Kormost Zakład Robót Mostowych Marek Gotowski

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 95 ocen.

Kormost Zakład Robót Mostowych Marek Gotowski
5 95 6 1

Opinie o Kormost Zakład Robót Mostowych Marek Gotowski

Krzysztof

Biurowy dostaje samochod do dyspozycji,a ja musze sie męczyć prywatnym autem.dlaczego nie możemy mieć tez auta służbowego albo busa dla wszystkich.

Budowa
@Krzysztof 10.11.2018 09:17

To naklej sobie logo firmy na aucie i bedziesz mial. Proste. I nie pisz o Gotowskim na wątku o Kormoscie.

Marcin
@Krzysztof 10.11.2018 09:17

Ja biegam i jestem EKO:)

Zielu
@Krzysztof 10.11.2018 09:17

ja wszedzie jezdze tramwajem bo wygodniej chociaz tramwaj tramwajowi nie rowny.... ale nie powiem sluzbuwka dobra sprawa

Marcin
@Zielu 10.11.2018 16:59

zielu ty pijus jestes dlatego hahaaa

walduch
@Zielu 10.11.2018 16:59

zielu ostatnio tak nawalil sie z ukraincem ze usmarowal caly tojik i kimnol ha

zen
@Krzysztof 10.11.2018 09:17

trolejbusa dla wszystkich jak juz

drylas
@Marcin 10.11.2018 12:47

kur moze czeko ni e sreko

mumin
@Krzysztof 10.11.2018 09:17

busa masz na pętli w miarę często przyjeżdżaa

Alek
@Budowa 10.11.2018 11:05

Człowieku w tytule masz napisane Marek gotowski czytaj A później pisz????to jeden pies. Gotowski to jest całość

Jan
@Krzysztof 10.11.2018 09:17

I tym się różni robol od BIUROWEGO! TRZEBA BYŁO się uczyć pozdro

Zielu
@Jan 13.11.2018 13:30

Polej lepiej a nie gadasz tylko

Mumin

Dlatego autobusem jezdzisz he

Olo
@Mumin 13.11.2018 15:56

Ja mam rydwan

doniu
@Jan 13.11.2018 13:30

poziom wpisu, jak spod budki z piwem.....

P

No niestety wszystko kosztuje. Mercedesy landrovery wycieczki i inne bajery . Wiec nie ma się co dziwić że nie ma pieniędzy na wypłaty.

Olo
@P 13.11.2018 10:02

Ferary jachty i inne pierduty......

Andrzej

Ja również pensji nie dostałem "zaliczke"w kwocie 1000zl i co ja mam z tym zrobić? Małe dzieci opłaty. Eh człowiek tutaj tyra i (usunięte przez administratora) dostanie. W tej firmie 10 dzień msc. Jest zawsze pod znakiem zapytania do końca roku pracuje i uciekam.

Łysy
@Andrzej 13.11.2018 07:56

Kolejny idiota myli strony ja dostałem pensje+premie normalnie i wszystko wczasie jak zawsze. Takie rzeczy może chyba tylko pijak pisać albo nie zrownoważony. Jak wytrzeźwiejesz to podpytaj pracownika kormostu to powie ci to samo

Andrzej
@Łysy 13.11.2018 09:04

Widzę że Ty jesteś idiota z wazelina na czole. Czy tu czy tu za sznurki ciągnie gotowski!

Ciekawy

Na spokojnie 10 jest jutro(sobota)potem święto wiec ten post o niepłaceniu chyba konkurencja dała :)Prezes 09.11 daje pracownikom po 1000 zł zaliczki przed wypłatą szacunek resztę da po świecie i tyle.cieszmy sie że jest robota bo pod wzgledem wygranych robot na 2019 "gotowski"już sie pieknie postawi na nogi.

Łysy
@Ciekawy 09.11.2018 20:30

Kur..... nie mylcie stron firm kormost to kormost nie było opóźnień w wypłatach wszystko jest na czas

ccc
@Łysy 09.11.2018 22:09

zgadzam sie

Robol.
@Ciekawy 09.11.2018 20:30

Ciekawy sam wstan na nogi. I kolana oczep bo chyba ty tylko wierzysz. Ze ta firma wyjdzie na prosta przemyj oczy. Na pytanie kiedy bedzie reszta pieniedzy odpowiedzal jak firmy inne wplaca pieniadze taka plynnosc finansowa ma firma. Ze nie ma na wyplaty dla pracownikow. Baaaa. Nawet toi-toje pozabierali z budow. Bo za nie nie placil. Zeby nie miec 200zl na kibel. Gdzie. Inspekcja pracy. Tu juz nic sie nie przestrzega. A w listopadzie co w tytule przelewu 10 .11 bedzie zapomoga ? To juz koniec firmy . z czego on ma sie podniesc zeby miec robote czeba zainwestowac. A czym on zainwestuje dlugami czy niesplacanymi wykonawcami

Zenek
@Robol. 10.11.2018 12:20

Za dużo telewizji. Jesteś spawaczem nie ekonomista i prawnikiem w jednym, żeby wiedzieć co to płynność finansowa i rentowność. Nie masz babmusie pojęcia jak prowadzi się firmę, a stroisz się na znawcę. Twoja brocha to spawanie nic więcej, zajmij się tym co potrafisz najlepiej a nie po pijaku tworzysz bajki. Skoro jesteś taki mądry i cwany jak stary lis, dlaczego nie prowadzisz własnego geszeftu lub co najmniej nie pracujesz na Toruńskiej jako najważniejszy dyrektor?

Robol.

No i zapomniałem dodać, ze nie organizujecie nam wspolnego biesiadowania,i ćwiczeń na siłowni,byłem w Niemczech i tam firma ma takie dodatki.Ja akurat jestem najlepszym pracownikiem na naszej zmianie powinienem mieć troszke wiecej niż inni.Powinny być wyjazdy integracyjne albo wyjscia wspolne do kina.

Marcin
@Robol. 10.11.2018 12:14

Zamiast do kina wole operę lub wyjazd do planetarium w Toruniu

Marcin
@Marcin 10.11.2018 12:40

Albo do myśla

Robol.

no ciągle moczopedne napoje piorytetem

Prawda!!!

A co to ty jako Biurowy jesteś jakiś lepszy?problemy są ale nie ma tragedii ( jest wiele firm co nie płacą wcale),co do biurowych to to akurat tam kuleje najbardziej,na torunskiej jest kilku asów co tylko myśli o tym jak najwiecej sobie zabrac a nie o firmie.Kto jest winny obecnej sytuacji ?ten fizyczny?co po 12 godzin pracuje tam gdzie go wyślą czy może ci biurowi co dublują stanowiska?nie szanują podwładnych,podlizują sie szefowi albo Panu P.Z kryzysu wyjdziemy ale nie dzieki biurowym!!!

Olo
@Prawda!!! 09.11.2018 22:36

BIUROWY TO BIUROWY!

Zielu
@Olo 09.11.2018 22:39

wy nic tam nie robita

Pracownik

Firma wielkie dno dzisiaj 9.11.2018 roku o godzinie 13.40 przyjechał wielki Pan Go.... Bankrut i oznajmił nam wszystkim ze wypłat nie bedzie na czas tylko każdy dostanie po 1000zł zaliczki a reszte wypłaty w przyszłym tygodniu. Jakim to trzeba byc wielkim (usunięte przez administratora) Zeby nie powiedziec ludzia prendzej zeby sie na taka sytuacje przygotowac. Panie Got.... Bazdomny ma wiecej godnosci niz Pan. Własnych pracownikow oszukiwac. To podłe. Ale i za pana sie wezma jeszcze troche. Nie jedno pewnie z worka wyjdzie jaki pan był uczciwy

Andrzej
@Pracownik 09.11.2018 16:40

Skoro wyszedł i powiedział to wszystkim bezpośrednio to wielki szacunek za odwagę i pokazał Pan G że ma jaja bo nie było to łatwe.Pieniądze będą po świętach zamiast 9.11 wielka mi tragedia są firmy co płacą po 2 miesiacach .

xxx
@Andrzej 09.11.2018 19:57

"kormost"malarze,śruciarze, dostali wypłaty teraz.wiec pewnie nie ma co robić rabanu,po dniach wolnych bedzie reszta kasy niefortunnie 10 wypadl w sobote i tyle.

Robol.
@xxx 09.11.2018 20:17

Kurcze 10 w sobote wypadl no fakt nik tego sie nie spodziewal. Do ta sobota tak z nienacka wyskoczyla. To po co wplacal zaliczke ludzie pomyscie. Skoro zdazyl wplac zaliczke to czemu wyplaty niwwpłacil poprostu nie mapieniedzy wielki bankrut w land rowerze a raczej na rowerze

Robol.

Jak kazdy. Widzi ze nie szanuje sie pracownikow fizycznych w tej firmie sa podzialy na biurowych i roboli (ja robol)i przykro jak. O nas tak mysli torunska ale oki. Za chwile i wy bedziecie robolami. Albo bezrobolami w urzedzie pracy. Jak my poodchodzimy. Bo napewno echem. W polske pojdzieze gotowski firma nie płaci pracownikom na czas. Potwierdzam osobiscie dostalem tylko 1000 zł pensji a wsumie zaliczki bez uprzedniej informacji biura. A kiedy reszta? Zenujace to jest panie Got. pieniadze sie skonczyły ???? ale wedlug pana jak najbardziej wszystko w pozadku. Żenada

Olo

Niestety brak pensji na czas jeden wielki syf.spoznienia 10 dniowe. W (usunięte przez administratora) ma ludzi którzy pracują już ładnych parę lat.

śrut
@Olo 10.09.2018 21:11

olo ty w poniedziałek rano juz miales ale ty pirerdxxx farmazony. Ty dostales ja dostalem kazdy dostal dziesiatego rano.. nigdy nie bylo zadnego obsuniecia,, krecisz niepotrzebnie afere

Olo
@śrut 12.09.2018 08:01

Chłopie nie pier.. głupot no chyba że jesteś fizyczny robol to dostaniesz pensje na czas. Bo jak gotowski przewalki z fizycznymi będzie robił to on całkiem upadnie.biuro nie dostaje pensji na czas . Afera jest 1000zl na koncie nawet nie przyszedł do nas, żeby o tym poinformować. Wiec sie nie odzywaj.

Olo
@śrut 12.09.2018 08:01

A jak dalej będziesz pierdaczyl durnoty wstawię wydruki żeby udowodnić jakie regularne są wyplaty.

Łysy
@Olo 09.11.2018 22:03

sam jestes robol i młot w dodatku

Łysy

W kormoście atmosfera jest dobra, praca ok, wypłaty były i są na czas

P

Jak to mawiają Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka hahahhahahahahaha

Skwierzyna

Ok tyle

EK

Niestety. Podwykonawcą nie płacą. Brak kontaktu. Nie polecam

heja drogówka
@EK 28.09.2018 14:10

mi zapłacili :)

Natalia

@Maciej, planujesz związać się z firmą Kormost Zakład Robót Mostowych Marek Gotowski na dłużej? Jaka atmosfera panuje w tym miejscu pracy? Czy jest ona ciężka i stresująca? Co jeszcze możecie powiedzieć o pracy w Kormost Zakład Robót Mostowych Marek Gotowski? Zachęcam Was do dodawania swoich opinii!

anonymous
@Natalia 14.06.2018 16:30

Stella 24.06.2018 13:08 Jakieś nowinki z pracy w firmie moglibyście napisać dla ewentualnych kandydatów

Maciej

Niedawno przedłurzyli mi umowę z 3 miesięcznej próbnej robota jak robota robić trzeba jak wszędzię póki co wypłaty są regularnie a z tego co gadamy problemem jest s5 dla prawie wszystkich firm ktore tam są

Natalia

@Zuzia, @Vasyl, jak aktualnie wygląda sytuacja z zaległymi płatnościami? Czy coś się wyjaśniło? @Jacek, @Tonik, pytaliście, bo jesteście zainteresowani pracą w Kormost Zakład Robót Mostowych Marek Gotowski? Czy ktoś ma aktualne informacje na temat funkcjonowania firmy?

windykacja na koszt dłużnika

Nie czekaj, aż Twój dłużnik zamknie firmę lub ucieknie za granicę! Pomożemy Ci szybko odzyskać pieniądze niezależnie od kwoty. Działamy na koszt dłużnika! Zadzwoń po szczegóły-tel.512 868 817

Tonik

Jakie są powody takiej sytuacji?

Vasyl

Firma nie płaci od kilku miesięcy, dają zaliczki po 300-500 zł a dalej same obiecanki . Szukają pieniędzy nawet dla swoich pracowników.

Jacek

Czyżby firma miała jakieś kłopoty? Może ktoś napisze czy jest poprawa

Zuzia

Firma prawdopodobnie utraciła płynność finansową. Podwykonawcom nie płaci od kilku miesięcy. Szukają pieniędzy nawet dla swoich pracowników.

Natalia

@Tedek, rozumiem, że pracujesz w Kormost Zakład Robót Mostowych Marek Gotowski? Możesz napisać jakieś konkrety o pracy w tym miejscu? Jaką umowę oferuje ten pracodawca? Twoja opinia może być bardzo pomocna dla osób zainteresowanych pracą w tym miejscu, ale w tym momencie jest zbyt ogólnikowa. Czy firma poszukuje aktualnie jakichś pracowników?

Administrator

Czemu nic nie piszecie na wątku Kormost Zakład Robót Mostowych Marek Gotowski? Czy to oznacza, że dobrze Wam się pracuje i nie ma rotacji?

Tedek
@Administrator 07.02.2018 08:55

Poprostu brak juz słow

Hana Montana
@Administrator 07.02.2018 08:55

Ludzie nie piszą ponieważ prezes wykupił wszystkim wczasy w Egipcie - Ukraina robi czarną robotę więc Polak odpoczywa. Po powrocie szykują się też podobno jakieś gigantyczne premie. Pozdrawiam

Monter

Tera to na robotników tylko Ukraińców. Nawet wiecej im płaca.

tofiffi
@Monter 21.11.2017 17:03

fakt dobry był robiłem z nim w MIKOŁAJKACH na MAZURACH zapierdzielał od rana do nocy po16 i czasami wiencej godzin świądki piądki i niedziele nie było żeczy nie możliwych dla niego szacun za prace z koszem z ludzmi precyzje miał na 100% i nigdy nie nażekał a dzwig traktował jak własne dziecko życzymy powodzenia w nowym miejscu może inni cie docenią

Dział T.
@tofiffi 22.11.2017 21:08

Panowie , dzwigowy Łukasz sam chciał tyle pracować . Nie macie kompletnie pojęcia na ten temat i głupio komentujecie. Zarabiał dużo i sam prosił o nadgodziny!!!! Widać kompleksy autorów i totalny brak wiedzy w temacie w którym się wypowiadają!!!!

@Dział T. 28.11.2017 19:37

drodzy Panowie i Panie wszyscy wiemy dla czego otrzedł nie raz widzłem jak sie kłócił z byłym kierownikem i w większości musze to przyznać to Łukasz miał racje pamientam jak chciał ustawiać elementy na placu to go wyśmiali a potem palec w nocniku a miał dobry pomysł byłem przy tej rozmowie a potem czarną magie zrobił krych i wtedy go prosił żeby mu (usunięte przez administratora) ratował przypomnijcie sobie jak kombinował z tymi elementami jeden na drugi wstawiał i to tak że wszystko było potem z logiką ładowane może mało nie zarabiał ale i kokosów też pewnie nie miał z tego co kiedyś jakiś miesiąc przed jego odejściem rozmawiałem to z naszej rozmowy wyszło że mu starczało na miare normalne życie ale jak musie urodziło kolejne dziecko Gratulacje to ledwo mu starczało na jedzenie że biduje ja mam wielki szacunek dla niego uczymać żone i dwójke dzieci i kredyt czy ktoś z nim o tym kiedyś rozmawiał nie tylko robota i szybko i szybko a może faktycznie warto by było wyjąć ręke do niego bo następnego takiego już nie będzie

AM
@Dział T. 28.11.2017 19:37

panowyie gdyby zarabiał dobrze to by sie nie zwalniał SPÓJŻCIE NA ŻECZYWISTOŚĆ nie odwracajcie kota ogonem nikt nie chce już do waz przyjść zara sami ręce będziecie musieli zakasać

monter

nie dawno zwolnił sie od nich operator dzwigu jeden z najleprzych w tej firmie było widać że go zajeżdzali robił na wszystkich maszynach orarniał wiele tematów a teraz na placu syf jakich mało niema iść do kogo by ktoś pomugł paczeć kiedy obalą sie te dzwigi bo dziadki nie mają widać wogule pojęcia co robią a już gdzie coś z nimi mątować porażka jakich mało jeśli czyta to jakiś grubas to dobrze zróbta coś żeby był tamten operator bo gówno zmontujecie taka prawda

pendzel
@monter 20.09.2017 21:52

Dobrze wiemy czemu odszedł ...jego były kierownik że tak delikatnie powiem tyłek se nim podcierał mówił że coś idzie zrobić do 10 co było nie realne i każdy o tym wiedział a jak afera to zawsze na niego że sie nie wyrabia ile razy sie z nim rozmawiało nie powiem ale jak coś sie z nim ustaliło to zawsze było zrobione a czasami i więcej a jak mu krychu nagadał jak ma robić to 4/3 robił zawsze bezsensu bo sie gość nie znał ile razy stał Łukasz na placu i sie śmiał że dle tych HUUHUUU nie ma robić ludzimu do pomocy nie dawali i chłop poprostu nie wyczymał i nie jestem ani za jedną ani za drugą stroną ale nikt by nie wyczymał . I WIELKI SZACUN ZA JEGO WKŁAD BO FAKTYCZNIE SIE SIE STARAŁ jak poprzednicy miał wyczucie i wielkie zaangażowanie w to co robił. a może zamiast debatować DZIALE t MOŻE SPRÓBÓJCIE SIE Z NIM JESZCZE DOGADAĆ bo takich jak on z świecą szukać napewno macie adres jakiś kontakt fkońcu firma mostowa i czasami warto wyciągać rence bo my wszyscy ciągle wieżymy w to że jeszcze wróci koledzy z namiotu

anonim

(usunięte przez administratora)

F.G.

ŻENUJĄCY JESTEŚ TY AUTORZE , TYCH ZAKŁAMANYCH SŁÓW!!! MASZ NASRANE W TWOJEJ GŁUPIEJ GŁOWIE CYMBALE. NIC NIE POTRAFISZ PRÓCZ HEJTOWANIA IDIOTO. KAŻDĄ FIRMĘ OBRAŻASZ W KTÓREJ PRACUJESZ!!!

Natalia

@Romek Pijaczyna - mógłbyś podać konkretne argumenty przemawiające za taką wizją przyszłości dla Kormost Zakład Robót Mostowych? Wszelkie konkretne informacje będą na wagę złota dla potencjalnych zainteresowanych ofertami pracy w Bydgoszczy.

Romek Pijaczyna

Myślę że w przeciągu pół roku w firmie będą pracować sami ukraińcy co nie mają pojęcia jak się szliferką obsługuje :) A firma jest tak stabilna jak ja po wypiciu litra :) Pozdro

STASIU ZAWSZE TRZEZWY
@Romek Pijaczyna 03.01.2017 11:47

Następny z kompleksami. .....Mi się dobrze tu pracuje.Ukraińców jest sporo , to prawda ale nie widzę w tym problemu. Dziś gdzie się nie słyszy w firmach są problemy. Mam nadzieje że Gotowski na tym rynku poradzi sobie. Pozdrawiam.

ITEESS

ML-e,GL-e,Land Rovery i inne bajery są na porządku dziennym a podwykonawców mają głęboko w d...ie, nie płacą za wykonane prace /obw. Inowrocławia/

BUDOWA INOWROCŁAW
@ITEESS 18.12.2016 12:31

ITES POŻUCIŁEŚ ROBOTĘ , OSZUKAŁEŚ SWOICH LUDZI ORAZ FIRME GOTOWSKI I MASZ CZELNOŚĆ TAKIE GŁUPOTY WYPISYWAĆ........!!!!!!!!!

its
@BUDOWA INOWROCŁAW 02.01.2017 23:55

taaa na pewno, słowo przeciw słowu

BUDOWA INOWROCŁAW
@its 10.01.2017 10:57

PRZEDSTAWICIELU FIRMY ITS , SĄ TO FAKTY. JEST CAŁA DOKUMENTACJA OPISOWA Z SYTUACJI WASZEGO BANKRUCTWA KTÓRE WPŁYNEŁO NA TO ŻE Z DNIA NA DZIEŃ OPUŚCILIŚCIE PLAC BUDOWY ZOSTAWIAJĄC SWOICH PRACOWNIKÓW BEZ ŻADNEJ INFORMACJI. DOKUMENTY , ZEZNANIA ŚWIADKÓW W TYM WASZYCH BYŁYCH PRACOWNIKÓW ..... MANIPULACJE INFORMACJĄ TO SIĘ NAZYWA. NIE WSPOMINAJĄC O KONFLIKCIE POMIĘDZY SZEFOSTWEM ITS .... WYSTAWIANIEM FAKTURY Z PRYWATNYM NUMEREM RACHUNKU BANKOWEGO.... OSZUKUJĄC SWOJĄ FIRME...... ITS......

Nick

Powiedzcie mi w jakiś prosty i zrozumiały dla mnie sposób jak tutaj jest rozliczana praca człowieka w Kormost Zakład Robót Mostowych Marek Gotowski czy płacą na akord czy może jest stała forma zatrudnienia?

Zostaw opinię o Kormost Zakład Robót Mostowych Marek Gotowski - Bydgoszcz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kormost Zakład Robót Mostowych Marek Gotowski