Meble Deko

Sękocin Stary

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 57 ocen.

Meble Deko
4 57 6 1

Opinie o Meble Deko

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownikk

Zarobki są bardzo dobre. Wiadomo, że od czegoś trzeba zacząć ale można liczyć z biegiem stażu pracy na podwyżki. Ogólnie w ogłoszeniach o pracy zawsze dokładnie jest napisane jakie obowiązki oraz od jakiej stawki się zaczyna. Co do dodatków do pensji jest to premia od sprzedaży :)

opinia pracownika

Jestem zadowolona z pracy w tej firmie. Atmosfera jest miła. Obowiązki są jasno określane. Płaca zawsze na czas. Uczciwa firma.

Aneta

@Klaudia, w jaki sposób Meble Deko docenia Twoją pracę? Czy możesz liczyć na system premiowy w tej firmie lub pakiet benefitów pozapłacowych? Mógłbyś innym użytkowników udzielić informacji tego typu? Te czynniki są również bardzo ważne dla osób, które poszukują informacji o tym pracodawcy przed decyzją o aplikowaniu do niego.

Klaudia

Pracuję w firmie Deko Meble krótko, bo dopiero miesiąc. Jest to moja pierwsza praca w branży meblowej, więc jest sporo nowych informacji, gdy czegoś nie wiem to pytam o to szefową lub bardziej doświadczonych ode mnie pracowników i ZAWSZE dostaję odpowiedź, nawet jeśli moje pytanie jest banalnie proste. Kamery na salonach oczywiście są, ale podsłuchy? Ktoś się chyba za dużo filmów naoglądał.. Grafik układają sobie pracownicy i dogadują się między sobą, w każdej chwili można coś w nim zmienić. Co do ogólnej pracy... Jest w porządku, nie mam żadnych problemów. Praca jest spokojna, lekka, obowiązki oczywiście są, w końcu to PRACA, ale po wykonaniu ich mamy cały dzień tak naprawdę wolny, nie ma problemu z tym, aby coś poczytać, zjeść, czy obejrzeć. Szczerze to odpoczywam w pracy bardziej niż w domu. Rozmawiać przez telefon jak najbardziej można o ile nie trwa to kilka godzin, ale NIGDY nie rozmawiamy przy kliencie i tak jest wszędzie, nie tylko w Deko! Zarobki mi odpowiadają, jeszcze zanim zaczęłam pracę wiedziałam ile będę zarabiać i co będzie należeć do moich obowiązków, więc nie rozumiem pretensji innych o to, że im stawka nie odpowiadała skoro zaczynając pracę byli powiadomieni o wszystkim. Kilka słów o Szefowej. To naprawdę spoko kobieta. Nie zdarzyło się jeszcze, aby Szefowa dzwoniła do mnie z pretensjami. Jest wyrozumiałą osobą, więc jeśli mamy jakiś problem w pracy czy nawet poza pracą to Szefowa wszystko zrozumie i stara się pomóc. Jeśli ktoś nie jest w porządku wobec Szefowej to niech nie liczy na to, że ona będzie w porządku. Pozdrawiam, K. :)

Klaudia
@Klaudia 19.05.2018 12:53

Dodam jeszcze, że Szefowa, gdy daje nam jakieś zadanie to ZAWSZE robi to w formie prośby i ZAWSZE dziękuje za wykonanie tego,nie jest szefem typu "Masz zrobić to i tamto, w tej chwili". Jest naprawdę w porządku!

Tymon

Może zacznijcie doceniać pracę w firmie?

Sylwia

Witam, pracuje w tej firmie Deko Meble około półtorej roku, to co wy tu piszecie to śmiech na sali, wydaje mi się ze opinie negatywne piszą osoby które odeszły z firmy przez własną głupotę lub lenistwo.... co do samej pracy, praca jest bezstresowa - jeśli tylko wypełnisz swoje obowiązki, robisz co chcesz, wiadomo czasem pracy jest więcej, ale później luz, prace trzeba umieć sobie organizować, stawki na początek od 12-14zł za godzine, i jest to stawka na początek, kto wykazuje się chęciami do pracy dostanie podwyżkę, sama taką dostałam po 8 miesiącach pracy nie pytając szefowej, sama mi ją dała!! umowe o pracę też mam na czas nieokreślony - da sie? da!! co do obowiązków, każdy je ma, w każdej pracy, płacą nam za to ze wykonujemy swoje obowiązki starannie i na czas, co do samej szefowej, jestem zadowolona z tego jak mnie jako pracownika traktuje, nie jestem szarą myszką jak w biedronce na kasie, mam swoje pomysły, których zawsze wysłucha, potrzebuje porady czy pomocy, zawsze pomoże, Szefowa Monika nie lubi jak się ją okłamuje, lub olewa prace, mając salony na terenie Polski, też założyłabym monitoring aby wiedzieć co sie dzieje w mojej firmie... no ludzie co sie z wami dzieje.... jesli ktoś wam zwróci uwagę to wystarczy przyjąć do wiadomości, nikt nie robi tego z złości, lecz aby wszystko było jak należy, w firmie są dziewczyny które pracują naprawdę długo, tylko dlatego ze dobrze wykonują swoją prace i są z niej zadowolone... aaa i jeszcze co do wiedzy, jak pracownik ma sprzedawać meble skoro nie ma o nich pojęcia? wystarczy dwa-trzy dni pouczyć się, poczytać, i od razu obsługa klienta jest o wiele lepsza! Oczernianie firmy czy P.Moniki nie jest w porządku, a robią to osoby którym nie chciało sie pracować, lub myslały że będą miec płacone za siedzenie na dupce! pozdrawiam hejterów i zyczę wszystkim miłej pracy w innej firmie :)

pracownik
@Sylwia 14.05.2018 14:40

Pracuję prawie 2,5 roku i pracuje mi się dobrze z resztą już wcześniej wypowiadałam się tutaj na temat pracy - od tego czasu nic się nie zmieniło :)

Kumpel

Moja koleżanka pracuje w tej firmie i nie jest specjalnie zadowolona. Zarobki- średnie, premia za sprzedaż to jakieś kpiny bo są to kwoty groszowe. Odnośnie umowy o pracę to prędko się jej nie dostaje o ile się dostaje.. Atmosfera niby ok bo podobno pracują same dziewczyny ogólnie młody zespół. Ale co do kamer i przyjazdu szefowej jak w komentarzu wyżej to stuprocentowa racja. Jak dostaje informację że przyjedzie szefowa wpada w stres nie wie w co ręce włożyć bo wszystko wtedy musi być perfekcyjnie ustawione i nie może pojawić się ani jeden pyłek kurzu gdziekolwiek. Kamery- podobno rzeczywiście szefowa non stop je obserwuje i potrafi dzwonić zwracając uwagę o pierdoły. Mało tego, nie może rozmawiać przez swój własny telefon w pracy bo jeśli akurat w tym momencie szefowa chciałaby się z nią skontaktować to jest afera.. Jeśli wejdzie do sklepu ktoś znajomy to musi rozmawiać szeptem bo są podsłuchy.. Moim zdaniem za takie pieniądze nie warto..

a
@Kumpel 04.08.2016 18:14

o tuż to, pracowałam tam więc przekonałam się na własnej skórze, że to wszystko to prawda. Stres , stres i jeszcze raz stres i napięta atmosfera. Według mnie to wszystko nie jest warte tych zarobków- które, wcale nie są duże, a premia od sprzedaży faktycznie jest bardzo licha.

Ola
@Kumpel 04.08.2016 18:14

12-14 zł za godzinę do ręki to aż tak mało ? Proszę Cię. Widocznie nie znasz realiów pracy w handlu i stawek zaczynających się od 8 zł brutto i progów sprzedaży nie do wyrobienia od których zaczynają się jakieś premie... Tak się składa, że w meblach siedzę odkąd skończyłam szkołę i zarobki wyglądają dużo, dużo gorzej w innych firmach. Co do umowy o pracę - widocznie koleżanka, która się zatrudniła o nią nie zabiegała. Są dziewczyny, które mają umowę o pracę, a są takie, które pracują na zleceniu, bo tak wolą. Każdy salon ma grafik porządków i po prostu trzeba się go trzymać, ja nigdy nie sprzątałam w amoku przed szefową, a tym bardziej nie wiem czego tu się bać ... ? Pani Monika nie gryzie, zwraca uwagę jak ma powód - jak każdy szef ! Ja rozmawiam przez telefon w pracy, nie miałam jeszcze ani jednej sytuacji w której nie dało się do mnie przez to dodzwonić - może gdybym rozmawiała dwie godziny no to już rozumiem, ale i tak większość spraw załatwiamy przez internet. W którym miejscu pracy mogą kogokolwiek odwiedzać znajomi na kawę czy pogaduszki ...? Od tego są kawiarnie poza godzinami pracy. Trochę słaby argument jak nie żaden.

Kumpel
@Ola 12.08.2016 18:07

Ola może Tobie odpowiada taka praca więc nie dziwię się opinii. Moja koleżanka nie ma 14 na godzinę a pracuje tam już bardzo długo i nie ma umowy o pracę. Zabawne jest to co piszesz że niektóre dziewczyny wolą umowę zlecenie, przecież w dzisiejszych czasach praca na takiej umowie to zero przyszłości. To praca wyłącznie dla studentów na dorobienie sobie. Może nie wiem jakie są stawki w handlu ale umowę o pracę w dobrym sklepie dostajesz najpóźniej po 3 miesiącach. Odnośnie rozmów telefonicznych to masz chyba jakieś względy u szefowej a co do odwiedzin znajomych to nie chodziło mi o kawę czy pogaduszki tylko o zwykłą życiową sytuację typu ktoś musi ci przynieść do pracy klucze do mieszkania czy coś do jedzenia musi zachowywać się sztucznie i grać rolę klienta zainteresowanego meblami bo za chwilę jest telefon że przyjmujesz znajomych. Ty jesteś zadowolona z tej pracy i to w jaki sposób to przedstawiasz samego mnie zachęca do aplikowania tam :) ale znam też drugą stronę medalu która nie jest już taka kolorowa.

aa
@Kumpel 15.08.2016 11:20

Jak ktoś chce to niech próbuje swoich sił w meble deko, ale niech na starcie o wszystko pyta i żąda wszystkiego na piśmie. ( usunięte przez administratora ) Kumpel o swojej znajomej pisze prawdę, pracowałam tam i realia dokładnie tak wyglądały. Praca godna polecenia osobom, które lubią chodzić jak w zegarku. Widzę, że powyżej właścicielka straszyła osobę, która wyraziła swoją opinię, a przecież to forum po to jest- aby wyrażać swoją opinię o danym pracodawcy... także proszę nie zastraszać

obiektywny
@aa 16.08.2016 13:22

Każda praca ma plusy i minusy, kto nie spróbuje ten się nie dowie czy coś mu odpowiada czy nie. Zarobki są dobre. Praca dobra dla młodych osób, które chcą pracować i się uczyć. Pójście na rozmowę o prace nic nie kosztuje, a warto się dowiedzieć jak to wygląda na prawdę. Rozmowa kwalifikacyjna nie polega tylko na odpytywaniu pracownika i sprawdzaniu czy jest dobrym kandydatem, ale również po to aby potencjalny kandydat mógł dopytać o szczegóły pracy. W ogłoszeniach o pracę, zawsze są podawane obowiązki, godziny pracy oraz zarobek. Mało w którym ogłoszeniu od razu jest podawany zarobek.

obiektywny
@aa 16.08.2016 13:22

Każda praca ma plusy i minusy, kto nie spróbuje ten się nie dowie czy coś mu odpowiada czy nie. Zarobki są dobre. Praca dobra dla młodych osób, które chcą pracować i się uczyć. Pójście na rozmowę o prace nic nie kosztuje, a warto się dowiedzieć jak to wygląda na prawdę. Rozmowa kwalifikacyjna nie polega tylko na odpytywaniu pracownika i sprawdzaniu czy jest dobrym kandydatem, ale również po to aby potencjalny kandydat mógł dopytać o szczegóły pracy. W ogłoszeniach o pracę, zawsze są podawane obowiązki, godziny pracy oraz zarobek. Mało w którym ogłoszeniu od razu jest podawany zarobek.

Ola
@Kumpel 15.08.2016 11:20

Widzisz, odpowiada mi taka praca, bo jest właśnie mało stresująca, terminy nie gonią i organizujesz sobie pracę jak chcesz, najważniejsze jak sobie ją rozplanujesz. Nie wiem czy wiesz jak teraz wygląda praca na umowie zlecenie, sporo się zmieniło. I tak, wolę pracować na umowie zlecenie, bo nie muszę wyrobić całego etatu żeby porządnie zarobić - ile jestem w pracy, tyle mam zapłacone, a to dla mnie jest bardzo wygodne. Co do dostawania umowy o pracę po 3 miesiącach w byle jakim sklepie nie jest to prawdą. Nie mam żadnych względów u szefowej na rozmowy telefoniczne... jak potrzebuje to rozmawiam, NIGDY nikt mi uwagi nie zwrócił, bo nie rozmawiam przez telefon godzinami plus nie olewam przy tym klientów. Mój mąż odwiedzał mnie kilkakrotnie w czasie pracy - podrzucał mi jedzenie czy koszulkę firmową, a to właśnie raz zdarzyło mi się nie mieć kluczy do domu i też u mnie był. Ale był tylko po to, a nie żeby opowiedzieć jak minął mu cały dzień i gadać ze mną pół dnia - też nikt nigdy złego słowa na to nie powiedział... Nie piszę swojej opinii żeby kogoś zachęcić, nie mam z tego żadnego interesu. Po prostu wkurza mnie to, że ktoś wypisuje czy opowiada rzeczy mijające się z prawdą.

Ola
@aa 16.08.2016 13:22

Jeśli myślisz, że jestem tą zastraszoną osobą przez szefową, to bardzo się mylisz :-) Jestem po prostu zadowolonym pracownikiem, wiem, że to ciężko zrozumieć, że ktoś lubi to co robi. Ale na prawdę nie przychodzę do pracy za karę, a wręcz odwrotnie.

nie polecam
@Ola 01.09.2016 18:31

Ola, a dlaczego z góry zakładasz , że ktoś tu wypisuje jakieś kłamstwa??? szefowa Ci kazała? z doświadczenia wiem, że tak. Pracowałam tam i mam zupełnie inne zdanie o tym pracodawcy, nie polecam ... praca stresująca, szefowa siedzi na kamerach non stop, pisze jak coś się nie podoba lub dzwoni, nie może być nic nie po jej myśli. Wywiera to na pracownikach tak duży stres, że czasami motali się w swoich obowiązkach ze strachu, że zaraz o coś się przyczepi, a jak odwiedzała salon to wszystkie musiałyśmy stać na baczność w szeregu i byłyśmy przepytywane z cen mebli i ich funkcji. Ja tak odbieram tego pracodawcę i nie próbuj narzucać mi i innym swoich odczuć, bo nikt tu nie kłamie, nie po to jest to forum!! z resztą z tego co czytałam powyżej to nie tylko ja mam takie odczucia!

osoba
@obiektywny 23.08.2016 16:40

Bardzo mądrze ktoś napisał

Ola
@nie polecam 02.09.2016 11:55

Nikt mi nie kazał kłamać, a już tym bardziej nikt mnie nie namawiał żebym cokolwiek tutaj napisała. Tylko mam skrajnie inne odczucia do Twoich i aż nie wierzę, że pracowałaś w tej samej firmie co ja obecnie... O przepytywaniu z cen i funkcji akurat byłam poinformowana na samym początku - w ogłoszeniu jak wół było napisane, że jest to praca dla osób z łatwością zapamiętywania, więc nie rozumiem dlaczego tak mocno Ci to przeszkadza ? To praktycznie jeden, największy wymóg - znanie asortymentu, który sprzedajesz plus dbanie o niego na ekspozycji. Tyle. Śmiać mi się chcę jak czytam, że stałaś na baczność w rządku, pełna stresu jak szefowa przyjechała, bo była u mnie w zeszłym tygodniu i przywiozła pizzę i pierwsze co to poprosiła żebym się częstowała. Nie było żadnego przepytywania i sprawdzania, a spędziłam z nią trochę ponad godzinę.

Marta
@Kumpel 04.08.2016 18:14

No i w końcu ktoś tu prawdę mówi!!!!!! Porozmawiajmy z pracownikami którzy tam pracowali, a nie z tymi którzy pracują !!!!!!

Miros
@nie polecam 02.09.2016 11:55

pisze na GG i dzwoni do pracownika na telefon prywatny , bo swoich tel firmowych niema na salonach!!!!!!!!

Marta

Podejrzane i to bardzo dlaczego p.anonim ma usunięte wszystkie opinie oooooo ciekawe czemu? Osoby które chcą pracować w firmie DECO proszę o zagłębienie się bardziej o warunki zatrudnienia i prowizje .OPIŃ jest mnóstwo na ten temat, ale nie od obecnych pracowników.

Aneta

@pracownik, nie znalazłam w sieci aktualnych ofert pracy w Meble Deko. Może znane są Ci przypuszczalne terminy otwarcia nowych rekrutacji w tej firmie? Jeżeli wiesz coś na ten temat, to bardzo Cię proszę o zamieszczenie informacji na tym forum. Będą one zdecydowanie wzięte pod uwagę przez osoby chcące się u tego pracodawcy zatrudnić.

Aneta

@pracownik, czy miałaś szansę negocjowania warunków zatrudnienia na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy to, co widnieje na ogłoszeniu nie podlega żadnym negocjacjom? Zachęcam Cię do uzupełnienia Twojego wpisu o te informacje, mogą okazać się istotne dla innych użytkowników tego forum.

pracownik
@Aneta 06.04.2018 11:33

Nie próbowałam negocjować bo warunki oferowane mi odpowiadały :) uważam, że zawsze można podjąć próbę negocjacji.

Aneta

@Katarzyna, rozumiem, że nie jesteś zadowolona ze środowiska, w którym pracujesz na co dzień w Meble Deko. Wspomniałaś jednak w swojej opinii o prowizji. Jakie jeszcze warunki zatrudnienia są proponowane przez tego pracodawcę na rozmowie kwalifikacyjnej. Informacje, które na tym forum zdecydujesz się zamieścić mogą okazać się interesujące i przydatne dla osób, które aktualnie poszukują pracy.

pracownik
@Aneta 09.03.2018 13:14

Już w ogłoszeniu o pracę są szczegółowe warunki pracy wraz z proponowaną stawką. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej każdy pyta o to co go jeszcze interesuje. Warunki pracy różnią się w zależności od ogłoszenia. Firma posiada kilka salonów w całej Polsce jeżeli ktoś czyta dokładnie ogłoszenia o pracę to znajdzie wszelkie potrzebne informacje.

pracownik
@Aneta 09.03.2018 13:14

A co do środowiska w pracy to nie narzekam. Na co dzień ma się styczność z dziewczynami, które pracują na danym salonie. Nie jest to korporacja w której pracuje sporo ludzi z którymi ma się styczność codziennie. Jakie relacje ułożymy sobie w pracy z koleżankami/kolegami to zależy od nas samych. Ja pracuję prawie 2,5 roku i jestem zadowolona.

Administrator

Powiedzcie co się dzieje teraz w Meble Deko? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam starać się o miejsce pracy?

pracownik
@Administrator 04.03.2018 08:54

Pracuje się dobrze. Jeżeli ktoś lubi kontakt stały z ludźmi to praca idealna. Jasne, że warto. Dobrze płacą, wymagania są ale to jak w każdej pracy. Jeżeli nie spróbujesz to nie przekonasz się jak jest.

Aneta

@pracownica, to chyba dobrze o Meble Deko świadczy jeżeli do każdego swojego pracownika podchodzi indywidualnie. Jak wygląda atmosfera, która towarzyszy Ci codziennie w miejscu pracy? W jaki sposób pracodawca docenia swoich pracowników?

pracownica
@Aneta 31.01.2018 18:39

Atmosfera jest miła. Każdy każdemu stara się pomóc i współpracować ze sobą. W pracy jest system premii. Jeżeli jesteś dobrym sprzedawcą to jesteś w stanie uzyskać fajną premię dodatkowo jeżeli się wykazujesz w pracy to zbiegiem czasu możesz liczyć na podwyżkę.

Aneta

@pracownica, jesteś zadowolona ze swojego zatrudnienia w Meble Deko. Piszesz, że do Twojego stanowiska pasują osoby kreatywne. Czy firma docenia w jakiś sposób za ich kreatywność? Jak wygląda kwestia awansów u tego pracodawcy i systemu premiowego? Jeżeli występuje, to od czego zależy jego przyznawanie w Meble Deko?

pracownica
@Aneta 30.01.2018 01:38

Tak, warunki są w porządku. Z biegiem czasu i zdobywanego doświadczenia w tej firmie można liczyć na podwyżkę i docenienie pracodawcy. Podejście do każdego pracownika jest indywidualne więc nie można tego w żaden sposób sklasyfikować. Ja polecam pracodawcę.

Aneta

@znowu mnie usuniecie? jak długo pracowałeś w Meble Deko? rozumiem, że w miejscu pracy nie odpowiadała Ci atmosfera. Mógłbyś dodać do swojej wypowiedzi kilka słów o formie zatrudnienia w oparciu, o którą współpracowałeś z tą firmą?

pracownica
@Aneta 22.12.2017 19:54

Pracuję w tej firmie od ponad 2 lat. Atmosfera mi odpowiada i mówiąc szczerze jestem zadowolona z pracy oraz wynagrodzeń. Forma zatrudnienia też jest uczciwa. Praca polega głównie na obsłudze klientów, pracy na komputerze i utrzymywaniu porządku i czystości na salonie. Polecam osobą młodym, otwartym i kreatywnym.

anonim

(usunięte przez administratora) nie polecam

Aneta

@znowu mie usuniecie? każda opinia na tym forum jest ważna nieważne czy jest negatywna czy pozytywna. Jeżeli zauważyłeś brak jakiejś swojej opinii lub kogoś innego to znaczy, że została zarchiwizowana przez administratora forum, ponieważ naruszyła postanowienia regulaminu. Możesz się z nim zapoznać wchodząc w podany przeze mnie link: https://www.gowork.pl/regulamin Posty dodawane przez użytkowników nie mogą być obraźliwe, zawierać słów niecenzuralnych itp. Muszą rzetelnie opisywać firmę jako pracodawcę, aby osoby, które chciałyby się zatrudnić, np. w Meble Deko mogły w tym miejscu poczytać o interesujących je kwestiach na temat pracy w firmie.

Marta

Pracuję w tej firmie od ponad roku i jestem bardzo zadowolona ze wszystkich aspektów, wynagrodzenie-na czas, szkolenie-profesjonalne,pytania-masz kilka możliwości,zawsze można zadzwonić do szefowej lub spytać pomocny zespół.Obowiązki są w pracy jasno określone, jak je wykonasz możesz dowolnie spożytkować czas, nie każdy ma predyspozycje do tego aby pracować z Klientem, jeżeli ktoś nie czuje się na siłach nie powinien w ogóle startować na takie stanowisko jak sprzedawca i tyle w temacie. Osobiście bardzo polecam!:)

Milena

Pracuję w salonie Meble Deko od 2 lat, praca w miłej atmosferze, kontakt z ludźmi to coś co bardzo lubię, tak jak napisała koleżanka Magda po wykonaniu obowiązków mamy czas dla siebie:) Oczywiście grafik same ustalamy wiec z dniem wolnego również nie ma problemu. Umowa o pracę, kontakt z klientem, nagrody, konkursy, szkolenia, oraz miłe pomocne koleżanki to same plusy Polecam!

Obecny Pracownik

Warunki pracy, system pracy i wynagrodzenie w porządku. Profesjonalne szkolenie oraz fajna atmosfera. Polecam.

Magda

Pracuję w DEKO od ponad roku. Wynagrodzenie zawsze jest terminowo. Grafik jest elastyczny, nikt nie ingeruje w to jak go sobie ułożymy. Same decydujemy kiedy i ile pracujemy co jest dużym plusem. Po wykonaniu obowiązków mamy czas dla siebie, który możemy dowolnie spożytkować . Oprócz tego organizowane są konkursy z nagrodami oraz szkolenia w malowniczych lokalizacjach połączone z integracją pracowników.

Pracownica

Ja w tej firmie pracuję parę lat i nie mogę narzekać (gdyby miało być inaczej, to już by mnie tu nie było). Obowiązki oczywiście są, jak w każdej pracy przecież, wynagrodzenie w terminie, dodatkowe szkolenia, z grafikiem (wszelkie wolne, urlopy) nigdy nie było problemów.

Izydor

Ponieważ chciałbym pracować w firmie to rozpytywałem i wiem, że mają dobrą opinię jako pracodawca. A jeśli komuś nie odpowiada taka praca może ją zmienić i nie musi tak się męczyć piszą jakieś żale

Klaudia

Jestem bardzo zadowolona z pracy w Meblach Deko. Przyjemna atmosfera pracy. Współpracownicy bardzo wyrozumiali i chętni do pomocy. W pracy można się ciągle rozwijać i nabywać nowych umiejętności - co jest ważne aby nie popaść w rutynę. Firma prowadzi bardzo profesjonalne szkolenia. Wypłata zawsze na czas. Naprawdę mogę polecić.

Olaa

Pracuję w meble deko od ponad pół roku i naprawdę nie mam na co narzekać! Wynagrodzenie zawsze na czas a jeżeli sprawy losowe się potoczą tak a nie inaczej, że pieniądze potrzebne są wcześniej szefowa nie robi żadnych problemów i chętnie pomoże. Atmosfera w pracy jest bardzo miła i wiadomo że nie zawsze jest super ale jak się robi wszystko co trzeba i wykazuje minimum wysiłku to nasza praca jest owocnie nagradzana. Moim zdaniem dużym plusem jest wielki nacisk na wyszkolenie pracownika i sprawianie, że jego wiedza będzie wystarczająca by zadowolić najbardziej wymagającego klienta. Naprawdę bardzo się cieszę, że Deko zechciało mnie mieć w swojej ekipie.

Aneta

@Juliadalej pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń. Jakie warunki zatrudnienia/benefity oferuje firma Meble Deko?

Julia

Pracuje w tej firmie od niedawna, ale jestem zadowolona. Praca przyjemna i pieniądze zawsze na czas . Z tego co wiem to inne dziewczyny z którymi pracuję też są zadowolone.

edfg

faktycznie nie ma teraz takich ofert pracy o jakich Wy tutaj piszecie więc nie wiem skąd są tutaj takie informacje na te ten temat w gole mi się wydaje ze od marca nic nowego od nich się nie pojawiło

obiektywny

Spowodowane jest to różnymi czynnikami, jedni muszą trochę popracować, żeby uznać czy im praca odpowiada czy nie. Normalne jest to, że w każdej pracy są dane wymagania, jeżeli ich się nie spełnia to pracodawca szuka kogoś kto je spełni. To jest normalna rzecz w każdej pracy. Jednym coś odpowiada innym nie. Jak komuś coś nie pasuje to się zwalnia i szuka innej pracy także jak dla mnie normalne jest to, że co jakiś czas firma poszukuje nowych pracowników. Oczywiste jest również to, że jednym dany charakter pracy odpowiada, a innym nie.. :) :)

anonim

(usunięte przez administratora)

obiektywny

Oni nie mają salonu w Krakowie, to są Salony Meblowe z wypoczynkami skórzanymi. Młody zespół, a w każdej firmie jest rotacja, po prostu jak mniejsza firma to bardziej się to w oczy rzuca. A z tego co mi wiadomo to niektóre dziewczyny pracują tam po kilka dobrych lat, także nie może być, aż tak źle :) Jak to mówią, wszędzie lepiej i dobrze tam gdzie Cię nie ma...

Zostaw opinię o Meble Deko - Sękocin Stary

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Deko