DELTA SECURITY

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 186 ocen.

Opinie o DELTA SECURITY

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELTA SECURITY

Dziuniu

OSZUŚCI, Złodzieje, wysługują się palantami typu bajkowskiego z bz wbk, robionego przez sito od klozetu. TFU! Omijajcie szerokim łukiem!

Marta

Widzę, że firma oprócz poszukiwania pracowników na typowe stanowiska pracownika ochrony, czasami poszukuje również pracowników na inne stanowiska. Obecnie można próbować swoich sił w walce o stanowisko administratora powierzchni biurowych. Czy tego typu stanowiska często się zdarzają w DELTA SECURITY?

Marta

@oszukanybylypracownik możesz rozwinąć swoją myśl? W jaki sposób zostałeś oszukany? Dokładny opis sytuacji pomoże zrozumieć forumowiczom twoje położenie.

anonim

(usunięte przez administratora)

nickzbędny

Mając takie CV jak Pan Andrzej Bryl to wątpię by ktoś musiał mu pomagać finansowo i by w ogóle agencja Delta Security była mu potrzebna do szczęścia - raczej taka fanaberia która finansuje wydatki "na waciki". Co jak co, Pani Jolanty nie znam, ale o Panu Andrzeju nie jestem w stanie złego słowa powiedzieć a wręcz człowieka podziwiam.

oszukanybylypracownik

Nikomu Nie Polecam Pracować W Firmie Delta Security Centrum Handlowe Futura Park Modlniczka Kraków Zostałem Oszukany Przez Robert Stawarski

Ja111

Witam. Czy ktos moglby mi wyjasnic dlaczego pracownicy Delty we Wroclawiu laza w nocy po parku za osobami spacerujacymi z psami? Nie uslyszalam tego od kogos, chodzili za mna, przypadkiem ich przylapalam bo niespodziewanie zmienilam trase spaceru. Konkretniej postanowilam wrocic do domu inna droga niz zawsze i natknelam sie na dwa auta Delty zaparkowane w krzakach, obok stal jeden pracownik, byl tak wpatrzony w polanke na ktorej przed chwila bylam, ze nie zauwazyl iz teraz jestem za nim. Pozostalych trzech panow nie bylo (dwie grupy wiec czterech), pewnie nadal byli w parku w jakis krzakach. Zasadniczo moglabym pomyslec, ze poszli siku gdyby nie fakt, iz podobna sytuacja zdarzyla sie w markecie ochranianym przez Solid (moja byla firme). Pracownik Delty z innego obiektu sledzil konkretne osoby robiace zakupy. Dlatego pytam: Szkolenie, cwiczenia... dodatkowa robota bez umowy...??? Ile placa? Delta ma sekcje detektywistyczna czy jak???

Edmund

Oczywiście trzeba trafić prestiżowe obiekty, mieć szczęście i jeszcze dobrze trafić, ale komuś w dupie źle i narzeka, zwłaszcza facet - na łyso i do wojska! Jak się nie podoba, to na produkcję, bo niektórzy malkontenctwem nic tu sobą nie reprezentują - tak jak ktoś ujął - pracownik ochrony zarobi prawie tyle co dziś nadzorujący/szef/dowódca czy jak to się tam nazywa. Jak ktoś był na budowie z 2 zł/h i mu się kontrahent nie trafił, niestety - życie. :)

BAJKOWSKI BZ WBK

pracuje tam już długo, donoszę i kłamię, taki ze mnie cienki kondom i jakoś daje radę, razem z połykiem oczywiście.

Wasyl

I jak tam? przedstawiła wam już Delta warunki pracy po nowym roku na jakimś obiekcie? Bo u nas na razie cisza pomimo tego że do końca roku 2 tygodnie zostały.

Zeitgeist

A jak jest w przypadku pracowników technicznych czyli instalatorów systemów zabezpieczeń?

Kontent

Uważam, że Delta jest dość dobrą firmą, nieźle sobie radzą

onn

A co ze stawką minimalna w przyszłym roku? Czy firmy ochroniarskie będą to jakoś obchodzić? Może ktoś coś wie?

Dada
@onn 13.09.2016 00:55
A co ze stawką minimalna w przyszłym roku? Czy firmy ochroniarskie będą to jakoś obchodzić? Może ktoś coś wie?...

Na pewno będą kombinować

anonim

(usunięte przez administratora)

RM

Na naszym obiekcie obecnie kierownik obiektu ma taką samą stawkę godzinową jak zwykły pracownik plus 300zł dodatku, i warto dodać że w przeciągu ostatniego roku dodatek ten zmalał dwukrotnie. Kierownik zmiany również stawka taka jak zwykły pracownik, dodatek 150zł, również połowa z tego co było pół roku temu.

anonim

(usunięte przez administratora)

RM

No nic dziwnego że odchodzą jak kierownik zmiany zarabia w tym momencie prawie tyle samo co podległy mu pracownik.

RM

Młodemu pewnie chodziło o potrącenia przy odejściu z pracy za stan zdanego munduru, w sumie mają rację że potrącają, tylko z tego co wiem to śmieszne kwoty, nie pamiętam dokładnie ale za koszulę, jakościowo chyba najtańsza jaka była w sklepie, warta może 20zł, liczą sobie 100zł. Opieka medyczna, multisport? Chyba nie o tej delcie piszecie... chyba że dla dyrektorów. Podwyżki? Jakieś tam ostatnio są, bodajże z 7.50 podnieśli na 8.00, ale tylko zwykłym pracownikom którzy przyjmowani są już na zasadzie sztuka jest sztuka i byle chodził, a śmieszne jest to że to co stracą na podniesieniu stawki godzinowej odbijają sobie krojąc dodatki funkcyjne dla kierowników którzy co jak co ale coś muszą w głowie mieć, i ponoszą całą odpowiedzialność za obiekt

Yyyyyy

Na swojej stronie maja informacje, ze szanują swoich pracownikow, traktują jak rodzine, stałe podnoszą ich kwalifikacje, organizują szkolenia...... Taaaaa jedna wielka fikcja i bajka. Pracując tam nie dostałem podwyżki, wciaz mówią ze nie ma pieniędzy. Traktują Pracownikow bez szacunku..... Idź na rozmowę z właścicielka a zostaniesz zmieszany z błotem i wyzwany. Zero tolerancji, zero uczciwości. Ale karma sie w końcu odwróci.

Robert
@Yyyyyy 01.08.2016 12:12
Na swojej stronie maja informacje, ze szanują swoich pracownikow, traktują jak rodzine, stałe podnoszą ich kwalifikacje, organi...

Coś w tym jest - jeśli ktokolwiek sie czymkolwiek wyróżni, to hieny tj. dziedki, niepełnosprytni, resortowi i inni podobni, niestety ale próbują wsadzać swoich kolesi - nawet ta młoda kadra nie ma nic do gadania - jeden to sam się o własny stołek trzesie, że ktoś zdolniejszy go wygryzie albo ktoś młodszy. Nie szanują starych pracowników, ale to Polska wlasnie. Jak zobacza, ze nie dajesz sie podejsc - zaraz probuja manipulowac, przechwalaja sie znajomosciami, co to oni nie osiagneli, kim sa, jakie maja wyksztalcenie, docinaja miedzy slowami, posuna sie nawet do puszczenia sie, kradziezy telefonu, dokumentow, grzebania w rzeczach.

mlody

Jestem zainteresowany pracą w ochronie ogólnie jak i w firmie Delta. Czy pracując w ochronie nabywamy prawo do wczesnej emerytury? Jak wygląda taka praca? Pracuje się 12 godzin czy 24? Niech ktoś powie jakie są aktualnie stawki godzinowe oraz czy trzeba znać jakieś sztuki walki aby tam pracować itp.

Czy
@mlody 25.03.2016 02:21
Jestem zainteresowany pracą w ochronie ogólnie jak i w firmie Delta. Czy pracując w ochronie nabywamy prawo do wczesnej emerytu...

Lepiej nie pracować w Delta Security. Oszukują, naciągają zwykłych ludzi, wypłaty na czas ale za marne pieniądze. Dostaniesz do podpisu dwie umowy na rożne firmy, jedna bez składek na ZUS. Potem zerowa emerytura a i w urzędzie pracy tez nie dostaniesz zasiłku bo nie ma z czego! Zwalniają jak im sie podoba, traktują ochroniarzy jak śmieci. Potrącana z wypłaty za wszystko - brudne koszule, nie oddanie butów, za pranie i takie tam inne. Dyrekcja - szkoda gadać! W biurze nigdy nic nie załatwisz. Siedzą i pachną!! Szkoda słów kto tam pracuje! Podwyżka - zapomnij!wciaz im brakuje pieniędzy.

galernik

Ti 20zł/h to z połykiem.

ti

Witam! Czy jest szansa aby dostać w Delcie w galerii 20 zł brutto na godzinę?

były długoletni pracownik

polecam omijać tą firmę szerokim łukiem, nie dotrzymują słowa, nie ma z kim rozmawiać,brak kompetentnych ludzi.

były student

Kieedyś na studiach tam pracowałem, ale to były lata temu. Był świetny klimat, były szkolenia, była stara gwardia, z dr Andrzejem Brylem znaliśmy się osobiście i była tam perspektywa rozwoju od pracownika ochrony do tak zwanego dowódcy obiektu. W moich czasach był tylko jeden koordynator i dyrektor operacyjny. Spotykaliśmy się na ul. Ciepłej na salce na treningach, coś się tam działo, pensja dowódcy obiektu starczała mi na ukończenie studiów, ale nie pracowałem tam do końca, bo były relatywnie małe pieniądze. Znacznie, bo dwukrotnie bądź nawet trzykrotnie lepsze znalazłem jako koordynator w firmie HUZAR (już jej nie ma). Mile bardzo wspominam jednak Szanowne Koleżeństwo z DELTY, z niektórymi mam kontakt do tej pory, a minęło lat 16... Co do formy zatrudnienia, miałem umowę na czas nieokreślony w DELTA S. Jednakże nie było tam pieniędzy i stabilnosci zatrudnienia koniecznej do utrzymania siebie i rodziny w "dorosłym życiu". Uważam, że ochrona to praca dla studentów lub możliwość dorobienia do emerytury. Jedna negatywna uwaga o tej firmie z "moich" czasów to okoliczność, że zwalniali ludzi na podstawie chorych "widzimisię", czasami wręcz fochów dowódców zmian czy obiektu. Mimo tego jednak jeszcze raz podkreślam, że wtedy w tej firnmie był fajny klimat, mimo, że czasami pracowało się nieprzerwanie po 36 godzin i po 350 godzin miesięcznie. Ogólnie pozdrawiam Pracowników DELTA S., Szanowne Szefostwo, cieszę się, że w jakiś drobny sposób przyczyniłem się do rozwoju tej firmy i życzę powodzenia na przyszłość w tych ciężkich, choć ciekawych czasach.

pipi

W Łodzi jest w porządku .Koordynator D wymaga sporo,bo i sklepy kładą nacisk ale da sie wszystko z nim załatwić .Firma wypłaca kase zawsze na czas .Stawki powoli ale do góry. Pozdrowienia z Łodzi

madmax

Zalecam omijać szerokim łukiem - wyzysk i oszustwa na każdym kroku. Nie przestrzegają zapisów umów (wysokość wynagrodzenia z łatwością mogą zmienić z dnia na dzień, bez żadnego potwierdzenia na piśmie), a prawo naginają do granic możliwości, bez szczelnie kłamiąc cię w oczy. Pracowników traktują jak śmieci i idiotów. I nie mam tu na myśli TYLKO ochroniarzy. Z łatwością stosują kary finansowe. Szkolenia to fikcja, zakres obowiązków niejasny, a jak z umundurowania dostaniesz jedną (tak tylko jedną) koszule to i tak możesz się uważać za farciarza - na resztę czekasz bo "nie mają pieniędzy", albo koordynator nie ma humoru by ci to przywieźć. Na wszelkie zaświadczenia bez wiercenia dziury, trzeba czekać nawet i 2 miesiące. Ubezpieczenie grupowe, odciągane z twojego wynagrodzenia, to kolejna fikcja - za każdą szkodę płacisz z własnej kieszeni. A jak już mowa o koordynatorach - za bardzo boją się o utrzymanie obiektu by pomóc pracownikowi, a jak za bardzo podskakujesz - wylatujesz, tak dla przykładu by reszcie zamknąć usta.

jaro.82
@madmax 12.10.2015 21:08
Zalecam omijać szerokim łukiem - wyzysk i oszustwa na każdym kroku. Nie przestrzegają zapisów umów (wysokość wynagrodzenia z ła...

A w jakim miescie mialeś takie perypetie ? W Poznaniu tak zle to nie wyglada.....

madmax
@jaro.82 13.10.2015 12:58
A w jakim miescie mialeś takie perypetie ? W Poznaniu tak zle to nie wyglada.....

Skoro cały post dotyczy tego co się dzieje we Wrocławiu i okolicach to dziwne bym wspominał o tym co się dzieje w Poznaniu

anonim

(usunięte przez administratora)

matek

Wole pracowac w delcie niz w taakim solidzie bo sam w delcie pracuje od ponad roku i jest ok

a.k

To zachęcam do skorzystania z usług Impel security Polska może są drodzy ale bardzo solidni

franek

Proszę o rzetelną opinie na temat oddziału Wrocław, podobno chodzi podobno chodzi o ochronę magazynów Lg na bielanach.Opinia tej firmy daje dużo do myślenia.

lol

ponoć ochroniarz-strażak żadnej nie przepuści w Katowicach.

nnn

Szczerze w zyciu nie widzialem gorszej firmy slabe zarobki oszukuja w wyplacie banda zlodzieji monitoringoecy tylko bawia sir zamiast pracowac nie polecam :-D

Stary browar poznan
@12 14.01.2015 20:19
Tak popieram to ZŁODZIEJE!!!!!!!!

Panowie nie polecam takiego miejsca pracy jeden wielki syf menadżer słucha kierownika który jeździ z nim do pracy i z pracy jeszcze do tego piją razem jeżdżą firmowym samochodem Delta po poznaniu.... zastanówcie się czy chcecie tam pracowac

bulwers
@12 14.01.2015 20:19
Tak popieram to ZŁODZIEJE!!!!!!!!

Widać, że hejt trwa na całego - najlepiej narzekać, siedzieć przed kompem i wypisywać. W każdej firmie ochrony jest podobnie, w Delcie przynajmniej wypłaty są o czasie! Są firmy, które płacą pracownikom 3-5 zł na rękę - dzisiaj!!! więc panowie i panie o czym mówimy, na co narzekamy - 7 czy 8 zł za siedzenie i nic nierobienie, bez kwalifikacji, języków i chęci - nie jest źle! zawsze można zrobić kwalifikację i iść na dyrektora :P

benie

Ci innego przelewają na konto [wypłatę], a co innego można jest na zaświadczeniu o zarobkach. Jeżeli ktoś chce jakieś zaświadczenie to musi napisać podanie i poczekać z 7 dni na jego otrzymanie, jak nie dłużej. Na umowie stawka 7.70 brutto czyli netto jakieś 7zł a okazuje się, że człowiek robi za 6,5żł/h nie wiedząc o jakichkolwiek zmianach w wynagrodzeniu ...

desperat

cześć wszystkim, no ja właśnie stoje przed takim dylematem. Straciłem pracę bo firma w której pracowałem ogłosiła bankructwo no i właśnie jestem już w przedziale wiekowym 50 + wiadomo takim ludziom o zatrudnienie ciężko. Myślałem o Delcie ale z tego co piszecie to zarobki takie sobie i nie wiem czy podołam utrzymaniu rodziny

2
@desperat 30.12.2014 11:15
cześć wszystkim, no ja właśnie stoje przed takim dylematem. Straciłem pracę bo firma w której pracowałem ogłosiła bankructwo no...

Jak mogę kolego pomóc to na pewno nie podejmuj pracy w tej firmie, są to złodzieje, nachodzisz się a nie zarobisz.

mamcosdlaciebiemendo

ja mam dwie świnie, które błąkają się po chlewiem mogę ci zapłacić 3zł/h jak będziesz je naganiał do koryta bo to tuczniki

BOLEK

omijajcie szerokim łukiem DELTE SECURITY ponieważ w delcie stawki poszły w dół........z 7 zł na 6,50 śmiechu warte....ja pracuje tam 2 lata i mam ich dość GRATULACJE DLA ZARZĄDZAJĄCYCH DELTĄ TAK SIĘ NIE TRAKTUJE LUDZI KTÓRZY PRACUJĄ SUMIENNIE TO POPROSTU NIENORMALNE POZDROWIENIA

ziomal

Elo ziomki powiedzcie cie mi jak wyglada na starym browarze w Poznaniu praca w delcie i jakie stawki

mad
@ziomal 07.11.2014 17:35
Elo ziomki powiedzcie cie mi jak wyglada na starym browarze w Poznaniu praca w delcie i jakie stawki

firma o.k płaca na czas ,no i dajnie tam jest , nie to jakieś psie firmy typu Vanguard

anonim

Gdyby oscylowały na poziomie 11zł to za godzinę zarabiali byśmy pewnie około 5zł netto. Widziałem dokumenty zawierające informacje co do pieniędzy jakie za naszą pracę dostaje Delta, i wiem co piszę. Dodatkowo nawet Justus czy Solid które dają podobno wyjątkowo niskie oferty na przetargach zaczynają już dawać większe stawki na analogicznie podobnych obiektach i stanowiskach. Tylko różnica taka że prezes takiego Justusa żeby uzbierać dla siebie dajmy na to 400tyś ma zyski z 10.000 pracowników, i niech każdemu ze stawki jaką płaci zleceniodawca okroi dla siebie 4zł miesięcznie aby to uzbierać, to Delta ma może z 500 pracowników, i nasz prezes chcąc mieć to samo musi każdemu zabrać co miesiąc 80zł. Taki przykład. Ddodatkowo dzięki temu taki Justus może startować z niższymi ofertami, bo pracownik dostanie pensje, a prezes i tak zarobi, dzięki ilości obiektów z jakich ma wpływy. A ja jakoś nie widzę by Delta specjalnie starała się zdobywanie nowych obiektów.

handlowieccc

panowie bez urazy ale nie macie chyba pojecia o stawkach dla firm ochrony obowiazujacych w branzy od kilku lat . Te stawki dzisiaj oscyluja na srednim poziomie 11.00 zl dla firmy ! NAPRAWDE. I co roku firmie daje sie przedluzenie kontraktu pod warunkiem utrzymania wysokosci tej stawki lub nawet jej obnizenia ! zaklady pracy chronionej stworzyly taka chora rzeczywistosc .

aninim

Zleceniodawca ogłasza przetarg - agencje ochrony składają oferty - agencje boją się celować zbyt wysoko by nie dać oferty wyższej niż inni, gdyż nie zawsze, ale często wybierana jest jedna z najtańszych. To jedna kwestia. Inna kwestia że agencja dostaje za pracownika dajmy na przykład 18zł za godzinę, na średnim obiekcie miesięcznie wychodzi około 3000 godzin, agencja dostaje więc 54000, dla pracowników idzie z tego około 30000(brutto), 1500 na premie kierownicze, jakieś 5000-6000 koszta (na księgową, regionalnego, paliwo, papier do drukarki), i zostaje jakieś 16500(brutto) które trafia do prezesa. Od obiektu! Chcąc nam dać podwyżkę o 1zł netto na godzinę, do kieszeni prezesa i tak trafiało by co miesiąc jakieś 12000, więc sporo, no ale był by 4500 do tyłu, a to tylko jeden obiekt, nie wiem ile Delta ma takich obiektów, ale dajmy na to że 20, i już prezes zamiast 330tyś zł, ma co miesiąc tylko 240ryś. Podsumowując, pracownicy dostana miesięcznie o 200-300zł więcej, ale prezes 90.000zł mniej Dlatego nie dostajemy podwyżek, dlatego że prezes wie, że zawsze znajdą się chętni do pracy za obecną stawką, więc po co ma obniżać swoje zyski, wiadomo, i tak były by spore, ale skoro mogą być lepsze... Chcąc nam dać podwyżkę

xxx
@aninim 18.10.2014 21:45
Zleceniodawca ogłasza przetarg - agencje ochrony składają oferty - agencje boją się celować zbyt wysoko by nie dać oferty wyższ...

nie zapominajmy ze zleceniodawca z roku na rok dostaje coraz większe faktury do zapłaty na ochronę(w końcu wszystko idzie w górę) ;) więc z tą strata dla prezesa to nie do końca tak .. Gdzie tu jakiekolwiek poszanowanie dla człowieka jak ktoś wyżej pisał ze pracuje od 4 lat na tej samej stawce? Może 4 lata temu ta stawka coś znaczyła a w dzisiejszych czasach świadczy to tylko jakimi pazernymi ludźmi są ludzie z zarządu DELTA SECURITY --- wyzysk pełną parą w dodatku na umowę zlecenia.. BO TO POLSKA!!

byóły pracownik

a nie bierzecie pod uwagę że stawka jest nażócana przez zleceniodawców ?

anonim

Czasem się pojawiają ogłoszenia, rotacja jest w każdej firmie. U nas w na obiekcie bywają takie okresy że w ciągu miesiąca odejdą 4 osoby z 16, a bywają i takie że przez pół roku nikt nie odchodzi. Zdecydowanymi wadami Delty są braki perspektyw na zwiększenie stawki jak i na umowę o pracę, jednak jeśli chodzi o terminowość wypłat, zgodność ich wysokości, brak jakichś głupich kar finansowych, i przynajmniej na moim obiekcie - atmosferę, to w porównaniu z innymi zdecydowanie jest na czele.. a wiem co mówię bo pracowałem już wcześniej w niejednej agencji ochrony.

ixs

Pracuje w delcie ponad 4 lata. Jeżeli chodzi o wypłaty to firma jest wypłacalna , zawsze wszystko się zgadza. Koordynator tez jest w porządku. Ale ogólnie ta firma to jeden wielki syf.. Stawka od 4 lat taka sama (pytałem o podwyżkę co niestety było nierealne nawet o durne 50gr... Umowa zlecenie podpisana 2 razy jedna na śmieszne grosze od których odprowadzany jest zus...

gość
@ixs 11.10.2014 17:38
Pracuje w delcie ponad 4 lata. Jeżeli chodzi o wypłaty to firma jest wypłacalna , zawsze wszystko się zgadza. Koordynator tez j...

To po co tam pracujesz? Jestes od 4 lat, a takie masz zdanie o firmie.

peter
@ixs 11.10.2014 17:38
Pracuje w delcie ponad 4 lata. Jeżeli chodzi o wypłaty to firma jest wypłacalna , zawsze wszystko się zgadza. Koordynator tez j...

Firma niestety nierzetelna, sporo widziałem ale takiego syfu od lat nie widziałem

jachaś

Pracowałem kilkanaście miesięcy, tak jak było pisane wcześniej, praca po ponad 300H w miesiącu za 7 złotych. Obiekty nie są obstawione wystarczającą ilością osób, Bryl ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na to co się dzieje na obiektach. Ogólnie nie polecam, lepiej puszki zbierać.

BOLEK

Ja pracuje dwa lata w Delcie i powiem tak praca meczaca ale jest jaka jest wypłaty co do dnia za aktywnosc zostałem wynagrodzony od pana Bryla ,pozdrawiam wszystkich z Factory-Kraków.

gość

Jezeli nie zgadza ci sie wyplata, to zadzwon do dowodcy. to oni czesto robia bledy

anonim
@gość 24.09.2014 09:19
Jezeli nie zgadza ci sie wyplata, to zadzwon do dowodcy. to oni czesto robia bledy

Pracuję w tej firmie od prawie 2 lat, i nie zdarzyło się mi, ani żadnemu z współpracowników na obiekcie, żeby choć złotówkę brakowało.

wroc
@anonim 09.10.2014 21:28
Pracuję w tej firmie od prawie 2 lat, i nie zdarzyło się mi, ani żadnemu z współpracowników na obiekcie, żeby choć złotówkę bra...

Złotówkę może i nie ale kilkanaście złotych to zawsze brakuje.

wroc

Ale macie temat, czy ta strona jest tak ważna czy będzie czy nie , liczy się żeby na wypłatach nie oszukiwali, co niestety czynią.

KRACH

hah, prawda @anonim ma racje co do strony, ale co do czasu to już nie :)

anonim

Nawet do miesiąca - a strona Delty robi się jak wspomniałem od ponad roku. Też mam z tym styczność na co dzień, bo pracuję również przy kreowaniu wizerunku firm (logo, wizytówki, ulotki, strony www), poniekąd dlatego razi mnie to w oczy, i taka wizytówka firmowa to spokojnie tydzień - dwa. No chyba że planują jakiś Deltowski portal, z wideo-konsultantem, forum dla pracowników na autorskim skrypcie, automatyczną sprzedażą usług, i integracją z systemem kont, na których pracownik mógł by sprawdzić swój grafik, godzinówkę, awizacje na swoim obiekcie, itp., no i co by tam jeszcze można wymyślić ;)

anonim

Nawet gdyby wcześniej nie mieli żadnej strony - to zbudowanie nowej od zera to około 2 tygodni. Jednak wcześniej jakąś tam mieli - i w takim przypadku podmiana starej na nową powinna trwać około 15 minut do godziny czasu. Może to szczegół, ale na podstawie takich szczegółów ludzie oceniają wizerunek i profesjonalizm.

gość

Oni zmienili całkiem swoje logo, pewnie stronę robią od początku. Ale przecież jak chcesz sie skontaktowac to sa podane numery telefonow.

hehe

najlepszy numer to aneksy dla zatrudnionych na umowe o prace ze stawka nizsza od najnizszej krajowej . Patologia normalnie

Ochroniarz z wykształcenia

ODDAWAJCIE SPRAWY DO SĄDU PRACY!! W Ochronie fizycznej nie można pracować na podstawie UMOWY ZLECENIA, ani O DZIEŁO - WYROK SN I PK 315/07 Z DN 9.07.2008r. Jeżeli wykonujecie pracę w wyznaczonym miejscu (miejscu wskazanym przez pracodawcę, typu obiekt chroniony - "taki i taki"), w godzinach wyznaczonych przez pracodawcę (sztywne ramy czasowe, typu służba od godz. do...), pod jego nadzorem (wszelkiego rodzaju kontrole pełnienia służby/dyżuru oraz zarządzenia i instrukcje, regulaminy itp., za których nieprzestrzeganie "niby" wg. pracodawcy grożą kary) i za wynagrodzeniem (za wykonanie "niby" zlecenia, czy też "dzieła", otrzymujemy pieniążki) - jest to świadczenie STOSUNKU PRACY !!! Nie jest istotne jak "pracodawca" nazwie sobie daną umowę, bądź oznajmi, że "pracownicy" dobrowolnie i świadomie zatrudnili się na danych warunkach. Specyfika zawodu Pracownika Ochrony, jego zadań, obowiązków, odpowiedzialności i uprawnień, nie pozwala na zatrudnianie na podstawie umów cywilnoprawnych! W sądzie na pewno wygracie! Można ubiegać się o zaległości i wypłatę świadczeń za 3 lata wstecz - urlopy, nadgodziny, dodatek za pracę w godz. nocnych, tzw. "połówki", "setki", świąteczne, etc. NIE DAJCIE SIĘ (usunięte przez administratora) ! LUDZIE WSTAŃCIE Z KOLAN I POKAŻCIE TAKIM "PRACODAWCOM", GDZIE ICH MIEJSCE! Założenie sprawy w Sądzie Pracy nic nie kosztuje, nie ma potrzeby zatrudniania prawnika. Zresztą można w pewnych warunkach "Otrzymać" takowego z urzędu. Wszystkim zajmuje się Sąd Pracy. Dzwońcie do PIP-u, rozmawiajcie z inspektorami, nasyłajcie kontrole, róbcie kopie i zdjęcia, ksera wszelkiego rodzaju grafików, list obecności, książek służb, rachunków itp.! Wielcy "PRACODAWCY" padną w końcu na pysk!

były pracownik ochrony

Ja to wiem i ty to wiesz oraz kilka procent społeczeństwa ale mamy młodzież XXI wieku i oni nie chcą pracować tylko zarabiać . Pozdrowienia dla ciebie marcin.

Zostaw opinię o DELTA SECURITY - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELTA SECURITY