Drukarnia Diament s.c.

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 197 ocen.

Drukarnia Diament s.c.
2 197

Opinie o Drukarnia Diament s.c.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Diament s.c.

Kasia

Sytuacja bardzo się poprawiła, wypłaty są teraz zawsze na czas, porawiła się organizacja i warunki pracy. Nei jest prawdą co wypisuje zazdrosna konkurencja i zwolnieni pracownicy, idzie ku lepszemu.

Bufer
@Kasia 18.05.2018 19:22

HA ha ha!!!!!!

Gumiś

Jako że nie pracuję już w tej firmie wypowiem się obiektywnie porównując inne drukarnie robotą jak każda inna trzeba ją zrobić i Tyle z pieniedzmi nie miałem jakiegoś wiekszego problemu zdarzaja się poslizgi ale wyplacane pieniążki są zawsze z tym chaosem luckyluk i Karola to myślę że za dużo ma szefowa do ogarniecia i potrzebny jest tam kierownik który trzymał by tych ludzi za mordy bo gdyby obliczyć ile tam ludzie spędzają wychodzac np. Na papierosa to w miesiącu uzbierało by się dobrych kilka godzin które musi szefowa wypłacić

Gumiś
@Człowiek pracy 12.06.2018 15:09

Nawet nie masz odwagi przyznać się do tożsamosci Człowieku pracy z resztą podejrzewam kim Pani jest i powiem żenada to nie moje nakłady były wiecznie spierdolone ? Hubert falcował po 140 ark zwyżki a gdy przeszło to przez takie fachowe wasze ręce to ja z oklejarki mialem 5 szt. Wiecej i mialem na tym ustawić trójnoż ja wykonywałem swoją robote dobrze i jeszcze musiałem poprawiac po was bo nawet okładki nie potrafiłyscie pożądanie zrobic a to strony a to bloki za duże nawet gdy obcinałem do wzoru który zrobiłyscie mało razy bloki sie rozklejały to co moja wina była takie z was fachowczynie a co do mojego szwendactwa trzeba było stanąć na krajarce gdy np. PRZYSZŁO do ciecia 18 palet 350 gr kredy w B1 ja swoja robotę zrobilem i z mojej strony nie było zwrotów takie są fakty trzeba popatrzeć w lustro i powiedziec sobie wprost że nawet kartki papieru nie umie Pani przykleić tyle w temacie

Damian

Czy któryś z obecnych lub byłych pracowników firmy zechciałby podzielić się swoją opinią na temat Drukarni Diament? Jak aktualnie przedstawia się sytuacja w tym miejscu?

obecny pracownik

Wypłaty w ratach, handlowcy tylko podstawa na prowizje o ile są czeka się po parę miesięcy, umowy śmieciowe, zamiast terminowych wypłat- wypłata skapuje przez cały miesiąc, nie polecam.

OP
@Kasia 23.05.2018 13:28

Na szczęście już niedługo.

lucky luke

W drukarni panuje chaos, wyplaty na raty, umowy śmieciowe

Bolo

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Petunia

99% pozytywnych opinii to opinie pisane przez właścicielkę, firma ma parę lat a zrezygnowało już ze współpracy z panią właścicielka dwóch wspólników i czterech kierowników produkcji. Odeszło albo zostało zwolnionych przeważnie przez widzimisię właścicielki dużo dobrych fachowców i lojalnych pracowników. Zarobki bardzo średnie jak na branże, podstawa na papierze reszta pod stołem, dziwne ze nikt jeszcze ZUSu nie zawiadomił. Warunki pracy nadają się do pipu, przerwy na posiłek przy maszynie albo w szatni. Nie szanuje się starych pracowników zostały resztki pierwszej załogi. Ciągły mobbing ze strony szefowej, praca w dużym stresie ciągłe zmiany decyzji. Niczego nie można zaplanować, pensje na raty. Zastraszanie pracowników nawet byłych. Nie polecam pracy w tej firmie.

Kasia
@Petunia 04.04.2018 15:49

Już ich nei ma bo to (usunięte przez administratora) i nieroby byli. Jak ktoś uczciwie pracuje to zarabia bardzo dobrze.

Tonik

Warto starać się o prace w firmie?

VV
@Tonik 25.03.2018 17:41

Zdecydowanie nie !!! Kołchoz, brak organizacji, brak szacunku dla pracownika.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Drukarnia Diament s.c.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Jerry

Nie polecam! ! ! W firmie panuje jeden wielki chaos.Nie skończysz jeszcze jednej roboty, a już masz robić 5 innych.W tej firmie są tylko nakazy, a człowiek nie ma żadnych praw.Kierownik nie szanuje człowieka I traktuje tak jak by człowiek był zerem I do niczego się nie nadawał. Bardzo nerwowa atmosfera , zarobki absurdalnie niskie.

Jerry
@Niepokorny 07.01.2018 13:53

Zawsze jak ktos kradnie to robi z kogos innego zlodzieja, a teraz chodzaca uczciwosc zaprawiona promilami moze do woli okradac pracownikow na zusach, wyplatach. W koncu paliwo do mercedesa kosztuje.

kobieta pracujaca

Pracowałam w tej firmie przez dłuższy okres. Z perspektywy czasu za długi. Nadal pracuję w tej branży poligraficznej, z to różnicą, że nie muszę martwić się każdego miesiąca za co utrzymać rodzinę.

anonim

(usunięte przez administratora)

bufer

czy ktos sie zajmie ta drukarnia!!!!!!! to (usunięte przez administratora)!!!!niech w koncu cos zrobi PIP co za warunki!!! a i URZ.Skarbowy i ZUS !!!!!!!!

Pani A.

Polecam prace w tej drukarni, fajni ludzie, pensje srednie ale firma dopiero sie rozkręca, szacunek dla pracownika, polecam :)

Bufer
@Pani A. 22.09.2014 14:49

Pani A niech sie schowa i niech nie pisze glupot!!!!!

Stella

Czy jesteście przekonani, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? Nie ma idealnych firm, są lepsze lub gorsze okresy w działalności firmy i tyle.

bufer
@Stella 07.12.2017 12:40

jakos nie mozna a,,,,co dobra firma!!!!!?????kto ja poleci chyba nie ja!!!!!! syf gnoj i ubostwo!!!!!!! sniadanie w szatni razem z przepoconymi butami brak wody !!!!! a obowiazki wielkie

AP

ciagle zmiany pracownikow, mozna wyleciec przez pomowienie, zarobki na lewo tylko podstawa oficjalnie, powinien zainteresowac sie tym zus i us, brak poszanowania starych pracownikow, mobing, niskie stawki, nie polecam

Julita

Aktualnych ofert pracy brak @ja więc drukarnia nie przeprowadza teraz żadnej rekrutacji - tak wynika z Internetu. Ale zawsze warto poprosić innych użytkowników o informacje, może oni wiedzą czy da się na coś liczyć?

ja

Jakie są średnie zarobki zwykłego pracownika i czy drukarnia obecnie rekrutuje?

ja

Jakie są średnie zarobki zwykłego pracownika i czy drukarnia obecnie rekrutuje?

iog

Zazwyczaj ludzie sami nie odchodzą z firmy, bo jest umowa o pracę i niezłe zarobki

lll

Nieźle. Zwolnili od tak kilka osób.(fachowców)

gosia 123

Firma godna polecenia, wspaniali ludzie z pasją, fachowcy, rzetelni. Warto podjąć współpracę bo owocuje tylko pozytywnymi emocjami. POLECAM

pracownik

Firma ok, pensje w miare na czas, zdazaja sie lekkie poslizgi, nie ma problemu gdy trzeba cos sobie zalatwic, atmosfera ok, jak ktos jest dokladny i uczciwy wobec firmy nie ma na co narzekac.

poeta

Super firma, Miła atmosfera, płaca na czas i dobre stawki. POLECAM !!!

ODWAŻNY

(usunięte przez administratora) firma świetna, praca spoko, fajni ludzie i atmosfera. POLECAM !!!

Iza

Polecam ! Super pracodawca, fajna atmosfera !

pracownik

Po moim doświadczeniu 2 letniej współpracy z ta firma nie mam żadnych zastrzeżeń . Dalej pracuje i nie mam zamiaru odchodzić. Pracownicy spoko,biuro tez ok.

mały

Ogólnie polecam w porównaniu z firmami gdzie pracowałem naprawde spoko.

pracownik

polcam prace, atmosfera fajna, fajni ludzie, normalne traktowanie pracownika

B...

Praca spoko, jak to w drukarni, zarobki mogą byc jak na firmę która jest świeżo na rynku, ludzie spoko jak dla mnie OK

anonim

(usunięte przez administratora)

Pani G.

(usunięte przez administratora) Jak dla mnei firma jest OK, jest to nowa firma i jak to na początku bywają różne sytuacje, ja pracę polecam jak ktoś pracuje a nie obija sie to nie ma zadnych problemów, podwyzka tez sie trafi.

Zostaw opinię o Drukarnia Diament s.c. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Diament s.c.