli jest ktoś w stanie szczerze mi odpowiedzieć na te pytania ???

LUSI120
@Ciekawy17 09.05.2018 21:57

Atmosfera superrrr...... sa postępy :) Warunki pracy sa całkiem dobre nic nie brakuje, no wiadomo każdy ma inne oczekiwania. Zakład jak każdy inny idzie do przodu ku potrzebom klientów,

Zainteresowany

Czy firma normalnie funkcjonuje? Zupełnie nikt nie pisze?

Administrator

Znaczenie atmosfery w pracy jest coraz większe. Czy tak samo jest w Mar-Rom 1 Roman Janiszek? Napisz, co o tym myślisz, ułatwiając tym samym innym osobom podjęcie decyzji dotyczącej pracy w przedsiębiorstwie.

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Mar-Rom 1 Roman Janiszek o opisanie aktualnej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

gucio

Dobre... Aż trudno w to uwierzyć to jest pewnie jakaś ściema. Tyle co "dobrego" !!! słyszałem o tej firmie to wpis na pewno jest fałszem.

Bartosz

Rozumiem, że dobrze się wam pracuje w firmie ale może jednak ktoś napisałby kilka zdań jak jest aktualnie w firmie? Czy warto aplikować? Czy firma ma nowe oferty pracy?

ja :)
@Bartosz 17.11.2017 17:45

Oczywiście że dobrze, a nawet bardzo dobrze. Z biegiem lat firma się zmienia i to pozytywnie. Za wszędzie są jakieś wady i zalety przecież nie możne być idealne.Pozdrawiam Ciekawych

Agata

Jak obecnie wygląda sytuacja z zatrudnieniem w Mar-Rom 1 Roman Janiszek? Czy jesteście zadowoleni z pracy? Co sprawia, że możecie polecić tego pracodawcę innym użytkownikom, a co należy poprawić? Wszelkie opinie na temat warunków zatrudnienia będą przydatne osobom szukającym informacji na temat pracodawcy, z którym mogą potencjalnie związać swoją przyszłość zawodową.

2016

A wieczne manko na rozlewni gazu to dalej jest ? Jak tak no to bach po pensji.

olo

były' to z przymusu ludzi etam przychodza i odchodza, sa zwalniani? Bo nei rozumiem, jak mi sie nie podoba to odchodze, proste

były

zmysł - z tego wynika że oni każdego wyrzucają :) haha nikt tam dobrowolnie nie przychodzi i dobrowolnie nie odchodzi...dobrej firmy nie trzeba bronić i czytać skarg i żali na jej temat na forum.

były

bizon proszę cie...jaka podwyżka? i to po roku pracy? to musiałbyś być mega zdolny i oblatany w temacie bo po takim czasie nie jesteś jeszcze 100% wyuczonym pracownikiem. a szef szuka tylko takich z których ma sam zysk :)

byly

kiedyś w ramach zapotrzebowania na dofinansowania zatrudnili na magazyn pana bez ręki!!!! firma zrobi wszystko żeby zarobić na pracowniku a nie dać mu zarobić...wypłata rzeczywiście malutka...raczej bez możliwości podwyżki.

gajda

firma posiada bardzo nowoczesne podejście do swoich klientów. Nie często spotyka się hurtownie która ogłasza się poprzez tweety. ciekawy jestem jak daleko sięga ich reklama w ten sposób i czy wpływa to jakoś pozytywnie na ich sprzedaż. Nie mniej uważam że są bardzo oryginalni i pomysłowi , że założyli tej hurtowni takie konto

magazynier

Hej, ja obecnie szukam pracy jako magazynier i znalazłem to forum. Czy faktycznie mar-rom 1 oferuje jedynie cos około 1300 na rekę, czy jest trochę więcej? dodam, ze posiadam uprawnienia na wózki widłowe i ta kwota to jednak jak dla mnie troche mało, liczyłem raczej na 1700-1800 na rękę, to mozliwe w tej firmie?

anonim

(usunięte przez administratora)

kombinacje

Warto dodač,žeby nie dawač zašwiadczenia o grupie do skserowania przed podpisaniem umowy,bo skserujom na potrzeby PFRON,a umowy wtedy nie zobaczysz kochanieňki

M.gnoi niehalahitöw

Czytałem tu o kulturze obsľugi a raczej jej braku w oddziale gdaňskim.Teraz mnie nie dziwi,že spotykam monteröw w markecie budowlanym.

M.gnëbi niehalahicznyh

Jak idziesz do nastëpnej roboty przypadkiem nie chwal sië,že pracowaľeš w MAR-ROM 1,bo ješli jesteš zdolnym/ä niehalahitä i zyskaľeš nieprzychylnošč kierowniczka to rozpowie po ludziach každe kľamstwo byle ci zaszkodzič.Tak byľo w moim przypadku.Na szczëšcie w starsze pokolenie Ludzi nie ulega tak ľatwo sugestii i obľudzie.

xx
@M.gnëbi niehalahicznyh 19.09.2014 10:30

zgadza sie...

M.gnëbi niehalahicznyh

W tym oddziale majä metodë na uwalenie CZĽOWIEKA a polega na tym,že dostaniesz misjë bojowä wmydlenia starego towaru jako nowy.Oczywišcie jako ambitny sprzedawca dasz radë.Problem w tym,že na grata zawsze,ale to zawsze bëdzie reklamacja.Bëdzie kilka telefonöw od niezadowolonych faktem zakupu grata ludzi...i na koňcu dostajesz w pysk poczuciem winy,"že to byľa twoja inicjatywa"...wychodzisz na zachľannego niehalahitë ktöry wmydla stare rupiecie...upsss

M.daj szansë innym

Faktycznie M.robi co može,žeby kasowač wpisy. Tym bardziej zachëcam do wyražania tu swoich opinii pracowniczych i zwykľychkonsumenckich NIE WOLNO KIEROWNIKU M. SZKODZIČ NIEHALAHICZNYM i traktowač jak zwykľe zwierzëta tylko dlatego,že mieli pecha .

tež cië lubië

Ješli juž napisałeš tä opinië że swojego kompka to majäc twöj numer IP otwierasz furtkë do swojego kompka.Kierownik M. ma jednä jedynä sľabošč:bezwzglëdnie zwalczpracowniköw mädrzejszych albo lepiej wyksztaľconych-daje to pewnošč braku konkurencji i pozycjë nauczyciela.Narobisz sië udajäc w nieskoňczonošč maľo pojëtnego ľosia,ale praca z uciäžlirwej zrobi sië zabawna nawet za te marne grod

kierownik informatyk

Siľä kierownika M.jest wykształcenie informatyczne wiëc odradzam pisanie opinii że swojego kompa.Co do jego kompetencji to handlu zaczäľ sië uczyč od kilku lat na bľëdach hurtowni.Ciekawe czy dalej sië uczy i ktöry pracownik/cy sponsoruje jego pomyľki ?

mohito775

( usunięte przez administratora ). Doradzam spadać z tej firmy ,

mnichom 009

Opinia opinia z każdego wpisu można coś wnioskować ale tyle osób nie może kłamać ,jak tak to wszystko wygląda od zaplecza to ręce opadają ze istnieją jeszcze jakie stanowiska pracy i bezwzględny brak szacunku do ludzi

Zostaw opinię o Mar-Rom 1 Roman Janiszek - Dobrut

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mar-Rom 1 Roman Janiszek