PLAN&BUD SP Z O O

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 31 ocen.

PLAN&BUD SP Z O O
2 31 6 1

Opinie o PLAN&BUD SP Z O O

Worker

A co to szef wykupił profil sponsorowany że kasuje negatywne opinie??? :) Trzeba poczekać aż nie zapłaci kilku abonamentowow to forum wróci na stare tory:)

Waldi

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Szkoda, że robicie z forum taki magiel

Luiza

Zawsze macie wyjście z sytuacji czyli zmiana pracy skoro jest tak źle!!!

Arek
@Luiza 14.07.2018 19:26

Luiza jak tak bardzo zanim stronę ciągniesz to chyba z Tomeczkiem sypiasz !!! napisz prawdę aby ostrzec innych,aby się nie pakowali do tej firmy !!!

Piotr
@Luiza 14.07.2018 19:26

Jednak to prawda że Luiza obrabia kolbę Tomaszkowi, bo poprzedni post został usunięty ;)

Darecki
@Piotr 01.08.2018 11:23

Oczywiście że Luiza obrabia kolbę !!! wszyscy o tym wiedzą !!!! i wynagrodzenie ma większe i zawsze jakaś premia wpadnie a i złego słowa nie powie na Tomcia !!!!

Jaro

To zwykły padalec i tchórz, stawia się jeśli jest w bezpieczniej odległości bo jak co do czego przyszło to spier.... aż się kurzyło. Taki z niego twardziel ;)

Tomasz

Idealnie to nie jest nigdzie. Wiem tylko, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!!

Arek z Łodzi

Tomek szef plan&bud to zwykły (usunięte przez administratora) ,cwaniak i oszust jest gnojem i kupą gówna zatrudnijcie się u tego fiuta a zrozumiecie !!! jak o swoje będziecie się prosić !!!

Agata

@Luiza, możesz podzielić się z nami swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w firmie PLAN&BUD? Jak długo i na jakim stanowisku pracowałaś w tej firmie? Co możesz napisać na temat atmosfery panującej w tym miejscu pracy? Czy zgadasz się z wcześniejszymi opiniami wyrażonymi przez użytkowników forum? @Prac, jakie konkretnie aspekty pracy w firmie PLAN&BUD oceniasz tak surowo? Podziel się swoimi informacjami na temat pracy w tej firmie w sposób bardziej szczegółowy.

Piotr
@Agata 29.06.2018 09:24

Agata zatrudni się tam i przekonasz się jak się pracuje w tym syfie.Jeśli nie wierzysz w opinie o tej firmie

Barnaba

Jeśli prawdą jest tak zła praca to dlaczego jej nie zmienicie?

kom
@Barnaba 17.06.2018 13:14

Właśnie ludzie zmieniają i odchodzą jak tylko zobaczą naocznie czytasz co piszą ludzie czy tak na oko dokonujesz tego wpisu .

Kier
@Barnaba 17.06.2018 13:14

Nikt ci tyle nie da co właściciel Plan & Bud s.Z.o.o.Ci obieca.oszust ,złodziej,krętacz.

Luiza

Może firma nie jest idealna ale przecież takich nie ma!!

Prac
@Luiza 20.05.2018 21:04

Idealnych nie ma ale takiego dziadostwa oszustwa i złodziejstwa nie znajdziesz nigdzie tylko w PLAN&BUD SP Z O O.

Agata

@adam a w jaki sposób są zapisywane godziny pracy pracowników? Czy macie do nich wgląd? Na jakiej podstawie są odcinane te pensje? Ktoś próbował to wyjaśniać u pracodawcy?

XXC
@Agata 13.09.2017 13:31

Ty Agatką to na pewno nie jesteś w PLAN&BUD.

nigdy więcej
@Agata 13.09.2017 13:31

@Agata nie wiem czy próbujesz tutaj bronić właściciela czy nie dociera do ciebie co ludzie piszą??? ta firma to jedno wielkie dno. Szef wariat nie mający szacunku do pracowników i kontrahentów, auta to szroty, nie powinny opuszczać warsztatu, bez przeglądów i ubezpieczenia. wszędzie sprawy w sądzie i z kim sie da, nie płaci pracownikom pensji albo obcina albo w ogóle nie zapłaci. Również w PIP pełno kontroli. każda szanująca się osoba opuści to miejsce pracy i nigdy tam nie wróci. W Łodzi jest spalony więc podbija rynek poza województwem. Pracowałem i nie mam zamiaru już nigdy tam wracać. @Agata poczytaj opinie uważnie, co ludzie mają do powiedzenia na jego temat i nie dziw się , ze ktoś wulgarnie się o nim wypowiada jak stracił pieniądze i czas...

prac
@nigdy więcej 26.04.2018 13:59

Agata dobrze wie co dzieje się w tej firmie tylko pod innym imieniem tam pracuje

Agata

@tez tam procowałem chcesz powiedzieć, że nie dostawałeś wynagrodzenia od firmy PLAN&BUD? Czy tylko Ciebie dotyczyła ta sytuacja? Wiesz czym mogła być spowodowana? Czy koniec końców dostałeś swoją wypłatę? To ważne kwestie, których nie zawarłeś w swojej wypowiedzi.

Piotr
@Agata 26.04.2018 13:58

Agata przestań pier... te mądrości z podręcznika dla akwizytorów.

Agata

@EX rozumiem, ale nie wiem czy przez 4 dni da się dobrze poznać pracę i specyfikę pracy. Myślę, że można było dać dłuższą szansę sobie i firmie PLAN&BUD na wzajemne zapoznanie a potem ją oceniać.

tez tam procowałem
@Agata 29.12.2017 14:29

@Agata tam po godzinie już człowiek wie co to za praca i co to za ludzie. Szefuncio niezrównoważony, auta to jakis złom, bez przeglądów aż strach. na pytanie o dokumenty i sprawność auta zostałem zmieszany z błotem.. nigdy więcej... a prosić się o swoje pieniądze, które się zarobiło to żarty jakieś ... omijać!!!!!

Agata

@Ja ale w końcu odzyskałeś swoje pieniądze, tak? Czy ktoś miał podobną sytuację i też udało Wam się spotkać w sądzie i odzyskać swoje zaległe należności od firmy PLAN&BUD? Pytam, bo zapewne wszyscy są ciekawi jaka jest skala osób z zaległościami. Może to była tylko jedna taka sytuacja.

condit619

Stanowczo odradzam prace w tej firmie. Pracowałem tam 4 dni auta niesprawne, bez dowodów. Faktury niepłacone(mechanikowi nie chcieli dać części w sklepie) ludzie tez sie nie mogą doprosić swoich pieniędzy. A gdy powiedziałem że nie chce jeździć u nich prawie 2 tygodnie się prosiłem o rozliczenie. Dopiero gdy zagroziłem że ściągne im wszystkie możliwe kontrole łaskawie się ze mną rozliczyli. pozdrawiam

Ja
@condit619 15.11.2017 19:08

Robiłem u nich i nie polecam.oddałem sprawę do sądu gdzie wygrałem po licznych odwolaniach z ich strony."poszlo"o kilka setek dla mnie co nie eyplacili.kasy nadal nie doszła.ale czy im sie"oplacalo"?kary dostali.musieli pokryć wszelkie koszta sądowe i adwokata it przewyzszyly wielokroć tej kwoty dla mnie.NIE POLECAM TEJ FIRMY NA 100%

Agata

@condit619 czyli po 4 dniach pracy zdecydowałeś się zwolnić z firmy PLAN&BUD po rozmowie z współpracownikami? Dowiedziałeś się wtedy o sytuacji wewnętrznej firmy i stwierdziłeś, że wolisz tam nie pracować, tak? A czy nie uważasz, że 4 dni to za krótko na poznanie firmy i nie wiadomo czy osoby tam pracujące mówiły prawdę?

EX
@Agata 07.12.2017 12:03

Agatko czy to są 4-dni czy 4-miesiące procedury są takie same DO ODSTRZAŁU !!! ,bo nie dajesz sie namówić na dalszą prace.Zauważ co to za firma bez szyldu,logo,nazwy itp.brama zamknięta ,żaluzje w oknach. Gdzie reklamy??

Agata

@PRAC nie możesz obrażać w sposób wulgarnych innych ludzi na forum gowork.pl. Czy czytałeś regulamin? Tutaj masz jego treść: http://www.gowork.pl/regulamin Można napisać swoją niezadowoloną opinię bez taki sformułowań jakie Ty użyłeś. Twój wpis zapewne będzie usunięty przez administratora z powodu złamania regulaminu.

Agata

@XXC nie jestem, jestem moderatorem forum gowork.pl i chcę pomagać osobom zainteresowanym pracą w PLAN&BUD prowadząc tor dyskusji na forum. Tym spowodowane są moje pytania. I dzięki merytorycznym odpowiedziom jesteśmy w stanie razem komuś pomóc. Czy Ty chcesz pomóc osobom zainteresowanym odpowiadając na moje pytania?

PRAC
@Agata 26.09.2017 11:16

Właściciel PLAN&BUD to kompletny idiota,bydle to za mało powiedziane w tej firmie nie są w stanie zatrudnić osobę z doświadczeniem budowlanym,prawnym, logistycznym. Oni już mają wprawę w krętactwie, oszustwie i pracy w zamęcie tworzonym przez właściciela. Na terenie Łodzi nie jest on w stanie wykopać dołka w terminie. Mając tak zamotanego kierownika budowy chyba każda firma już poznała właściciela i zdolności ludzi którymi otoczył się. Tempi ludzie zostaną z nim do końca jego dni bo kto ich przyjmie z doświadczeniem w PLAN&BUD. A na koniec i tak ich wydmucha.

Agata

@PRAC chciałbyś więcej powiedzieć o swoich doświadczeniach z PLAN&BUD? Czemu nie polecasz tej firmy? Co masz na myśli mówiąc praca niewolnicza? Ważna na forum jest argumentacja. To ułatwia komunikację na forum i znalezienie pracy.

adam
@Agata 18.08.2017 12:57

Pracujesz jak osioł, a na koniec Tomaszek i tak Ci utnie z wypłaty

PRAC

Nie polecam nikomu tej firmy ale jak ktoś bardzo chce to poszukują do pracy niewolniczej w Lesznie teraz tam działa bo tu już się wytapia

migu

lopas, a tutaj w tym momencie nikogo nie potrzebują. Sam się ostatnio zastanawiałem ale mnie odprawili z kwitkiem.

kierowca

Łapa ma racje, krętacz jakich mało. Dobre opinie to chyba sam SEF wypisuję, nic dobrego o tej firmie nie można powiedzieć

ŁAPA

WITAM WSZYSTKICH I NIE POLECAM TEJ FIRMY DAWNY TOM TRANS WŁAŚCICIEL WŁASNIE BĘDZIE MIAŁ SPRAWĘ KARNĄ ZA PRZEKRĘTY I MACHLOJKI WRESZCIE KTOŚ MU ZAJRZY TAM GDZIE POWINIEN JESTEM SWIADKIEM W TEJ SPRAWIE TAK WIEC DRODZY ROBOTNICY KIEROWCY OPERATORZY NAPRAWDĘ LEPIEJ ZAMIATAĆ ULICE NIŻ PRACOWAĆ U TEGO OSZUSTA JESZCZE JEDNO JAK KTOŚ MIAŁ UMOWĘ O PRACE TO NAPEWNO NIE MIAŁ PŁACONEGO ZUSU POZDRO ŁAPA.

zawiedziony

katastrofa omijać szerokim łukiem. połowa ludzi, która tam pracowała pozakładała sprawy sądowe przeciwko temu właścicielowi. Tragedia - brak szacunku dla człowieka, brak praw pracownika tam jest się niewolnikiem.

ex

Nie polecam pracowałem tam . Właściciel to oszust traktujący pracowników jak śmieci.

nolt

dlaczego admin kasuje komentarze ludzi którzy nabrali sie na plan bud a dawny tom trans.Nie ułatwiacie kierowcom na znalezienie normalnego pracodawcy Pewnie wam (usunięte przez administratora) sklada propozycje wykasowania postów..I gdzie tu sprawiedliwość??

operator

Nie placa zobacz ile jest ich ogloszen(usunięte przez administratora)

driver

ogolna ocena tej pseudo firmy mniej niż zero kijowe auta(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o PLAN&BUD SP Z O O - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLAN&BUD SP Z O O