Kayser Automotiwe Systems
2 94 6 1

Opinie o Kayser Automotiwe Systems

zakochana

Jak robi kariere pani K z blekitnego sei cos tam smierdzi linia 9.10

Jakub
@zakochana 29.11.2018 15:05

Twój wpis jest bardzo niespójny i trudny do zrozumienia dla osoby, która nie pracuje w firmie Kayser Automotiwe Systems. Mogłabyś sprecyzować, co chciałaś przekazać swoim komentarzem? Może pracowałaś w tym miejscu i będziesz w stanie napisać, jaka atmosfera panuje w tej firmie? Nowo zatrudnione osoby mogą liczyć na pomoc i wsparcie pozostałych pracowników? Odpowiedz, będę wdzięczny.

Albumin
@Jakub 30.11.2018 14:13

A co cie to obchodzi i tak nie pracujesz w Kayser, nie zamiwrzasz i nie wiesz o co chodzi. Po co ciągnieciecie za język . Gowork wam za to płaci? Dajcie spokój.

Marta

@Zbyszek, dlaczego pracownicy nie chcieli skorzystać z możliwości pracy na innym dziale w firmie Kayser Automotiwe Systems? Często zdarzają się takie sytuacje, że dochodzi do przestoju w firmie i pracownik zmuszony jest iść na bezpłatny urlop?

Zbyszek
@Marta 16.10.2018 10:48

Pierwszy raz jest taka sytuacja. Pracownicy nie zgodzili się bo ten dział im nie odpowiadał.

Jakub
@Zbyszek 16.10.2018 22:24

W takim wypadku, co dokładnie robią pracownicy zatrudnieni w firmie Kayser Automotiwe Systems skoro na ich dziale twierdzisz, że obecnie nie ma pracy? Są jakieś przewidywania, kiedy wszystko może wrócić do normy?

Myszka.pl????

Adam. Nic się nie zarabia. Nie ma pracy więc Pravownicy wysyłani są na urlopy mimo tego że ich nie mają..a jeżeli n i e mają to zawsze może posiedzieć w domu na bezpłatnym. Co tam ze n i e będziesz miał zapłaconego kredytu ważne że biurowi mają kase.4 brygadowki zamieniane są na 3 zmiany.A więc morał z tego taki ze jak my nie mamy roboty to tym bardziej Ty????????????????

Zbyszek
@Myszka.pl???? 12.10.2018 19:13

Pracownicy działów na których jest kilkudniowy przestoj otrzymali propozycje przejścia na ten czas na inny dział i nikt nie był zainteresowany.

Myszka.pl???
@Zbyszek 14.10.2018 10:44

Były osoby zainteresowane ale stanowiska były już zajęte.A na bezpłatny nikt nie pójdzie bo jest to nie zgodne z kodeksem pracy.

Adam
@Myszka.pl???? 12.10.2018 19:13

jak nie ma pracy skoro szukają i do jakości i inżyniera produkcji? to jakieś przejściowe postoje czy dzieje się tam źle i nie warto aplikować. Chodzi o to że mam dobrą prace teraz i nie chce pogarszać sobie życia, a ta oferta zainteresowało mnie bo jest bliżej domu.

Rumi
@Adam 14.10.2018 21:16

chwilowe postoje, czasami tak jest że chwilami spada sprzedaż samochodów, ale z czasem wróci wszystko do normy.

Adam

Dzień dobry. Szukam pracy w dziale zapewnienia jakości. Niedawno było ogłoszenie i zamierzam wysłać cv. Jak się zarabia w tej firmie na stanowisku specjalisty?

Marta

@Taaaa, Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu. Dodatkowo jest niezwiązana z pracą w firmie Kayser Automotiwe Systems oraz jest niesmaczna, dlatego, proszę, abyś wypowiadał się tylko i wyłącznie na temat. Jeżeli masz informację na temat pracy w firmie Kayser Automotiwe Systems to przedstaw, co wiesz na ten temat.

Marta

@Myszka, chciałabym poznać szczegóły tej wycieczki. Była ona organizowana przez firmę kayser automotiwe systems dla wszystkich zatrudnionych pracowników? Czy tylko osoby chętne, które wcześniej się zgłosiły, wzięły w niej udział? Proszę przedstaw więcej szczegółów.

Taaaa
@Marta 27.09.2018 13:26

A mi taka jedna z tatuażami z działu ppa obciagala w tym czasie dobra jest

Marta

@Myszka.pl????, o czym piszesz? Firma kayser automotiwe systems organizowała w ostatnim czasie jakąś wycieczkę na mecz do miejscowości, którą przedstawiłeś w komentarzu? Była to jakaś forma integracji pomiędzy pracownikami? Napisz, co takiego wydarzyło się w związku z tym.

Myszka
@Marta 21.09.2018 08:28

No wydarzyło się. Wycieczka doszła do skutku.Jedziemy i bawimy się!!!! :)

Myszka.pl????

Szok!!! Wycieczka z firmy na mecz do Kłodzka!!!! ALE JAZDA!!!

Marta

@anonymous, jestem moderatorką tego forum, bezstronną obserwatorką wymiany zdań, opinii i komentarzy na temat omawianej w danej chwili firmy. Czuwam również nad tym, aby wątek forum był prowadzony w odpowiednim tonie wypowiedzi. Myślę, że dalsza dyskusja nad moją osobą nie ma sensu, ponieważ wątkiem przewodnim tego tematu są informacje na temat pracy w firmie kayser automotiwe systems, dlatego wróćmy do meritum wątku. Czy ktoś z Was ma jeszcze jakieś informacje, które mogą być pomocne dla osób przeglądających ten wątek? Jak obecnie pracuje się w firmie kayser automotiwe systems?

anonymous

@Marta przecież bezinteresownie nie wypisujesz tutaj postów. Jeżeli jest prawdą, jak napisałaś, że nie jesteś zatrudniona w Kayser Automotive Systems - to kogo reprezentujesz? Piszesz, że chciałabys pomóc osobom, które przeglądają ten wątek znaleźć merytoryczne i potwierdzone informacje na temat pracy w tej firmie. Ok rozumiem ale robisz to z dobroci serca, czy raczej ktoś Tobie za to płaci?

Marta

@Bogusia, dziękuję za odpowiedź. Jeżeli możesz to napisz jeszcze, czy w okresie zimowym również zdarzają się sytuacje, że firma kayser automotiwe systems wprowadza dodatkowe przerwy swoim zatrudnionym pracownikom? Jest to praktykowane podobnie, jak w sezonie letnim? @Pracownik Bator, nie jestem zatrudniona w firmie kayser automotiwe systems a tym bardziej nie jestem "kretem". Jestem tu, aby pomóc osobom, które przeglądają ten wątek znaleźć merytoryczne i potwierdzone informacje na temat pracy w tej firmie. Każdy Wasz wpis jest pomocny, dla osób, które rozważają zatrudnienie u tego pracodawcy, dlatego tak pieczołowicie zachęcam do wypowiedzi.

Marta

@Myszka, a jak wyglądają przerwy w okresie zimowym? Czy firma kayser automotiwe systems dba o odpowiednie nagrzanie pomieszczeń, aby pracownicy w trakcie zimowych mrozów mieli odpowiednie warunki do wydajnej pracy? Przedstaw, jak to wygląda w tym okresie.

Bogusia
@Marta 20.08.2018 12:18

Na WTR na szczęście nie ma problemu z ogrzaniem pomieszczenia, same maszyny mocno grzeją i dlatego też latem jest tam tak gorąco. Zimą na innych działach 2 długie rękawy, bluza to podstawa niestety...

Pracownik Bator
@Marta 20.08.2018 12:18

Jestem ciekawy po co tyle informacji ? Nie jest pani czasami kretem w tej firmie ? Wypytuje się każdego to niech zadzwoni do firmy i zapyta jak jest !!!!

Bogusia
@Pracownik Bator 20.08.2018 21:53

Myślę, że Pani Marta pracuje dla gowork.pl ????

Marta
@Bogusia 20.08.2018 15:06

To dlaczego nie przeniesiecie się na Wtr?

Marta

@Myszka????, jest to reakcja firmy na wysokie temperatury, które obecnie panują na zewnątrz? Rozumiem, że firma kayser automotiwe systems zakupiła wodę każdemu zatrudnionemu pracownikowi? Ilu minutowa jest ta dodatkowa przerwa? Zachęcam do uzupełnienia przedstawionych informacji.

Myszka
@Marta 14.08.2018 08:57

Przerwa jest 15min.a woda dla każdego. Wczoraj było chlodniej więc przerwy nie było.

Myszka????

O...no nie wierzę.. Wprowadzono drugą przerwę i kupili wodę w butelkach za 60gr...

Pracownik
@Myszka???? 09.08.2018 16:16

Dobrze, że w ogóle coś zrobili, bo nie musieli!!! Inne firmy pracowały jak zawsze, zero zmian ze względu na wysokie temp.

Marta

@Bogusia, czy pracownik, który jest zatrudniony w firmie kayser automotiwe systems może z powodzeniem nabyć umiejętności teoretyczne i praktyczne, które mogą w przyszłości przydać się na rynku pracy? Firma zapewnia taki rozwój pracownikom? Przedstaw, jak to wygląda.

Nora

Praca w firmie to jakiś koszmar Teraz tylko się liczą normy nie jakość tylko ilość A wypłata no cóż kiepska o podwyżkach można zapomnieć co do kierowników hm potrafią tylko rządzić i ustawiać pracowników i trzeba robić szybko co dzień jak się wchodzi do firmy słyszy się norma norma norma brak słów najlepsi'pracownicy odchodząc nie dziwię się a Ukraina więcej praw ma Panie z Ukrainy do pracy nie przyjechały tylko na wakacje ich normy nie obowiązują zrobią coś źle my wychodzimy najgorzej nam sie obrywa oni pracować nie muszą my musimy stroje robocze co to jest to też nie obowiązuje przerwa no cóż 15 minut zależy dla kogo upały brak klimatyzacji są wiatraki gdzie nic one nie dają zależy na jaki dział się trafi bo na wtryskarkach tam patelnia skwar więc pracę w firmie odradzam pięknie mówią a rzeczywistość jest inna pozdrawiam ????????

Bogusia
@Nora 31.07.2018 18:31

Masz rację niestety, przerwa to na pewno nie obiadowa i ledwo co starcza na śniadanie a przy 12h pracy przysługują 2 po 15min. UK są zatrudnieni na "innych, lepszych" warunkach i nie są zupełnie odpowiedzialni za to co produkują. W te upały najlepiej jakby pojawiła się inspekcja pracy, podejrzewam, że można na WTR teraz paść na twarz! I to przy 12h pracy.. Do tego grube ciuchy, które tak jak pisałaś, nie obowiązują uk. Ja z tej pracy lubiłam tylko ludzi z brygady (Polaków oczywiście) i to był jedyny plus!

Myszka.pl????

Przerwa obiadowa?? Błagam!!! Może znajdziesz czas żeby iść do ubikacji jeżeli będziesz (usunięte przez administratora) jak szalona...! A przerwa śniadaniowa trwa 15min jeżeli kompy działają tak jak powinny bo jezeli nie to stoisz i stoisz no no wybić się musisz a twój cenny czas ucieka jak szalony...

Marta

@Bogusia, a jak przedstawia się kwestia, jeżeli chodzi o godziny pracy na stanowisku, które zajmowałaś w firmie kayser automotiwe systems? System pracy był 8 lub 10 godzinny? W trakcie dnia można było liczyć na przerwy obiadowe? Przedstaw, proszę, jak to wyglądało w Twoim przypadku.

anonymous

Jakie są realne zarobki jako zwykły szary pracownik?

Bogusia
@anonymous 24.07.2018 08:21

Ja pracując na WTR, gdzie masz dodatek za 4 brygadyowke miałam średnio 2200-2300 na rękę. Z nadgodzinami można wyciągnąć naprawdę fajną wypłatę, ale nie ukrywam, że praca jest ciężka.

Marta

@anonymous, rozważasz podjęcie pracy w firmie kayser automotiwe systems? Poczyniłeś, już może jakieś kroki odnośnie aplikacji do pracy w tej firmie? Napisz, proszę, jakie doświadczenie posiadasz w tej branży.

Marta

@Keep calm Just dolitl, możesz sprecyzować co konkretnie chciałeś przekazać swoim komentarzem? Twoja wypowiedź jest w jakiś sposób związana z pracą w firmie kayser automotiwe systems? Przyjąłeś ciekawą formę przedstawiania swojego zdania w formie wiersza, jednak proszę Cię o jaśniejszą wypowiedź w tym temacie.

Keep calm Just dolitl

Panie krawat nie bądź na spotkaniach taki chwat nie krzycz nie drzyj się jak stare gacie przecie reprezentatywnie działać macie... Na nic jęki krzyki żale.. Jakiś skutek? Keine czyli null choć regulator dałeś na full.. Po co my pytamy szczerze krzyk jak w puszczy dzikie zwierzę...nawet echo milczy skrycie chcąc ustąpić troglodycie....niech wypowie się spokojnie a nie ryczy jak na wojnie bo nam trzeba w ciszy działać skupić się i temat zbadać a nie tylko w nerwy wpadać. STOP. tu kropka niech wystarczy taka zwrotka. Bo to prośba do rozumu by w zwojach swych pogrzebał a nie problem innym sprzedał. Jak chcesz krzyczeć jedź se w las tam gdzie nie ma wszystkich nas. Krzycz i skacz.. w drzewo kopnij... Może wyrwij coś po drodze.... Przypal troszkę tej konopii co to daje więcej luzu... Myśl.... Pracuj... I się śmiej... Just like that...by the Way...

Marta

@Anka, może warto skontaktować się bezpośrednio z działem HR firmy kayser automotiwe systems? Albo po prostu złożyć swoją aplikację? Rozmowa kwalifikacyjna będzie dla Ciebie okazją do zadania wszystkich ważnych pytań. Czy złożyłaś już swoją aplikację do firmy? Czy posiadasz jakieś wcześniejsze doświadczenie?

Anka

Mam pytanie odnośnie pracy w księgowości czy kadrach jaka panuje atmosfera? Warto aplikować czy dać sobie spokój?

Marta

@Pracownik Bator, pytałam wcześniej czy inni pracownicy w kayser automotiwe systems mają podobne zdanie do Twojego? Rozumiem, że krytycznie oceniasz sposób zarządzania przez Kierownika Produkcji. Może warto zaproponować własne rozwiązania? Na prawdę nie widzisz żadnych szans na poprawę tej sytuacji lub wdrożenie własnych pomysłów? Firmy powinny wsłuchiwać się w wartościowe opinie, niektóre z nich mogą przełożyć bezpośrednio na lepsze wyniki.

Marta

@Pracownik Bator, dobrze, że nie podałeś nazwisk, ponieważ złamałbyś regulamin forum. Na forum GoWork.pl nie podajemy danych osobowych pracowników. Nie odpowiedziałeś na moje pytania dotyczące firmy kayser automotiwe systems. Czy próbowaliście rozmawiać na ten temat w szerszym gronie? Atmosfera w pracy jest bardzo ważna, czasami szczera rozmowa potrafi szybko uzdrowić sytuację.

Pracownik Bator
@Marta 27.05.2018 17:06

@Marta nie idzie rozmawiać w szerszym gronie ponieważ kierownictwo jak i dyrekcja ma nas w poważaniu. Zadaj proszę jeszcze raz te pytania.

Marta

@Jajko, Twoje opinie o firmie kayser automotiwe systems są oparte wyłącznie na hasłach. Czy możesz uzasadnić swoje negatywne zdanie? Rozumiem, że Twoje zastrzeżenia budzi sposób zarządzania przez kierownika produkcji? Czy próbowaliście rozmawiać na ten temat w szerszym gronie. Dlaczego według Ciebie odchodzą pracownicy? Czy inne osoby mają podobne zdanie do Twojego?

Pracownik Bator
@Marta 21.05.2018 10:29

Zależy o którym kierowniku @Jajo mówi. Nie będę mówił po nazwiskach bo obydwaj są siebie warci ???? plus do tego mądre uczone z OF-7 które myślą że że stoperem w ręku są boginiami ????

anonymous

aktualnie poszukiwany: tradycyjnie od lat kierownik Działu Montażu i nowość: kierownik Produkcji. Ale wymagania takie same na obydwa stanowiska. Niezły cyrk w tym Batorowie...

Jajko
@anonymous 02.05.2018 21:24

Jak tak dalej pójdzie to faktycznie kierownik produkcji będzie potrzebny, bo ten co jest obecnie nie ma jaj... Dział się sypie, ludzie odchodzą a on NIC, KOMPLETNY BRAK REAKCJI!

Nemo

Praca fatalna, małe zarobki premi brak. Obiecują podwyżkę której nie ma. Ciągle tylko się słyszy że brak wyrobionej normy..

Asia

Jak to jest z tymi zmianami ? Jak jest 1 i 3 mają niby wolne to ci co mają nocki to ida już pierwszego na zmianę i kończą ja drugiegi mają czy zaczynają wtedy 30 .04 a kończą ja 1 ?

Zostaw opinię o Kayser Automotiwe Systems - Batorowo

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kayser Automotiwe Systems