Acuritas

Mannheim

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 43 ocen.

Opinie o Acuritas

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Acuritas

aneta

Dzwonią do mnie w spawie wspaniałej oferty, ale nr jest prywatny zastrzeżony !!! gdzie jest policja skarbowa

Weronika

@oszukana dobrze, że chcesz walczyć o swoje, ale nie możesz nikogo obrażać. Regulamin zabrania używać na forum słów, które mogą kogoś obrazić (http://www.gowork.pl/regulamin). Twój komentarz może zostać zmoderowany lub nawet usunięty.

Weronika

@Renia czy tylko Ty miałaś taką sytuację czy inni też? Dobrze, że walczysz o swoje pieniądze. Czy przed podjęciem pracy czytałaś opinie o tej firmie? Czy już komuś wtedy zdarzały się takie sytuacje?

Weronika

@nika, na jakie stanowisko?

nika

Witam. Proszę o aktualne opinie o firmie Acuritas OHG z Mannheim.Dostałam propozycję pracy,ale po tylu negatywnych opiniach zastanawiam się. z góry dziękuję za wyczerpujące informacje.

Renia
@nika 02.04.2017 08:23

Za pózno weszłam na ten portal.Mam nadzieję,że jednak z nimi, z tymi Oszustami z ACURITAS nie podjęłaś współpracy. Ja obecnie mam sprawę w niemieckim sądzie pracy. Trwa to już od lutego 2017r kiedy nie wypłacono mi w terminie wypłaty ......kolejna sprawa teraz dopiero aż w sierpniu 2017r ale ja nie zrezygnuję, dam radę, tyle czekałam to dalej poczekam. Mam inną pracę i zarabiam ale tamtej krwawicy nie popuszczę bo i z jakiej racji?O swoje należy walczyć a nie się poddawać.....Oszuści właśnie na takich ludziach żerują. To ja pracowałam ciężko,z dala od rodziny,bliskich...Oni tylko na to liczą ,że człowiek się podda i będą mieli problem z głowy i pięniążki w kieszeni a do tego cudze nie zarobione własnymi rękoma i wyrzeczeniami. Niestety dużo osób się wycofuje ze względu na czas,zdrowie,koszta i słabą znajomość j.niemieckiego. Opiekunki i opiekunowie nie wiedzą co robić,do kogo po pomoc mają uderzyć. Dr Sylwia Timm z Berlina dużo nie pomaga ,tylko podpowiada co i jak ....... ale dalej samemu trzeba wszystko załatwiać. Tutaj nie pomoże Policja ani polski Konsulat bo ja wszędzie po pomoc dzwoniłam i onią prosiłam. Nawet rodzina i sama podopieczna zostali znieczuleni na mój problem....żadnej pomocy a wiedzieli o wszystkim. Acuritas nawet nie zgłosił mnie do ubezpieczenia.....sama wydzwaniałam po różnych firmach ubezp.aż znalazłam jedną tj.KKH.Pracownik KKH pofatygował się osobiście do mnie do miejsca pracy,zrobił foto mojej umowy i wystąpił do Acuritas z nakazem zapłaty mojego ubezp.bo byli moim pracodawcą.Przy okazji dowiedziałam się że nawet tam są znani ze swoich krętactw i motactw.....nie płacili regularnie i terminowo składek ubezp. nawet w Niemczech. To o czym to świadczy??? Jak ktoś... coś ...to służę wskazówkami krok po kroku. Drogie Opiekunki i Opiekunowie OMIJAJCIE Firmę ACURITAS z Mannheim !!!!!!!!!!!!

Proszę o pomc prawną !!!!

Firma kant i oszust !!!! Właśnie wróciłem po trzech miesiącach ciężkiej pracy beż grosza !!! Aby mieć na chleb przed wyjazdem musiałem pożyczyć od córki podopiecznego!!! Mało tego nie placilem w Polsce za mieszkanie bo wyjechałem do pracy i miałem normalnie otrzymywać wynagrodzenie i opłacać świadczenia w Polsce nie stery okazlo się że mogę pomarzyć o normalnym życiu !!! Nie dostalem kasy a jak wróciłem to wypowiedzenie umowy o mieszkanie tak mnie załatwiła Acuritas !!! Teraz muszę podac ich do sądu !!!! NIE wiem jak ?? Czytałem że nie jeden napiszcie ci którzy zostali oszukani imieli sprawy jak to załatwić, czekam pilnie i bardzo dziękuję!!! Andrzej

Eweliane

Właśnie dostałam propozycję pracy z tej firmy, a wczoraj zadzwoniła Niemka i pytała mnie z języka. Odpowiedziałam na wszystkie pytania. I po tych wszystkich komentarzach nie wiem, co mam robić. Umowy jeszcze nie podpisałam. Doradzcie proszę bo jeżeli to taka oszukańska firma to mnie to nie interesuje Pozdrawiam wszystkie opiekunki Eweliane

irenaj596
@Eweliane 26.01.2017 10:35

Wszyscy piszą prawdę, sama zdecyduj,ja mogę tylko życzyć Ci abyś nie pojechała na stelle od Acuritasu gdzie jest do opieki dwoje ludzi za marne 1080 euro, z kobietą z demencją i obłożnym cukrzykiem.Mają wiele takich miejsc.

marek
@irenaj596 05.02.2017 21:55

Witam Czy to małżeństwo pani z demencja i pana z cukrzyca mieszkali może w mieście Dirmstein?pytam bo mam tam jechac do pracy.bardzo mi zalezy na pani zdaniu.pozdrawiam

Hallo Rodaczki i Rodacy

Jestem juz w Niemczech 3 lata , wczesniej pracowalam w Firmie Acuritas . Mialam umowe na warunkach niemieckich, pracowalam z ludzmi chorymi na demencje i rozne inne choroby wieku starczego .Co chcialabym naszym kochanym Polkom oraz Polakom powiedziec, to to , ze zawsze trzeba czytac dokladnie umowe , robic tez ksero kazdego dokumentu , jesli sie w Acuritasie w Mannheim pracuje , wypelnialo sie specjalne formularze dzien w dzien co sie specjalnie przy chorym robilo i to byla jakby sprawozdawczosc z pracy wykonanej w domu podopiecznego . Nie wiem jak mozna nie dostac pieniazkow za wykonana prace - a nawet jesli jak piszecie moi drodzy , ze Firma Acuritas wam nie wyplacila to zawsze mozecie sie udac po porade prawna w Niemczech . trzeba miec na wszystko pieniadze, trzeba sie liczyc z tym ze mozna w zyciu roznie trafic , w tej firmie pracowala Pani Halili wiem , ze byla to osoba o wielkim sercu i zaangazowaniu , bardzo mila a zreszta tez mialam kontakt w Firmie - ta pani nazywa sie Halili i musze przyznac , ze teraz ma juz swoja wlasna Firme . Za okres 5 lat przepracowany , lub np. bedac na chorobowym nawet do 3 lat + 2 lata pracy ma sie razem 5 mozna liczyc na rente od Niemcow ale to sa kwoty rzedu 100, euro - to nie jest tak do konca piekne , ze sie dostanie dobra rente , a rente dostanie sie po 67 roku zycia, nie jak w Polsce zaraz jak sie jest chorym . Tutaj jest naprawde ciezko , trzeba miec utrate zdrowia np. z zawodowego punktu to tak , ale co do tych 5 lat , gdy sie jest ubezpieczonym w niemieckiej kasie chorych to sie otrzyma niewiele. Gorna granica to jest ciezko kazdemu jednakowo powiedziec ale do 150.-euro zalezy od zarobkow i odprowadzanych skladek . to tyle jesli tylko cos komus mozna podpowiedziec to kserowac dokumenty , ktore sie podpisuje i wysyla np. wysylajac trzeba miec tez numer nadania . Potem mozna dana przesylke listowna sprawdzic w internecie np. przez Deutsche Post - wysylki wpisujac dokladny nr. wie sie czy przesylka np. umowy o prace jest dostarczona i wy macie tez ksero. To jest wazne . Jak sie pracuje tutaj i sie zachoruje , mozna ubezpieczeniem w kasie chorowac z tym , ze trzeba miec meldunek , a Ja nie zjechalam z Niemiec do domu tylko sie zameldowalam w Niemczech- poprostu u przyjaciela i tak dalej moje zycie sie ulozylo , ze poszlam w Mannheimie do Abend Akademii i tam zrobilam kurs przygotowawczy do pracy w Heimach i jestem do tej pory . Spotkala mnie tez niespodzianka tak moge to nazwac bardzo przykra bo zachorowalam na raka , jestem po operacji i na zwolnieniu , ale pozniej trzeba sie zarejestrowac w Biurze Pracy jak juz nie dostanie sie dluzej zwolnienia lekarskiego , ale jest tez taka mozliwosc w Niemczech , ze jesli nawet jest sie chorym do 3 lat to mozna przerwac przed ukonczeniem tych 3 lat zwolnienie ,poszukac pracy na pelny etat na niemieckich warunkach i gdy jest inna jeszcze choroba a sa rozne niz ta pierwsza , to dalej sie choruje i okres jest przedluzony na nastepne 3 lata. Nie wszystkie Polki sa zdrowe , daja z siebie wszystko dzwigaja duzo i maja wiele dolegliwosci z kregoslupem , ale i z sercem bo to jest zawsze inny kraj stres itd. Pozdrawiam wszystkich odwaznych Jola

JUANPOL6
@Hallo Rodaczki i Rodacy 13.01.2017 17:04

WITAM TAK CZYTAM CZYTAM I ZACZYNAM SIE BAC BO JA NIEZJADE JAK NIE ZAPLACA TYLKO PUJDE NA POLICJE I ZGLOSZE POPELNIENIE PRZESTEPSTWA

Renia
@JUANPOL6 04.06.2017 14:16

Właśnie się z nimi sądzę....mój kontakt jak coś .....renata.m1969@gmail.com Za pół grudnia mi zapłacili i to nie całość a do tego po tym jak zgłosiłam chęć udziału w niemieckiej telewizji ZDF a za styczeń już nie ,dlatego musiałam wynająć w Niemczech adwokata i teraz sądzę się z nimi a to trwa niestety.

irenaj

Jestem ofiarą złodziejstwa firmy acuritas,nie wypłacili mi pieniędzy za pracę.Po nowym roku ruszam aby odzyskać należną wypłatę.Proszę o pomoc szanownych forumowiczów,comam zrobić,pierwszy raz mam do czynienia z taką firmą. Dziękuję z góry za każde sugestie.

Agnes

Acuritas oszukali mnie i inne osoby. Nie otrzymałam pensji za listopad. Nie odpisują na maile. Nie opłacili transportu. Rodzina podopiecznej jest zła, próbowali się z nimi skontaktować, lecz nie odbierają telefonów. Odradzam wszystkim. Mają grupę na fb, z której usuwają negatywne komentarze i niewygodne osoby. Będę walczyła w sądzie z pomocą prawniczki w Berlinie. Wszystkich pokrzywdzonych proszę o kontakt na maila: kiarunia5@o2.pl.

ma

Posiadanie odpowiedniego doświadczenia stanowi oczywisty wymóg do spełnienia @finanse, bo zależy im na profesjonaliźmie od pracowników i tego samego oczekują od swoich pracowników. Ciekawe tylko czy wypłata jest na czas.

miki

Witam jakie macie opinie na temat tej firmy na chwilę obecną.na co zwracać uwagę??? Warto podjąć pracę???piszcie prosze!

miki

Witam jakie macie opinie na temat tej firmy na chwilę obecną.na co zwracać uwagę??? Warto podjąć pracę???piszcie prosze!

anna

Chciałam podjąć współpracę z firmą Acuritas z siedzibą w Mannchaim, ale umowa , którą miałam podpisać okazała się gorsza od polskich umów śmieciowych. Podczas rekrutacji oferowano mi tzw. "niemieckie warunki"- w umowie było tak namotane, że w rezultacie opiekując się osobą 24 godz. na dobę byłabym zatrudniona na trochę ponad pół etatu za minimalną stawkę, reszta pensji to nadgodziny, oczywiście w żaden sposób nie oskładkowane. Brutto wychodziło mniejsze niż netto na rękę.było jeszcze kilka punktów umowy, które chroniły pracodawce przezucając wszelką odpowiedzialność na pracownika. Na szczęście czytam, zanim coś podpiszę, uchronilo mnie to przed byc może poważniejszymi problemami niż strata pieniędzy.

anna

Chciałam podjąć współpracę z firmą Acuritas z siedzibą w Mannchaim, ale umowa , którą miałam podpisać okazała się gorsza od polskich umów śmieciowych. Podczas rekrutacji oferowano mi tzw. "niemieckie warunki"- w umowie było tak namotane, że w rezultacie opiekując się osobą 24 godz. na dobę byłabym zatrudniona na trochę ponad pół etatu za minimalną stawkę, reszta pensji to nadgodziny, oczywiście w żaden sposób nie oskładkowane. Brutto wychodziło mniejsze niż netto na rękę.było jeszcze kilka punktów umowy, które chroniły pracodawce przezucając wszelką odpowiedzialność na pracownika. Na szczęście czytam, zanim coś podpiszę, uchronilo mnie to przed byc może poważniejszymi problemami niż strata pieniędzy.

NikaWeronika

Napadli was czy jak? Co te przeprosiny? Niech ludzie wiedza ze zostana wykorzystani.. masakryczne informacje otrzymalam od opiekunek z tej firmy..

ajk

Do Niki Weroniki Właśnie ta umowa jest z prawnego punktu widzenia fałszywa, nie ma danych osobowych osób zatrudniających. To jest dziwne ale jeśli Pani na rozmowie pochwaliła nie za znajomość niemieckiego i obiecała wyjazd z podopieczną na urodziny do zięcia i córki. Na miejscu było miło ale po 3 miesiącach przy bardzo chorej osobie chcieli abym została jeszcze 3 i moje zdanie nie miało znaczenia. Na dowód kto ma rację nie otrzymałam pieniędzy za 3 miesiąc i to cała prawda, którą wypisuję tutaj od roku. Pani bardzo chora to ja altruistycznie 1 miesiąc prazcy za darmo. Dlaczego nie przecież milionerom należy pomagać no nie????

NikaWeronika

czy znacie jakies forum opiekunek z firmy Acuritas? serdecznie dziekuje

ajk

Kobieto trzymaj się z daleka o tej firmy , może komuś wypłacała ale w tej firmie obowiązuje niemiecka pracowitość,polska obowiązkowość, rosyjskie prawdopodobieństwo nie wypłacenia wynagrodzenia. Chcesz ryzykować?

NikaWeronika

Ale wogole kasy nie wyplacaja? Czemu sa podawana jakies powody? Mnie kusi ubezpieczenie rodzinne.. kto moze zdac jakies relacje dokladne?

asia 868

Nie poddawać się . Mój adwokat powiedział ,że to bardziej pod prokuratora podlega. U adwokata muszę mieć czas i pieniądze na odzyskanie 1000 euro. Współczuję oszukanym. Akuritas jest przykładem jak jesteśmy bezradni wobec przestępstwa.

NikaWeronika

Witam, gdzie moge otrzymac jezscze jakies opinie o firmie Acuritas? Prosze o info bo naprawde jestem ciekawa czy warto.. pozdrawiam i wielkie dziekiii

Julia
@NikaWeronika 23.06.2015 18:20

NIE POLECAM !!! Podobnie firma Anne Saller NIE POLECAM !!!

alijan

Pani Barbaro Scholz. Powinna Pani się wstydzić za Agencję, w które Pani Pracuje, a więc bierze Pani czynny udziałw oszukiwaniu Polek i Polaków.]

alijan
@alijan 08.06.2015 07:58

Bardzo przepraszam Panią Barbarę S. o użycie Jej pełnego nazwiska w tekście z dnia 08.06.2015, wpisanego o godz.07:58:14

alijan

Miałem to nieszczęście, że bardzo chciałem pracować w Niemczech jako opiekun osoby starszej. I pracę po wielu zmaganiach otrzymałem poprzez firmę z Mannheim "Acuritas". Faktycznie otrzymałem pracę ze znajomością języka niemieckiego w stopniu podstawowym, czyli szczerze mówiąc w spopniu złym. Wszystko byłoby "cacy", gdyby mój podopieczny nie trafił do szpitala. Któryś z lekarzy zadzwonił do acuritasu i poskarżył się, że opiekun bardzo słabo zna jęz. niemiecki i niema z nim żadnego kontaktu. Pani Barbara S. po kilku dniach zadzwoniła do mnie, że niestety, ale muszę powrócić do Polski, bo takie ma zalecenia swojej przełożonej. Po powrocie do Polski okazało się, że pracowałem "na czarno", bez jakiejkolwiek umowy, bez dokumentu poświadczającego moje zatrudnienie (np. świadectwo pracy), ani też nie otrzymałem wynagrodzenia za swoją pracę ponieważ w/g wspomnianej Pani Barbary, księgowa i przełożona tak zdecydowały, mimo wcześniejszych zapewnień, że należne wynagrodzenie otrzymam w terminie wypłat. TakReasumując, stwierdzam, że Agencja "Acuritas" z Mannheim jest Agencją nieuczciwą, żyrującą na Polkach/Polakach naiwnych. Zastanawiam się nad złożeniem pozwu do Sądu w Niemczech i złożeniu zażalenia/skargi do Związków zawodowych w Niemczech, w Mannheim. Zobaczę jaki skutek to przyniesie.

przewoźnik

Firma nie płaci w terminie za przewóz osób. Na chwilę obecną zalega z płatnościami 2 miesiące po terminie!!! Wysyłaliśmy mnóstwo przypomnień. Jeśli tak postępuje z kontrahentami to ciekawe jak postępuje z pracownikami. NIE POLECAM!!!

Weronika

asia868 - nie wiem gdzie takie wiesci czytasz ale nikt nie jest wstanie kogos ubezpieczyc na 5 lat!!?? w niemczech placi 51%skladek pracodawca 49% pracobiorca i tylko przez czas pracy - po zakonczeniu pracy automatycznie pracodowaca wymeldowuje Cie. co do renty: jak przepracujesz w sumie 5 lat to sie tobie nalezy renta niemiecka....

asia868

Nie wiem jak sprawdzić mam kartę ubezpieczeniową ale nie jestem pewna kto otrzymał profity . Nie mam żadnych korzyści, nadal uważam ,że to kradzież. Wiem, że nie otrzymam obiecanej renty po 5 latach. Obietnice i tyle a tysiąca nie ma. Nie wiem jak zrezygnować z tego ubezpieczenia. Trzeba być świnią, żeby ubezpieczyć kogoś na pięć lat za moje pieniądze i kazać pracować 24 na dobę przy umierającej osobie. Ludzie mammy UE i 21 wiek a wam się wydaje ,że możecie mi zabronić czegokolwiek. Szukajcie dalej z Waszymi polskimi braćmi od kradzieży. Mam 10 lat na odzyskanie tych pieniędzy. Niemiecki trochę znam. Niemcy to kraj duży i szeroki pojadę w inne miejsce. Na pewno poproszę kiedyś prawnika o to aby złożył za mnie pozew do sądu. Odszkodowania sobie zażyczę. Za 5 lat to jakieś 10 tys się nazbiera.

Julia
@Julua 24.06.2015 17:16

Nieprawda! Na dzień dobry nie musisz mieć żadnych pieniędzy, płaci ten na końcu co przegrywa. Idziesz i oddajesz sprawę adwokatowi i to wszysto, a resztę prowadzi adwokat i Ty czekasz na rozprawę. Dodam jeszcze ,że niemieckie sądy są bardziej za pracownikami jak za pracodawcą , więc powodzenia!

Agnes
@Julua 24.06.2015 17:16

Julua, wygralas w sądzie z Acuritasem? Pochwal się, poradź nam, okradzionym, jak odzyskać zarobione pieniądze!

asia868

Firma powyższa to naprawdę bez powodu zabrała mi 1000 euro i nic tego nie zmieni. odzieje i szuści. Szkoda czasu. Tyle jest super firm albo na działalność. Ta firma to dnnnnnoo

asia868

Nie ok to ja pisałam te posty w maju również. Pamiętam Jaks teoria spiskowa mi się włączyła bo jestem teraz po pobycie za 1150 za miesiąc ale naprawdę zapracowałam też solidnie wiem już ,co oznacza halo jestem polski automat z niemieckiej kasy chorych. Paliwo do automatu z polskiej tanksteli jednak dostarczone na czas.

asia868

te administrator to było pisane w 2013r i w styczniu 2014r coty wpisy aktualizujesz to nie verritas. Może w końcu zapanuję nad pluciem innych w moją stronę bo nie można schon vertrauen.

NOVY1970

Ta firma to jakies nieporozumienie!!!!

asia868

To się zdarzyło naprawdę pozbawiono mnie 1000 eur . Nie jestem zbyt zamożna i pewnie dlatego byłam łatwym łupem. Już nie użalam się . Straty odrobiłam. Mam teraz dobrą pracę u młodych ludzi. Naprawdę jak w Career Inwestment traktuje się mnie w nowej firmie jak jajko. Nic już nie zmieniam. Płacą na czas miejsce całkiem całkiem a dopiero się rozkręcam.

Asia78DE

Witam wszystkich, od kilku lat pracuję na terenie niemiec . Szukałam wielu atrakcyjnych ofert w dużych firmach ,okazywało się że duże zarobki mają tylko pracownicy firmy ,a nie POLACY ! W tej chwili mogę z pełną odpowiedzialnością polecić firmę z Polski która posiada także swój oddział na terenie niemiec ,dokladnie Berlin Musicie sobie poszukac i wysłać dokumenty z tym że z tego co wiem firma poszukuje jedynie pracowników posługujących się językiem niemieckim w stopniu komunikatywnym . FIRMA: MSARBEITSAGENTURE . Mail: msarbaitsagenture@gmail.com Życzę powodzonka kochani ! :)

asia868

Acuritas mi nie wypłacił . Sprawdzałam po powrocie tę firmę to niemiecko polskie małżeństwo i mama. Jakieś urewki z Polski co za prawo pobytu się sprzedały .(usunięte przez administratora)Tak po prostu. Pociesza mnie fakt jak one muszą być nieszczęśliwe i zadłużone( innego wytłumaczenia nie ma),stały się przestepczyniami, narzędziami w rękach zachodnich pseudo biznesmenów. Przeszukałam internet i było kilka firm pewnej Polki, niewielkich. Wszystkie zajmowały się pozyskiwaniem taniej siły roboczej, wszystkie miały problemy. Nie mogę tego udowodnić i nie liczę na pomoc było minęło. Pociesza fakt ,że nie muszę okradać innych kobiet. Takie działania deprymują nie są zbyt popularne i trzeba się bać kary za przestępstwo a z drugiej chyba męża ,który każe kraść . Tak to widzę. Odrobiłam straty i staram się zapomnieć.

marta22

asia868 po jakim czasie acuritas Ci wypłacił?

marta22

jeśli pracowałaś na warunkach niemieckich i byłaś tam zameldowana nie musisz się rozliczać

gaj

Kobitki które pracowały w Acuritasie- napiszcie plisss jak się rozliczłayście z podatku w Polsce? Czy acuritas przysłał rozliczenie podatku czy jak? Bardzo to dla mnie ważne - ja pracowałem dla Acuritasu niecały miesiąc w 2013 r. Jak mam rozliczyc podatek?

marta22

Ale numer acuritas Mannheim to naprawdę niemiecka firma tylko te oszustki podszywają się pod tę firmę

marta 22

Fakt nie czytałam, ale przez myśl mi nie przyszło, że są takie nieuczciwe firmy, ale na cudzej biedzie nikt się jeszcze nie utuczył

ADA

Trzeba czytac co ludzie pisza na forach. Juz od dawna w internecie sa informacje na temat tej firmy. Trzeba byc niezlym kretynem zeby nadal z nimi probowac!

marta 22

Nie wypłacili mi wynagrodzenia

asia868

Dziękuję Verra/y za ocenę bardzo mi pomogła .

asia868

Pani H włascicielko pośrednictwa pracy we Wrocławiu jeśli czyta pani to forum to mam dla pani niespodziankę jak mówiłam. Wujek ochroniarz w znanej polskiej firmie ochroniarskiej zgodził się odwiedzić ze mną Panie biuro we Wrocławiu . Rynek 39/40. Liczę na owocne spotkanie i zwrot wierzytelności. Będzie miło ktoś inny zostanie retynem a nie tylko ja.

asia868

Wiem ten proceder zwany służąca starszej pani w Niemczech jest dobrym kąskiem dla wszelkiej maści przestępców. . Nie miałabym odwagi zatrudnić i zabrać wynagrodzenie. Ludzie jednak zabijają się, więc jakie drżemią w nich pobudki? Dobrze, że żyję. Pieniądze odpracuję. Cieszę się z mojego altruizmu i empatii, nie zabieram z premedytacją pieniędzy.

asia868

Teraz może zadziała firma windykacyjna i kancelaria prawna w Berlinie i wasze namiary te które udało mi się uzyskać w internecie czyli Krs Acuritas i udziałowcy oraz nazwy pozostałych dwóch firm, które też delegowały -nie raczej transportowały to lepsze słowo, do Niemiec. Trzeba było mówić ,że jadę za 650 euro (usunięte przez administratora)

asia868

Pewna pani nie zna zbyt dobrze języka ale chciałaby pojechać do Niemiec mam jej telefon jeśli global care ma oferty dla tej Pani to proszę napisać to dotyczy wcześniejszego postu napisała do mnie na My Polacy joanna33-35@wp.pl

asia868

Teraz jak to czytam to ja jestem jak wampir ale za coś czynsz trzeba zapłacić

asia868

miałam umowę na czas nieokreślony z Carrer Inwestment z Krakowa już 2 lata i wracam tam. Są na rynku dobrą firmą i płacą adekwatnie do pracy. Po zwolnieniu od nich spotkał mnie pobyt u dwóch leżących chorych, zmiana pampersów na akord przez 3 miesiące i znów zmieniłam na firmę widmo na 3 miesiące. Luxsusowe pobyty w hotelach i za pół roku na święta rachunek czyli nie wypłacili umówionych stawek. Doniosę na nich do skarbówki i pozew złożony ale za stracony pobyt świąteczny z ukochaną córcią i mamą nikt mi nie zwróci. Carrer Inwestment są jednak the best.

izka

A Ja polecam firmę z Gdańska Global Care jestem z nimi 4 lat i zapewniam uczciwośc.

asia868

(usunięte przez administratora) jestem pod wrażeniem naprawdę.

Zostaw opinię o Acuritas - Mannheim

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Acuritas