RW LIFT
4 69 6 1

Opinie o RW LIFT

Igor

Zawsze można zmienić pracę. Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!!!

Konserwator
@Igor 12.06.2018 12:21

Naprawdę pracę można zmieniać ??? Tylko po co jak w innej pracy trzeba pracować no i zawsze można jeszcze skorzystać z fundacji o nazwie ZUS, ci to wszystkim rozdają.

Olaf
@Igor 12.06.2018 12:21

Pracę wiadomo można zmienić zawsze, tylko po co się zatrudniać mając taką świadomość pracy w takiej firmie

Paulina
@Olaf 27.10.2018 18:15

Czy Ty masz doświadczenie w pracy z RW LIFT czy może swoją opinię opierasz na tym co pisze na forum użytkownik? Jeśli tu pracujesz, warto, byś przedstawił swój punkt widzenia na temat jakości oferowanej współpracy w RW LIFT.

Paulina

@Igor a Ty pracujesz w RW LIFT? Co możesz powiedzieć o tym pracodawcy? Jaka według Ciebie panuje atmosfera pracy i czy odpowiadają Ci warunki zatrudnienia? Każda prawdziwa i merytoryczna uwaga jest ważna dla użytkowników gowork, bo przyczynia się do zwiększenia rozeznania na temat danej firmy.

Boss_Konserwacja_dźwig,ów_LIFT

Robert cwaniaku odpowiedz na pytanie: Dlaczego nie uczestniczyłeś w koncertowych przetargach na 2018 np. ZUS, Skarbówka, Uniwersytet Adama Mickiewicza, Medyczny, Urząd Miejski Poznań, Urząd Wojewódzki Poznań, Akademiki Uniwersytetu Przyrodniczego, Spółdzielnia Mieszkaniowa Osiedle Młodych, Spółdzielnia Mieszkaniowa Piątkowo, Ośrodki sportu i Rekreacji w Poznaniu, Hotek Ibis, Hotel Mercure, Hotel Novotel, Zarząd Dróg Miejskich, Polskie Koleje Państwowe, Międzynarodowe Targi Poznańskie. Szpital Wojewódzki Juraszów itp. Przecież chwalisz się w komentarzach że masz same "koncertowe" konserwacje. a nawet do przetargów nie startujesz cieniasie.

Robert W
@Boss_Konserwacja_dźwig,ów_LIFT 13.01.2018 01:26

Obiecuję że jutro będę się modlił za Ciebie oraz za najniższy wymiar kary za te głupoty wypisane, których na pewno nie rozumiesz.

Robert M
@Robert W 13.01.2018 16:49

tak perezesie pozywaj wszystkich tutaj najlepiej, ludzie piszą swoje opinię ku przestrodze innym a ty straszysz za to karami - zupełnie jak na codzien w pracy. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak to wygląda i jak i strzał w kolano sobie zafundowałeś odpowiadając na te komentarze(w taki sposób)

Michał

Jak to taka niby dobra firma dźwigowa to czemu ciągle szukają pracowników? dobre firmy nie potrzebują castingów anonimowych i szukania frajera na grosze. ogłoszenie na OLX darmowe UMOWA ZLECENIE bo RW nie stać na płatne platformy ogłoszeniowe nawet na ZUS ich nie stać hehehehe proszę oto ogłoszenie w którym RW dźwig nie podaje nazwy firmy: https://www.olx.pl/oferta/pomocnik-konserwatora-urzadzen-dzwigowych-CID4-IDnfAEk.html#221428d27d

RW LIFT
@Michał 12.11.2017 13:22

Michale (jeśli to oczywiście jest twoje prawdziwe imię) firma, która regularnie zwiększa swój zakres usług i ilość urządzeń transportu bliskiego, które podlegają regularnemu dozorowi musi zwiększać ilość rąk do pracy. Wybacz ale nie będziemy Ciebie pytać gdzie mamy umieszczać ogłoszenia, Zastanawiam się co w tym jest dziwnego i niezrozumiałego a w kwestii ZUSu to tam też konserwujemy windy ;-) i nie narzekają na Nas tak jak ty regularnie to robisz Michałku

Michał
@RW LIFT 05.12.2017 23:58

Boże, nawet na forum publicznym nie potraficie się zachować. Obrażać własnych ludzi i udawać w internecie że się zwiększa zakres usług. Jakim cudem skoro dwóch pracowników nie potraficie utrzymać - po miesiacu kazdy widzi jaki jest (usunięte przez administratora) i jak sie oszukuje na kase.

Paulina

@Nemo, nie jestem pewna, czy forum GoWork.pl jest odpowiednim miejscem do tego typu postulatów. Może warto ten temat poruszyć w jakiś delikatny sposób w firmie? Czy ktoś z Was także pracuje w RW LIFT i chciałby napisać coś na temat warunków oferowanych przez tego pracodawcę? Zachęcam do dodawania swoich opinii!

Nemo

Szanowni Państwo,może i Pan Robert będący właścicielem tej firmy jest dobrym fachowcem w sensie merytorycznie wykonywanej pracy ale w sensie podejścia do pracowników,szcunku,umiejętności zarządczych to ten Pan prezentuje raczej postawę pracodawcy,który pozostał mentalnie w czasach PRL. Panie Robercie posiadanie pieniędzy nie upoważnia Pana do braku elementarnych zasad kultury w kontaktach międzyludzkich piszę tu o kontaktach z pracownikami. Pan potrzebuje raczej porządnego szkolenia z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi albo kiedyś trafi na lepszego,który to szybko mu odbierze

Paulina

@Życzliwy, dlaczego masz takie zdanie? Mógłbyś nieco rozwinąć swoją wypowiedź? Takie ogólniki niewiele mówią osobom zainteresowanym podjęciem pracy w RW LIFT. @Marek, i jak, zdecydowałeś się aplikować do pracy w RW LIFT? A może już pracujesz w tej firmie i mógłbyś powiedzieć coś na temat warunków oferowanych przez tego pracodawcę?

Administrator

Pracodawcy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność swojego zespołu. Czy podobnie jest w RW LIFT? Napiszcie, co o tym sądzicie. Możecie w ten sposób ułatwić innym podjęcie decyzji związanej z pracą w przedsiębiorstwie.

Marek

Podpowiedzcie czy warto startować do pracy w firmie?

Życzliwy
@Marek 14.01.2018 16:56

Nigdy w życiu

Steven

ROberto byś nie miał nic do ukrycia ani nic sobie nic do zazucenia to byś nie odpowiadał na sargi mam ciebie , które uważam ze są słuszne , a kto z branży ten wie kto ma jąkaniu opinie o twojej firmie :) nie długo to ze świecą szukać u ciebie konserwatora a na dodatek polaka :) lepiej zebys spakował walizki i usiad cicho , bo tylko o twojej firmie jest tak dużo negatywnych komentarzy i opini w tym serwisem jak i w branży dzwigowej .

RW LIFT
@Steven 07.01.2018 16:52

Steven, z j. polskiego orłem na pewno nie byłeś, a o wejściu / zejściu z tej sceny nie ty decydujesz.

roberto

mamy serwisować koncernowe urządzenia, ale nie ma ani żadnych cześci, ani wiedzy, trzeba sobie radzić samemu a ustalenia o kasie to jedno a rzeczywistość to drugie, lepiej już u innych prywaciaży jak OM czy R&

OM
@roberto 05.09.2015 10:17

szczególnie u OM, życie samo przynosi rozwiązania.

pablo

Nie wiem czy ten twór można nazwać firmą... Plusów nie widzę, każdy kto ma trochę godności, odejdzie przy pierwsze okazji. Klienci naiwni, to firma istnieje - tak jest w każdej branży, zawsze ktoś uwierzy, że taniej jest lepiej...

Robert
@pablo 31.03.2015 22:54

Zapamiętaj PABLO trzy główne zasady - DOBRZE I TANIO - nie będzie SZYBKO, DOBRZE I SZYBKO nie będzie TANIO, SZYBKO i TANIO nie będzie DOBRZE.

rad

Kto z branży, ten wie - padaka jakich mało. Aż dziw bierze, że jeszcze klienci nie pouciekali, ale to już pewnie kwestia czasu.

Robert
@rad 02.09.2014 21:50

RAD zobacz ile czasu już zleciało a windy jak jeździły tak jeżdżą a klientów przybywa :-)

Paulina

@Michal_konserwator_naswoim jeżeli dobrze rozumiem - Ty byłeś zatrudniony w RW LIFT, ale aktualnie już pracujesz w innym miejscu? Możesz napisać jak wyglądało to w Twoim przypadku - chodzi mi tutaj o negocjowaną bądź obiecana stawkę wynagrodzenia i finalnie zaproponowaną stawkę? Pojawiły się tu głosy o rozbieżnościach w tych dwóch kwestiach i wiele osób teraz na pewno się zastanawia, czy to stała praktyka firmy. Możesz odnieść się też do tej kwestii?

Paulina

@Robert jak wyglądał proces rekrutacyjny? To podczas jego trwania zostały ustalone warunki zatrudnienia? Umowa jest najważniejsza i ostatecznie jest najbardziej wiążąca. Zgodziłeś się na te warunki zatrudnienia?

Robert

Umawiaja się z Tobą na jakąś stawkę, wszystko spoko, a przy podpisaniu umowy "kwota wynagrodzenia będzie na umowie trochę mniejsza, a resztę otrzyma Pan jako premia uznaniowa"

RW LIFT
@Robert 14.08.2017 11:27

Anonimie - podaj swoje imię i nazwisko oraz okres zatrudnienia. Jaką miałeś stawkę na umowie i jaką kwotę dostałeś jako premię uznaniową a jakiej nie dostałeś. W jakim okresie byłeś zatrudniony w RW LIFT i na jakim stanowisku??

Paulina

Na stronie internetowej firmy możecie znaleźć oferty pracy: http://www.rwlift.pl/praca Jakie macie doświadczenia z tymi stanowiskami?

nielatwo
@Paulina 04.04.2017 12:28

gdyby nie to co napisane wyżej i ciągłe rotacje na tym wakacie [zaopatrzenia] z jakiegos powodu, to kto wie

jatez

od początku : brak bhp, obrażanie i ponizanie pracowników, kary finansowe, zanizanie wynagrodzenia, brak uprawnień pracowników, w umowie konserwator w rzeczywistości kierowca rajdowy, mobbing, brak narzędzi do pracy a raczej brak chęci ich udostepnienia... malo?

dsaas

jakieś konkretne przykłady nieprofesionalizmu?

RW LIFT

Informujemy, że w stosunku do każdej osoby publikującej komentarze zawierające nieprawdziwe i obraźliwe treści nt. Firmy bądź jej Pracowników, zostanie wszczęte postępowanie prywatnoskargowe o zniesławienie i/lub znieważenie.

pytajnik?

a ci zatrudnieni sąsiedzi z ukr. dobrze robią przeglądy i umieją porządnie naprawiać windy?

olo

Jak zatrudniaja to chyba przeważnie Konserwatorów dzwigów, nie wiem czy musisz nie miec jakiegos wyksztalcenia z budowy maszyn?

poznaniak

CIENZKO to się czyta te wpisy KOTORKU ;-) zawsze możesz zrobi RECET i wpisać KOT do testera KFIACIE

kotorek

jest cienżko a najgorzej z cześciami bo nic w zapasie i trzeba kombinowac jak cos stanie

Marek

Witam, Moto opisz coś więcej bo to interesujący temat. Jak długo tam pracowałeś, jesteś konserwatorem wind, za co byłeś karany i w jaki sposób? Jaką miałeś umowę i pensję? Zastanawiam się, dlaczego godziłeś się na warunki i traktowanie jak opisujesz w swoim komentarzu? Spróbuję sam rozpoznać RWLIFTa

Moto

Drakon jeśli lubisz być poniżany, obrażany, prześladowany, karany finansowo, dostawać pod stołem to praca dla Ciebie ;)

RWLIFT

Zapomnieliśmy dodać że od 1 września mamy kolejne 14 szt wind w stałej konserwacji i 2 platformy :-)

anonim

(usunięte przez administratora)

RWLIFT

Witam, wyjaśnię i objaśnię firmy OMI i R&S to nie prywaciarze tylko spółki z ograniczoną odpowiedzialnością a to duża różnica. Dodam że każdy producent ma obowiązek dostarczyć części zamienne i DTR urządzenia zatem pisać i czytać, czytać, czytać :-)

haha

Kinia wyluzuj :)

adam

Pracownicy trochę ospali cały dzień auto SERWISOWE na Słowiańskiej stoi. Myślałem już że w Biedronce windy mają .Ale NIE

Poznaniak
@adam 02.06.2015 13:28

Adamie jaki ty jesteś spostrzegawczy!!! Ciekawe z jakiej konkurencyjnej firmy dźwigowej jesteś i ile jest twoich wpisów na tym portalu o firmie RWLIFT a może w ten sposób wylewasz swoje żale i porażki, niespełnione marzenia życiowe? Pozdrawiam

Zostaw opinię o RW LIFT - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RW LIFT