Meble Deko

Sękocin Stary

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 49 ocen.

Opinie o Meble Deko

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Deko

Aneta

@pracownik, czy miałaś szansę negocjowania warunków zatrudnienia na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy to, co widnieje na ogłoszeniu nie podlega żadnym negocjacjom? Zachęcam Cię do uzupełnienia Twojego wpisu o te informacje, mogą okazać się istotne dla innych użytkowników tego forum.

pracownik
@Aneta 06.04.2018 11:33

Nie próbowałam negocjować bo warunki oferowane mi odpowiadały :) uważam, że zawsze można podjąć próbę negocjacji.

Aneta

@Katarzyna, rozumiem, że nie jesteś zadowolona ze środowiska, w którym pracujesz na co dzień w Meble Deko. Wspomniałaś jednak w swojej opinii o prowizji. Jakie jeszcze warunki zatrudnienia są proponowane przez tego pracodawcę na rozmowie kwalifikacyjnej. Informacje, które na tym forum zdecydujesz się zamieścić mogą okazać się interesujące i przydatne dla osób, które aktualnie poszukują pracy.

pracownik
@Aneta 09.03.2018 13:14

A co do środowiska w pracy to nie narzekam. Na co dzień ma się styczność z dziewczynami, które pracują na danym salonie. Nie jest to korporacja w której pracuje sporo ludzi z którymi ma się styczność codziennie. Jakie relacje ułożymy sobie w pracy z koleżankami/kolegami to zależy od nas samych. Ja pracuję prawie 2,5 roku i jestem zadowolona.

Administrator

Powiedzcie co się dzieje teraz w Meble Deko? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam starać się o miejsce pracy?

pracownik
@Administrator 04.03.2018 08:54

Pracuje się dobrze. Jeżeli ktoś lubi kontakt stały z ludźmi to praca idealna. Jasne, że warto. Dobrze płacą, wymagania są ale to jak w każdej pracy. Jeżeli nie spróbujesz to nie przekonasz się jak jest.

Aneta

@pracownica, to chyba dobrze o Meble Deko świadczy jeżeli do każdego swojego pracownika podchodzi indywidualnie. Jak wygląda atmosfera, która towarzyszy Ci codziennie w miejscu pracy? W jaki sposób pracodawca docenia swoich pracowników?

pracownica
@Aneta 31.01.2018 18:39

Atmosfera jest miła. Każdy każdemu stara się pomóc i współpracować ze sobą. W pracy jest system premii. Jeżeli jesteś dobrym sprzedawcą to jesteś w stanie uzyskać fajną premię dodatkowo jeżeli się wykazujesz w pracy to zbiegiem czasu możesz liczyć na podwyżkę.

Aneta

@pracownica, jesteś zadowolona ze swojego zatrudnienia w Meble Deko. Piszesz, że do Twojego stanowiska pasują osoby kreatywne. Czy firma docenia w jakiś sposób za ich kreatywność? Jak wygląda kwestia awansów u tego pracodawcy i systemu premiowego? Jeżeli występuje, to od czego zależy jego przyznawanie w Meble Deko?

pracownica
@Aneta 30.01.2018 01:38

Tak, warunki są w porządku. Z biegiem czasu i zdobywanego doświadczenia w tej firmie można liczyć na podwyżkę i docenienie pracodawcy. Podejście do każdego pracownika jest indywidualne więc nie można tego w żaden sposób sklasyfikować. Ja polecam pracodawcę.

Aneta

@znowu mnie usuniecie? jak długo pracowałeś w Meble Deko? rozumiem, że w miejscu pracy nie odpowiadała Ci atmosfera. Mógłbyś dodać do swojej wypowiedzi kilka słów o formie zatrudnienia w oparciu, o którą współpracowałeś z tą firmą?

pracownica
@Aneta 22.12.2017 19:54

Pracuję w tej firmie od ponad 2 lat. Atmosfera mi odpowiada i mówiąc szczerze jestem zadowolona z pracy oraz wynagrodzeń. Forma zatrudnienia też jest uczciwa. Praca polega głównie na obsłudze klientów, pracy na komputerze i utrzymywaniu porządku i czystości na salonie. Polecam osobą młodym, otwartym i kreatywnym.

anonim

(usunięte przez administratora) nie polecam

Aneta

@znowu mie usuniecie? każda opinia na tym forum jest ważna nieważne czy jest negatywna czy pozytywna. Jeżeli zauważyłeś brak jakiejś swojej opinii lub kogoś innego to znaczy, że została zarchiwizowana przez administratora forum, ponieważ naruszyła postanowienia regulaminu. Możesz się z nim zapoznać wchodząc w podany przeze mnie link: https://www.gowork.pl/regulamin Posty dodawane przez użytkowników nie mogą być obraźliwe, zawierać słów niecenzuralnych itp. Muszą rzetelnie opisywać firmę jako pracodawcę, aby osoby, które chciałyby się zatrudnić, np. w Meble Deko mogły w tym miejscu poczytać o interesujących je kwestiach na temat pracy w firmie.

Marta

Pracuję w tej firmie od ponad roku i jestem bardzo zadowolona ze wszystkich aspektów, wynagrodzenie-na czas, szkolenie-profesjonalne,pytania-masz kilka możliwości,zawsze można zadzwonić do szefowej lub spytać pomocny zespół.Obowiązki są w pracy jasno określone, jak je wykonasz możesz dowolnie spożytkować czas, nie każdy ma predyspozycje do tego aby pracować z Klientem, jeżeli ktoś nie czuje się na siłach nie powinien w ogóle startować na takie stanowisko jak sprzedawca i tyle w temacie. Osobiście bardzo polecam!:)

Milena

Pracuję w salonie Meble Deko od 2 lat, praca w miłej atmosferze, kontakt z ludźmi to coś co bardzo lubię, tak jak napisała koleżanka Magda po wykonaniu obowiązków mamy czas dla siebie:) Oczywiście grafik same ustalamy wiec z dniem wolnego również nie ma problemu. Umowa o pracę, kontakt z klientem, nagrody, konkursy, szkolenia, oraz miłe pomocne koleżanki to same plusy Polecam!

Obecny Pracownik

Warunki pracy, system pracy i wynagrodzenie w porządku. Profesjonalne szkolenie oraz fajna atmosfera. Polecam.

Magda

Pracuję w DEKO od ponad roku. Wynagrodzenie zawsze jest terminowo. Grafik jest elastyczny, nikt nie ingeruje w to jak go sobie ułożymy. Same decydujemy kiedy i ile pracujemy co jest dużym plusem. Po wykonaniu obowiązków mamy czas dla siebie, który możemy dowolnie spożytkować . Oprócz tego organizowane są konkursy z nagrodami oraz szkolenia w malowniczych lokalizacjach połączone z integracją pracowników.

Pracownica

Ja w tej firmie pracuję parę lat i nie mogę narzekać (gdyby miało być inaczej, to już by mnie tu nie było). Obowiązki oczywiście są, jak w każdej pracy przecież, wynagrodzenie w terminie, dodatkowe szkolenia, z grafikiem (wszelkie wolne, urlopy) nigdy nie było problemów.

Izydor

Ponieważ chciałbym pracować w firmie to rozpytywałem i wiem, że mają dobrą opinię jako pracodawca. A jeśli komuś nie odpowiada taka praca może ją zmienić i nie musi tak się męczyć piszą jakieś żale

Klaudia

Jestem bardzo zadowolona z pracy w Meblach Deko. Przyjemna atmosfera pracy. Współpracownicy bardzo wyrozumiali i chętni do pomocy. W pracy można się ciągle rozwijać i nabywać nowych umiejętności - co jest ważne aby nie popaść w rutynę. Firma prowadzi bardzo profesjonalne szkolenia. Wypłata zawsze na czas. Naprawdę mogę polecić.

Olaa

Pracuję w meble deko od ponad pół roku i naprawdę nie mam na co narzekać! Wynagrodzenie zawsze na czas a jeżeli sprawy losowe się potoczą tak a nie inaczej, że pieniądze potrzebne są wcześniej szefowa nie robi żadnych problemów i chętnie pomoże. Atmosfera w pracy jest bardzo miła i wiadomo że nie zawsze jest super ale jak się robi wszystko co trzeba i wykazuje minimum wysiłku to nasza praca jest owocnie nagradzana. Moim zdaniem dużym plusem jest wielki nacisk na wyszkolenie pracownika i sprawianie, że jego wiedza będzie wystarczająca by zadowolić najbardziej wymagającego klienta. Naprawdę bardzo się cieszę, że Deko zechciało mnie mieć w swojej ekipie.

Aneta

@Juliadalej pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń. Jakie warunki zatrudnienia/benefity oferuje firma Meble Deko?

Julia

Pracuje w tej firmie od niedawna, ale jestem zadowolona. Praca przyjemna i pieniądze zawsze na czas . Z tego co wiem to inne dziewczyny z którymi pracuję też są zadowolone.

edfg

faktycznie nie ma teraz takich ofert pracy o jakich Wy tutaj piszecie więc nie wiem skąd są tutaj takie informacje na te ten temat w gole mi się wydaje ze od marca nic nowego od nich się nie pojawiło

obiektywny

Spowodowane jest to różnymi czynnikami, jedni muszą trochę popracować, żeby uznać czy im praca odpowiada czy nie. Normalne jest to, że w każdej pracy są dane wymagania, jeżeli ich się nie spełnia to pracodawca szuka kogoś kto je spełni. To jest normalna rzecz w każdej pracy. Jednym coś odpowiada innym nie. Jak komuś coś nie pasuje to się zwalnia i szuka innej pracy także jak dla mnie normalne jest to, że co jakiś czas firma poszukuje nowych pracowników. Oczywiste jest również to, że jednym dany charakter pracy odpowiada, a innym nie.. :) :)

anonim

(usunięte przez administratora)

obiektywny

Oni nie mają salonu w Krakowie, to są Salony Meblowe z wypoczynkami skórzanymi. Młody zespół, a w każdej firmie jest rotacja, po prostu jak mniejsza firma to bardziej się to w oczy rzuca. A z tego co mi wiadomo to niektóre dziewczyny pracują tam po kilka dobrych lat, także nie może być, aż tak źle :) Jak to mówią, wszędzie lepiej i dobrze tam gdzie Cię nie ma...

obiektywny

Zawsze jest szkolenie za nim pracownik zostaje sam na Salonie.... Jak nie jest się czegoś pewnym Szefowa lub dziewczyny z innych salonów zawsze służą pomocą. Polecam każdemu kto jest otwarty na kontakt z ludźmi i nie jest dla niego problemem nauka nowych rzeczy..

obiektywny

Zawsze jest szkolenie za nim pracownik zostaje sam na Salonie.... Jak nie jest się czegoś pewnym Szefowa lub dziewczyny z innych salonów zawsze służą pomocą. Polecam każdemu kto jest otwarty na kontakt z ludźmi i nie jest dla niego problemem nauka nowych rzeczy..

Karola

Zgadzam się z Olą.... Poza tym jak ktoś jest leniem i uważa, że wypłata należy mu się za obijanie się w pracy, to niech lepiej siedzi w domu i nie narzeka na każdego pracodawcę po kolei. Strasznie mnie denerwuje fakt, ze wypowiadają się tutaj osoby, które albo w ogóle nie pracowały u nas albo rezygnowały po 1 dniu bo wymagano od nich znajomości asortymentu co jest logiczne - jak coś sprzedajesz to musisz wiedzieć co masz w ofercie! Ja pracuje w Deko już od 1,5 roku i nie narzekam. Grafik ustalamy sobie same, wiem ile zarobię w danym miesiącu... Jak jest dobry miesiąc to z prowizji można wyciągnąć drugą wypłatę . Są organizowane konkursy, paczki świąteczne..... Na prawdę nie wiem na co tu narzekać? Co do szefowej to nie mogę złego słowa powiedzieć. Jasne że musi od nas wymagać bo inaczej byłby bałagan , ale uważam że jest miłą osobą i jeżeli jest się w stosunku do niej w porządku, to nie ma żadnych problemów z dogadaniem się z szefową w każdej kwestii. Pozdrawiam załogę DEKO oraz szefową :) P.S W DEKO PRACUJĄ ŚWIADOMI LUDZIE, MAJĄCY SWOJE WŁASNE ZDANIE, KTÓRE W POWYŻSZEJ OPINII ZOSTAŁO WYRAŻONE

anonim

(usunięte przez administratora)

obiektywny

W ogłoszeniu na dany salon jest zawsze dokładnie napisane ile się dostaje za godzinę pracy, obowiązki itd

anonim

(usunięte przez administratora)

zainteresowany
@:( 26.08.2016 12:55

a możesz powiedzieć dla czego ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kumpel

Na umowie o pracę najniższa krajowa na rękę wynosi około 1400 a na zleceniu w tej firmie trzeba się nieźle nagimnastykować żeby tyle wyciągnąć.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ola

Wcale nie pracuję dłużej - taką miałam stawkę w ogłoszeniu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ola

Dokładnie, tyle ile było podane w ogłoszeniu.

Kumpel

Moja koleżanka pracuje w tej firmie i nie jest specjalnie zadowolona. Zarobki- średnie, premia za sprzedaż to jakieś kpiny bo są to kwoty groszowe. Odnośnie umowy o pracę to prędko się jej nie dostaje o ile się dostaje.. Atmosfera niby ok bo podobno pracują same dziewczyny ogólnie młody zespół. Ale co do kamer i przyjazdu szefowej jak w komentarzu wyżej to stuprocentowa racja. Jak dostaje informację że przyjedzie szefowa wpada w stres nie wie w co ręce włożyć bo wszystko wtedy musi być perfekcyjnie ustawione i nie może pojawić się ani jeden pyłek kurzu gdziekolwiek. Kamery- podobno rzeczywiście szefowa non stop je obserwuje i potrafi dzwonić zwracając uwagę o pierdoły. Mało tego, nie może rozmawiać przez swój własny telefon w pracy bo jeśli akurat w tym momencie szefowa chciałaby się z nią skontaktować to jest afera.. Jeśli wejdzie do sklepu ktoś znajomy to musi rozmawiać szeptem bo są podsłuchy.. Moim zdaniem za takie pieniądze nie warto..

Ola
@nie polecam 02.09.2016 11:55

Nikt mi nie kazał kłamać, a już tym bardziej nikt mnie nie namawiał żebym cokolwiek tutaj napisała. Tylko mam skrajnie inne odczucia do Twoich i aż nie wierzę, że pracowałaś w tej samej firmie co ja obecnie... O przepytywaniu z cen i funkcji akurat byłam poinformowana na samym początku - w ogłoszeniu jak wół było napisane, że jest to praca dla osób z łatwością zapamiętywania, więc nie rozumiem dlaczego tak mocno Ci to przeszkadza ? To praktycznie jeden, największy wymóg - znanie asortymentu, który sprzedajesz plus dbanie o niego na ekspozycji. Tyle. Śmiać mi się chcę jak czytam, że stałaś na baczność w rządku, pełna stresu jak szefowa przyjechała, bo była u mnie w zeszłym tygodniu i przywiozła pizzę i pierwsze co to poprosiła żebym się częstowała. Nie było żadnego przepytywania i sprawdzania, a spędziłam z nią trochę ponad godzinę.

Zostaw opinię o Meble Deko - Sękocin Stary

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Deko