Level One Emmeloord

Opole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 325 ocen.

Opinie o Level One Emmeloord

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord

xawier

nie polecam, chcesz stracić kasę i nic nie zarobić tao jedz do holandii agencja musi zarobić a ty już nie

johny

Witam.pracuje ktos lub pracowal na Fresunto bv -szklarnia z pomidorami w Luttelgeest?potrzebuje info.wybieram sie tam na Zaki.

johny
@Justyna 26.11.2017 11:02
Jak najdalej od Fresunto

dlaczego?mozesz rozwinac?

anonymous
@johny 26.11.2017 17:48
dlaczego?mozesz rozwinac?

Ja, robiłem u nich zakki 2011 do 2015 i naprawdę polecam. Dużo godzin i stała praca. Normy są do zrobienia i tak jak wszędzie. Pracowałem wcześniej w 2009 na Agro Care to była chora firma.

Alicja

@anonymous serwis Gowork.pl nie usuwa negatywnych wpisów na temat Level One Emmeloord tylko nieprawdziwe i łamiące regulamin forum: https://www.gowork.pl/regulamin A czemu nie upomniałeś się o swoją wypłatę? Zapisywane były gdzieś wasze godziny pracy i Ci się nie zgadzało? Rozmawiałeś na ten temat z przełożonym i z agencją?

Piotr&Justyna

Witam, pracuje 9 lat przez Level w Emmeloord. Najpierw przy różach a od 3 lat jako kierowca. CE. Dla mnie bardzo rzetelna agencja. Na poczatku moja tygodniowka to bylo 280/320 euro. Teraz na autku mam 450/550 netto do reki. Napewno sa wypłacalni i terminowi. Kasa zawsze w poniedzialek na moim koncie jest. Moja kobieta pracuje na papryce jej tygodniowka to okolo 350 euro za 45 godzin. My jestesmy zadowoleni

nikii
@Piotr&Justyna 18.11.2017 11:09
Witam, pracuje 9 lat przez Level w Emmeloord. Najpierw przy różach a od 3 lat jako kierowca. CE. Dla mnie bardzo rzetelna agenc...

350 brutto to może tak ale nie netto czemu kłamiesz i oszukujesz

Level One Emmeloord
pracodawca
@nikii 20.11.2017 16:59
350 brutto to może tak ale nie netto czemu kłamiesz i oszukujesz

Panie 10,07 brutto. Godziny od 38 to 135%. Także nikogo nie okłamuje.

polaczek

zauważyłem że większość opinii jest pisana pomiędzy 6 -18 a w tym czasie polacy pracują hym dziwne co nie? kto pisze opinie pozytywne będąc w pracy np na produkcji , magazynie lub w innym miejscu ??? trzymają komputer w jednej rence a druga pracują pozdrawiam pracowników z biura !

Mariusz
@polaczek 22.11.2017 08:42
zauważyłem że większość opinii jest pisana pomiędzy 6 -18 a w tym czasie polacy pracują hym dziwne co nie? kto pisze opinie poz...

Ja napisze dzis bo mam wolna sobote. Pierwsza od czerwca. Najlepsza agencja. Jedz do jakiegos biura w rejon Hagi i jeszcze turka. To zobaczysz gdzie lepiej. Polaczek a Twa opinia to tez 8:42 czyli chyba praca sue ciebie nie trzyma. Znam takich ja Ty. Smierdzirobótka

adam

NIE polecam oszukiwali mnie na wypłacie . pozytywy piszą z agencji !

Marta1995

Wyjechalam do nich w czerwcu na 6 tygodni ale tak mi sie spodobało ze zaczynam 6 miesiąc. Jechałam przez Work Centre Tomaszow Lubelski. Powiem tak kto chce pracowac zawsze pracę mu znajdą. Wypłacają urlopowe i wakacyjne pieniądze.

Ewelinaa

Witam chciałabym wyjechać gdzieś przez tą agencje. Polecacie ? A może jest jakaś chętna osoba z Małopolski lub Podkarpacia która chciałaby też wyjechać ? ;)

NICKI
@Ewelinaa 26.09.2017 13:45
Witam chciałabym wyjechać gdzieś przez tą agencje. Polecacie ? A może jest jakaś chętna osoba z Małopolski lub Podkarpacia któr...

A TY CIEBIE PODOBNO DO PSYCHIATRYKA PRZENIESLI, SKIERUJA CIE TEZ CHYBA NA ODWYK.TAK SLYSZALEM.

gregor64
@Ewelinaa 26.09.2017 13:45
Witam chciałabym wyjechać gdzieś przez tą agencje. Polecacie ? A może jest jakaś chętna osoba z Małopolski lub Podkarpacia któr...

Cześć. Wyjechałaś? Bo ja jadę 19.11.2017 z Rzeszowa. Możesz coś podesłać jak praca i zatrudnienie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Rafał

Witam, ja pracuje u nich na rôżach w Luttelgeest za 45 godzin mam 357 euro netto po odjeciu za domek 69,50 euro oraz 19,88 euro ubezpieczenia. Mieszkam na domu w Emmeloord naprawde dobre warunki. 6 osob na domku. Pracuje tu 4 rok. Ale sa tez osoby co pracuja 12 lat. Takze tacy źli nie są. Ale narzekaja ci co nie wyszło im. Wszyscy winni tylko nie oni. Bierz sie do roboty kolego bo tej w Holandii nie brakuje.

anonymous

nie polecam na każdej tygodniowej wypłacie bylem oszukiwany 210 euro przy 40 h tygodniowo a mieszkałem na swoim mieszkaniu gdybi mi odjeli za ich norę to ile bym zarobil 120 e tygodniowo Go work usuwa niekorzystne opinie na ich temat .

SYLWIA

TUTAJ PRACUJA LUDZIE KTURZY UCIEKAJA Z KRAJU I ZMIENIAJA DOWODY OSOBISTE , NAJCZESCIEJ LUDZIE Z PUDLA, DLATEGO JESLI TO KTOS WIE NIECH DZWONI NA GLINE DO POLSKI ZEBY SIE GO NAJSZYBCIEJ POZBYC BO NIEWIADOMO KOMU KIEDY KRZYWDE ZROBI.

NICK- PIEKNA

JAK TO MOZLIWE ZE TE TRZY GOWNIARY Z 10 W ECHTEN SA ZADBANE WYTAPTOWANE UMALOWANEORAZ MODNIE UBRANE ALE BRUDASKI WIDOCZNIE SA TAK ZAJETE MALOWANIEM SWOJEJ MOR..DY ZE ZAPOMINAJA NOTORYCZNIE- SPRZĄTAĆ , JAK SIE SPYTALAM TYCH CHLOPAKOW KTO ZOSTAWIL TEN SYF TO ZADEN NIE WIEDZIAL. TRZEBA KONTROLE ZALATWIC BO NIEDLUGO KARALUCHY W KUCHNI BEDA CHODZIC. PODOBNO JAKAS NIEWCZYNA MIALA SIE TAM WPROWADZIC ALE JAK PRZYSZLA TO PIERWSZEGO DNIA POSZLA DO TEGO CHLOPCA O IMIENIU DAWID ZE NIE BEDZIE TAM MIESZKAC.ON TO WIDZIAL I ITAK SYF JEST . SZKODA ZE NIE PRZYSYLAJA KONTROLI NA TEN DOMEK , MOZE TE DOROSLE ,,DZIECI'' BY SIE CZEGOS NAUCZYLY .

Sylwia
@NICK- PIEKNA 18.09.2017 10:31
JAK TO MOZLIWE ZE TE TRZY GOWNIARY Z 10 W ECHTEN SA ZADBANE WYTAPTOWANE UMALOWANEORAZ MODNIE UBRANE ALE BRUDASKI WIDOCZNIE S...

tam wszyscy sa (usunięte przez administratora) niech wracaja do wiezienia bo na normalnymi ludzmi juz nie beda. narkotki i alkohol to caly ich swiat. maja i tak przegrane zycie przeszlosc bedzie sie im ciagla do konca zycia,zmiana dowodu osobistego niestety tu nie pomoze. wiec jak tlko wiecie z jakimi elementami mieszkacie lub pracujecie dzwoncie na gliny do polski ,to jest jedyne wyjscie zeby sie pasozyta pozbyć. ja sama doswiadczylam tego ze musialam z czubkami pracować i tym bardziej mieszkac.

Sylwia
@kornelcia1989 26.10.2017 20:37
Też byłam w Echten, syf niesamowity... jak zobaczyłam co tam się dzieje to miałam ochotę wyjść i już tam nie wrócić. Dawid tam...

a pod kturym numerem mieszkalas, david to wieczne dziecko,typowy piotruś pan niczego zalatwic ani dopilnować nie umie chodzi teraz z ta chuda gowniarą, co razem z kolezankami w nocy oskarżyly mnie o kradzież telefonu.Byly tak nacpane ze ktoś naprawde im ukradl, a powiedzialy ze ja .glupie gowniary kturych matka nie umiala wychowac winia mnie o cos czego nie zrobilam bo im przeszkadza ze zwroce uwage o czystosc bo same zyja w chlewie.

majek

Witam miałem przyjemność w tym roku pracować przez firmę Level One przy zbiorze gruszek ,miały być jeszcze jabłka ale z jakiegoś powodu nie zbierałem jabłek . Oczywiście firma dla osób które chciały pracować dłużej znalazła inne prace. Co do samej firmy Level panuje tam trochę chaos, zatrudniają za dużo ludzi i koordynatorzy nie ogarniają wszystkiego, ale co ważne pieniądze są wypłacane na czas. Jeśli chodzi o hotel mógł by być lepszy żelazne piętrowe łóżka i metalowe szafki i tyle nie tego oczekiwałem, wiem nie pojechałem tam mieszkać w luksusowych warunkach tylko pracować, ale mimo wszystko standardy w pokojach mogły by być wyższe. Z jednego byłem mile zaskoczony z współlokatorów różni ludzie po przejściach z przeszłością (usunięte przez administratora) ale mimo to wszyscy bardzo dobrze się integrowali jak jedna wielka rodzina, podczas mojego pobytu nic nikomu nie zginęło i nie było żadnej awantury na tz apartamencie. Podsumowując opinie jeżeli będę mógł to jeszcze pojadę przez tą firmę, jeśli ktoś chce pracować to polecam.

Sebastian

Pracuje w Levelu na zbiorze brukselki. Praca na dworze. Codziennie 11 godzin. Tygodniowo mam 60 godzin. Ale bylo ze ze mna w pracy kilka isob ktore nie chcialy pracowac nawet 40 na tydzien. Ja mam 450 euro na tydzien. Prace mam do marca potem wracam na szklarnie z bratkami.

Jarek1994

Witam, ja wrocilem dzis od nich. Bylem w Marknesse 8 tygodni. Gdyby nie studia wrocilbym odrazu tam. Ja polecam. Mialem stawke 10.10 euro brutto. Tygodniowka za 52 godziny to 406 euro. Napewno tam wraca za rok i polecam. Pozdrawiam cale Reppelweg. Najlepsi ludzie!!!!

niick

witam, nie obrazam firmy bylam tam i pracowalam wiec mam prawo alicjo napisać opinie. ze firma sie obrazi to co mnie to obchodzi , to nie jest klamstwo tylko prawdziwa opinia, że z level są oszustami to prawie wszyscy tutaj wiedzą.

Alicja

@sylwia, @nicki pi przypominam, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm. Nie ma tu miejsca na obrazanie firmy Level One Emmeloord lub jej pracowników. Dlatego poproszę o opinię i aktualizacje jak wygląda sytuacja w firmie, by osoby poszukujące pracy szybko mogły znaleźć odpowiedź.

niick
@Alicja 05.10.2017 14:06
@sylwia, @nicki pi przypominam, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm. Nie ma tu...

witam, nie obrazam firmy bylam tam i pracowalam wiec mam prawo alicjo napisać opinie. ze firma sie obrazi to co mnie to obchodzi , to nie jest klamstwo. bez powodu bym nie klamala.

Alicja

@Marcin. skoro będziesz wracał do pracy z Level One Emmeloord to rozumiem, że chcesz polecić firmę? A czy ktoś mógłby odpowiedzieć na pytanie @Ewelinaa? Ogólnie @Ewelinaa opinie o Level One Emmeloord są dobre, a atmosfera w domku to już zależy na jakiego człowieka trafisz.

Marcin.

Czesc. Dzis wrocilem od nich po 8 tygodniach pojechałem na śliwki ktore trwaly 3 tygodnie. A ostatnie 5 tygodni bylem na jabłkach w Dronten. Mieszkalem w nowych dwuosobowych domkach na Swifterbant. Do pracy 8 km. Wracam za 3 tygodnie do nich na sortowanie cebulek lili. Tygodniowka srednio okolo 340 euro. Pracowalem 47 godzin. Stawka 10,10 euro.

Alicja

@oszukany czyli co robiliście skoro nie było jabłek? Zaproponowali Wam inną pracę czy też nic nie robiliście? To ważna kwestia do ustalenia. Czy zgłaszaliście komuś warunki w domkach? Czy ktoś przed wyjazdem obiecywał, że domki będą wyglądać inaczej?

dziunia
@Alicja 18.09.2017 10:22
@oszukany czyli co robiliście skoro nie było jabłek? Zaproponowali Wam inną pracę czy też nic nie robiliście? To ważna kwestia...

Zaproponowili. Większość z nas wylądowała w polu (zbiory kapusty, dyni, brukselki). Ale pracy było mało. Ja pracowałam np. 24h tygodniowo, potem 14h tygodniowo. Przez tydzień dojeżdżaliśmy ponad 150km w jedną stronę. To dawało 4h dziennie w drodze do i z pracy! Bez dodatkowych pieniędzy, oczywiscie. Alternatywa była: przyjmujesz pracę, albo siedzisz w domu. Wlaściwie pokrywasz koszty utrzymania, to wszystko. Zjechałam szybko. Teraz walczę z biurem, by znalazło wszystkie przepracowane godziny, bo nie mogę sie doliczyć.

sylwia12

ja nie polecam tej firmy, łaske ci zrobia ze do pracy musisz isc, warunki w mieszkaniu jak u cygana, przescieradla wisza na oknach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w kuchni poniewaz tym gowniarza naczyn nie chce sie myc, mimo ze mieszkaja blisko tego chlopaka co,, koordynatorem jest to i tak sa brudasami, kis taki duzy byl jak sie tam wprowadzilam, ze myslalam ze zwymiotuje. ogolnie na wszystkich domkach w echten sa cpuny i zlodzieje nikomu nie mozesz ufac , nawet wspollokatorce z pokoju. Ta FIRMA JEST IDEALNA DLA LUDZI Z TZW ZLA PRZESZLOSĆIA Z KTÓRYMI NIKT SIE ZADAWAC NIE CHCE ale i tak musi ich obecnosc znosic bo mieszka obok tych ludzi. Ciszy i spokoju nie ma zawsze znajdzie ktos kto na fula pusci muzyke i pod 4 rką zasadzi sobie maryche bo mysli ze jest opiekunem domu i wszystko mu wolno.

Paweł1968

Cześć, dziś przyjechałem i zakwaterowali mnie na Zeewolde w biurze bylem godzinkę na podpisanie umowy. Jutro do pracy. Na razie jest dobrze. Mam pokój dwuosobowy i do pracy kolo 18 km.

Dominator

Witam. Osobiście nie polecam biura Level One. Pracowałem przez to biuro na papryce przez 3 miesiące. Praca spoko. Jednak biuro wypłaty sobie placilo takie jakie im się podobały. Raz 72 euro za mieszkanie później inna kwota. Nadgodziny też sobie zabierają jak chcą. Raz w tygodniu miałem 65 godzin z czego zapłacili mi za 50 i reszta miała być dodana do słabszego w godziny tygodnia. Oczywiście nikt już tej kasy nie widział. Raz jak już miałem dość zadzwoniłem po pracy o godz 19 do koordynatorki Aski (najgorsza i najbardziej niekompetentna) to powiedziała, że ona już nie pracuje o tej porze i moje problemy ją nie interesują. Prace skończyłem o 18:30. Następnego dnia po prostu się zwolnilem to na złość mi powiedzieli, że mam 40 minut na opuszczenie domku. Wbrew prawu oczywiście. Później specjalnie chcieli jeszcze mi na ostatnią noc zmienić lokalizację co się im nie udało, bo po prostu miałem ich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam! Wszystko jest fajnie jak ich nie kontrolujesz i mogą robić co chcą z wyplatami. Odradzam każdemu.

Ewelina1975

Hej, dziś o 16 mam busa Mareckiego z Zawiercia, jadę już 4 raz. pracuje zawsze koło 6/8 tygodni zależnie ile jest jabłek pracujemy po 52 godziny na tydzień (po 9 pon/pt oraz 7 w sobotę). Ja ze ten czas wychodzę 1800/2200 euro netto. Atmosfera dla mnie dobra na czas a w tym roku nawet stawka poszła do góry na 10,10 euro brutto. Kończe do zobaczenia w Emmeloord.

Alicja

Są jacyś inni użytkownicy, którzy byli na zbieraniu jabłek i możecie opowiedzieć o warunkach mieszkalnych, atmosferze pracy jaka panuje w Level One Emmeloord? Będzie to pomocne dla użytkowników @Jaca, @marecki.

oszukany
@Alicja 31.08.2017 13:21
Są jacyś inni użytkownicy, którzy byli na zbieraniu jabłek i możecie opowiedzieć o warunkach mieszkalnych, atmosferze pracy jak...

jestem w tej firmie i nie polecam Zapomnij o tej firmie,wiekszego dziadostwa nie widziałem w zyciu Przyjechało tu ok 150 osob na jabłka i nikt jabłek nie widział chyba ze w sklepie

Jaca

Witam Wszystkich ☺Jadę z dziewczyną na zbór jabłek i gruszek do Emmelord.Jedzie ktoś z zielonej góry może? I takie pytankoo jak warunki mieszkaniowe wyglądają w mieszkaniach?

@marecki

JA z kolegą też jedziemy 31.08 na Jabłka i Gruszki ,pierwszy raz Co ma być to będzie ,zobaczymy wszytko tam jak to jest w realu pozdrawiam Marecki

kosmetyki

Moja przygoda była krótka. Zakwaterowali mnie i moją dziewczynę na Swifterbandzie w mieszkanku dwuosobowym razem z dodatkową dziewczyną! Jakaś kpina, żeby ją wyrzucić od nas z mieszkania trzeba było się prosić zarządcy, który ostatecznie jej wyjaśnił, że trochę nie halo, żeby z nami mieszkała. Miała się przenieść do jakiejś starszej Pani, a ostatecznie zrezygnowała i wyjechała. Trafiłam na kosmetyki, do pracy woził nas bus, jakieś 40 minut w jedną stronę. Praca w miarę przyjemna. Za to pieniądze dość śmieszne. Szef i brygadziści to jakieś dno społeczne. Nie chciałam iść w sobotę do pracy, bo cały weekend miał być wolny, miałam już dawno plany, to nas zwyzywał, powiedział, że jak nie przyjdziemy, to do Polski mamy się pakować. No to następnego dnia ADIOS ;) bez żalu i smutku, z uśmiechem na twarzy. Nasza koordynatorka Aśka, dziwna laska, widziałam ją raz w biurze, później nie raczyła odebrać telefonu, odpisać na maila ani na smsa. TRAGEDIA! JEDYNA sytuacja, w której pofatygowała się zadzwonić o 23.00, to wtedy, jak nas chcieli właśnie zmusić do przyjścia do pracy w weekend (gdzie podobno miała być to nasza tylko i wyłącznie dobra wola). Nie polecam nikomu!

Michał

NIE POLECAM!!! Oszukują na salarisach (wpłatach), nie dają kart ubezpieczeniowych, dosłownie wciskają kit pracownikom że coś im się nie należy mimo że powinni to dostać. Pracowałem tam 5 tygodni, musiałem zjechać do Polski, bo dostałem poparzeń chemicznych od cebulek kwiatowych. Moje ręce wyglądały tragicznie (całe opuchnięte z ogromnymi bąblami ropnymi), więc poprosiłem o wizytę u lekarza na co otrzymałem odpowiedź że mi samo przejdzie i lekarza nie będzie. Po 6 godzinach dzwonienia, pytania i błagania o lekarza dowiedziałem się że mnie nie zabiorą, więc pojechałem do szpitala na własną rękę. Lekarze sami byli w szoku na widok moich dłoni. Po powrocie ze szpitala rozmawiałem z koordynatorem i zostałem poinformowany, że zostałem wpisany na listę chorobową i dostanę wynagrodzenie chorobowe. Pytałem czy mogę wrócić do Polski i czy nie będzie problemów z tym chorobowym, na co dostałem pozwolenie i zapewnienie że wszystko będzie ok. Minął już 4 tydzień a chorobowego niema. Napisałem maila do agencji z zapytaniem o to i dostałem informację, wróciłem do Polski BEZ POZWOLENIA, więc chorobowe mi się nie należy... Oszukują też na salarisach, nie wypłacili mi dodatku za dojazdy który mi się należał (miałem do pracy 130 km). Po 5 tygodniach dopominania się w u różnych koordynatorów i w biurze osobiście i mailowo w końcu odpowiedzieli na jednego z maili pisząc że wszystko jest ok i wciskając kit, że kwota wolna od podatku jest tym dodatkiem za dojazdy... BRAK SŁÓW Ogólnie nie polecam i wszystkich przestrzegam przed tą agencją pracy.

Ryszard1987
@Michał 23.08.2017 13:00
NIE POLECAM!!! Oszukują na salarisach (wpłatach), nie dają kart ubezpieczeniowych, dosłownie wciskają kit pracownikom że coś i...

Jakas poktętna ta opinia najpierw piszesz ze w zjechales potem ze osobiscie w biurze. To zdecyduj się. Ja u nich pracowalem 2011 do 2016. Teraz pracuje już u szefa na kontrakcie. U rolnika na polu. Do lekarza chodze od początku sam i nikt mi nie był potrzebny. Chorobowe też miałem zawsze wyplacone za czas choroby. Takze nie mam zastrzezen a z opinia Twoja sie nie zgadzam.

Laki

Ja tez jade na zbior jablek i gruszek cos ktos podpowie jakie warunki??

Anna

Hej jadę pierwszy raz na zbiór jabłek i gruszek do Holandii. Z tej firmy , co sądzicie o tym

szujaaa

@WAFEL podłączam się, tez mamy jechac na jabłka i gruszki podobno wyjazd 31 sierpnia, był ktoś na tych zbiorach na wrzesień październik i moze cokolwiek powiedzieć na ten temat? Proszę o konkretne wypowiedzi na ten konkretny temat. Mój mail : amelia.szuja@o2.pl

WAFEL

Był ktoś na Zbiorach owoców poprzez tą Agencje ?? Jabłka Gruszki bo wybieram sie na poczatku wrzesnia poprzez nich włąśnie i niewiem czego oczekiwać...

eeeee

nie warto przez level szukajcie czegos innego.

O.lo

I jeszcze wam powiem tak narzekaja osoby mlode na wiekowce nic nie potrafia zrobic ,non stop chcieliby przerwy i jak najszybciej do domu najarac sie i nachlac browara bo jest tanszy od chleba nie spotkalem tu jeszcze osoby powyrzej 30tki ktora by narzekala na prace .Tak jak pisalem wyzej praca jest ciezka ale w ktorym kraju np praca w polu jest lekka .Ja nie narzekam co do koordynatorow ja nie mam z nimi i nie mialem jeszcze problemu zawsze oddzwania odposuje i oczywiscie zalatwi co sie chce ale trzeba podejsc do niego z szacunkiem.Jak do czlowieka ja mam koordynatorke i swoje lata przed 40ka ostatnio byl z nami w pracy mlody zrubek 22lata praca mu sie nie podobala to zadzwonil do koordynator i jak slyszalem jak sie do niej odzywa to az uszy bolaly lecialy same k.h i co tylko mozlie tak co 3 gownirz sie tu zachowuje mysli ze jak przyjechal do Holandi to blyszczy i za to ze stoi beda mu placic ,ciekawe czy w polsce by mi zaplacili za stanie i nic nie robienie kopa w d by dostal i tyle tu to jeszcze mu inna prace zalatwia i daja szanse .Ja nie narzekam robie swoje i jest ok bez pracy nie ma kolaczy pozdrawiam .A co do domkow to sa ok ale zgodze sie powinna byc jakas selekcja normalni kontra nienormalni,cpuny,czy pojaki bo trafia sie na domku 5osob normalnych i jeden pijak albo cpun ale na to juz nikt nie ma wplywu .Chodza pogloski ze level jako jedyna firma wyplaca kase bez problemu sa firmy co robia z tym problemy ale tylko pogloski poznalem tu duzo ludzi ale jeszcze od nikogo nie slyszalem zeby nie otrzymal wyplaty

O.lo

Praca jest fakt ciezka ale jest na wakacje nie jedziecie ja tu pracuje i nie jest zle z poczatku tez sie pobawialem i bylem zrezygnowany przez pierwsze dwa dni ale zacisnalem zeby i jest ok osobom ktorym sie nie chce pracowac niech lepoej siedza w domu tu sie robi fakt dojazdy sa do pracy po 2godziny ale da sie przezyc jak ktos jedzie tu w konkretnym celu a nie pobawic sie

Kamilkecaj888

Witam wszystkich jest któś co pracował przez tą firme , ja jade 16 lipca mam wykupiony bilet , nie wiem na co jadę ale chyba w pole , czy są zarobki i czy jest praca ? niech ktoś da znać na emaila kamil.kec89@o2.pl pozsrawiam

Aaaaa

Hej jedzie ktos 13 do holandi.na pole i chale.

Kamilkecaj888
@Aaaaa 07.07.2017 22:34
Hej jedzie ktos 13 do holandi.na pole i chale.

ja miałem jechac 13 lipca czyli jutro ale przełożyli mi wyjazd na 17 bo stwierdzili że są złe warunki pogodowe ;/

Wanda
@Kamilkecaj888 12.07.2017 22:43
ja miałem jechac 13 lipca czyli jutro ale przełożyli mi wyjazd na 17 bo stwierdzili że są złe warunki pogodowe ;/...

No bo by ly zle tu pogoda zmienia die z godziny na godzine jak zacznie lac to deszcz konkretny nie to co u nas pokropi i przestaje

Krysia

jestem 3 tyg i narazie jest super

Xxx
@Krysia 24.06.2017 21:05
jestem 3 tyg i narazie jest super

A ile do pracy dojezdza sie?

Mlody

robota jest naprawde spoko. Polecam

Xxx

Wie ktos o tej pracy przy cebulkach? Jak tam jest ? Ile sie do pracy dojezdza?

Rzeszowiak

Jedzie ktoś na wakacjach z Podkarpacia?

Pracownik

Pracowałam przez tą firmę kilka lat i byłam zadowolona . Godzin było dużo praca cały rok wypłaty na czas. Praca dla robów jest a nieroby zawsze mają jakieś ALE Polecam !!!!!

Jooincikowaaa

Właśnie czytałam regulamin serio aż taki rygor tam jest ???

młody
@Jooincikowaaa 07.06.2017 20:09
Właśnie czytałam regulamin serio aż taki rygor tam jest ???

nie ma żle.

Alexis

Planuje ktoś jechać od 1 lipca (2017 r) :-) ? Jak coś piszcie akurasz1998@gmail.com

Tadzik

Nie polecam ! Wywalili nas za nic. Za to że na urlop mieliśmy jechać jak wszyscy inni.

rogue77

Pracowałem w Levelu Emmelord w 2013 agencje oceniam jak najbardziej pozytywnie kasa zawsze na czas moja rekordowa tygodniówka to 370 euro na czysto najmniej 117 euro byłem 5 miesięcy. Najpierw trafiłem na dronten jeżeli chodzi o mieszkanie a po 3 miesiącach przenieśli mnie na full wypas do bant ,wtedy mieszkali tam także kierowcy.Miałem na początku jako kordynatora Dawida wszystko dało radę załatwić jak nie sapałeś i nie dzwoniłeś o jakieś pierdoły .Pózniej był Tomek też w Porządku.Mam zamiar znowu wyjechać przez to biuro.Więc pyt do aktualnych pracowników.Czy to prawda że wszyscy kordynatorzy są nowi???

Alicja

@Zlaaaa w swoim komentarzu wspominasz o zapłacie za ubezpieczenie, którego nie ma. Co masz konkretnie na myśli? Czy możesz powiedzieć więcej na ten temat? Podziel się z nami swoją opinią.

Jankes

Witam. Wybiera się ktoś na kosmetyki teraz do Emmeloord.? :-)

Monika
@Jankes 06.05.2017 23:43
Witam. Wybiera się ktoś na kosmetyki teraz do Emmeloord.? :-)

Hej ;) odezwij się do mnie, też myślę o tej pracy ;) moniqe991@gmail.com

Zlaaaa

Nie polecam!!! Placisz za ubezpieczenie którego nie ma! Zero jakich kolwiek szkoleń a dają na maszyny przy których możesz stracić wzrok. Wezmiesz jeden dzień wolnego i witaj Polsko! Jeden wielki Psychiatryk! Kino ludzie kino

Zostaw opinię o Level One Emmeloord - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Level One Emmeloord