Cocomo

Zakopane

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 53 ocen.

Opinie o Cocomo

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cocomo

Karolina

@sandra dlaczego nie polecasz? Powiedz coś o tym więcej. Czy ktoś pracuje aktualnie i mógłby powiedzieć jakie są zarobki? Zostawiając informacje pomagacie tym co chcą przyjąć się do pracy.

sandra

bardzo nie polecam, omijać z daleka

345

@as no to dobrze swiadczy o firmie i wiaodmo ze jest tez dobra przeciez inaczej nie mieliby tylu klientow

michal

Dodam tylko ze to bylo w zakopanym

pati

nie polecam .przede wszystkim zarobki sporo sie roznia od tego co bylo na rozmowie atmosfera wcale nie taka przyjemna .pracowalam wiec wiem

Lola

A tak z innej beczki, nie wiem czy komuś przyda się ta informacja, ale ja zawsze chciałam mieszkać gdzieś nad morzem i okazuje się, że w tej firmie można zmieniać miejsce zamieszkania i jeszcze korzystać z mieszkań służbowych i dzięki temu mieszkam w końcu nad morzem, także ta firma na prawdę daje możliwości :)) Piszę to bo może ktoś o tym nie wie a miał takie plany jak ja :)

abi 1994

Cichy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ładnie to zazwane :P hihihi podoba mi się wyrażona popinia a przynajmniej mnie nie obrażono :) Jestem tancerka i tylko tancerka , za jakakolwiek inna prace moge wyleciec takie sa zasady i każda z Nas je bardzo dobrze zna. Jesli jakas chce coś wiecej to zegnamy pomyliła miejsca pracy. Szef bardzo pilnuje tej zasady i tancerki sa tylko tancerkami zadnymi paniami sprzatającymi ani dziw..... Jesli macie ochotę to sprawdzić to przejdzcie sie na piwo i sprobujcie sami namowic dziewczyne gwarantuje ze sie nie uda o ile z hukiem nie wylecicie za skladanie propozycji . WIęc bardzo proszę nie mylcie klubu gogo z dziewczynami tańczącymi na rurze i burdelu :) Dziękuję :)

rekruterka

powiedzcie mi dlaczego tak wątpicie w zarobki i jaki cel miałybyśmy my rekruterki kłamać was co do nich ? I tak wszystko wyszło by na jaw i tylko strata czasu nasza wasza i szkoleniowca. Podajemy zawsze wynagrodzenie takie jakie faktycznie dziewczyny dostają bez dodawania sobie czegokolwiek bo nie ma po co i tak sa fajne jak na polski rynek pracy. Nie wierzycie pogadajcie z dziewczynami które pracują i zarabiają takie pieniądze.

Kaja

Dokładnie zarobki nie porównywalne,ja zostałam w Krakowie, zawsze chciałam mieszkać w tym mieście, a na rozmowie rekruterka powiedziała, że nie tylko na szkoleniu ale i jak będę pracowała zapewnią mi mieszkanie, aż jestem w szoku, ze tak dbają o pracownika, teraz oczywiście stać mnie spokojnie na własny pokój i duużo więcej ;P

Ewcia

Dziewczyny nie mogą ściemniać na rozmowach, bo później nikt by nie chciał pracować gdyby informacje były sprzeczne. Zarobki są naprawdę wysokie dlatego ludzie nie zwalniają się z takiej pracy a nie robią nic innego niż w innych klubach.

elka

Ja na razie jestem na szkoleniu, ale jest spoko i dopytywałam dziewczyn rzeczywiście laski- rekruterki w sensie nie ściemniały kasa jest zajefajna, mam nadzieje, że od przyszłego tygodnia zacznę zarabiać ten kajs :P

Natka

czy do cocomo są przyjmowane dziewczyny ponizej osiemanstego roku zycia? wygladam na troche wiecej, a wlasnie po wakacjach nie wracam do szkoly tylko szukam jakiejs dobrze platnej pracy. pomozcie jak wiecie Hej poniżej 18 lat możesz pracować jako promotorka na poczatku tak jak ja pracuje :). Zarabiam okolo 5tys miesięcznie pracując 5 dni w tyg po 7 godzin wiec nie ma opcji tyle zarobić w innej pracy. Praca spoko teraz siedzę na urlopie i szykuję się do wyjazdu na wakcje na wyspy karaibskie zawsze chciałam tam pojechać ale nigdy nie miałam na to pieniędzy . Polecam zawsze możesz popracować do 18 a pozniej zmienic na barmanke czy kelnerę choć myśle ze nie zmienisz jak wypłaty zaczniesz dostawac :P

szkolenie

wlasnie jestem na skzoleniu w krk... ogólnie dziewczyny spoko. Jestesmy tu w 6, jest wesolo, troche sie uczymy karty, bylysmy tez na Wawelu a dzisiaj idziemy zobaczyc klub ;D troszke jestem przestraszona ale bardziej ciekwawa!!!!! dam wam znac jak bylo, bo zanim zdecydowalam sie na szkolenie to tez czytalam forum wiec bedee dawac wam info co i jak

Abi

Kasa jest super, a praca jak praca, nie różni się znacznie od pracy w innych lokalach, jestem w szoku jakie mega zainteresowanie tematem i klubem weszłam z ciekawości :)) spoko chciałam napisać, że mi też się podoba praca hehe

justin

Ja zdecydowałam się na pracę w klubie bo byłam bardzo ciekawa jak wygląda praca i jak jest w środku :)) Okazało sie ,ze w klubie jest fantastyczny wystrój a do tego atmosfera jest rewelacyjna :) Pracuje jako Barmanka i nie zamieniłabym na żadne inne stanowiska ani miejsca pracy ! :)

ola

chyba z poczatku kazda z nas miała obawy nowa zupełnie inna branza jeszcze szkolenie w innym miescie hmmm. Nie uwierze ze sie nie bałyście na początku że nie miałyście obaw? Sama je miałam jak jechałam do Krakowa rece mi sie trzesły co tam zastanę . Teraz smieje sie z tego czego sie bałam ? :) Pracuje jako rekruterka i ze swojego doświadczenia wiem ze dobrze wszystko wyjasnic potencjalnej kandydatce zeby nie miała żadnych obaw.Praca jest naprawdę dająca dużo satysfakcji i fajne zarobki.Warto czasem postawić wszystko na jedną kartę i zaryzykować. Kwoty które my podajemy na rozmowie czy piszą tu dziewczyny są średnia jaka zarabiająi mówię poważnie nie raz wypłacałm im takie kwoty. Oczywiście decyzja zawsze należy do Was ale nie warto marnować mozliwości .

pracownik
@ola 29.07.2014 10:28
chyba z poczatku kazda z nas miała obawy nowa zupełnie inna branza jeszcze szkolenie w innym miescie hmmm. Nie uwierze ze sie n...

Ja osobiście jestem zadowolona ;) Zarabiam fajna kwotę, moge sie sama utrzymac, wreszcie nie prosze rodzicow o pomoc tylko stałam sie odpowiedzialna. Niesamowite uczucie!

michal
@cocomo girl 30.07.2014 12:45
pracowalam w roznych restauracjach i nawet kfc, kiedys natrafilam na ogloszeni kelnerki, poszłam na rozmowe i okazalo sie ze to...

Witam bylem ostatnio w tym clubie mila obsluga strasznie drogo ale takie uroki tego miejsca. Dziewczyny sympatyczne i ladnie tancza. Apropos dziewczyn szukam kontaktu do jednej z nich ma na imie Kinga. Spedzilem z nia cala noc teraz 12 grudnia. Jesli jest ktos w stanie dac mi jakis namiar na nia bede bardzo wdzieczny.

witold1994

moja opinia na temat cocomo zakopane dno dno dno , panowie odradzxam chyba że maciee za dużo kasy . Nie warto dać chodźby zlamane 5 zł zapłacicie a nie dostaniecie nic w zamian

sara

Hej ;)) Ja pracuje jako selekcjonerka w tym klubie,fajna praca decyduje o tym kto może a kto nie wchodzić to klubu, także praca dla mnie wymarzona, fajna ekipa w naszym klubie, miałam wcześniej szkolenie,więc wiedziałam co dokładnie będę robiła i dla mnie na prawdę spoko;)

sara

Ja osobiście jestem zadowolona z pracy i warunków ,które oferuje firma. Szczerze to nie wiem gdzie mogłabym zarobić tyle ile w Cocomo :) Branża na poczatku jest trochę szokująca ,ale później człowiek się przyzwyczaja i klub nocny to dla mnie miejce takie samo jak restauracja :P Poza tym pracuję jako Barmanka i mój zakres obowiązków ani strój nie różni się niczym od pracy na tym stanowisku w innym miejscu.

Karol 48

Ja w 3 miesiące wyszłem z długów które bym musiał spłacać chyba z 30 lat ;) Mogę teraz utrzymać 8 fantastycznych dzieci :) i mam czas na same przyjemności. Żona jest wściekła ze zarabiam więcej od niej i to 100 razy itd . Nie zastanawiajcie się długo nad pracą bo naprawdę warto !!! :)

Karol

J ja nieżle wymiatam Karol 48 gdzie mam sie do pracy zgłościć?

anonim

(usunięte przez administratora)

kasia
@kulka 18.07.2014 11:27
Mój mąż na początku czuł sie kiepsko z wizją ,że zarabiam lepiej od Niego:D ale po czasie stwierdził,że skoro mamy wspólny budż...

Mój miał to samo :D Jak zaczęłam przynosić po 1000 zł tygodniówki to szczena mu opadła i był niezadowolony,że więcej zarabiam niż on :) Z czasem zaakceptował nową sytuację :)teraz cieszy się tak samo jak ja z mojej pracy ponieważ możemy sobie na dużo więcej pozwolić :)

antoanetta
@kasia 23.07.2014 11:36
Mój miał to samo :D Jak zaczęłam przynosić po 1000 zł tygodniówki to szczena mu opadła i był niezadowolony,że więcej zarabiam n...

czyli zwykły materialista:)

Aniela Kielce

Cześć pracuje sobie od pół roku jako rekruterka i jestem mega zadowolona. Praca bardzo fajna duży kontakt z ludźmi a firma i przełożeni bardzo w porządku. Szanują pracowników pozwalają się rozwijać i awansować w krótkim czasie jak widzą zaangażowanie . Dziewczyny tez miałam obawy ale uznałam że nie będę się kierować opiniami innych tylko sama to sprawdzę i to była jedna z lepszych moich decyzji.

Hahaha
@DominikaW 31.07.2014 15:29
Hej. jak najbardziej pozytywnie :) dziewczyny nie bójcie się spróbować! praca świetna a zarobki jak nigdzie indziej, co roku we...

Czytam i ... pękam ze śmiechu. 98% maili jest skrobanych przez tego samego delikwenta/kę ( pewnie z centali na Armii Krajowej ) :)Hejka;-), Uśmiech w pracy :-), Rewekla :-). Lecz się Muminku !!!!!

Mike
@Aniela Kielce 17.07.2014 08:07
Cześć pracuje sobie od pół roku jako rekruterka i jestem mega zadowolona. Praca bardzo fajna duży kontakt z ludźmi a firma i pr...

Kinga barnanka nie pasuje tam , chcialem zrobic kawalerski , byla tak nieuprzejma ze wyszlismy

juleczka

Dziewczyny nie zastanawiajcie się długo nad pracą bo naprawdę warto !!! :) Ja sama miałam obawy ,ale okazało się ,że nie potrzebnie. Dobrze,ze spróbowałam bo dobra kaska przeszłaby mi koło nosa:D

dorcia

Dzisiaj byłam na rozmowie w sprawie pracy :) Byłam trochę przerażona jak usłyszałam ,że to klub nocny,ale w sumie czemu mam nie spróbować ?:)

nikolaaa
@dorcia 16.07.2014 15:04
Dzisiaj byłam na rozmowie w sprawie pracy :) Byłam trochę przerażona jak usłyszałam ,że to klub nocny,ale w sumie czemu mam nie...

Ja też na początku zestresowałam się jak usłyszałam gogo, ale najpierw jest szkolenie i pomyślałam co mi tam 2 tyg.zobaczę jak będzie i zostałam i naprawdę hajs jest spoko, nigdzie wcześniej nie zarobiłam więcej a pracuje tyle samo, wiadomo jak jest w gastronomi, ale tutaj nie mam problemów z kasą i nie muszę oszczędzać ;) także spróbujcie same ;)

kasia
@nikolaaa 23.07.2014 15:04
Ja też na początku zestresowałam się jak usłyszałam gogo, ale najpierw jest szkolenie i pomyślałam co mi tam 2 tyg.zobaczę jak...

Pracuje jako promotorka i jestem mega zadowolona :)Zarabiam po kilkaset zlotych na dzień , to jest wręcz nieprawdopodobne żeby za rozdawanie ulotek i zapraszanie gości można byo tyle zarobic :) Nie spotkałam sie z druga taka oferta na rynku :)

marysia

Praca w Cocomo jest ok :) W klubie panuje fajna atmosfera :) Kaska jest baaaardzo satysfakcjonująca !!! :)

gosia
@magda 21.07.2014 11:19
Ja też popieram :)Dzięki pracy w Cocomo mogę utrzymac siebie i dwie moje wspaniałe córeczki :) Praca daje mi możliwości na nor...

Ta praca daje niesamowitą satysfakcję finansową ! :) Stać mnie na dużo więcej niż wcześniej :) Z uśmiechem idę do pracy ! :)

justyna
@mary2 21.07.2014 11:15
Oj tak zgadzam się z tym :) Ja po pół roku pracy wyszłam na prostą z długów ,które miałam spłacać chyba z 3 następne lata :P...

Ja miałam to samo :) Zdecydowałam się na pracę poniewaz potrzebowałam dużo kasy na spłacenie długów :( nie do końca byłam przekonana co do branży rozrywkowej,ale okazało się ,że zupełnie niesłusznie. Szybko wyszłam na prostą a teraz ciesze sie bo mam fajną pracę i mogę sobie na dużo pozwolić :))))

baśka

Miałam obawy przed podjęciem pracy dla Cocomo ,ale nie żałuję !!! Każdemu kto się zastanawia proponuję spróbować ponieważ najlepiej przekonać się samemu jak jest :)

julka
@baśka 15.07.2014 15:04
Miałam obawy przed podjęciem pracy dla Cocomo ,ale nie żałuję !!! Każdemu kto się zastanawia proponuję spróbować ponieważ najl...

No dokładnie :) ja się przekonałam i nie żałuje :)

dorka

Zaczęłam współpracę w firmą z ciekawości ponieważ chciałam się dowiedzieć jak funkcjonuje klub nocny :) Okazało się ,że mam całkiem fajną pracę a do tego jeszcze zarobki rewelacyjne :P POLECAM!!!!

julita
@dorka 15.07.2014 14:58
Zaczęłam współpracę w firmą z ciekawości ponieważ chciałam się dowiedzieć jak funkcjonuje klub nocny :) Okazało się ,że mam ca...

Ja też byłam baaardzo ciekawa jak to wszystko wygląda :) Stwierdziłam,że jak nie spróbuje to się nie przekonam więc zaryzykowałam i nie żałuję :)

mumia

Pracuję w Evencie od pół roku i cieszę się bardzo ,ze podjęłam wyzwanie :P Obowiązki mam fajne a do tego kaska jeszcze fajniejsza :)

julka
@felka 14.07.2014 13:12
Kaska jest rewelacyjna :) Nie zamieniałabym tej pracy na żadną inną :)))

Ja też nie :) W tym momencie nie wyobrażam sobie pracy w innym miejscu :P Jak szukałam pracy w Zakopcu to oferowali mi płacę 6 zł na godzinę bez względu na to czy byłam na rozmowie w restauracji czy też w sklepie:(

Karol 47
@julka 22.07.2014 11:28
Ja też nie :) W tym momencie nie wyobrażam sobie pracy w innym miejscu :P Jak szukałam pracy w Zakopcu to oferowali mi płacę 6...

I ja sobie na razie nie wyobrażam .Jak szukałem pracy to dawali mi max 2,50 zł i podobnie jak Ty szukałem wszędzie dyrektor banku 2,20zł .Księgowy 1,80 zł jestem obecnie rektorem na uniwersytecie ale tam tylko 2,50 zł za dzień i tak niestety już jest na całym świecie Wiec chyba jednyną alternatywa jest wasza firma proszę przyjmijcie mnie błagam. hahaah

gosia

Praca w klubie jest spoko :) Miałam obawy na początku a teraz się cieszę ,że się zdecydowałam :)

ewa

Kasia- ktorego jedzisz na szkolenie?Igdzie? Bo ja tez jade na szkolenie do krakowa na barmanke wlasnie.

kaśka

Ja będe próbowac swoich sił na szkoleniu na Barmankę :) Mam nadzieję ,że się uda :) :)

karolka
@kaśka 11.07.2014 14:56
Ja będe próbowac swoich sił na szkoleniu na Barmankę :) Mam nadzieję ,że się uda :) :)

Jeśli się strasz i ogarniasz szkolenie to na prawdę dziewczyny cię doceniają i uczą wszystkiego, bo same pracowały i znają temat, w Krak jest szkolenie a potem wyjeżdżasz do miasta na docelowego, dla mnie fajne było to szkolenie w Krakowie, pozwiedzałam sobie przy okazji :) i przede wszystkim nie miałam kasy na szkolenie barmańskie a od dawna o takim myślałam a tu jeszcze mi za to zapłacili :))

julitka
@kaśka 11.07.2014 14:56
Ja będe próbowac swoich sił na szkoleniu na Barmankę :) Mam nadzieję ,że się uda :) :)

Ja też zaczynam szkolenie od przyszłego tygodnia na Barmankę :) Już nie mogę się doczekać :)Poznam nowych ludzi a do tego jeszcze pozwiedzam Kraków !!!! :)

samanta

Ja nie dawno zaczęłam pracować w Zakopanem, piękne miejsce, pracuje późnym wieczorem, rano zwiedzam,dostałam 1 wypłatę,jest super hehe

PromoWWa

Hejka ja jestem z Wawy, rozdaje ulotki od 2 miesięcy i mimo, że bywało różnie, raz słońce raz deszczycho to tygodniowo dostaje mniej więcej 1000-1100 zł. Jak dla mnie bomba! Za rozdawanie ulotek i ewentualne powiedzenie coś o klubie? Zgadzam się z Renią - nie przemęczamy się

Renia

Hej, ja też pracuję jako promotorka. Ja ustaliłam, ze będę pracowała 5 dni w tygodniu po 6 godzin, z dogadaniem się nie ma żadnego problemu, wszyscy starają się iść na rękę pracownikowi. Moja praca polega na zapraszaniu gości i udzielaniu podstawowych informacji, ja zarabiam zazwyczaj 900zł tygodniowo i na prawdę się nie przemęczam...

Paula
@Renia 16.06.2014 15:18
Hej, ja też pracuję jako promotorka. Ja ustaliłam, ze będę pracowała 5 dni w tygodniu po 6 godzin, z dogadaniem się nie ma żadn...

godziny pracy uzgadniasz z bezposrednia przełożoną minimum 2-3 dni pracy w godz od 19 a do której to zależy jak ustalisz sobie grafik mozesz zaczynac tez póżniej prace np 22. Jeśli nie masz jeszcze 17 lat to max mozesz pracowac do 21. Stawki sa swietne mozna nawet 1500-2000zł zarobic w weekend tylko kwestia chęci .Pracujesz sobie przed klubem i Twoim głównym zadaniem jest rozmowa z klientami których zapraszasz do spedzenia wieczoru w klubie :). Bardzo podobne zajęcie do hostessy w hipermarkecie tylko ze zdecydowanie lepiej płatne :P

anonim

(usunięte przez administratora)

dorotka

Cały czas potrzebuja pracowników ponieważ otwierają kolejne placówki :) W sumie fajna opcja z ta pracą :) Jak analizowałam oferty na Podhalu to jest taka nędza z kasą ,że szkoda gadać... dlatego też zdecydowałam sie na pracę dla Eventu :)I NIE ŻAŁUJĘ !!!! :P

DARIA
@aldona 16.07.2014 14:43
ja pracuje jako promotorka i z samej godzinówki nawet jest ok ale prowizja jest i spoko no w kazdym razie nie poszłabym na kase...

Ja po tym jak spóbowałam pracy w Evencie to nie poszłabym nigdzie indziej!!! Pracujesz w Polsce a zarobki masz takie jak w Anglii czy Irlandii :P

Promotorka

Najlepiej będzie jak ja coś powiem, tygodniowo zarabiam tak średnio 500-700 zł, pracuję tu od zeszłego roku więc orientuję się i w tamte wakacje miesięcznie potrafiłam zarobić nawet jakieś 3000zł za rozdawanie ulotek!!! Wciągnęła mnie w to koleżanka, nie chciałam jej wierzyć, ale przekonałam się i nie żałuję :) Pozdro

asiullla

Znacie takie powiedzenie, ze dzwon głośny bo pusty? Zawsze najwiecej do powiedzenia maja Ci, co albo w ogole nic nie zrobili albo zrobili źle. Ja uważam, że ważne że Ci to tam pracują wiedzą, że nie mają nic sobie do zarzucenia

kwiat

Nie musisz mieć doświadczenia, wysyłają Cie na szkolenie, dostaniesz za nie wynagrodzenie, zakwaterowanie w mieszkaniu służbowym a co najważniejsze nauczą Cie wszystkiego co powinnaś wiedzieć, warto spróbować tymbardziej, że każde szkolenie w cv to atut

Nikola

Nie musisz mieć doświadczenia, wystarczą chęci, uśmiech na twarzy i gadane;). Wszystkiego się nauczysz w trakcie pracy więc spokojnie:).

anonim

(usunięte przez administratora)

Mola

Tutaj nie trzeba mieć doświadczenia,są zawsze szkolenia na każde stanowisko,więc wszystkiego Cię nauczą i jeszcze płacą za szkolenie za każdy dzień,a promotorki to w ogóle od razu się przyuczają i pracują i umowę ze składkami mają ;)

gosia
@Mola 25.06.2014 10:36
Tutaj nie trzeba mieć doświadczenia,są zawsze szkolenia na każde stanowisko,więc wszystkiego Cię nauczą i jeszcze płacą za szko...

Ja nie miałam doświadczenia jako Barmanka a teraz nieźle wymiatam :P Przeszłam szkolenie w Krakowie i dzięki temu wszystkiego się nauczyłam:)

Nikola

Masz normalnie stawkę godzinową plus prowizje za wyniki (za każdego pozyskanego klienta do lokalu otrzymujesz kasę). Także zarobić można naprawdę sporo:). Pewnie że fajna praca i wcale nie trudna. Jezeli chodzi o wymagania, to nie szukają modelek;), spokojnie. Jeżeli jesteś ładną, zadbaną dziewczyną, wygadaną i uśmiechniętą to śmiało. Wysyłaj cv lub idź do biura i porozmawiaj z rekruterką. Dziewczyn są bardzo miłe i na prawdę spoko.

anonim

(usunięte przez administratora)

GoSiAcZeK

Promotorka ma podstawę za każdą godzinę swojej pracy + prowizję od każdego gościa :) Z samej podstawy nie jest źle a dodając do tego prowizję to jest powiedziałabym nawet bardzo dobrze :)

Nikola

Promotorki nie pracują w klubie, tylko na zewnątrz, chodzą po starówce miasta. A jeżeli chodzi o zarobki, to ja pracując 5 dni w tygodniu (pracuję przeważnie 5-6 godzin)zarabiam spokojnie 600-700 zł w tygodniu (są tzw. tygodniówki). Czasem nie chwaląc się;), dużo więcej. Najwięcej jak do tej pory zarobiłam prawie 4 tys w jeden miesiąc:)). Teraz jest cieplej i ludzi jest coraz więcej na ulicach więc jest nieźle i szczerze mówiąc wakacje to najlepszy okres na zarobienie dużej kasy tutaj:).

Promotora
@Nikola 30.05.2014 12:47
Promotorki nie pracują w klubie, tylko na zewnątrz, chodzą po starówce miasta. A jeżeli chodzi o zarobki, to ja pracując 5 dni...

Słuchajcie ja w maju przez to, że były takie ciepłe dni to zarobiłam prawie 3 000 nieźle co? Dziewczyny nie ma co, jeśli któraś chce zarobić na nowe buciki to musicie się zgłosić:) ja polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

monia

Promotorka pracuje w obrębie klubu czyli na Krupówkach :) Pieniążki są bardzo dobre :) Masz normowany czas pracy , podstawę + prowizję dlatego w skali tygodnia wychodzi całkiem fajna sumka :) Teraz jak zaczyna się sezon to będzie jeszcze lepiej :)

Nikola

Niewdzięczna:))?? Zależy co rozumiesz pod tym pojęciem. Nie przytrafiła mi się do tej pory żadna niemiła sytuacja. Co prawda są ludzie, którzy krzywo spojrzą lub mnie "oleją", ale to wszystko. Ja tym się nie przejmuję:). Poza tym kasa wszystko mi wynagradza:).

Nikola

Ja też wyjeżdżam lada dzień do Sopotu na transfer na promotorkę:). Juz nie mogę się doczekać. Wiem, ze dziewczyny są tam bardzo fajne, bo już miałam okazję poznać;). Kasa jeszcze fajniejsza.

Daria

To jest wlaśnie w tej pracy świetne, że można wyjeżdżać na tzw. transfery do innych miast. I tak ja np. ostatnie dwa miesiące spędziłam we Wrocławiu, a za miesiąc mam zamiar na okres wakacyjny wyjechać do Trójmiasta. Są mieszkania służbowe więc nie muszę martwic się o nocleg. Przy okazji spędzę fajnie wakacje i nieźle zarobię:). Polecam dziewczyny:)

Asiula

Ja pracuje w Cocomo jako promotorka już dłuuugi okres czasu. (usunięte przez administratora)

vikusia
@Asiula 27.05.2014 14:12
Ja pracuje w Cocomo jako promotorka już dłuuugi okres czasu. (usunięte przez administratora)

Ja pracuję jako promotorka :) Przeliczając czas pracy na to ile zarabiam to jest to bardzo fajna opcja :) Polecam!!!

Daria

Jak w każdej pracy..;), ale trzeba sobie umieć radzić i z takimi klientami. Ja nie mam z tym problemu:)

Myssszka
@Daria 26.05.2014 14:39
Jak w każdej pracy..;), ale trzeba sobie umieć radzić i z takimi klientami. Ja nie mam z tym problemu:)...

W każdej pracy można spotkać ludzi hamskich i infantylnych, ale nie w każdej pracy tak dobrze zarobisz i nie w każdej pracy masz ochroniarzy, którzy zawsze pomogą rozwiązać konfliktowe sytuacje :)

Zostaw opinię o Cocomo - Zakopane

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cocomo