Opinie o RR SECURITY

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RR SECURITY

anonim

(usunięte przez administratora)

tadek

Kogo ty pytasz? Tutaj nie ma raczej ludzi, którzy aspirują na posady inspektórów czy handlowców w biurze tylko w większości jakieś ciecie szlabanowo-parkingowe, co smarują wpisy jakie to firmy są złe, inspektorzy to pijaki i buraki, że firmy nie płacą, ten to zrobił to a tamten tamto.... Tylko nie wspomina się , że się poleciało z roboty , bo piło się wódkę z kolegą w budce albo leżało uwalonym w trupa na wersalce na dyżurce jak wpadł kontrolny :).Jak chcesz znaleźć pracownika do działu handlowego firmy ochroniarskiej, to wejdź na LinkedIn albo Indeed i poszukaj przedstawicieli handlowych a nie na forum gdzie zwykłe ciecie wylewają gorycz i żale na wszystkie firmy i pracowników z biura.

Marta

@Admin jakie dokładnie papiery masz na myśli? Zrezygnowali bo być może nie mieli tylu ludzi. @Józef czy powiesz coś więcej na temat warunków pracy? Jaka panuje atmosfera? Jak długo pracujesz w RR SECURITY? Opowiesz o swoich doświadczeniach związanych z firmą?

Admin

Firma Krzaka Daja dziwne papiery do podpisywania Wygrali duzy obiekt ale nie byli go wstanie obsadzić ludzmi I zrezygnowali z podpisania umowy

Józef

Cała branza to bryndza. Akurat RR Security wypada na tym tle nie najgorzej. Płaci na czas. Zachowuje się w porządku. Nie dam na nich zlego slowa powiedziec.

pracownik

Pracuję w tej firmie i nie jestem zadowolony . Ci co pensje dostają na czas to pewnie ci co w biurach siedzą kolesie co i umowy o pracę mają bo przecież co rok na urlopiki popieprzają , a ty zapier....... . To tak pensji na czas jeszcze nie dostałem nigdy bo pewnie cwaniaki trzymają na lokacie a ty sobie czekaj mają nas głęboko w du.... , buty musiałem kupić sam od tych nawet szafki na ciuchy socjal na obiekcie tylko kibel a z resztą radź sobie sam tylko weź robotę i już o tobie nie wiedzą chyba że mało kasy i trzeba komuś zapier.... tu nie jesteśmy traktowani jak ich pracownicy tylko ktoś kogo można bezkarnie okradać i oszukiwać. Szkoda czasu na te miernotę właśnie szukam nowej i życzę tym wszystkim pazernym kombinatorom żeby ich tak ktoś potraktował w źyciu jak oni traktują swoich pracowników dzięki, którym mają kasę no i rychłej kontroli bo ich nie ominie . Panowie i panie takich ludzi i firmy trzeba zlikwidować z rynku , a ci co piszą pozytywne opinie to pewnie sami biorą w tym udział .

*****

"wypłata na czas",co macie na myśli? Miesiąc musisz pracować,a w drugim m-cu 25 dnia dostajesz pieniądze? To jest chore!!!! a odp.jest:"bo wszyscy tak płacą".......

Gienek

Ja nie narzekam mam 9,80 na rękę i w terminie płaca. Tylko koordynator idio...a.

Krzychu

Ja mam pytanie czy gdzieś płaca więcej niż 10 zł na rękę ? Ja teraz pracuje w RR. Niby wyplata na czas góra dzień opóźnienia kiedys była ale brakuje mi zawsze do pierwszego. Proszę o info czy gdzieś płaca więcej? Zaznaczam ze chodzi o Radom. Mogę tez dojeżdżać do Warszawy i stać nawet na dwa etaty. pozdrawiam.

Tadek
@Oler 11.09.2017 11:12
Juwentus, Solid, Konsalnet, wszyscy płacą więcej

Te firmy, które wymieniłeś niekoniecznie płacą więcej bo teraz wszystkie firmy płacą tyle samo zwykłym cieciom, czyli ok 9,70 do ręki. Jak się chce więcej zarabiać, to trzeba być po pierwsze kwalifikowanym pracownikiem a po drugie zrobić sobie dopuszczenie do broni i można startować na konwoje, banki albo do TVN na wartownika, itp. Albo na inspektora do spraw ochrony, wtedy ok. 3 tyś na rekę się zarobi na początek. Nie wiem, czy w RR tyle płacą, zapytaj jakiegoś inspektorka. Ale ogólnie, jak jesteś zwykłym cieciem bez aspiracji i wpisu na listę , to wszędzie będziesz popychadłem za 9,70 zł z umową zleceniem i nie ważne, czy to będzie Solid, Juwentus czy RR Security, choć tej ostaniej firmy nie polecam bo słyszałem, że tam do pracy się ludzie nie pchają, bo firma jak każda inna, tylko podobno kombinują za dużo i niektórzy inspektorzy gówno się znają na ochronie.

anonymous
@Krzychu 21.03.2017 00:07
Ja mam pytanie czy gdzieś płaca więcej niż 10 zł na rękę ? Ja teraz pracuje w RR. Niby wyplata na czas góra dzień opóźnienia ki...

wyślij CV na pawwas81@gmail.com

Andrzej

Mam w tej firmie 10,50 netto za godzine. Placa na czas . Mozna pospac na obiekcie :)

Kleofas

RR - taka sama firma jak wiele innych czyli nasza polska siermiężna rzeczywistość, ale rację ma MS4. RR - z tego co wiadomo na rynku - płaci uczciwie, nie omija stawki minimalnej, choc nie są to kokosy. A propos - która firma płaci w Polsce kokosy? I komu?

MS4

Firma moze nie jest najwyzszych lotow, ale przynajmniej placi na czas i nie sciemnia. Nie sa to moze jakies wielkie kwoty, ale wszystko jest w porzadku: minimalna stawka za godzine i brak oplat za sprzet, jak przyjete jest to w innych firmach. Nie ma tez kar za cokolwiek.

Lipa
@MS4 17.03.2017 13:56
Firma moze nie jest najwyzszych lotow, ale przynajmniej placi na czas i nie sciemnia. Nie sa to moze jakies wielkie kwoty, ale...

Wypłata na czas ? Chyba jaja sobie robisz .

zniechęcony

Na wczoraj, umówił nas - chętnych do pracy, niejaki Miśkiewicz (dot. szpitala przy Niekłańskiej, W-wa). Nie dojechał na czas. Połączenia telefoniczne odrzucał. Po godzinie oczekiwania zainteresowani rozeszli się. Wniosek: nie zadawaj się z byle kim, - bo potraktuje Cię, tak - ile sam jest wart, czyli "0"!

Stefan

Nie polecam pracy w niby firmie .

Stefan

Nie polecam pracy w niby firmie stawki małe i to prawda ze kurtka jedna na obiekt ile osób na obiekcie tyle w jednej kurtce chodzi mundur na raty dowożą inspektor to wiecznie nic nie wie i nie ma co mu zgłaszać bo łaskę robi .

Al

No też uważam, że ten poziom wynagrodzenia jest w porządku

anonim

(usunięte przez administratora)

Żenuła
@Ciuralla Cjalis SuperSystem Spejson 28.10.2016 15:19
Tak, mam zajebiste kwalifikacje. Poza tym ja nie szukam pracy tam gdzie płacą 8-10 h netto i każą robić 24/48. Z drugiej stron...

Od kiedy na umowie o pracę jest stawka godzinowa podana? :-/

Ciuralla Cjalis SuperSystem Spejson
@Żenuła 10.12.2016 12:16
Od kiedy na umowie o pracę jest stawka godzinowa podana? :-/

Tu masz opis z kodeksu pracy, to sobie przeczytaj, że w umowie o pracę może być zawarta stawka czasowa, czyli może być miesięczna, dniówkowa godzinowa, itp. U mnie na umowie tak jest, więc odpowiadam na pytanie: od kiedy? od dawna :) "Wynagrodzenie powinno być określone w umowie o pracę. Czasami można w umowie napisać jedynie, że pracownik jest objęty określonym systemem wynagradzania. W takiej sytuacji w przepisach wewnętrznych musi być doprecyzowane, jakie prowizje czy akordy odnoszą się do danego pracownika. Wysokość Obowiązek pracodawcy świadczenia pracownikowi wynagrodzenia za pracę stanowi konieczny składnik stosunku pracy. Wynagrodzenie można ustalić w umowie w sposób bezpośredni, wskazując wysokość jego poszczególnych składników, albo pośrednio odwołując się do obowiązujących w danym dziale zatrudnienia przepisów płacowych. Najprostsza zasada ustalania wynagrodzenia polega na obliczaniu go według czasu, w ciągu którego praca jest pełniona - system czasowy. Na ten system może się składać wynagrodzenie miesięczne, dniówkowe, godzinowe. Na wysokość tego wynagrodzenia nie mają wpływu wyniki pracy. Ustalone w ten sposób wynagrodzenie jest najbardziej stabilne. Wynagrodzenie, którego podstawę stanowią dające się wymierzyć ilościowe wyniki pracy, to wynagrodzenie oparte na systemie akordowym. W tym systemie na pracowniku spoczywa ryzyko ponoszenia skutków obniżenia wydajności pracy z przyczyn leżących po jego stronie. Ryzyko to ulega znacznemu zwiększeniu przy akordzie zespołowym, w którym wysokość wynagrodzenia jest uzależniona od wyników pracy zespołu. W systemie premiowym wynagrodzenie jest uzależnione od wyników pracy. System ten może występować w połączeniu z czasowym i akordowym. Wynagrodzenie prowizyjne występuje przede wszystkim w handlu. Może być też stosowane wobec akwizytorów i innych pracowników, w których pracy występują powiązania procentowe miedzy wysokością wynagrodzenia a wartością przeprowadzonych transakcji lub usług"

klaus

Kogo obejmie stawka godzinowa? Stawka godzinowa ma obejmować również samozatrudnionych, którzy jednoosobowo świadczą usługi dla firm. Przestrzeganie przepisów dotyczących minimalnej stawki godzinowej będzie kontrolować Państwowa Inspekcja Pracy, która w tej sprawie zyska dodatkowe uprawnienia. Za naruszenie przepisów dotyczących wypłacania minimalnej stawki godzinowej przewidziano kary od 1. do 30 tys. zł. Ochrona pracowników Ustawa zakłada zakaz zrzeczenia się prawa do minimalnego wynagrodzenia czy przeniesienia go na inną osobę, a jego wypłaty muszą być dokonywane w formie pieniężnej. Gwarantuje również otrzymywanie przez zleceniobiorcę wynagrodzenia w wysokości wynikającej z minimalnej stawki godzinowej w regularnych odstępach czasu – w przypadku umów zawartych na czas dłuższy niż 1 miesiąc – co najmniej raz w miesiącu. Od 1 stycznia 2017 r. dla pracujących na określonych umowach zlecenia oraz umowach o świadczenie usług będzie obowiązywała minimalna stawka godzinowa w wysokości ponad 12 zł. W parlamencie zakończyły się prace nad ustawą wprowadzająca minimalną stawkę godzinową. Sejm RP 22 lipca br. przyjął poprawki Senatu. Teraz ustawa została skierowana do podpisu Prezydenta RP. Ile będzie wynosić stawka godzinowa? Poziom minimalnej stawki godzinowej jest skorelowany z wysokością ustalanego corocznie minimalnego wynagrodzenia za pracę. Minimalna stawka godzinowa będzie wzrastała w stopniu równym wzrostowi minimalnego wynagrodzenia ustalanego dla pracowników. Od 1 stycznia 2017 r., przy kwocie minimalnego wynagrodzenia za pracę wynoszącej 2000 zł, wprowadzana minimalna stawka godzinowa dla określonych umów cywilnoprawnych wynosić będzie – zgodnie z przepisami ustawy - 13 zł za godzinę. W latach kolejnych, wysokość tej stawki uzależniona będzie również od corocznej dynamiki wzrostu minimalnego wynagrodzenia za pracę.

pool

pracuje w rr security 10 miesiecy i nie narzekam 8.30 na godzine wyplaty terminowe kazdego 10 miesiaca kasa jest jak w szwajcarskim banku umundurowanie kompletne zadnej nerwowki dlatego czytajac powyzsze komentarze troche sie zdziwilem a nawet przestraszylem moze rzeczywiscie brakuje troche ludzi ale jakos sie uzupelniamy mysle ze wiekszosc panow piszacych zle opinie na ta firme chyba powinni zmienic prace bo nie nadaja sie na ochroniarzy

anonim

(usunięte przez administratora)

Krzysiek

Ja mam w RR 8,20 za godzinę na reke. Warunki na obiekcie ani gorsze ani lepsze niż w innych firmach a pracowałem w kilku Do emerytury kilka razy w miesiacu mi w sam raz. No a mam tu kolege co ma 25 zl za godzine ale on jest młody i pracuje w ochronie osobistej. Takich co tu zarfabiaja taka stawke nie znam wielu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ciuralla CJALIS

A CO? TY GDZIEŚ W OCHRONIE DOSTAŁEŚ 35/H NA GODZINE ŻE TAK PISZESZ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Zorientowany

Powtarzam - górna granica jest nieosiągalna i to tylko chwyt ogłoszeniowy....Górna granica, ba...nawet środkowa granica...:) Osiągalna jest początkowa granica 8 zł/h....Nie wierz w ogłoszenia firm ochroniarskich, szczególnie RR Security .

anonim

(usunięte przez administratora)

Zorientowany

...dostaniesz 8 zł/h i masz jeździć 2h i kontrolować obiekty. Rozbieżność jest taka, żeby dobrze wyglądało w ogłoszeniu. Człowieku, zastanów się, czy słyszałeś aby gdzieś w Polsce jakaś nawet duża firma ochroniarska dawała pracownikowi patrolu 35 zł/h? Czyli za 24 h pracy=840zł , przy 240 h miesięcznie 8400 zł? Nawet uzbrojonemu?....Po co wyjeżdżać do Niemiec czy Anglii? Lepiej iść do RR Security do patrolu - zarobki jak na Zachodzie. Więc tym bardziej tego typu firma co RR Security zapłaci ci 35 zł/h? Przecież to śmiech na sali:) 8 zł/h zgodzę się - i tyle dostaniesz. Ale w ogłoszeniu wygląda dobrze i profesjonalnie. Stary, ja pracuję w tej firmie, nie będę pisał na jakim obiekcie, ale jestem bardzo dobrze zorientowany bo w biurze są jeszcze normalni ludzie lubiący sobie pogadać i wcale nie chcę pisać nieprawdy - jestem obiektywny, bo jeśli ktoś pisze, że nie płacą - to nieprawda, bo płacą i zawsze na czas albo jeśli chodzi o mundury, jeśli poprosisz, to przywiozą - powiem tylko tyle, że w biurze pracują w większości oszołomy nie mający większego pojęcia o ochronie, którym zależy na nabraniu obiektów. Później nie ma ludzi do obsadzenia tych obiektów, bo albo godziny są gówniane albo stawka jest marna, albo to i to i w dodatku jeszcze na jakimś wygwizdowie, "gdzie sroki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawracają" więc nikt się nie pali do roboty i robią "łapanki" byle jakich "ochroniarzy" na sztukę. RR Security jest taka sama jak każda inna mniejsza firma ochroniarska, z wielkimi aspiracjami - lansują się w mediach wypowiedziami jakiś nieznanych " specjalistów" od ochrony wyciągniętych nie wiadomo skąd i starają się sprawić wrażenie profesjonalistów od ochrony. Prawda jest taka,że jak każda inna firma opierają się na marnych stawkach za obiekty, gównianą załogą "leśnych dziadków" albo studencików jako ochroniarzy i wyglądającymi dobrze ogłoszeniami w mediach. Mieli kiedyś kilku fajnych ludzi jako inspektorów ale odeszli. Ogólnie firma to taki sam syf jak każdy inny.

ŚmiechuChichu

Najśmieszniejsze jest to, że w tym roku już na pewno wejdą minimalne stawki 12 zł na godzinę. Przetrwają tylko firmy takie jak Securitas, Juwentus, Solid i kilka innych "twardo" zakorzenionych na rynku usług ochrony osób i mienia. Takie cwaniackie, zadupiaszcze firemki jak RR Security albo będą kombinować jak obejść system, albo pójdą z torbami, bo takich stawek nie przełkną. Sami wygrywają przetargi publiczne za dziadowskie stawki (uwłaczające godności człowieka) to jak będą mogły zapłacić cieciowi takie pieniądze....Skończy się czas prezesów-dorobkiewiczów i ich przydupasów mających pojęcie o niczym oraz firm "udających", że ochraniają jakieś mienie. I to dotyczy wszystkich takich małych biznesików. Chociaż jak znam życie, cwaniaki znajdą sposoby żeby obejść system i będzie tak jak było...czyli takie samo dziadostwo.

Kefas

Zgadzam się, ale to niestety dość popularna praktyka, więc postawa RR zasługuje na pochwalenie. Pan w swojej firmie też płaci ludziom na czas, prawda?

Kefas

Dzisiejsza rzeczywistość jest taka ze docenic nalezy firmy ktore placa na czas, nie zalegaja z zaplata naleznosci nikomu. Taka solidnosc z pewnoscia reprezentuje RR Security. Ja i osoby, ktore korzystaja z ich uslug mielismy okazje sie o tym wielokrotnie przekonac. A ze zawsze ktos bedzie niezadowolony - nie dziwi mnie to. W tej rzeczywistosci zawsze ktos bedzie niezadowolony. Najczesciej sa to urazeni byli pracownicy.

sasza
@Kefas 14.03.2016 12:09
Dzisiejsza rzeczywistość jest taka ze docenic nalezy firmy ktore placa na czas, nie zalegaja z zaplata naleznosci nikomu. Taka...

Firma ma obowiązek płacić na czas, łaski nikomu nie robi

Michal P

Brawo za poziom dyskusji.

Kefas

Przyznaje ze jesli ktos chce sie czegos dowiedziec o funkcjonowaniu firm ochroniarskich w Polsce, z powyzszych wpisow niczego ciekawego sie nie dowie. Mamy bardzo subiektywne i emocjonalne wpisy zwolnionych pracownikow - z pewnosci w oparciu o jakies argumenty - i popularnie zwany "hejt". Powszechnie wiadomo, ze takie informacje wypisuja osoby o urazonej ambicji i poczuciu osobistej kleski - np. zwolnieni z pracy z powodu niewywiazywania sie z obowiazkow. Z drugiej strony bardzo dobrze ze maja mozliwosc pisania sobie na takich forach, bo moze przynajmniej maja poczucie, ze sobie moga choc na chwile ulzyc.

paweł
@Kefas 29.02.2016 10:57
Przyznaje ze jesli ktos chce sie czegos dowiedziec o funkcjonowaniu firm ochroniarskich w Polsce, z powyzszych wpisow niczego c...

Uważasz koleś że jakieś cypryjskie umowy to normalna rzecz??

Kantor

Trudno się spodziewać, że ludzie zarobicie tyle co w Europie, to jest Polska. RR jest w porównaniu do innych firemek z branży ok, zatrudniałem ich i pracownicy mówili, że nie narzekają. Poza tym pracownicy zawsze byli czujni i wydawali się profesjonalni

Michał P

Obserwuje te posty i zastanawiam sie czy jest w Polsce firma, z ktorej bylibyscie zadowoleni i nie mielibyscie zastrzezen. Jesli tak jest, podajcie ktora to firma i dlaczego nie pojdziecie tam pracowac?

Irek

Improwizacja. Czemu wypłacają pieniądze w kasie a nie na konto bankowe ?

Kefas

Sam jestem posiadaczem niewielkiej firmy i wiem ze najbardziej na takich forach narzekaja osoby, ktore nie potrafia wspolpracowac w grupie, tak na prawde - nie wiedza co w zyciu chca robic. Dlatego narzekania na firme RR Security traktowalbym z duzym dystansem. Pewnie jest to firma jak wiele w tej branzy - czyli dosc ambitna i w miare solidna.

Neck

Cała branza ochrony to niestety niewielkie stawki zdolowane kiedys przez najwieksze firmy, ktore ze soba rywalizuja. Znajomi w Radomiu korzystali z uslug firmy, o ktorej tu mowa i sa zadowoleni, choc wiadomo, ze warunki pracy sa jakie sa.

starik

Firma-łódzka słup dyrektor płaci inaczej niż na umowie wtedy kiedy chce ludzi traktuje jak śmieci, wywala z pracy potrąca pieniądze kiedy chce i ile chce nieuczciwy,kłamie i oszukuje pracowników i firmy które ma ochraniać

HANS
@starik 25.01.2016 19:30
Firma-łódzka słup dyrektor płaci inaczej niż na umowie wtedy kiedy chce ludzi traktuje jak śmieci, wywala z pracy potrąca pieni...

OD TEGO JEST PANSTWOWA INSPEKCJA PRACY

wąski

Panowie i Panie..nie zgodzę się jeżeli chodzi o wypłaty, bo co do wypłat w RR Security, to są one ZAWSZE na czas i nie ma spóźnień. Wypłaty są rozłożone na 3-4 dni i np. w poniedziałek te i te obiekty, we wtorek te i te, w środę inne i czwartek reszta itd. Nie zdarzyło się za mojej kadencji aby się spóźnili więc pełny szacunek i nie opowiadajcie głupot, bo nieprawdę piszecie. Jeżeli natomiast chodzi o organizację, to jest czasem a nawet często [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo niektórzy odpowiedzialni za dział operacyjny nie mają pojęcia o operacjach, są dobrzy w gębie a nie zarządzaniu - chodzi tylko o nałapanie obiektów...a jak będzie później - co tam. Fakt, że ciągle poszukują ludzi na gówniane godziny (8 albo 12) bo nikt normalny nie chce robić takich dyżurów. Stawki są takie jak wszędzie w ochronie, czyli gówniane - w żadnej ochronie w Warszawie, czy gdzie indziej kokosów się nie zarobi. Umundurowanie , jeśli ktoś potrzebuje, to dostarczają - też nie można powiedzieć, żeby jedna kurtka na 6 osób - nieprawda - jeśli się inspektora poprosi, to jak nie zapomni to przywiezie, albo kontrolny przywiezie. Ogólnie jest normalnie, czyli jak wszędzie...ale gdyby nie obecny dyrektor, który sprawia tylko dobre wrażenie, to byłoby całkiem nieźle i ludzi mieli by na pewno lepszych. Kilku fajnych chłopaków odeszło przez tego buca. Czy polecam? Nie polecam, bo są lepsze firmy, których kadra zarządzająca to bardziej elokwentni i elastyczni ludzie.

rabit

Panowie to jest fikcja nie firma. Bajzel nie do opisania.Na moim obiekcie ciągle brak ludzi do pracy bo wszyscy uciekają. Podobno nawet inspektorzy spieprzają gdzie pieprz rośnie. Ciągłe kary a o terminowej wypłacie możecie pomarzyć.

Jaro

Ci , którzy zamieszczają ogłoszenia o zatrudnieniu chyba do końca nie wiedzą co piszą. Licencje są zniesione już ponad rok . Panowie doszkalajcie się i nie piszcie bzdur.

rafik
@Jaro 21.05.2015 20:34
Ci , którzy zamieszczają ogłoszenia o zatrudnieniu chyba do końca nie wiedzą co piszą. Licencje są zniesione już ponad rok . Pa...

Coś kolego jesteś niedoinformowany, licencje nie zniknęły tylko zostały zastąpione wpisem do " Ewidencji Kwalifikowanego Pracownika Ochrony Fizycznej" oraz nowym wpisem w książeczce broni "M" uprawniającym do zarządzania magazynem broni. Znaczącą zmianą jest tylko to, że zniknął podział na lic. I i II stopnia.

jerry

No to choć jedna osoba zadowolona. Tak trzymać!

Jaro
@jerry 26.04.2015 12:35
No to choć jedna osoba zadowolona. Tak trzymać!

Ta opinia to jakieś kpiny , napisana najprawdopodobniej przez kogoś z biura . W tej firmie nie ma takich stawek , a o umundurowaniu już nie wspomnę . Ogólnie Firma Krzak przez baaardzo duże K

nick
@jerry 26.04.2015 12:35
No to choć jedna osoba zadowolona. Tak trzymać!

chyba ci się to przyśniło. umundurowanie mam, ale z innych firm- dali tylko jedną koszulę letnią w zimę. teraz są nowe umowy do podpisu: dwa złote brutto plus trzy z siedziby w cyprze z tym, że nie na pewno. dobrze, że mam inną robotę, jutro się rozstajemy. jak chcą zarobić to niech sami zapitalają

pracownik

Pracuje w rr security od 6mcy mam dobry obiekt w warszawie stawka 8zl jestem dca zmiany posiadam kwalifikacje premie sie zdarzaja od50 zl do 200 a i stawki godzinowe nawet15 zl jak ktos sie zgodzi isc na inny obiekt po swym dyzuze ale zadko niestety sie tak dzieje bo mozna ladnie zarobic co do munduru cala nasza 15 osobowa zaloga dostala nowe ciuchy polary koszulki kurtki spodnie kant i bojowe nawet buty taktyczne dali wiec opinie negatywne to chyba tych co wylecieli za wodke albo za co inne ja jestem zadowolony.

jan
@pracownik 07.04.2015 08:19
Pracuje w rr security od 6mcy mam dobry obiekt w warszawie stawka 8zl jestem dca zmiany posiadam kwalifikacje premie sie zdarza...

popłakałem się ze wzruszenia

wiem co mowie

Ta firma to oszuści zatrudniają na czarno pod stołem wypłata nie na czas zalegają mi za 3 miesiące brak ubrań traktują cię jak szmatę wielcy biznesmeny z obsranymi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez papieru bez niczego odradzam tą firmę bardzo nie dajcie się złapać tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uważajcie na nich

reid
@wiem co mowie 30.01.2015 12:40
Ta firma to oszuści zatrudniają na czarno pod stołem wypłata nie na czas zalegają mi za 3 miesiące brak ubrań traktują cię jak...

Bo kierownictwo nie uważa ochrony za pracę tylko za zabawę. Z przymrużeniem oka, pół żartem pół serio.

mayne

Rzeczywiście, jak z tych psich groszy co ci dają, jeszcze jakąś kare umowną pobiorą w wysokości kilkuset zetów,za jakieś bzdetne przewiny, to się człek czuje jak ten chłop pańszczyźniany sprzed 200 laty, którego pan dziedzić wybatożyć kazał. Pewno kierownictwo zaskurniaki se pod stołem zbiera. Wesoło!

wiktor1960
@mayne 21.12.2014 12:41
Rzeczywiście, jak z tych psich groszy co ci dają, jeszcze jakąś kare umowną pobiorą w wysokości kilkuset zetów,za jakieś bzdetn...

Nie ubliżaj chłopu pańszczyźnianemu, bo On pracował co dziesiąty dzień dla pana czyli płacił 10% podatku, a teraz to marzenie.

wiktor1960
@mayne 21.12.2014 12:41
Rzeczywiście, jak z tych psich groszy co ci dają, jeszcze jakąś kare umowną pobiorą w wysokości kilkuset zetów,za jakieś bzdetn...

Nie ubliżaj chłopu pańszczyźnianemu, bo On pracował co dziesiąty dzień dla pana czyli płacił 10% podatku, a teraz to marzenie.

staszek

Totalna porazka nie polecam

goryl
@staszek 20.12.2014 08:46
Totalna porazka nie polecam

Zgadzam sie pracuje wWarszawie za dwa dni swieta a ja jeszcze niem mam wyplaty. Porazka

ksd

Powiem tak jak nie założyłem rodziny to nie obchodziła mnie za bardzo pewna sprawa a mianowicie umowa dopiero gdy pojawiły się problemy ze zdrowiem uświadomiłem sobie jak w umowie jest ważne ubezpieczenie chorobowe mimo iż w tej firmie pracuję 5 lat nie mam takiego ubezpieczenia czyli nie pracuję bo jestem chory nie zarabiam to jest podłe.Mało tego ostatnio poprosiłem o wystawienie zaświadczenia o zarobkach bo chciałem z żoną kupić mieszkanie na kredyt moje wynagrodzenie wynosi powiedzmy 1,700zł oczywiście przy 370 godzinach a oni mi piszą że zarabiam 500 zł bo podstawili mi do podpisania taką umowę na taką kwotę jak pisałem nie mając rodziny nie za bardzo przykładałem uwagę jaka mam umowę jak mi było przykro że po tylu latach pracy w rr nic się nie ma ani umowy solidnej ani kasy no nic.Nikogo nie obchodzi pracownik ukarać to i owszem ale nikt w niczym nie pomoże.Kupno mieszkania przeszło mi koło nosa bo ta firma nawet nie może wystawić normalnego zaświadczenia o zarobkach.

ksd
@ksd 12.12.2014 23:02
Powiem tak jak nie założyłem rodziny to nie obchodziła mnie za bardzo pewna sprawa a mianowicie umowa dopiero gdy pojawiły się...

Dobre pytanie jak żyć mając 3.50 na godzinę czy tak jak ja 5 zł to jeszcze nic koledzy owszem nie dość że jest to mało to jeszcze przy 240 godzinach mamy 1200zł!!! to chore.Ciekaw jestem co teraz wymyślą bo umowy mają być w pełni ozusowane

mistrz

Witam. Mam pytanie o specjalistr do obslugi monitoringu w lodzi. Czy ktos pracowall na tym stanowisku? Prosze o opisanie jak praca wyglada jaka atmosfera i wynagrodzenie

były pracownik

Praca śmiechu warta,sami konfidenci,donosiciele,intryganci i złodzieje-głównie mowa o inspektorze (usunięte przez administratora) !!! Pseudo inspektor co zależy mu na skłócaniu załogi.Żeby Cię zwolnić wymyśla niestworzone historie wyssane z palca i sam się w nich już gubi.Odradzam tą firmę.Firma powinna nazywać się RR FARSA security,tyle w temacie.

NEMIR

odradzam w 100% prce w tej instytucji oszustów!!!!!!w ŁOdzi oferuje 4,5 za godzine pracy,na rece kazdy ci patrzy ,wspolnik cie sprzeda za paczke fajek a na pieniadze czeka sie 2 miesiace i to nie na konto bo to oszusci tylko do reki

miki

Szczerze odradzam pracę w tej firmie bo to strata czasu, ja już po pierwszym miesiącu miałem dość, stawki marne nie mówiąc o terminach wypłat, ludzie uciekają z tej firmy

toja

Ukradli tramwaj w Łodzi. Nagroda za wskazanie złodzieja. MPK zwalnia ochroniarzy. "Za ochronę obiektów MPK Łódź odpowiadało konsorcjum fim: Agencja Ochrony Mienia "MATPOL" Sp. z o.o., RR Security Sp. z o.o. i RR Security Grupa Sp. z o.o. MPK nową firmę ochroniarską wyłoni w przetargu".

DD 77

tomo , czy nie potrafisz czytać ?! Jak mogą dać Ci 7 do ręki , skoro przetarg wygrali za 7,50 ? 7 jest na obiektach handlowych gdzie masz przeje...ne i stoisz po 12 godzin dzień w dzień !!!

patryjota

Na bibliotece uniwersyteckiej w warszawie wygrali przetarg na 7,49zł netto a proponują pracownikom 7zł do ręki na godzine.do tego trzeba dodać podatki,koszty ubezpieczenia,itd.,więc muszą dołożyć do tego interesu.ocene pozostawiam wszystkim myślącym.

WQRWIONY PRACOWNIK

Firma-krzak!!! jest 21.11 pracuje u nich od 3.10 i do tej pory nie widzialem pieniędzy!. nie dostałem też ubrań roboczych prócz polaru i jednej kurtki w rozmiarze XXXL na 6 osób! Nie otrzymałem nawet identyfikatora co jest podstawą. kierownik to krętacz, zwodzi nas z wypłatami tak że nikt nie wie kiedy dostaniemy pieniądze i czy w ogole dostaniemy. nie polecam firmy zarówno dla ludzi którzy szukają pracy jak i osób czy firm którzy chcą ich wynająć. ci pierwsi zostaną poprostu oszukani i wykorzystani więc nie beda wykonywać swojej pracy jak należy co sie tyczy też tych drugich....

Zostaw opinię o RR SECURITY - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RR SECURITY