4.11.08 – 30.11.08 Termobud sp z o.o.

Olsztyn

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 21 ocen.

Opinie o 4.11.08 – 30.11.08 Termobud sp z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 4.11.08 – 30.11.08 Termobud sp z o.o.

pzdr

Zależy gdzie składasz papiery @kalinka bo oni zajmują się wieloma rzeczami budownictwem, logistyką, doradztwem i produkcją więc pieniądze wszędzie są różne

martin

witam chciał bym sie dowiedzieć coś o tej firmie bo interesuje mnie praca jako monter w Termobudzie

pppppp

W Olsztynie są dwa termobud-y jeden na Lubelskiej i polecam bo super zarobki oraz ludzie. Drugi termobud jest na Hozjusza i tu jest już lipa marne grosze i lipna kadra zarządzająca pracownicy są nawet wporządku

Piotr

Prezes ostry być musi.Jest to wspaniały człowiek. podziwiam go za to że stworzył swoje imperium,bo wiele dokonał.Prywatnie bardzo wesoły człowiek.W pracy bardzo wymagający i przez to nerwowy.ale preses taki być musi.Pracowałem tam dość długo i pracowałbym dalej.Dobrze mi się tam pracowało.Odszedłem tylko dlatego że załapałem się na lepszy stołek. Termobud to bardzo przyjazna i konkretna firma.

ja

ta firma to bagno, prezes jest delikatnie mowiac (usunięte przez administratora) nikomu nie proponuje czegokolwiek z tym czyms...

Zostaw opinię o 4.11.08 – 30.11.08 Termobud sp z o.o. - Olsztyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 4.11.08 – 30.11.08 Termobud sp z o.o.