Opinie o Zero-Maxx GmbH

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zero-Maxx GmbH

Edyta

@kris rozumiem, że przed podpisaniem umowy miałeś inną stawkę obiecaną? Czy wiedziałeś ile zarobisz? Dużo różniła się ta stawka? Może w takim wypadku było warto zapytać czy to nie była pomyłka.

kris

Nie polecam pracowalem tam przez miesiac po czym zwolnili 5 pracownikow I zaplacili 400 euro, jezdzilem jako kierowca dla firmy Dusch..... pod BMW zwykli oszusci

mix

Wybiera się ktoś do Landshut? Podobno szukają teraz kierowców

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Jasiu

(usunięte przez administratora)

tralala

nie polecam nikomu tej firmy,wystarczy tylko tam zadzwonic i porozmawiac z panem MÜLLER,rosjanina ,ktorego niemieckiego nie mozna w ogole zrozumiec,ale po chamsku rozmawiac to mu najlepiej wychodzi

pops

moge sie tylko zgodzic.czy oni w dalszym ciagu zatrudniaja kierowcow?jesli tak,ostrzegam!!!

piskorz

widzę , że ciężko o jakieś konkrety i informacje od Was na temat pracy w Zero-MAxx. Nie wiem czemu bo dość jasne jest , że współpraca z firmą nie prowadzi raczej do niczego dobrego. Wiem to zarówno z doświadczenia swojego jak i znajomych którzy wyjeżdżali z firmą . Nie polecam. I nie jestem jedyny .

Jasiu

REWELACYJNA FIRMA

Jasiu
@Franek 28.07.2016 23:00
Jasiu chyba cię pojebało

nie wiem co przeczytałeś bo posty moje USUNIETE ale ja tam pracowałem chcesz coś więcej daj namiar to cos powspominam

Jasiu
@Franek 28.07.2016 23:00
Jasiu chyba cię pojebało

..tylko takie posty przechodzą!!!!daj namiar

maniek

witam mam pytanie czy ktoś ma jechać z tej firmy na stanowisko lakiernik samochodowy w przyszłym tygodniu pozdrawiam i czeka na odp

Ostrzegam

(usunięte przez administratora)

fikumiku!

(usunięte przez administratora)

bareja

Ciekawe ile naganiacze dostają ,za szukanie jeleni ?

kris

(usunięte przez administratora)

Olo

Czyli jak sie w Niemczech albo w Anglii dostaje jako Polak zagraniczna umowe to podstep? Pulapka?Takie stwierdzenie to juz chyba troche przesada?Ja bym tam wolal miec na umowie 2000€ brutto zamiast 2000zl.Ale nie wiem, czy dobrze rozumiem...

Bol

Z ich strony wynika ze dzialaja od co najmniej 2011 roku...Hm...

Adam

Do Ciekawskiego: Z tego co widzę, to firma ZERO-MAXX zaczęła się ogłaszać na polskich portalach chyba dopiero pod koniec zeszłego roku. (usunięte przez administratora)

Adam

(usunięte przez administratora)

Woldan

(usunięte przez administratora)

Pan čestný

(usunięte przez administratora)

Walo

OSZUSTY Z ZERO-MAXX GMBH ODDAJCIE MOJA PENSJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ciekawski

Od kiedy dziala ta agencja?

pops
@ciekawski 25.09.2014 08:51
Od kiedy dziala ta agencja?

(usunięte przez administratora)

DALNABOJ

(usunięte przez administratora)

realista

(usunięte przez administratora)

Wikary

(usunięte przez administratora)

Driverek

Ludzie.Ta agencja działa krótko a zobaczcie ile juz ma negatywnych wpisów.O czyms to swiadczy

Poszkodowany przez ZERO-MAXX GmbH

(usunięte przez administratora)

Pkuś

Jesteście powaleni1!!! Co dobrze było wam w polce,że pchacie się do Niemiec? Co w kraju żonka robiła zakupy ,a wy nawet nie wiecie ile kosztuje chleb w kraju.Na komorne macie dotacje a prąd z dynama? Na co liczyliście na pokój w Hiltonie i obiadki u Geslerowej? Ludzie przyjechaliśmy tu do roboty a nie na wczasy! Nie mam ameryki ale da się żyć.A w kraju rodzina czeka za kasą na pewno lepszą niż miałem w Polsce. Najważniejsze co m-c kasa na kącie.

Lolek

Witam, od trzech miesiecy pracuje dla Zero-Maxxu. Szalu tu nie ma, ale juz kilka ladnych lat za kolkiem spedzilem(usunięte przez administratora) gdzie kierowcy „mieszkaja“ w 5 czy 6 w jednym pokoju, (usunięte przez administratora) .Nie wiem o co chodzi z tymi wyplatami, bo ja dostaje to, co mi powiedzieli. Moze nie sa to jakies kokosy, ale kase mam zawsze na czas. Wiem, ze gdzie indziej mozna wiecej zarobic i probowalem sie zaczepic w innej firmie, ale bez jezyka nie ma szans. Kolego, nie wiem czy ci mowili, ale karte mozesz tez zczytac w Dekrze w Dingofing,jak chcesz, moge Ci podac adres.Z raportami tygodniowymi tez nie musisz co tydzien do nich jezdzic.Ja przesylam faxem z firmy, albo podaje innym kierowcom. Nikt mi jeszcze z tego powodu nie robil problemow.Na pewno sa firmy, gdzie jest lepiej i wiecej mozna zarobic, ale bez niemieckiego to raczej trzeba miec szczescie.

Adam

(usunięte przez administratora)

Adam

(usunięte przez administratora)

Dan

(usunięte przez administratora)

Adam

(usunięte przez administratora)

Dan

(usunięte przez administratora)

Adam

(usunięte przez administratora)

Lidka

(usunięte przez administratora)

Adam

(usunięte przez administratora)

bella

(usunięte przez administratora)

Adam
@bella 19.09.2014 19:07
(usunięte przez administratora)

(usunięte przez administratora)

Adam

(usunięte przez administratora)

Adam

(usunięte przez administratora)

kminek

(usunięte przez administratora)

kminek

(usunięte przez administratora)

PIKO

ważne jeszcze jest to że w pzreciągu roku pracy masz tylko wolne soboty i niedziele, o ile nie masz nocnej jazdy z piątku na sobotę. Musisz na własny koszt jezdzić zczytywać kartę kierowcy i wiele jeszcze innych "kwioatków" o których nie chce mi sie już nawet pamiętać i pisać... jednym słowem: UWAZAJCIE i to bardzo..!

anonim

(usunięte przez administratora)

Lidka

(usunięte przez administratora)

Lidka
@Lidka 01.07.2014 20:01
(usunięte przez administratora)

Nie mieli podstawy obnižać pensję. Wszystko rozstrzygnie sąd!

bolek

Ludzie opamiętajcie się! To już w tym kraju nie można nawet wyrazić pozytywnej opinii i zadowolenia z otrzymanej pracy bo zaraz pojawiają się podejrzenia o kłamstwo, fałsz? Każdemu będzie odpowiadało co innego, jeden będzie zadowolony a drugi nie i tak było, jest i będzie! Wiem od znajomych, że firma płaci na czas i co najważniejsze zatrudnia w 100% na legalu ubezpieczenie socjal itd. Dla zainteresowanych i naprawdę chcących pracować zdecydowanie polecam!

boozer

Witam. Czytam te wasze komentaże i myśle sobie,że nam polaką to się już w głowach poprzewracało.Ja przez dwa lata złożyłem setki aplikacji i bardzo,bardzo rzadko ktoś odpisał,że otrzymał aplikacje, a co dopiero zadzwonił. Też odbyłem kilkanascie rozmów tel. i parokrotnie pytano mnie o dyspozycyjność (co rozumiałem jako mój czas w którym pozostawałem bez pracy).Po wstępnej rozmowie z Zero-Maxx też nie liczyłem na to,że zaraz wyjadę bo pani właśnie grzecznie zapytała o tz. moją dysozycyjność(z doświadczenia wiem,że to dziś standart). W między czasie otrzymałem kolejną odp. na moją aplikacje i wyjechałam do Hamburga z firmą Dako na tz. śmieciówce. Po dwuch tyg. zadzwoniła do mnie pani z Zero-Maxx z pytaniem czy dalej jestem zainteresowany wyjazdem.Spakowałem moje rzeczy i biegiem zmieniałem miejsce i firmę.Dziś pracuje dla tej firmy mam własny jednoosobowy pokój(w Hamburgu masakra spęd ludzi w jednym domu po trzech,czterech w pokoju i jedną łazienką na 12 osób)prace przyzwoitą, kase uczciwa i jasne warunki. Zawsze mogę liczyć na pomoc pracowników z Zero-Maxx. Mam tylko radę dla chcących wyjechać nie liczcie,że jedziecie na wakacje i nie myślcie,że jesteście jedynymi chętnymi do pracy szanować się trzeba ale czasem trzeba wykazać też odrobine przyzwoitości i cierpliwości. Pozdrawiam i życzę szczęcia w poszukiwaniu pracy.

diabel
@aplikator 13.04.2014 19:23
ile ci zapłacili za ten "post"? 50 euro? Żałosne,( usunięte przez administratora )

jesli,posiadasz,kontakt,mejlowy,do,firmy,zero-makxx,to,jak,morzesz,to,mi,przeslij,na,mojego,mejla,chce,zlorzyc,unich,papiery,zgury,dzieki,muj,adres,danielmucka234@wp.pl

Adam
@aplikator 13.04.2014 19:23
ile ci zapłacili za ten "post"? 50 euro? Żałosne,( usunięte przez administratora )

(usunięte przez administratora)

kandydat zerro maxx

W jakiej firmie byles na tym dniu probnym i w jakiej branzy? Bo ja tez zlozylem papiery do nich i czekam na odzew ale moze jednak nie warto czekac .

Światłowód

Miałem okazję być kandydatem, który został "wybrany" do pracy.(usunięte przez administratora) Zgodnie z zapowiedzią pierwszy dzień był dniem pracy "na próbę". W połowie dnia dowiedziałem się, że termin rozpoczęcia pracy przesunął się o tydzień. Oznaczało to, że przejechałem się prawie 2000 km, żeby popracować sobie cały dzień i wrócić. Firma miała się w tym czasie kontaktować ze mną w sprawie szczegółów. Po tygodniu jednak nie dostałem żadnego potwierdzenia. Rozumiem, że moja kandydatura była nieodpowiednia, ale firma Zero-Maxx mogła mnie przynajmniej o tym poinformować. Tymczasem wydałem na przejażdżkę do Bawarii przynajmniej 1000 zł, po tygodniu czekałem na walizkach na potwierdzenie a firma nie zadała sobie nawet trudu, żeby udzielić mi odpowiedzi. Przestrzegam przed dniem próbnym w firmie ZERO.

Pablo
@Światłowód 07.03.2014 16:21
Miałem okazję być kandydatem, który został "wybrany" do pracy.(usunięte przez administratora) Zgodnie z zapowiedzią p...

Witam.Właśnie mam ograniczony Kontakt z Firmą Zero maxx gmbh. Jakiś czas temu wysłałem papiery. Pani mnie zapytała o znajomość języka. Wszystko było ok. Mieli dzwonić i do tej pory nic. Dzwoniąc pod numer podany w ogłoszeniach nikt się nie zgłasza. Nie odbiera. Więc jeśli ktoś miał styczność z tą firmą to prosiłbym o dodanie opinii.

Zostaw opinię o Zero-Maxx GmbH - Essenbach

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zero-Maxx GmbH