APT Agencja zatrudnienia

Korbielów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 131 ocen.

Opinie o APT Agencja zatrudnienia

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APT Agencja zatrudnienia

Kobiel

Dla mnie agencja APT jest dobrą firmą. Korzystałem z ich pośrednictwa i byłem bardzo zadowolony. Być może niedługo ponownie skorzystam z ich usług, chcę wyjechać do pracy i nie martwić się, że coś mam do załatwienia . Tam trzeba ostro pracować to fakt!!

olek

ta agencja to dno, ale cebulaki i tak jadą zapirdqlac jak roboty za niecałe 4euro z brudasami . Jedżcie z inych agencji

olek

ta agencja to dno, ale cebulaki i tak jadą zapirdqlac jak roboty za niecałe 4euro z brudasami . Jedżcie z inych agencji

Natalia

Agencja jak nazwa mówi jest agencja pracy a nie opieki. Jak wyjeżdżacie za granicę to trzeba się liczyć że coś się może zdarzyć i musimy sobie radzić.

JA

Witam wyjezdzam do pracy na kelnerke z ta agencja do Niemiec czy ktos moze cos powiedziec na ten temat?

Opinka

APT Agencja zatrudnienia jak nazwa wskazuje pomaga w znalezieniu pracy ale pracować musimy już tylko my!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

młody

Potwierdzam w 100% co innego podczas rozmowy przez telefon a co innego sie okazuje.Praca bynajmniej ta o ktorej piszesz jest ladnie ubarwniona podczas rozmowy np.nadgodziny,soboty a okazuje sie ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda i nie ma pieniedzy na czas.

Sylwia

@Nie zadowolony Może nie byłeś na wyjeździe z APT ? Najłatwiej jest obrzucić firmę różnymi oskarżeniami ale jak okazuje się to kłamstwem to nikt nie pamięta o sprostowaniu. Szkoda, że firmy nie rozliczają takich osób. Pracowałam z nimi i było spoko.!

Nie zadowolony

Najgorsza agencja w jakiej pracowałem,jeśli można to nazwać agencją.Przez telefon wszystko ładnie pięknie 8,50e netto na godzinę 35h w tygodniu mieszkanie po 100e i w ogóle złote góry.Po przyjeździe okazało się ze mieszkanie znajduje się w "slamsach' najgorsza dzielnica w mieście same socjale dla imigrantów mieszkanie w fatalnym stanie brak łóżek (dwie osoby spały na materacu) z 8,50 netto wyszło 6,50 bo kwota podana wcześniej była brutto za mieszkanie nie 100e a 500 i to nie za pokój tylko w naszym przypadku za łóżko bo byłem z 4 kolegami z czego jeden płacił za materac i kawałek podłogi.Praca wręcz niewolnicza po 15-17h w tym soboty bez zmian ,tureccy pracownicy sami jeździli tylko wózkami widłowymi i poganiali nas oraz wyzywali od idiotów,psów,świń itp ogólnie rzecz mówiąc porażka.Nie polecam omijajcie to biuro z daleka można porównać to z gettem dla polaków,bo oczywiście każdy zarabiał oprócz nas.

pracownik
@Nie zadowolony 28.04.2017 00:58
Najgorsza agencja w jakiej pracowałem,jeśli można to nazwać agencją.Przez telefon wszystko ładnie pięknie 8,50e netto na godzin...

nie zadowolony chyba agencje ci się pomylily, tam od stycznia jest 9 euro na godzinę brutto, koszt mieszkania od zawsze 300 euro, a są to mieszkania wynajmowane od niemca, na nich jest normalnie tv i na niektórych nawet wf, o pracy po 15-17 godzin tez nie slyszalem, pracowalismy po 8 czasem 10 godzin.

młody
@Nie zadowolony 28.04.2017 00:58
Najgorsza agencja w jakiej pracowałem,jeśli można to nazwać agencją.Przez telefon wszystko ładnie pięknie 8,50e netto na godzin...

Potwierdzam zero zainteresowania ze strony agencji.Chodzi o to zeby wyslac kogos do pracy i miec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co sie tam dzieje wazne zeby zarobic na czlowieku.

Nie zadowolony

Najgorsza agencja w jakiej pracowałem,jeśli można to nazwać agencją.Przez telefon wszystko ładnie pięknie 8,50e netto na godzinę 35h w tygodniu mieszkanie po 100e i w ogóle złote góry.Po przyjeździe okazało się ze mieszkanie znajduje się w "slamsach' najgorsza dzielnica w mieście same socjale dla imigrantów mieszkanie w fatalnym stanie brak łóżek (dwie osoby spały na materacu) z 8,50 netto wyszło 6,50 bo kwota podana wcześniej była brutto za mieszkanie nie 100e a 500 i to nie za pokój tylko w naszym przypadku za łóżko bo byłem z 4 kolegami z czego jeden płacił za materac i kawałek podłogi.Praca wręcz niewolnicza po 15-17h w tym soboty bez zmian ,tureccy pracownicy sami jeździli tylko wózkami widłowymi i poganiali nas oraz wyzywali od idiotów,psów,świń itp ogólnie rzecz mówiąc porażka.Nie polecam omijajcie to biuro z daleka można porównać to z gettem dla polaków,bo oczywiście każdy zarabiał oprócz nas.

Gregor

@paw Nikt nie zmusza do pracy za granicą ale chyba słusznie masz nick "paw". Żadna praca nie hańbi a ludzie mają różne potrzeby i skoro wyjeżdżają to nie jest źle. Jeśli ktoś jedzie z myślą o balowaniu a nie o pracy to pewnie będzie taki niezadowolony jak Ty.

paw

niecałe 4 euro na godzine wychodzi na godz. Trzeba byc niedorozwojem żeby tam robić

Karolina

APT Agencja zatrudnienia działa z sukcesami od kilku lat na terenie Polski i Niemiec. Wszelkie sugestie oraz niejasności w trakcie trwania umowy z agencją powinny być kierowane na adres : agencja.pracy@hotmail.com

Kobielka

APT to super agencja. Niejednokrotnie miałam pracę dzięki nim.

Ss

Wiecej niz 3 tys na czysto miesiecznie nie zarobisz. Przecietnie 180godz w msc za mieszkanie placisz 300 euro od osoby. Za dojazd do pracy płacisz 0.5 euro od każdej przepracowanej godziny. Praca dobra dla ludzi ktòrzy nie maja żadnej pracy w polsce.

uwaga

Nie jedzcie tam 4 euro na czysto !!!!! i jeszcze oszukuja

Kobiel
@uwaga 12.12.2016 14:16
Nie jedzcie tam 4 euro na czysto !!!!! i jeszcze oszukuja

Mam zamiar wyjechać z tą firmą do Niemiec czy ktoś coś może mi powiedzieć na ich temat ?. Mam mieszane uczucia bo raz piszecie źle innym razem dobrze.

uwaga
@Kobiel 04.01.2017 15:45
Mam zamiar wyjechać z tą firmą do Niemiec czy ktoś coś może mi powiedzieć na ich temat ?. Mam mieszane uczucia bo raz piszecie...

Co ma być dobrze? niecałe 4e na godz. wychodzi

rerere

@mago no wiesz chyba ze o po prostu wychodzilo w trakcie no ale nie wiem..jak ktoś wie na co się decyduje to już potem może mieć pretensje ewentulanie tylko do siebie

gdanski82

mam pytanie czy ktos pracowal tam jako szlifierz jakie sa warunki mieszkalne czy oplacaja tez transport ile na czysto wychodzi z 9,50 euro brutto ile godzin wychodzi w miesiacu

dragon

czy moze ktos napisac cos wiecej na temat produkcji okien w niemczech ? najlepiej ktos kto tam byl lub jest .Ile na reke wychodzi ,gdzie sie mieszka i tpd !

dragon

wlasnie ja wsprawie tego ogloszenia na produkcje okien 11 brutto ,juz ktos do mnie dzwonil i sie zastanawiam ,ale chcialbym sie dowiedziec co to za firma ,ile wyjdzie na reke ? jesli byl juz ktos na takim stanowisku bylbym wdzieczny jesli napisalbymi ,jak sie pracowalo i czy sie wogole oplaca taki wyjazd. Z gory dziekuje i pozdrawiam

jan
@dragon 11.07.2016 16:20
wlasnie ja wsprawie tego ogloszenia na produkcje okien 11 brutto ,juz ktos do mnie dzwonil i sie zastanawiam ,ale chcialbym sie...

Witam ! Jeśli ktoś był w pracy w niemczech przy produkcji okien , montażu okien przez apt certa to bardzo proszę o kontakt , właśnie się wybieram , chcę sie dowiedzieć jak jest , jakie warunki itp. itd . Proszę o info na ljb2b@interia.eu

dragon

wlasnie ja wsprawie tego ogloszenia na produkcje okien 11 brutto ,juz ktos do mnie dzwonil i sie zastanawiam ,ale chcialbym sie dowiedziec co to za firma ,ile wyjdzie na reke ? jesli byl juz ktos na takim stanowisku bylbym wdzieczny jesli napisalbymi ,jak sie pracowalo i czy sie wogole oplaca taki wyjazd. Z gory dziekuje i pozdrawiam

Brus

Witam wszystkich wyjeżdżających!!!! przed wyjazdem radzę dobrze się zastanowić! Na umowie widnieje 8:50 brutto a tak naprawdę wychodzi nie całe 4 euro na rękę... Od tego odciagaja za dojazd 0,50 euro centów za godzinę czyli 10 euro dziennie. Co za 25 dni daje nam 250 euro za same dojazdy do tego 300 euro mieszkanie to razem mamy 550 euro no do tego życie 200 euro średnio na jedzenie to wychodzi nam 750 euro no i po odliczeniu tego zostaje nam 200 euro na czysto. Gdzie sens gdzie logika???? Druga sprawa jest taka że praca jest od 7 rano do 19 niby a wraca się nawet o 23!!! a nawet 24... Atmosfera na firmie jest nie miła... wyzwanie przeklinanie i wogole zero warunków do pracy. nie polecam!!!! I odradzam!!! a trzecie sprawa jest taka że robią na hali same tureckie kebaby!!! I tylko garstka Polaków!!!!! Cyrk nie polecam i pozdrawiam!!!

memet
@Brus 11.07.2016 10:36
Witam wszystkich wyjeżdżających!!!! przed wyjazdem radzę dobrze się zastanowić! Na umowie widnieje 8:50 brutto a tak naprawdę...

Sama prawda też tam byłem z narzeczoną jest masakra

Brus

Witam wszystkich wyjeżdżających!!!! przed wyjazdem radzę dobrze się zastanowić! Na umowie widnieje 8:50 brutto a tak naprawdę wychodzi nie całe 4 euro na rękę... Od tego odciagaja za dojazd 0,50 euro centów za godzinę czyli 10 euro dziennie. Co za 25 dni daje nam 250 euro za same dojazdy do tego 300 euro mieszkanie to razem mamy 550 euro no do tego życie 200 euro średnio na jedzenie to wychodzi nam 750 euro no i po odliczeniu tego zostaje nam 200 euro na czysto. Gdzie sens gdzie logika???? Druga sprawa jest taka że praca jest od 7 rano do 19 niby a wraca się nawet o 23!!! a nawet 24... Atmosfera na firmie jest nie miła... wyzwanie przeklinanie i wogole zero warunków do pracy. nie polecam!!!! I odradzam!!! a trzecie sprawa jest taka że robią na hali same tureckie kebaby!!! I tylko garstka Polaków!!!!! Cyrk nie polecam i pozdrawiam!!!

Pozdrawiam cala smietanke APT

Witam Ale was robia w balona. Najnizsza stawka to jest obecnie od 01.01.2016 8,80€ brutto pracownik niewykwalifikowany. I odradzam ta prace bo tam zadzi jeden Turek o imieniu Orhan Güler i Gruby Volsdojcz Rafal Karszow. I robia was tez w konia ze z 8,50€ bruuro wychodzi 4,50€.

Rafal Karszow
@Pozdrawiam cala smietanke APT 09.07.2016 20:55
Witam Ale was robia w balona. Najnizsza stawka to jest obecnie od 01.01.2016 8,80€ brutto pracownik niewykwalifikowany. I odra...

Witam wszystkich( usunięte przez administratora )sie kłania nie wiem jakie sa teraz stawki za godzine ale juz mnie to nie musi obchodzic od 02.2015 juz tam nie pracuję ( nie wytrzymaly moje nerwy itp. ) jak ktos nie ma pojecia co sie dziej w firmie to niech lepiej sie nie wypowiada . Gdybym ja wykorzystawal Polakow to dzis bylbym ja pacczek w masle. A jestem tylko z wyglądu jak paczek haha ale do zeczy pracowalem tam od 2009 roku i wiem wszystko dosłownie co sie dzialo i dzieje w tej FIRMIE tylko nieliczni wiedza jak ja tam pracowałem ale ludzie widza tylko to co chca widziec przez tyle lat poznalem tam sporo ludzi ktuzy zaczynali w temra lagerlogistik i teraz sa na swoim i pracuja sa zadowaleni maja dzieci miszkania rodziny i jest im dobrze to są tak zwani mądrzy i normalni .Druga grupa to ludzie którzy pracowali z dnia na dzien mieli wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabiali malo ale to im pasowalo bo w PL nie bylo wiecej . Trzecią grupą mozemy nazwac tych co mieszają zeby byc niby uczciwym w cudzyslowie a sa to przeważnie pijacy, lowelasy ,i osoby które sie bawia i zyja z dnia na dzien oraz wypisują wymyslone historie chcecie pogadac napiszcie do mnie karszow@wp.pl ja sie nie boje i tylko mi wstyd ale nigdy nie sprzedalem P olaka a zawsze poza czyjimis plecami pomagajem duzo ludzi by to potwierdzilo ale po co ja mam nazwisko zszargane i dlugo bedzie trzeba zeby je oczyścić ale sa osoby które naprawde oszukuja Polaków nikt o nich nie pisze dlaczego bo one udaja znajomych przyjaciół współpracowników itp.a sa osobami dwolicowymi i madaja na różnych forach pod różnymi nikami dla niepoznaki a wy myslicie ze to twój przyjaciel a on ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia dlaczego nie pisza pod swoimi prawdziwymi nazwiskami przynajmniej mozna by bylo napisac cos o tej osobie. Bo sie boi . Ja zawsze odpowiem z podpisem jest mi wstyd za wiele zeczy i przepraszam wszystkich ale nie osadzajcie kogos nie znajac calej prawdy pozdrawiam Rafał Karszow byly Prezes (słup ) i Prokurist Ps. Piszcie do mnie Karszow@wp.pl

Rafał
@Rafal Karszow 05.12.2016 13:17
Witam wszystkich( usunięte przez administratora )sie kłania nie wiem jakie sa teraz stawki za godzine ale juz mnie to nie musi...

Ale jestes zalosny czlowieku.Lepiej opowiedz co wyprawiales z polkami w Hamburgu i jakim byles lowelasem.Juz zapomniales????poczytajcie sobie opinie o EMINKA -Szczecin. Jak wiedziales od poczatku co sie dzieje to dlaczego ludziom zlote gory obircywales z Orhanem a teraz taki SPOKO jestes????myslisz ze ludzie zapomnia o tym????dla przykladu:Marcin Edyta Gosia Kamila Pawel Ewelina Rafal Eliza Karolina Jana. Zofia.itd.....to tylko garstka osob ktore na twoj temat opinie w Szczecinie wystawily.Jak bylbys taki WPORZO to bys dawno stamtad uciekl a ty podales reke turasowi i ile lat juz sie z nim bujasz????Temra Lager Logistik to twoja firma i nie umywaj rak....na jej temat tez mozna bylo duzo ciekawostek poczytac.Pijakiem akurat jestes ty o podbojach milosnych nie wspominajac.Przypomnij sobie jak chlales w swoim biurze a zarazem tam mieszkales.Wodka +red bull +latwe poleczki a taki przyklad ze jestes porzadny stwarzales.Myslales ze turasa za nogi jak Boga zlapales i ze bedzie cie kasa raczyl.....INNYCH W DUPIE MIALES.Wypierdalales z turasem ludzi jak lecialo lub ktos podpadl z byle powodu.Wtedy kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zero kasy najlepiej na droge.No opowiedz wszystko jaki porzadny jestes.

anonim

(usunięte przez administratora)

a1

właśnie chodzi o pakowacza owoców,i ogólnie to nie jest w hamburgu tylko obok w miejscowości jork

a1

Nie polecam. 4,50 na godzine po odliczenniu kwatery i dojazdu do pracy.do roboty na 7 i nie wiadomo o której sie skończy,przewaznie do 20 ale bywa ze dłużej xd i nie ma opier.... sie.Jak sie ciapatym nie spodoba to wywalają nawet w pierwszy dzień.

ona

Mam pytanie do tych co byli, czy na hali jest zimno, że trzeba ubrać pod spodnie rajstopy, ciepłe skarpety i grubą bluzę? Nie chcę zmarznąć po prostu.

ona

Jadę do Hamburga na sortowanie. Mam pytanie do tych co byli, czy na hali jest zimno? czy spodnie robocze wystarczą i będzie ok, czy jeszcze cieplej się ubrać, rajstopy, ciepłe skarpety i jakąś grubą bluzę. To że buty ochronne to wiem. Po prostu nie chcę tam zmarznąć. Może ktoś podpowie.

kasienka28l

Witam czy wyjezda ktoś do pakowania i sortowania owoców z tego biura??Lokalizacja ponoć kolonia, mieszkania bezpłatne bo przy zakładzie są???proszę o jakieś informacje maila kasienka259@wp.pl

dorotka

czy ktos sie wybiera w kwietniu do wessling jako pakowacz pzez apt? Jaki zarobek na godzine na rekę? I czy to prawda że mało godzin prosze o odpowiedz

zaciekawiona

Czy ktoś był teraz w Hamburgu na segregowaniu i pakowaniu artykułów spożywczych przez agencję APT i może coś napisać? To poważnie z tymi 4 - 4,50 euro za godzinę?

bialy

na tego pakowacza do hamburga to ciagle dawaja ogloszenie to pewnie szalu nie ma

marek

A jak jest teraz w hamburgu na pakowacz sortowacz? gdzie sie mieszka i pracuje itp.byl ktos?

trust

Kto jedzie do Wesseling jako pakowacz sortowacz owoców? Nawiąże kontakt 12881386 gg

Wer
@trust 19.02.2016 09:03
Kto jedzie do Wesseling jako pakowacz sortowacz owoców? Nawiąże kontakt 12881386 gg

Wesseling stratą czasu. Praca na dwa tygodnie lub mniej bo Sven będzie niezadowolony. poza tym godzin mało i gwizdanie jak na psy

ed

to sie matoly zdecydujcie jaka jest stawka w koncu.Pisza ze byli i kazdy inaczej podaje

memet
@aru 24.02.2016 17:32
a gdzie sie mieszka w hamburgu ?

w hamburgu niewiem ale mieszkania sa w jorku

memet
@aru 24.02.2016 17:32
a gdzie sie mieszka w hamburgu ?

mieszkania sa w jorku,

zainteresowana

Proszę o opinie na temat pracy w Hamburgu przy sortowaniu owoców, czy za tą stawkę da się normalnie żyć tam i coś odłożyć? Ponieważ czytałam wcześniej, że jak odbiją za mieszkanie wychodzi 4.5 euro na godz.

anonim

(usunięte przez administratora)

irena

Z 8.50 na czysto wychodzi 4.50 wiem bo byłam!!!

arek

jak wygląda praca na pakowaczy sortowaczy?był ktoś

lala

Dajcie spokoj z tym zakladem a raczej obozem pracy ! tam pracuja tylko zdesperowani ktorzy do innej roboty sie nie nadaja jak tylko do przebierania zgnilkow .Kto chociaz troche sie szanuje niech lepiej zostanie w domu.Dobre opinie wypisuja osoby z APT I niezrownowazona Pani koordynator ktora do niczego sie nie nadaje.Nie wierzcie w to co mowia !

zenek

ta jest do niemca

gosia

jest super kto chce pracować to będzie a i w polsce jak lecisz w balona to do widzenia płacą zaliczki ile chcesz i wypłata na czas,jak bym mogła znów bym tam pojechała ale ze względu na problemy zdrowotne moż4e troszkę póżniej

chlop

witam ja jade w tym miesiacu do hamburga jablka ile mozna sie tam zostac i pracowac 6 miesiecy czy rok czy wogole mozna na dluzej ?

xd

na pakowaczy sortowaczy itp.to cały czas przyjmują hehe

ed

Stawka jest około 8,50 to na czysto powinno być minimum 6.Ale czy opłata za mieszkanie i ubezpieczenie jest już wliczona czy trzeba jeszcze odliczyć sobie od wypłaty?

xxx

Biorą kobiety i facetów

dobra rada

Witam własnie wróciłem i obecnie wygląda to tak ze zarabia się 6e na godz.tylko jest problem żeby przepracować dużo godzi ja ci się uda przerobić 180 godzin to max wiec zarobisz w granicy 1000e niby fajnie ale nie do końca bo z tego musisz sobie opłacić pokój 300euro i nie ważne czy sam jesteś w pokoju czy 3 osoby 300e od łóżka mieszkania rożne zależy jak trafisz ludzie też rożni do tego dochodzi ci dojazd busem opłata zależy ile razy pojedziesz w granicy 150euro na miesiąc wyżywienie we własnym zakresie to już kto ile przeje i przepije :) oszczędnym możne zostanie 500euro z tej wypłaty a robota do lekkich nie należy a co do samych wypłat to bóg jeden wie kiedy dostaniesz opóźnienia albo kapanie po 100e to norma. Z mojego doświadczenia nie polecam ludziom którzy mają wyobrażenie ze w Niemczech się dorobią nie z firmą APT Korbielów każdy zarabia ale nie ty :( tobie zostaje marne 400-500e a jak poszalejesz to wydasz wszystko i do Polski wrócisz tak jak wyjechałeś .Moja rada jak masz zamiar pracować w Niemczech to nie przez agencje pracy bo tylko oni nabijają kieszenie kasą a ty robisz jak głupek po 10godz i zarabiasz mniej niż Rumuni których tam mnóstwo .

ed

A jak teraz tam wygląda,do czego teraz przyjmują?

angelac136

Hej ja tez sie wybieram na sortowanie do Hamburga niby 6 euro na reke ma byc.

anka2050

Witam ja dostałam propozycję wraz z chłopakiem wyjazdu albo na kwiaty albo na sortowanie jak teraz tam jest ile płacą bo mnie pani z biura powiedziała ze 8,5 brutto jak jest na tych kwiatach i czy idzie zarobić do kiedy jest tam praca itp. proszę o pomoc osoby które już tam były pozdrawiam

Pytam

Witam jedzie ktos z was moze na sortowanie do hamburga??wiecie jak wygląda sytuacja z wypłatą bo z tego co czytałem na forum to w tamtym roku płacili 4 euro za godzine a w tym roku na ich stronie można przeczytac ze dają min 8.5 euro

Zostaw opinię o APT Agencja zatrudnienia - Korbielów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie APT Agencja zatrudnienia