Eco Instal

Kościan

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 122 ocen.

Opinie o Eco Instal

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Instal

r

Wbrew temu co wypisuja tutaj ci wszyscy oszusci wyplata SA W TERMINIE

*.*

eeej no nie robcie se jaaaaj. tutaj sie dobrze pracuje, serio, nie ma co robic tagedi. mi sie bardzo nie podoba to jak latwo i szybko mozna zniszczyc reputaacje dobremu pracodawcy. a to tylko przez zwykla ludzka zawisc.

Były pracownik
@*.* 01.02.2018 15:37

Dobremu??? Pozostawię to już bez komentarza. Ci wszyscy którym się tak super pracuje za super pieniadze... dowiedzcie się jutro albo pojutrze kiedy będą płacić zaległości wobec pracowników i odpowiedzcie tutaj . Czytając regulamin serwisu pomowienia będą usuwane więc napiszę do administratorów by usunąć wszystkie pozytywne komentarze jak tego nie zrobicie

szadoł
@Były pracownik 05.02.2018 20:44

XDDD Chyba nie wiesz co oznacza ''pomówienia''

Ada

Firma okej, mój tata u nich pracuje i widze, ze raczej jest zadowolony z pracy. Kasę ma, stać go zeby pojechac na wakacje. Do tego zawsze rano wychodzi usmiechety do pracy, wiec chyba tak zle tam nie jest.

Nicki
@Ada 13.12.2017 10:41

a tatuś Skarbie jest Prezesem czy właścicielem? bo to by wtedy tłumaczyło i jego zadowolenie i Twoje wakacje...

xdi

Firma daje szanse ludziom ktorzy chca sie czegos nauczyc a przy tym zarobic calkiem spoko wiec jak dla mnie jest to firma do polecenia

Wujek Google

Ludzie, nie przesadzajcie w tej firmie jest bardzo w porządku! Wypłaty są normalnie na czas i wszystko jest okej.

były pracownik
@aktualny pracownik 31.01.2018 09:51

A ja się zastanawiam, kto się podszywa pod aktualnych pracowników i wypisuje te bzdety o regularnych wypłatach. Prawda jest taka, ze w ECo Instalu zobaczysz swoje pieniądze jak Ci się przyśnią i tylko wtedy.

aktualny pracownik
@były pracownik 31.01.2018 15:15

Skoro jestes BYLY to skad mozesz wiedziec co sie aktualnie dzieje w firmie i jak wyglada sytuacja z wyplatami, co?

Elo

Widac golym okiem ze firma sie rozwija, jest wiecej nowych miejsc pracy. Bardzo fajnie. Bo ja tu lubie rpacowac. Firma wyplacalna, uczciwa, pracownikow traktuje w porzadku.

Małszo

Firma godna polecenia. Co prawda ja włąśnie skończyłęm z nimi współpracę, ale to już bardziej z powodów osobistych, o których tu nie będę pisać. W każdym razie skoro po zakończonej współpracy wchodzę specjalnie na to forum żeby wystawić firmie pozytywną ocenę to samo to już oznacza, ze na prawdę warto tu się zatrudnić. Wypłaty na dobrym poziomie, zawsze terminowo (wiem, że to nie powinna być zaleta a standard, ale wszyscy wiedza jak jest nie raz w innych firmach, więc uważam, ze warto o tym wspomnieć). Oprócz tego atmosfera dobra, bardzo fajni ludzie pracują w tej firmie, wszyscy są wobec siebie w porządku i pomocni. Przełożeni też traktują pracownika z szacunkiem. Z urlopami nie było problemu. Ogólnie oceniam Eco Instal baaardzo pozytywnie.

nebesky
@Małszo 18.01.2018 09:38

Bardzo podobra mi sie ta wypowiedz ECo Instal to dobry pracodawca wbrew tym wszystkim hejterom co piszom nieprawdee

Pracownik

Jeszcze nie spotkałam się z tym, żeby wszyscy byli zadowoleni z firmy. Zawsze mówię, że dobry pracownik ma wszędzie dobrze.

anonymous
@kawa 22.01.2018 10:24

wyplaty terminowe, to akurat jest na 100%

tutti frutti
@Pracownik 18.01.2018 17:11

Świetnie powiedziane!!

Tomasz Mach

Nie polecam. Firma jest mi nadal winna prawie 100 000 zł, wyroki sądowe sobie, a komornik nie może nic znaleźć. Za chwilę wytoczę sprawę karną byłemu prezesowi (temu od Indian) i każdemu kto po min nastąpił o celowe oszustwo.

Były pracownik 12
@Tomasz Mach 11.01.2018 14:17

Ja też!

anonim

(usunięte przez administratora)

Były pracownik
@bartko 16.01.2018 09:47

Długo to znaczy?

bartko
@Były pracownik 16.01.2018 13:41

PARE LAT

Jasiek

Ja bardzo dobrze wspominam pracę tam, świetna atmosfera, super ludzie, kasa przecietna. Bardzo fajnie sie tam czułęm.

Milionnn

Firma stabilna, wypłacalna, z wyplatami nie ma problemow, a atmosfera tez w porządku.

Normalka
@Bigos 08.01.2018 14:19

Moim zdaniem nie jest aż tak kolorowo jak opisujecie.. Dla mnie jest po prostu okej. Normalna praca za normalne, przeciętne pieniądze. Bez ochów i achów, atmosfera ujdzie. Ja chodzę tam bez żadnych wiekszych emocji. Robie swoje i do domu.

anonymous
@Normalka 09.01.2018 10:42

Dokłądni zwykla praca zwykla firma wyplaty na przeciętnym poziomie

CYK

tE WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE SA PRAWDZIWE JA TU PRACUJE JUZ DLUGO I NIE NARZEKAM PRACA BARDZO SPOKO

kula szpiegula

Miesiąc temu było tu 117 opinii. Dzisiaj jest tylko 85 i to samych pozytywnych. Negatywne komentarze zostały usunięte - a szkoda bo były bardzo bardzo prawdziwe i użyteczne. Ciekawe, kto z obecnych pracowników firmy jest w stanie (poza prezesami i właścicielem) potwierdzić poniższe brednie.(usunięte przez administratora)

kula szpiegula
@kula szpiegula 21.12.2017 21:43

...ale i jego komentarz został usunięty... zbyt prawdziwy czy niewygodny?

Nadęty balon

Czy warto z firmą zacząć współpracę jako podwykonawca?? Ktoś podpowie?

Mixer
@Nadęty balon 15.09.2017 16:04

Daj znać Balon jak Ci poszło. Może jakiś pozytyw się trafi.

kula szpiegula

o tak tak Święte słowa - potwierdzam

dajcie spokój

Dla mnie jest okej, a te brednie o niewypłaconych pieniądzach to ewidentnie pisze konkurencja... Wiecie co, dajcie sobie juz z tym spokoj, bo to smiesznie wyglada...

Euzo
@kooperacja 12.12.2017 10:10

Te brednie pisze konkurencja, jestem o tym swiecie przekonany

D.
@Euzo 15.12.2017 09:30

A mi się jeszcze wydaje, że może to być jakiś były niezadowlony pracownik taki co mu sie pracować nie chciało, a wiemy, ze tutaj takich sporo jest i było.....

korba

Polecam, firma stawia bardzo na dobre przeszkolenie i dobro pracownika. Da sie to zauważyć gołym okiem. Jest szacunek i dobre podejscie do pracownika.

anonymous

Praca w porzadku za spoko pieniadze

Cuba

Firma, w której po prostu pracuje się dobrze i traktują cie z szacunkiem.

po prostu adam

Pensja zła nie jest, na stanowisku kierowniczym jestem wiec nie narzekam.Pracy jest sporo, ale do przeżycia. Współpracowników mam bardzo w porządku więc w takiej ekipie pracuje się przyjemnie.

Poczytny

Firma ma się bardzo dobrze i sie rozwija, nastapilo troche zmian, natomiast w dobrym kierunku. Ja widze poprawę, na prawdę. Zaczęli lepiej traktować pracowników. Nie ma się teraz już praktycznie o co czepiać.

anonymous
@Poczytny 05.12.2017 11:29

no i chodzisz do pracy z lepszym komfortem psychicznym

Antonio Banderas

O jezu no zwykła praca. Cuduw nie ma ale tez ich nie obiecywali wiec ja to jestem w sumie zadowolony

...!

Ogolnie soko pierwszy pracodawcy ktory mnie tak szanuje i nikt sie nie przyczepia bez powodu czuje sie tu po prostu zarobki normalne ale raczej na plus atmosfera w pray bardzo spoko

migacz

Narzekać ni ma co, kasa jest co miesiąc, spokój ducha też jest, bo nie zwalniają za byle co. Uczciwi i sznaują ludzi

Kiero

Byłęm kierownikiem montażu, przeprowadzka z powodow osobistych zmusiła mnie do porzucenia tej pracy. Bardzo jest mi z tego powodu przykro. Miałem świetna ekipę, zaufanych ludzi, dobrą kasę... Eh, straszny żal było to wszystko zostawiać....

barbarzyńca
@Kiero 22.11.2017 10:25

Oj tęskinimy za Tobą tęsknimy. Byłeś zajefajnym kierowikiem. Mało jest takich.

o.k.

Parcuje w tej firmie jakos nie długo , bardzo sobie chwale ta firme , kierownictwo jest wymagające ale to jak w każdej firmie.

090909

Polecam tą firmę, uczciwa, dobrze płaci.

jan

dobra, solidna firma. pracuję tu już długo i przez caly ten czas czuje sie stabilnie, ogolnie w zyciu. pracuję dobrze, sumiennie, dlatego niemam zadnych obaw, ze mnie zwolnią czy coś, bo bardzo doceniaja takich pracownikow. do tego wyplaty zawsze na czas, z urlopami nie ma problemu. polecam tą firmę.

Konrad

Z tego co słyszałem z opowieści szwagra to nowi pracownicy mogą liczyć na dobrą wypłatę i konkretną umowę. Szwagier pracuje już trzeci rok i chyba mu to odpowiada, bo nie zanosi się na to żeby szukał czegoś nowego.

nick

Firma jest naprawdę porządna, można się dogadać odnośnie podwyżki. Trzeba się tylko starać.

Kam

Dla mnie to jest dobry pracodawca. Płaci w terminie, traktuje pracowników fair. Nigdy nie miałem w pracy żadnych nieprzyjemności. Polecam.

Trujący grzyb

Moze niech sie wypowiedza kontrahenci jak to naprawde wyglada.

kokosz

Właśnie czy to firma Pana Gin...era?

Pytający

Czy chodzi może o firmę eco instal z ulicy Gostyńskiej 67 Kościan?

m,ajkel

@miecz a wiesz coś o rekrutacjach do tego oddziału?

ciekawy

A kto tu wlaściwie rzadzi?

szukajacy

Witajcie, powiedźcie co tam się w ECO teraz dzieje? Bo słyszałem, ze powoli odbijają się, jakiś młody gość zarządza fabryką w Kościanie i pracownicy niby sobie go chwalą. Niby przyjmują pracowników

gosc

nie został będzie prosperował niebawem :)

obserwator

Firma chyba rzeczywiście ma nowego prezesa, stary najwyraźniej próbuje się wycofać, ale za to co zrobił bądź czego nie zrobił i tak odpowiada.

były pracownik

Pewnie mamy ci się jeszcze przedstawić. Te pytania kieruj do prezesa.

work

Człowieku masz informacje nie do końca prawdziwe,a ludziom, którzy zostali prawdopodobnie nie dorastasz do pięt . Zdobądź wiarygodne info i wtedy pisz opinie poprawną polszczyzną :-D Pozdrawiam

Były
@work 29.04.2015 22:41

Chyba trafiona opinia :)

anonim

(usunięte przez administratora)

XYZ

podbijam wpis - niniejszym aktualizuję opinię z dzisiejszą datą!

anonim

(usunięte przez administratora)

XYZ

podbijam wpis - niniejszym aktualizuję opinię z dzisiejszą datą!

pracowałem tam

nie obodrzycka jest eco, comet tylko prowadził tam salon...

Wer

A Obodrzycka nie jest własnością Comet?

pracowalem tam

Wystawili obodrzycką na sprzedaż...

karlos

Super szef ma troszke kłopotów ale szybko wychodzi z tego jak okradli go poprzedni wspólnicy.Na pewno się nie poddamy i jeszcze ci którzy się zwolnili będą żałowali!!!!!

Były pracownik

Na tym forum już chyba wszystko na temat warunków pracy i powodów z jakich ludzie tak szybko stamtąd uciekają napisano. Jeśli ktoś chce się sam przekonać to miejsce w Eco Instal powinno się znaleźć.

sobol

czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w dziale konstrukcyjnym w tej firmie

nowy

przyjmę do działu technicznego proszę o cv (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Eco Instal - Kościan

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Instal