Drukarnia Diament s.c.

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 237 ocen.

Drukarnia Diament s.c.
2 237 6 1

Opinie o Drukarnia Diament s.c.

Julita

@Pracownikk, mógłbyś rozwinąć swoją opinię i coś więcej napisać o firmie? Jaka atmosfera panuje w pracy? Czy według Ciebie pracownicy mają dobre relacje z przełożonym? Jakiego rodzaju umowy są zawierane z pracodawcą? Rodzaj umowy jest często czynnikiem decydującym przy wyborze zatrudnienia. Poleciłbyś tę firmę innym użytkownikom forum?

Julita

@Gumiś, rzypominam Ci, że znajdujesz się na publicznym forum Gowork.pl, na którym wymieniamy się poglądami na temat pracodawców i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Nie można na nim nikogo obrażać i należy wypowiadać się w kulturalnej formie. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Jeśli masz do dodania jakąś opinię o firmie zrób to. Pomoże to innym osobom poszukującym pracy.

Isia
@Julita 17.07.2018 20:27

To prawda, kasa zawsze na czas i atmosfera lepsza, może premie będą?

Drukarz
@Isia 22.07.2018 22:33

Szkoda że tylko podstawa oficjalnie a reszta na lewo, ZUS pewnie chętnie przeprowadzi kontrolę. I rzeczywiście widać poprawę zwłaszcza po zwolnieniu ludzi i sprzedaży maszyn to się nazywa wsteczny rozwój :)

Bufer
@Isia 22.07.2018 22:33

Oj Iwnko....sprzedalas sie!!!!wlaz dalej do (usunięte przez administratora) Ona tego potrzebuje jak rowniez Ty!!!!

Fachura
@Bufer 08.08.2018 20:47

Nie tylko ona aż żal że jeszcze ktoś chce tam pracować są firmy które nie oszukują ludzi i płacą na czas a ta firma to tytanic już tonie i nic nie da się zrobić

Pracownikk
@Fachura 28.08.2018 05:51

Daruj sobie brednie, nie ma Cię tu to co możesz powiedzieć?

Katarzyna

Nie polecam, właścicielka jest osobą zakłamana i nieuczciwą, zarobki to tylko podstawa reszta na lewo. Ciągły mobing, atmosfera w firmie fatalna, nie polecam współpracy ani z ta firma ani z ta panią.

Julita

@Pracujący, na forum Gowork.pl komentarze mogą być usuwane tylko wtedy gdy są niezgodne z regulaminem to znaczy są napisane w niekulturalnej formie, obrażają inne osoby, podają dane personalne innych osób. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin Każda opinia zostawiona przez Was jest mile widziana i ważna i nie ma znaczenia czy jest pozytywna, czy negatywna. Na pewno nie zostanie usunięta. Najważniejsze jest, by wnosiła coś do wątku i pozwalała innym osobom poszukującym pracy wyrobić sobie opinię o pracodawcy.

Julita

@Isia, jesteś zadowolona z pracy. Piszesz, ze sytuacja w firmie się poprawiła. Z atmosfery też jesteś zadowolona. Czy relacje z przełożonym, tez są tak dobre? Piszesz o premiach. Czy pracodawca dodaje do wynagrodzenia bonusy w postaci szkoleń lub pakietu socjalnego? @Drukarz, Ty masz inne zdanie o firmie, choć też widzisz poprawę. Dlaczego masz taka opinię?

Pracujacy
@Julita 23.07.2018 18:42

A to gowork chce kase za pakiet do usuwania komentarzy? Słabe!

Drukarz
@Julita 23.07.2018 18:42

Nie nie widzę poprawy.

Złodziej
@Pracujacy 23.07.2018 22:48

Płacisz tysiaka na rok i możesz usuwać komentarze do woli.

Drukarz
@Złodziej 28.07.2018 18:04

A na wypłaty brakuje.

Kasia

Sytuacja bardzo się poprawiła, wypłaty są teraz zawsze na czas, porawiła się organizacja i warunki pracy. Nei jest prawdą co wypisuje zazdrosna konkurencja i zwolnieni pracownicy, idzie ku lepszemu.

Karola
@Kasia 18.05.2018 19:22

I wtedy się obudziłaś, potwierdzam to co pisze lucky luke

Kasia
@Karola 22.05.2018 09:58

Byłych pracowników prosimy o nie wypowiadanie się w temacie.

Bufer
@Kasia 22.05.2018 17:15

To wlasnie byli pracownicy powinni sie wypowiadac by ostrzec przyszlych pracownikow o nie rentownej firmie lepiej juz nie bedzie,Zeby wyplynac na powieszchnie trzeba odbic sie od dna

Bufer
@Kasia 18.05.2018 19:22

HA ha ha!!!!!!

Gumiś

Jako że nie pracuję już w tej firmie wypowiem się obiektywnie porównując inne drukarnie robotą jak każda inna trzeba ją zrobić i Tyle z pieniedzmi nie miałem jakiegoś wiekszego problemu zdarzaja się poslizgi ale wyplacane pieniążki są zawsze z tym chaosem luckyluk i Karola to myślę że za dużo ma szefowa do ogarniecia i potrzebny jest tam kierownik który trzymał by tych ludzi za mordy bo gdyby obliczyć ile tam ludzie spędzają wychodzac np. Na papierosa to w miesiącu uzbierało by się dobrych kilka godzin które musi szefowa wypłacić

MW
@Gumiś 25.05.2018 06:51

Skoro szefowa nie ogarnia to może niech nie prowadzi drukarni bo widocznie nie ma ku temu kompetencji, inni szefowie drukarni jakoś sobie radzą, nie mają problemów z ludźmi, płaca uczciwie, nie muszą zastraszać odchodzących z pracy, dają uczciwe umowy, i nie uważają każdego kto odszedł za złodzieja i nieroba (ciebie Gumisiu też się to tyczy) a wypisywanie peanów na cześć tej firmy nie zmieni faktu że firma się kończy i każdy kto tam pracuje wie o czym mówię.

Aaa
@MW 25.05.2018 20:49

Ciekawe gdzie tak super jest. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

Człowiek pracy
@Gumiś 25.05.2018 06:51

Odezwał się ten co cały czas ściemniał, chodził na bajere do drukarzy na " stołówkę" gdzie godz go nie było na tel siedzial a robotę przekazywał zmiennikowi i w dodatku wychodził o 19 a wypisywał się do 22! Na ile okradles firmę? Ludzie nawet jeśli wychodzili na papierosa to robotę zrobili! A nie pół dniówki siedzenie na tel lub opowiadanie ludziom bajek!!! Bracia Grimm i Konopnicka to przy Tobie pikuś.

Oszukany
@Człowiek pracy 12.06.2018 15:09

Na razie to firma okrada mnie i innych pracowników i nie wypłaca kasy za nadgodziny, pracę w niedziele o ekwiwalencie za nie wykorzystany urlop. Wcale mi nie żal ze to pada. Podobno piec sprzedała, widocznie zakłada że do zimy jej już tam nie będzie. A ty człowieku pracy zobaczysz jak któregoś poniedziałku przyjdziesz i pocałujesz klamkę, o zaległej kasie będziesz mógł tylko pomarzyć.

Damian

Czy któryś z obecnych lub byłych pracowników firmy zechciałby podzielić się swoją opinią na temat Drukarni Diament? Jak aktualnie przedstawia się sytuacja w tym miejscu?

obecny pracownik

Wypłaty w ratach, handlowcy tylko podstawa na prowizje o ile są czeka się po parę miesięcy, umowy śmieciowe, zamiast terminowych wypłat- wypłata skapuje przez cały miesiąc, nie polecam.

Kasia
@obecny pracownik 23.05.2018 12:49

Proszę nie kłamać, skoro jest tak źle to dlaczego jeszcze tutaj pracujesz?

OP
@Kasia 23.05.2018 13:28

Na szczęście już niedługo.

lucky luke

W drukarni panuje chaos, wyplaty na raty, umowy śmieciowe

Bolo

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Petunia

99% pozytywnych opinii to opinie pisane przez właścicielkę, firma ma parę lat a zrezygnowało już ze współpracy z panią właścicielka dwóch wspólników i czterech kierowników produkcji. Odeszło albo zostało zwolnionych przeważnie przez widzimisię właścicielki dużo dobrych fachowców i lojalnych pracowników. Zarobki bardzo średnie jak na branże, podstawa na papierze reszta pod stołem, dziwne ze nikt jeszcze ZUSu nie zawiadomił. Warunki pracy nadają się do pipu, przerwy na posiłek przy maszynie albo w szatni. Nie szanuje się starych pracowników zostały resztki pierwszej załogi. Ciągły mobbing ze strony szefowej, praca w dużym stresie ciągłe zmiany decyzji. Niczego nie można zaplanować, pensje na raty. Zastraszanie pracowników nawet byłych. Nie polecam pracy w tej firmie.

Kasia
@Petunia 04.04.2018 15:49

Już ich nei ma bo to (usunięte przez administratora) i nieroby byli. Jak ktoś uczciwie pracuje to zarabia bardzo dobrze.

Tonik

Warto starać się o prace w firmie?

VV
@Tonik 25.03.2018 17:41

Zdecydowanie nie !!! Kołchoz, brak organizacji, brak szacunku dla pracownika.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Drukarnia Diament s.c.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Jerry

Nie polecam! ! ! W firmie panuje jeden wielki chaos.Nie skończysz jeszcze jednej roboty, a już masz robić 5 innych.W tej firmie są tylko nakazy, a człowiek nie ma żadnych praw.Kierownik nie szanuje człowieka I traktuje tak jak by człowiek był zerem I do niczego się nie nadawał. Bardzo nerwowa atmosfera , zarobki absurdalnie niskie.

Czas na zmiany.
@Jerry 04.01.2018 11:26

Czyli bez zmian, pytanie tylko co wy tam juszce robicie? Nadal wierzycie w kłamstwa mitomanki? ona jest niereformowalna.

Wlasnie odchodzacy
@Czas na zmiany. 05.01.2018 16:17

Coraz więcej ludzi się zwalnia lub szuka właśnie lepszej pracy. Reszta to zastraszeni ale i to sie zmienia. Zobaczymy kto zgadi ostatni swiatlo bo nikt juz nie chce pracowac na mercedesa i nowy dom wlascicielki.

Niepokorny
@Wlasnie odchodzacy 06.01.2018 16:39

Naprawdę? nikt już nie wierzy w opowieści o ,,jednym wózku,, i złych wspólnikach którzy oszukali. Nie rozumiem jak w dzisiejszych czasach można pracować w takiej firmie, skoro w normalnych firmach szukają pracowników za normalne pieniądze.

Jerry
@Niepokorny 07.01.2018 13:53

Zawsze jak ktos kradnie to robi z kogos innego zlodzieja, a teraz chodzaca uczciwosc zaprawiona promilami moze do woli okradac pracownikow na zusach, wyplatach. W koncu paliwo do mercedesa kosztuje.

kobieta pracujaca

Pracowałam w tej firmie przez dłuższy okres. Z perspektywy czasu za długi. Nadal pracuję w tej branży poligraficznej, z to różnicą, że nie muszę martwić się każdego miesiąca za co utrzymać rodzinę.

anonim

(usunięte przez administratora)

bufer

czy ktos sie zajmie ta drukarnia!!!!!!! to (usunięte przez administratora)!!!!niech w koncu cos zrobi PIP co za warunki!!! a i URZ.Skarbowy i ZUS !!!!!!!!

Pani A.

Polecam prace w tej drukarni, fajni ludzie, pensje srednie ale firma dopiero sie rozkręca, szacunek dla pracownika, polecam :)

Bufer
@Pani A. 22.09.2014 14:49

Pani A niech sie schowa i niech nie pisze glupot!!!!!

Stella

Czy jesteście przekonani, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? Nie ma idealnych firm, są lepsze lub gorsze okresy w działalności firmy i tyle.

bufer
@Stella 07.12.2017 12:40

jakos nie mozna a,,,,co dobra firma!!!!!?????kto ja poleci chyba nie ja!!!!!! syf gnoj i ubostwo!!!!!!! sniadanie w szatni razem z przepoconymi butami brak wody !!!!! a obowiazki wielkie

AP

ciagle zmiany pracownikow, mozna wyleciec przez pomowienie, zarobki na lewo tylko podstawa oficjalnie, powinien zainteresowac sie tym zus i us, brak poszanowania starych pracownikow, mobing, niskie stawki, nie polecam

Julita

Aktualnych ofert pracy brak @ja więc drukarnia nie przeprowadza teraz żadnej rekrutacji - tak wynika z Internetu. Ale zawsze warto poprosić innych użytkowników o informacje, może oni wiedzą czy da się na coś liczyć?

ja

Jakie są średnie zarobki zwykłego pracownika i czy drukarnia obecnie rekrutuje?

ja

Jakie są średnie zarobki zwykłego pracownika i czy drukarnia obecnie rekrutuje?

iog

Zazwyczaj ludzie sami nie odchodzą z firmy, bo jest umowa o pracę i niezłe zarobki

lll

Nieźle. Zwolnili od tak kilka osób.(fachowców)

gosia 123

Firma godna polecenia, wspaniali ludzie z pasją, fachowcy, rzetelni. Warto podjąć współpracę bo owocuje tylko pozytywnymi emocjami. POLECAM

pracownik

Firma ok, pensje w miare na czas, zdazaja sie lekkie poslizgi, nie ma problemu gdy trzeba cos sobie zalatwic, atmosfera ok, jak ktos jest dokladny i uczciwy wobec firmy nie ma na co narzekac.

poeta

Super firma, Miła atmosfera, płaca na czas i dobre stawki. POLECAM !!!

ODWAŻNY

(usunięte przez administratora) firma świetna, praca spoko, fajni ludzie i atmosfera. POLECAM !!!

Iza

Polecam ! Super pracodawca, fajna atmosfera !

Zostaw opinię o Drukarnia Diament s.c. - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Diament s.c.